Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
φιλε ταρκετ παλη σε βρισκω απειρο με αυτα που γραφεις.εντελως ασχετο και σοβαρα προβληματιζομε.
τοσο εμεπιρος και δεν ξερεις οτι το αρκετο ενδιαφερων σημαινει απατη?χαχαχαχαχ.πολυ εμπειρος))
ποσες ενθουσιαζονταν και ηθελαν να μιλησουμε σκαυπ.οταν μιλουσαμε και εβλεπαν μιλω ρωσικα
ξαφνικα εχαναν το ενδιαφερων και εξαφανιζονταν μπλοκαρωντας.απαντησε ο κμαν τον λογο.
σε σενα μαλλον βλεπουν φατσα θυματος για αυτο εχεις περαση.μην ξεχναμε εισαι και παραμυθας και
μπορει οταν ακουνε εισε ελληνας να τους ειπες συγενεια με τον ωναση εχεις αφου αφτες ειναι αθωες,ηλιθιες και παραμυθιαζονται ευκολα.καλα κρασια.
Κ εγώ ρωσικά μιλάω και γουστάρουν που τα ξέρω, εκτός από τις εθνικίστριες. Μάλλον σε σβήνουν επειδή πρέπει να σαι παππούς ή κουασιμόδος, οπότε λένε για να μένει εδώ ξέρει τα κόλπα δεν μπορούμε να τον ξεγελάσουμε, γιατί για να γαμηθούνε μαζί σου, θέλουν να κερδίσουν ότι μπορούνε σαν break even της σιχαμάρας. Για έναν στην ηλικία μου που μοιάζει με 30άρη, σου ξαναλέω δεν είναι τόσο δύσκολο να βγάλει κανονική γκόμενα. Ζεις στον μεσαίωνα. Λες ότι η γή είναι επίπεδη, δε συμφωνώ και θες να με ρίξεις στην πυρά. Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ