Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ευκολες εννοεις ποητανες με 100ε την ωρα κ πανω
Γιατι εγω δεκα κλασεις πανω απο σενα σ εμφανιση συν 20 ποντους υψος συν 10 χρονια πιο λιγα, μου βγαινει ο κωλος να γαμιαω οτιδηποτε πανω απο 1.70 κ κατωτων 25

Αντε πάλι τα ίδια.Εχω γράψει άπειρες σελίδες για σπόνσορινγκ,πάλι για πουτάνες μιλάς?
Και σε αυτή που πόσταρες σίγουρα δώρο έκανες παρόλο που δεν αξίζει.
Εδώ όλοι κάνουν το λάθος να υπερτιμούν τους εαυτούς τους.

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Α μπράβο ρε ντόκτορα.Αυτό που λέω κι εγώ.Ελλάδα πρέπει να είσαι μέχρι 25-27 max για να έχεις πρόσβαση σε μουνιά 18-25 που ακόμα ψάχνονται.Αλλά μην λέμε ότι δεν υπάρχουν και καλές εμφανισιακά ελληνίδες σ'αυτές τις ηλικίες.Μετά τα 30,οι επιλογές σου είναι ή μια μόνιμη μέτρια ή πουτάνες-μαλακία.Και αν είσαι λίγο πιο τυχερός,μπορεί να σου τύχει κανα καλό μιλφ.

Άρα ορθώς καταλήγουμε ότι πράγματι μόνη λύση είναι το εξωτερικό,εαν είσαι άντρας του μ.ο χωρίς κατάλληλο επάγγελμα και κύκλο.
Αν και παρακολουθω το forum και ειδικα τα thread της ανατολικης ευρωπης, δεν εχω γραψει ποτε αλλα τωρα ηθελα να γραψω κατι. Δεν ασχολουμε με πληρωμενο , είμαι 27  και εχω ασχοληθει με ελληνιδες και ανατολικες. Θα σου πω τη γνωμη μου. Κατα την γνωμη μου για να συγκρινεις ελληνιδες με ανατολικες πρεπει να εχεις καποιες εμπειριες με ανατολικες και φυσικα να εχεις ταξιδεψεις στο τερεν τους, αλλη αισθηση  αλλο παιχνιδι. Ακομα θυμαμαι, ποσο κοπο,αγχος και προσωπικο κοστος επρεπε να σπαταλησεις για να εχεις πιθανοτητες να βγαλεις ελληνιδα.Καλυτερα να διαβαζα περισσοτερο σο πανεπιστημιο απο το να σπαταλαω το χρονο μου ετσι. Συνηθως θα την χανεις απο καποιον "αλητε" υφους και μενεις με το πουλι στο χερι και σκεφτεσαι οτι ειναι δυσκολες κλπ. Δεν ειναι δυσκολες εκει που θελουν(dj,μπουζουκοβιοι,μελη φοιτητικων κομματων). Ετσι και εγω ειχα αρχισει να πιστευω οτι ειμαι ετσι,ειμαι αλλιως,κατι κανω λαθος και αλλα παραμυθια. Δεν ειπα οτι ειμαι και μοντελο αλλα ειμαι 1.90, καπως γυμνασμενος γιατι εκανα παλη, παω καποιες φορες γυμναστηριο, και εχω λιγο πιο ανοιχτα χαρακτηριστικα(δερμα,μαλλια). Οταν πηγα τα πρωτα ταξιδια (Σερβια,Βουλγαρια) καταλαβα οτι μαλλον δεν ειμαι και τοσο κακος οπως σκεφτομουν. Οποτε αργοτερα το ειδα στη πραξη, ξοδευοντας τον χρονο μου σε ανατολικες(Ρωσιδες,ουκρανες,Λετονες,Λιθουανες,Βουλγαρες,Σερβες), καταλαβα τι αξιζω και τι οχι. Ειναι σαν να κανεις leveling στον εαυτο σου και να δεις ποσο αξιζεις, αυτο το κανεις οταν βγεις απο τη χωρα και ερθεις σε απικοινωνια με αλλες εθνικοτητες, στη περιπτωση μας, απο Αν.Ευρωπη. Ετσι σου αυξανεται η αυτοπεποιθηση, νιωθεις πιο 'αντρας'. Σε κανουν να νιωθεις οτι εισαι ο αντρας σε αντιθεση με τις ελληνιδες. Αυτο πιστευω οτι οφειλεται στο τροπο που μεγαλωνουν στο σπιτι, ισως και οι ελληνιδες πριν καποιες δεκαετιες να μην ηταν οπως τωρα. Αυτη τη στιγμη ειμαι μιαι κοπελα απο τη Βουλγαρια, κανενα παραπονο, εχει αυτα που θελω(εμφανιση,χαρακτηρα) , που δυσκολα θα εβρισκα σε ελληνιδα και αν τα εβρισκα θα επρεπε να μου βγει η ψυχη.    Για να μην μακρυγορω το συμπερασμα μου ειναι το εξης--> Πηγαινε μια βολτα στα ανατολικα μιλα με κοπελιτσες, μπες με δυναμισμο ομως, και μετα μπορεις να συγκρινεις με τις ελληνιδες. Παιξε τον εαυτο σου σαν bond στα ανατολικα χρηματιστηρια, μη φοβασαι.  Ισως και να αλλαξεις γνωμη.  Το μονο σιγουρο ειναι οτι απο τα ταξιδια και τις γνωριμιες δεν εχασε ποτε, είτε γυναικες είτε φιλαρακια....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Αντε πάλι τα ίδια.Εχω γράψει άπειρες σελίδες για σπόνσορινγκ,πάλι για πουτάνες μιλάς?
Και σε αυτή που πόσταρες σίγουρα δώρο έκανες παρόλο που δεν αξίζει.
Εδώ όλοι κάνουν το λάθος να υπερτιμούν τους εαυτούς τους.
εχεις μεσανυχτα
Εισαι μεγαλος κ κοντος γι αυτο λογικα δεν εχεις ποτενσιαλ
Ο τασος3 που με ξερει καλακαταλαβαινει τι κ πως λεω
Τιποτα δεν εκχα δωσει ουτε ταξει, σημερα πριν φυγει της ειπα παρε 1000χριβνα να πληρωσεις τα νυχια αου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν μου πουν χρωσταω πχ 509,1000,1500 χριβνα τα δινω, εννοειται οχι σε φαση πουτανας, αλλα σε φαση σε βοηθαω γιατι εισαι μικρη κ σε γουσταρω, φυσικα χαλαω κι αλλα τοσα σε ντισκο κλπ. Αλλα ειναι αλλη φααη να τη γαμας σα γκομενα ολη νυχτα κ μερα, κι αλλο με ταξιμετρο... Κ μαλιατα ακριβο

Σιγά μην έδωσες σε αυτή 1500 γκρίβνυα.5000 έδωσες σίγουρα.Και οι γκόμενες ψέμματα για την ηλικία τους λένε,συνήθως είναι 5 χρόνια μεγαλύτερες.
Εγώ με αυτή ούτε καν θα ήθελα να συναντηθώ,όχι να πληρώσω.Αλλά αν πλήρωνα θα της έδινα 50-100 ευρώ και υπό την προυπόθεση οτι δε θα έβρισκα άλλες.Απλά δε σου έκατσαν καλύτερες και πήγες με αυτή.Been there done that.Εχετε όλοι λάθος λογική.
Και τα έξοδα στα κλαμπ,στα εστιατόρια κτλ μετράνε αφού δε θα τα έκανες αν δεν ήταν η γκόμενα.Ολα είναι μέσα άλλο αν ο άλλος λέει έφαγα και εγώ,χόρεψα και εγώ,ήπια και εγώ,το έκανα για εμένα κτλ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Η μικρη φοιτητρια γιουριστ 1.75 21χρ.ειναι ενα 7αρι γεματο μη πω 8αρι..σε σχεση μ αυτες που γαμας εσυ με λεφτα ειναι τρεις κλασεις πανω κ το βασικο καλος χαρακτήρας  :tits:

Συνημμένα

• Screenshot_2018-01-27-12-52-42-316_ru.mamba.client.png
    Screenshot_2018-01-27-12-52-42-316_ru.mamba.client.png
    348,9 KB · Εμφανίσεις: 25

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εχεις μεσανυχτα
Εισαι μεγαλος κ κοντος γι αυτο λογικα δεν εχεις ποτενσιαλ
Ο τασος3 που με ξερει καλακαταλαβαινει τι κ πως λεω
Τιποτα δεν εκχα δωσει ουτε ταξει, σημερα πριν φυγει της ειπα παρε 1000χριβνα να πληρωσεις τα νυχια αου

Ελα ρε χουβαρδά έδωσες 1000 γκρίβνυα στο τέλος ενώ μπορούσες να την έχεις τζάμπα?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Ελα ρε χουβαρδά έδωσες 1000 γκρίβνυα στο τέλος ενώ μπορούσες να την έχεις τζάμπα?
τζαπα ηρθε. Τα χρήματα θα ταδινα οπως θαδινα στη γκομενα στην ελλαδα 30ευρω να παει κομμωτηριο.Μην κανςις τον πονηρο εισαι 3 κλασεις κατω

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Κατα τα λοιπα σημερα τελειωνει το τριπ πισω Σβαιτς μονο λβοβ και οδησο ειδα φως, παντα με καποια ρωσσικα..θαλεγα λβιβ για χςιμωνα κι οδησο απο ανοιξη ειναι καλα τα σανσε
Αλλού αδεια τα μερη απο γκομενες, ακομα κ σε μουνοπςειοχες οπως Νικολαεφ κ φρανκιφσκ λιγα πραγματα αξιολογα διαθεσιμα για νεες γνωριμιες .

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Σιγά μην έδωσες σε αυτή 1500 γκρίβνυα.5000 έδωσες σίγουρα.Και οι γκόμενες ψέμματα για την ηλικία τους λένε,συνήθως είναι 5 χρόνια μεγαλύτερες.
Εγώ με αυτή ούτε καν θα ήθελα να συναντηθώ,όχι να πληρώσω.
γι αυτο εισαι θυμα σαβουρογαμης. Σιγα μη δωσω ΣΕ ΜΙΑ φκομενα150ευρω να γαμισω... Ημαρτον θύματα
Τετοια γκομενα ακομα δεν εχεις ποσταρει
Κατι αγγουρια με 150ε συνηθως ποσταρεις..
Ετσι κι αλλιως αυτη ηθελε ψηλο κ μεσογειακο, 1.75 η ιδια
. δεν φτουρας..
Οσο για ηλικια ςξω απο τη σχολη την πηγα χτες να παρει κατι κοπιες... Σονερ ταγκ νοχ..  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η μικρη φοιτητρια γιουριστ 1.75 21χρ.ειναι ενα 7αρι γεματο μη πω 8αρι..σε σχεση μ αυτες που γαμας εσυ με λεφτα ειναι τρεις κλασεις πανω κ το βασικο καλος χαρακτήρας  :tits:

Μοιάζει με αυτή από το Λβωφ που γάμησα πριν από ένα χρόνο.Σίγουρα στο mamba τη βρήκες.

RZjckd.jpg

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Μοιάζει με αυτή από το Λβωφ που γάμησα πριν από ένα χρόνο.Σίγουρα στο mamba τη βρήκες.

RZjckd.jpg

RZjckd.jpg
το βυζι ειναι το 1/3 κι αφου ηρθε με σενα θαναι κ το πολυ 1.60...
Αν το ερωτημα ειναι μπορω να την γαμησω με 150ευρω?η απαντηση ειναι ναι θα μπορουσες ισως αφου την βγαζει με 6000χριβνα το μηνα
Ομως η προσεγγιαη η δικια μου πουε σεν ειναι τετοια
Αν γουσταρει η αλλη ας ερθει.. Κατι δινω μετα στο φιλικο, τις λυπαμαι κιολας..
Οχι ομως να μου τη βγουνε θελω τοσα κ τοσα, δηλ 100σταρες κ βαλς, και δε γουσταρω κ δεν αξιζει καμμια, ειμαι κλασεις πανω απο αυτες κι απ ολους οσους τις εχουν πηδξξει στην ζωη τους στο 90% των περιπτωσεων..   :happy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Σίγουρα αυτή είναι.Αστα.Με Κman2 πέφτεις σε ναρκοπέδιο.20 ετών,174 κτλ.
απαντησα ηδη
Κοιτα πισω
Αν θες να αου πω αιγουρα στειλε μου φωτο με κεφαλι κ κωλο, εχει ενα τατουάζ..
Θα σου πω
Εγω δε λεω ποτε ψεματα
Κ στα συν κ στα πλην  :hi:
Στο πρωην μιλενιουμ τξ βρηκα
Μαλεβιτσ καπως ετσι λεγεται τωρα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι από πίσω.

6KQumJ.jpg

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Στειλε κεφαλι σε πμ
Τατου δε εχει αλλα μπορει να ροκανε μετα
Στειλς κεφαλι η απο ψεισμπουκ εισμπουκ οτι έχεις να σου πω
Η οτι έχεις που να φαίνεται

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
απαντησα ηδη
Κοιτα πισω
Αν θες να αου πω αιγουρα στειλε μου φωτο με κεφαλι κ κωλο, εχει ενα τατουάζ..
Θα σου πω
Εγω δε λεω ποτε ψεματα
Κ στα συν κ στα πλην  :hi:
Στο πρωην μιλενιουμ τξ βρηκα
Μαλεβιτσ καπως ετσι λεγεται τωρα

Δεν έχει τατουάζ.Τη βρήκες στο μάμπα και όχι στο Μιλένιουμ.Πλήρωσες.
Busted.
Θα βρω φωτό από το τάμπλετ ή το παλιό κινητό.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.102
Πόντοι
3.656
Δεν έχει τατουάζ.Τη βρήκες στο μάμπα και όχι στο Μιλένιουμ.Πλήρωσες.
Busted.
Θα βρω φωτό από το τάμπλετ ή το παλιό κινητό.
περιμένω φωτο, αν κ δεν νομιζω ειναι αυτη, αλλιως θα μου ζητουσε κι εμενα χρήματα
Ισως οχι τοσα οσα σε σένα, αλλα κάτι θαλεγε πριν τη φάση

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αφού σε τσάκωσα.Ποστάρεις παλιά φωτό από μάμπα και λες οτι γνώρισες τη γκόμενα στο Μιλένιουμ.
Καλά ρε,πονηροί την έχετε δει όλοι σας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom