Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
1.Πληρώνεις ένα πάγιο το μήνα(αυτό είναι συνήθως 200 ευρώ ή το νοίκι)
2.Κάνεις ένα δώρο σε κάθε ραντεβού μίνιμουμ 100-200 ευρώ ή δίνεις 100 ευρώ στο χέρι να πάρουν δώρο.
3.Τις πας διακοπές δυο μίνιμουμ δυο φορές το χρόνο σε πεντάστερο και πληρώνεις όλα τα έξοδα.
4.Πληρώνεις δώρα γενεθλίων,εορτών.Το δώρο είναι κάπου 500 ευρώ.
Βασικά οι καλές ζητάνε 200 ευρώ σε κάθε ραντεβού συν πάγιο 200 ευρώ το μήνα άσχετα αν έρχεσαι στη χώρα.
Είναι ακριβό σπορ.

Δεν ξέρω, αλλά για Ουκρανία μου φαίνονται ακριβές οι τιμές αυτές άμα είσαι 42. Ειδικά με την προσωπικότητα που έχεις, δεν είσαι ζηλιάρης, μαλάκας, ανασφαλής κτλ. Νομίζω θα μπορούσες να κάνεις την ίδια δουλειά με λιγότερα.
Εσύ πως το έχεις δει ότι δεν πάει πιο κάτω (μιλώ για 8άρια τώρα)? Τι δηλαδή σε κάνει σίγουρο ότι αυτές είναι η καλύτερες τιμές?
Γιατί το τι ζητάνε... τρέχα γύρευε η άλλη μπορεί να ζητάει τον ουρανό με τα άστρα.

Επίσης έχεις μια αντίφαση, λές buyers market και δίνεις υψηλές τιμές? Άμα ήτανε buyers market οι τιμές θα ήταν παρακάτω..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν ξέρω, αλλά για Ουκρανία μου φαίνονται ακριβές οι τιμές αυτές άμα είσαι 42. Ειδικά με την προσωπικότητα που έχεις, δεν είσαι ζηλιάρης, μαλάκας, ανασφαλής κτλ. Νομίζω θα μπορούσες να κάνεις την ίδια δουλειά με λιγότερα.
Εσύ πως το έχεις δει ότι δεν πάει πιο κάτω (μιλώ για 8άρια τώρα)? Τι δηλαδή σε κάνει σίγουρο ότι αυτές είναι η καλύτερες τιμές?
Γιατί το τι ζητάνε... τρέχα γύρευε η άλλη μπορεί να ζητάει τον ουρανό με τα άστρα.

Δεν πάει πιο κάτω.200 ζητάνε όλες.Αυτό είναι το στάνταρ.Μου έχει τύχει να προτείνω 100 και να γίνει η άλλη Λούης.Δε συζητάνε κάτω από 200.
Βέβαια δεν είναι ανάγκη να δίνεις 200 κάθε μέρα.Τη μια μέρα μπορεί να δώσεις 100,την άλλη 300,την άλλη τίποτα,την επόμενη 400.Ο μέσος όρος είναι 200.
Αυτό γίνεται γιατί οι πουτάνες χρεώνουν 100 και οι σπονσορέτς θέλουν τα διπλά αφού είναι πιο εμφανίσιμες από τις πουτάνες και παίζει gf,ψευτοσχέση,τις έχεις όλη μέρα κτλ.
Αλλά ούτε και πάνω από 200 χρεώνουν.200 είναι η τρέχουσα τιμή.Βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται με τα εννιάρια γιατί εκεί δεν έχω πρόσβαση.
Σε κλαμπ όπως το Carribean το 70% από τις κανονικές γκόμενες(μη επαγγελματίες) είναι πρόθυμες να δεχτούν arrangement σπονσοριλίκι αν δείξεις οτι είσαι αξιόπιστος(οι υπόλοιπες σπονσοράρονται ήδη και έρχονται μερικές φορές με τους σπόνσορες).
Για αυτό έχω 100% επιτυχία,είναι αδύνατο να μη βρω γκόμενα εκεί με τέτοιους αριθμούς.
Πολύ σπονσοριλίκι παίζει και Πολωνία,Ρωσία,Τσεχία με παραπλήσιες τιμές.Ομως εκεί υπάρχουν περισσότεροι σπόνσορες και λιγότερες διαθέσιμες.Για αυτό θέλει λίγο παραπάνω προσπάθεια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσης έχεις μια αντίφαση, λές buyers market και δίνεις υψηλές τιμές? Άμα ήτανε buyers market οι τιμές θα ήταν παρακάτω..

Οι τιμές καθορίζονται από την προσφορά και τη ζήτηση στις πουτάνες που είναι άλλη αγορά.Η αγορά σπονσορεττών επηρρεάζεται έμμεσα.Αν έπεφταν οι τιμές στις πουτάνες θα έπεφταν και στο σπόνσορινγκ.
Δηλαδή οι γκόμενες δεν κάνουν εκπτώσεις,δεν υπάρχει αυτό.Η σκας τα 200 ή είσαι disqualified από σπόνσορας.Επίσης δε λειτουργεί τόσο καλά το short term sponsoring που πάνε να κάνουν πολλοί δηλαδή 200 άπαξ και Λούης.Αυτό στην πράξη είναι ψιλομαλακία γιατί τα περισσότερα τα τρως στην προκαταβολή μέχρι να τη γαμήσεις.(3 ραντεβού με 200 ευρώ στο κάθε ραντεβού ή ένα ακριβό δώρο πάνω από 600 ευρώ εφάπαξ).
Αν θες άλλη πρέπει να δώσεις νέα προκαταβολή κτλ.

Αν πας να το παίξεις σπόνσορας δηλαδή χρειάζεσαι πρακτικά 500 ευρώ τη μέρα(ή περισσότερα).Δε γίνεται με λιγότερα.
Οποιος πάει με λιγότερα θα χάσει τα λεφτά και δε θα γαμήσει κιόλας.(θα του τα φάνε στα ποτά και στα καλιάν,στα σούσια κτλ και μετά δε θα έχει για δώρα οπότε θα μείνει με το καυλί στο χέρι).
Συνεπώς αν έχεις 1000 ευρώ κάθεσαι μόνο δύο μέρες.
Αν έχεις 1500 ευρώ 3 μέρες.
Αν έχεις 2000 ευρώ 4 μέρες κ.ο.κ.
Αν κάτσεις μια ή δύο μέρες περισσότερο από όσο επιτρέπει ο κανόνας μπορεί να πάθεις ζημιά.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Οι τιμές καθορίζονται από την προσφορά και τη ζήτηση στις πουτάνες που είναι άλλη αγορά.Η αγορά σπονσορεττών επηρρεάζεται έμμεσα.Αν έπεφταν οι τιμές στις πουτάνες θα έπεφταν και στο σπόνσορινγκ.
Δηλαδή οι γκόμενες δεν κάνουν εκπτώσεις,δεν υπάρχει αυτό.Η σκας τα 200 ή είσαι disqualified από σπόνσορας.Επίσης δε λειτουργεί τόσο καλά το short term sponsoring που πάνε να κάνουν πολλοί δηλαδή 200 άπαξ και Λούης.Αυτό στην πράξη είναι ψιλομαλακία γιατί τα περισσότερα τα τρως στην προκαταβολή μέχρι να τη γαμήσεις.(3 ραντεβού με 200 ευρώ στο κάθε ραντεβού ή ένα ακριβό δώρο πάνω από 600 ευρώ εφάπαξ).
Αν θες άλλη πρέπει να δώσεις νέα προκαταβολή κτλ.

Αν πας να το παίξεις σπόνσορας δηλαδή χρειάζεσαι πρακτικά 500 ευρώ τη μέρα(ή περισσότερα).Δε γίνεται με λιγότερα.
Οποιος πάει με λιγότερα θα χάσει τα λεφτά και δε θα γαμήσει κιόλας.(θα του τα φάνε στα ποτά και στα καλιάν,στα σούσια κτλ και μετά δε θα έχει για δώρα οπότε θα μείνει με το καυλί στο χέρι).
Συνεπώς αν έχεις 1000 ευρώ κάθεσαι μόνο δύο μέρες.
Αν έχεις 1500 ευρώ 3 μέρες.
Αν έχεις 2000 ευρώ 4 μέρες κ.ο.κ.
Αν κάτσεις μια ή δύο μέρες περισσότερο από όσο επιτρέπει ο κανόνας μπορεί να πάθεις ζημιά.

αυτες ειναι τιμες κμαν για να εχει γριζα/μαυρη ζωνη στα σιγουρα...Αν η γκριζα σε γουσταρει πολυ φυσικα οι τιμες ειναι πολυ πιο κατω...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αυτες ειναι τιμες κμαν για να εχει γριζα/μαυρη ζωνη στα σιγουρα...Αν η γκριζα σε γουσταρει πολυ φυσικα οι τιμες ειναι πολυ πιο κατω...

Δεν είναι πιο κάτω.Οποιος πάει να δώσει λιγότερα,θα σπάσει τα μούτρα του.
Δεν εχει σχέση αν γουστάρει η αλλη.Μάλιστα πιθανόν να του ζητήσουν και διπλά ή τριπλά απο εμένα.Αν πάει ο Γκλοκ θα ζητήσουν σίγουρα διπλά.
Εγώ πληρώνω παρα πολύ λίγα σε σχέση με το αποτέλεσμα.
Δεν είναι με γουστάρει 90% βάζω και 10% λεφτά να γαμησω.Δε λειτουργεί έτσι.
Οι τιμές έχουν σχέση με τις τιμές απο τις πουτανες.Το έχω γράψει παρα πολλές φορές.Δεν υπάρχει περίπτωση σπονσορετ να πάρει λιγότερα απο πουτανα ίδιας εμφάνισης.Οσο οι πουτανες ρίχνουν την τιμή αν γουστάρουν τον πελάτη εμφανισιακά το ίδιο κάνουν και οι σπονσορετ.
Δεν παίζει εγώ είμαι ωραίο παιδί θα μου κάνεις έκπτωση.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.913
Πόντοι
5.827
Μιας και δε θέλω να πάω κάπου απροετοίμαστος, είπα να ρίξω λίγο διάβασμα στα ποστ του τελευταίου χρόνου να έχω μια ιδέα για την πρόσφατη κατάσταση στην Ουκρανία και με αυτά που διάβασα έχω φρικάρει. Το ρεζουμέ είναι αυτό εδώ το ποστ:

Είδατε πόσοι αποτυγχάνουν ολοσχερώς στο Κίεβο.Χωρίς ανώτερη νοοτροπία Βαλκάνιου δε γίνεται τίποτα.Εδώ στο φόρουμ έχουμε καταργήσει τους μέσους όρους τα βλέπουμε όλα αφ υψηλού σα γεράκια έτοιμα να πέσουν στο θήραμα.
Flirter-δε γάμησε τίποτα
Dr. Love-δε γάμησε τίποτα
Mpampisflou-γάμησε ένα μπάζο,βρήκε την πόλη γεμάτη μπάζα
κτλ
Ο άλλος πήγε 4 μέρες μόνο για να κάνει κλάμπινγκ στο Chi.Φυσικά δε γάμησε τίποτα.
Του άλλου του ζητάγανε πεντακοσάρες στο Buddha Bar και ψάρωσε.Ο φίλος του λέει έσκασε σε μία 2000 ευρώ για να γαμήσει.
Ο midas69 έχει να πατήσει Κίεβο πάνω από πενταετία γιατί προφανώς τα έβρισκε σκούρα.Γεμάτο μπάζα το περιέγραψε και αυτός το μέρος.
Ο kavlomenos όταν πήγε το μόνο που κατάφερε ήταν να φάει ξύλο στο Γιντροπάρκ.
Κατά τα άλλα εγώ που ξεμουνιάζω στο ίδιο μέρος 5-10 γκόμενες το τριήμερο και τις δείχνω σε φωτό είμαι το κορόιδο.

Αυτά που παρουσιάζω σαν εύκολα και λένε οι άλλοι σιγά τα ωά δεν είναι εύκολα.Πρέπει να μιλάς ρωσικά,να έχεις εμπειρία,να έρχεσαι με πακέτα να προλαβαίνεις τις αντιξοότητες να είσαι σε συνεχή κίνηση να ρυθμίζεις τα logistics κτλ.Και πάλι κάτι μπορεί να στραβώσει δεν μπορείς να τα υπολογίζεις όλα.

Δηλαδή τελικά για να καταλάβω, μόνο ο kman γαμάει Ουκρανία επειδή είναι ο μόνος που σπρώχνει τόσο χρήμα; Υπάρχει ελπίδα να γαμήσει κάποιος χωρίς σπονσοριλίκια; Και αν όχι, γιατί όλος αυτός ο ντόρος για την χώρα αφού το σεξ το πληρώνεις ακριβά όπως όταν παραγγέλνεις έσκορτ;

Και για να σας προλάβω, δεν είναι ότι είμαι φτωχομπινές, απλά είναι ενάντια στην ιδεολογία μου να κερνάω γκόμενες. Αν έχω να διαλέξω ανάμεσα σε μια επαγγελματία πουτάνα και σε μια gold digger, ασφαλώς θα επιλέξω την πρώτη.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Δεν είναι πιο κάτω.Οποιος πάει να δώσει λιγότερα,θα σπάσει τα μούτρα του.
Δεν εχει σχέση αν γουστάρει η αλλη.Μάλιστα πιθανόν να του ζητήσουν και διπλά ή τριπλά απο εμένα.Αν πάει ο Γκλοκ θα ζητήσουν σίγουρα διπλά.
Εγώ πληρώνω παρα πολύ λίγα σε σχέση με το αποτέλεσμα.
Δεν είναι με γουστάρει 90% βάζω και 10% λεφτά να γαμησω.Δε λειτουργεί έτσι.
Οι τιμές έχουν σχέση με τις τιμές απο τις πουτανες.Το έχω γράψει παρα πολλές φορές.Δεν υπάρχει περίπτωση σπονσορετ να πάρει λιγότερα απο πουτανα ίδιας εμφάνισης.Οσο οι πουτανες ρίχνουν την τιμή αν γουστάρουν τον πελάτη εμφανισιακά το ίδιο κάνουν και οι σπονσορετ.
Δεν παίζει εγώ είμαι ωραίο παιδί θα μου κάνεις έκπτωση.
Καλα κρασια...Εγω δηλαδη που την βγαζω με δωρα 100αρικου για ολο το σιζον σπαω τα μουτρα μου...Καλα οταν θα βρεθουμε θα σου δειξω το κινητο μου και θα μου πεις μονο σους...
η μαυρη ειναι αλλο πραγμα απο τις σπονσορετ και τις πουτανες...Μαυρες υπαρχουν και σπονσορετ και πουτανες απλα αλλαζει ο τροπος που τα τρωνε...Εσυ σε καθε περιπτωση πας με μαυρη σπονσορετ η πουτανα(που παει με ολους)..
Εγω παω με ασπρες η με γκριζες...
οι γκριζες αναλογος το ποσο γουσταρουν ικανοποιουνται με τα αναλογα δωρα(100-200 ευρω την καθε εβδομαδα)
πηγαν σε πρωην μου γνωστοι μου να τις δωσουν500αρικακι και τους εδιωξες με τις κλωτσιες...
ΑΛΛΟ μαυρη σπονσορετ και πουτανα και αλλο γκριζα σπονσορετ
Απλα με αυτα που εχεις γραψει δεν ασχολεισαι με γκριζες...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μιας και δε θέλω να πάω κάπου απροετοίμαστος, είπα να ρίξω λίγο διάβασμα στα ποστ του τελευταίου χρόνου να έχω μια ιδέα για την πρόσφατη κατάσταση στην Ουκρανία και με αυτά που διάβασα έχω φρικάρει. Το ρεζουμέ είναι αυτό εδώ το ποστ:

Δηλαδή τελικά για να καταλάβω, μόνο ο kman γαμάει Ουκρανία επειδή είναι ο μόνος που σπρώχνει τόσο χρήμα; Υπάρχει ελπίδα να γαμήσει κάποιος χωρίς σπονσοριλίκια; Και αν όχι, γιατί όλος αυτός ο ντόρος για την χώρα αφού το σεξ το πληρώνεις ακριβά όπως όταν παραγγέλνεις έσκορτ;

Και για να σας προλάβω, δεν είναι ότι είμαι φτωχομπινές, απλά είναι ενάντια στην ιδεολογία μου να κερνάω γκόμενες. Αν έχω να διαλέξω ανάμεσα σε μια επαγγελματία πουτάνα και σε μια gold digger, ασφαλώς θα επιλέξω την πρώτη.
φιλε μου με οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραματα θα μαθεις
Φυσικα και δεν γαμαει μονο ο κμαν απλα ο κμαν το διαφημιζει...Ολοι γαμανε που ξερουν απο την χωρα αυτη

Δες τα πινακακια πιο πανω και δες σε πια κατηγορια εισαι για να δεις τι μπορεις να κανεις

συμβουλη δικια μου

ξεκινα με τον πηχη χαμηλα δηλαδη 5-6 για να βαρεσεις τσαμπα(με ποτα φαγητα δηλ να πληρωσεις)και μετα βλεπεις που μπορεις να φτασεις...

Αυτα και καλη σου επιτυχια

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

Αν κατάλαβα καλά, δεν πρέπει να έχεις τριβή με ανατολική ευρώπη? Άσε τις ιδεολογίες κατά μέρος αν θες να επισκεφτείς ανατολική ευρώπη και πολύ περισσότερο εκτός ε.ε. Είναι στην κουλτούρα ο άντρας να πληρώνει. Ούτε καν να περάσει από το μυαλό σου να μην πληρώσεις, όχι να το κάνεις. Κ μένα μου κακοφάνηκε όταν πρωτοπήγα Κίεβο το 2007, αλλά μετά κατάλαβα και άρχισα να το γουστάρω... Γιατί εγώ επέλεγα αν θα κέρασω παγωτό με μια βόλτα στο πάρκο ή το πιο ακριβό εστιατόριο. Μιλάω για κανονικές γκόμενες. Μην ακούς τις μαλακίες του κμαν. θα πας να κάνεις καμάκι νορμάλ. Όποια σου ζητάει λεφτά απλά την αποφεύγεις και πας να χτυπήσεις μουνιά που έχουν σκοπό τη σχέση, πουλώντας παραμύθι ότι κ εσύ αυτό ψάχνεις. Βέβαια στο Κίεβο του 2018, αν είσαι εσύ 6άρι θα χτυπήσεις έως 6. Τα παλιά τα χρόνια αν ο άντρας ήταν 6άρι χτύπαγε 8-9 και αν ήταν 7άρι, 9-10. Τώρα πλέον αυτές είναι προσβάσιμες με μέθοδο κμαν. Βρέστα με τον εαυτό σου τι ακριβώς θες, τι ακριβώς ψάχνεις. Αν είναι ρεαλιστικό αυτό που θες να πας. Αν όχι, μην πας. Εγώ πχ. συμβιβάζομαι, αρκεί να είναι αυθεντικό next door girl και να πάρω το καλύτερο δυνατό γαμήσι. Βέβαια από την άλλη δεν ξυλώνομαι σαν kman... Το πολύ πολύ κανά μικρό δωράκι μέχρι 30 ευρώ και να μην έχουμε βγει. Το εξισορροπώ με τα λεφτά που θα χαλούσα στην έξοδο. Προσπάθω να χτυπάω 7άρια plus αλλά επειδή στην ανατολική ευρώπη του σήμερα ξυπνήσαν απότομα, αν δεν μπορέσω, χτυπάω και κατώτερα. Αλλά πάω με κανονικές γυναίκες. Όχι πουτάνες με τον μανδύα του σπονσορινγκ. Και φυσικά όποια ζητάει επιτακτικά λεφτά παίρνει πούλο. Αλλά αν γαμήσω κανένα ωραίο αγγελουδάκι και πολύ περισσότερο στην τρυφερή ηλικία των early 20s και ενώ την έχω ξεμουνιάσει και γουστάρει και ναναι μαζί μου, μου ζητήσει με όμορφο δώρο ένα δωράκι, δε θα πω όχι... Αν θέλω να το ξαναγαμήσω φυσικά. Το κάνουν πολλές φορές και για τεστ, να δουν πόσο τις γουστάρεις ή αν μπορείς να της προσφέρεις ασφάλεια και χαρά. Γενικά, βγάλε τον δυτικό τρόπο σκέψης. Όποιος ταξιδεύει ανατολική ευρώπη το χέρι μπαίνει τσέπη. Είτε έτσι είτε αλλιώς. Αλλιώς μην πας. Πήγαινε δυτική ευρώπη, βγάλτην με μπύρες στο μπαρ και περίμενε μέχρι 5 το πρωί πιο μαλακιασμένο έχει μεθύσει να το βγάλεις και αν. Στην ανατολική ευρώπη είσαι ΑΝΤΡΑΣ και ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ. Όπως στην παλιά Ελλάδα. Αν δεν πας με τετοια νοοτροπία έχασες το παιχνίδι. Και στο κάτω κάτω αν παντρευτείς ένα ωραίο μουνί και του κάνεις παιδιά, δε θα το πληρώνεις? Τι θα τρώτε, τι θα πίνετε, που θα κοιμάστε? Δεν πρέπει σαν άντρας να εξασφαλίσεις το μέλλον της οικογένειας σου? Πρέπει. Οπότε ξεκίνα το training από Κίεβο για να αρχίσεις να συνηθίζεις!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Καλα κρασια...Εγω δηλαδη που την βγαζω με δωρα 100αρικου για ολο το σιζον σπαω τα μουτρα μου...Καλα οταν θα βρεθουμε θα σου δειξω το κινητο μου και θα μου πεις μονο σους...
η μαυρη ειναι αλλο πραγμα απο τις σπονσορετ και τις πουτανες...Μαυρες υπαρχουν και σπονσορετ και πουτανες απλα αλλαζει ο τροπος που τα τρωνε...Εσυ σε καθε περιπτωση πας με μαυρη σπονσορετ η πουτανα(που παει με ολους)..
Εγω παω με ασπρες η με γκριζες...
οι γκριζες αναλογος το ποσο γουσταρουν ικανοποιουνται με τα αναλογα δωρα(100-200 ευρω την φορα)
πηγαν σε πρωην μου γνωστοι μου να τις δωσουν500αρικακι και τους εδιωξες με τις κλωτσιες...
ΑΛΛΟ μαυρη σπονσορετ και πουτανα και αλλο γκριζα σπονσορετ
Απλα με αυτα που εχεις γραψει δεν ασχολεισαι με γκριζες...

αν η γκρίζα σε γουστάρει και πολλά είπες 100 τη φορά.... 100 ένα δώρο για μια δυο βδομάδες... Αν σε γουστάρει.. που μετά μπορεί να μεταλλαχθεί σε λευκή..

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Φυσικα και δεν γαμαει μονο ο κμαν απλα ο κμαν το διαφημιζει...Ολοι γαμανε που ξερουν απο την χωρα αυτη

Δες τα πινακακια πιο πανω και δες σε πια κατηγορια εισαι για να δεις τι μπορεις να κανεις

συμβουλη δικια μου

ξεκινα με τον πηχη χαμηλα δηλαδη 5-6 για να βαρεσεις τσαμπα(με ποτα φαγητα δηλ να πληρωσεις)και μετα βλεπεις που μπορεις να φτασεις...

Μπράβο Σπύρο, μαζί γράψαμε την ίδια συμβουλή.

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Αν κατάλαβα καλά, δεν πρέπει να έχεις τριβή με ανατολική ευρώπη? Άσε τις ιδεολογίες κατά μέρος αν θες να επισκεφτείς ανατολική ευρώπη και πολύ περισσότερο εκτός ε.ε. Είναι στην κουλτούρα ο άντρας να πληρώνει. Ούτε καν να περάσει από το μυαλό σου να μην πληρώσεις, όχι να το κάνεις. Κ μένα μου κακοφάνηκε όταν πρωτοπήγα Κίεβο το 2007, αλλά μετά κατάλαβα και άρχισα να το γουστάρω... Γιατί εγώ επέλεγα αν θα κέρασω παγωτό με μια βόλτα στο πάρκο ή το πιο ακριβό εστιατόριο. Μιλάω για κανονικές γκόμενες. Μην ακούς τις μαλακίες του κμαν. θα πας να κάνεις καμάκι νορμάλ. Όποια σου ζητάει λεφτά απλά την αποφεύγεις και πας να χτυπήσεις μουνιά που έχουν σκοπό τη σχέση, πουλώντας παραμύθι ότι κ εσύ αυτό ψάχνεις. Βέβαια στο Κίεβο του 2018, αν είσαι εσύ 6άρι θα χτυπήσεις έως 6. Τα παλιά τα χρόνια αν ο άντρας ήταν 6άρι χτύπαγε 8-9 και αν ήταν 7άρι, 9-10. Τώρα πλέον αυτές είναι προσβάσιμες με μέθοδο κμαν. Βρέστα με τον εαυτό σου τι ακριβώς θες, τι ακριβώς ψάχνεις. Αν είναι ρεαλιστικό αυτό που θες να πας. Αν όχι, μην πας. Εγώ πχ. συμβιβάζομαι, αρκεί να είναι αυθεντικό next door girl και να πάρω το καλύτερο δυνατό γαμήσι. Βέβαια από την άλλη δεν ξυλώνομαι σαν kman... Το πολύ πολύ κανά μικρό δωράκι μέχρι 30 ευρώ και να μην έχουμε βγει. Το εξισορροπώ με τα λεφτά που θα χαλούσα στην έξοδο. Προσπάθω να χτυπάω 7άρια plus αλλά επειδή στην ανατολική ευρώπη του σήμερα ξυπνήσαν απότομα, αν δεν μπορέσω, χτυπάω και κατώτερα. Αλλά πάω με κανονικές γυναίκες. Όχι πουτάνες με τον μανδύα του σπονσορινγκ. Και φυσικά όποια ζητάει επιτακτικά λεφτά παίρνει πούλο. Αλλά αν γαμήσω κανένα ωραίο αγγελουδάκι και πολύ περισσότερο στην τρυφερή ηλικία των early 20s και ενώ την έχω ξεμουνιάσει και γουστάρει και ναναι μαζί μου, μου ζητήσει με όμορφο δώρο ένα δωράκι, δε θα πω όχι... Αν θέλω να το ξαναγαμήσω φυσικά. Το κάνουν πολλές φορές και για τεστ, να δουν πόσο τις γουστάρεις ή αν μπορείς να της προσφέρεις ασφάλεια και χαρά. Γενικά, βγάλε τον δυτικό τρόπο σκέψης. Όποιος ταξιδεύει ανατολική ευρώπη το χέρι μπαίνει τσέπη. Είτε έτσι είτε αλλιώς. Αλλιώς μην πας. Πήγαινε δυτική ευρώπη, βγάλτην με μπύρες στο μπαρ και περίμενε μέχρι 5 το πρωί πιο μαλακιασμένο έχει μεθύσει να το βγάλεις και αν. Στην ανατολική ευρώπη είσαι ΑΝΤΡΑΣ και ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ. Όπως στην παλιά Ελλάδα. Αν δεν πας με τετοια νοοτροπία έχασες το παιχνίδι. Και στο κάτω κάτω αν παντρευτείς ένα ωραίο μουνί και του κάνεις παιδιά, δε θα το πληρώνεις? Τι θα τρώτε, τι θα πίνετε, που θα κοιμάστε? Δεν πρέπει σαν άντρας να εξασφαλίσεις το μέλλον της οικογένειας σου? Πρέπει. Οπότε ξεκίνα το training από Κίεβο για να αρχίσεις να συνηθίζεις!
Πολύ σωστός 1) Ανατολική Ευρώπη αν δεν πληρώσεις ποτά,φαγητά κλπ δεν σε παίρνουν στα σοβαρά (δεν μιλάω για δώρα κλπ είναι άλλη ιστορία) 2) Η Ουκρανή πχ έχει άλλες απαιτήσεις από εσένα ως ξένος άλλες από έναν Ουκρανό, ο Ουκρανός έχει το πάνω χέρι, οπότε πρέπει με κάποιο τρόπο να υπερισχύσεις 3) όλη μπορούν να έχουν γκόμενα αλλά με άλλο τρόπο... Και εσύ μπορείς όχι μόνο ο κμαν(αυτό προς vril)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
ακριβως

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.913
Πόντοι
5.827

συμβουλη δικια μου

Σε ποια πινακάκια ακριβώς αναφέρεσαι, φίλε μου;

Άμα όλοι εσείς δεν έχετε πρόβλημα να σπονσοράρετε, αλήθεια γιατί δεν το κάνετε αυτό εδώ με τις ελλεηνίδες αντί να τρέχετε Ουκρανίες; Τόσο καλύτερα μουνιά είναι εκεί πάνω σε εμφάνιση και χαρακτήρα;

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

Άμα όλοι εσείς δεν έχετε πρόβλημα να σπονσοράρετε, αλήθεια γιατί δεν το κάνετε αυτό εδώ με τις ελλεηνίδες αντί να τρέχετε Ουκρανίες; Τόσο καλύτερα μουνιά είναι εκεί πάνω σε εμφάνιση και χαρακτήρα;
φιλε διαβασε τα πιο πριν δεν ξαναγραφω τα ιδια..προφανως διαβαζεις μονο κμαν κανε οτι λεει ο κμαν

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1

Έχεις μιλήσει με ανατολικές ας πούμε και τις συγκρίνεις με τις Ελληνίδες ? Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θέλει ντε και καλά σπονσοραρισμα?

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Έχεις μιλήσει με ανατολικές ας πούμε και τις συγκρίνεις με τις Ελληνίδες ? Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θέλει ντε και καλά σπονσοραρισμα?
φιλε μου στην ελλαδα αυτοι που δεν ξερουν τα ξερουν ολα...ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ

• Like
Αντιδράσεις: XMan19

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.913
Πόντοι
5.827
φιλε διαβασε τα πιο πριν δεν ξαναγραφω τα ιδια..προφανως διαβαζεις μονο κμαν κανε οτι λεει ο κμαν
Δεν διαβάζω μόνο Kman, διαβάζω με προσοχή όλα τα ποστ. Απλά είχα ανατρέξει ένα χρόνο πίσω και όλοι αναφέρανε ότι δεν γαμήσανε ή μόνο κάτι μπάζα γυρίσανε να τους κοιτάξουνε και το κοινό όλων αυτών ήταν ότι δεν ξηλωθήκανε σε δώρα, προς επιβεβαίωση του Κμαν. Μπορείς να παραθέσεις λινκ με αυτά τα πινακάκια που γράφεις, γιατί δεν βρίσκω τίποτα και μου είναι λίγο δύσκολο να ψάχνω ανάμεσα σε 100δες ποστ; Στα πιο πρόσφατα ποστ πάλι ο Κμαν αναφέρει αναλυτικό μπάτζετ.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.913
Πόντοι
5.827
Όχι δεν έχω μιλήσει. Εσείς που έχετε μιλήσει και ξέρετε σας ρωτάω, για να μάθω κι εγώ.

Με κάνει να το πιστεύω γιατί ένα χρόνο πίσω όλοι όσοι δεν σπονσοράρανε μείνανε με το πουλί στο χέρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom