Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ας δικαιωσω και την προφητεία του αρχηγού.
Τρεις στις δεκα,σε ένα τριήμερο, όπως ακριβως είχε προβλέψει.

Όλες από Tinder.
Carribean,κ.λ.π. δεν πηγα,ούτε πρόλαβα να κάνω freestyle γιατί ήμουν με αυτές τις τρεις.
Εκτός από κεράσματα,φαγητό/ποτό,δεν πλήρωσα τίποτε άλλο.

Και στην ερώτησή πού είναι ευκολο το Tinder,Πραγα ή Κίεβο.
Φυσικά Πραγα,λόγω τουριστριων.

Αρχηγέ,σύμφωνα με τη θεωρία σου περί πανσλαβισμού,δε θα έπρεπε να με ρωτάς τέτοια πράγματα.
Δεν υπάρχουν 7άρια,8άρια,9άρια,Πολωνέζες,Ουκρανεζες.
Τους όρους του ΠΑΙΓΝΙΟΥ τους ορίζουμε ΕΜΕΙΣ και μόνο ΕΜΕΙΣ και αυτές απλά ακολουθούν τους κανόνες του ΠΑΙΓΝΙΟΥ.

Οι πορνοτουρίστες άρχοντες του ΠΑΙΓΝΙΟΥ χωριζονται σε δύο κατηγορίες:
Α.Στους έχοντες ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΦΗΜΗ,ΙΣΧΥ που απλά κάνουν high display value
B.Σε όλους εκείνους που ΜΑΤΩΣΑΝ μέσα σε γυμναστήρια,πάνω από βιβλία,διαβάζοντας PUA,λιώνοντας σολες σε daygame,κάνοντας συνεχές trial & error και τελικά έχουν καταφέρει να υπερβουν τα όρια που τους επέβαλλε η φύση τους.

Υ.Γ.Xωρίς δράματα,ψευτοβεντετισμούς και παπαριές,θεωρώ ότι έχω ολοκληρώσει έναν κύκλο παρουσίας στα ενημερωτικά Σλαβοthread.
Θα κάνω ένα διάλειμα και θα επανέλθω για να δώσω ανταπόκριση από Αγια Πετρουπολη.
Στο thread της Πράγας μετά από το casting έχω πιάσει το ταβάνι μου,ότι ξέρω το έχω γράψει.Είναι και ο flowers lover που έχει εμπειρία και αντίληψη του περιβαλλοντος,μπορεί να βοηθήσει εξίσου.

Τα λέμε μετά την Αγία :hi:

Προεβλεψα τρεις γκομενες σε τρεις μέρες γιατί τόσες γαμησα και εγώ και ισχύει η θεωρία της παραλληλης κίνησης του σπονσορος και του γαμεως.
Η θεωρία του πανσλαβισμου είναι η κατάλληλη για να καταννοησει κανείς τα τεκταινομενα στην ανατολική Ευρώπη και φυσικά να γαμήσει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πόσες γκόμενες θα γαμήσει ο Β.Π. στο ΠΣΚ?Εγώ προβλέπω τρεις.
Εγώ πιστεύω πως σε τρία απογευματινά  ραντεβού θα Γαμήσει τη μία που θα είναι η λιγότερο σίγουρη από τις άλλες και θεωρώ πως αν είναι άνω του 7,5 πρέπει να έχει και τρία αρώματα στη βαλίτσα ! Μια καλή επιλογή θα ηταν το παρακάτω--->

Μπα,τρεις τις εχει στο τσεπάκι.Δύο μπορεί να γαμησει χωρίς ραντεβού καν να έρθουν κατευθείαν σπίτι του.
Εντάξει αυτός πάει με προφίλ player και είναι εμφανίσιμος,ρίχνει το μέσο σεξοτουριστα του Κιεβου στα αυτιά.
Ψηλούς,γυμνασμένους,εμφανισιμους σεξοτουριστες δεν έχω δει ποτε Ουκρανία.

Γκλοκ διαψευστηκες πλήρως.
Ο Β.Π συνετριψε τον ανταγωνισμό με τα σωματικά του προσόντα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.258
Πόντοι
2.356
Ο ΒΠ επειδη γαμαει ΚΑΙ πουτανες παντα ειχε θα εχει μεγαλη επιτυχια σε ωραιες γκομενες , ειναι αυτο που δεν μπορουν να κατανοησουν μερικοι δηλ πως γινεται καποιος νεος ,γυμνασμενος και εμφανισιμος να πληρωνει οταν το γουσταρει καποιες φορες για να γαμησει. Φυσικα παιζει ρολο η συμπεριφορα και η εμπειρια ,χωρις να τον εχω γνωρισει προσωπικα εχω καταλαβει απο τον τροπο γραφης του οτι ειναι εντελως ακομπλεξαριστος και αυτο ειναι για μενα το μεγαλυτερο ατου του αντρα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γκλοκ διαψευστηκες πλήρως.
Αν δεις συνολικά την εικόνα πέφτω 100% μέσα!Δηλαδη έγραψε πως γάμησα όχι γιατί οι γκόμενες γαμιούνται ευκολά αλλά γιατί είμαι ο ΒΠ!
Έγραψε πως για να κάνεις κάτι εκεί πρέπει να είσαι ΙΣΧΥΡΟΣ και ΠΛΟΥΣΙΟΣ !Ή πολύ έμπειρος!
Δηλαδή αναφέρεται σε μια μικρή ελίτ ανθρώπων ...Που και αυτοί δεν έχουν ανάγκη να πάνε στην Ουκρανία για να γαμήσουν μια γκόμενα την μέρα τάζοντας σχέση!
Εσύ λες πάτε είναι εύκολα και εκτός  νετ! Εγώ λέω πως αν δεν είστε σαν τον ΒΠ μην πάτε !Ο ίδιος βγαίνει και λεει πως για να κάνεις κάτι πρέπει να είσαι σε μια πολύ σπάνια κατηγορία ανθρώπων !
Εγώ δεν έχω τις παραπάνω προϋποθέσεις που θέτει ο ΒΠ και Δυστηχώς πετάγομαι έξω απο το παίγνιο του Κιέβου!Καλά να περνάτε σε όσους σας βγαίνει! Μιλάμε για άνω του 7 γκόμενες πάντα!Θα κάτσω στα αυγά μου με τις ταπεινές ...Μοσχοβιτισούλες μου...
Και για διακοπές μικρού μπάτζετ και εύκολου παιχνιδιού χωρίς στρες και shit games υπάρχει η Ρουμανία, Τσεχία και Πολωνία άντε και Λιθουανία !
Ουκρανίδες μόνο Ρόδο και στη χώρα ίσως απο τα Σαράντα και μετά για σπόνσορινγκ αν είμαι ακόμα στη φάση που είμαι τώρα!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω απλά απολαμβανω να γίνονται πραγματικότητα όσα έχω γράψει με ακρίβεια χιλλιοστού χωρίς να λέω πολλά (αυτα που έκανε και ο ΒΠ). Κρατάω την φράση του "Όλες απο Tinder".

Όσο για τον clock που μου έκανε προσωπική επίθεση χωρίς λόγο και με είπε κακομοιρη και άφραγκο δείχνοντας μου τα πλούτη του στην Ρόδο θα του απαντήσω μόνο καλή επιτυχία στην Πολωνία και στην Ρουμανία. Αν σου ταιρίαζει φίλος πήγαινε εκει. Δεν υπάρχει λόγος επειδη έφαγες τα μούτρα σου στην Ουκρανία ακολουθόντας λάθος στρατηγικές και μέρη να τα βάζεις με εμας επειδη λέμε πως ειναι value for money. Anyway  peace!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν δεις συνολικά την εικόνα πέφτω 100% μέσα!Δηλαδη έγραψε πως γάμησα όχι γιατί οι γκόμενες γαμιούνται ευκολά αλλά γιατί είμαι ο ΒΠ!
Έγραψε πως για να κάνεις κάτι εκεί πρέπει να είσαι ΙΣΧΥΡΟΣ και ΠΛΟΥΣΙΟΣ !Ή πολύ έμπειρος!
Δηλαδή αναφέρεται σε μια μικρή ελίτ ανθρώπων ...Που και αυτοί δεν έχουν ανάγκη να πάνε στην Ουκρανία για να γαμήσουν μια γκόμενα την μέρα τάζοντας σχέση!
Εσύ λες πάτε είναι εύκολα και εκτός  νετ! Εγώ λέω πως αν δεν είστε σαν τον ΒΠ μην πάτε !Ο ίδιος βγαίνει και λεει πως για να κάνεις κάτι πρέπει να είσαι σε μια πολύ σπάνια κατηγορία ανθρώπων !
Εγώ δεν έχω τις παραπάνω προϋποθέσεις που θέτει ο ΒΠ και Δυστηχώς πετάγομαι έξω απο το παίγνιο του Κιέβου!Καλά να περνάτε σε όσους σας βγαίνει! Μιλάμε για άνω του 7 γκόμενες πάντα!Θα κάτσω στα αυγά μου με τις ταπεινές ...Μοσχοβιτισούλες μου...
Και για διακοπές μικρού μπάτζετ και εύκολου παιχνιδιού χωρίς στρες και shit games υπάρχει η Ρουμανία, Τσεχία και Πολωνία άντε και Λιθουανία !
Ουκρανίδες μόνο Ρόδο και στη χώρα ίσως απο τα Σαράντα και μετά για σπόνσορινγκ αν είμαι ακόμα στη φάση που είμαι τώρα!

Δεν έγραψε πως πρέπει να είσαι ισχυρός και πλούσιος.Εγραψε ότι πρέπει να ξοδεύεις πολλά χρήματα ή να κάνεις μεγάλη προσπάθεια.Αυτό ακριβώς που λέω και εγώ δηλαδή.No pain no gain.
Το ποιοτικό μουνι δε βγαίνει εύκολα.Πρεπει να φτύσεις αίμα.Και για να βγάλεις λεφτά και για να κάνεις σώμα και για το καμακι αμέτρητες ώρες εξασκησης.
Δεν υπάρχουν ευκολα τρικς του στυλ φλασαρε πλαστά πεντακοσαευρα ή κουτιά iPhone και θα σου κάτσουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγω απλά απολαμβανω να γίνονται πραγματικότητα όσα έχω γράψει με ακρίβεια χιλλιοστού χωρίς να λέω πολλά (αυτα που έκανε και ο ΒΠ). Κρατάω την φράση του "Όλες απο Tinder".

Όσο για τον clock που μου έκανε προσωπική επίθεση χωρίς λόγο και με είπε κακομοιρη και άφραγκο δείχνοντας μου τα πλούτη του στην Ρόδο θα του απαντήσω μόνο καλή επιτυχία στην Πολωνία και στην Ρουμανία. Αν σου ταιρίαζει φίλος πήγαινε εκει. Δεν υπάρχει λόγος επειδη έφαγες τα μούτρα σου στην Ουκρανία ακολουθόντας λάθος στρατηγικές και μέρη να τα βάζεις με εμας επειδη λέμε πως ειναι value for money. Anyway  peace!!!

Ποια ακρίβεια χιλιοστου?Ο Β.Π δε λέει ψέματα για την ηλικία του ούτε πουλάει παραμυθια για σχέση.Επίσης γαμαει άλλη γκόμενα κάθε μέρα,δε λέει ότι χρειάζεται χρόνος,ραντεβού κτλ.Λέει τα αντίθετα απο εσενα γιατί παίζει στην κατηγορία γαμιάς και όχι σχεσακιας.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οκ.Πάλι Tinder καθάρισε αυτό που ΓΡΑΦΩ ΕΚΑΤΟΜΥΥΡΙΑ φορές και μονιμα αμφισβητείτε  και κυριώς εσυ..Όλες πουτάνες στο tinder πληρωμένες κλπ. Τωρα κάνεις το άσπρο μαύρο kman.

Έγραψα πιο παλία.Πάτε Κίεβο κάντε τα πάντα και πέστε μου απο που ΤΕΛΙΚΑ θα φάτε χωρις λεφτα.Εγω ξέρω ήδη απο που!!

Περιμένω να το ανακαλύψουν και άλλοι!!

Δεν έγραψε λεπτομέρειες πολλές ΒΠ αλλά σίγουρα άφησε υποννοούμενο σχέσης ή αυτές το πιστέυαν πως θα γίνει σχέση έτσι δουλεύουν αυτα..Δεν τους ειπε ελάτε να σας πηδηξω και άντε γεια και είπαν ΝΑΙ.Βάζω στοίχημα για αυτό και περιμένω να μας πει!!!

Οι Γαμίαδες που λές εσύ δεν έχουν καμία σχέση με αυτο που παρουσιάζει ο ΒΠ..Απο την γραφη του κατάλαβα πως σέβεται τις κοπέλες και ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ σε αυτές..Οταν δειχνεις σεβασμό σημαίνει περιμενει σχεση η αλλη!! Αστα απέχεις πολύ για να το πίασεις απο το παιχνιδι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Επίσης θα ξαναπώ γιατί μάλλον έχω καταλάβει πως ορισμένοι δεν έχετε την λεγόμενη πρακτική λογική την φιλοσοφία και τον όρο value for money.

Δεν πάμε ταξίδια στην Ανατολική Ευρωπη να κάνουμε κοσμοπολίτικη ζωή και να φάμε σε ακριβά εστιατόρια να πέρασουμε καλά πηγαίνουμε στο ερωτικό κομματι. Το Value for Money σημαίνει πως θα πετύχω το μέγιστο αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό κόστος (χρηματικό,χρονικό και κόπου). Συνάρτηση ειναι με αποτέλεσμα τον αριθμό και την ποιότητα των στόχων.

Το Κίεβο κατ' εμενα είναι value for money βάζοντας τους παραπάνω παράγοντες σε ένα ασφαλές περιβάλλον και με ποιοτικές επιλόγες.

Όταν λέω ποιοτικές εννοώ αξιοπρεπείς εμφανησιακά γκόμενες, με λογικό κόστος κόπου και χρόνου!!!

Όσον αφορα τα φαγητά δεν θα ζήσετε Υπηρεσίες Παρισίου και Βρυξελλών αλλά θα μπορέσετε να φάτε σε ένα καλό Ιταλικό και Γιαπωνέζικο εστιατόριο με λογικα standards και φτηνες τιμές. Δεν είναι αίσχος όπως λέει ο kman!! Και το έχουν επιβεβαιωσει και αρκετόι άλλοι συναγωνιστές.

Επισης επειδη δεν ξέρετε τι δουλειά κάνει ο καθένας μην βγάζετε ευκολα συμπεράσματα στο τι έχει ζησει και τι έχει δει!! Ενημερωτικά φίλε clock δεν νομίζω να έχεις βρεθεί στα εστιατόρια που έχω βρεθεί εγώ για τον απλό  λόγο ότι τις χρυσες εποχές τα πλήρωνε ο Έλληνας φορολογούμενος χωρίς να θέλω να πω παραπάνω και να συνεχίσω την κόντρα που ούτως ή αλλος είναι ανευ νοήματος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οκ.Πάλι Tinder καθάρισε αυτό που ΓΡΑΦΩ ΕΚΑΤΟΜΥΥΡΙΑ φορές και μονιμα αμφισβητείτε  και κυριώς εσυ..Όλες πουτάνες στο tinder πληρωμένες κλπ. Τωρα κάνεις το άσπρο μαύρο kman.

Έγραψα πιο παλία.Πάτε Κίεβο κάντε τα πάντα και πέστε μου απο που ΤΕΛΙΚΑ θα φάτε χωρις λεφτα.Εγω ξέρω ήδη απο που!!

Περιμένω να το ανακαλύψουν και άλλοι!!

Δεν έγραψε λεπτομέρειες πολλές ΒΠ αλλά σίγουρα άφησε υποννοούμενο σχέσης ή αυτές το πιστέυαν πως θα γίνει σχέση έτσι δουλεύουν αυτα..Δεν τους ειπε ελάτε να σας πηδηξω και άντε γεια και είπαν ΝΑΙ.Βάζω στοίχημα για αυτό και περιμένω να μας πει!!!

Οι Γαμίαδες που λές εσύ δεν έχουν καμία σχέση με αυτο που παρουσιάζει ο ΒΠ..Απο την γραφη του κατάλαβα πως σέβεται τις κοπέλες και ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ σε αυτές..Οταν δειχνεις σεβασμό σημαίνει περιμενει σχεση η αλλη!! Αστα απέχεις πολύ για να το πίασεις απο το παιχνιδι.

Δεν εχει σημασία το τιντερ.Ο Β.Π και στα κλαμπ να πήγαινε θα γαμουσε,και στο δρόμο να τις έβρισκε θα τις ξεκωλιαζε.Το τιντερ είναι απλά ένα μέσο.Ο ΒΠ απλώς βγάζει το βαλκανιο πεος σα ρομφαία και τις τρυπάει όλες.Δεν εχει ανάγκη να πει παραμυθια,να υποσχεθεί σχέσεις κτλ.Απλά γαμάει.
Αυτή με το δονητή που τον ρώτησε αν θέλει να την ξαναδεί καθόλου περίμενε σχέση πριν το σεξ?Μη λέμε ο.τι θέλουμε τώρα.Και τι σεβασμό μου λες?Εδώ τους λέει είναι άλλες ογδόντα στη σειρά μετα απο εσενα έτοιμες να τον φάνε,αποφάσισε ,δεν έχω χρόνο.Εσύ τολμάς να πεις τέτοια πράγματα για να δείξεις σεβασμό?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω είμαι καλός στην ψυχολογία και διάβασα το post του. Το concept του ποστ ήταν πως λέτε όλοι μαλακίες και οι κοπέλες είναι αξιοπρεπείς και μια χαρά..Ούτε πουτάνες, ουτε ζητήσαν δώρα, του μαγείρεψαν μέσα στην νύχτα κλπ. Τα ίδια είπε έζησε και στο προηγούμενο ταξίδι.

Δυστυχώς δεν μπορεις να καταλάβεις kman πως το post αυτό είναι σε πλήρη αντίθεση με την εικόνα που προσπαθείς να περάσεις για εκεί. Λέτε ακριβως τα ανάποδα πράγματα.
Απλά δεν αντιλαμβάνεσαι σωστά τα γραφόμενα και το πνευμα.

Νυχτα δεν θα πηδουσε δυστυχώς.Το ραντεβού σε ενα εστιατοριο πριν με την κατάλληλη ομιλία,ψησιμο στρατηγική ειναι αυτο που οδηγεί στην επιτυχια.Απλά άμα είσαι θεός παει και την ίδια μέρα (σπάνια) αλλιως θα πήγαινε και σε 2-3 ραντεβού.Το αποτέλεσμα ίδιο θα ήταν. Ραντεβού ψήσιμο ομιλία κρασάκι. Όσον αφορά τις σχέσεις θα στο πω ακόμα μια φορά.Δεν λες σε μια γκόμενα έλα να κάνουμε σχέση..Απλά φέρεσαι normal , χαρουμενος με χιουμορ, την ψηνεις στα λόγια και αυτό οδηγεί κρεβάτι.Προφανως αυτή περιμένει σχέση απο σενα..Γιατί το κάνει αλλιως?? Είναι αυτό που σου είπε ο ΒΠ πως πρέπει να διαβάσεις βιβλία για PUA για να ξέρεις πως να το πουλήσεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγω είμαι καλός στην ψυχολογία και διάβασα το post του. Το concept του ποστ ήταν πως λέτε όλοι μαλακίες και οι κοπέλες είναι αξιοπρεπείς και μια χαρά..Ούτε πουτάνες, ουτε ζητήσαν δώρα, του μαγείρεψαν μέσα στην νύχτα κλπ. Τα ίδια είπε έζησε και στο προηγούμενο ταξίδι.

Δυστυχώς δεν μπορεις να καταλάβεις kman πως το post αυτό είναι σε πλήρη αντίθεση με την εικόνα που προσπαθείς να περάσεις για εκεί. Λέτε ακριβως τα ανάποδα πράγματα.
Απλά δεν αντιλαμβάνεσαι σωστά τα γραφόμενα και το πνευμα.

Καλά,απο το 2012 γράφω ότι οι Σλαβες θέλουν γαμπρό,σπονσορα και γαμια δεν το έχεις πάρει χαμπάρι?Πώς ο Β.Π είναι εξαίρεση αφου επιβεβαιώνει τη θεωρία?Πάει σα γαμιας και γαμαει.
Αντίθετα αυτοί που έχουν παρωπιδες προεβλεψαν ότι θα αποτύχει γιατί δε δίνει λεφτα(Χάρης).
Άλλοι ότι θα αποτύχει γιατί δεν υποσχεται σχέση και γαμο(Γκλοκ).
Εγω είπα ότι θα γαμησει τρεις γκομενες το ΠΣΚ.Πώς το προεβλεψα εάν έρχεται σε αντίθεση με τη θεωρία μου?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
3 το ΠΣΚ είναι όντως εντυπωσιακό ρεκόρ και σίγουρα έπαιξε και ρόλο η τύχη σε αυτο. Απλά αναλογίσου και κατι. Δεν πάει αναλογικά στην Ουκρανια. Τι εννοω?

ΠΣΚ γίνεται όλο το παιχνιδι μετά Δευτερα-Πεμπτη οι περισσότερες δουλέυουν ή έχουν την ζωή τους (γυμναστική,νωρις ύπνο κλπ) και είναι δυσκολο να κανονιζεις. Δηλαδή αν κάτσεις 6 μέρες δεν σημάινει πως θα βρεις αναλογικά τις αντιστοιχες γκόμενες.

Έχω γραψει σε παλαιότερα post πως οι αριθμοί που πάς είναι 2-3 στο δεκαήμερο για τους πιο άπειρους και 3-5 για τους πιο έμπειρους. Ψάξτα να δείς..Εγω σε αυτούς τους αριθμούς υπολογίζω και τους θεωρώ τον μέσο όρο για τον μέσο συναγωνιστή.ΑΠλά αυτοί οι αριθμοί ξαναλεω με το άντιστοιχο value for money δεν ειναι εφικτοί αλλού αυτη την στιγμή εντός Ευρώπης.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Και δεν είμαι σίγουρος της τους λέει ο ΒΠ δεν είμαι μπροστά στα ραντεβου..Πολύ πιθανό να αφηνει να εννοηθεί με τον τρόπο του πως υπάρχει το ενδεχόμενο για κάτι παραπάνω (αυτό ειναι η τέχνη του PUA). Το πάμε να σε πηδήξω απο την μικρή εμπειρία μου Ουκρανία δεν πετυχαίνει ή τουλάχιστον μην ελπίζει σε αυτό ο μέσος συναγωνιστής.

Δυστυχώς δεν είναι Ισλανδία εκει.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Ελπίζω να κατάλαβες Βαλκανιε τι αγωνία περάσαμε μέχρι να εμφανιστείς :tickedoff:
Οπως βλέπεις όλοι νιώθουμε ανακουφισμενοι και δικαιωμένοι :rockon:
Στην ποδιά σου σφάζονται παλληκάρια αγόρι μου  :kneel:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Καλά,απο το 2012 γράφω ότι οι Σλαβες θέλουν γαμπρό,σπονσορα και γαμια δεν το έχεις πάρει χαμπάρι?Πώς ο Β.Π είναι εξαίρεση αφου επιβεβαιώνει τη θεωρία?Πάει σα γαμιας και γαμαει.
Αντίθετα αυτοί που έχουν παρωπιδες προεβλεψαν ότι θα αποτύχει γιατί δε δίνει λεφτα(Χάρης).
Άλλοι ότι θα αποτύχει γιατί δεν υποσχεται σχέση και γαμο(Γκλοκ).
Εγω είπα ότι θα γαμησει τρεις γκομενες το ΠΣΚ.Πώς το προεβλεψα εάν έρχεται σε αντίθεση με τη θεωρία μου?

Ρε Kman, όμως υπερτονίζεις την ιδιότητα σπόνσορα ενώ υπάρχουν πολλοί που θέλουν να ασχοληθούν με την ιδιότητα γαμέως (για αυτό είχαμε διαφωνήσει πριν καμιά 200αρια post). Μάλιστα στην αρχή έλεγες ότι το 7άρι και το 8άρι δεν θα γαμηθούν χωρίς λεφτά και όταν σου έφερα παραδείγματα είπες για γαμιάδες και σπόνσορες. Ενώ τα ξέρεις πολλές φορές τον κρύβεις τον γαμιά κάτω από το χαλί.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Ας δικαιωσω και την προφητεία του αρχηγού.
Τρεις στις δεκα,σε ένα τριήμερο, όπως ακριβως είχε προβλέψει.

Όλες από Tinder.
Carribean,κ.λ.π. δεν πηγα,ούτε πρόλαβα να κάνω freestyle γιατί ήμουν με αυτές τις τρεις.
Εκτός από κεράσματα,φαγητό/ποτό,δεν πλήρωσα τίποτε άλλο.

Και στην ερώτησή πού είναι ευκολο το Tinder,Πραγα ή Κίεβο.
Φυσικά Πραγα,λόγω τουριστριων.

Αρχηγέ,σύμφωνα με τη θεωρία σου περί πανσλαβισμού,δε θα έπρεπε να με ρωτάς τέτοια πράγματα.
Δεν υπάρχουν 7άρια,8άρια,9άρια,Πολωνέζες,Ουκρανεζες.
Τους όρους του ΠΑΙΓΝΙΟΥ τους ορίζουμε ΕΜΕΙΣ και μόνο ΕΜΕΙΣ και αυτές απλά ακολουθούν τους κανόνες του ΠΑΙΓΝΙΟΥ.

Οι πορνοτουρίστες άρχοντες του ΠΑΙΓΝΙΟΥ χωριζονται σε δύο κατηγορίες:
Α.Στους έχοντες ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΦΗΜΗ,ΙΣΧΥ που απλά κάνουν high display value
B.Σε όλους εκείνους που ΜΑΤΩΣΑΝ μέσα σε γυμναστήρια,πάνω από βιβλία,διαβάζοντας PUA,λιώνοντας σολες σε daygame,κάνοντας συνεχές trial & error και τελικά έχουν καταφέρει να υπερβουν τα όρια που τους επέβαλλε η φύση τους.

Υ.Γ.Xωρίς δράματα,ψευτοβεντετισμούς και παπαριές,θεωρώ ότι έχω ολοκληρώσει έναν κύκλο παρουσίας στα ενημερωτικά Σλαβοthread.
Θα κάνω ένα διάλειμα και θα επανέλθω για να δώσω ανταπόκριση από Αγια Πετρουπολη.
Στο thread της Πράγας μετά από το casting έχω πιάσει το ταβάνι μου,ότι ξέρω το έχω γράψει.Είναι και ο flowers lover που έχει εμπειρία και αντίληψη του περιβαλλοντος,μπορεί να βοηθήσει εξίσου.

Τα λέμε μετά την Αγία :hi:

Ευτυχώς που πήγες και εσύ να δει ο κόσμος την πραγματικότητα. Διότι κάποιοι είχαν βγάλει τις Ουκρανές ψυχρούς οικονομολόγους και άλλοι σαν να ζουν ένα αιώνα πριν που αν δεν υποσχεθείς γάμους και σχέσεις δεν γαμάς και θέλουν 45 ραντεβού για να γαμηθούν. Η πραγματικότητα είναι ότι αν γουστάρουν γαμάς και παραγαμάς.

Δηλαδή η γκόμενα που στην Ουκρανία σου κάθεται με λεφτά η υποσχέσεις, είναι η γκόμενα που δεν σε πολυγουστάρει.

Η μόνη δυσκολία που έχω βρει είναι ότι δίνουν μεγάλο resistance για one-night stand αν τις γνωρίσεις στο club (αν και μου έτυχε one-nightstand και μάλιστα από καφετέρια).

Αγία ενδιαφέρεσαι για night game ή θα είσαι αγκαζέ με tindero-γκόμενες?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

2 μεγάλες τεράστιες αλήθειες.. Γκόμενα που δεν θα έβγαινε καν μαζί σου σε άλλη χώρα και one night πολύ σπάνια!! Όσοι πάνε τα ιδια λένε οπότε δεν θέλει μεγαλύτερη ανάλυση.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Και δεν είμαι σίγουρος της τους λέει ο ΒΠ δεν είμαι μπροστά στα ραντεβου..Πολύ πιθανό να αφηνει να εννοηθεί με τον τρόπο του πως υπάρχει το ενδεχόμενο για κάτι παραπάνω (αυτό ειναι η τέχνη του PUA). Το πάμε να σε πηδήξω απο την μικρή εμπειρία μου Ουκρανία δεν πετυχαίνει ή τουλάχιστον μην ελπίζει σε αυτό ο μέσος συναγωνιστής.

Δυστυχώς δεν είναι Ισλανδία εκει.

Όχι δεν είναι καθόλου αυτό η τέχνη του PUA. Η τέχνη του PUA είναι να κάνει την γκόμενα να γουστάρει όχι να αποδεχθεί το γαμήσι. Οι υποσχέσεις είναι beta game.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε Kman, όμως υπερτονίζεις την ιδιότητα σπόνσορα ενώ υπάρχουν πολλοί που θέλουν να ασχοληθούν με την ιδιότητα γαμέως (για αυτό είχαμε διαφωνήσει πριν καμιά 200αρια post). Μάλιστα στην αρχή έλεγες ότι το 7άρι και το 8άρι δεν θα γαμηθούν χωρίς λεφτά και όταν σου έφερα παραδείγματα είπες για γαμιάδες και σπόνσορες. Ενώ τα ξέρεις πολλές φορές τον κρύβεις τον γαμιά κάτω από το χαλί.

Πάντα υποστήριζα οτι οι γαμιάδες γαμάνε χαλαρά αν έχεις τις προυποθέσεις,δηλαδή ηλικία κάτω από 35,ύψος πάνω 185,γυμνασμένος,εμφανίσιμος κτλ.
Επειδή δεν ασκώ ρόλο γαμέως ελλιπουσών των προυποθέσεων εστιάζω περισσότερο στο θέμα του σπόνσορα το οποίο γνωρίζω σε βάθος καθότι ασχολούμαι με σπονσοριλίκια επί δέκα συναπτά έτη.
Ο γαμιάς σε ανώτατο επίπεδο μπορεί να γαμήσει και οχτάρια.
Η διαφωνία με τον Β.Π. είναι οτι εγώ λέω οτι όλες οι γκόμενες δυνητικά μπορούν να πηδηχτούν από γαμέα,σχεσάκια ή σπόνσορα ενώ ο Β.Π. υποστηρίζει οτι άλλες θέλουν γαμέα,άλλες σχέση,γάμο και άλλες σπόνσορα.
Δηλαδή οτι αυτή που γαμά ο Β.Π. δε θα τραβηχτεί μαζί μου και αυτή που σπονσοράρεται από εμένα δε θα γνωρίσει την πούτσα του Β.Π.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom