Θα θελα να γραψω κάτι τελευταίο για να μην μου μείνει το στίγμα:
"Είχαμε και έναν μαλάκα εδώ,που ήταν εμφανίσιμος,ψηλός,κ.λ.π. και μας έκανε επίδειξη" όπως δικαίως θα έγραφε ο flirter.
Ας σπάσουμε λοιπόν τάληρα τα περί "εμφάνισης"..
Η καλή εξωτερική εμφάνιση ανοίγει διαχρονικά πόρτες όχι μόνο στο ερωτικό,αλλά και στο επαγγελματικό,κοινωνικό,φιλικό επιπεδο.Πολύς κόσμος, ακόμη και straight άντρες, επιζητουν να είναι κοντά σε έναν εμφανίσιμο άντρα.
Όμως η εμφάνιση από μόνη της,σε βγάζει ασπροπρόσωπο στον ερωτικό τομέα,max μέχρι μια ηλικία.
Αυτόν ίσως τον θυμάστε αρκετοί.
Πριν χρόνια είχαμε μια κοινη γνωστή,έχω συνυπάρξει μαζί του και σε εξοδους,κ.λ.π.
Μιλάμε για ατομο με δική του ξενοδοχειάρα στην Κρήτη,ημιcelebrity,πολλά λεφτά, αντικειμενικα καλή εμφάνιση,γυμνασμένος,κ.λ.π. που μάλιστα φλέρταρε συνεχώς.
Όμως το drive του ηταν τραγικό,μιας και η ευφυία του και η αντίληψη του περιβάλλοντος ήταν αντιστρόφως ανάλογη της εμφάνισής του.Ο ίδιος του τοποθετούσε τον εαυτο του σε ρόλο χαχανούλη bimbo beta male.Ήταν μια Mercedes με κινητήρα zastava..
Για μένα ένα είναι το κλειδί.
Πού εχουμε επιλέξει να τοποθετήσουμε τον εαυτό μας,μιας και πιστεύω ακράδαντα ότι η εικονα που εκλαμβάνουν οι άλλοι για εμάς,εξαρτάται 100% από αυτό που εκπέμπουμε εμείς.
ΕΜΕΙΣ και μόνο ΕΜΕΙΣ,ορίζουμε την μοίρα μας.
ΕΜΕΙΣ αποφασίζουμε οτι αν και γεννημένοι π.χ.6άρια,θα χυσουμε αίμα να γαμάμε σαν να είμαστε 7,5άρια.Αντίθετα ένα τεμπέλικο ή ακαλλιέργητο γεννημένο 7,5 μπορεί καταντήσει να γαμάει σαν φυσικό 5άρι,δηλαδη χειρότερα από τις προδιαγραφές του.
Αυτό που θέλω να πω ειναι ότι σημασία δεν έχει μόνο η εμφάνιση,αλλά η ατομικη προσπάθεια και πού έχουμε επιλέξει οι ίδιοι να τοποθετήσουμε τον εαυτό μας.Με τους νικητές ή με τους ηττημενους;
Οπότε το moto μας είναι:"Moυνιά κόποις κτώνται"
Και κάτι ακόμη..
Έχοντας σαν στάση ζωης την αυτοβελτίωση,κρίνουμε και τις γυναίκες με το ίδιο κριτήριο και θεωρούμε π.χ.το γεγονος ότι κάποια γεννήθηκε ΜΟΥΝΑΡΑ,απλά τυχαίο γεγονος.
Θαυμάζουμε τη μουνάρα,αλλά δεν τη φοβόμαστε. Για ποιον λόγο να το κανουμε;
Προσπάθησε για κάτι;
Καλλιέργησε κάποιο ταλέντο της;
Όχι,απλά γεννηθηκε όμορφη.
Εγω πάω και μιλάω σε ΟΛΕΣ.
Παω και μιλαω στο 9άρι,σαν να ναι 3άρι και το προκαλω με τον τρόπο μου να αποδειξει ότι έχει κάτι παραπάνω από εκ γεννετής ομορφια.
Και τέτοιες γκομενες τσιμπανε,γιατί αυτό ήταν μια ζωή το θεματάκι τους,να αποδειξουν ότι δεν ειναι μόνο ομορφες.Και ανοιγονται,ριχνουν άμυνες,παίζουν το παιχνιδι μας..
Έχω χυσει επίτηδες το ποτό μου σε μουνάρα,έχω ρίξει επίτηδες μπάλα θαλάσσης στο κεφάλι της πιο μουνάρας της παραλίας και άλλες καγκουριες γιατί τετοιες γκόμενες θέλουν σοκ,να της κατεβάσεις από το θρόνο που τις ανέβασε αυτόματα λόγω εμφάνισης η κοινωνια,να βγουν από το comfort zone που τους παρεχουν οι δεκαδες θαυμαστες,να λερωθουν,να κυλιστουν στη λάσπη μαζί σου..
Οπότε αν σε κάποιους φαίνονται τα αποτελέσματά μου πολύ καλά, μπορεί ίσως να βασίζομαι σε μια καλή εξωτερική εμφάνιση,αλλά την ΜΕΓΑΛΗ διαφορά την κάνει η δουλειά που έχω ρίξει να εξελιξω κάθε τομέα,μέσα και έξω.
Και αυτό θέλω να κρατήσετε από εμένα,όχι χαζομάρες περί εμφάνισης και υψους,αλλά πως ΟΛΟΙ μπορουμε να ανέβουμε επίπεδο με σκληρό αγωνα.