Αν κατάλαβα καλά, δεν πρέπει να έχεις τριβή με ανατολική ευρώπη? Άσε τις ιδεολογίες κατά μέρος αν θες να επισκεφτείς ανατολική ευρώπη και πολύ περισσότερο εκτός ε.ε. Είναι στην κουλτούρα ο άντρας να πληρώνει. Ούτε καν να περάσει από το μυαλό σου να μην πληρώσεις, όχι να το κάνεις. Κ μένα μου κακοφάνηκε όταν πρωτοπήγα Κίεβο το 2007, αλλά μετά κατάλαβα και άρχισα να το γουστάρω... Γιατί εγώ επέλεγα αν θα κέρασω παγωτό με μια βόλτα στο πάρκο ή το πιο ακριβό εστιατόριο. Μιλάω για κανονικές γκόμενες. Μην ακούς τις μαλακίες του κμαν. θα πας να κάνεις καμάκι νορμάλ. Όποια σου ζητάει λεφτά απλά την αποφεύγεις και πας να χτυπήσεις μουνιά που έχουν σκοπό τη σχέση, πουλώντας παραμύθι ότι κ εσύ αυτό ψάχνεις. Βέβαια στο Κίεβο του 2018, αν είσαι εσύ 6άρι θα χτυπήσεις έως 6. Τα παλιά τα χρόνια αν ο άντρας ήταν 6άρι χτύπαγε 8-9 και αν ήταν 7άρι, 9-10. Τώρα πλέον αυτές είναι προσβάσιμες με μέθοδο κμαν. Βρέστα με τον εαυτό σου τι ακριβώς θες, τι ακριβώς ψάχνεις. Αν είναι ρεαλιστικό αυτό που θες να πας. Αν όχι, μην πας. Εγώ πχ. συμβιβάζομαι, αρκεί να είναι αυθεντικό next door girl και να πάρω το καλύτερο δυνατό γαμήσι. Βέβαια από την άλλη δεν ξυλώνομαι σαν kman... Το πολύ πολύ κανά μικρό δωράκι μέχρι 30 ευρώ και να μην έχουμε βγει. Το εξισορροπώ με τα λεφτά που θα χαλούσα στην έξοδο. Προσπάθω να χτυπάω 7άρια plus αλλά επειδή στην ανατολική ευρώπη του σήμερα ξυπνήσαν απότομα, αν δεν μπορέσω, χτυπάω και κατώτερα. Αλλά πάω με κανονικές γυναίκες. Όχι πουτάνες με τον μανδύα του σπονσορινγκ. Και φυσικά όποια ζητάει επιτακτικά λεφτά παίρνει πούλο. Αλλά αν γαμήσω κανένα ωραίο αγγελουδάκι και πολύ περισσότερο στην τρυφερή ηλικία των early 20s και ενώ την έχω ξεμουνιάσει και γουστάρει και ναναι μαζί μου, μου ζητήσει με όμορφο δώρο ένα δωράκι, δε θα πω όχι... Αν θέλω να το ξαναγαμήσω φυσικά. Το κάνουν πολλές φορές και για τεστ, να δουν πόσο τις γουστάρεις ή αν μπορείς να της προσφέρεις ασφάλεια και χαρά. Γενικά, βγάλε τον δυτικό τρόπο σκέψης. Όποιος ταξιδεύει ανατολική ευρώπη το χέρι μπαίνει τσέπη. Είτε έτσι είτε αλλιώς. Αλλιώς μην πας. Πήγαινε δυτική ευρώπη, βγάλτην με μπύρες στο μπαρ και περίμενε μέχρι 5 το πρωί πιο μαλακιασμένο έχει μεθύσει να το βγάλεις και αν. Στην ανατολική ευρώπη είσαι ΑΝΤΡΑΣ και ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ. Όπως στην παλιά Ελλάδα. Αν δεν πας με τετοια νοοτροπία έχασες το παιχνίδι. Και στο κάτω κάτω αν παντρευτείς ένα ωραίο μουνί και του κάνεις παιδιά, δε θα το πληρώνεις? Τι θα τρώτε, τι θα πίνετε, που θα κοιμάστε? Δεν πρέπει σαν άντρας να εξασφαλίσεις το μέλλον της οικογένειας σου? Πρέπει. Οπότε ξεκίνα το training από Κίεβο για να αρχίσεις να συνηθίζεις!