Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Βαλκάνιε που την γνωρισες την κοπέλα? Απο Tinder?

Αν σταματήσεις να γράφεις εσύ,εγω και ελάχιστοι που έχουν μείνει θα μηδενίσει το thread και θα επικρατήσει η διαστρέβλωση και η μιζέρια (όλες πληρωμένες, δεν πηδάς Ουκρανία δεν θέλουν sex κλπ), με αποτέλεσμα να χαθεί για πολλούς ο πιο ο τοπ προορισμός για value for money έτος 2018.

Φίλε clock είσαι πολύ απόλυτος για αυτό σου έχω ξαναπεί δεν έχεις πάρει καλό δρόμο και θα δεις θα αρχίσουν να πέφτουν η μια αποτυχία πάνω στην άλλη. Ποστάρω σχετικά με τα μουσία και τις ευγενικές φάτσες και ολοι ανεξαιρέτως λένε μπράβο έτσι είναι. Εσυ κλασσικά όχι δεν ισχύει. Μήπως σκας με μούσια στην Ουκρανία? Αν θές άκους λίγο και τους άλλους αλλίως προχώρα με τον δάσκαλο kman. Φιλικά στο λέω δικια σου είναι η ζωή.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Αυτό αγαπητοί μου καυλιάρηδες, θα είναι το πρωτο και το τελευταίο μου post από  Κίεβο, για δυο λογους.

Ο πρώτος λόγος είναι πως οτι και αν γράψω θα χαθεί ανάμεσα σε άσχετα post τύπου:
"Αφου δεν μπορώ εγώ,δεν μπορεί κι αυτός,ειναι φιδεμπορας,ας γράψω τις μαλακίες μου"
Ο δεύτερος ότι θέλω να συνεχίσω να το ζω, όχι μέσα από post σε ενα forum που αλλωστε δε χρειάζεται να αποδείξω σε κανέναν τίποτα,αλλά realtime.

Χθες κάποια στιγμή έπεσε το μάτι μου σε αυτό:

Και αναρωτιέμαι πόσο αδικεί ένα τέτοιο post,ένα μεγαλο μέρος των γυναικων της Ουκρανίας.

Αυτό είναι το φτωχικό 25 τετραγωνικών διαμέρισμα της κοπέλας με τον ροζ δονητή λίγες σελίδες πριν.

IPRVGZv.jpg

Κέρασα φαγητό 28 ευρώ και ενώ ήταν να πάμε και για ποτό,έπεσε φάσωμα  και αποφασίσαμε ότι προτιμαμε να παμε να γαμηθούμε.
Δεν ήρθε στο διαμέρισμά μου,αλλά με πήγε στο δικο της,με ταξί που πλήρωσε η ίδια λεγοντας:"Ήταν δικη μου επιλογή να πάρουμε ταξί και όχι ΜΜΜ,θα το πληρώσω εγώ"
Κάτσαμε και γαμηθήκαμε από τις 10:30 μέχρι τις 03:30 με κάθε πιθανό τρόπο.
Η φωτό είναι στις 04:00 οπου η κοπέλα σηκώθηκε να μου μαγειρέψει γιατι ειπα ότι πείνασα.

Συνολικό κόστος:28ευρώ+καπότες

Η κοπέλα είναι το σώμα που είδατε με πολύ ωραίο πρόσωπο.
Μεσα στο σπίτι της τίποτα δεν ειχε αξια.
Ένα παλιο laptop,απλή διακόσμηση,μικρη τηλεοραση.
Τα ρούχα της ταιριαστά,κομψα,αλλα όχι μάρκες.
Όσοι έχετε γνωρίσει απλες Σλάβες καταλάβενετε τι εννοώ..
Αθλητικα παπούτσια όχι nike,adidas,αλλά κάτι άλλα που φαίνονται δεύτερης διαλογής.

Αυτή η κοπέλα λοιπόν οταν πριν λίγη ώρα ντύθηκα να φύγω το μόνο που με ρώτησε ήταν:"Θέλεις να με ξαναδεις;"
Αυτό.

Ναι ξερω..
Εγώ είμαι κατηγορία γαμιά,αυτή στο 1% που δεν είναι πουτάνες,σε εμενα το δίνει τζάμπα αλλά παραλληλα τη γαμάνε αραβες λεφτάδες,κ.λ.π.
Ναι,γι'αυτό έχει διπύρηνο laptop και πολυχρωμα αθλητικα παπουτσια της πούτσας.

Άσε που και στο προηγούμενο ταξιδι μου,ίδιο μοτίβο γκομενα γνωρισα.Ωραια,φοιτητρια/εργαζομενη,που απλά της άρεσα και ηθελε να με γνωρίσει.

Βαρέθηκα ομως να γράφω και να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια.

Τα λέμε στο thread της Πράγας από δω και πέρα. :hi:

Ρε μη ψαρωνεις. Κανεις δεν ειπε δε γαμας ετσι κιεβο. Να ποσταρεις κ εδω τις ιστοριες σου. Ασε τις τρολιες μη δινεις βαση. Προφανω η γκομενα σε γουσταρε σε συνδυασμο οτι ειναι σε φαση σχεσης. Παρελθον εχουν σχεσον ολες και αν οχι σκοτεινο, ημισκοτεινον απο τη στιγμη που οαει μηνξενους. Μη μασας, συνεχισε να μας κανεις περηφανους κ να διαδισεις θετικα το greek kamaki για να κανεις τη ζωη ευκολοτερη στους επομενους.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ΒΠ τιποτα δεν παει χαμενο, απλως θα το βρουν οι αρχαιολογοι.
Οπως εχεις πει σκεψου τον μεσο νεοελληνα τουριστα και μαλλον εισαι απο τις  εξαιρεσεις του κανονα.
Ανησυχουσα, για εσενα, για τις 48 ωρες αγωνιας.
Σκεφτομουν οτι
οι ωραιοι εχουν χρεη(σπονσορινκ), και στο κιεβο,
για μια χουφτα(ντουζινα) $λαβες, 1000γριβνα,
προδοσια διχως(ορια), στο σπονσορινκ,
μο(μου)νομαχια στο ελ-σλαβιαν

και τελος,
ο βαλκανιος πηρε το οπλο του.
Ps,
μην πας και πολυ μακρια απο εδω,γιατι μπορει να γινει καμια ανοιξη της πραγας!
ασε που θα σας κοψουμε το φ.αεριο και θα μπλοκαρουμε την εξαγωγη τεμαχιων.
Θα παρακαλατε για καυσιμη υλη, αφου ως γνωστον η γαμανια,εχει μονο ανθρακες!
Om.
A!
Συνολικό κόστος:28ευρώ+καπότες
Να μην τα παραλεμε κιολας! Αν ξεραμε, θα καναμε ρεφενε για τις καποτες, να βγει πιο οικονομικα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για κάθε ρολο χρειάζεσαι και τις κατάλληλες προϋποθέσεις.Δεν μπορείς να κάνεις σπονσορινγκ χωρίς λεφτά.Δεν μπορείς να το παίξεις γαμεας όταν έχεις κινέζικο πουτσακο εννιά πόντων.
Λαμογιες του στυλ θα παραστησω το λεφτά με πλαστά πεντακοσαρικα ή θα βγάλω ψεύτικες φωτο απο την αραπικη ψωλη μου δεν οδηγούν πουθενά.Είναι απατεωνιες άνευ οφελους που απλα κάνουν ζημια στους αληθινούς σπονσορες και γαμεις αφου οι γκομενες γίνονται μετα επιφυλακτικές και ζητάνε εγγυήσεις.
Κάποτε είχε ειπωθεί πως η Ουκρανία ενδείκνυται για "σοβαρούς επενδυτάς"!!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ρολογα σου στελω πμ αν θελεις παρε με σιμερα σκαιπ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είχα ήδη προβλέψει την επιτυχία του Β.Π. εφαρμόζοντας απλά βαλκανιοπουτσισμο.Η ενιαία θεωρία του βαλκανιοπουτσισμού προβλέπει ίση επιτυχία για σπόνσορες,σχεσάκηδες και γαμείς επί του αυτού μέρους δηλαδή επί του προκειμένου στα σλαβικά μουνολιβαδα όταν πληρούν τις προϋποθέσεις.
Ο Β.Π. εφαρμόζει καθαρά τη βαλκανιοπουτσικη θεωρία του ενιαίου σλαβικού χώρου βάσει της οποίας οι Σλάβες έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά σε όλες τις χώρες ανεξαρτήτως προέλευσης(Τσέχες,Ουκρανές,Ρωσίδες,Πολωνέζες είναι κατά βάση το ιδιο).

Ο Β.Π. θα ξεσκιστεί στον πούτσο.Εχουν και σκοτεινή πλευρά οι Ουκρανέζες.Τους αρέσουν τα δυνατά καυλιά,οι σκληροί επιβήτορες κτλ.Δεν θέλουν βέβαια τους εξευτελισμούς μαστιγώματα,κατουρήματα,χεσίματα όπως οι Πολωνές που είναι τελείως υπό.
Γενικά η Ουκρανία είναι το Holy Grail για όλους,γαμπρούς,σχεσάκηδες,γαμιάδες,πουτανιάρηδες και σπόνσορες,δεν υπάρχει κανένας που να μην τρώει καλά.Καμιά φορά τα ξίφη διασταυρώνονται και οι ιππότες αποχωρούν ευγενώς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κάποτε είχε ειπωθεί πως η Ουκρανία ενδείκνυται για "σοβαρούς επενδυτάς"!!

Πού να δεις η Ρωσία.Βεβαια Ρωσία μπορείς να βρεις και θεομουνα που απλά δεν υπάρχουν Ουκρανία.
Όσα πληρώνεις τόσα παίρνεις.Τωρα με την παγκοσμιοποίηση συμβαίνει μια εξίσωση των τιμών.
Η Πολωνέζα οχτάρι,η Ουκρανέζα και Ρωσίδα οχτάρι ζητάνε περίπου τα ίδια.Δεν είναι ότι η μία κάνει εκπτώσεις ή ότι μπορεί να βρεις ευκαιρίες γιατί η χώρα είναι φτωχότερη αφού λόγω παγκοσμιοποίησης έχει περίπου τον ίδιο αριθμό από σπόνσορες με την Πολωνία.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Βαλκάνιε που την γνωρισες την κοπέλα? Απο Tinder?

Αν σταματήσεις να γράφεις εσύ,εγω και ελάχιστοι που έχουν μείνει θα μηδενίσει το thread και θα επικρατήσει η διαστρέβλωση και η μιζέρια (όλες πληρωμένες, δεν πηδάς Ουκρανία δεν θέλουν sex κλπ), με αποτέλεσμα να χαθεί για πολλούς ο πιο ο τοπ προορισμός για value for money έτος 2018.
Κάποιοι εδώ δεν ξέρετε τι σημαίνει ποιότητα ζωής και γι αυτό η Ουκρανία σας φαίνεται και κοσμοπολίτικος προορισμός!
ΠΟΙΑ??? Ή Ουκρανία!Η πλέον τσατσοχώρα της Ευρώπης! Η πιο οπισθοδρομική και βρώμικη που μόνο οι πυκνοκατοικιμένες γειτονιές της Αθήνας μπορούν να συγκριθούν σε αθλιότητα! Είναι τόσο περιθωριακός  προορισμός που δεν έχω πει σε κανέναν σοβαρό άνθρωπο ή συνεργάτη μου που πήγα διότι την έχουν όλοι συνδεδεμένη με τη λέξη μπουρδελο!  Το κρύβω όπως εσείς την οθόνη με το σάιτ από τους γύρω!
Το να πάω σε αυτή τη χώρα να το παίξω λεφτάς και να πρέπει να αποδείξω ποιος και τι είμαι και να περάσω διαγώνισμα από τις εκτοπισμένες και διπρόσωπες ιθαγενείς με ξεπερνάει..

Εσύ κρίνεις άλλους , αντί να δεις τα την αλήθεια κατάματα και τα  χαλιά σου που δουλεύεις μήνες για να καταφέρεις να πας Ουκρανία και μας το παρουσιαζεις ότι κάνεις κάτι!
Πάρε και μια φωτογραφία που είναι μέσα και το σπίτι μου για να δεις που μένω και δες και μια φωτογραφία του Κιέβου για να δεις που πας!
*Ακόμα και αν δεν εννοούσες εμένα για την μιζέρια απαντάω και για όσους θεωρείς πως είναι μίζεροι επειδή βλέπουν αντικειμενικά την κατάσταση της Ουκρανίας!
(Για να μην πω και την πολιτική κατάσταση  που η χώρα είναι παραδωμένη άνευ όρων στους Νεοταξίτες διεθνιστές και μόνο να γαυγίζουν χωρίς αιτία κατά των Ρώσων ξέρουν! Μετανιώνω και για τη μία γρίβνα που άφησα στη Βίννιτσα!)

Συνημμένα

• IMG-92276d958247aa88b32f383c211dfbba-V.jpg
    IMG-92276d958247aa88b32f383c211dfbba-V.jpg
    81,2 KB · Εμφανίσεις: 35

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κάποιοι εδώ δεν ξέρετε τι σημαίνει ποιότητα ζωής και γι αυτό η Ουκρανία σας φαίνεται και κοσμοπολίτικος προορισμός!
ΠΟΙΑ??? Ή Ουκρανία!Η πλέον τσατσοχώρα της Ευρώπης! Η πιο οπισθοδρομική και βρώμικη που μόνο οι πυκνοκατοικιμένες γειτονιές της Αθήνας μπορούν να συγκριθούν σε αθλιότητα! Είναι τόσο περιθωριακός  προορισμός που δεν έχω πει σε κανέναν σοβαρό άνθρωπο ή συνεργάτη μου που πήγα διότι την έχουν όλοι συνδεδεμένη με τη λέξη μπουρδελο!  Το κρύβω όπως εσείς την οθόνη με το σάιτ από τους γύρω!
Το να πάω σε αυτή τη χώρα να το παίξω λεφτάς και να πρέπει να αποδείξω ποιος και τι είμαι και να περάσω διαγώνισμα από τις εκτοπισμένες και διπρόσωπες ιθαγενείς με ξεπερνάει..

Εσύ κρίνεις άλλους , αντί να δεις τα την αλήθεια κατάματα και τα  χαλιά σου που δουλεύεις μήνες για να καταφέρεις να πας Ουκρανία και μας το παρουσιαζεις ότι κάνεις κάτι!
Πάρε και μια φωτογραφία που είναι μέσα και το σπίτι μου για να δεις που μένω και δες και μια φωτογραφία του Κιέβου για να δεις που πας!
*Ακόμα και αν δεν εννοούσες εμένα για την μιζέρια απαντάω και για όσους θεωρείς πως είναι μίζεροι επειδή βλέπουν αντικειμενικά την κατάσταση της Ουκρανίας!
(Για να μην πω και την πολιτική κατάσταση  που η χώρα είναι παραδωμένη άνευ όρων στους Νεοταξίτες διεθνιστές και μόνο να γαυγίζουν χωρίς αιτία κατά των Ρώσων ξέρουν! Μετανιώνω και για τη μία γρίβνα που άφησα στη Βίννιτσα!)

Κανεις το λάθος να πας με wife hinters που πάνε να κοροϊδέψουν ξεβρακωτες ΜΙΛΦ στα backwaters της Ουκρανίας.Ποια περιμένεις να είναι η εμπειρία σου?
Εγώ θα σου έδειχνα τη χλιδατη Ουκρανία με τις high class γκόμενες,τα ακριβα μαγαζιά και τα γούστα όπου μπορείς να είσαι ο βασιλιάς για μία νύχτα ενώ Ρόδο είσαι ο καμάκιας anonymous.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6

Η Ουκρανια ειναι στα προθυρα του διαμελισμου ,απο την Οδυσσο και περα δηλωνουν ΡΩΣΟΙ και ηθελαν με καθε τροπο να ενταχθουν στην Ρωσικη Ομοσπονδια
Οι περισσοτεροι γαμανε πουτανες και καυχιονται οπως ο πικερ , απο την αλλη οι ουκρανεζες και οι γκομενοι τους κανουν παρτυ εις υγειαν των κοροιδων που τους χρυσωνουν
Ο μαγκας αντρας φαινεται εκει που τον πληρωνουν οι γυναικες η ξοδευει τα λιγοτερα για να πηδηξει

Ο μονος παραδεισος επι της γης για γνωρισεις γυναικες ακομπλεξαριστες και χωρις να σου σπασουν τα αρχιδια ειναι οι ΗΠΑ , δυστυχως δεν εχουμε την δυνατοτητα να παμε προς τα εκει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η Ουκρανια ειναι στα προθυρα του διαμελισμου ,απο την Οδυσσο και περα δηλωνουν ΡΩΣΟΙ και ηθελαν με καθε τροπο να ενταχθουν στην Ρωσικη Ομοσπονδια
Οι περισσοτεροι γαμανε πουτανες και καυχιονται οπως ο πικερ , απο την αλλη οι ουκρανεζες και οι γκομενοι τους κανουν παρτυ εις υγειαν τον κοροιδων που τους χρυσωνουν
Ο μαγκας αντρας φαινεται εκει που τον πληρωνουν οι γυναικες η ξοδευει τα λιγοτερα για να πηδηξει

Ο μονος παραδεισος επι της γης για γνωρισεις γυναικες ακομπλεξαριστες και χωρις να σου σπασουν τα αρχιδια ειναι οι ΗΠΑ , δυστυχως δεν εχουμε την δυνατοτητα να παμε προς τα εκει

Τι λες τώρα?Οι Αμερικανοί ταξιδεύουν σε ορδες Ουκρανία και τα στάζουν κανονικά για να ξεφύγουν από τις Αμερικανίδες που τους έχουν πρήξει τα αρχίδια με τις απαιτήσεις και τους φεμινισμούς τους.
Ο Έλληνας δύσκολα γαμαει λευκή καν σε USA.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κανεις το λάθος να πας με wife hinters που πάνε να κοροϊδέψουν ξεβρακωτες ΜΙΛΦ στα backwaters της Ουκρανίας.Ποια περιμένεις να είναι η εμπειρία σου?
Εγώ θα σου έδειχνα τη χλιδατη Ουκρανία με τις high class γκόμενες,τα ακριβα μαγαζιά και τα γούστα όπου μπορείς να είσαι ο βασιλιάς για μία νύχτα ενώ Ρόδο είσαι ο καμάκιας anonymous.
Εσυ δεν εχεις αυτοκίνητο,δεν έχεις δικο σου διαμμερισμα στη Γερμανία και ίσως δεν σε ξέρει ουτε ο γείτονας σου!Και πας και το παίζεις στις ουκρανίδες μαρουλάτος! Μια απάτη είσαι κι εσυ!
Η συντήρηση του αυτοκινήτου μου κοστίζει τρία ταξίδια σου στο Κίεβο ! Τώρα επενδύω σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες  στον τουρισμό!
Και διατηρώ τεράστιο και σοβαρό κοινωνικό κύκλο στη Ρόδο που είναι άλλα 5-10 ταξίδια που πληρώνω σε χορηγίες, γιορτές , δεξιώσεις και δημόσιες σχέσεις!
Και πάλι μπορώ να πάω όπου θέλω όποτε θέλω και να ξοδεψω όσα θέλω τον χειμώνα! Όχι πλέον όμως Ουκρανία!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εσυ δεν εχεις αυτοκίνητο,δεν έχεις δικο σου διαμμερισμα στη Γερμανία και ίσως δεν σε ξέρει ουτε ο γείτονας σου!Και πας και το παίζεις στις ουκρανίδες μαρουλάτος! Μια απάτη είσαι κι εσυ!
Η συντήρηση του αυτοκινήτου μου κοστίζει τρία ταξίδια σου στο Κίεβο ! Τώρα επενδύω σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες  στον τουρισμό!
Και διατηρώ τεράστιο και σοβαρό κοινωνικό κύκλο στη Ρόδο που είναι άλλα 5-10 ταξίδια που πληρώνω σε χορηγίες, γιορτές , δεξιώσεις και δημόσιες σχέσεις!
Και πάλι μπορώ να πάω όπου θέλω όποτε θέλω και να ξοδεψω όσα θέλω τον χειμώνα! Όχι πλέον όμως Ουκρανία!

Γερμανία δεν έχω διαμέρισμα πράγματι αλλά έχω τρία κεντρικά μεγάλα  διαμερίσματα Αθήνα που τα νοικιάζω(τα λεφτά όμως απο αυτά μένουν στην άκρη)  και ίσως αγοράσω και τέταρτο.
Ουκρανία δεν αντιλέγω είναι προορισμός για πουλ μουρ.Ειναι σαν χόμπυ,έστω και ακριβό χόμπυ το sport fucking.
Γερμανία έχει  πουτσόκρυο και δεν έρχεται εύκολα η γκόμενα όπως Ελλάδα εκτός αν τάξεις shopping.Οταν εμενα Αθήνα έφερνα δεκάδες Τσέχες και Πολωνέζες για διακοπές.Φαντασου τι μπορείς να κάνεις εσύ που μένεις Ρόδο.
Αν σκάγαμε Carribean ΠΣΚ,θα είχες τώρα τρία διαθέσιμα μουνάκια να φέρεις.
Ρόδο Colorado είναι 10 φορές πιο δύσκολα από ό,τι Carribean.
Κίεβο σε μία νύχτα κάνεις περισσότερα από ένα μήνα στη Ρόδο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έλα ρε Glock, τώρα έλυσες το μυστήριο που δεν σου απαντάνε. Είμαι βέβαιος ότι σε περνάνε για Τορυκο οι γκόμενες. Δεν λέω ότι είναι άσχημη η εμφάνιση, απλά για αυτές θα μοιάζεις με Τούρκος αρχικά άρα περίμενε πρώτη αντίδραση αρνητική. Μη μασήσεις, πες ότι δεν είσαι Τούρκος, δείξε Ελλάδα και γύρνα το παιχνίδι.
Αφού τα εχουμε πει! Οι γκόμενες είναι Τουρκολάγνες! Τη Τουρκολαγνία την έχουν το dna τους οι Ουκρανέζες! Μην πως πως έτρωγα τα ακυρα διότι είμαι  πολύ ασπρος για τουρκος!
Μπές Ατταλεια στο μαμπα ή Τίντερ να δεις τι γίνετε τωρα!
Και της Ρωσίδες τις ξεχωρίζεις διότι θα σου πουν πως εδώ είμαι ΜΌΝΟ για το ξενοδοχείο ενώ οι Ουκρανέζες θα πουν πως είναι συν των άλλων και για τον υπέροχο κόσμο....! Καρατσεκαρισμένα αυτά!
Όπως και κάτι λοβ που αντί να λέει πως έρχομαι στο μπουρδελο που λέγεται Κίεβο να γαμήσω σας λέει μαλακίες του τύπου value for money και υπέροχα εστιατόρια λες και πήγε Μαϊάμι..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αφού τα εχουμε πει! Οι γκόμενες είναι Τουρκολάγνες! Τη Τουρκολαγνία την έχουν το dna τους οι Ουκρανέζες! Μην πως πως έτρωγα τα ακυρα διότι είναι πολύ ασπρος για τουρκος!
Μπές Ατταλεια στο μαμπα ή Τίντερ να δεις τι γίνετε τωρα!
Και της Ρωσίδες τις ξεχωρίζεις διότι θα σου πουν πως εδώ είμαι ΜΌΝΟ για το ξενοδοχείο ενώ οι Ουκρανέζες θα πουν πως είναι συν των άλλων και για τον υπέροχο κόσμο....! Καρατσεκαρισμένα αυτά!
Όπως και κάτι λοβ που αντί να λέει πως έρχομαι στο μπουρδελο που λέγεται Κίεβο να γαμήσω σας λέει μαλακίες του τύπου value for money και υπέροχα εστιατόρια λες και πήγε Μαϊάμι..

Όντως ρε φίλε αυτό για την Ουκρανία σα γαστριμαργικο προορισμό πρώτη φορά το ακούω.Ενταξει κοιλιοδουλοι και φαγητοτουριστες συνήθως ταξιδεύουν Ιταλία ή Γαλλία να την τηλωσουν.Slavic food δεν έχει κανένα όνομα,δεν ψάχνει κανείς σε καμια χώρα της Δυσης σλαβικά εστιατόρια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εχει δικαιο ο αρχοντας ρολογα μου.μην συγκρινεις το ουζγκοραντ χειμωνα,βινιτσα και χμελινσκι με κιεβο
και οδησσο.μια χαρα θα περασεις κιεβο παρα στις διαφορες πολεις της ρουμανιας και ουγγαριας.μετανιωσα που πηγα 3 φορες βουκουρεστι,χιλιες φορες σοφια.εμενα οσες φορες με απογοητευσε η οδυσσος η το κιεβο δεν ειναι απο θεμα ζωης η διασκεδασης.αν εχεις λεφτα ειναι ονειρο εκει.αυτο που με απογοητευει και εχω
παραπονο ειναι γιατι να μην υπαρχουν ποιοτικες νορμαλ γκομενες διαθεσιμες.για ενα που παει σεξοτουρισμο ειναι τελεια.μονο για αυτο.θα σου προτεινα ρολογα κιεβο και οδυσσο οταν ειμασται εμεις πανω φυσικα,οχι μονος.τις γκομενες που βλεπω κυπρο να κρατανε οι μετριοι οικονομικα ουκρανοι.ναι εχω παραπονο γιατι εγω να μην μπορω εκει να τισ γνωρισω.μονο καπου σαν τουριστας ειναι δυνατον.αυτες γνωριζονται μεσα απο κυκλο και δουλεια. δεν τισ πετυχενεις στα κλαμπ που λενε οι συναγωνισται και στο χρισατικ η ντιριπασοσκαγια οδυσσο που ολες ειναι κολοπετσωμενες στο κεντρο

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Τι λες τώρα?Οι Αμερικανοί ταξιδεύουν σε ορδες Ουκρανία και τα στάζουν κανονικά για να ξεφύγουν από τις Αμερικανίδες που τους έχουν πρήξει τα αρχίδια με τις απαιτήσεις και τους φεμινισμούς τους.
Ο Έλληνας δύσκολα γαμαει λευκή καν σε USA.

O Aμερικανος ταξιδευει παντου για να δοκιμασει καινουργια φρουτα και κυριως σε χωρες που δεν εχουν ΑΥΣΤΗΡΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ , τους λειπει αυτο το μπαχαλο που εχουμε εδω αφου στη χωρα τους ουτε να καπνισουν στις παραλιες καλα καλα δεν μπορουν
Ο πρωτος διδαξας στο σεξοτουρισμο...
Στην αμερικη ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ και λιγο μπηχτης  ακομα και χαλια αγγλικα να ξερεις θα κανεις δουλεια ,δεν κολλανε ουτε σε καταγωγες , ουτε σε χρωματα , ουτε απο που κρατα η σκουφια σου ,  ο κοσμος ειναι ακομπλεξαριστος δεν ειναι η μπασκλασαρια της ευρωζωνης που θελει να το παιξει Aμερικανικη Δυναστεια και πρωτη μουρη στο καβουρι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
O Aμερικανος ταξιδευει παντου για να δοκιμασει καινουργια φρουτα και κυριως σε χωρες που δεν εχουν ΑΥΣΤΗΡΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ , τους λειπει αυτο το μπαχαλο που εχουμε εδω αφου στη χωρα τους ουτε να καπνισουν στις παραλιες καλα καλα δεν μπορουν
Στην αμερικη ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ και λιγο μπηχτης  ακομα και χαλια αγγλικα να ξερεις θα κανεις δουλεια ,δεν κολλανε ουτε σε καταγωγες , ουτε σε χρωματα , ουτε απο που κρατα η σκουφια σου ,  ο κοσμος ειναι ακομπλεξαριστος δεν ειναι η μπασκλασαρια της ευρωζωνης που θελει να το παιξει Aμερικανικη Δυναστεια και πρωτη μουρη στο καβουρι

Κοίτα τι γράφουν οι Αμερικανοί για τις δικές τους.
Sexual harrasment και πίτσες μπλου.Εκει αν κάνεις καμάκι μπορεί να πας φυλακή και αν γαμήσεις,μπορεί να φας ισόβια αν  δε χάσεις την περιουσία σου.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.696
Πόντοι
2.646

:rockon: :rockon: :rockon:

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Στην αμερικη ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ και λιγο μπηχτης  ακομα και χαλια αγγλικα να ξερεις θα κανεις δουλεια ,δεν κολλανε ουτε σε καταγωγες , ουτε σε χρωματα , ουτε απο που κρατα η σκουφια σου ,  ο κοσμος ειναι ακομπλεξαριστος δεν ειναι η μπασκλασαρια της ευρωζωνης που θελει να το παιξει Aμερικανικη Δυναστεια και πρωτη μουρη στο καβουρι

Αδερφε μου εγω τουλαχιστον απ την εμπειρια μου και τα ταξιδια μου και το couch εντος Ελλαδας εχω να πω οτι οι πιο ευκολες γυναικες παγκοσμιως και με αστρονομικη διαφορα ειναι οι Αμερικανες.
Γαμας για πλακα,χαμογελαστες παντα και τελειως στον κοσμο τους.
Επισης δεν εχουν την παραμικρη απαιτηση για μαρουλι.
Απλα το μεγαλο αρνητικο τους ειναι οτι εχουν κιλακια και ακομα και οι αδυνατες εχουν ασχημα σωματα λογω διατροφης με mac και αλλες μαλακιες που τρωνε εκει.

Για να δωσω ενα στατιστικο αν φιλοξενησα 200+ ατομα απο couch 100+ οι Αμερικανες που σιγουρα γαμησα 8/10 τετοια ποσοστα δεν υπαρχουν σε καμια αλλη εθνικοτητα.

Ενα αλλο καλο που εχουν ειναι δεν παρεξηγουνται αλλα ειναι και πιο χυμα,κλανουν ρευονται μπροστα σου αλλα θα σου πουνε και χυμα για τα γαμησια τους κτλπ

Αμα σου αρεσει αυτη η φαση πιστευω θα περασεις καλα...Εγω τωρα 30αριζω και πλεον βαρεθηκα γιατι ειναι γυναικες για να περασεις καλα αλλα σε καμια περιπτωση για γαμο εκτος αμα δεν σε νοιαζει να την εχουν περασει ενα χερι απ τον πακι μεχρι τον μαο μαο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom