Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα σε όλους σας..
Φίλος μου 39ρης με αντικειμενικά μέτρια εμφάνιση (αλλά πολύ καλός στο καμάκι) γνώρισε μέσω ίντερνετ (τίντερ) κοπέλες από Κίεβο.. Μίλησε με αρκετές καταστάλαξε σε μία και της έβαλε τα εισιτήρια για Αθήνα. Ότι φάγανε τα πλήρωσε ο μύστης και διαμονή τσάμπα για την κοπέλα στο σπίτι του για 4 μέρες (είχε παιδί και δεν ήθελε να το αφήσει παραπάνω μέρες μόνο)
Η γκόμενα 28αρα 1,75 ξανθιά με πράσινα μάτια. 7,5 χαλαρά που την είδα από κοντά!

Αυτό γίνεται.Ερχονται πολλές.Με δώρο ακόμα περισσότερες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έξοδα
1.Νυφοκυνηγος-500 ευρώ την εβδομάδα,3 γκόμενες
2.Σχεσακιας-1000 ευρώ το δεκαήμερο,3 γκόμενες
3.Σπονσορας-3000 ευρώ την εβδομάδα,3 γκόμενες
4.Πουτανιάρης-2000 ευρώ την εβδομάδα,15 γκόμενες
5.Γαμέας-1000 ευρώ την εβδομάδα,3 γκόμενες

Προϋποθέσεις:
1.Νυφοκυνηγος.Ηλικια άνω των 35,εισόδημα άνω των 1000 ευρώ το μήνα,καλή εμφανιση
2.Σχεσακιας.Ηλικια 28-40,εισόδημα πάνω από 800 ευρώ το μήνα,κανονική εμφανιση
3.Σπονσορας.Ηλικια άνω των 40,εισόδημα πάνω από 2500 ευρώ το μήνα,εμφάνιση αδιάφορη
4.Πουτανιαρης.Οποιαδηποτε ηλικία,εισόδημα άνω των 1000 ευρώ το μήνα,εμφάνιση αδιάφορη 
5.Γαμεας.Ηλικια άνω των 25,εισόδημα άνω των 800 ευρώ το μήνα,ύψος άνω του 180,γυμνασμένος,σφιχτης.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εσυ δεν λες kman πως Tinder ειναι χάσιμο χρόνου και σου ειπα μολις ασχοληθεί κόσμος μην λες πολλά γιατι θα γράψουν εδω?

βαλκανιος πουτσαρας τρεις λοιπον Κιεβο πριν 2 εβδομάδες (και οι τρεις απο Tinder), ο φιλος του παιδιού πάλι απο Tinder...Κατά τα αλλά δεν δουλέυει μόνο πουτάνες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εσυ δεν λες kman πως Tinder ειναι χάσιμο χρόνου και σου ειπα μολις ασχοληθεί κόσμος μην λες πολλά γιατι θα γράψουν εδω?

βαλκανιος πουτσαρας τρεις λοιπον Κιεβο πριν 2 εβδομάδες (και οι τρεις απο Tinder), ο φιλος του παιδιού πάλι απο Tinder...Κατά τα αλλά δεν δουλέυει μόνο πουτάνες.

Ίντερ,μάμπα,badoo είναι μια από τα ίδια.Εγω πάω με prearranged contacts από το ίντερνετ για να γαμήσω γρήγορα αλλά μετά τη δεύτερη μέρα τα παρατάω τα dating sites αφού βρίσκω καλύτερες στο έδαφος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλή φάση.. Πρέπει να ασχοληθώ κι εγώ λιγάκι με το θέμα..

Αν βάλεις όλα τα έξοδα φυσικά και έρχονται.Τωρα από τον Ιούνιο δε χρειάζονται βίζα οπότε ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη από πούτσα σε πούτσα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Τωρα από τον Ιούνιο δε χρειάζονται βίζα οπότε ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη από πούτσα σε πούτσα.
Και πολυ καλα πραττουν. Αν δεν ειχαν αυτη την συμπεριφορα πως θα γαμουσαμε εμεις πολυ και πολλες? Δεν γινεται αλλιως ...
Γενικα με τις ανατολικες δεν πρεπει να εισαι κτητικος και ζηλιαρης ,οτι και να σου λενε για να σε τεσταρουν αυτο ειναι που γουσταρουν κατα βαθος.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εδω δείχνεις την απειρία σου..Mamba είναι ευρέως γνωστό πως είναι για amateurs πληρωμένες Κίεβο όχι για κανονικές.Το ξέρουν οι πάντες αυτο.Καμία σχέση με badoo και  Tinder.

Ξαναλέω για χιλλιοστή φορά πως για άσπρη ζωνη αν απορρίψεις διαδίκτυο θα αποκλείσεις ένα μεγάλο ποσοστό απο γυναίκες γιατί ειναι πολλές που δεν πάνε στα clubs..

Παντού παίζεις μερα,νύχτα,διαδίκτυο αλλά για άσπρες ζωνες το διαδίκτυο εμένα προσωπικά και απο οτι βλέπω για πολλούς συναγωνιστές έχει δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα..Φυσικά για να πας άσπρη ζώνη πάνω απο 7 Κίεβο είναι δύσκολο. Υπάρχει limit.

Αλλά ας καταλάβουμε επιτέλους οτι το 7αρι στο Κίεβο δεν έχει γαμήσει το 60% των Ελλήνων έστω μία αντίστοιχη γκόμενα στην ζωη του όλη Ελλάδα..Μη  βλεπετε τα άτομα που γράφουν εδω που είναι ταξιδευτες και καβλιάρηδες.Το κυνηγάνε. Δέστε τους φίλους σας όπως βλέπω τους δικούς μου. Μια μέτρια έχουν 10 χρόνια σχεση απο το Πανεπιστήμιο αν δεν ειναι απλά αγάμητοι..Να καταλαβαίνουμε για τι μιλάμε..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτές που είναι να φέρετε εδώ,μιλάνε αγγλικά;Ή πρέπει να μιλάς κι εσύ ρωσικά για να συννενοείστε;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Αυτές που είναι να φέρετε εδώ,μιλάνε αγγλικά;Ή πρέπει να μιλάς κι εσύ ρωσικά για να συννενοείστε;
Τρεις που ειχα κατεβασει μιλουσαν πολυ καλα αγγλικα (η μια τελεια αφου σπουδαζε Αμερικη ,τωρα παντρευτηκε και εμεινε εκει)
Το καλοκαιρι και αυτη απο την Οδησσο ,απταιστα αγγλικα και αρκετα ταξιδεμενη σε Παρισι ,Ρωμη κτλ ηταν να ερθει τον Οκτωμβριο αλλα δεν ταιριαξε τελικα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για επαρχία δεν ξέρω τι παίζει αλλα Κίεβο σου εγγυόμαι πως θα βρείς αρκετές κοπέλες με πολύ καλά Αγγλικά. Αυτό ειναι και το καλό με το διδίκτυο επιλέγεις να ασχοληθείς με αυτες που τηρουν τα κριτήρια σου..Για μένα προσωπικά ενα απο αυτα ειναι η γλώσσα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδω δείχνεις την απειρία σου..Mamba είναι ευρέως γνωστό πως είναι για amateurs πληρωμένες Κίεβο όχι για κανονικές.Το ξέρουν οι πάντες αυτο.Καμία σχέση με badoo και  Tinder.

Ξαναλέω για χιλλιοστή φορά πως για άσπρη ζωνη αν απορρίψεις διαδίκτυο θα αποκλείσεις ένα μεγάλο ποσοστό απο γυναίκες γιατί ειναι πολλές που δεν πάνε στα clubs..

Παντού παίζεις μερα,νύχτα,διαδίκτυο αλλά για άσπρες ζωνες το διαδίκτυο εμένα προσωπικά και απο οτι βλέπω για πολλούς συναγωνιστές έχει δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα..Φυσικά για να πας άσπρη ζώνη πάνω απο 7 Κίεβο είναι δύσκολο. Υπάρχει limit.

Το mamba έχει τα πάντα.Και κανονικές καιι σεμιπρος και επαγγελματιες.Το 90% των σεξοτουριστων απο mamba γαμαει.Υπάρχει κάπου 15 χρόνια είναι το πιο κλασσικό σαιτ για πρώην ΕΣΣΔ.
Οι παλαιοί μιλφοκυνηγοι ο dirty και ο Μιδας σίγουρα απο μαμπα γαμανε,κάνει μπαμ.Το ίδιο και ο Σινοχαρας βρίσκει σεμιπρος απο mamba.
Και εσύ απο mamba θα γαμας και μετα θα πεις έγινε καλο θα κάνεις κωλοτουμπα.Οπως έκανες κωλοτουμπα για το Carribean που έλεγες ότι είναι χάλια μαγαζί με πουτανες και μπάζα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ειχα αρκετες μερες να μπω στο site και σημερα διαβασα οτι  σελιδες ειχαν γραφτει απο την τελευταια μερα ημερα που μπηκα

πραγματικα βλεπω τις 2-3 τελευταιες μερες το νημα εχει παρει την κατω βολτα απο θεμα ενημερωσης και αναλωνεται στις ελληνιδες σε σχεση με τις ουκρανεζες και αλλα κουλα του τυπου γιατι καποιος να παει κιεβο και να μην κατσει αθηνα.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΡΕΝΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ KAI ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΚΕΙ.  ΕΔΩ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ SEX TOURISM & LOVE TOURISM ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ

υπαρχουν παικτες που θελουν να ανταλαξουν τεχνογνωσια και πληροφορειες, μην γινεται καποιοι ασχετοι με το ανατολικο μπλοκ η αιτια να σταματησουν να γραφουν αξιολογα μελη διοτι στο τελος δεν θα γραφει κανεις και θα ψαχνετε πληροφοριες με το κυαλι.

θα βλεπετε μονο τις τσοντες του kman2 και θα χειροκροτατε γραφοντας ΑΞΙΟΣ  :rockon:

Υ.Γ. Σπυρο ειδα την κληση σου χθες το απογευμα, ειχα δουλεια και δεν μπορεσα να σε παρω μετα τηλεφωνο, θα σε καλεσω  σημερα το απογευμα.

Υ.Γ.2. πιστευω να μπορεσω να ανεβω και εγω κιεβο τον φλεβαρη, μιας και θα ειστε ολοι επανω θα το ξερω γυρω στις 12-15 μηνα αν ειναι να ανεβω κιεβο

Ε αυτο γινεται επειδη μπαινουν διαφορα τρολ και οριστε γαμανε το θρεντ.Ρε παιδια τι απαντατε στα τρολ τυπου sad man κλπ? Καντε τους μια αναφορα στο μοντ μπας και τους μπαναρει καποιος επι τελους αλλιως δε το βουλωνουν και παμε παρακατω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Συνήθως μιλάνε κάτι αγγλικά της πουτσας που φτάνουν για βασική συνεννόηση.
Επαρχία μάλλον χρειάζεσαι ρωσικά αλλα Κίεβο έχουν τόση εμπειρία απο πίπα σε αλλοδαπη ψωλη που πλέον το δουλεύουν το αγγλικό.
Όσο καλύτερα αγγλικά μιλάει,τόσο μεγαλύτερη εμπειρία εχει με ξένους ψώλωνες.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.507
Πόντοι
566
Δεν κατάλαβες είναι μουνόδολος γιατι δεν πηδάει τελικά..Αν πήδαγε πάω πάσο...Το μεγαλύτερο σύνολο απλά πυρφοριάζει..Κάνει χάρες και βαράει likes. Εμεις φίλε δεν πληρώνουμε 500αρικα  μιλάμε να πηδάς τσάμπα..Και ναι αυτο σε κρατάει αξιοπρεπή και άντρα γιατι έχεις βρεί λύση δεν χρειάζεται να ξεφτιλίζεις τον εαυτο σου..Ζητάς απλά ίσους όρους. Δίκαια πράγματα.Σου αρέσω μου αρέσεις ας δοκιμάσουμε..Όποια το αποδέχεται αλλίως βρίσκω ξένη!! Κάποιες το εκτιμουν Ελληνίδες και το αποδέχονται αλλά πλέον ένα μικρό ποσοστό απο αυτές.
Δεν υπάρχει σωτηρία όμως γιατι οι Έλληνες θα συνεχίσουν την μουνοδουλιάση και το προσκυνητό.

Τα post που κάνουμε εδω προσπαθούν να σώσουν την επόμενη γενια...Η δικιά μας τελέιωσε..Απλά βλέπει τις Ελληνίδες να ζουν και να απολαμβάνουν τον προσωπικό τους μύθο.

Τύπε μπορεις να γαμας μουνακια λεγοντας πως είσαι ρεπορτερ του MTV... Δοκιμασέ το....

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εισαι πανάσχετος Kman απο άσπρες ζώνες και επιπλέον παραπληροφορείς άσχημα.

Πρωτον είναι δυνατόν να λες πως Κίεβο δεν βρισκεις γκόμενες να μιλάνε Αγγλικά? Δεν καταλαβαίνεις πως θα μπει ο κόσμος στο Tinder και badoo και θα πάει και εκεί και μετά θα σου γράψει κάτσε ρε φίλε βρήκαμε  πολλές να μιλάνε Αγγλικά. ΣΤο λεω εγώ,στο είπε ο Τασος πιο πάνω θα στο πούν άλλοι 200...Σε ποιους νομίζεις απευθύνεσε? Κάθε 2-3 μήνες εκεί είμαστε.

Δεύτερον Mamba σου μιλάω για άσπρη ζώνη και λές ναι βρισκεις semi-pro...Διάβασε αυτά που γράφω..Ειπα είναι full στις semi-pro πασίγνωστο site για αυτό. Αν ψαχνεις με λεφτα ειναι πολύ καλό..Δεν είναι για άσπρες ζώνες.

Σου γράφει Βαλκάνιος πηδηξα 3 απο tinder πριν απο 3 εβδομάδες, σου λέω εγω πηδάω απο εκει και badoo, σου γραφει ο άλλος κατεβάζει απο Tinder Ελλαδα τωρα..Εσυ λές οχι απο mamba πηδανε μην ακούτε μαλακιές..Τελικά με ποιano;y τις οδηγίες πηδάει ο κόσμος τις άσπρες ζώνες και μπαίνουν και γράφουν μετά εδω?

Απλά ο Έλληνας ΞΕΧΝΑΕΙ..Για αυτο βγαζει συνεχως και τους ίδιους πολιτικούς..Τι εννοω?Για διαβάστε τις εμπειρίες των τελευταίων ταξιδευτων Κίεβο και πέστε μου απο που πήδηξαν και με ποια στρατηγική για ασπρη ζώνη..

Ότι όλοι γραφουν ναι πηδηξαμε τελικά απο Tinder άσπρη ζώνη δεν είδα κανεναν να λεει ειδες μας τα έλεγε ο Dr. Love. Και η κομωδια βγαινει kman τωρα (εκει γαμηθηκα στα γελια) και λεει σε Βαλκάνιο είδες στα ελεγα εγω!!Τι του έλεγες?? Τρεις βρήκες και αυτες απο Tinder (όχι με την βαλκανικη σου υπεροχή στο caribbean) και αντι απλά να κάνεις μοκο πας να το παρεις και υπερ σου!! Δεν περιγράφω άλλο απλα!!!!Γελάει ο κόσμος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εισαι πανάσχετος Kman απο άσπρες ζώνες και επιπλέον παραπληροφορείς άσχημα.

Πρωτον είναι δυνατόν να λες πως Κίεβο δεν βρισκεις γκόμενες να μιλάνε Αγγλικά? Δεν καταλαβαίνεις πως θα μπει ο κόσμος στο Tinder και badoo και θα πάει και εκεί και μετά θα σου γράψει κάτσε ρε φίλε βρήκαμε  πολλές να μιλάνε Αγγλικά. ΣΤο λεω εγώ,στο είπε ο Τασος πιο πάνω θα στο πούν άλλοι 200...Σε ποιους νομίζεις απευθύνεσε? Κάθε 2-3 μήνες εκεί είμαστε.

Δεύτερον Mamba σου μιλάω για άσπρη ζώνη και λές ναι βρισκεις semi-pro...Διάβασε αυτά που γράφω..Ειπα είναι full στις semi-pro πασίγνωστο site για αυτό. Αν ψαχνεις με λεφτα ειναι πολύ καλό..Δεν είναι για άσπρες ζώνες.

Σου γράφει Βαλκάνιος πηδηξα 3 απο tinder πριν απο 3 εβδομάδες, σου λέω εγω πηδάω απο εκει και badoo, σου γραφει ο άλλος κατεβάζει απο Tinder Ελλαδα τωρα..Εσυ λές οχι απο mamba πηδανε μην ακούτε μαλακιές..Τελικά με ποιano;y τις οδηγίες πηδάει ο κόσμος τις άσπρες ζώνες και μπαίνουν και γράφουν μετά εδω?

Απλά ο Έλληνας ΞΕΧΝΑΕΙ..Για αυτο βγαζει συνεχως και τους ίδιους πολιτικούς..Τι εννοω?Για διαβάστε τις εμπειρίες των τελευταίων ταξιδευτων Κίεβο και πέστε μου απο που πήδηξαν και με ποια στρατηγική για ασπρη ζώνη..

Ότι όλοι γραφουν ναι πηδηξαμε τελικά απο Tinder άσπρη ζώνη δεν είδα κανεναν να λεει ειδες μας τα έλεγε ο Dr. Love. Και η κομωδια βγαινει kman τωρα (εκει γαμηθηκα στα γελια) και λεει σε Βαλκάνιο είδες στα ελεγα εγω!!Τι του έλεγες?? Τρεις βρήκες και αυτες απο Tinder (όχι με την βαλκανικη σου υπεροχή στο caribbean) και αντι απλά να κάνεις μοκο πας να το παρεις και υπερ σου!! Δεν περιγράφω άλλο απλα!!!!Γελάει ο κόσμος.

Αφού λέω οτι μιλάνε αγγλικά συνήθως της πούτσας,τόσο καλύτερα όσο περισσότερο έχουν μπλέξει με ξένους.
Από μάμπα γαμάνε οι περισσότεροι ξένοι,ρώτα dirty,Μίδα,nyktero,Τάσο κτλ να δεις τι θα σου πούνε.Το τίντερ είναι σχετικά καινούργιο.
Το μάμπα είχε κάποτε ακόμη και 17000 γκόμενες από Κίεβο μόνο,είναι τεράστια δεξαμενή.Τώρα έχει πέσει κάπως.
Ο ΒΠ πάει αποκλειστικά μέσω τίντερ αυτό είναι γνωστό.Απλά ανοίγει το τίντερ και στοχεύει.
Και σε κλαμπ να πήγαινε την ίδια επιτυχία θα είχε.Εγώ έγραψα οτι θα γαμήσει τρεις το τριήμερο και μάλιστα μερικές θα έρθουν κατευθείαν στο διαμέρισμά του χωρίς ραντεβού όπως και έγινε.
Δηλαδή τις γάμησε όλες εφάπαξ.Αυτό γίνεται γιατί πάει με τακτική γαμέως.
Υπολόγισα σωστά τον αριθμό γαμεύσεων με βάση τη θεωρία οτι ο ικανός γαμέας γαμάει όσες ο πετυχημένος σπόνσορας στον ίδιο χρόνο συνεπώς αφού γάμησα εγώ τρεις το ΠΣΚ τόσες θα γαμούσε και αυτός.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ μια Ουκρανή που έφερα πέρυσι Γερμανία για τριήμερο με δωράκι.Τέτοιο επίπεδο είναι απόλυτα εφικτό να φέρεις.

GKH8w3.jpg

35nliY.jpg

Φωτός που τράβηξα στο ξενοδοχείο στη Φρανκφούρτη.

GWVx4G.jpg

Ac6y2S.jpg

Δεν άφηνε γυμνές φωτό.Είχε φοβερή κωλάρα.
Γενικά όταν φέρνεις γκόμενα πρέπει να ξηλωθείς γιατί πληρώνεις τα πάντα αεροπορικά,ξενοδοχείο,ρεστωράν,ταξί,δώρα και κυρίως και βασικό σε δυτικές τιμές ενώ η γκόμενα σου τρώει όλο το χρόνο,δεν μπορείς να ασχοληθείς με άλλες.
Κίεβο πληρώνεις τα ίδια αλλά στο πιο φτηνό και έχεις άπειρες επιλογές σε γκόμενες,δε δεσμεύεσαι με μία.
Τραβάς έναν πούτσο και βγαίνεις με την επόμενη και μετά με άλλη μέχρι τελικής πτώσεως.

• Like
Αντιδράσεις: 968

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Γράψε μας και τι γινόταν στο Β παγκόσμιο πόλεμο πιο site δουλευε..Να ξέρουμε για ιστορικούς λόγους!! Για το 2018 περιμένω πληροφορίες σοβαρές και αξιόπιστες.

Και ξαναλέω αν η γιαγιά μου είχα αρχίδια θα ήταν...Αν ο ΒΠ πηγαινε σε club ΑΝ ΑΝ ΑΝ..

Πρακτικα εγω άλλα διαβάζω δεν με ενδιαφέρει το ΑΝ αλλά αυτο που έγινε..Απο Tinder πήδηξε και απο Tinder κατέβασε ο άλλος φίλος Ελλαδα απο εκει πηδούσα κει εγω..Και γκρι ζώνη απο Mamba θα βγάζουν και θα γραφτεί σύντομα και αυτο..Αλλά θα πει ο Kman πάλι ΑΝ...

Σου αφιερώνω ενα κομματι.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γράψε μας και τι γινόταν στο Β παγκόσμιο πόλεμο πιο site δουλευε..Να ξέρουμε για ιστορικούς λόγους!! Για το 2018 περιμένω πληροφορίες σοβαρές και αξιόπιστες.

Και ξαναλέω αν η γιαγιά μου είχα αρχίδια θα ήταν...Αν ο ΒΠ πηγαινε σε club ΑΝ ΑΝ ΑΝ..

Πρακτικα εγω άλλα διαβάζω δεν με ενδιαφέρει το ΑΝ αλλά αυτο που έγινε..Απο Tinder πήδηξε και απο Tinder κατέβασε ο άλλος φίλος Ελλαδα απο εκει πηδούσα κει εγω..Και γκρι ζώνη απο Mamba θα βγάζουν και θα γραφτεί σύντομα και αυτο..Αλλά θα πει ο Kman πάλι ΑΝ...

Σου αφιερώνω ενα κομματι.

Είσαι κολλημένος με το ίντερνετ.Τι σημασία έχουν τα σάιτς?Η πάνω που πόσταρα από το mamba ήταν και τι με αυτό?
Εδώ φωτό του μοντέλου που έβγαλα από το Carribean.Οχι τόσο φοβερή στο πρόσωπο αλλά φοβερό σώμα.

hbZeiO.jpg

dr8YAv.jpg

7LZX3H.jpg

hWPHHV.jpg

Γενικά ο άρχοντας ο τιτανοτεράστιος Βαλκάνιος δεν έχει περιορισμούς.Χτυπάει παντού ανεξαρτήτως περιβάλλοντος και στέφεται από λαμπρή επιτυχία.
Γενικά πρέπει να κινείσαι στο δικό σου σύμπαν να αδιαφορείς για τα τεκταινόμενα γύρω σου.Εγώ επιβαλω το ρυθμό στο μαγαζί,καθορίζω τις εξελίξεις.
Τώρα το ΣΚ επιστροφή Κίεβο για ολική επαναφορά.Στόχος ένα τριολέ και δύο πούτσοι το Σαββατόβραδο.Οσοι πιστοί προσέλθετε.

Εδώ βαλκανικοί πύραυλοι ήταν έτοιμοι να εκτοξευτούν το Σαββατόβραδο.

rijyl9.jpg

Οπως καταλαβαίνετε με τέτοια ισχύ πυρός κάθε αντίσταση συντρίβεται άμα τη γενέσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom