Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Όπως για εμένα επιτυχία είναι να γαμησω εννιαρια,για εσένα επιτυχία είναι να γλιτώσεις το ξύλο αφού το γαμήσι αποκλείεται.
Σου επισημαίνω συνέχεια τι λάθη κάνεις,εσύ εκεί πας φιρί φιρί για ξύλο και ηδονιζεσαι όταν το αποφεύγεις,τους την έφερα ο άτιμος.
αρχηγε τελος πλεον η συνουσιες και το κυνηγι αφραγγων.ταχα ητανε ευκολοτερες,αρχιδια!κερνουσα 8 με 10 μπουκαλια βοτκα στα κλαμπ με το γριβνα 6 με 7.δεν με απασχολουσαν τα λεφτα,θα μπορουσα να
περνω τοπ πουτανες με λιγοτερο απο τα μισα.ημουν και πιο νεος αρχηγε,καταλαμβαινεις.το κηνηγι ηταν
η αισθηση οτι εβγαλα τσαμπα γκομενα χωρις να δωσω λεφτα στο χερι.παλια γινωταν με μονο κερασματα εκει
που συχναζα.δεν ειχα καπειον να με συμβουλευει τοτε,ολο γερους ελληνες,κυπριους ηξερα εκει.επρεπε μονος να παθω,να μαθω και να καταλαβω τι παιζει.σταδιακα εγινα απομακρος,καχυποπτος.παλαιοτερα καθε ασχετον του ανοιγα την καρδια της σκεψεις και εκανα φιλο.οταν καταλαβα ο κοσμος και οι  φιλοι εκει
δεν ειναι σαν αυτους που γνωριζω στην κυπρο αλλαξα τακτικη και τους εδειξα δρομο.κρατησα μονο γειτονες καλα παιδεια που ξερω και τους γονεις τους.αρχοντα μου σε ευχαριστω παντως για τις συμβουλες σου.εγω τα λεω για να διαβαζουν και οσοι δεν εχουν ιδεα για την χωρα και τον κοσμο.εχει που πανε πραγματικα για τουρισμο και οχι τους λογους που παμε εμεις

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εμεις μιλησαμε στο τηλεφωνο ρε χαρη ξεχασες

ποτε θα βρεθουμε για καφε με θειο τασο;
ειπα ψες στον τασο 10 μαρτη οδυσσο θα ειμαι.με θυμωσαν τωρα με δουλεια και μου χαλασανε τα σχεδια και ισως ιουνη παλι να την βγαλω οδυσσο ενω ηθελα δνεπρο και μπατουμι.ειχα σχεδια θεσαλονικη ειχα ελευθερες μερες τωρα και φεβραρη.μου τα χαλασε ο σαλονικιος εχει 3 μηνες δεν πατα ελλαδα.παει αφρικη,γερμανια,ουκρανια,κινα,ταιλανδη.σημερα γυρισε κιεβ απο χουργαντα αιγυπτο.ασε να τον παρω οτι θα παει ο βαλκανιος πουτσαρας αν θελουνε να συναντηθουνε.ο σαλονικιος εφαε καλα μωρα με 1000 γριβνα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλή επιτυχία συναγωνιστή...Ελπίζω να υπάρχει Tinder Plus Συνδρομή (βαισκότατο) και μην ξεχνας Shooters Τετάρτη και Παρασκευή, Forsage και Saxon ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αργά μετα τις 2, Αν θες caribbean Σάββατο, Sorry Babuska για καμιά πολύ local κατάσταση.

Ραντεβού να τις πηγαίνεις l'kafa με ελεγχόμενες τιμές και σχετικά καλή ποιότητα (πάρτε και Sisha αν καπνίζει) - καναπές οπότε άνετα πίάνεις
και για σούσι Menya Musashi (Φοβερές τιμές καλή ποίοτητα). Για καφέ ONE LOVE espresso bar θα πουλήσεις και καλά στυλ και καλές τιμές.

Αυτά τα λίγα για αρχή.

Τα ρεστωράν και τα καφέ στο Κίεβο είναι γενικά της πούτσας με πολύ μέτρια ποιότητα(εκτός από τα πανάκριβα που έχουν όντως ευρωπαικά στάνταρτς αλλά πληρώνεις διπλά ή τριπλά από ό,τι στη δυτική Ευρώπη για τα ίδια πράγματα).
Συνεπώς δεν παίζει ρόλο σε ποιο μαγαζί θα την πας(ξέρουν οτι όλα ίδια είναι με το ίδιο περιορισμένο μενού,τις μικρές μερίδες και τα άνοστα πράγματα).Σημασία έχουν μόνο τα logistics,πόσο κοντά είναι στο σπίτι σου και αν η γκόμενα προτιμάει σούσι ή ιταλικό.
Από κλαμπ όσο πιο ακριβό τόσο καλύτερο.Βασικά παίζουν μπάλλα μόνο τα Carribean,Chi,D Lux που είναι και τα πιο ακριβά και συγκεντρώνουν όλες τις εμφανίσιμες γκόμενες που βγαίνουν νύχτα.
Για ψάρεμα σε μωλς αξίζουν Gulliver,Globus και Cym αλλά δε θα έχεις χρόνο αφού θα ασχολείσαι με το internet dating.

Αν βγάλεις γκόμενα τη νύχτα σε κλαμπ μειώνονται οι πιθανότητες να τη γαμήσεις αφού θα κουραστεί και θα θέλει να πάει για ύπνο.Συνεπώς πρέπει να πας στα κλαμπ χωρίς γκόμενα εκτός αν έχεις κατά νου τριολέ.
Αντίθετα η χορτάτη γκόμενα αφού ντερλικώσει θα έχει και όρεξη για σεξ συνεπώς μη φοβάσαι τα ραντεβού σε ρεστωράν φοβούμενος οτι το φαί θα τις φουσκώσει και θα τις κοιμήσει ή θα φοβούνται οτι θα πέρδονται στο κρεβάτι.
Δεν παίζουν τέτοιες αβρότητες Ουκρανία.
Σε μπαρ καλύτερα να μην πας αφού δεν είναι νεροφίδες όπως οι Πολωνές και θα γίνεις κώλος με τα νοθευμένα σκατοποτά που σερβίρουν.Η ασφαλής λύση είναι να προμηθευτείς μερικά ποιοτικά κρασιά και ουίσκια στα duty free στο αεροδρόμιο και να προσκαλέσεις τη γκόμενα να τα πιείτε μαζί.Καμία δεν αρνείται πρακτικά αφού τα αυθεντικά ποτά σπανίζουν Ουκρανία(πλην της βότκας και της μπύρας που οι γκόμενες δεν πίνουν,θεωρούνται αντρικά ποτά) και είναι για αυτή μια εμπειρία.
Επίσης μπορείς να προμηθευτείς στο αεροδρόμιο δωράκια όμως αρώματα κτλ.Θα το εκτιμήσουν πολύ.Δίνεις και λόγο στις μουνάρες να έρθουν σπίτι σου.(οι άλλες θα έρθουν και τζάμπα,οι μουνάρες θα σε ρωτήσουν γιατί να έρθω.)
Επίσης Ουκρανία δε δουλεύει η EC κάρτα σίγουρα,οπότε πάρε πιστωτική ή μίνιμουμ 1500 ευρώ σε μετρητά για το τριήμερο.
Δε θα τα χρειαστείς αναγκαία αλλά χρειάζεται δύναμη πυρός για να ψαρώνεις τον ανταγωνισμό ειδικά στα κλαμπ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μολις μιλησα με τον σαλονικιο και του ειπα για τον βαλκανιο πουτσαρα.αν θελει θα συναντηθουνε.
ειναι μονος ο σαλονικιος κιεβ,εδιωξε την γκομενα που πηγανε αιγυπτο.θα στειλω πμ στον πουτσαρα το ουκρανικο τηλεφωνο του κολλητου μου.μου ειπε ο σαλονικιος τωρα απο 35 και πανω δεν ζητανε λεφτα απο τιντερ.οι μουναρες λεει και οι υπολειπες 200 ζητανε.στελνω πμ τωρα στον πουτσαρα.αν θελει θα ειναι αλλες 2-3 μερες ο σαλονικιος νομιζω.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Τα ρεστωράν και τα καφέ στο Κίεβο είναι γενικά της πούτσας με πολύ μέτρια ποιότητα(εκτός από τα πανάκριβα που έχουν όντως ευρωπαικά στάνταρτς αλλά πληρώνεις διπλά ή τριπλά από ό,τι στη δυτική Ευρώπη για τα ίδια πράγματα).
Συνεπώς δεν παίζει ρόλο σε ποιο μαγαζί θα την πας(ξέρουν οτι όλα ίδια είναι με το ίδιο περιορισμένο μενού,τις μικρές μερίδες και τα άνοστα πράγματα).Σημασία έχουν μόνο τα logistics,πόσο κοντά είναι στο σπίτι σου και αν η γκόμενα προτιμάει σούσι ή ιταλικό.
Από κλαμπ όσο πιο ακριβό τόσο καλύτερο.Βασικά παίζουν μπάλλα μόνο τα Carribean,Chi,D Lux που είναι και τα πιο ακριβά και συγκεντρώνουν όλες τις εμφανίσιμες γκόμενες που βγαίνουν νύχτα.
Για ψάρεμα σε μωλς αξίζουν Gulliver,Globus και Cym αλλά δε θα έχεις χρόνο αφού θα ασχολείσαι με το internet dating.

Αν βγάλεις γκόμενα τη νύχτα σε κλαμπ μειώνονται οι πιθανότητες να τη γαμήσεις αφού θα κουραστεί και θα θέλει να πάει για ύπνο.Συνεπώς πρέπει να πας στα κλαμπ χωρίς γκόμενα εκτός αν έχεις κατά νου τριολέ.
Αντίθετα η χορτάτη γκόμενα αφού ντερλικώσει θα έχει και όρεξη για σεξ συνεπώς μη φοβάσαι τα ραντεβού σε ρεστωράν φοβούμενος οτι το φαί θα τις φουσκώσει και θα τις κοιμήσει ή θα φοβούνται οτι θα πέρδονται στο κρεβάτι.
Δεν παίζουν τέτοιες αβρότητες Ουκρανία.
Σε μπαρ καλύτερα να μην πας αφού δεν είναι νεροφίδες όπως οι Πολωνές και θα γίνεις κώλος με τα νοθευμένα σκατοποτά που σερβίρουν.Η ασφαλής λύση είναι να προμηθευτείς μερικά ποιοτικά κρασιά και ουίσκια στα duty free στο αεροδρόμιο και να προσκαλέσεις τη γκόμενα να τα πιείτε μαζί.Καμία δεν αρνείται πρακτικά αφού τα αυθεντικά ποτά σπανίζουν Ουκρανία(πλην της βότκας και της μπύρας που οι γκόμενες δεν πίνουν,θεωρούνται αντρικά ποτά) και είναι για αυτή μια εμπειρία.
Επίσης μπορείς να προμηθευτείς στο αεροδρόμιο δωράκια όμως αρώματα κτλ.Θα το εκτιμήσουν πολύ.Δίνεις και λόγο στις μουνάρες να έρθουν σπίτι σου.(οι άλλες θα έρθουν και τζάμπα,οι μουνάρες θα σε ρωτήσουν γιατί να έρθω.)

εισαι φοβερος γνωστης παντως...

ουτε σε ΕΝΑ γαμημενο θεμα δεν επεσες μεσα!

αρχιζω να αμφιβαλλω αν εχεις καν παει στο κιεβο ή αν κι εκει μενεις μιση μερα με τη δουλεια και δε βγαινεις εξω απο το ξενοδοχειο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

αρχιζω να αμφιβαλλω αν εχεις καν παει στο κιεβο ή αν κι εκει μενεις μιση μερα με τη δουλεια και δε βγαινεις εξω απο το ξενοδοχειο

:happy: :happy: :happy:

οπως τοτε που πηγε λευκορωσια για 1 μερα με την δουλεια
τον ειχε στειλει τοτε η εταιρια του  και αυτος ελεγε οτι
βγηκε εξω και γαμουσε αβερτα οποια   γκομενα γνωριζε  :2funny: :2funny:

και εγω ρωτω ποτε τα προλαβε ολα αυτα σε 1 μερα  :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γιατί τόσο αρνητικά ρε Χάρη?

Τουλάχιστον kman χαλάει 500αρικο αλλά γαμάει πολύ δυνατές μάυρες ζώνες. Αυτόι μποροί να χαλάσουν και 3000-4000 ευρώ και τελικά δεν θα πίασουν ουτε χέρι. Φυσικά για έμαςς του Νότιους μοιαζουν επιστημονική φαντασία αυτές οι απάτες ΑΛΛΑ συμβαινουν!!! Επειδή συμβαίνουν όμως δεν σημαίνει οτι είναι όλα απάτη στην Ουκρανία.

Εννοείται πως αν εισαι 35+ έχει την ικανότητα να ξεχωρίζεις και να βρίσκεις αυτές που είναι καθάρες και να μην μπλέκεις σε καταστάσεις όπως είπατε πριν ξύλου,απάτης, κοροιδιάς κ.λ.π..Απλοί κανόνες είναι.

1) Δεν δίνουμε λεφτά ποτε σε γκόμενα που δεν έχουμε συναντησει
2) Πριν κολλησουμε σε μια γκόμενα κοιτάμε πρωτα 5 λεπτα τι παιζει με αυτή στο μαγαζι..Συνοδεύεται?Πως κινείτε?Παρέα άλλες φίλες?
3) Δεν μεθάμε ποτέ σε μια ξένη χωρα για να έχουμε τον πληρη έλεγχο
4) Δεν κάνουμε επίθεση όυτε το παίζουμε Ρομπέν των Δασών αν δούμε κάτι που δεν μας αρέσει, απλά καλούμε security ή αστυνομία (αν θέλουμε να ασχοληθούμε). Το σκηνικό που γράψατε με το σπρεύ πιπεριού ειναι απαράδεκτο.Να επιτεθείς ως Ρομπέν των Δασών σε κάποιους που δεν ξέρεις με ΟΠΛΟ (γιατι το σπρευ θεωρείται όπλο σε κάποιες νομοθεσίες) μέρα μεσημέρι μέσα σε shopping mall με Security διπλα..θα μπορούσαν να σε περάσουν ακόμα και για τρομοκράτη!!
5) Δεν καθόμαστε με γυναίκες σε παρεα που μας καλούν μόνους μας και μας ζητάνε να κεράσουμε την παρέα απλα!!! Κατά 80% είναι απάτη να πιουν τσάμπα. Αν θέλει ας έρθει μαζί σου στο μπαρ να πιει.

Υπάρχουν και άλλα..Βασικοί κανόνες,,Αν δεν τους ακολουθούμε δεν φταίει η χώρα!!!

Δε δίνω 500 ευρώ αλλά έχω μαζί μου 500 ευρώ αν τύχει να χρειαστούν.Είναι θέμα ισχύος,σα να στρέφεις το πολυβόλο.Συχνά δεν είναι ανάγκη να πυροβολήσεις καν,αρκεί ο άλλος να δει την κάννη στη μάπα του.
Επίσης οι γκόμενες χύνουν όταν βλέπουν τα κασέρια και τις κάρτες στην πορτοφόλα και προβλέπουν μεγαλεία αρμέγματος.Αρκεί συχνά η επίδειξη μόνο για να είσαι άρχοντας χωρίς να είναι κατ ανάγκη η ίδια γκόμενα η τυχερή που θα φάει τελικά το κασέρι.
Απλά ξέρει οτι έχει μια ευκαιρία.Αυτό τις εξιτάρει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Κάτσε να πάει ο Β.Π. και να πει μετά αν έχω ή δεν έχω δίκιο.
Το πρόβλημα είναι οτι τα παίρνει όλα συνολικά.Αν πάρεις τις προτάσεις του Love μία προς μία είναι όλες λάθος αλλά του αρέσει το γενικό πλαίσιο.
Οι δικές μου προτάσεις αποκομμένες μία προς μία είναι όλες σωστές αλλά διαφωνεί με το συνολικό πλαίσιο.
Δηλαδή αν πάει θα πει είχες όντως δίκιο
1.Τα μαγαζιά είναι της πούτσας με άνοστες μερίδες
2.Τα ποτά είναι νοθευμένα
3.Μόνο τα ακριβά κλαμπ έχουν καλές γκόμενες
4.Οι ωραίες γκόμενες πάνω από 7 ζητάνε δώρο για να έρθουν
5.Καμάκι γίνεται στα μωλ που ανέφερες
6.Μπορείς να τις δελεάζεις με ποτά που αγόρασες στο αεροδρόμιο
7.Μόνο τα διαμερίσματα στο κέντρο με πάνω από 9 βαθμολογία αξίζουν,τα υπόλοιπα δεν έχουν ζεστό νερό ή ξεπαγιάζεις ή δεν τα καθαρίζουν συχνά και βρωμάνε ή έχουν σοβιετικού τύπου επίπλωση και πατώματα και δεν είναι ανακαινισμένα ή έχουν προβλήματα ασφαλείας ή βρίσκονται σε κακόφημη περιοχή κτλ.
Παρόλα αυτά διαφωνώ με όσα λες παρόλο που είναι όλα σωστά.
Είναι τρελό αλλά πάντα έτσι γίνεται.Συνήθως συμφωνούν με ό,τι τους αρέσει όχι με το εμπειρικά αληθινό.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δε δίνω 500 ευρώ αλλά έχω μαζί μου 500 ευρώ αν τύχει να χρειαστούν.Είναι θέμα ισχύος,σα να στρέφεις το πολυβόλο.Συχνά δεν είναι ανάγκη να πυροβολήσεις καν,αρκεί ο άλλος να δει την κάννη στη μάπα του.
Επίσης οι γκόμενες χύνουν όταν βλέπουν τα κασέρια και τις κάρτες στην πορτοφόλα και προβλέπουν μεγαλεία αρμέγματος.Αρκεί συχνά η επίδειξη μόνο για να είσαι άρχοντας χωρίς να είναι κατ ανάγκη η ίδια γκόμενα η τυχερή που θα φάει τελικά το κασέρι.
Απλά ξέρει οτι έχει μια ευκαιρία.Αυτό τις εξιτάρει.

αρχισε παλι το χειρογλυκανο στη γερμανια που βρισκετε  :2funny: :2funny:

γι' αυτο και τα παραληληματα του  :grin:

μην δινετε σημασια θα του περασει η κριση μολις τον μουσκεψει παλι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:happy: :happy: :happy:

οπως τοτε που πηγε λευκορωσια για 1 μερα με την δουλεια
τον ειχε στειλει τοτε η εταιρια του  και αυτος ελεγε οτι
βγηκε εξω και γαμουσε αβερτα οποια   γκομενα γνωριζε  :2funny: :2funny:

και εγω ρωτω ποτε τα προλαβε ολα αυτα σε 1 μερα  :think:

Μία βδομάδα είχα πάει.Εκατσα 2 μέρες Μινσκ,3 μέρες Βιτέμπσκ και δύο μέρες Μπρεστ.
Με αμφισβήτησε τότε ο Μεμοσάν αλλά έβγαλα τη βίζα,τις αποδείξεις διαμονής κτλ και του τις έτριψα στη μούρη.
Ατομα πιο χαζά δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να με νικήσουν.
Εδώ μπορούν να αμφισβητούν όσο θέλουν αλλά υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.Οπότε όσο και να θέλουν να δημιουργήσουν αμφιβολίες,τσιμπάνε απλά ένα αρχίδι.
Είναι ο κόσμος του ίντερνετ,άπειρα αρχίδια.Στην πραγματική ζωή δε μας επιτρέπεται να το κάνουμε,στο ίντερνετ τους ξεφτιλίζουμε.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Κάτσε να πάει ο Β.Π. και να πει μετά αν έχω ή δεν έχω δίκιο.
Το πρόβλημα είναι οτι τα παίρνει όλα συνολικά.Αν πάρεις τις προτάσεις του Love μία προς μία είναι όλες λάθος αλλά του αρέσει το γενικό πλαίσιο.
Οι δικές μου προτάσεις αποκομμένες μία προς μία είναι όλες σωστές αλλά διαφωνεί με το συνολικό πλαίσιο.
τι δικιο εχεις ρε μπαγλαμα?

οτι τα εστιατορια ειναι ΓΤΠ εκτος απο τα πανακριβα? δλδ αυτα που ειναι μεσα στα μωλλ και τρωνε και μονες τους οι μπουναρες και οιτιμες τους ειναι 1/4 απο δω, υστερουν σε ποιοτητα? Εχεις παει ποτε σε κανενα? ΟΧΙ! αλλιως δε θα εγραφες τετοιες παπαριες!

για το αλλο τωρα οτι αμα καμακωσεις γκομενα στο μπαρ, δεν ερχεται μαζι σου στο δωματιο επειδη θελει να παει για υπνο τι να πω??? οτι ειναι ισως η μεγαλυτερυ ΠΙΠΑ που εχει γραφτει ποτε σε ολα τα θρεντς σεξοτουρισμου?  Αληθεια, εκεινα τα μοντελα που ψωνισες εσυ στο καριμπιαν τοτε που δε σε εβρισκε ο ΔΡ.ΛΟΒΕ , πως και δεν πηγανε για υπνο αλλα ηρθανεκαι τα γαμησες και μας εβαλεςκαι φωτο? μηπως εγραφες φιδια? Ή μόνο σε σενα κανουνε εξαιρεση επειδη εισαι ομορφαντρας?

στο εχω πει 100 φορες, δεν εισαι απλα ασχετος που σε στελνει η δουλεια σου εκει για μιση μερα και ερχεσαι εδω και μας λες οτι πας μονος σου, δεν εισαι απλα μαλακας που πας και πληρωνεις επι 5 τις απλες πουτανες επειδη εισαι τοσο χαλιας και εχεις τετοια ανασφαλεια που τρως πορτα ακομα και απο επαγγελματιες πουτανες, το χειροτετο ειναι οτι εισαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ γιατι γραφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ και ΨΕΜΜΑΤΑ και παιρνεις στο λαιμο σου ατομα που θελουνε να πανε εκει πρωτη φορα και κανουν το λαθος να διαβασουν ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ που γραφεις

δεν ειναι πια αστειο , θα τρως μεγαλη τραμπουκα απο δω και περα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τι δικιο εχεις ρε μπαγλαμα?

οτι τα εστιατορια ειναι ΓΤΠ εκτος απο τα πανακριβα? δλδ αυτα που ειναι μεσα στα μωλλ και τρωνε και μονες τους οι μπουναρες και οιτιμες τους ειναι 1/4 απο δω, υστερουν σε ποιοτητα? Εχεις παει ποτε σε κανενα? ΟΧΙ! αλλιως δε θα εγραφες τετοιες παπαριες!

για το αλλο τωρα οτι αμα καμακωσεις γκομενα στο μπαρ, δεν ερχεται μαζι σου στο δωματιο επειδη θελει να παει για υπνο τι να πω??? οτι ειναι ισως η μεγαλυτερυ ΠΙΠΑ που εχει γραφτει ποτε σε ολα τα θρεντς σεξοτουρισμου?  Αληθεια, εκεινα τα μοντελα που ψωνισες εσυ στο καριμπιαν τοτε που δε σε εβρισκε ο ΔΡ.ΛΟΒΕ , πως και δεν πηγανε για υπνο αλλα ηρθανεκαι τα γαμησες και μας εβαλεςκαι φωτο? μηπως εγραφες φιδια? Ή μόνο σε σενα κανουνε εξαιρεση επειδη εισαι ομορφαντρας?

στο εχω πει 100 φορες, δεν εισαι απλα ασχετος που σε στελνει η δουλεια σου εκει για μιση μερα και ερχεσαι εδω και μας λες οτι πας μονος σου, δεν εισαι απλα μαλακας που πας και πληρωνεις επι 5 τις απλες πουτανες επειδη εισαι τοσο χαλιας και εχεις τετοια ανασφαλεια που τρως πορτα ακομα και απο επαγγελματιες πουτανες, το χειροτετο ειναι οτι εισαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ γιατι γραφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ και ΨΕΜΜΑΤΑ και παιρνεις στο λαιμο σου ατομα που θελουνε να πανε εκει πρωτη φορα και κανουν το λαθος να διαβασουν ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ που γραφεις

δεν ειναι πια αστειο , θα τρως μεγαλη τραμπουκα απο δω και περα

Βρε μαλάκα εγώ πήγα,εσύ πήγες?Εχω και στοιχεία να το υποστηρίξω.
Μας έχετε πρήξει τα αρχίδια,απλά δεν έχετε λεφτά να πάτε και να κάνετε κάτι.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Μία βδομάδα είχα πάει.Εκατσα 2 μέρες Κίεβο,3 μέρες Βιτέμπσκ και δύο μέρες Μπρεστ.
Με αμφισβήτησε τότε ο Μεμοσάν αλλά έβγαλα τη βίζα,τις αποδείξεις διαμονής κτλ και του τις έτριψα στη μούρη.
Ατομα πιο χαζά δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να με νικήσουν.
Εδώ μπορούν να αμφισβητούν όσο θέλουν αλλά υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.Οπότε όσο και να θέλουν να δημιουργήσουν αμφιβολίες,τσιμπάνε απλά ένα αρχίδι.
Είναι ο κόσμος του ίντερνετ,άπειρα αρχίδια.Στην πραγματική ζωή δε μας επιτρέπεται να το κάνουμε,στο ίντερνετ τους ξεφτιλίζουμε.
ειχες βαλει βαουτσερ απο ξενοδοχειο και το ειχαμε δει ολοι, εκανες τσεκ ιν στις 11 το βραδυ και τσεκ αουτ την επομενη στις 12 το μεσημερι. Δεν απευθυνεσαι σε ηλιθιους ουτε σε νεα μελη που δεν υπηρχαν τοτε! Κοψε τα παραμυθια!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ειχες βαλει βαουτσερ απο ξενοδοχειο και το ειχαμε δει ολοι, εκανες τσεκ ιν στις 11 το βραδυ και τσεκ αουτ την επομενη στις 12 το μεσημερι. Δεν απευθυνεσαι σε ηλιθιους ουτε σε νεα μελη που δεν υπηρχαν τοτε! Κοψε τα παραμυθια!

πεστα γιατι με προλαβες εσυ το ιδιο θα ελεγα

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Βρε μαλάκα εγώ πήγα,εσύ πήγες?Εχω και στοιχεία να το υποστηρίξω.
Μας έχετε πρήξει τα αρχίδια,απλά δεν έχετε λεφτά να πάτε και να κάνετε κάτι.
δεν πηγες, σε εστειλε η δουλεια σου

οπως θα σε ξαναστειλει την επομενη φορα που λες θα πας να μεινεις μονο μια μερα,σαββατο

ποιος νορμαλ ανθρωπος παει ολοκληρο ταξιδι σε αλλη χωρα για να κατσει μια νυχτα?

ΜΟΝΟ ΕΣΥ

γιατι δε πας μονος σου

σε στελνει η δουλεια σου!

ο δημητρακης ειχε βρει και σεποια εταιρεια δουλευεις και σε τι θεση και πως δικαιολογουνται αυτα τα ταξιδια.

τα φιδια να τα πουλας αλλου

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
δεν πηγες, σε εστειλε η δουλεια σου

οπως θα σε ξαναστειλει την επομενη φορα που λες θα πας να μεινεις μονο μια μερα,σαββατο

ποιος νορμαλ ανθρωπος παει ολοκληρο ταξιδι σε αλλη χωρα για να κατσει μια νυχτα?

ΜΟΝΟ ΕΣΥ

γιατι δε πας μονος σου

σε στελνει η δουλεια σου!

ο δημητρακης ειχε βρει και σεποια εταιρεια δουλευεις και σε τι θεση και πως δικαιολογουνται αυτα τα ταξιδια.

τα φιδια να τα πουλας αλλου

:thumbsup:  :hi:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Κμαν μπανανα!

κοιτα τι βρισκει κανεις αμα θελει?

οριστε το βαουτσερ που ειχε βαλει ο ΙΔΙΟΣ τοτε που πηγε δηθεν για να καμακωσει στο Μπελαρους και συμφωνα με τα παραμυθια του τον κυνηγαγε η KGB και παρακολουθουσε ταποσταρισματα του στο μπου  :2funny: :2funny:

ουτε καν 11 το βραδυ, 11 και 39 εκανε τσεκ ιν! και οπως φαινεται απο την αποδειξη την επομενη εφευγε!

Κμαν σου ειπα μη παιζεις με τη νοημοσυνη μας γιατι θα σε ξεφτιλισω!

Συνημμένα

• belarus4002.jpg
    belarus4002.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 29

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
πεστα γιατι με προλαβες εσυ το ιδιο θα ελεγα

Τι βλάκες είστε?Αφού έμεινα σε 3 διαφορετικές πόλεις.Στο Μινσκ έμενα σε διαμέρισμα μετά πήγα σε ξενοδοχείο στη μία πόλη,μετά σε άλλο ξενοδοχείο πού να θυμάμαι τώρα?
Καλά δεν έχει σημασία αφού ξέρετε πως ό,τι γράφω είναι αληθινό.
Ετσι κάνει ο βλάκας ο Ελληνας προσπαθεί να μεταφέρει τη συζήτηση εκεί που νομίζει οτι ο άλλος είναι αδύναμος για να δημιουργήσει αμφιβολίες.
Στα αρχίδια μου.
Είπαμε με το φωτουλικό χύνω στη μάπα όσους δημιουργούν αμφιβολίες,ξεφτιλίζω σανοφάγους,κωλοτούμπες κτλ.Εδώ είναι πάρτυ,δεν υπάρχει αυτό.Μένουν και τα ποστ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κμαν μπανανα!

κοιτα τι βρισκει κανεις αμα θελει?

οριστε το βαουτσερ που ειχε βαλει ο ΙΔΙΟΣ τοτε που πηγε δηθεν για να καμακωσει στο Μπελαρους και συμφωνα με τα παραμυθια του τον κυνηγαγε η KGB και παρακολουθουσε ταποσταρισματα του στο μπου  :2funny: :2funny:

ουτε καν 11 το βραδυ, 11 και 39 εκανε τσεκ ιν! και οπως φαινεται απο την αποδειξη την επομενη εφευγε!

Κμαν σου ειπα μη παιζεις με τη νοημοσυνη μας γιατι θα σε ξεφτιλισω!

:thumbsup: :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τι βλάκες είστε?Αφού έμεινα σε 3 διαφορετικές πόλεις.Στο Μινσκ έμενα σε διαμέρισμα μετά πήγα σε ξενοδοχείο στη μία πόλη,μετά σε άλλο ξενοδοχείο πού να θυμάμαι τώρα?
Καλά δεν έχει σημασία αφού ξέρετε πως ό,τι γράφω είναι αληθινό.
Ετσι κάνει ο βλάκας ο Ελληνας προσπαθεί να μεταφέρει τη συζήτηση εκεί που νομίζει οτι ο άλλος είναι αδύναμος για να δημιουργήσει αμφιβολίες.
Στα αρχίδια μου.
Είπαμε με το φωτουλικό χύνω στη μάπα όσους δημιουργούν αμφιβολίες,ξεφτιλίζω σανοφάγους,κωλοτούμπες κτλ.Εδώ είναι πάρτυ,δεν υπάρχει αυτό.Μένουν και τα ποστ.

ακους τι λες
κοψε το χειρογλυκανο γιατι σε εχει χτυπησει κατακουτελα  :2funny:

θα παθεις καμια μαλακινση στο τελος  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom