Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
[/i]θα σου δωσει ασυλο και διαβατηριο ο βλαδιμιρ, μετα τον σιγκαλ και τον ντεπαρτιε, ο

το μεγαλο θεμα θα ηταν να υπαρχει καμια ακρη να παρουμε ρωσικο διαβατηριο για να μπαινοβγαινουμε στη ρωσια οποτε θελουμε

ο βλαδημιρος πιστευω θα θελει αρκετα δικαιολογητικα για να δωσει ρωσικο διαβατηριο σε καποιον  :S

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Koble πες αλήθεια.Είσαι ο Ζουράρης?:)))

Κίεβο δεν υπάρχει πουθένα θέμα ασφάλειας (τουλάχιστον εκεί που θα κινείστε). Σε τόσα ταξίδια δεν έχω δει καν παρεξήγηση μεταξύ ανθρώπων, δεν μιλάω καν για ξύλο. Πολωνία λόγω ποτού βλέπεις τσαμπουκάδες. Οχι πολύ σοβαρούς αλλά παίζουν..

Αθήνα πιο πιο πολύ κινδυνέυετε με τόση χλέμπα που έχει μαζευτεί. Πήγαινετε Κίεβο άφοβα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Ο πόλεμος στην Ουκρανία έφερε εξάπλωση του ιού HIV

Η σύγκρουση στην Ουκρανία αύξησε τα κρούσματα λοίμωξης από τον ιό HIV καθώς χιλιάδες εκτοπισμένοι κάτοικοι που είχαν μολυνθεί αναγκάστηκαν να μετακινηθούν μακριά από τις περιοχές των συγκρούσεων.

Αυτό είναι το συμπέρασμα διεθνούς επιστημονική έρευνα με επικεφαλής έναν Έλληνα επιδημιολόγο και με τη συμμετοχή και άλλων Ελλήνων ερευνητών.

Η Ουκρανία εμφανίζει τη μεγαλύτερη εξάπλωση HIV στον πληθυσμό της, από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Σύμφωνα με τη νέα μελέτη, σε αυτό έχουν συμβάλει η συνεχιζόμενη πολιτική αναταραχή και οι στρατιωτικές συγκρούσεις από το 2014. Σε μια χώρα 45 εκατομμυρίων κατοίκων, περίπου 220.000 έχουν μολυνθεί από τον ιό (σχεδόν το 0,5%) και το ποσοστό νέων λοιμώξεων είναι το υψηλότερο πανευρωπαϊκά (περίπου 30 περιστατικά ανά 100.000 κατοίκους).

Η επιδημία είχε ξεκινήσει στη δεκαετία του 1990, κυρίως μεταξύ των ναρκομανών, εμφάνισε σταθεροποίηση το 2012, αλλά επιδεινώθηκε ραγδαία μετά το 2013, όταν ξέσπασαν οι μεγάλες διαδηλώσεις στο Κίεβο, έγινε η προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία στις αρχές του 2014 και ξέσπασαν οι μάχες στα ανατολικά της χώρας. Σήμερα πια το 70% έως 80% των νέων λοιμώξεων αφορά ετεροφυλόφιλους που δεν κάνουν χρήση ναρκωτικών. Περίπου οι μισοί δεν γνωρίζουν καν ότι έχουν τον HIV και στο 40% των φορέων η διάγνωση γίνεται σε προχωρημένο στάδιο.

Οι ερευνητές από την Ελλάδα, τη Βρετανία, την Ουκρανία και τις ΗΠΑ, με επικεφαλής τον Γκίκα Μαγιορκίνη, λέκτορα Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ερευνητικό λέκτορα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), ανέλυσαν δεδομένα από δείγματα που πήραν από 427 ασθενείς σε 24 περιφερειακές ουκρανικές κλινικές στη διάρκεια της περιόδου 2012-2015.

Μέσα από γενετική και φυλογεωγραφική ανάλυση, που «χαρτογράφησε» το διαχρονικό «ταξίδι» του ιού, οι επιστήμονες συμπέραναν ότι η μετακίνηση λόγω του πολέμου άνω των 1,7 εκατομμυρίων ανθρώπων κατά τα τελευταία χρόνια σχετίζεται με τη διάχυση του HIV στην Ουκρανία.

Η μελέτη δείχνει ότι η «μετανάστευση» του ιού έχει αυξηθεί ταχέως τελευταία και ακολουθεί μια πορεία από τα ανατολικά (όπου βρίσκεται το επίκεντρο των συγκρούσεων) προς τα δυτικά της χώρας και προς το νόσο, σε πόλεις όπως το Κίεβο και η Οδησσός. Οι κύριοι «εξαγωγείς» του HIV είναι οι δύο μεγάλες πόλεις Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ στην ανατολική Ουκρανία, οι οποίες βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ρωσόφωνων από το 2014.

«Η μελέτη μας δείχνει ότι η κίνηση των ανθρώπων στην Ουκρανία στη διάρκεια του πολέμου ακολουθήθηκε από αυξημένο κίνδυνο μετάδοσης του HIV. Χρειάζεται διεθνής υποστήριξη για να αποτραπεί μια δυνητικά νέα τραγωδία δημόσιας υγείας» δήλωσε ο Μαγιορκίνης. Πρόσθεσε ότι είναι ανησυχητικό πως ο ιός στην Ουκρανία εμφανίζει αυξημένη αντίσταση στα προληπτικά φάρμακα (θεραπεία PreP) σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Από ελληνικής πλευράς, στην έρευνα πήραν μέρος επίσης οι Άρης Κατζουράκης (Πανεπιστήμιο Οξφόρδης), Δημήτρης Παρασκευής (Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ) και Άγγελος Χατζάκης (Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ).

www.reader.gr/news/diethni/o-polemos-stin-oykrania-efere-exaplosi-toy-ioy-hiv]https://www.reader.gr/news/diethni/o-polemos-stin-oykrania-efere-exaplosi-toy-ioy-hiv[/url]

sexkiev

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Ζω στη Θεσσαλονίκη. Πήγα για να ξεκουραστούν στην πόλη του Κιέβου. Στην Ελλάδα, τα κορίτσια γυρίζονται για 20 ευρώ τη φορά. Στο Κίεβο, μπορείτε να νοικιάσετε ένα κορίτσι από 20 ευρώ έως 100 ευρώ την ώρα. Σε αυτή την περίπτωση, τα κορίτσια θα είναι πολύ στοργικά. Είναι πολύ ευχάριστο να ασχολείσαι με κορίτσια στα οποία η ψυχολογία είναι πραγματικά γυναίκα. Και για να ψάξετε για πόρνες στο Κίεβο, συνιστώ ένα site   Για παράδειγμα, μου άρεσε το κορίτσι με το οποίο συνόδευα το χρόνο να το /intim/196- συστήσω.

sexkiev

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Φωτογραφία μιας πόρνης
prostitutki-kieva-1-196-4..full.jpg

Συνημμένα

• prostitutki-kieva-1-196-2..thumb.jpg
    prostitutki-kieva-1-196-2..thumb.jpg
    48,4 KB · Εμφανίσεις: 26

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αλλο ενα τιπ...

Αγοραστε ενα καλο ρολοι(απο tissot και πανω)  ενα καλο κινητο(iphone8 η samsung edge)  και εναν καλο αναπτηρα(сartier)...Για οσους τους φαινονται πολλα ας ψαξουν στην χε για μεταχειρισμενα...Να ειστε σιγουροι οτι θα αποσβεσετε πληρως την επενδυσης σας στην ουκρανια...Αντρας χωρις ακριβο ρολοι η ακριβο κινητο χανει το 50% της δυναμης του και χωρις αναπτηρα χανει ευκαιριες για παρα πολλες καθε βραδυ που μου ζηταν φωτια αλλα και αυτες που εχετε στην παρεα σας και προσπαθειτε να τις βαρεσετε...

Αυτα κοιτανε πρωτα οι γκομενες καντε το και θα με θυμηθειτε....
συμφωνω σπυρο.πλεον ομως δεν φορω ρολοι μετα τον ξυλοδαρμο και ληστεια στο κιεβο πριν 6 με 7 χρονια.μαλιστα απο τοτε για 3 χρονια κρατουσα φτηνο κινητο και αφηνα το καλο στο σπιτι.μαζι με το ρολοι μου πηραν 5000 γριβνα 500 ευρο τοτε,κινητο αξιας 350 ευρο.γαμησε τα.μου εριξαν σπρει εξω απο το κλαμπ,γαμησε τα.οι τυποι δεν ηταν μεσα,εξω μου την εστησαν σε συνεργαρια με τον πορτιερη.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Koble πες αλήθεια.Είσαι ο Ζουράρης?:)))

Κίεβο δεν υπάρχει πουθένα θέμα ασφάλειας (τουλάχιστον εκεί που θα κινείστε). Σε τόσα ταξίδια δεν έχω δει καν παρεξήγηση μεταξύ ανθρώπων, δεν μιλάω καν για ξύλο. Πολωνία λόγω ποτού βλέπεις τσαμπουκάδες. Οχι πολύ σοβαρούς αλλά παίζουν..

Αθήνα πιο πιο πολύ κινδυνέυετε με τόση χλέμπα που έχει μαζευτεί. Πήγαινετε Κίεβο άφοβα.
μην λες επιδει δεν σου ετυχε οτι ειναι ακινδυνα.μεχρι πριν 6 χρονια χρισατικ μετα τις 10 δεν ειχε ψυχη,πολλοι περιεργοι βολταρουν.αν κυκλοφορας χρισατικ απο καφε σε καφε και δεν πας κατω στο μετρο μαιδαν και με μετρο γενικα σου φενεται ασφαλες.εγραψα παλαιοταιρα σαν godchary που ερηξα σπρει σε 3 μεγαλοσωμους ηλικιας 35-50 ετων μεσα στο μολλ.μπηκα απο κατω απο το μετρο μαινταν στο μολλ και πηγα να αγορασω σιντι.ανεβαινωντας τα σκαλια να φυγω ειδα καπειος πενηνταρη να απειλα εναν ηλικιομενο και να τραβα την τσαντα του.επεμβηκα και εγινε συμπλοκη.δεν ηξερα δεν ηταν μονος ο τυπος.εγραψα την ιστορια παλαιοτερα μην ξαναγραφω.το σπρει που ειχα μου το εδωσε κολητος μου αστυνομικος 15 λεπτα πιο πριν χαχαχαχαχ.πηγα να του παρω πιτσα στην δουλεια και μου το εδωσε για αυτοαμυνα.ο σεκιουριτι στο μολλ αρπαξε εμενα που ψεκαζα με σπρειτ 3 ατομα,δεν εβλεπε το παιδι και φωναζε με ασυρματο.ουτε λεππτο δεν περασε μπουκαραν 3 αστυνομικοι και σε δυο λεπτα ηρθαν αλλοι 10 με 15.με πηραν πανω στις καμερες ασφαλειας και μετα απο 10 λεπτα με συνοδεια στο σταθμο ταρασ σεβτσενκο.αν δεν ερχωνταν γρηγορα θα ετρωα πολυ ξυλο.μονο 2 μπουνιες και γδαρματα ειχα.επερνα τον φιλο αστυνομικο που μου εδωσε το σπρει και δεν επερναν οι συναδελφοι του να του μιλησουν.πλακα ειχε
οταν συναντησα τον φιλο αστυνομικο,ειδε το σπρει εντελος αδειο και πεθανε στα γελια.λεει καλα εκανες χχχαχαχαχαχ.ευτυχος με αφησαν χωρις να πληρωσω και ειπαν μετα απο 3 ωρες θα αφησουμε και αυτους.λενε  μην ξαναπας στο μετρο και εξω απο μολλ που στεκωνται αυτοι αλλιος σε κανω μπλακ λιστ τσειμσ μποντ χαχαχαχ.καλος και αστειος ο αστυνομος που ηρθε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αλλο ενα τιπ...

Αγοραστε ενα καλο ρολοι(απο tissot και πανω)  ενα καλο κινητο(iphone8 η samsung edge)  και εναν καλο αναπτηρα(сartier)...Για οσους τους φαινονται πολλα ας ψαξουν στην χε για μεταχειρισμενα...Να ειστε σιγουροι οτι θα αποσβεσετε πληρως την επενδυσης σας στην ουκρανια...Αντρας χωρις ακριβο ρολοι η ακριβο κινητο χανει το 50% της δυναμης του και χωρις αναπτηρα χανει ευκαιριες για παρα πολλες καθε βραδυ που μου ζηταν φωτια αλλα και αυτες που εχετε στην παρεα σας και προσπαθειτε να τις βαρεσετε...

Αυτα κοιτανε πρωτα οι γκομενες καντε το και θα με θυμηθειτε....
σπυρο οι ερωτυλοι δεν τα χρειαζονται γιατι θα γυρνανε πανω κατω χρισατικ να βρουνε τσαμπα απο καμακι χαχαχαχ.θα γινουν στοχος,θα τους παρακολουθουν και θα τους πλακωσουν.αυτη ειναι εμφανιση για επιχειρηματια σαν τον κολλητο μου.μενει στα ακριβοτερα χοτελ και οι πελατες του με δικηγορους τον κυκλοφορουνε με ασφαλεια και αυτοκινητα.δεν ειναι εμφανιση για τουριστα που περπατα πανω κατω χρισατικ οπως κανουν οι περισοτεροι.και εγω ετσι κανω,δεν παω καφε πανω απο 10 λεπτα,συνεχεια βολταρω.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
συμφωνω σπυρο.πλεον ομως δεν φορω ρολοι μετα τον ξυλοδαρμο και ληστεια στο κιεβο πριν 6 με 7 χρονια.μαλιστα απο τοτε για 3 χρονια κρατουσα φτηνο κινητο και αφηνα το καλο στο σπιτι.μαζι με το ρολοι μου πηραν 5000 γριβνα 500 ευρο τοτε,κινητο αξιας 350 ευρο.γαμησε τα.μου εριξαν σπρει εξω απο το κλαμπ,γαμησε τα.οι τυποι δεν ηταν μεσα,εξω μου την εστησαν σε συνεργαρια με τον πορτιερη.

πεστα Χαρη γιατι τα λεω εγω και δεν με ακουνε μερικοι εδω μεσα

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πως τα καταφένετε πάντα να μπλέκετε μέσα σε malls και σε κεντρικούς δρόμους είναι άξιο απορίας.. Δεν αμφισβητώ ότι έγινε αλλά δεν είναι ούτε μια στο εκατομμυριο..Οι Χιλλιάδες πορνοτουριστες που πάνε εκέι σχεδόν κανέις δεν έχει γράψει ή πει πρόβληματα.

Ξύλο πως θα έτρωγες λές σε ένα λεπτό κατέφθασαν 3 ατυνομικοί και σε δύο λεπτά άλλοι 15!!! Αθήνα κέντρο ακόμα ξύλο θα έτρωγες!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ζω στη Θεσσαλονίκη. Πήγα για να ξεκουραστούν στην πόλη του Κιέβου. Στην Ελλάδα, τα κορίτσια γυρίζονται για 20 ευρώ τη φορά. Στο Κίεβο, μπορείτε να νοικιάσετε ένα κορίτσι από 20 ευρώ έως 100 ευρώ την ώρα. Σε αυτή την περίπτωση, τα κορίτσια θα είναι πολύ στοργικά. Είναι πολύ ευχάριστο να ασχολείσαι με κορίτσια στα οποία η ψυχολογία είναι πραγματικά γυναίκα. Και για να ψάξετε για πόρνες στο Κίεβο, συνιστώ ένα site   Για παράδειγμα, μου άρεσε το κορίτσι με το οποίο συνόδευα το χρόνο να το /intim/196- συστήσω.

фотографии девушек верны?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πως τα καταφένετε πάντα να μπλέκετε μέσα σε malls και σε κεντρικούς δρόμους είναι άξιο απορίας.. Δεν αμφισβητώ ότι έγινε αλλά δεν είναι ούτε μια στο εκατομμυριο..Οι Χιλλιάδες πορνοτουριστες που πάνε εκέι σχεδόν κανέις δεν έχει γράψει ή πει πρόβληματα.

τι να γραψουν ρε γιατρε οτι φαγαν ξυλο, ειναι πολυ δυσκολο για εναν που εφαγε ξυλο και τον ληστεψαν να το πει φορα παρτιδα
διοτι θα ντροπιαστει στους αλλους.

ξερεις ποσες φορες κοντεψε να φαει ξυλο ο kman2 και τι γλυτωσε στο παρα τριχα

αλλα αυτα δεν τα λεει κανει την παλαβη ο kman2

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μυστη δεν το κατεχω το θεμα, αλλα χω την εντυπωση εδω πριν 5 χρονια γινονταν σφαγη!
Μιας και το θέμα το εξαντλήσαμε με τα άξια τέκνα του φόρουμ να ξεσκίζονται στο Ουκρανικό έδαφος...Θα κάνω μια υπενθύμιση πως 5-6 χρόνια πριν τέτοια ακριβώς περίοδο σε αυτό το νήμα που είναι και αυτό ένδοξο σαν το παραπάνω γινόταν μια απο τις μεγαλύτερες mortal (Internet )combat όλων των εποχών --->  dimitrakis vs Sinoharas  με δημοσιεύσεις φωτογραφιών καταθέσεις εξωδίκων εμπλοκή του νόμου, moderators και ατελείωτες σελίδες αλληλοκατηγοριών που για όσους το παρακολουθούσαν είχαν παγώσει οποιαδήποτε δραστηριότητά τους έξω για να μην χάνουν τις παραστάσεις !
Και κάπου μέσα σε αυτό το κυκαιώνα έσκαγαν μυνήματα του Κμαν αλλά και μυνήματα σαν το παρακάτω -------> :heavymetalbig:

εχω παθει πλακα με του νεολερους ελληναραδες μεχρι τα 35  :headbang: :headbang: :headbang: αυτοι θα ψοφισουν στην αγαμια και στην πεινα λογο αδιοκεφαλιασης !!!!  μιλαμε δεν πιστευα ποτε πος μπορει ολοκληρη γενια ελληνον να χει στην κεφαλα του μεσα σκατα  :headbang: :headbang: :headbang: μιλαμε τα ζα μου αργα και φουντα χαρα και ο κολος το μουνι του μελοντος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν εχει σωτηρια η ελλαδα!! σινχιστικα παλι η πιεσι 22  :headbang: :headbang: :headbang: παο να πιο κανα καφε να δο και κανα κολο ιλιος τεζα αθηνα λεμε!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:   :2funny: :2funny: :2funny:  να μουροχαβλα λεμε :tired: :tired: :tired: :tired: καμια πουτσα να φανε καμια φουντα να πιουνε ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕς ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΕς  ΛΕΝΕ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ!!!!   :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:  ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΕς  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μιας και το θέμα το εξαντλήσαμε με τα άξια τέκνα του φόρουμ να ξεσκίζονται στο Ουκρανικό έδαφος...Θα κάνω μια υπενθύμιση πως 5-6 χρόνια πριν τέτοια ακριβώς περίοδο σε αυτό το νήμα που είναι και αυτό ένδοξο σαν το παραπάνω γινόταν μια απο τις μεγαλύτερες mortal (Internet )combat όλων των εποχών --->  dimitrakis vs Sinoharas  με δημοσιεύσεις φωτογραφιών καταθέσεις εξωδίκων εμπλοκή του νόμου, moderators και ατελείωτες σελίδες αλληλοκατηγοριών που για όσους το παρακολουθούσαν είχαν παγώσει οποιαδήποτε δραστηριότητά τους έξω για να μην χάνουν τις παραστάσεις !
Και κάπου μέσα σε αυτό το κυκαιώνα έσκαγαν μυνήματα του Κμαν αλλά και μυνήματα σαν το παρακάτω -------> :heavymetalbig:

τι μας θυμησες τωρα ρε ρολογα κοντρα dimitrakis vs Sinoharas

πεταξες και το ποστ του tavaris και μας αποτελειωσες μια καλη  :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom