Ας δικαιωσω και την προφητεία του αρχηγού.
Τρεις στις δεκα,σε ένα τριήμερο, όπως ακριβως είχε προβλέψει.
Όλες από Tinder.
Carribean,κ.λ.π. δεν πηγα,ούτε πρόλαβα να κάνω freestyle γιατί ήμουν με αυτές τις τρεις.
Εκτός από κεράσματα,φαγητό/ποτό,δεν πλήρωσα τίποτε άλλο.
Και στην ερώτησή πού είναι ευκολο το Tinder,Πραγα ή Κίεβο.
Φυσικά Πραγα,λόγω τουριστριων.
Αρχηγέ,σύμφωνα με τη θεωρία σου περί πανσλαβισμού,δε θα έπρεπε να με ρωτάς τέτοια πράγματα.
Δεν υπάρχουν 7άρια,8άρια,9άρια,Πολωνέζες,Ουκρανεζες.
Τους όρους του ΠΑΙΓΝΙΟΥ τους ορίζουμε ΕΜΕΙΣ και μόνο ΕΜΕΙΣ και αυτές απλά ακολουθούν τους κανόνες του ΠΑΙΓΝΙΟΥ.
Οι πορνοτουρίστες άρχοντες του ΠΑΙΓΝΙΟΥ χωριζονται σε δύο κατηγορίες:
Α.Στους έχοντες ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΦΗΜΗ,ΙΣΧΥ που απλά κάνουν high display value
B.Σε όλους εκείνους που ΜΑΤΩΣΑΝ μέσα σε γυμναστήρια,πάνω από βιβλία,διαβάζοντας PUA,λιώνοντας σολες σε daygame,κάνοντας συνεχές trial & error και τελικά έχουν καταφέρει να υπερβουν τα όρια που τους επέβαλλε η φύση τους.
Υ.Γ.Xωρίς δράματα,ψευτοβεντετισμούς και παπαριές,θεωρώ ότι έχω ολοκληρώσει έναν κύκλο παρουσίας στα ενημερωτικά Σλαβοthread.
Θα κάνω ένα διάλειμα και θα επανέλθω για να δώσω ανταπόκριση από Αγια Πετρουπολη.
Στο thread της Πράγας μετά από το casting έχω πιάσει το ταβάνι μου,ότι ξέρω το έχω γράψει.Είναι και ο flowers lover που έχει εμπειρία και αντίληψη του περιβαλλοντος,μπορεί να βοηθήσει εξίσου.
Τα λέμε μετά την Αγία
Προεβλεψα τρεις γκομενες σε τρεις μέρες γιατί τόσες γαμησα και εγώ και ισχύει η θεωρία της παραλληλης κίνησης του σπονσορος και του γαμεως.
Η θεωρία του πανσλαβισμου είναι η κατάλληλη για να καταννοησει κανείς τα τεκταινομενα στην ανατολική Ευρώπη και φυσικά να γαμήσει.