Οι Ανατολικές δεν έχουν μυαλό.
Και Ρωσικά να μιλάς πάλι δεν κερδίζεις τίποτα γιατί δεν έχουν μυαλό και είναι πνευματικοκοινωνικoψυχολογικά από άλλο πλανήτη. Ειδικά αυτές από πρώην ΕΣΣΔ.
Πόσο μάλλον αν δεν μιλάς ρωσικά.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ.
Ολοι οι φιλοι στην ζωη ενος αντρα (ειδικα οι κολλητοι) ειναι αντρες εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις.
Αμα θελουμε κουβεντα εχουμε κολλητους εμεις θελουμε να βλεπουμε κατι ομορφο και να μπορουμε να συννενοηθουμε αμα ειναι ΚΑΙ εξυπνη ακομα καλυτερα αλλα δεν κρινει κανεις μονο απ αυτο.
Κρινει καθενας μας ΒΑΣΗ ομορφιας! και υστερα αν υπαρχει και μυαλο.
Σε ενα παραδειγμα που τα χεις με μια χοντρη δεν πα να ναι και αστροφυσικος ολοι θα λενε ο μαλακας κοιτα τι κυκλοφορει κανεις δεν θα λεει ααα τον τυχερο πηρε εξυπνη γυναικα.
Αυτος φιλε μου ειναι ο λογος που οι Σλαβες ειναι περιζητητες οτι πληρουν στο 100% τον νουμερο ενα λογο που οι αντρες θελουν μια γυναικα..Την ομορφια και την θηλυκοτητα.
ΠΡοσεχε δεν λεω τον μονο λογο(ομορφια) αλλα τον κυριο λογο!
Σιγουρα κατα την γνωμη μου η γυναικα πρεπει να εχει και μυαλο αλλα ερχεται μετα την εμφανιση και ειναι ο λογος που εχεις κολλητους,τις κουβεντες που θες και πρεπει να τις κανεις,τις κανεις με αντρες μονο..Νομος!
Παμε σε αυτο που λες οτι δεν εχουν μυαλο οι Σλαβες.
Εγω προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μια μεγαλη-τεραστια κατα την γνωμη μου παρανοιηση στον Δυτικο κοσμο για το ποιος θεωρειται εξυπνος.
Στην Δυση πιστευουμε (η μας κανουν να πιστευουμε καλυτερα) οτι εξυπνος ειναι οποιος σπουδαζει-δουλευει-βγαζει λεφτα..Αυτα ειναι τα βηματα "των εξυπνων" Δυτικων ανθρωπων.
Τα αποτελεσματα ειναι καταθλιψη,αυτοκτονιες,υπογεννητικοτητα,γυναικες που το παιζουν αντρακια,χανονται οι οποιες αξιες υπαρχουν.
Οι γυναικες πανε να παρουν ρολους που δεν μπορουν και δεν ειναι στην φυση τους μονο και μονο γιατι ετσι λεει μια μπουρδα που λεγεται φεμινισμος ειτε ισοτητα..Ισοτητα πανω σε τι δεν μας εξηγει κανενας.
Οποτε φθανουμε στο ερωτημα..Τι θεωρουμε ως εξυπνο?Ας αρχησουμε απο εκει
Γιατι αν το να ναι μια γυναικα εξυπνη εχει τα αποτελεσμα που βλεπουμε στην Δυση της πληρους παρακμης τοτε εγω προσωπικα διαλεγω μια "χαζη ανατολικια".