Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποια skills μωρε kman? Απλά δεν δίνω πάνω απο 40$ για πουτάνα στο Κιεβο..Τόσο απλά..Με 200$ βρίσκεις μουνάρα..Μπαίνεις caribbean και σε όποια πεις 200 ήρθε επιτόπου ακόμα και ο ταμτάκος να είσαι..Λες και δεν ήμουν εκεί δεν μίλησα μαζί τους.

Με 50 το λένε πολυ αλλά δεν έχω δει ποτέ ΑΚΡΙΒΕΙΣ πληροφορίες. Όχι ότι δεν υπάρχει αλλά να δοθεί η πηγή να ξέρει ο κόσμος που να ψάξει..Το sexkiev σύντομα που θα πάνε τα παιδία και θα το τεσταρούν θα γραψουν αυτά που σας είπα μουφα.Κρατηστε το post σαν αναφορά για τέλος Φεβρουαρίου.

Με 50 εχει στο τιντερ,στο μαμπα,παντού εχει.Το θέμα είναι να ξέρεις να προτείνεις τη σωστή τιμή αφου αν προτείνεις λιγότερα σε φτύνει και αν προτείνεις περισσότερα σε γδερνει.(δε διαπραγματεύονται,απλα πρέπει να σου κόβει να κάνεις την κατάλληλη προσφορά).
Το πουτανοgame εχει άλλους κανόνες απο το απονσορινγκ.Είναι απλώς θέμα να κάνεις τη σωστή προσφορά στη σωστή γκομενα που θέλει τριβή με τις αγοραιες τιμές.
Στο σπονσορινγκ δεν κανεις προσφορά αλλά δίνεις μια προοπτική ρευστοτητας μια πιστοληπτικη γραμμή στήριξης,κανεις bail out στη γκομενα με ευγενική χορηγία και αυτή στήνεται στα τέσσερα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Με 50 εχει στο τιντερ,στο μαμπα,παντού εχει.Το θέμα είναι να ξέρεις να προτείνεις τη σωστή τιμή αφου αν προτείνεις λιγότερα σε φτύνει και αν προτείνεις περισσότερα σε γδερνει.(δε διαπραγματεύονται,απλα πρέπει να σου κόβει να κάνεις την κατάλληλη προσφορά).

εγω που ψωνιζω πουτανες γενικα ειτε ελλαδα ειτε εξωτερικο

το ασπαζομαι αυτο που λες,  οτι θελει να προτεινεις την σωστη τιμη

ωστε να παρεις το οκ απο την βιζιτα

αυτη την εμπειρια την αποκτα καποιος που συναναστρεφεται με βιζιτες αρκετα χρονια

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Για να σε γουστάρει πρέπει να έχεις ρευστότητα.Αν δεν έχεις ρευστότητα δε σε γουστάρει.Αυτες δε δίνουν μεγάλη σημασία στην εμφάνιση άλλα στα λεφτά και το lifestyle.(το lifestyle βέβαια το αγοράζεις με λεφτά).

Εξυπακουεται αυτο που λες οτι πρεπει να σκασεις μυτη ωραιος κ ανετος κ οχι λετσος κ φραγκοδολοφονος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σεμιπρο των 50 ευρώ,υπάλληλος σε κεντρικό κατάστημα της Kievstar.

VNf7QE.jpg

Επαγγελματίας από το Sumy,ξανθιά 24 ετών,178 ύψος στα 50 ευρώ.Πολύ καλή συμπεριφορά,άπταιστο τρομπόνι.Με 50 ευρώ συν κάνεις τριολέ με την παρόμοιας εμφάνισης φίλη της.

Wd4PIK.jpg

Δυο γκόμενες που πέτυχα να περπατάνε έξω από το Carribean και τις γάμησα με 50 ευρώ την καθεμία.

gkxKug.jpg

Επαγγελματίας ξανθιά στα 100 ευρώ.

yR5zmo.jpg

Επαγγελματίας από τίντερ στα 100 ευρώ.

VjZS9C.jpg

Σεμιπρο 22 ετών,175 με 100 ευρώ.

YDw99Z.jpg

ip972h.jpg

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Θα σας δώσω λίγα tips απο τις 13+ Ουκρανέζες που έχω πάρει την τελευταία διετία. Τονίζω δεν είναι δικές μου απόψεις μου τα έχουν πεί ξεκάθαρα.

1. Δεν αρέσουν οι τύποι με τα μούσια,μακρυα μαλλία κλπ..Βαλκανικό style αυτό που τρελαίνει Ελληνίδες. ξεχνάτε μούσια κλπ. Σας το ΕΓΓΥΟΜΑΙ..ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ εκει.
2. Δεν τους αρέσουν οι αρκετά μαυριδερόι. Αν είστε αρκετά καλύτερα πάτε προς Πολωνία (ακόμα και τωρα που έχει μηδενίσει για μένα).
3. Τους αρέσουν οι ευγενικές φάτσες όχι τρελά μπράτσα κλπ. Αυτα που περνάνε δηλαδή στα βαλκάνια και Σερβία κλπ. Μπράβος style. Περνάει το style του καλού παιδιού.
4. Δεν τους αρέσουν οι πολύ trendy και πολύ εκδηλωτικοί. Ένα απλό σεμνό ντύσιμο και όχι υπερβολές στις κινησεις και στα λογια. Ο λόγος που αποτυγχάνουν πλήρως οι Ιταλοί στην χώρα.
5. Το καμάκι γίνεται στα λόγια όχι στον χορο. Στηρίζεσαι στο Λέγειν αν δεν έχεις πολύ καλό και πας μόνο λόγω καλής εμφάνισης και εντυπωσιακού χορού (π.χ. Λάτιν) δεν περνάνε εκεί αυτα. Γι αυτό δεν βλέπεις ποτε Μαυριδερούς Ισπανους χορευτες εκει που έχουν κατακλυσει άλλες χώρες όπως Πολωνια.

Οι τούρκοι αν και δεν έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά πηγαίνουν λόγω ότι δεν χρειάζονται visa, και το 90% αυτών απλά πληρώνει Πουτάνες. Το άλλο 10% πάει με χοντρές ή μπάζα τις απελπισμένες εκει που ζούν μέσα στην κατάρα να έχουν τόσες ωραίες γυναίκες που πρέπει να συναγωνιστούν. Normal γκομενα Τουρκος βγαζει ένας στους 1000 έτος 2018.

Ίσως οι διαφορετικές απόψεις να έχουν να κάνουν και με το διαφορετικό στυλ του καθενός. Αλλά πιστευω ο σωστός παίχτης ματαμορφώνεται ανά περίσταση.

Μιλάμε πάντα για χωρίς μαρούλι..Με μαρούλι θα γαμήσει και ο γύφτος εκεί.
Το 3 είναι πέρα για πέρα άτοπο και δίνεις ελπίδες σε κόσμο με τον ίδιο τρόπο που δίνει ο Κμαν σε κάποιους άλλους!
Οι Ουκρανέζες Δεν είναι καλές κοπέλες και δεν θέλουν καλές και ευγενικές φάτσες! Αν γινόταν αυτό θα κάναμε τσάμπα θραύση επάνω!
Οι Ουκρανές θέλουν λαμογιόφατσες,αλήτες , θρασίμια,φυλακόβιους! Με φάτσα καλού παιδιού πας πρόβατο στο σφαγείο!
Επίσης το ότι κάποιες Ουκρανέζες δεν σπονσοραρονται ή δεν χρηματίζονται δεν σημαίνει πως είναι καλές κοπέλες! Έχουν κι αυτές μια συμφεροντολογική ατζεντα!  
Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες μετά τα χτεσινά μόνο πόσα και νούμερα σφυρίζουν! Η χώρα διαφθείρει χαρακτήρες και στο τέλος βγαίνει πιο ακριβή ή το ίδιο με τις ακριβές!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το 3 είναι πέρα για πέρα άτοπο και δίνεις ελπίδες σε κόσμο με τον ίδιο τρόπο που δίνει ο Κμαν σε κάποιους άλλους!
Οι Ουκρανέζες Δεν είναι καλές κοπέλες και δεν θέλουν καλές και ευγενικές φάτσες! Αν γινόταν αυτό θα κάναμε τσάμπα θραύση επάνω!
Οι Ουκρανές θέλουν λαμογιόφατσες,αλήτες , θρασίμια,φυλακόβιους! Με φάτσα καλού παιδιού πας πρόβατο στο σφαγείο!
Επίσης το ότι κάποιες Ουκρανέζες δεν σπονσοραρονται ή δεν χρηματίζονται δεν σημαίνει πως είναι καλές κοπέλες! Έχουν κι αυτές μια συμφεροντολογική ατζεντα!  
Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες μετά τα χτεσινά μόνο πόσα και νούμερα σφυρίζουν! Η χώρα διαφθείρει χαρακτήρες και στο τέλος βγαίνει πιο ακριβή ή το ίδιο με τις ακριβές!

Ο Β.Π. θα ξεσκιστεί στον πούτσο.Εχουν και σκοτεινή πλευρά οι Ουκρανέζες.Τους αρέσουν τα δυνατά καυλιά,οι σκληροί επιβήτορες κτλ.Δεν θέλουν βέβαια τους εξευτελισμούς μαστιγώματα,κατουρήματα,χεσίματα όπως οι Πολωνές που είναι τελείως υπό.
Γενικά η Ουκρανία είναι το Holy Grail για όλους,γαμπρούς,σχεσάκηδες,γαμιάδες,πουτανιάρηδες και σπόνσορες,δεν υπάρχει κανένας που να μην τρώει καλά.Καμιά φορά τα ξίφη διασταυρώνονται και οι ιππότες αποχωρούν ευγενώς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Γενικά ο τύπος άντρα που γουστάρουν οι Ουκρανές είναι ο Σλάβος γκάνγκστερ με τα λεφτά στυλ Xl deluxe.(daj mi cash govoris mi kazdy den-δως μου κασέρι μου λες κάθε μέρα)

Στα high end clubs του Κιέβου αυτό είναι το επίπεδο όπως στο βίντεο κλιπ.

Εδώ το Skybar.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
@kman Τωρα δε θα σου πει κανεις τιποτα, με τις 500αρες σε κραζουν.

Αλλο οι σπονσορέτς άλλο οι πουτάνες και οι σεμιπρος.
Σπονσορέτς είναι όπως οι γκόμενες στο τελευταίο βίντεο στο Skybar.Αν είσαι σε τέτοιο περιβάλλον χρειάζεσαι 500 ευρώ για να παίξεις μπάλλα αφού μόνο το τραπέζι έχει 180 ευρώ.
Αυτού του επιπέδου οι γκόμενες δεν είναι επαγγελματίες αφού βρίσκουν άνετα σπόνσορες.
Με τις σπονσορέτς παίζει μόνιμη συνδρομή.Σα να πούμε λέει ένας μπάρμπας στη σερβιτόρα θα σου δίνω 500 ευρώ το μήνα για το νοίκι και θα σε γαμάω 3-5 φορές το μήνα.Αυτό είναι το σπόνσορινγκ,πάει με συνδρομή.
Δεν είναι όπως με τις πουτάνες που πληρώνεις εφάπαξ.
Ουκρανία απλά είναι πολύ διαδεδομένο το κάνουν άπειρες και υπάρχει τεράστια ζήτηση για σπόνσορες.Πολωνία επίσης είναι πολύ διαδεδομένο αλλά υπάρχει μεγαλύτερη κοινωνική κατακραυγή οπότε είναι πιο προσεκτικές(συνήθως έχουν σπόνσορα σε άλλη πόλη για να μην τις παίρνουν χαμπάρι και όταν τις συναντάς δεν είναι στην πόλη τους).

Οι πουτάνες είναι πολύ πιο φτηνές από τις σπονσορέτς καμία σχέση.Πουτάνα όμως πάνω από εφτάρι πολύ δύσκολα βρίσκεις αφού τα οχτάρια δε χρειάζεται να εκπουτανιστούν,βρίσκουν σπόνσορες αν και εκεί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός αφού έχει άπειρες γκόμενες και λίγους σπόνσορες.Είναι buyers market.

Εγώ είμαι πουτανιάρης αλλά ασχολούμαι και με το σπόνσορινγκ,δεν μπορώ να πω 100% ποιο είναι καλύτερο έχουν και τα δύο πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
Με αυτά που ξοδεύεις για ένα οχτάρι σπονσορέτ μπορείς να γαμήσεις πέντε έως δέκα πολύ εμφανίσιμες πουτάνες.
Εννιάρια και πάνω είναι καπαρωμένα δεν είναι διαθέσιμα για ξένους.Εκεί δεν ξέρω τι απαιτείται.
Το σπόνσορινγκ συμφέρει πολύ τις γκόμενες.Με 2-3 σπόνσορες σώθηκε η άλλη.Βλέπεις γκόμενες με εισοδήματα 200 δολλαρίων το μήνα να κυκλοφορούν με ακριβά αμάξια να έχουν ακριβές τσάντες,iphone,διαμερίσματα είναι όλα από άρμεγμα σπονσόρων long term.Υπάρχει και ανταγωνισμός μεταξύ τους ποια έχει πιο χουβαρδά γκόμενο που της κάνει περισσότερα δώρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δηλαδή αν θες εννιάρι,δε γίνεται.
Αν θες οχτάρι πρέπει να γίνεις σπόνσορας.
Αν θες εφτάρι,βρίσκεις σεμιπρος και επαγγελματίες από 50-100 ευρώ.
Αν θες τζάμπα,πας σε εξάρι.
Κάπως έτσι στο περίπου.Αυτό είναι το γενικό σχήμα.
Για σπόνσορινγκ χρειάζεται ρευστότητα.Κυρίως να μπορείς να ξοδέψεις πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα.Αλλιώς κόβεσαι στα crash test που κάνει η γκόμενα για τη ρευστότητα.
Δε γίνεται αλλιώς.Αυτός είναι ο τρόπος.Δεν υπάρχει άλλος.
Τώρα αν κάποιος είναι σχετικά νέος,πάρα πολύ εμφανίσιμος,ψηλός,γυμνασμένος και έχει εμπειρία ίσως και να γαμάει εφτάρια τζάμπα.Επίσης αν καταβάλεις τεράστια προσπάθεια στην επαρχία για να ξεπεράσεις τις αντιξοότητες.
Εγώ γάμησα εφτάρια 10 χρόνια πριν τζάμπα αλλά μου βγήκε η Παναγία και οι σχέσεις εξελίχθηκαν πολύ άσχημα.Δε νομίζω να μπορούσε άλλος να κάνει αυτά που είχα κάνει τότε εγώ γιατί ήταν υπερβολικά κοπιαστικά.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Αλλο οι σπονσορέτς άλλο οι πουτάνες και οι σεμιπρος.
Σπονσορέτς είναι όπως οι γκόμενες στο τελευταίο βίντεο στο Skybar.Αν είσαι σε τέτοιο περιβάλλον χρειάζεσαι 500 ευρώ για να παίξεις μπάλλα αφού μόνο το τραπέζι έχει 180 ευρώ.
Αυτού του επιπέδου οι γκόμενες δεν είναι επαγγελματίες αφού βρίσκουν άνετα σπόνσορες.
Με τις σπονσορέτς παίζει μόνιμη συνδρομή.Σα να πούμε λέει ένας μπάρμπας στη σερβιτόρα θα σου δίνω 500 ευρώ το μήνα για το νοίκι και θα σε γαμάω 3-5 φορές το μήνα.Αυτό είναι το σπόνσορινγκ,πάει με συνδρομή.
Δεν είναι όπως με τις πουτάνες που πληρώνεις εφάπαξ.
Ουκρανία απλά είναι πολύ διαδεδομένο το κάνουν άπειρες και υπάρχει τεράστια ζήτηση για σπόνσορες.Πολωνία επίσης είναι πολύ διαδεδομένο αλλά υπάρχει μεγαλύτερη κοινωνική κατακραυγή οπότε είναι πιο προσεκτικές(συνήθως έχουν σπόνσορα σε άλλη πόλη για να μην τις παίρνουν χαμπάρι και όταν τις συναντάς δεν είναι στην πόλη τους).

Οι πουτάνες είναι πολύ πιο φτηνές από τις σπονσορέτς καμία σχέση.Πουτάνα όμως πάνω από εφτάρι πολύ δύσκολα βρίσκεις αφού τα οχτάρια δε χρειάζεται να εκπουτανιστούν,βρίσκουν σπόνσορες αν και εκεί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός αφού έχει άπειρες γκόμενες και λίγους σπόνσορες.Είναι buyers market.

Εγώ είμαι πουτανιάρης αλλά ασχολούμαι και με το σπόνσορινγκ,δεν μπορώ να πω 100% ποιο είναι καλύτερο έχουν και τα δύο πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
Με αυτά που ξοδεύεις για ένα οχτάρι σπονσορέτ μπορείς να γαμήσεις πέντε έως δέκα πολύ εμφανίσιμες πουτάνες.
Εννιάρια και πάνω είναι καπαρωμένα δεν είναι διαθέσιμα για ξένους.Εκεί δεν ξέρω τι απαιτείται.
Το σπόνσορινγκ συμφέρει πολύ τις γκόμενες.Με 2-3 σπόνσορες σώθηκε η άλλη.Βλέπεις γκόμενες με εισοδήματα 200 δολλαρίων το μήνα να κυκλοφορούν με ακριβά αμάξια να έχουν ακριβές τσάντες,iphone,διαμερίσματα είναι όλα από άρμεγμα σπονσόρων long term.Υπάρχει και ανταγωνισμός μεταξύ τους ποια έχει πιο χουβαρδά γκόμενο που της κάνει περισσότερα δώρα.

μπράβο kman2 πολύ εύστοχες και σημαντικές οι τοποθετήσεις/παρατηρήσεις σου  :hi:

αν γράφεις έτσι κανένας δεν μπορεί να σου την μπει ή να σου προσάψει κάτι

γιατί έτσι ακριβώς είναι όπως την περιγράφεις την κατάσταση όσο αφορά τις ιερόδουλες με τις σπονσορέτ και το επίπεδο ομορφιάς

ανάμεσα σε σπονσορέτ και πουτάνες.

σαφώς και ένα οκτάρι δεν έχει την ανάγκη να βιζιτάρει διότι πολύ εύκολα μπορεί να βρει σπόνσορα

ενώ πολλά εφτάρια βιζιτάρουν λόγο πληθώρας σε σχέση με τα οκτάρια π.χ. σε ένα δείγμα 100 γυναικών από την Ουκρανία τα οκτάρια θα είναι με τα βίας το πολύ 15-20 ενώ τα εφτάρια θα αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι του δείγματος με ποσοστό 45-55

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σωστα αρχοντα.οταν ελεγε ο μιτσος για σιδερενια αλογα πολλοι γελουσανε.
ο τουριστας που κυκλοφορει με τα ποδια μονο κακομοιρες μπορει να γνωριζει.
μια που γνωρισα  απο ζαπαροζιε δουλευε στο παζαρι με 100 ευρο τον μηνα τοτε.μου την ελεγε ενω δεν καθοταν οτι η φιλη της που δουλευει στο παζαρι και αυτη ο γκομενος της οδυγα ρειντζ ροβερ χαχαχαχ
αληθεια ελεγε γνωρισα την φιλη της και κρατουσε καινουργιο mazda.ρωτησα με τι λεφτα?
απαντησε ο πατερασ μου εβαλε μισα λεφτα με τον γκομενο χαχαχαχ.μαλακιες,χορηγια σιγουρα.
η αλλη περσι παλι ηρθε με πηρε βολτα με αμαξι.ειπε ψαχνω καπειον με λεφφτα για αυτο στα 30 ελευθερη.αντε γεια της ειπα.μονο βολτες και αυτη ηθελε

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Δηλαδή αν θες εννιάρι,δε γίνεται.
Αν θες οχτάρι πρέπει να γίνεις σπόνσορας.
Αν θες εφτάρι,βρίσκεις σεμιπρος και επαγγελματίες από 50-100 ευρώ.
Αν θες τζάμπα,πας σε εξάρι.
Κάπως έτσι στο περίπου.Αυτό είναι το γενικό σχήμα.
Για σπόνσορινγκ χρειάζεται ρευστότητα.Κυρίως να μπορείς να ξοδέψεις πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα.Αλλιώς κόβεσαι στα crash test που κάνει η γκόμενα για τη ρευστότητα.
Δε γίνεται αλλιώς.Αυτός είναι ο τρόπος.Δεν υπάρχει άλλος.
Τώρα αν κάποιος είναι σχετικά νέος,πάρα πολύ εμφανίσιμος,ψηλός,γυμνασμένος και έχει εμπειρία ίσως και να γαμάει εφτάρια τζάμπα.Επίσης αν καταβάλεις τεράστια προσπάθεια στην επαρχία για να ξεπεράσεις τις αντιξοότητες.
Εγώ γάμησα εφτάρια 10 χρόνια πριν τζάμπα αλλά μου βγήκε η Παναγία και οι σχέσεις εξελίχθηκαν πολύ άσχημα.Δε νομίζω να μπορούσε άλλος να κάνει αυτά που είχα κάνει τότε εγώ γιατί ήταν υπερβολικά κοπιαστικά.

:thumbsup: :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μπράβο kman2 πολύ εύστοχες και σημαντικές οι τοποθετήσεις/παρατηρήσεις σου  :hi:

αν γράφεις έτσι κανένας δεν μπορεί να σου την μπει η να σου προσάψει κάτι

γιατί έτσι ακριβώς είναι όπως την περιγράφεις την κατάσταση όσο αφορά τις ιερόδουλες με τις σπονσορέτ και το επίπεδο ομορφιάς

ανάμεσα σε σπονσορέτ και πουτάνες.

σαφώς και ένα οκτάρι δεν έχει την ανάγκη να βιζιτάρει διότι πολύ εύκολα μπορεί να βρει σπόνσορα

ενώ πολλά εφτάρια βιζιτάρουν λόγο πληθώρας σε σχέση με τα οκτάρια π.χ. σε ένα δείγμα 100 γυναικών από την Ουκρανία τα οκτάρια θα είναι με τα βίας το πολύ 15-20 ενώ τα εφτάρια θα αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι του δείγματος με ποσοστό 45-55

Τα εφτάρια είναι το πολύ 10% και τα οχτάρια είναι 3%.Μία στις 10 είναι εμφανίσιμη(και γαμήσιμη κατ εμέ) στην Ουκρανία.(βέβαια έχω αυστηρά κριτήρια).
Απλά εδώ πολλοί δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά σπόνσορινγκ και πουτανισμού.Δεν είναι το ίδιο,δεν έχει σχέση.Προσπάθησα να εξηγήσω τι παίζει,ποια είναι η διαφορά,ποιες είναι οι τιμές και το υλικό στον ένα και τον άλλο χώρο.
Πουτάνες μπορούν όλοι να βρουν,το σπόνσορινγκ θέλει σημαντικά funds.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σωστα αρχοντα.οταν ελεγε ο μιτσος για σιδερενια αλογα πολλοι γελουσανε.
ο τουριστας που κυκλοφορει με τα ποδια μονο κακομοιρες μπορει να γνωριζει.
μια που γνωρισα  απο ζαπαροζιε δουλευε στο παζαρι με 100 ευρο τον μηνα τοτε.μου την ελεγε ενω δεν καθοταν οτι η φιλη της που δουλευει στο παζαρι και αυτη ο γκομενος της οδυγα ρειντζ ροβερ χαχαχαχ
αληθεια ελεγε γνωρισα την φιλη της και κρατουσε καινουργιο mazda.ρωτησα με τι λεφτα?
απαντησε ο πατερασ μου εβαλε μισα λεφτα με τον γκομενο χαχαχαχ.μαλακιες,χορηγια σιγουρα.
η αλλη περσι παλι ηρθε με πηρε βολτα με αμαξι.ειπε ψαχνω καπειον με λεφφτα για αυτο στα 30 ελευθερη.αντε γεια της ειπα.μονο βολτες και αυτη ηθελε

Ο δημητράκης φαίνεται μαλάκας,αιθεροβάμων,αλαφροίσκιωτος και ασταθής ψυχολογικά,δεν μπορεί να πείσει τη γκόμενα οτι θα είναι διακριτικός,σοβαρός,οτι έχει τα funds και θα σπονσοράρει.
Πρέπει να έχεις persuation και push.
Τι σημασία έχει αν έχει αμάξια και ακίνητα?Ρευστότητα δεν έχει,στον καναπέ κοιμάται.
Και εσύ άμα κυκλοφοράς στα παζάρια,πίνεις κρασί στα υπαίθρια και μιλάς στις γκόμενες στα παγκάκια θα σκέφτονται τι θέλει αυτός ο φτηνιάρης?
Αλλιώς είναι να προσεγγίσεις το μουνάκι στο κυριλέ ρεστωράν,έχεις άλλο value και preselection.Βλέπεις πώς παίζει το μάτι τους το Σαββατόβραδο ψάχνουν όλες τη μαγική βραδυά με το χρυσοφόρο πέος.

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Γενικά ο τύπος άντρα που γουστάρουν οι Ουκρανές είναι ο Σλάβος γκάνγκστερ με τα λεφτά στυλ Xl deluxe.(daj mi cash govoris mi kazdy den-δως μου κασέρι μου λες κάθε μέρα)

Στα high end clubs του Κιέβου αυτό είναι το επίπεδο όπως στο βίντεο κλιπ.

Εδώ το Skybar.

Στο τελευταίο βίντεο απο XLDeLuxe μόνο σαυρες βλέπω,αν είναι αυτό το επίπεδο να το χέσω. Δέκα φορές καλύτερες φέρνουν τα γραφεία στην Αθήνα. 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Τα εφτάρια είναι το πολύ 10% και τα οχτάρια είναι 3%.Μία στις 10 είναι εμφανίσιμη(και γαμήσιμη κατ εμέ) στην Ουκρανία.(βέβαια έχω αυστηρά κριτήρια).
Απλά εδώ πολλοί δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά σπόνσορινγκ και πουτανισμού.Δεν είναι το ίδιο,δεν έχει σχέση.Προσπάθησα να εξηγήσω τι παίζει,ποια είναι η διαφορά,ποιες είναι οι τιμές και το υλικό στον ένα και τον άλλο χώρο.
Πουτάνες μπορούν όλοι να βρουν,το σπόνσορινγκ θέλει σημαντικά funds.

εισαι λιγο υπερβολικος ως προς το ποσοστο

το κοινο σε μια σπονσορετ και μια πορνη ειναι τα φραγκα

η πορνη θα παρει φραγκα θα κανεις μαζι της σεξ και μετα θα φευγει ειναι καθαρα εμπορικη συναλαγη και πιο φθηνη επιλογη

η σπονσορετ θα παρει φραγκα αλλα θα την κυκλοφορεις στα κλαμπ τα ρεστοραν και θα υπαρχει αυτο που λεμε σε εισαγωγικά ενα ψευτο ροματζο που θα ξεγελας τον ευατο σου οτι  ειναι γκομενα σου και καλα,  κανονικο ''γκομενοβαμπιρ'' δλδ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εισαι λιγο υπερβολικος ως προς το ποσοστο

το κοινο σε μια σπονσορετ και μια πορνη ειναι τα φραγκα

η πορνη θα παρει φραγκα θα κανεις μαζι της σεξ και μετα θα φευγει ειναι καθαρα εμπορικη συναλαγη και πιο φθηνη επιλογη

η σπονσορετ θα παρει φραγκα αλλα θα την κυκλοφορεις στα κλαμπ τα ρεστοραν και θα υπαρχει αυτο που λεμε σε εισαγωγικά ενα ψευτο ροματζο που θα ξεγελας τον ευατο σου οτι  ειναι γκομενα σου και καλα,  κανονικο ''γκομενοβαμπιρ'' δλδ

Είναι αυτή η ψευτοσχεση όντως αλλα εγώ είμαι εντάξει με αυτό,δε με ενοχλεί.
Το πρόβλημα είναι όταν η σπονσορετ γίνεται αχόρταγη.Θέλει τέχνη να μην ενδιδεις και να κρατάς το χαλιναρι χωρίς να το σπάσει.
Με αυτές τις γκομενες μαθαίνεις πολλά για τις γυναίκες οποτε μετά ψαρεύεις πολύ ευκολα όπως έκανα τώρα εγώ.
Δηλαδή παίρνεις το κολλάει πώς φέρεται ο high class άντρας με ωραίες γκομενες γύρω του γιατί αυτές σε διορθωνουν και σου λένε τι να κάνεις.Σε διορθωνουν και στυλιστικα και απο όλες τις απόψεις για να ανεβάσεις επίπεδο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Είναι αυτή η ψευτοσχεση όντως αλλα εγώ είμαι εντάξει με αυτό,δε με ενοχλεί.
Το πρόβλημα είναι όταν η σπονσορετ γίνεται αχόρταγη.Θέλει τέχνη να μην ενδιδεις και να κρατάς το χαλιναρι χωρίς να το σπάσει.
Με αυτές τις γκομενες μαθαίνεις πολλά για τις γυναίκες οποτε μετά ψαρεύεις πολύ ευκολα όπως έκανα τώρα εγώ.

οπως τι βρισκει ο καθενας αλλος με σπονσορετ αλλος με ιεροδουλες αλλος με καμακι και διαδυκτιακο παραμυθι με σκοπο το τζαμπα

οπως και να εχει ο καθενας παικτης εδω μεσα ειναι ξεχωριστος και εχει την προσωπικοτητα του

ασχετως τι επιλογες κανει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom