Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Με τα Βαλκανικά  "γυαλιά" ή των love tourists του site μας είναι κλασάτες γυναίκες, αφρόκρεμα των τουριστικών προορισμών όπως η Ρόδος και γαμώ τα τυπάκια αυτές του τίντερ με κανένα πρόβλημα επικοινωνίας , καμια δεν είναι πουτάνα και όλες κάθονται για τη Καυλα της στιγμής και η Ουκρανία είναι μια πολύ ωραία χώρα

όχι βέβαια, είναι υπερβολικός όποιος το λέει αυτό, αλλά εγώ θυμάμαι ήταν μουνάρες και ήταν οι 7 στις 10 ντυμένες μίνι τακούνι και ας ήταν μέρα μεσημέρι. Παχυσαρκία δεν υπήρχε και μία μέτρια, είχε τοσο θηλυκότητα που ήθελες να τη γαμήσεις και ας ήταν 5άρι. Αν ισχύουν ακόμα αυτά, ίσως γιαυτό υπερβάλουν οι φίλοι. Αν δεν ισχύει, σίγουρα θα ναι υπερεκτιμημένες. Ξαναλέω, πήγαινε Μπελαρούς....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Έχω καρφώσει το Tinder από το πρωί Ουκρανία,πάει πολύ καλά.
Όπως  είχα διαπιστώσει και όταν είχα πάει επίπεδο εμφάνισης,σε σχέση με άλλες χώρες, ειναι ψηλό.Πολύ δυνατά μουνιά μέσα και μιλάνε.

Αυτή είναι η σχιστομάτα που αράζει στο Carribean?

N5PEsPT.jpg

Μου λέει ότι δεν αράζει Carribean και ότι βγαινει Heaven και αλλού τα ΣΚ.

Έχω αρκετά μεγάλο διάλογο,βαριεμαι να κοψω-ράψω..

rpO7UIX.jpg

Με ρώτησε τι κάνω στο Κίεβο,της απάντησα μου αρέσει να έρχομαι εδώ.
Με ρώτησε κάποια στιγμη αν έρχομαι για τις γυναικες και αν ειμαι Sex tourist και της απάντησα ότι βρίσκω Sex όποτε και όπου θέλω δε χρειάζεται να ταξιδέψω.
Την ρώτησα αν ειναι εργαζόμενο κορίτσι γιατί δεν ψήνομαι και μου είπε I am just looking for love,οπότε της απάντησα,we're looking for the same thing.
Μου είπε αν είμαι το ΣΚ ακομη Κίεβο μπορουμε να κανονίσουμε κάτι,της είπα ο.κ. θα ήταν ωραία να βρεθούμε.

Έχω μιλήσει από το πρωί και με άλλα 6 πολύ δυνατά μουνέτα με προοπτική συνάντησης,αν συνεχίσω να μιλάω θερμά και με τα 6+1 ή αν αν αυξηθουν μέχρι την Πέμπτη το βραδυ,την Παρασκευή θα πάρω το αεροπλάνο.

Αν μέχρι τότε μαζέψω 10 μουνέτα τέτοιας κλάσης και φάω τα 4 μέσα σε ένα ΣΚ,θα είμαι υπερευχαριστημένος.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έχω καρφώσει το Tinder από το πρωί Ουκρανία,πάει πολύ καλά.
Όπως  είχα διαπιστώσει και όταν είχα πάει επίπεδο εμφάνισης,σε σχέση με άλλες χώρες, ειναι ψηλό.Πολύ δυνατά μουνιά μέσα και μιλάνε.

Αυτή είναι η σχιστομάτα που αράζει στο Carribean?

N5PEsPT.jpg

Μου λέει ότι δεν αράζει Carribean και ότι βγαινει Heaven και αλλού τα ΣΚ.

Έχω αρκετά μεγάλο διάλογο,βαριεμαι να κοψω-ράψω..

rpO7UIX.jpg

Με ρώτησε τι κάνω στο Κίεβο,της απάντησα μου αρέσει να έρχομαι εδώ.
Με ρώτησε κάποια στιγμη αν έρχομαι για τις γυναικες και αν ειμαι Sex tourist και της απάντησα ότι βρίσκω Sex όποτε και όπου θέλω δε χρειάζεται να ταξιδέψω.
Την ρώτησα αν ειναι εργαζόμενο κορίτσι γιατί δεν ψήνομαι και μου είπε I am just looking for love,οπότε της απάντησα,we're looking for the same thing.
Μου είπε αν είμαι το ΣΚ ακομη Κίεβο μπορουμε να κανονίσουμε κάτι,της είπα ο.κ. θα ήταν ωραία να βρεθούμε.

Έχω μιλήσει από το πρωί και με άλλα 6 πολύ δυνατά μουνέτα με προοπτική συνάντησης,αν συνεχίσω να μιλάω θερμά και με τα 6+1 ή αν αν αυξηθουν μέχρι την Πέμπτη το βραδυ,την Παρασκευή θα πάρω το αεροπλάνο.

Αν μέχρι τότε μαζέψω 10 μουνέτα τέτοιας κλάσης και φάω τα 4 μέσα σε ένα ΣΚ,θα είμαι υπερευχαριστημένος.
Βλέπω πως έχεις μπει στη διαδικασία των shit tests!!Είναι πράγματι διασκεδαστική όταν το συνδυάζεις με το τι γράφεται εδώ για κοκαίνες , καυλωμένες γκόμενες που περιμένουν τον ματςωμένο δυτικό με ρολόγια ρόλεξ , κουστούμια !
Αρχίζω κι εγώ να κάνω το τεστ εξ αποστάσεως στο ...ελεύθερο πανεπιστήμιο της Ουκρανικής Ζωής  
Εδώ ο πιο κλασικός διάλογος που τρέχει μόνος του στο χαλαρό !Αυτό μπορεί να γίνει με το 99% των match ...Νομίζω πως θα είναι ξινό ένα τέτοιο γαμήσι και μετά άντε στην επόμενη τα ίδια ..

Συνημμένα

• IMG_6726.PNG
    IMG_6726.PNG
    95,8 KB · Εμφανίσεις: 53
  • IMG_6729.PNG
    IMG_6729.PNG
    109,2 KB · Εμφανίσεις: 32

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Με την κινεζοποιημενη βλεπω να κυλαει καλυτερα το θεμα, ειναι και πολυ καλυτερο μουνακι απο την αλλη, και εχει και λιγο χιουμορ.
Η δευτερη περα απο το οτι έχει χοντρουλικα πόδια, ειναι κρυόκωλη, και δειχνει απελπισμένη για χορηγο θαρρώ!
Δε τις κανεις αυτες τις ερωτήσεις απο τοσο νωρις χωρις να εχει σπάσει εστω λιγάκι ο παγος.

Εγω θα συγκεντρονόμουν κυριως στην κινέζα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Με την κινεζοποιημενη βλεπω να κυλαει καλυτερα το θεμα, ειναι και πολυ καλυτερο μουνακι απο την αλλη, και εχει και λιγο χιουμορ.
Η δευτερη περα απο το οτι έχει χοντρουλικα πόδια, ειναι κρυόκωλη, και δειχνει απελπισμένη για χορηγο θαρρώ!
Δε τις κανεις αυτες τις ερωτήσεις απο τοσο νωρις χωρις να εχει σπάσει εστω λιγάκι ο παγος.

Εγω θα συγκεντρονόμουν κυριως στην κινέζα.
Εννοείται πως η Κινέζα είναι κλάσεις καλύτερη και πιο θετική !Ο συναγωνιστής πρέπει να πάει καλά διαβασμένος στη global challenge των τρισκατάρατων shit tests!Και το φόρουμ μας είναι το καλύτερο φροντηστήριο που δίνει τα κατάλληλα εφόδια γι αυτή τη δοκιμασία  !!!
Βέβαια και ο εκπρόσωπός μας είναι ο πιο μάχιμος!Το βαρύ πυροβολικό του Site και ψηφισμένος ως top playboy του ανατολικού μπλόκ!
ΒΠ κάνε μας περήφανους!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Glock έπρεπε να γράψεις.
Μy woman died two years ago.
I killed her.
Greetings from Koridallos Wi-Fi HotSpot

:2funny: :2funny: :2funny:

Tύποι η σχιστομάτα δεν είναι καν Ουκρανέζα.
Είναι από μάνα Ρωσίδα και από πατέρα Κορεάτη.
Τρελός συνδιασμός,ρωσικο άτι διασταυρωμένο με κιμ γιονγκ ουν :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Tύποι η σχιστομάτα δεν είναι καν Ουκρανέζα.
Είναι από μάνα Ρωσίδα και από πατέρα Κορεάτη.
Τρελός συνδιασμός,ρωσικο άτι διασταυρωμένο με κιμ γιονγκ ουν :grin:
Α τώρα εξηγείται η θετικότητά της και η καλή διάθεση! Άντε Ουκρανέζα να ξεφύγει απο τα κλασικά shit tests...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Βλέπω πως έχεις μπει στη διαδικασία των shit tests!!Είναι πράγματι διασκεδαστική όταν το συνδυάζεις με το τι γράφεται εδώ για κοκαίνες , καυλωμένες γκόμενες που περιμένουν τον ματςωμένο δυτικό με ρολόγια ρόλεξ , κουστούμια !
Αρχίζω κι εγώ να κάνω το τεστ εξ αποστάσεως στο ...ελεύθερο πανεπιστήμιο της Ουκρανικής Ζωής 
Εδώ ο πιο κλασικός διάλογος που τρέχει μόνος του στο χαλαρό !Αυτό μπορεί να γίνει με το 99% των match ...Νομίζω πως θα είναι ξινό ένα τέτοιο γαμήσι και μετά άντε στην επόμενη τα ίδια ..

μαλάκα με πέθανες κλαίωωωω  :2funny: :2funny: :2funny:

υγ: καλά αυτό δεν ήταν shit test, ήταν interview !!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Α τώρα εξηγείται η θετικότητά της και η καλή διάθεση! Άντε Ουκρανέζα να ξεφύγει απο τα κλασικά shit tests...

Εκεί λέει γεννήθηκε/μεγάλωσε.
Που τον βρήκε τώρα Ρωσίδα τον Κορεάτη στο Κίεβο.. :think:

Πάντως καλά που πήρε το Σλαβικό υπερπόδι και δεν βγήκε τάπα 1.50

μαλάκα με πέθανες κλαίωωωω  :2funny: :2funny: :2funny:

υγ: καλά αυτό δεν ήταν shit test, ήταν interview !!!

Με όσες μίλησα σήμερα τα ίδια ρωτουσαν πάνω-κάτω..
Σκέψου ότι έχω text για συγκεκριμένες ερωτήσεις και απλά κάνω επικόλληση :grin:

Πάντως λογικά αυτά που ρωτάνε..
Με τόσους μαλάκες να τους γράφουν στο δεύτερο μήνυμα:"Ι love you,I businessman,I marry you"

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Στα 22 μου είχα μια Δανοκορεατισσα 18 χρονών ΥΠΕΡΟΠΛΟ 1,80+ με βιζάρες που έκανε πάταγο!Αν πάρουν το Ευρωπαϊκό Μπόι γίνονται απίστευτα αυτά τα ασιατακια ..Ίσως το γεωγραφικό ύψος της Κορέας; Ενώ τα φίλιπ και τα Τάι βγαίνουν ταπάκια...Ποιος ξέρει..

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506

Πάντως λογικά αυτά που ρωτάνε..
Με τόσους μαλάκες να τους γράφουν στο δεύτερο μήνυμα:"Ι love you,I businessman,I marry you"
Κληρονομιά από την πρώην CCCP. Στην Μόσχα υπάρχουν πολλοί και στο Κίεβο αρκετοί Κορεάτες λένε αυτούς που είναι από την ανατολική Ρωσία Πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Ρωσίας είναι σχιστοματηδες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Κληρονομιά από την πρώην CCCP. Στην Μόσχα υπάρχουν πολλοί και στο Κίεβο αρκετοί Κορεάτες λένε αυτούς που είναι από την ανατολική Ρωσία Πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Ρωσίας είναι σχιστοματηδες

Εχω δει περιπτώσεις σαν αυτούς που λες,αλλά η τύπισσα μου είπε που δουλεύει,με δύο googlaρίσματα βρήκα που δουλεύει και άλλα δύο τον πατέρα της που είναι καλλιτέχνης που του δόθηκε άσυλο δεκαετία του 1990.Γλύπτης,ζωγράφος από ότι βλεπω.

Αφού δεν είναι καλλιτέχνης του Κουνγκ Φου :grin: συνεχίζω ακάθεκτος  :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Εχω δει περιπτώσεις σαν αυτούς που λες,αλλά η τύπισσα μου είπε που δουλεύει,με δύο googlaρίσματα βρήκα που δουλεύει και άλλα δύο τον πατέρα της που είναι καλλιτέχνης που του δόθηκε άσυλο δεκαετία του 1990.Γλύπτης,ζωγράφος από ότι βλεπω.

Αφού δεν είναι καλλιτέχνης του Κουνγκ Φου :grin: συνεχίζω ακάθεκτος  :rockon:
Πιο όμορφες από τις ανατολικές θεωρώ τις τατάρες,Ίδιος τα σλαβόταταράκια είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει στην Ρωσία  

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Tύποι η σχιστομάτα δεν είναι καν Ουκρανέζα.Είναι από μάνα Ρωσίδα και από πατέρα Κορεάτη.
Το πνευμα του μεγαλου τιμονιερη μας οδηγει,εψαχνα κατι λινκς σχετικα με παραπανω θεματα και τυχαια επεσα εδω, στο εργοστασιο παραγωγης, ας μην το χαλασει ο κιμ, , δες τον πεθερο. {κιολας τον βρηκες?...προσεχε τους πραχτωρες του κιμ, ελπιζω η πεθερα να μην διδασκει ...φυσικη}

Μιας και ανοιχτηκε θεμα για σχεσεις, γαμους, συμπεριφορες κτλ, σκεφτηκα ενα σοου, εστω και στην τβ, δειχνει τι μπορει να τραβηξει καποιος ταλεπορος, εστω και καλλιεργιτης απο νεβαδα.
Αν ειχε ενα εμπειρο δασκαλο απο εδω, γιατι το πως και γιατι της σλαβικης θεωριας θα τον γλιτωνε απο την Ανφισα και θα του εκανε αγαλμα στο βεγκας! (Εδω κλασσικη ουκρανια,μπλιαχ,εδω εχουμε τιουτοριαλς θεικα τα σχολια,
This is what it's all about:
1. Notice how cunning these women are in that the man always needs to qualify for the woman.
But with all the cultural differences, the only reason for a woman to leave her country of birth is for materialistic gain! So maybe SHE is the one that should adapt to the man's culture???
2.  Listen to how many times she talks about money. It's mostly about living the easy life in a foreign country. And they are very driven and very shrewd in this. Think about this before you pursue these women.
Τελικο χτυπημα
Can one just rent a Russian or Ukrainian wife for a trial run?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Tinder Plus έχω στο σοβαρό Tinder μου που το ανοιγω μόνο εκει που μένω μόνιμα.

Για μαλακίες έχω το Timber=Tinder για Windows και η αλλαγή τοποθεσίας είναι δωρεάν.
Όποιος έχει Windows Phone ή Windows Tablet,ας δοκιμάσει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο Β.Π. Με χρησιμοποιεί σαν canary in coal mine.Σου λέει αφού γαμαει αυτός τόσο εύκολα Κίεβο θα γαμησω και εγώ.
Έχω ήδη προβλέψει ότι σε μερικά χρόνια όταν μεγαλώσει θα εχει εγκαταλείψει την Τσεχία και θα εχει μετατραπεί σε φουλ ταιμ ουκρανογαμια όπως κάνουν όλοι.Το αμφισβητουσε βέβαια αλλα θα διαψευστει σύντομα όπως και όλοι έρχονται στα λόγια μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom