Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
May of 2011 was an amazing month. I arrived in Poland with no expectations, eager to put two bad months of Denmark behind me. I was not ready for what was in store for me: bangable women everywhere who were fluent in English and had little attitude. Most importantly, they liked me.

I had one-night stands every night of the week except Sunday and Monday.

Γενικά δεν καταλαβαίνεις.Λεει ότι έκανε one night stand μια Τρίτη,μια Τέταρτη,μια Πέμπτη κτλ,όχι συνεχόμενα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οκ.Απλή ερωτηση.Χωρίς πολλά..Απο πότε έχεις να πας?Γιατι σε βλέπω μονο να πηγαινεις Ουκρανια!!

Πέρυσι το Μάρτιο πήγα Βροτσλαβ και ήταν παιδική χαρά.Δυο γκομενες σε 3 μέρες στα κλαμπ.

e99ukh.jpg

ANeTG1.jpg

tGXUPr.jpg

oiSQFB.jpg

Βροτσλαβ εχει απιστευες ψώλες και ρουφοκαυλετες,η ευκολοτερη πόλη της Πολωνίας.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Οι διάλογοι με τις Ουκρανεζες είναι εντελώς παιδικοί.Αν η γκομενα σε γουστάρει σε διευκολύνει τρομερά.
Το θέμα είναι να μην ψαρώνεις με τα αλλεπάλληλα shit tests αλλά να απαντας μηχανικά.Η ψυχροτητα της δε σημαίνει ότι δε γουστάρει.
Όταν περάσεις τα  shit tests  με σωστές απαντήσεις,την καλείς διαμέρισμα και ρίχνεις έναν πουτσο.
Σου είπα εσύ επειδή δεν καλιμπραρεις σωστά είναι καλύτερο να το ρίξεις στο σπονσορινγκ.
Και εγώ αν ήξερα αυτα που ξέρω τώρα θα ξεκίναγα τα σπονσοριλικια πολύ νωρίτερα απο τα 25 και όχι απο τα 35.
Αν μίλαγα σε Ελληνίδα ή Δυτική όπως μιλάω με τις Ουκρανεζες,η Ελληνίδα θα με έδερνε.Είναι προκλητικοι,παιδικοί διάλογοι.

οχι και απο τα 25 σπονσοραρισμα ρε kman2

μηπως εισαι λιγο υπερβολικος  :think:

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Το να τα σκας αμα δεν εχεις χρονο ειναι καλη τακτικη
Αν ομως εχεις πρεπει να σκεφτεις μηπως η επενδυση βγει καλυτερη αν επενδυσεις στον εαυτο σου

Μηπως με τα 2000 που σκαει κανεις για πουτανες σε ενα μηνα βαζει μαλλια?
Μηπως με αλλα 2000 κανει λειζερ και χωρις γυαλια φαινεται πιο κομπλε στις γκομενες?
Μηπως με ορεξη και μηδεν φραγκα(αν εχει καποιος χρονο) παει γυμναστηριο?

Παρακατω θα σας πω γιατι το εχω ψαξει πολυ παρεα μα κολλητο που ειχε τρελα θεματα και στα τρια αυτα βασικα σημεια και θα σας πω και που κατεληξα.

Παμε στον τομεα μαλλιων

Εγω σιγα σιγα χανω μαλλια(οχι κατι τραγικο) αλλα εμαθα απο φιλο που εχει μεγαλο θεμα για πολυ καλες τιμες στην ΤΟυρκια,2000 ολο το κεφαλι!

Προσωπικα,καμια δεν μου εχει πει τιποτα γιατι φαινεται ελαχιστα αλλα το φιλαρακι εψαξε για Τουρκια γιατι δεν γαμαει τπτ απ τοτε που του πεσανε οι τριχες και βγαινει μονο με καπελα και καλα σε στυλ ραπερ και θυμαμαι χαρακτηριστικα σκηνικο οπου γκομενα στο κλαμπ του το τραβηξε πιωμενη και μετα απ αυτο ενω πριν μιλουσανε μια χαρα αυτη γυρισε πλατη
Απλα επειδη ειδε οτι ειναι καραφλας απ τα 30 του.
Μου το εχει πει ο ιδιος απειρες φορες οτι αναγκαζεται να βγαινει με καπελα συνεχεια γιατι χωρις καπελο εχει δει 90% πτωση στις επιτυχιες του...

Αυτο συμβαινει υποσεινηδητα στις γυναικες επειδη απ τις παλιες εποχες οι γυναικες(οπως και οι αντρες αντιστοιχα) θελανε το πιο δυνατο και υγιες αρσενικο για να τεκνοποιησουν.

Βεβαια αυτο δεν ισχυει στις μερες μας καθως δεν υπαρχει κανενα θεμα με καποιον που δν εχει μαλλια η φοραει γυαλια αλλα τα αρχαια χρονια ανθρωπος με ασθενη οραση θα ειχε πολλα προβληματα μεχρι και επιβιωσης..

Οποτε αυτα περασανε στο dna απο τα αρχαια χρονια σαν κατι αρνητικο.

Ειισης,στα γυαλια υπαρχει και το θεμα οτι ο αλλος δεν βλεπει την κορη του ματιου σου αλλα ειτε βλεπει θωλα τα ματια σου και χανεται η επαφη ειτε ακομα χειροτερα την αντανακλαση του δικου του ματιου καθως σου μιλαει.
Και αυτο αποτρεπει μια σωστη επαφη

Τελος το ιδιο ισχυει και με τα ασχημα σωματα..Ασχημο σωμα υποδηλωνει απο τα αρχαια χρονια προβληματα υγειας,επιβιωσης και γενικα θνησιμοτητα σε μικροτερη ηλικια του κανονικου.

Για αυτο εγω τονιζω ποσο σημαντικα ειναι αυτα τα στοιχεια σε εναν αντρα τα πιο σημαντικα απ ολα ειναι αυτα.

Για μενα μονο αντρας που εχει περιποιηθει τον εαυτο του στους τομεις αυτους θα πετυχαινει να γαμαει τσαμπα ασχετα απο υψος,σχημα μυτης κτλπ ολα αυτα ερχονται δευτερα
Γιατι πολλα απλα δεν μπορεις να τα αλλαξεις!

Ομως οι γυναικες δεν νοιαζονται για αυτα αλλα για τα πραγματα που μπορεις να αλλαξεις!
Εκει κρυβεται ολη η επιτυχια

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Το χειροτερο σκηνικο μου χει τυχει με μια Πολωνεζα που ενω ηταν μουναρα οταν μιλαγε ρε μαγκες στα 2μετρα οχι μυριζε αλλα εζεχνε η ανασα της  :vomit: και μιλαμε για κοπελα 24χρονων οχι καμια γρια..

Πραγματικα αναγκαζομουνα να αλλαξω πλευρα καθε πλευρα που μου μιλουσε οποτε της ειπα να παμε για καμια μπυρα μπας και με τα υγρα στρωσει και αν οχι τουλαχιστον να μεθυσω να μην με νοιαζει...

Αλλα τελικα ειχα ξενερωσει τοσο στην ιδεα που δεν γαμησα καν.

Πλακα πλακα το σκεφτομαι ακομα και γελαω

Για αυτο λεω οτι ειναι τοσοι παραγοντες που καποιος μπορει να μην γαμαει εχω γνωστο που αμα βγαλει παπουτσι λιποθυμαει ελεφαντας.

Οποτε μπορει να σου λεει μα ειμαι ωραιος,μοιραιος κτλπ αντε εσυ να φανταστεις οτι υπαρχει τετοιο θεμα

ΟΙ γκομενες αυτα τα λογαριαζουν απιστευτα,αυτα τα γραφω γιατι καποιοι ουτε καν εχουν φανταστει αυτες οι λεπτομερειες ποσο μετρανε

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
[quote author=Glock Perfection notid=115094]
Κάτσε βρε Βαλκάνιε, πόσες δηλαδη σε τρεις μέρες? Άντε την μέρα να έκανες διπλά ραντεβού, τις άλλες 4 Πότε? Συνάντηση για πρωινό με κάποια που πρέπει να ψήσεις και κρεβάτι με το ρολόι μην στήσεις την επόμενη?Μια χαρά είναι 3 σε 3 μερες
[/quote]

Είχα γράψει πως αν μου κάτσουν οι 4 στις 10 θα είμαι υπερευχαριστημένος.
Με τις 3 που μου έκατσαν τελικά,δηλώνω το ίδιο ακριβως.
Θεωρώ υπερεπιτυχημένο το ταξίδι.

Το ψήσιμο γινόταν μέσω Tinder->Whatsapp,με τις 2 παίχτηκε και κάμερα,οπότε όταν πήγα ήταν ήδη ψημένες.Η μία μαλιστα ήρθε απευθείας στο διαμερισμά μου,μιας και το social είχε γίνει ήδη.
Φυσικα δεν συναντησα και τις 10,μία π.χ.εξαφανίστηκε απο την Πεμπτη,άλλη ξενέρωσε όταν εγραψα:"Δεν κάνω σχέσεις από απόσταση,θέλω η κοπέλα μου να είναι δίπλα μου και όχι στην οθόνη του skype"

Δεν έγραψε πως πρέπει να είσαι ισχυρός και πλούσιος.Εγραψε ότι πρέπει να ξοδεύεις πολλά χρήματα ή να κάνεις μεγάλη προσπάθεια.

Ακριβώς

Αν και θεωρώ τον αρχηγό μας εμμονικό και μισογύνη,είναι από τα μέλη που με εχει καταλάβει πολυ καλά και έχει γράψει απίστευτα ακριβή πράγματα για μενα.

Δεν έγραψε λεπτομέρειες πολλές ΒΠ αλλά σίγουρα άφησε υποννοούμενο σχέσης ή αυτές το πιστέυαν πως θα γίνει σχέση έτσι δουλεύουν αυτα..Δεν τους ειπε ελάτε να σας πηδηξω και άντε γεια και είπαν ΝΑΙ.Βάζω στοίχημα για αυτό και περιμένω να μας πει!!!

Το πιστεύεις ότι έγραψα/ειπα στις 2 απο τις 3 επί λεξη:" Δεν κάνω σχέσεις από απόσταση,θέλω η κοπέλα μου να είναι δίπλα μου και όχι στην οθόνη του skype".
Αν τωρα καποιες θεωρουν πως μπορεί να γίνουν,η "κοπέλα διπλα μου" είναι δικό τους θέμα..
Το λέω γιατί π.χ. η Darija με τον ροζ δονητη..

2G4YrPV.png

και οταν γύρισα σπίτι ειχε στείλει αυτό

jMBicUW.png

Εμένα η προσέγγισή μου ήταν ξεκάθαρα σεξουαλικη,αν και η κοπέλα είναι μαχιμη από πάρα πολλές απόψεις.

Όσο σκέφτομαι ότι αυτό το αστέρι πετάχτηκε σαν ελατήριο από το κρεβάτι να μου κανει 04:00 ζεστό φαί,την στιγμη που ελληνίδα θα μου εκανε max κανά καμμένο τοστ και γερμανίδα θα μου έλεγε:"΄΄Οπως θα φευγεις,στη γωνία έχει ένα ντονεραδικο ανοιχτο,πήγαινε φάε.Α, και πέτα μία και τα σκουπίδια πριν πας"...

@xexe αν παω Αγία μονο τρεις μέρες->Skype,αν πάω μια βδομάδα->skype+daygame.
Άμα πετύχω και καμιά πουτάνα που θα μου κάνει κλικ,θα την τιμήσω κι εκείνη.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Θα θελα να γραψω κάτι τελευταίο για να μην μου μείνει το στίγμα:
"Είχαμε και έναν μαλάκα εδώ,που ήταν εμφανίσιμος,ψηλός,κ.λ.π. και μας έκανε επίδειξη" όπως δικαίως θα έγραφε ο flirter.

Ας σπάσουμε λοιπόν τάληρα τα περί "εμφάνισης"..
Η καλή εξωτερική εμφάνιση ανοίγει διαχρονικά πόρτες όχι μόνο στο ερωτικό,αλλά και στο επαγγελματικό,κοινωνικό,φιλικό επιπεδο.Πολύς κόσμος, ακόμη και straight άντρες, επιζητουν να είναι κοντά σε έναν εμφανίσιμο άντρα.

Όμως η εμφάνιση από μόνη της,σε βγάζει ασπροπρόσωπο στον ερωτικό τομέα,max μέχρι μια ηλικία.

Αυτόν ίσως τον θυμάστε αρκετοί.

Πριν χρόνια είχαμε μια κοινη γνωστή,έχω συνυπάρξει μαζί του και σε εξοδους,κ.λ.π.
Μιλάμε για ατομο με δική του ξενοδοχειάρα στην Κρήτη,ημιcelebrity,πολλά λεφτά, αντικειμενικα καλή εμφάνιση,γυμνασμένος,κ.λ.π. που μάλιστα φλέρταρε συνεχώς.
Όμως το drive του ηταν τραγικό,μιας και η ευφυία του και η αντίληψη του περιβάλλοντος ήταν αντιστρόφως ανάλογη της εμφάνισής του.Ο ίδιος του τοποθετούσε τον εαυτο του σε ρόλο χαχανούλη bimbo beta male.Ήταν μια Mercedes με κινητήρα zastava..

Για μένα ένα είναι το κλειδί.
Πού εχουμε επιλέξει να τοποθετήσουμε τον εαυτό μας,μιας και πιστεύω ακράδαντα ότι η εικονα που εκλαμβάνουν οι άλλοι για εμάς,εξαρτάται 100% από αυτό που εκπέμπουμε εμείς.

ΕΜΕΙΣ και μόνο ΕΜΕΙΣ,ορίζουμε την μοίρα μας.
ΕΜΕΙΣ αποφασίζουμε οτι αν και γεννημένοι π.χ.6άρια,θα χυσουμε αίμα να γαμάμε σαν να είμαστε 7,5άρια.Αντίθετα ένα τεμπέλικο ή ακαλλιέργητο γεννημένο 7,5  μπορεί καταντήσει να γαμάει σαν φυσικό 5άρι,δηλαδη χειρότερα από τις προδιαγραφές του.

Αυτό που θέλω να πω ειναι ότι σημασία δεν έχει μόνο η εμφάνιση,αλλά η ατομικη προσπάθεια και πού έχουμε επιλέξει οι ίδιοι να τοποθετήσουμε τον εαυτό μας.Με τους νικητές ή με τους ηττημενους;

Οπότε το moto μας είναι:"Moυνιά κόποις κτώνται"  :grin:

Και κάτι ακόμη..
Έχοντας σαν στάση ζωης την αυτοβελτίωση,κρίνουμε και τις γυναίκες με το ίδιο κριτήριο και θεωρούμε π.χ.το γεγονος ότι κάποια γεννήθηκε ΜΟΥΝΑΡΑ,απλά τυχαίο γεγονος.
Θαυμάζουμε τη μουνάρα,αλλά δεν τη φοβόμαστε. Για ποιον λόγο να το κανουμε;
Προσπάθησε για κάτι;
Καλλιέργησε κάποιο ταλέντο της;
Όχι,απλά γεννηθηκε όμορφη.

Εγω πάω και μιλάω σε ΟΛΕΣ.
Παω και μιλαω στο 9άρι,σαν να ναι 3άρι και το προκαλω με τον τρόπο μου να αποδειξει ότι έχει κάτι παραπάνω από εκ γεννετής ομορφια.
Και τέτοιες γκομενες τσιμπανε,γιατί αυτό ήταν μια ζωή το θεματάκι τους,να αποδειξουν ότι δεν ειναι μόνο ομορφες.Και ανοιγονται,ριχνουν άμυνες,παίζουν το παιχνιδι μας..

Έχω χυσει επίτηδες το ποτό μου σε μουνάρα,έχω ρίξει επίτηδες μπάλα θαλάσσης στο κεφάλι της πιο μουνάρας της παραλίας και άλλες καγκουριες γιατί τετοιες γκόμενες θέλουν σοκ,να της κατεβάσεις από το θρόνο που τις ανέβασε αυτόματα λόγω εμφάνισης η κοινωνια,να βγουν από το comfort zone που τους παρεχουν οι δεκαδες θαυμαστες,να λερωθουν,να κυλιστουν στη λάσπη μαζί σου..

Οπότε αν σε κάποιους φαίνονται τα αποτελέσματά μου πολύ καλά, μπορεί ίσως να βασίζομαι σε μια καλή εξωτερική εμφάνιση,αλλά την ΜΕΓΑΛΗ διαφορά την κάνει η δουλειά που έχω ρίξει να εξελιξω κάθε τομέα,μέσα και έξω.

Και αυτό θέλω να κρατήσετε από εμένα,όχι χαζομάρες περί εμφάνισης και υψους,αλλά πως ΟΛΟΙ μπορουμε να ανέβουμε επίπεδο με σκληρό αγωνα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Απλά Βαλκάνιε έπαιξε τέραστιο ρόλο η προετοιμάσια που είχες κάνει πριν απο Tinder Skype κλπ. Αυτό που γράφω εδω και 2 χρόνια. Δεν ήταν απλά ενα match πρωινό που πηδήχτηκε το ίδιο βράδυ.

Αν μιλάς καιρο ΝΑΙ κάθονται και την ίδια μέρα. Αλλά αυτο ΔΕΝ θεωρείται one night stand. Έχεις σπαταλήσει χρόνο και πλέον η άλλη ακόμα και να μην σε έχει δέι live νιώυει ότι σε ξέρει χρόνια.

Έχουν έρθει και μένα κατευθείαν διαμέρισμα αλλά μιλαγαμε 15 μέρες πριν και με κάμερα 3 φορές. Οπότε ήταν σαν να γνωριζόμαστε πολύ καιρό.

Απλα το τονίζω γιατί ειναι τεράστια η διαφορά πάω εκει κανω match με μια άγνωστη και έρχεται σπίτι να την πηδήξω σε μία μερα.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
"Είχαμε και έναν μαλάκα εδώ,που ήταν εμφανίσιμος,ψηλός,κ.λ.π. και μας έκανε επίδειξη" όπως δικαίως θα έγραφε ο flirter.

Η καλή εξωτερική εμφάνιση ανοίγει διαχρονικά πόρτες όχι μόνο στο ερωτικό,αλλά και στο επαγγελματικό,κοινωνικό,φιλικό επιπεδο.Πολύς κόσμος, ακόμη και straight άντρες, επιζητουν να είναι κοντά σε έναν εμφανίσιμο άντρα.

Όμως η εμφάνιση από μόνη της,σε βγάζει ασπροπρόσωπο στον ερωτικό τομέα,max μέχρι μια ηλικία.

Πριν χρόνια είχαμε μια κοινη γνωστή,έχω συνυπάρξει μαζί του και σε εξοδους,κ.λ.π.
Μιλάμε για ατομο με δική του ξενοδοχειάρα στην Κρήτη,ημιcelebrity,πολλά λεφτά, αντικειμενικα καλή εμφάνιση,γυμνασμένος,κ.λ.π. που μάλιστα φλέρταρε συνεχώς.
Όμως το drive του ηταν τραγικό,μιας και η ευφυία του και η αντίληψη του περιβάλλοντος ήταν αντιστρόφως ανάλογη της εμφάνισής του.Ο ίδιος του τοποθετούσε τον εαυτο του σε ρόλο χαχανούλη bimbo beta male.Ήταν μια Mercedes με κινητήρα zastava..

Πού εχουμε επιλέξει να τοποθετήσουμε τον εαυτό μας,μιας και πιστεύω ακράδαντα ότι η εικονα που εκλαμβάνουν οι άλλοι για εμάς,εξαρτάται 100% από αυτό που εκπέμπουμε εμείς.

ΕΜΕΙΣ αποφασίζουμε οτι αν και γεννημένοι π.χ.6άρια,θα χυσουμε αίμα να γαμάμε σαν να είμαστε 7,5άρια.Αντίθετα ένα τεμπέλικο ή ακαλλιέργητο γεννημένο 7,5  μπορεί καταντήσει να γαμάει σαν φυσικό 5άρι,δηλαδη χειρότερα από τις προδιαγραφές του.

Αυτό που θέλω να πω ειναι ότι σημασία δεν έχει μόνο η εμφάνιση,αλλά η ατομικη προσπάθεια και πού έχουμε επιλέξει οι ίδιοι να τοποθετήσουμε τον εαυτό μας.Με τους νικητές ή με τους ηττημενους;

Οπότε το moto μας είναι:"Moυνιά κόποις κτώνται"  :grin:

Και κάτι ακόμη..
Έχοντας σαν στάση ζωης την αυτοβελτίωση,κρίνουμε και τις γυναίκες με το ίδιο κριτήριο και θεωρούμε π.χ.το γεγονος ότι κάποια γεννήθηκε ΜΟΥΝΑΡΑ,απλά τυχαίο γεγονος.
Προσπάθησε για κάτι;

Παω και μιλαω στο 9άρι,σαν να ναι 3άρι και το προκαλω με τον τρόπο μου να αποδειξει ότι έχει κάτι παραπάνω από εκ γεννετής ομορφια.
Και τέτοιες γκομενες τσιμπανε,γιατί αυτό ήταν μια ζωή το θεματάκι τους,να αποδειξουν ότι δεν ειναι μόνο ομορφες.Και ανοιγονται,ριχνουν άμυνες,παίζουν το παιχνιδι μας..

Έχω χυσει επίτηδες το ποτό μου σε μουνάρα,έχω ρίξει επίτηδες μπάλα θαλάσσης στο κεφάλι της πιο μουνάρας της παραλίας και άλλες καγκουριες γιατί τετοιες γκόμενες θέλουν σοκ,να της κατεβάσεις από το θρόνο που τις ανέβασε αυτόματα λόγω εμφάνισης η κοινωνια,να βγουν από το comfort zone που τους παρεχουν οι δεκαδες θαυμαστες,να λερωθουν,να κυλιστουν στη λάσπη μαζί σου..

Οπότε αν σε κάποιους φαίνονται τα αποτελέσματά μου πολύ καλά, μπορεί ίσως να βασίζομαι σε μια καλή εξωτερική εμφάνιση,αλλά την ΜΕΓΑΛΗ διαφορά την κάνει η δουλειά που έχω ρίξει να εξελιξω κάθε τομέα,μέσα και έξω.

Και αυτό θέλω να κρατήσετε από εμένα,όχι χαζομάρες περί εμφάνισης και υψους,αλλά πως ΟΛΟΙ μπορουμε να ανέβουμε επίπεδο με σκληρό αγωνα.

ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΕΣ ΑΛΉΘΕΙΕΣ!!!  :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Είχα γράψει πως αν μου κάτσουν οι 4 στις 10 θα είμαι υπερευχαριστημένος.
Με τις 3 που μου έκατσαν τελικά,δηλώνω το ίδιο ακριβως.
Θεωρώ υπερεπιτυχημένο το ταξίδι.

Το ψήσιμο γινόταν μέσω Tinder->Whatsapp,με τις 2 παίχτηκε και κάμερα,οπότε όταν πήγα ήταν ήδη ψημένες.Η μία μαλιστα ήρθε απευθείας στο διαμερισμά μου,μιας και το social είχε γίνει ήδη.
Φυσικα δεν συναντησα και τις 10,μία π.χ.εξαφανίστηκε απο την Πεμπτη,άλλη ξενέρωσε όταν εγραψα:"Δεν κάνω σχέσεις από απόσταση,θέλω η κοπέλα μου να είναι δίπλα μου και όχι στην οθόνη του skype"

Ακριβώς

Αν και θεωρώ τον αρχηγό μας εμμονικό και μισογύνη,είναι από τα μέλη που με εχει καταλάβει πολυ καλά και έχει γράψει απίστευτα ακριβή πράγματα για μενα.

Το πιστεύεις ότι έγραψα/ειπα στις 2 απο τις 3 επί λεξη:" Δεν κάνω σχέσεις από απόσταση,θέλω η κοπέλα μου να είναι δίπλα μου και όχι στην οθόνη του skype".
Αν τωρα καποιες θεωρουν πως μπορεί να γίνουν,η "κοπέλα διπλα μου" είναι δικό τους θέμα..
Το λέω γιατί π.χ. η Darija με τον ροζ δονητη..

2G4YrPV.png

και οταν γύρισα σπίτι ειχε στείλει αυτό

jMBicUW.png

Εμένα η προσέγγισή μου ήταν ξεκάθαρα σεξουαλικη,αν και η κοπέλα είναι μαχιμη από πάρα πολλές απόψεις.

Όσο σκέφτομαι ότι αυτό το αστέρι πετάχτηκε σαν ελατήριο από το κρεβάτι να μου κανει 04:00 ζεστό φαί,την στιγμη που ελληνίδα θα μου εκανε max κανά καμμένο τοστ και γερμανίδα θα μου έλεγε:"΄΄Οπως θα φευγεις,στη γωνία έχει ένα ντονεραδικο ανοιχτο,πήγαινε φάε.Α, και πέτα μία και τα σκουπίδια πριν πας"...

@xexe αν παω Αγία μονο τρεις μέρες->Skype,αν πάω μια βδομάδα->skype+daygame.
Άμα πετύχω και καμιά πουτάνα που θα μου κάνει κλικ,θα την τιμήσω κι εκείνη.

ευγε παικταρα Βαλκανιε  :hi:

αλλα βαλε νερο στο κρασι σου αν θελει το γκομενακι να ρθει να σε δει στο Μοναχο μην την γειωνεις

εξαλλου δεν προκειται να τα πληρωσεις εσυ τα αεροπορικα

κρατησε την ζεστη την κοπελα ''stand by'' που λεμε

απο οσα περιεγραψες φαινεται παραδοσιακη κοπελα

σου εκανε φαγητο, σπανια το βλεπεις αυτο σε γυναικα τωρα το 2018

η συμπεριφορα της ελληνιδας και της γερμανιδας οπως περιγραφεις αστα να πανε

ξερουμε τουλαχιστον για τις γερμανιδες οτι ειναι φεμινηστριες

αλλα και οι ελληνιδες εχουν γινει πολυ σκατα τα τελευταια χρονια

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Απλά Βαλκάνιε έπαιξε τέραστιο ρόλο η προετοιμάσια που είχες κάνει πριν απο Tinder Skype κλπ. Αυτό που γράφω εδω και 2 χρόνια. Δεν ήταν απλά ενα match πρωινό που πηδήχτηκε το ίδιο βράδυ.

Αν μιλάς καιρο ΝΑΙ κάθονται και την ίδια μέρα. Αλλά αυτο ΔΕΝ θεωρείται one night stand. Έχεις σπαταλήσει χρόνο και πλέον η άλλη ακόμα και να μην σε έχει δέι live νιώυει ότι σε ξέρει χρόνια.

Έχουν έρθει και μένα κατευθείαν διαμέρισμα αλλά μιλαγαμε 15 μέρες πριν και με κάμερα 3 φορές. Οπότε ήταν σαν να γνωριζόμαστε πολύ καιρό.

Απλα το τονίζω γιατί ειναι τεράστια η διαφορά πάω εκει κανω match με μια άγνωστη και έρχεται σπίτι να την πηδήξω σε μία μερα.

όσο και να ναι έτσι, στα στατιστικά πιάνει ons. Τι να κάνουμε ...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

ΕΜΕΙΣ αποφασίζουμε οτι αν και γεννημένοι π.χ.6άρια,θα χυσουμε αίμα να γαμάμε σαν να είμαστε 7,5άρια.Αντίθετα ένα τεμπέλικο ή ακαλλιέργητο γεννημένο 7,5  μπορεί καταντήσει να γαμάει σαν φυσικό 5άρι,δηλαδη χειρότερα από τις προδιαγραφές του.

Συμφωνώ κι εγώ,αλλά ρε Βαλκάνιε εξαρτάται και σε τί χώρα ζεις.Ας πούμε στην Ελλάδα,όση ατομική προσπάθεια και να κάνεις,εαν δεν έχεις στάνταρ 2-3 πραγματάκια(κύκλο,κοινωνικότητα,κατάλληλη δουλειά),τρως άκυρο απ'το 95% των γυναικών που θα σου αρέσουν.Πάντα δηλαδή θα είναι σε καλύτερη μοίρα αυτός που έχει τα παραπάνω.Και ας είσαι εσύ εμφανίσιμος,θαρραλέος,δοτικός κλπ.

Αν ζεις σε καμια Αμερική,Σκανδιναβία,Ολλανδία που οι γκόμενες είναι πιο ανοιχτόμυαλες και δεν ψάχνονται μόνο από κύκλους,εκεί όντως μπορείς να ορίσεις τη μοίρα σου και να γαμάς πάνω απ'τις δυνατότητές σου.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Συμφωνώ κι εγώ,αλλά ρε Βαλκάνιε εξαρτάται και σε τί χώρα ζεις.Ας πούμε στην Ελλάδα,όση ατομική προσπάθεια και να κάνεις,εαν δεν έχεις στάνταρ 2-3 πραγματάκια(κύκλο,κοινωνικότητα,κατάλληλη δουλειά),τρως άκυρο απ'το 95% των γυναικών που θα σου αρέσουν.Πάντα δηλαδή θα είναι σε καλύτερη μοίρα αυτός που έχει τα παραπάνω.Και ας είσαι εσύ εμφανίσιμος,θαρραλέος,δοτικός κλπ.

Αν ζεις σε καμια Αμερική,Σκανδιναβία,Ολλανδία που οι γκόμενες είναι πιο ανοιχτόμυαλες και δεν ψάχνονται μόνο από κύκλους,εκεί όντως μπορείς να ορίσεις τη μοίρα σου και να γαμάς πάνω απ'τις δυνατότητές σου.

εσενα σου ειπα τοσες φορες να σε παρω μαζι μου επανω στην ουκρανια
σου εστειλα και ΠΜ αλλα εσυ με εγραψες κανονικα

θα συμφωνησω σε καποια πραγματα που λες για τις ελληνιδες αλλα οχι σε ολα

ακου τωρα μια φαση που ειναι γεγονος

μου λεει ενας τυπας 27 χρ. εμφανισιμος και με καλη οικονομικη κατασταση οτι δεν μπορει να σταυρωσει γκομενα

μου ειπε οτι οταν τον ρωτανε οι γυναικες τι δουλεια κανει αυτος λεει εχει προβατα δλδ οτι ειναι κτηνοτροφος

μολις το ακουνε αυτο οι γκομενες κατεβαζουν τα μουτρα και στριβουν με ελαφρα

περιττο να σου πω οτι ο τυπος εχει απιβδυσει

νεοτατος ωραιος και φραγκατος ο κτηνοτροφος αν ηταν π.χ. στην ουκρανια θα πηδουσε οτι μοντελο κυκλοφορει

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μάγκες αρχίζω κ ετοιμάζω το ταξίδι μου για Κίεβο. Πετάω Βαρσοβία 16 του μήνα και μάλλον θα κάτσω εκεί το weekend με μια Πολωνέζα παλιά και αν μου ακυρώσει πάω Λούμπλιν. Τον γυρισμό τον έχω πάλι από Βαρσοβία στις 6 Μαρτίου. Το έχω βάλει από εκεί γιατί έχω 2 παλιές Πολωνέζες που θα ήθελα μετά από χρόνια να τις γαμήσω πάλι, γιατί η αίσθηση είναι ωραία όταν έχεις καιρό να γαμήσεις παλιά, αισθάνεσαι σαν να ναι καινούργιο. Τώρα, ο ενδοιασμός μου είναι πως να κατανείμω το υπόλοιπο... Να μπω μέσα Κίεβο κατευθείαν? Η να κάνω λίγες μέρες Λβοφ? Και ένα διήμερο Λουμπλίν? Κάποια πρόταση? 16 Φεβρουαρίου είναι Παρασκευή, οπότε έχω weekend. Έλεγα να το περάσω Λουμπλίν 3 μέρες (πσκ) και μετά άλλες 3 μέρες Λβοφ (δευτ, τριτη, τετ) και μετά 22 Κίεβο, κατευθείαν ΑΕΚ και από 22 βράδυ καμάκι. Εκτός αν όλα πάνε καλά Βαρσοβία με τις παλιές και αντί Λούμπλιν, κάτσω Βαρσοβία το weekend και πάω κατευθείαν Λβοφ. Τέλος, το Κίεβο το ξέρω αρκετά καλά απλά έχω να πάω από το 2008 και προφανώς πράγματα έχουν αλλάξει. Προτείνετε να μείνω κοντά κρεσάτικ ή άλλη περιοχή, πχ. Λιμπομπερέζναια? Κάποια καλή πρόταση για apartment? Επίσης να αρχίσουμε λίγο να οργανωνόμαστε ποιοι θα πάμε για να κάνουμε τα κουμάντα μας.

υγ: Ρολογά αν δεν έρθεις, έχεις κάνει ΤΡΕΛΗ μαλακία. Δεν πρόκειται να ξανακάτσει τέτοια φάση με ΑΕΚ και άλλους συναγωνιστές. Και δεν είναι μόνο το μουνί, αλλά και η διασκέδαση και η καλή παρέα.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

Και κάτι ακόμη..
Προσπάθησε για κάτι;

Πολυ σωστα παρα πολυ σωστα οπως και αυτα που λεει ο Σκληρος παραπανω

Το εχω πει και παλαιοτερα οτι τα αποτελεσματα ερχονται μονο με μεγαλη προσπαθεια...Η εμφανιση ανοιγει πορτες και σε αντρες και σε γυναικες ποσες φορες εχουμε δει ομως εμφανισιμο με μια  χοντρη να τον κανει οτι θελει και μια μουναρα να ειναι σε ναρκωτικα η σε πορνεια ενω θα μπορουσε να εχει ολους τους αντρες στα ποδια της...Εγω θεωρω οπως το ειπα και παλαιοτερα οτι ο μεγαλος παιχτης πρεπει να ξερει και τον τοπο(αυτη την στιγμη κιεβο μινσκ)και τον χρονο(οχι πασχα και πρωτοχρονια)να αυτοβελτιωνεται συνεχεια και να προσεχει τον εαυτο του με γυμναστηρια με γνωσεις με τον να ακουει τους παλαιοτερους κλπ καθως και να χρησιμοποιει ολα τα μεσα internet daykamak nightkamak δεν εχει σημασια πιο ειναι καλυτερο τα κανεις ολα εχεις φυσικη κατασταση και για χιλιομετρα την ημερα και για χορο την νυχτα και να γραφεις στο ιντερνετ..Αν κανετε ολα τα παραπανω μπορειται ακομα και αν ειστε 5αρι να βαρατε μεχρι 7 χωρις λεφτα και κανενα πεταχτο με 8αρι η 9αρι(για λιγο χρονο)παλι χωρις λεφτα...Αν δεν κανετε τιποτα και επαναπαυθειτε απλα σε μια καλη εμφανιση πολυ πιθανο να μην κανετε και τιποτα η να σας κολανε κατι 3αρια τελειωμενα...
Γιαυτο προσπαθεια αυτοβελτιωση ετοιμοτητα και εμπειρια...
Ετσι κανουν οι μεγαλοι παικτες...
Το μασα ξαπλα και καφε δεν φερνει αποτελεσματα πουθενα να ειστε σιγουροι
Μεγαλος παιχτης για εμενα ειναι αυτος που εχει καταφερει να κοιταει στα ματια 8αρια και 9αρια...Μπραβο ΒΠ που το κανεις αυτο πρεπει να μαθετε οτι με την εμπειρια σας δεν πρεπει να φοβαστε καμια..μπορειτε με ολες εγω το εχω αποδειξει και καποιοι συναγωνιστες..Εκει ολα μπορουν να συμβουν αρκει να εισαι σωστα προετοιμασμενος και φυσικα να πιστευεις στις δυναμεις σου...
Σκεψου οτι εκει εσυ εισαι η Ελλεινιδα και το παιχνιδι ειναι στα χερια σου...

Μπραβο στους μεγαλους παικτες του κιεβου ευχομαι σε ολους παντα επιτυχιες και οποιος θελει μπορει να ερθει στις 20 φεβρουαριου να γνωριστουμε...Ηδη ειμαστε πολοι και εγω τον σκοπο μου τον πετυχα να βρω καποιους μεγαλους παικτες που ειναι γενημενοι για μεγαλα παιχνιδια...
Η γνωση ειναι ΔΥΝΑΜΗ γιαυτο ενωνουμε τις δυναμεις μας για να κραταμε ψηλα παντα την Ελληνικη σημαια και να κρατησουμε κατι ζωντανο απο τα μεγαλα καμακια το 70' που εδιναν στο γκομενο μπιρα και πηγαιναν και του βαραγανε την γυναικα του!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Πολυ σωστα παρα πολυ σωστα οπως και αυτα που λεει ο Σκληρος παραπανω

Το εχω πει και παλαιοτερα οτι τα αποτελεσματα ερχονται μονο με μεγαλη προσπαθεια...Η εμφανιση ανοιγει πορτες και σε αντρες και σε γυναικες ποσες φορες εχουμε δει ομως εμφανισιμο με μια  χοντρη να τον κανει οτι θελει και μια μουναρα να ειναι σε ναρκωτικα η σε πορνεια ενω θα μπορουσε να εχει ολους τους αντρες στα ποδια της...Εγω θεωρω οπως το ειπα και παλαιοτερα οτι ο μεγαλος παιχτης πρεπει να ξερει και τον τοπο(αυτη την στιγμη κιεβο μινσκ)και τον χρονο(οχι πασχα και πρωτοχρονια)να αυτοβελτιωνεται συνεχεια και να προσεχει τον εαυτο του με γυμναστηρια με γνωσεις με τον να ακουει τους παλαιοτερους κλπ καθως και να χρησιμοποιει ολα τα μεσα internet daykamak nightkamak δεν εχει σημασια πιο ειναι καλυτερο τα κανεις ολα εχεις φυσικη κατασταση και για χιλιομετρα την ημερα και για χορο την νυχτα και να γραφεις στο ιντερνετ..Αν κανετε ολα τα παραπανω μπορειται ακομα και αν ειστε 5αρι να βαρατε μεχρι 7 χωρις λεφτα και κανενα πεταχτο με 8αρι η 9αρι(για λιγο χρονο)παλι χωρις λεφτα...Αν δεν κανετε τιποτα και επαναπαυθειτε απλα σε μια καλη εμφανιση πολυ πιθανο να μην κανετε και τιποτα η να σας κολανε κατι 3αρια τελειωμενα...
Γιαυτο προσπαθεια αυτοβελτιωση ετοιμοτητα και εμπειρια...
Ετσι κανουν οι μεγαλοι παικτες...
Το μασα ξαπλα και καφε δεν φερνει αποτελεσματα πουθενα να ειστε σιγουροι
Μεγαλος παιχτης για εμενα ειναι αυτος που εχει καταφερει να κοιταει στα ματια 8αρια και 9αρια...Μπραβο ΒΠ που το κανεις αυτο πρεπει να μαθετε οτι με την εμπειρια σας δεν πρεπει να φοβαστε καμια..μπορειτε με ολες εγω το εχω αποδειξει και καποιοι συναγωνιστες..Εκει ολα μπορουν να συμβουν αρκει να εισαι σωστα προετοιμασμενος και φυσικα να πιστευεις στις δυναμεις σου...
Σκεψου οτι εκει εσυ εισαι η Ελλεινιδα και το παιχνιδι ειναι στα χερια σου...

Μπραβο στους μεγαλους παικτες του κιεβου ευχομαι σε ολους παντα επιτυχιες και οποιος θελει μπορει να ερθει στις 20 φεβρουαριου να γνωριστουμε...Ηδη ειμαστε πολοι και εγω τον σκοπο μου τον πετυχα να βρω καποιους μεγαλους παικτες που ειναι γενημενοι για μεγαλα παιχνιδια...
Η γνωση ειναι ΔΥΝΑΜΗ γιαυτο ενωνουμε τις δυναμεις μας για να κραταμε ψηλα παντα την Ελληνικη σημαια και να κρατησουμε κατι ζωντανο απο τα μεγαλα καμακια το 70' που εδιναν στο γκομενο μπιρα και πηγαιναν και του βαραγανε την γυναικα του!

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΤ ...............

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81

Και κάτι ακόμη..
Προσπάθησε για κάτι;

Συμφωνώ απολύτως. Τα τελευταία είναι η ουσία του παιγνίου, αλλά λίγοι μπορούν να τα κάνουν πράξη.

Αυτό έχει σχέση πιο πολύ με αδυναμία χαρακτήρα, παρά με έλλειψη ικανοτήτων.

Όσο αφορά την εμφάνιση, λειτουργεί πιο πολύ σαν "κατώφλι". Δηλ. αν πας να πιάσεις κουβέντα σε μία αν είσαι από ένα επίπεδο και κάτω δεν θα απαντήσει καν. Δηλαδή πρέπει να είσαι πάνω από αυτό το επίπεδο (που βέβαια είναι διαφορετικό για κάθε μία και όχι απόλυτο). Είναι σαν το βιογραφικό άμα ψάχνεις για δουλειά, ο σκόπός του είναι να σε πάει για συνέντευξη όχι να σου δώσει τη δουλειά. Δηλ. αν είσαι στην εμφάνιση 7-8 δεν αξίζει να βάλεις υπερπροσπάθεια να γίνεις 10, δεν θα σου προσφέρει σχεδόν τίποτα αυτό. Αν είσαι 5 όμως πρέπει να το παλέψεις. Τα λεφτά (σαν δείγμα ισχύος, όχι να τα χώνεις) λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, λογαριθμικά.

Αντίθετα οι άλλες ικανότητες όσο τις δουλεύεις θα σου αυξάνουν τις επιτυχίες, δεν υπάρχει ταβάνι. Επίσης, οι λοιπες ικανότητες που χρειάζονται για το καμάκι θα σε οφελήσουν και σε άλλους τομείς της ζωής σου.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Όσο αφορά την εμφάνιση, λειτουργεί πιο πολύ σαν "κατώφλι". Δηλ. αν πας να πιάσεις κουβέντα σε μία αν είσαι από ένα επίπεδο και κάτω δεν θα απαντήσει καν. Δηλαδή πρέπει να είσαι πάνω από αυτό το επίπεδο (που βέβαια είναι διαφορετικό για κάθε μία και όχι απόλυτο). Είναι σαν το βιογραφικό άμα ψάχνεις για δουλειά, ο σκόπός του είναι να σε πάει για συνέντευξη όχι να σου δώσει τη δουλειά. Δηλ. αν είσαι στην εμφάνιση 7-8 δεν αξίζει να βάλεις υπερπροσπάθεια να γίνεις 10, δεν θα σου προσφέρει σχεδόν τίποτα αυτό. Αν είσαι 5 όμως πρέπει να το παλέψεις. Τα λεφτά (σαν δείγμα ισχύος, όχι να τα χώνεις) λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, λογαριθμικά.

Υπάρχουν όμως και πολλές γυναίκες που δεν κοιτάνε καθόλου την εμφάνιση.Γι'αυτό και βλέπεις έξω ζευγάρια με άντρα του 5-6 και γυναίκα 7+.Κι εδώ που τα λέμε,τις πιο όμορφες γκόμενες,δεν τις έχουν οι όμορφοι.

Το μεγαλύτερο ξενέρωμα που μπορεί να πάθει κάποιος είναι να γουστάρει μια γκόμενα,αυτή να μην του δίνει σημασία και να τα φτιάξει με κάποιον κατώτερο στην εμφάνιση.Να χάσεις γκόμενα από έναν πιο πλούσιο,το καταπίνεις.Αλλά από πιο άσχημο,δεν χωνεύεται εύκολα.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.458
Πόντοι
216
Υπάρχουν όμως και πολλές γυναίκες που δεν κοιτάνε καθόλου την εμφάνιση.Γι'αυτό και βλέπεις έξω ζευγάρια με άντρα του 5-6 και γυναίκα 7+.Κι εδώ που τα λέμε,τις πιο όμορφες γκόμενες,δεν τις έχουν οι όμορφοι.

Το μεγαλύτερο ξενέρωμα που μπορεί να πάθει κάποιος είναι να γουστάρει μια γκόμενα,αυτή να μην του δίνει σημασία και να τα φτιάξει με κάποιον κατώτερο στην εμφάνιση.Να χάσεις γκόμενα από έναν πιο πλούσιο,το καταπίνεις.Αλλά από πιο άσχημο,δεν χωνεύεται εύκολα.
ναι γιατι οι ωραιοι δημιουργουν περισσοτερο ανασφαλεια στη γυναικα, μη τις παρατησει

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

Ο λογος αμα δεν υπαρχουν λεφτα στην μεση δηλαδη αμα παρουμε σαν δεδομενο οτι μιλαμε για normal γυναικες οχι gold-digger που βλεπεις γυναικες να βγαινουν με αντρες που ναι στο 5 και να απορριπτουν 8 δεν ειναι οτι φοβουνται τον ωραιο.Βασικα ισχυει και αυτο αλλα δεν ειναι ο βασικος λογος αλλα ο τελευταιος.

Ο Βασικος λογος ειναι οτι αν ενα 5 κανει την γυναικα να γελαει και να περναει καλα τοτε ολα τελειωσανε για αυτην,ειναι ευχαριστημενη.

Το νουμερο 1 χαρακτηριστικο που σιχαινονται και βαριουνται οι γυναικες ειναι η κλαψα και η μιζερια,εγω χωρις να σε ξερω σου λεω οτι και 9αρι να σαι σε εμφανιση με αυτα που γραφεις εδω δεν παιζει να βαρεσεις γυναικα οσο και να σε γουσταρει εμφανησιακα.

Οι γυναικες απ την φυση τους ειναι ανασφαλης εσυ θα πρεπει να τις κανεις να νιωσουν καλα μακρια απ αυτες τις ανασφαλειες..Αν εσυ αντι να κανεις αυτο πας και προσθετεις και αλλες ανασφαλειες τοτε τι να σε κανει?

Και κατι τελευταιο αμα ειναι ο αλλος 5αρι με πουτσο 25αρι εε αυτοματα γινεται και 10αρη! για αυτην..

Ειναι πολλοι παραγοντες οχι το α η το β για αυτο πολλοι δεν γαμανε.
Ψαχνουν την μαγικη λυση αλλα δεν υπαρχει παρα μονο στα κομικς με τον οβελιξ

ΕΙναι πολλοι παραγοντες που χουν να κανουν με εμφανιση,οικονομικη κατασταση,χαρακτηρα,σωμα,τυχη πολλα παιζουν

Αν ομως ειχα να διαλεξω μονο ενα θα ελεγα οτι πετυχημενος και γαμιας ειναι αυτος που κανει την γυναικα να γελαει..Δεν εννοω να κανει τον Σεφερλη αλλα με σωστο τροπο να κανει οποια εχει απεναντι του να ξεχνασει τα προβληματα της με αυτα που ακουει και να μην θελει να σταματησει να σε ακουει

Οποιος εχει αυτο το χαρισμα αυτος και γαμαει πιο πολυ απ ολους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom