Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φίλε Ουκρανία το εχω ψαξει πολύ! 25 βράδια έχω βγει έξω σε 5 πόλεις και κανενα στυλ δεν εντυπωσίασε! Αλλά πράγματα παίζουν εκεί! Τα έχλουμε πει δεκάδες φορές!Ο Ντέρτι και ο love με τρύπια παπούτσια να σκάσουν  πάλι θα γαμήσουν διότι τον πούτσο τους τον έχουν καρφώσει στο μυαλό της γκόμενας πριν καν πατήσουν στη χώρα!

*ΒΠ Και βεβαια έχω φουλ νεανικό ντύσιμο στις εξόδους μου και φουλ κλασικό στη δουλειά μου!

**Επίσης γκόμενες που μας γουστάρουν ποτέ δεν μας λένε την αλήθεια για το πώς να είμαστε ωραίοι για να μην αρέσουμε σε άλλες και μας χάσουν! :2funny:Πάντα λένε ψέματα αν δεν μας πάει κάτι!
Μόλις γυρισα σπίτι και Βλέπω νέο  σημεροβραδινό like του Βαλκάνιου Πουτσαρα σε αυτό το ποστ? :think: :think: :think:
Πρέπει να γίνεται σκληρή μάχη με gold diggers, γκομενοβαμπιρ, σπονσορετ, γκρι αποχρώσεις και λοιπές αριστοκρατησες του Κιέβου..
Το καλό με τον ΒΠ είναι πως είναι άτομο αντιδραστικό και ευστροφο!  Ανταπαντάει στα ίσια σε αυτές που πάνε να το παίξουν έξυπνες!  

D

dude901123

Επισκέπτης
Κανεις το λάθος να πας με wife hinters που πάνε να κοροϊδέψουν ξεβρακωτες ΜΙΛΦ στα backwaters της Ουκρανίας.Ποια περιμένεις να είναι η εμπειρία σου?
Εγώ θα σου έδειχνα τη χλιδατη Ουκρανία με τις high class γκόμενες,τα ακριβα μαγαζιά και τα γούστα όπου μπορείς να είσαι ο βασιλιάς για μία νύχτα ενώ Ρόδο είσαι ο καμάκιας anonymous.
Ρε εσύ ΚΜΑΝ.. Φτάνει. Το είπαμε.. Δεν ψάχνει για κωλόμπαρα και πόρνες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για το γαμπριλίκι πρέπει να δίνεις εντύπωση γαμπρού.Ο Glock δεν εχει αυτό το στυλ κλαρίν.

D

dude901123

Επισκέπτης
Για το γαμπριλίκι πρέπει να δίνεις εντύπωση γαμπρού.Ο Glock δεν εχει αυτό το στυλ κλαρίν.

Εγώ δεν μπορώ να πω σε κανέναν δημόσια ποιο στυλ πρέπει να έχει και ειδκά για κάποιον που ταξίδεψα μαζί, σέβομαι και τον θεωρώ φίλο. Αυτή η συζήτηση είναι άκυρη για δημόσια ανάλυση. Ο Glock είναι εμφανίσημος και καλοντυμένος. Τελεία. Ίσως ήθελε να είναι λιγότερο στυλάτος και περισσότερο κλασσικός αλλά αυτά είναι εκ των υστέρων. Αλλά και πάλι πας στη Disco και θα ντυθείς όπως εσύ νιώθεις καλά και όχι με βάση του πως εγώ νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα για να έχεις μια εμφάνιση κοντά στις εικόνες που έχουν οι γκόμενες. Δεν θα γίνεις κάτι άλλο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

αρχοντα χθες ειχαμε συναντηση τιτανων allantalon, dude901123, τασο3 και εγώ

πολλα τα χιλιομετρα στο ανατολικο μπλοκ 

ενα μεγαλο respect απο μενα  :respect:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Κάποιοι εδώ είστε απόλυτοι. Αυτό που είπες για τα μούσια είναι δικό σου ή κάποιων γυναικών που γνώρισες συμπέρασμα. Σαφώς δεν πρέπει να έχεις καποιος μούσια ενός παπά ή ενός χιπστερ αλλά εξαρτάται απο την γκομενα που γνωρίζεις αν της αρέσει ή όχι κι όχι απο το σύνολο των γυναικών της χώρας. Και Ουκρανοί αρκετοί έχουν μούσια αλλά δεν το πρόσεξες γιατί κοιτούσες μόνο τις γυναίκες.
δεν ειδα ποτε ουκρανο με μουσια,ρωσο ναι αλλα ηταν της εκκλησιας η εβραιοι.να
σου πω αληθεια μονο παπαδες ειδα με μουσια,εστο ελαφρα αξυριστους παλι θυμαμε ειδα εναν
εξω απο κεντρο σε μια παλια περιοχη.αυτη την μοδα με τους αξυριστους το ειδα ελλαδα και μετα ισπανια.
ακουσα ακομα να λενε σε ελληνικα σαιτ οι γυναικες γουσταρουν αξ
Μόλις γυρισα σπίτι και Βλέπω νέο  σημεροβραδινό like του Βαλκάνιου Πουτσαρα σε αυτό το ποστ? :think: :think: :think:
Πρέπει να γίνεται σκληρή μάχη με gold diggers, γκομενοβαμπιρ, σπονσορετ, γκρι αποχρώσεις και λοιπές αριστοκρατησες του Κιέβου..
Το καλό με τον ΒΠ είναι πως είναι άτομο αντιδραστικό και ευστροφο!  Ανταπαντάει στα ίσια σε αυτές που πάνε να το παίξουν έξυπνες! 
ναι,και μενα μια μικρουλα ελανε κατι ειρωνιες περσι.
θελω χωρις σεξ αιφον,το φιλαω για τον γαμο μου.μετα αντε να σου κανω κανα τσιμπουκι,στειλε μου φωτο αν τον εχεις μεγαλο.αποφευγε συνεχεια συναντηση και μονο μια 2 φωτο ειχε.σκεφτηκα εχει φαπα
της απαντησα θα σε γαμησω απο τον κολο και θα περνει ματι ο γκομενος σου.μετα θα σε κλισω σε μια
αποθηκη με ποντικια 3 μερες να βαλεις μυαλο.με διεγραψε.αλλες δεν ξερω γιατι ενω εψαχναν σπονσορα και εστελνα μυνημα οτι σπονσαρω με διεγραφαν αμεσως.μαλλον δεν με φατσαραν μαλακα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εγώ δεν μπορώ να πω σε κανέναν δημόσια ποιο στυλ πρέπει να έχει και ειδκά για κάποιον που ταξίδεψα μαζί, σέβομαι και τον θεωρώ φίλο. Αυτή η συζήτηση είναι άκυρη για δημόσια ανάλυση. Ο Glock είναι εμφανίσημος και καλοντυμένος. Τελεία. Ίσως ήθελε να είναι λιγότερο στυλάτος και περισσότερο κλασσικός αλλά αυτά είναι εκ των υστέρων. Αλλά και πάλι πας στη Disco και θα ντυθείς όπως εσύ νιώθεις καλά και όχι με βάση του πως εγώ νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα για να έχεις μια εμφάνιση κοντά στις εικόνες που έχουν οι γκόμενες. Δεν θα γίνεις κάτι άλλο.
τα περι ντυσιματος επιδει το εχω μελετησει κιεβο παλαιοτερα στο γιδροπαρκ που τραβουσανε οι
νεαροι και αφραγγοι.μου λεει μια μερα ενας μικρος για να αρεσεις πρεπει να ντυνεσε το στιλ μου.λεω φιρμες ειναι τα ρουχα μου.απανταει ο μικρος αυτες δεν το ξερουν.θα σου δειξω που περνω αυτο το στιλ ρουχα,τετεια ντυσιματα γουσταρουν.σαν αλητης μικρογκανκστερ ντυνοταν αλλα ελεγε σωστα.αν πας ομως στο
μπαρ ρεστοραν που παω οδυσσο και εξω ειναι αυτοκινητα πολυτελειας,δεν θα ντυθεις οπως ο μικρος αυτος και οι συνομιλικοι του.αν πας ντελουξ παλι θα θες κανα κοθστουμακι η καλο ντυσιμο.καριμπιαν απλο ντυσιμο,φορσαζ και σιουτερσ παλι σαν τον νεαρο αυτον ντυνονται οι υπολιποι.πρ
για μενα εγραψε ο διμητρακης χαχαχαχ.λεει δεν εισαι εμφανισημος και ντυνεσαι χαλια.
παντελονι και πουκαμισο μαυρο χιουγκο μποσσ.λεει δωσε 10 χιλιαρικα σε στυλιστα να σε μαθει να ντυνεσε χαχαχαχαχ.ρολογα μου ντυσιμο φανελακι του τιγρη και μποτα απο σαλαχι χαχαχαχαχ.

μονο ετσι τραβας τα βλεματα ελεγε ο μιτσος

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
μποτα απο σαλαχι και πατροπαραδοτη ελληνικη φουστανελα και οι ντεβουσκες θα ορμανε λες και ειστε ο ελβις  :afro: :headbaning2:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δεν υπαρχει κατηγορια γαμπρος.ο ρολογας δεν εχει φατσα θυματος.
αν εβλεπαν τον mr cool χωρις να γνωριζω πως μοιαζει το παιδι παραδειγμα θα τον ειχαν του χεριου τους.
οσο πιο απελπισμενος φενεσε.τοσο πιο πολυ σε ξεζουμιζουν και σου κανουν και καψονια.
ρωτα τον σαλονικιο τι εκανε στον φιλο του μια χοντρελα.αυτος στεκωταν σκυλακι και δεχωταν
ταπεινωσεις και εξευτελισμους απο ενα μπαζο που δεν την γαμα ουτε τσιγγανος.
πως γινεται να ψαχνουν σπονσορα ,να ειμαι προθυμος και να με κανουν αμεσως διαγραφη?
αντιθετα τον κμαν θα απαντουσαν οκ και θα συναντουσαν.ισως τους φενομαι πονηρος στο πρωσωπο
μερικες φορες ελεγε ο μιτσος βγαζω αγριοτητα και τις τρομαζω.
ρε μιτσο του λεω θα τους νιαουριζω?χαχαχαχα.αυτες εδω μονο χρημα και ξυλο καταλαβουνε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αρχοντα χθες ειχαμε συναντηση τιτανων allantalon, dude901123, τασο3 και εγώ

πολλα τα χιλιομετρα στο ανατολικο μπλοκ 

ενα μεγαλο respect απο μενα  :respect:

Είναι δύσκολος ο δρόμος του βαλκανιοπουτσισμού.Τα χόμπυ μας δεν είναι για ευαίσθητους.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αφου απαντησα.με κοβουν απο φατσα.αρχοντα πολλες μου ειπαν να μιλησουμε σκαιπ.
οταν εβλεβαν μιλουσα ρωσικα και ελεγα μενω μονιμα οδεσσα μετα με εκαναν μπλοκ.
λενε αυτος ξερει τι παιζει,δεν θα φαμε απο αυτον.ετυχαν και τετεια,ενω εγω ειμαι προθυμος.
μαλλον σκεφτωντε τις δουλευω,βγαζω πονηραδα και δεν εμπιστευονται την φατσα μου τι να πω.
σκεφτωντε ισως δεν εχω λεφτα,που να ξερω.σε αλλα παιδεια αθωα μιλανε μια χαρα.
οπως ο κυπριος που πηγε 2 φορες και η αλλη εφερνε μια γρια και του τα εφαγε δυο φορες.
τετειους ψαχνουν,θυματα.η κατηγορια γαμπρος ειναι αποκλιστικα για ξενους θυματα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο σαλονικιος γαμησε μουναρα 50 ευρο σημερα.πεμπτη παει οδυσσο.
λεει στο γκιουλιβερ γινετε του μουνιου το πανυγιρι.παλι μαλακια εκανα που εκλισα οδυσσο.
λει τι πα να κανεις στην αδεια οδυσσο,μονο καλοκαιρι εκει.κιεβ λεει εχασα την μπαλα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα μου ζητανε πιστικα στοιχεια.στειλε μου 300 ευρο για τον δρομο και τετεια.
ε δεν ειμαι μαλακας να στειλω λεφτα.η αλλη με ειχε στην πριζα και μολις ηρθε οδυσσο εξαφανιστηκε.
ειπαμε 100 ευρο για ενα βραδι,με επερνε συνεχεια απο ισμαηλ και μολις εφτασε εξαφανιστηκε.επαιζε με αλλους σπονσορες.της ξαναεγραψα τελευτεα δεν απαντησε.της τιν ειπα τοτε που παρακαλαγε βιζιτα.οταν σε γνωρισα οδυσσο δεν εκατσες,μου εδειξες παλιοχαρακτηρα.αυτη επεμενε θα περασουμε τελεια  και υποσχωταν θα ειναι οκ.μετα χαθηκε.λεω γαμησε τες.προτεινα σε αλλες απο αλλες πολεις πιο κατω αλλα θελουν να παω εκει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αφου απαντησα.με κοβουν απο φατσα.
λενε αυτος ξερει τι παιζει,δεν θα φαμε απο αυτον.ετυχαν και τετεια,ενω εγω ειμαι προθυμος.
μαλλον σκεφτωντε τις δουλευω,βγαζω πονηραδα και δεν εμπιστευονται την φατσα μου τι να πω.

Φαίνεσαι πονηρός για αυτό δε γαμάς.Συνήθως γαμάνε αυτοί που φαίνονται χαζοί.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μαλλον θα βρηκε κανενα απο τιντερ και πηγε να του κατσει τσαμπα και δεν απαντουσε χαχαχαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Φαίνεσαι πονηρός για αυτό δε γαμάς.Συνήθως γαμάνε αυτοί που φαίνονται χαζοί.
αυτο λεω αρχοντα.οπως με σαλονικιο που βγηκαμε μου επιαναν τον πουλο κατω απο τραπεζι
να με πισουν να παμε μαζι τους να περασουμε καλα.επεμενα στον σαλονικιο μας δουλευουν και πηγε μονος.ξοδευτηκε και δεν γαμησε.του λεω ρε τις ειπα παμε σπιτι διπλα να φερω ποτα και να ριξουμε γαμησια και λεφτα.αυτες ηθελαν να παμε 45 λεπτα στην αλλη μερια της πολης.πηγε ο σαλονικιος μονος,τι να του πω αλλο,δεν καταλαβει.ξοδευτηκε και δεν τις ξαναειδε.ασε που με εβαζε να ρωτω μαλακιες,το επαιζε γαμπρος και αυτες γελουσανε και τον κοροιδευαν.τους λεω ειναι πλουσιος,παμε να σας γαμησει.αυτες γελουσαν φυσικα γιατι μοιαζει απλα σαν θυμα.του τα ειπα δεν γινεται να εισαι εκατομυριουχας και να πας στο εστιατοριο με τις φορμες πουμα σαν 15 χρονων.σε εβαλαν στην κατηγορια ψευτης και θυμα.νομιζαν πλακα εκανα εχει πολλα λεφτα και γελουσαν αυτες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πρεπει να μπορεις να υποστιριζεις οτι λες.στο καριμπιαν ο αρχοντας βγαζει το χρημα να εδω τα 150 και τα βαζει στο μουνι τους με το χερι.απο ιτερνετ μονο μπλα μπλα δεν πειθεις ακομα και αν εισαι οπως λες.
και εγω τους λεω ειμαι επιχειρηματιας.μου λενε με τα ποδια κινησε?αφου ο αλλος με την πορσε ειναι εξω απο το εστιατοριο.ξερετε ποσες μικρουλες βλεπω που περιμενουν εξω απο τα αυτοκινητα?μια δεν μου εκατσε η φαση και την εδιωξα στην θαλασα που πηγαμε βραδι με ταξι.μετα απο 15 λεπτα αυτη που πηρε τηλεφωνο καπειοσ με ρειντζ ροβερ την πηρε και εφυγε χαχαχαχ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το Τίντερ είναι το πρόγραμμα της Απάτης ! Η όπως το λέει ένας φίλος " το πρόγραμμα που βοηθάει τα μπάζα να τρώνε νορμάλ πούτσους"
Αν αρνηθεί κάποιος ότι το 90% των μουνιών είναι 2 νούμερα πιο κάτω απ ότι δείχνουν οι φωτογραφίες είναι ψεύτης!
Στις αρχές της έξαρσης της χρήσης του προγράμματος όλοι είχαμε μπαζώσει με γκόμενες που μας έφτιαξαν ιντερνετικά με φωτογραφίες με φίλτρα και photoshop και μας έδεσαν στα ραντεβού και... έλεγες δεν βαριέσαι ! Μετά από κάποιες φόλες προσέχεις ..
Πάμε τώρα στις υπόλοιπες " τιντερογκόμενες" ... Όλες μα Όλες και δικές μου και φίλων έχουν ψυχολογικά προβλήματα και με προβληματική συμπεριφορά!  Είναι το πιο ασόβαρο πρόγραμμα και τόσο εκνευριστικό που το έχω σβήσει πάνω από 5 φορές και το έχω ξαναεπαναφερει δίνοντας κάθε φορά μια τελευταία ευκαιρία και μετά το μετανιώνω όπως τώρα!Είναι κατάρα για το ανδρικό φύλο που οι σχέσεις έχουν πάει εκεί...
Δείτε εδώ με το μπάζο που κάνει και παράπονα !Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι άνω του 4 αυτή και να ανέβάζει φωτογραφίες που με το ζόρι την κάνουν 6 και όποιος της ρίχνει έναν η περισσότερους στο τέλος την παρατάει ..βέβαια και με αυτά που γράφει δεν είναι ούτε να ξημερωθείς μαζί της ...
Απλά δείχνει πως το επίπεδο του τίντερ ΔΙΕΘΝΩΣ είναι αυτό---->

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom