Α μπράβο ρε ντόκτορα.Αυτό που λέω κι εγώ.Ελλάδα πρέπει να είσαι μέχρι 25-27 max για να έχεις πρόσβαση σε μουνιά 18-25 που ακόμα ψάχνονται.Αλλά μην λέμε ότι δεν υπάρχουν και καλές εμφανισιακά ελληνίδες σ'αυτές τις ηλικίες.Μετά τα 30,οι επιλογές σου είναι ή μια μόνιμη μέτρια ή πουτάνες-μαλακία.Και αν είσαι λίγο πιο τυχερός,μπορεί να σου τύχει κανα καλό μιλφ.
Άρα ορθώς καταλήγουμε ότι πράγματι μόνη λύση είναι το εξωτερικό,εαν είσαι άντρας του μ.ο χωρίς κατάλληλο επάγγελμα και κύκλο.
Αν και παρακολουθω το forum και ειδικα τα thread της ανατολικης ευρωπης, δεν εχω γραψει ποτε αλλα τωρα ηθελα να γραψω κατι. Δεν ασχολουμε με πληρωμενο , είμαι 27 και εχω ασχοληθει με ελληνιδες και ανατολικες. Θα σου πω τη γνωμη μου. Κατα την γνωμη μου για να συγκρινεις ελληνιδες με ανατολικες πρεπει να εχεις καποιες εμπειριες με ανατολικες και φυσικα να εχεις ταξιδεψεις στο τερεν τους, αλλη αισθηση αλλο παιχνιδι. Ακομα θυμαμαι, ποσο κοπο,αγχος και προσωπικο κοστος επρεπε να σπαταλησεις για να εχεις πιθανοτητες να βγαλεις ελληνιδα.Καλυτερα να διαβαζα περισσοτερο σο πανεπιστημιο απο το να σπαταλαω το χρονο μου ετσι. Συνηθως θα την χανεις απο καποιον "αλητε" υφους και μενεις με το πουλι στο χερι και σκεφτεσαι οτι ειναι δυσκολες κλπ. Δεν ειναι δυσκολες εκει που θελουν(dj,μπουζουκοβιοι,μελη φοιτητικων κομματων). Ετσι και εγω ειχα αρχισει να πιστευω οτι ειμαι ετσι,ειμαι αλλιως,κατι κανω λαθος και αλλα παραμυθια. Δεν ειπα οτι ειμαι και μοντελο αλλα ειμαι 1.90, καπως γυμνασμενος γιατι εκανα παλη, παω καποιες φορες γυμναστηριο, και εχω λιγο πιο ανοιχτα χαρακτηριστικα(δερμα,μαλλια). Οταν πηγα τα πρωτα ταξιδια (Σερβια,Βουλγαρια) καταλαβα οτι μαλλον δεν ειμαι και τοσο κακος οπως σκεφτομουν. Οποτε αργοτερα το ειδα στη πραξη, ξοδευοντας τον χρονο μου σε ανατολικες(Ρωσιδες,ουκρανες,Λετονες,Λιθουανες,Βουλγαρες,Σερβες), καταλαβα τι αξιζω και τι οχι. Ειναι σαν να κανεις leveling στον εαυτο σου και να δεις ποσο αξιζεις, αυτο το κανεις οταν βγεις απο τη χωρα και ερθεις σε απικοινωνια με αλλες εθνικοτητες, στη περιπτωση μας, απο Αν.Ευρωπη. Ετσι σου αυξανεται η αυτοπεποιθηση, νιωθεις πιο 'αντρας'. Σε κανουν να νιωθεις οτι εισαι ο αντρας σε αντιθεση με τις ελληνιδες. Αυτο πιστευω οτι οφειλεται στο τροπο που μεγαλωνουν στο σπιτι, ισως και οι ελληνιδες πριν καποιες δεκαετιες να μην ηταν οπως τωρα. Αυτη τη στιγμη ειμαι μιαι κοπελα απο τη Βουλγαρια, κανενα παραπονο, εχει αυτα που θελω(εμφανιση,χαρακτηρα) , που δυσκολα θα εβρισκα σε ελληνιδα και αν τα εβρισκα θα επρεπε να μου βγει η ψυχη. Για να μην μακρυγορω το συμπερασμα μου ειναι το εξης--> Πηγαινε μια βολτα στα ανατολικα μιλα με κοπελιτσες, μπες με δυναμισμο ομως, και μετα μπορεις να συγκρινεις με τις ελληνιδες. Παιξε τον εαυτο σου σαν bond στα ανατολικα χρηματιστηρια, μη φοβασαι. Ισως και να αλλαξεις γνωμη. Το μονο σιγουρο ειναι οτι απο τα ταξιδια και τις γνωριμιες δεν εχασε ποτε, είτε γυναικες είτε φιλαρακια....