Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εχω φάει πολλές φορές προσβολές απο Πολωνεζες επειδή πηγα να πληρώσω χωρίς να ρωτήσω.. Πήρα απάντησεις του τύπου δεν είμαι πουτανα να πληρώσεις η μπορώ να πληρώσω για μένα κλπ..

Αυτα π.χ. Ουκρανία είναι επιστήμονικη φαντασία.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
.  Καταρχάς δεν ξέρω τη ηλικία σου αν είναι  μικρότερη από 35 είσαι σε πολύ καλύτερη θέση. Εγώ ας πούμε είμαι 27 ακριβώς. Όταν σπονσοραρεις η τα σκας αδρά φυσικό είναι μια κοπέλα όπως μια Ουκρανή, που στη χώρα της να μην έχει μαντήλι να κλάψει, λόγω του χαμηλού επιπέδου των μισθών να έχει αντίσταση 0. Παίρνεις  τη κοπελα ακαριαία, αλλά όπως καταλαβαινεις η μέθοδος αυτή δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προεργασία. Μίλησε με 10 κοπέλες πχ 6 μπορεί να είναι ζεστές βγες μαζί τους, ε κάποιες από ζεστές απλά θα σου δώσουν μια εμπειρία. Όμως αν είσαι κατω από 35 ειδικά, και αρχίσεις την προεργασία πολύ πριν πας και έχεις κλείσει ραντεβού σε κάποιες θα τους αρέσεις από αυτές. Όταν λέμε να πληρώσεις εννοώ καφέ,γλυκά,φαγητό κλπ που δεν το βρίσκω κακό, δηλαδή δεν ξέρεις αρκετές Ελληνίδες που αν δεν πληρώσεις θα σε πούνε Τσίπη? Έτσι και εκεί, δες το σαν δείγμα καλών τρόπων.  Και 2-3 παρατηρήσεις-αποψεις -->  1) Οποίο και να είναι το αποτέλεσμα πας για πρώτη φορά, και στο κάτω κάτω είναι μια επένδυση για τον εαυτό σου, κάθε ταξίδι θα σου αφήσει κάτι θετικό και πολύτιμες εμπειρίες 2) Πιστεύω ότι ο καθένας έχει διαφορετικη ιδιοσυγκρασία που σημαίνει ότι εσύ μπορεί να είσαι επιτυχημένος Ουκρανία, άλλος Ρωσία κλπ. η μπορεί να σου αρέσουν τελικά οι Πολωνέζες πιο πολύ από Ουκρανός κλπ . Εμένα πχ μου αρέσει η Βουλγαρία σαν τερέν αν και λίγο πιο δύσκολο 3) Αλλο σπονσοραρεις και cash και άλλο να την ψήσεις. Σου αρέσει η γκόμενα να σε τρελάνει στα προκαταρκτικά και να θέλει κι άλλο κλπ η να κοιτάει το ρολόι, και να λέει αα τελείωσε η βάρδια για απόψε? Άλλη αίσθηση η μη εμπορευματοποίηση τού όλου πράγματος , άλλο να γίνεται υγρή από εσένα άλλο από υλικά μεσα
συμβουλες απο καπειον ασχετον με την χωρα και της γκομενες εκει.λεξη κλειδη η προεργασια.
θα απαντησω με αυτο.δεν χρειαζετε καμια προεργασια.καμια δεν βγαινει ραντεβου μαζι σου γιατι σε γουσταρε και θα σε αφησει να την γαμησεις.θα σου πω ακομα περιπτωσεις που πολλες παραγειλαν και μετα ειπαν στο γκαρσονι βαλε μου τα να τα παρω μαζι!μου ειπανε αντε γεια με περνει η μανα μου ειναι σοβαρα αρωστη,γκομενες ακομα που δεν βρηκα στο ιτερνετ.στο ιτερνετ δεν θελουν κουβενετες και χασιμο χρονου αλλα ξεξαθαρες προτασεις τυπου κμαν.εσυ μπορεις να ακουσεις την αλλη πλευρα που γαμα τσαμπα με ραντεβουδακια.εγω σε βαζω στοιχημα να παιξεις οπως αυτοι και θα παρεις και εσυ τον πουλον.διαφοροι που εμφανιζονται περιστασιακα και λενε την επιτυχια τους και μετα εξαφανιζονται
εσεις μπορει να τους πιστευετε,εγω απλα γελαω μαζι τους.σαν τουριστας πας ουκρανια υπαρχει μονο ενας δρομος.οσους παρεις δρομους παλι εκει θα καταληξεις.στον δρομο του πληρωμενου.πριν 10 χρονια ημουν και εγω 28 και μετρουσα ειδη 20-22 χρονια πειρας εκει.με ειδαν το 80% που γραφουν για ουκρανια
για να μην εχεις αμφιβολια σε αυτα που λεω απο πλευρας εμφανισης και οικονομικης ανεσης.σου
λεω καθαρα οι γκομενες περνανε καλυτερα απο τις ελληνιδες και δεν εχουν αναγγη κανεναν.ειναι
στο παραδεισο και οταν χρειαστουν οικονομικη βοηθεια υπαρχουν χιλιαδες ντοπιοι σπονσορες
που λυνουν τα προβληματα τους.νεαρους,ομορφους εχουν δικους τους για ραντεβουδακια δεν σας χρειαζονται εσας.αν θες να με αμφισβητησεις και να πιστευεις αυτους που του ειδε και ξερει ο κανενας δικαιωμα σου.εγραψα ξανα για εμφανισημο ελληνα 45-48 απο βραζιλια 2 φορες ηρθε οδυσσο απο 2-3 μηνες.του μιλησε μια γκομενα βιζιτα που την εκοψα εγω και την εστειλα πανω του χαχαχαχ.αν θες να γραψω χιλιαδες παραμυθεια στο λεω ολοι θα με πιστεψουν γιατι με εχουν δει.ε δεν το κανω.αξιζει να πας χαλαρα να δεις μια ομορφη πολη χωρις να εχεις ψηλες απαιτησεις απο γκομενες και να κυνηγας αδικα.
ασε που καμια φορα οταν δεν κυνηγας και εισαι χαλαρος καμια φορα τυχεα ισως συμβει η εμεπιρια που θες να ζησεις!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αν θελετε αποδειξεις οι νεοι για τα πιο πανω διαβαστε για δνεπροπετροβσκ τι ελεγε ο γιαντισ-νταβαριτσ το 2009 νομιζω.του ειπαν οι γκομενες δεν εχουν προβλημα με βιζα εχουν χιλιαδεσ μαλακες διαθεσιμους να της χορηγησουν με οτι χρειαστουν.το βαζω στο δνεπρο θεμα και διαβαστε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
διαβαζω yantis για δνεπρο και  αξιζει να διαβασετε τι ελεγε το 2009.φιλοι ουκρανοι που δουλευαν
μαζι του ρουμανια σε πρεσβεια του ειπαν ολοι ξερουμε γιατι ερχωνται οι ξενοι εδω και για τισ μαλακιες που λενε για μπιζνες.γραφει και αλλα διαφορα που αξιζεται να διαβασετε.αυτα το 2009,ακομα και οι φραγγατοι ξενοι δεν μετρανε λεει αν δεν εχουν κονε με ντοπιους φραγγατους.αυτα και μετα πιστευετε
οσους θελουν να το παιξουν εροτυλοι σημερα και μερικοι με μπατζετ 10 ευρο την μερα περιμενουν οχι να μην ξοδεψουν για την γκομενα αλλα να βρουνε και μια να τους συντυρα και να σπονσαρει αυτη χαχαχα.εγραφα με αλλο νικ στην αρχη που ελεγα πριν 3 χρονια ισως και 4  διαθετω μπατζετ 300-500 ευρο την μερα και θελει ο αλλος να ερθει με λεωφορειο απο βαρσοβια να παιξει με νεροπιστολο.α ρε αρχοντα κμαν ποσο δικαιο εχεις χαχαχαχχα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.293
Πόντοι
3.656
Εχω φάει πολλές φορές προσβολές απο Πολωνεζες επειδή πηγα να πληρώσω χωρίς να ρωτήσω.. Πήρα απάντησεις του τύπου δεν είμαι πουτανα να πληρώσεις η μπορώ να πληρώσω για μένα κλπ..

Αυτα π.χ. Ουκρανία είναι επιστήμονικη φαντασία.
ουτε Ελβετία πληρωνουν οι γκομενες ποτε...
Σπισης νοτια Γερμανία οι αλλοδαπες ας ειναι κ τριτης γενιας παλι δε προθυμοποιουνται
Με μια πολωνεζα καποτε που βγηκα ζυριχη με κερασε τον καφε, αλλα την ειχα βοηθησει να περασει καποιο τεστ στο αεροδρομιο για τη δουλεια της
Αλλιως δε νομιΩ να πληρωνε, ειδικα που το παίζει κι ειναι ελαφρως μουναρα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.293
Πόντοι
3.656
διαβαζω yantis για δνεπρο και  αξιζει να διαβασετε τι ελεγε το 2009.φιλοι ουκρανοι που δουλευαν
μαζι του ρουμανια σε πρεσβεια του ειπαν ολοι ξερουμε γιατι ερχωνται οι ξενοι εδω και για τισ μαλακιες που λενε για μπιζνες.γραφει και αλλα διαφορα που αξιζεται να διαβασετε.αυτα το 2009,ακομα και οι φραγγατοι ξενοι δεν μετρανε λεει αν δεν εχουν κονε με ντοπιους φραγγατους.αυτα και μετα πιστευετε
οσους θελουν να το παιξουν εροτυλοι σημερα και μερικοι με μπατζετ 10 ευρο την μερα περιμενουν οχι να μην ξοδεψουν για την γκομενα αλλα να βρουνε και μια να τους συντυρα και να σπονσαρει αυτη χαχαχα.εγραφα με αλλο νικ στην αρχη που ελεγα πριν 3 χρονια ισως και 4  διαθετω μπατζετ 300-500 ευρο την μερα και θελει ο αλλος να ερθει με λεωφορειο απο βαρσοβια να παιξει με νεροπιστολο.α ρε αρχοντα κμαν ποσο δικαιο εχεις χαχαχαχχα
ρε μλκ χαρη πηρες γραμματεα?
Πως διολο κ γράφεις ετσι κανονικα.. Δεν εισαι εσυ αποκλειτεται. Γαμω το στατους σου κουμμπαρε..  :think:
Παρε τα 500 τη μερα και πηγαινε Τιρααπολ να γαμησεις την γυναικα του υπουργου εξωτςρικων!!!  :heavymetalbig:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.293
Πόντοι
3.656
αν θελετε αποδειξεις οι νεοι για τα πιο πανω διαβαστε για δνεπροπετροβσκ τι ελεγε ο γιαντισ-νταβαριτσ το 2009 νομιζω.του ειπαν οι γκομενες δεν εχουν προβλημα με βιζα εχουν χιλιαδεσ μαλακες διαθεσιμους να της χορηγησουν με οτι χρειαστουν.το βαζω στο δνεπρο θεμα και διαβαστε.
τοτε λεγαν μαλακιες.. Ειχαν κ παταειχαν θεμα
Απο περσσυ ομως οντως δεν εχουν γι αυτο κ φευγουν συνεχεια πολλες
Μι εζουν αδειασςι τα πουτανοχωρια..
Δυστυχως

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Σε ποια πινακάκια ακριβώς αναφέρεσαι, φίλε μου;

Άμα όλοι εσείς δεν έχετε πρόβλημα να σπονσοράρετε, αλήθεια γιατί δεν το κάνετε αυτό εδώ με τις ελλεηνίδες αντί να τρέχετε Ουκρανίες; Τόσο καλύτερα μουνιά είναι εκεί πάνω σε εμφάνιση και χαρακτήρα;

Απλά: ΝΑΙ, τόσο καλύτερα και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα.

Αν θες διάβασε το διάλογό μου με τον sad man για λεπτομέρειες.

• Like
Αντιδράσεις: vril

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
ουτε Ελβετία πληρωνουν οι γκομενες ποτε...
Σπισης νοτια Γερμανία οι αλλοδαπες ας ειναι κ τριτης γενιας παλι δε προθυμοποιουνται
Με μια πολωνεζα καποτε που βγηκα ζυριχη με κερασε τον καφε, αλλα την ειχα βοηθησει να περασει καποιο τεστ στο αεροδρομιο για τη δουλεια της
Αλλιως δε νομιΩ να πληρωνε, ειδικα που το παίζει κι ειναι ελαφρως μουναρα

Είμαι κάθετος στο θέμα γιατι απλά έχω βγει με ένα πρόχειρο υπολογισμό με πάνω απο 300 Πολωνέζες ραντεβού και λίγες σου λέω.

Πρέπει να καταλάβεις την διαφορά του κάνω την κίνηση με το πληρώνω. Εγω μιλάω για την κίνηση. Σαν άντρας φυσικά θα της πείς ασε ή αν επιμένει της λές την επόμενη φορά. Τελικά στον κέρασε όμως τον καφέ η Πολωνέζα αν ήταν Ουκρανή ή Ρωσσίδα δεν έπαιζε ακόμα και αυτόκινητο να της είχες αγοράσει πριν. Οι πολωνέζες δεν ενδιαφέρονται για το χρήμα, ούτε ομορφιά για αυτό έχουν κατακλύσει Πολωνια άφραγκοι Ινδοί και Πακιστανόι.Δεν έχουν πουθενά αλλού πιθανότητα. Μια πρωην μου εκει είναι με εναν φτωχό Ινδό που του πληρώνει το ενοίκιο και τον ζει. Αν τον δείτε θα τρομάξετε πιο άσχημος πεθαίνεις..
Φυσικά ο καμμένος εγκέφαλος τους με έκανε να διαγράψω τελέιως την χώρα και να μην ξανασχοληθώ μαζί τους απλά θέλω να είμαι δίκαιος άπο όσα είδα και έζησα χρόνια εκει στο θέμα των χρημάτων.

Άντρας που αξίζει για μένα δεν πρέπει να ασχολείτε με Πολωνέζες - υποβιβάζει τον εαυτο του - γιατί π.χ. μπορεί να εισαι θεός ομορφος, λεφτα, προσωπικότητα και να σε αφήσει με ενα βρωμιάρη άσχημο άφραγκο Ινδό επειδή απλά της έκανε κλικ στον καμμενο εγκέφαλο της. Αυτα σε Ρωσσίδα π.χ δεν γίνονται..Ότι αξίζει ο καθένας παίρνει.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Άμα όλοι εσείς δεν έχετε πρόβλημα να σπονσοράρετε, αλήθεια γιατί δεν το κάνετε αυτό εδώ με τις ελλεηνίδες αντί να τρέχετε Ουκρανίες; Τόσο καλύτερα μουνιά είναι εκεί πάνω σε εμφάνιση και χαρακτήρα;

Σε  εμφάνιση σαφώς.

Σε χαρακτήρα άστο καλύτερα, αλλά δεν έχει και νόημα να ρωτάς αφού κανείς δεν θέλει τις γυναίκες από εκεί για κάτι άλλο πλην γαμήσι, οπότε ξαναπηγαίνουμε στην εμφάνιση (και ευκολία γαμησιού) σαν ζητούμενο.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Οπως σε ολα τα πραγματα στην Ελλαδα ετσι και εδω υπαρχουν 2 διαφορετικες σχολες σκεψεις οι οποιες ειναι αντιδιαμετρικα αντιθετες...
ο τριτος που διαβαζει απλα πρεπει να πιστεψει μια απο τις 2

Ο καλυτερος ομως τροπος ειναι να παει πανω να πειραματιστει και να δει αν του ταιριαζει και αν του κανει η ουκρανια...

Χωρις πειραμα οσο kman και drlove να διαβαζεις δεν προκειται να καταλαβεις αν ειναι  η ουκρανια για εσενα η οχι...

ΤΕλος να υπενθυμισω ξανα οτι κατι που ειναι παραδεισος για εμενα μπορει να ειναι κολαση για καποιον αλλον γιατι πολυ απλα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι οποτε οι κανονες που λεει πχ ο κμαν το εχω πει και παραπανω ισχυουν για τον εαυτο του δεν σημαινει οτι οποιος τους ακολουθησει θα πετυχει τα ιδια

οποτε στους νεους προτεινω να πανε πανω να δοκιμασουνε αφου βεβαια διαβασουν και τις 2 σχολες και να  δουνε αν τους κανει...(η εμπειρια μου βεβαια λεει οτι κανενας απο αυτους που ρωταει και δεν ακουει προκειται να παει ποτε)

Οσο για τους παλαιους βλεπω οτι εκαναν σαν και εμενα..Δεν εγραφαν τιποτα αντλουσαν πληροφοριες και ηταν μαγκες..

τελος εγω πετυχα τον στοχο μου να γνωρισω 3-4 με τα ιδια μυαλα με εμενα οποτε στις 20 ξεκιναει το καινουργιο πειραμα

Καλη μερα και καλη τυχη σε ολους

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Μιας και δε θέλω να πάω κάπου απροετοίμαστος, είπα να ρίξω λίγο διάβασμα στα ποστ του τελευταίου χρόνου να έχω μια ιδέα για την πρόσφατη κατάσταση στην Ουκρανία και με αυτά που διάβασα έχω φρικάρει. Το ρεζουμέ είναι αυτό εδώ το ποστ:

Δηλαδή τελικά για να καταλάβω, μόνο ο kman γαμάει Ουκρανία επειδή είναι ο μόνος που σπρώχνει τόσο χρήμα; Υπάρχει ελπίδα να γαμήσει κάποιος χωρίς σπονσοριλίκια; Και αν όχι, γιατί όλος αυτός ο ντόρος για την χώρα αφού το σεξ το πληρώνεις ακριβά όπως όταν παραγγέλνεις έσκορτ;

Και για να σας προλάβω, δεν είναι ότι είμαι φτωχομπινές, απλά είναι ενάντια στην ιδεολογία μου να κερνάω γκόμενες. Αν έχω να διαλέξω ανάμεσα σε μια επαγγελματία πουτάνα και σε μια gold digger, ασφαλώς θα επιλέξω την πρώτη.

Προσθέτω στα παραπάνω, ότι τα μουνία που βλέπεις ανατολική ευρώπη, δεν τα βλέπεις στην Ελλάδα, όχι δεν τα ρίχνεις. Δες τη φώτο που έστειλα στο sad man. Δεν έχει σχέση..

Διάβασε τα πόστ του ΒΠ. Μπορείς να διαβάσεις και τα δικά μου τέλη Νοεμβρη που γύρισα. Μπορείς να παίξεις μπάλα Ουκρανία και χωρίς σπονσοριλίκια. Τα κεράσματα Ουκρανία και Ρωσία δεν τα αποφεύγεις όμως, δηλ να κεράσεις ένα ποτό ή ένα φαΐ. Μην το παίρνεις ότι έρχεται η γκόμενα για αυτό, είναι κοινωνική νόρμα. Δεν έχω δει ζευγάρι Ουκρανών η Ρώσων σε εστιατόριο ή μπαρ που να πληρώνει η γυναίκα. Να ξαναδιαβάσεις τη συμβουλή μου Ν. 7.

Πάντως στο ξαναλέω: δεν θα διάλεγα Ουκρανία για 1ο ταξίδι Αν. Ευρώπη. Πήγαινε Τσεχία, Πολωνία ή Βαλτικές χώρες (Λετονία, Εσθονία). Εγώ θα σου πρότεινα Βαλτικές (είναι πιο ακριβά τα εισητήρια). Από εμφάνιση γυναικών θα είναι περίπου το ίδιο. Και το ONS είναι πιο εύκολο και μιλάνε σχεδόν όλες Αγγλικά.

Αν θες να πας Βαλτικές χώρες στείλε καμιά ενημέρωση γιατί ενδιαφέρομαια.

• Like
Αντιδράσεις: XMan19

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Οι Ανατολικές δεν έχουν μυαλό.

Και Ρωσικά να μιλάς πάλι δεν κερδίζεις τίποτα γιατί δεν έχουν μυαλό και είναι πνευματικοκοινωνικoψυχολογικά από άλλο πλανήτη. Ειδικά αυτές από πρώην ΕΣΣΔ.

Πόσο μάλλον αν δεν μιλάς ρωσικά.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ.

Ολοι οι φιλοι στην ζωη ενος αντρα (ειδικα οι κολλητοι) ειναι αντρες εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις.

Αμα θελουμε κουβεντα εχουμε κολλητους εμεις θελουμε να βλεπουμε κατι ομορφο και να μπορουμε να συννενοηθουμε αμα ειναι ΚΑΙ εξυπνη ακομα καλυτερα αλλα δεν κρινει κανεις μονο απ αυτο.
Κρινει καθενας μας ΒΑΣΗ ομορφιας! και υστερα αν υπαρχει και μυαλο.
Σε ενα παραδειγμα που τα χεις με μια χοντρη δεν πα να ναι και αστροφυσικος ολοι θα λενε ο μαλακας κοιτα τι κυκλοφορει κανεις δεν θα λεει ααα τον τυχερο πηρε εξυπνη γυναικα.

Αυτος φιλε μου ειναι ο λογος που οι Σλαβες ειναι περιζητητες οτι πληρουν στο 100% τον νουμερο ενα λογο που οι αντρες θελουν μια γυναικα..Την ομορφια και την θηλυκοτητα.
ΠΡοσεχε δεν λεω τον μονο λογο(ομορφια) αλλα τον κυριο λογο!
Σιγουρα κατα την γνωμη μου η γυναικα πρεπει να εχει και μυαλο αλλα ερχεται μετα την εμφανιση και ειναι ο λογος που εχεις κολλητους,τις κουβεντες που θες και πρεπει να τις κανεις,τις κανεις με αντρες μονο..Νομος!

Παμε σε αυτο που λες οτι δεν εχουν μυαλο οι Σλαβες.

Εγω προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μια μεγαλη-τεραστια κατα την γνωμη μου παρανοιηση στον Δυτικο κοσμο για το ποιος θεωρειται εξυπνος.
Στην Δυση πιστευουμε (η μας κανουν να πιστευουμε καλυτερα) οτι εξυπνος ειναι οποιος σπουδαζει-δουλευει-βγαζει λεφτα..Αυτα ειναι τα βηματα "των εξυπνων" Δυτικων ανθρωπων.
Τα αποτελεσματα ειναι καταθλιψη,αυτοκτονιες,υπογεννητικοτητα,γυναικες που το παιζουν αντρακια,χανονται οι οποιες αξιες υπαρχουν.
Οι γυναικες πανε να παρουν ρολους που δεν μπορουν και δεν ειναι στην φυση τους μονο και μονο γιατι ετσι λεει μια μπουρδα που λεγεται φεμινισμος ειτε ισοτητα..Ισοτητα πανω σε τι δεν μας εξηγει κανενας.

Οποτε φθανουμε στο ερωτημα..Τι θεωρουμε ως εξυπνο?Ας αρχησουμε απο εκει
Γιατι αν το να ναι μια γυναικα εξυπνη εχει τα αποτελεσμα που βλεπουμε στην Δυση της πληρους παρακμης τοτε εγω προσωπικα διαλεγω μια "χαζη ανατολικια".

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Οι Ανατολικές δεν έχουν μυαλό.

Και Ρωσικά να μιλάς πάλι δεν κερδίζεις τίποτα γιατί δεν έχουν μυαλό και είναι πνευματικοκοινωνικoψυχολογικά από άλλο πλανήτη. Ειδικά αυτές από πρώην ΕΣΣΔ.

Πόσο μάλλον αν δεν μιλάς ρωσικά.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ.

Όλο τον κόσμο γύρισεις και τίποτα δεν είδες...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.435
Πόντοι
2.356
off topic αλλα μολις διαβασα το νημα του φιλου sexvolcano για το Πεκινο.

Αφηστε τις κλαψες και την μιζερια γιατι ειμαστε πολυ τυχεροι που ζουμε σε αυτη την ηπειρο ,ολα ειναι σχετικα κοντα μας με απιστευη ποικιλια σε γκομενες η πουτανες ... θες Ανατολικα υπαρχει η Ουκρανια , Ρωσσια ,Τσεχια κτλ γουσταρεις Δυση πηγαινεις Λονδινο ,Βερολινο κτλ
Σχεση τιμης-αποδοσης ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ , ωραιες πραγματι γυναικες με νορμαλ μπατζετ για να τις απολαυσεις. Αυτα φυσικα για αυτους που γουσταρουν τα ταξιδια ,την καλη ζωη και το ποιοτικο μουνι.
Για αλλους που ψαχνουν απλα μια γυναικα να τους ερωτευτει και να την παντρευτουν υπαρχει και το Αφγανισταν :grin: ακομα και εκει ειναι ευκολο αυτο.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Όλο τον κόσμο γύρισεις και τίποτα δεν είδες...

Οι μισοι ταξιδευουν φιλε μου και πανε καπου μονο και μονο για να ανεβασουν τις φωτο στο fb και instagram..
Ποσο θλιβερο,αμα κανεις το πειραμα που λεω σε Δυτικους (και ειδικα σε Αμερικανους) δεν θα σου πει ΚΑΝΕΙΣ και στο υπογραφω ναι.

Θα τους πεις ΟΛΑ τα εξοδα πληρωμενα πας οπου θες με ανταλλαγμα να μην βγαλεις ουτε μια φωτο και να μην κανεις καμια αναρτηση στα social media οτι πηγες.

ΚΑΝΕΙΣ δεν θα δεχθει

Εν ετη 2018 οι μισοι ταξιδευουν για το φαινεσθαι και οι αλλοι μισοι για να γαμησουν!

Και ειναι οι ιδιοι που  θα σου κοροιδεψουν τους αμυαλους Ρωσους,Κινεζους ενω ουσιαστικα κοροιδευουν τους εαυτους του!

Ασχετα που πανε στους πρωτους για να περασουν καλα(γυναικες) και βασιζονται σους δευτερους για τα παντα που εχουν(υλικα αγαθα) και τους κανουν χαρουμενους ειδικα τις φωτο που θα τους δωσουν likes!

Αυτα που αναφερω ειναι η αλλη οψη απ αυτην των Αμερικανων και Δυτικων οτι εχουμε το χρημα και τους γαμαμε ολους..Ειναι η αποψη των Ανατολικων  οτι εμεις σου προσφερουμε τις υπηρεσιες αρα καθοριζουμε και τις τιμες.

Προσφορα και ζητηση..Λοιπον!

Για αυτο προσεχτε τι λετε και πως συμπεριφερεστε αλλιως θα γινει οτι στην Ταυλανδη που οι συλληψεις πανε συννεφο πλεον...

Γιατι οταν αυτος που εχει το χρημα δεν σεβεται τον εμπορα τοτε μπορει ειτε ο εμπορας να σου δωσει σκαρτο εμπορευμα η ακομα χειροτερα να στο εξαφανισει και τοτε τα λεφτα του Δυτικου θα κανουν μονο για κωλοχαρτο!

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Ειμαστε τυχεροι σιγουρα που ζουμε στην Δυση σε σχεση με Ισλαμ ειδικα αλλα αυτο δεν πρεπει να μας κανει να συμπεριφερομαστε στους αλλους σαν τιποτενιους και κατωτερους γιατι αλλιως θα παει και η Ουκρανια θα παει και η Ταυλανδη και μετα οπως το λες ΙΣλαμ..Εκει κοψει αρχιδια αμα κοιταξει!!Οχι να σκεφτει να ακουμπησει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.293
Πόντοι
3.656
:grin:
off topic αλλα μολις διαβασα το νημα του φιλου sexvolcano για το Πεκινο.

Αφηστε τις κλαψες και την μιζερια γιατι ειμαστε πολυ τυχεροι που ζουμε σε αυτη την ηπειρο ,ολα ειναι σχετικα κοντα μας με απιστευη ποικιλια σε γκομενες η πουτανες ... θες Ανατολικα υπαρχει η Ουκρανια , Ρωσσια ,Τσεχια κτλ γουσταρεις Δυση πηγαινεις Λονδινο ,Βερολινο κτλ
Σχεση τιμης-αποδοσης ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ , ωραιες πραγματι γυναικες με νορμαλ μπατζετ για να τις απολαυσεις. Αυτα φυσικα για αυτους που γουσταρουν τα ταξιδια ,την καλη ζωη και το ποιοτικο μουνι.
Για αλλους που ψαχνουν απλα μια γυναικα να τους ερωτευτει και να την παντρευτουν υπαρχει και το Αφγανισταν :grin: ακομα και εκει ειναι ευκολο αυτο.
ολοι οι Απολλωνιοι πως το λες ειστε ετσι φιλοσοφημενα ατομα η μονο εσυ?  :cheesy:
Τι λεει ο ηφαίστειο? Αποτυχια το Πεκινο?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Είμαι κάθετος στο θέμα γιατι απλά έχω βγει με ένα πρόχειρο υπολογισμό με πάνω απο 300 Πολωνέζες ραντεβού και λίγες σου λέω.

Πρέπει να καταλάβεις την διαφορά του κάνω την κίνηση με το πληρώνω. Εγω μιλάω για την κίνηση. Σαν άντρας φυσικά θα της πείς ασε ή αν επιμένει της λές την επόμενη φορά. Τελικά στον κέρασε όμως τον καφέ η Πολωνέζα αν ήταν Ουκρανή ή Ρωσσίδα δεν έπαιζε ακόμα και αυτόκινητο να της είχες αγοράσει πριν. Οι πολωνέζες δεν ενδιαφέρονται για το χρήμα, ούτε ομορφιά για αυτό έχουν κατακλύσει Πολωνια άφραγκοι Ινδοί και Πακιστανόι.Δεν έχουν πουθενά αλλού πιθανότητα. Μια πρωην μου εκει είναι με εναν φτωχό Ινδό που του πληρώνει το ενοίκιο και τον ζει. Αν τον δείτε θα τρομάξετε πιο άσχημος πεθαίνεις..
Φυσικά ο καμμένος εγκέφαλος τους με έκανε να διαγράψω τελέιως την χώρα και να μην ξανασχοληθώ μαζί τους απλά θέλω να είμαι δίκαιος άπο όσα είδα και έζησα χρόνια εκει στο θέμα των χρημάτων.

Άντρας που αξίζει για μένα δεν πρέπει να ασχολείτε με Πολωνέζες - υποβιβάζει τον εαυτο του - γιατί π.χ. μπορεί να εισαι θεός ομορφος, λεφτα, προσωπικότητα και να σε αφήσει με ενα βρωμιάρη άσχημο άφραγκο Ινδό επειδή απλά της έκανε κλικ στον καμμενο εγκέφαλο της. Αυτα σε Ρωσσίδα π.χ δεν γίνονται..Ότι αξίζει ο καθένας παίρνει.

Αυτες με τον Ινδο θα ειναι μια στις 10.000. Το θεμα δεν ειναι οτι μια καμμενη θα παει με εναν φτωχο Ινδο ( οι περισσοτερες ουτε στα 2 μετρα τους πλησιαζουν ).
Το θεμα ειναι οτι γενικα ειναι ενα πλαισιο και μια κοινωνια πολυ ακαμπτη και οι σχεσεις διεπονται απο αντικοινωνικη και αποστειρομενη συμπεριφορα οχι μονο με τους ξενους, η μεταξυ τους αλλα ακομη και συγγενεις μεταξυ τους. Βρισκονται συγγενεις μεταξυ τους σε διαφορες περιπτωσεις και ειναι τοσο κρυοι και απομακροι που ειναι λες και συναντιουνται ατομα που στην Ελλαδα γνωριζονται για πρωτη φορα και μαλιστα δε θα ξαναειδωθουν. Και συμπεριφορα απο προκαθορισμενα πλαισια.
Το 90% των γυναικων εκει ειναι σε σχεση η γαμο ηδη πριν τα 23-24 με καποιον που τον ξερουν απο το γυμνασιο.
Απο δε τους ξενους που ζουν εκει ενα 70-80 % οχι "8αρια" και "9αρια" , αλλα το ζητημα για αυτους ειναι να γλυτωσουν απο το μονιμο χειρογλυκανο.  Οι υπολοιποι η εχουν φερει καμια απο τη χωρα τους, η εχουν γνωρισει κανα μπαζακι απο αυτα που εχουν μεινει παρατημενα. Ενα απειροελαχιστο ποσοστο εχει καποια το ας πουμε " 7".
Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι καθε χωρα η ιδια και οτι η εννοια "ανατολικες χωρες" εχει παψει να υφισταται, 30 χρονια μετα την καταρρευση του διαχωρισμου ανατολικου-δυτικου μπλοκ. Εδω υπαρχει ηδη μια ολοκληρη γενια που δεν εζησε καθολου ολη αυτη την κατασταση και ηδη ειναι πολυ διαφορετικη .
Ακομη και στις χωρες πρωην ΕΣΣΔ και τις ρωσοφονες ειναι πολυ διαφορετικη η κοινωνικη κατασταση αναμεσα τους, εδω ακομη ειναι διαφορετικη αναμεσα στην ιδια χωρα. Ποσο μαλλον αναμεσα σε χωρες πχ οπως η Εσθονια η η Αρμενα η το Καζακσταν (πρωην ΕΣΣΔ ολα αυτα).
Αλλα και απο τις υπολοιπες χωρες ειναι πολυ διαφορετικος , οχι η Πολωνια απο την Ρουμανια η την Ουγγαρια, αλλα η Πολωνια απο την Τσεχια που υποτιθεται ανηκουν στην ιδια " ομαδα".
Εν ολιγοις αυτα που ισχυουν για μια χωρα, δεν ισχυουν για μια αλλη ( καλα καλα δεν ειναι σιγουρο αν ισχυουν καθολικα για την ιδια τη χωρα που μιλαμε).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom