Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
φιλε ταρκετ παλη σε βρισκω απειρο με αυτα που γραφεις.εντελως ασχετο και σοβαρα προβληματιζομε.
τοσο εμεπιρος και δεν ξερεις οτι το αρκετο ενδιαφερων σημαινει απατη?χαχαχαχαχ.πολυ εμπειρος))
ποσες ενθουσιαζονταν και ηθελαν να μιλησουμε σκαυπ.οταν μιλουσαμε και εβλεπαν μιλω ρωσικα
ξαφνικα εχαναν το ενδιαφερων και εξαφανιζονταν μπλοκαρωντας.απαντησε ο κμαν τον λογο.
σε σενα μαλλον βλεπουν φατσα θυματος για αυτο εχεις περαση.μην ξεχναμε εισαι και παραμυθας και
μπορει οταν ακουνε εισε ελληνας να τους ειπες συγενεια με τον ωναση εχεις αφου αφτες ειναι αθωες,ηλιθιες και παραμυθιαζονται ευκολα.καλα κρασια.

Κ εγώ ρωσικά μιλάω και γουστάρουν που τα ξέρω, εκτός από τις εθνικίστριες. Μάλλον σε σβήνουν επειδή πρέπει να σαι παππούς ή κουασιμόδος, οπότε λένε για να μένει εδώ ξέρει τα κόλπα δεν μπορούμε να τον ξεγελάσουμε, γιατί για να γαμηθούνε μαζί σου, θέλουν να κερδίσουν ότι μπορούνε σαν break even της σιχαμάρας. Για έναν στην ηλικία μου που μοιάζει με 30άρη, σου ξαναλέω δεν είναι τόσο δύσκολο να βγάλει κανονική γκόμενα. Ζεις στον μεσαίωνα. Λες ότι η γή είναι επίπεδη, δε συμφωνώ και θες να με ρίξεις στην πυρά. Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μετά φταίω εγώ που σε λέω γελοίο? Ποιός σου είπε ρε θύμα ότι εγώ βγάζω 1000 ευρώ και έχω αμάξι 15ετίας? Ή ότι είμαι γκαρσόνι? Ο φίλος σου ήταν άπειρος στο καμάκι. Δεν τα λένε αυτά... Παρουσιάζουν τον καλύτερο εαυτό μήπως ψαρώσει η γκόμενα και αν ψαρώσει γαμάνε και εξαφανίζονται, αν δεν ψαρώσει αποχωρούν με ψηλά το κεφάλι, ότι δεν καταδέχτηκαν. Σχετικά με μένα, δεν έχω θέμα να μπαίνει το χέρι στην τσέπη. Και τα ταξίδια μου κάνω και τις εξόδους μου και δεν είμαι των 1000 ευρώ. Δώρα κάνω μόνο όταν το ζητήσουν με ωραίο τρόπο και τις έχω κανονικές γκόμενες, όποτε θέλω να τις γαμάω. Έκανα σπονσοράρισμα σε ένα καλό μουνί Λευκορωσία 50 ευρώ τη βδομάδα και τη γαμούσα κάθε δεύτερη μέρα και χωρίς έξοδο, κατευθείαν σπίτι. Τι σχέση έχει με το σπονσοραρισμα σου με 500 τη μερα???.... Της είπα έχεις φίλη? Θέλω να κάνω παρτούζα με 2 γκόμενες. Μου λέει είπε οκ, ένα φορεματάκι θέλει που κάνει 70 ευρώ. όχι για ένα γαμήσι, αλλά για μια μέρα. Καφέδες, φαγητά, γαμήσι, ξανα φαγητά. Εντελώς gfe. Τι σχέση έχουν αυτά που κάνω εγώ με τις παπαριές σου και του κμαν? Και μάντεψε τι, αυτά είναι οι εξαιρέσεις μου. Αν πχ. έχω γαμήσει 10 μουνιά σε ένα ταξίδι 20 μερών, τα 8 είναι μόνο με έξοδα ταξί και εξόδου και τα 2 με κανα χαρτζηλίκι ευτελές. Φυσικά ο μέσος μου όρος δεν είναι 9-10 αλλά 6-7, αλλά δε θέλω να γαμήσω 9-10 για αερογαμήσι. Θα γαμήσω κανονικέ γκόμενες που θα με γουστάρουν και θα μου τα δώσουν όλα στο γαμήσι. Αν θέλω να πάρω 9αρι 10αρι, θα δωσω την ταριφα την κανονική 100-200 για μια μέρα και θα το έχω. Ο άλλος δίνει 500 για ένα γαμήσι και μετά λέει τρέχει για να προλάβει να γαμήσει και δεύτερη με άλλα 500....  :idiot:

Δεν το συνεχίζω άλλο, σου έχω πει ότι σε λυπάμαι και έχω βαρεθεί επίσης να σε ξεβρακώνω... Εγώ παίζω ΕΤΣΙ ! Και το κάνω επιτυχώς 20 χρόνια. Αν δε σου αρέσει, αν δε γουστάρεις, πρόβλημα σου. Αν δε δέχεσαι όμως ότι γαμάω κανονικές γκόμενες ακόμα και Ουκρανία, έλα να με δεις, να με γνωρίσεις, να δεις τις γκόμενες μου, τις φωτογραφίες μου κλπ. Ως τότε, μην ξαναμιλήσεις για μένα.
καπεια φαση θα γνωριστουμε και θα τα παμε και καλα μην ανυσυχεις))
δυστχος εκλισα μαρτιο οδυσσο ενω θα ημουν κιεβο και αθηνα φεβρουαριο.καπεια αλλη φορα θα τυχει.
τωρα μιλας πιο λογικα με δωρακια και τετεια.αυτο το κανω οδυσσο αλλα μονο με κοπελες
απο αλλες πολεις που ψαχνουν τετεια φαση,καπειον να της σπιτωσει.οκ,το επιασα τι κανεις και ψαχνεις.αλλα τα αλλα ρε τρελε ππου λες ειναι βλακειες και το ξερεις.καμια δεν ερχετε απλα για αερα κουπανιστο επιδει εισαι βαλκανιος πουτσαρας η μπραντ πιτ.αφου συμφωνουμε γιατι διαφωνουμε τοτε.
ο φιλος αυτος που ζητησε να στα πω περισοτερο για δικη σου προστασια.επαθε πολλα σε βουλγαρια,ουκρανια,ρουμανια, πλεον 45 ειναι.φιλοι χρονια,τον ηξερα οταν πηγαινα ρεστοραν που δουλευε  με διαφορες σπονσορετες απο μοσχα πριν 15 χρονια.καλυνυχτα και ισως βρεθουμε και σοφια αν κατεβω

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Βγάλε τότε φωτό από τις γκόμενες που λες να δούμε για τι επίπεδο μιλάς.
Και εγώ γάμησα γκόμενα Λευκορρωσία με δώρο μια φούστα 50 ευρώ αλλά δεν ήταν σε καμιά περίπτωση εφτάρι.
Δεν παίζουν εννιάρια,δεκάρια για ξένους.Κανείς εδώ δεν έχει ποστάρει ποτέ εννιάρι και ούτε πρόκειται.
Εδώ Ουκρανέζα 180 που είχα το 2011 πληρώνοντας μόνο τα έξοδα διακοπών στην Κριμαία.
Φωτό που έβγαλα στην πισίνα.

SafHvV.jpg

Πόσταρε αν μπορείς κάτι καλύτερο.

Σε αυτό δε διαφώνησα ποτέ μαζί σου, μάλιστα το ξεκαθάρισα από τα πρώτα ποστ μου, πως οι εποχές που οι ξένοι παίρναν 8+ με ένα δείπνο και ένα κρασί, Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Ν. Το 2007 είχα βγάλει 9άρι με καφέ!!! Πάνε αυτά! Αναγκαστικά έριξα επίπεδο! Δε φταίω εγώ, οι εποχές που άλλαξαν φταίνε! Αλλά και αν πάω για 9, δε θα το πληρώσω επουδενί με 500. Προτιμώ να του κλείσω ένα πακέτο Ελλάδα με 1000 all inclusive και μια βδομάδα να τα γαμάω πρωί μεσημέρι βράδυ και να κάνω και τις διακοπές μου, παρά να δώσω 500 για 2 ώρες. Και πίστεψέ με πως αν ψάξεις, υπάρχουν. Φωτογραφίες πολύ ευχαρίστως Κίεβο από κοντά. Τέλος, για αυτή τη μουνάρα που τη γάμησες μόνο με τα έξοδα των διακοπών και την είχες συνέχεια μαζί σου, R E S P E C T. Το έχω πει και θα το ξαναπώ επειδή φοράω παντελόνια. Όταν μιλάς σωστά από μένα θα έχεις respect. Όταν πυρφορίζεις, θα σε κράζω και ας παρεξηγηθείς.

υγ: Για το δεύτερο επίσης εγκρίνω, αλλά για 3 μέρες δεν θα έκανα παραπάνω από 100 ευρώ. Δεν πρέπει να τις κακομαθαίνουμε, για να γαμάνε όλοι οι συναγωνιστές.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Κ εγώ ρωσικά μιλάω και γουστάρουν που τα ξέρω, εκτός από τις εθνικίστριες. Μάλλον σε σβήνουν επειδή πρέπει να σαι παππούς ή κουασιμόδος, οπότε λένε για να μένει εδώ ξέρει τα κόλπα δεν μπορούμε να τον ξεγελάσουμε, γιατί για να γαμηθούνε μαζί σου, θέλουν να κερδίσουν ότι μπορούνε σαν break even της σιχαμάρας. Για έναν στην ηλικία μου που μοιάζει με 30άρη, σου ξαναλέω δεν είναι τόσο δύσκολο να βγάλει κανονική γκόμενα. Ζεις στον μεσαίωνα. Λες ότι η γή είναι επίπεδη, δε συμφωνώ και θες να με ρίξεις στην πυρά. Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
σωστα φιλε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σε αυτό δε διαφώνησα ποτέ μαζί σου, μάλιστα το ξεκαθάρισα από τα πρώτα ποστ μου, πως οι εποχές που οι ξένοι παίρναν 8+ με ένα δείπνο και ένα κρασί, Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Ν. Το 2007 είχα βγάλει 9άρι με καφέ!!! Πάνε αυτά! Αναγκαστικά έριξα επίπεδο! Δε φταίω εγώ, οι εποχές που άλλαξαν φταίνε! Αλλά και αν πάω για 9, δε θα το πληρώσω επουδενί με 500. Προτιμώ να του κλείσω ένα πακέτο Ελλάδα με 1000 all inclusive και μια βδομάδα να τα γαμάω πρωί μεσημέρι βράδυ και να κάνω και τις διακοπές μου, παρά να δώσω 500 για 2 ώρες. Και πίστεψέ με πως αν ψάξεις, υπάρχουν. Φωτογραφίες πολύ ευχαρίστως Κίεβο από κοντά. Τέλος, για αυτή τη μουνάρα που τη γάμησες μόνο με τα έξοδα των διακοπών και την είχες συνέχεια μαζί σου, R E S P E C T. Το έχω πει και θα το ξαναπώ επειδή φοράω παντελόνια. Όταν μιλάς σωστά από μένα θα έχεις respect. Όταν πυρφορίζεις, θα σε κράζω και ας παρεξηγηθείς.

Μα τι λέμε τώρα?Οτι για τα οχτάρια και πάνω τώρα χρειάζεσαι μίνιμουμ 200 ευρώ σπονσοράρισμα σε κάθε ραντεβού και τα εννιάρια δεκάρια είναι πρακτικά απρόσιτα,δεν έχεις πρόσβαση.
Αυτή η ΜΙΛΦ μου κόστιζε 100 ευρώ σε κάθε ραντεβού αλλά ήταν εφτάρι.Εκανε όμως μοναδικό γλυφοκώλι.

avZhkf.jpg

8NZkNy.jpg

XQWzgD.jpg

RK0Pm0.jpg

GfsPgA.jpg

Φυσικά τη γνώρισα Carribean.

gvBaIw.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
καπεια φαση θα γνωριστουμε και θα τα παμε και καλα μην ανυσυχεις))
δυστχος εκλισα μαρτιο οδυσσο ενω θα ημουν κιεβο και αθηνα φεβρουαριο.καπεια αλλη φορα θα τυχει.
τωρα μιλας πιο λογικα με δωρακια και τετεια.αυτο το κανω οδυσσο αλλα μονο με κοπελες
απο αλλες πολεις που ψαχνουν τετεια φαση,καπειον να της σπιτωσει.οκ,το επιασα τι κανεις και ψαχνεις.αλλα τα αλλα ρε τρελε ππου λες ειναι βλακειες και το ξερεις.καμια δεν ερχετε απλα για αερα κουπανιστο επιδει εισαι βαλκανιος πουτσαρας η μπραντ πιτ.αφου συμφωνουμε γιατι διαφωνουμε τοτε.
ο φιλος αυτος που ζητησε να στα πω περισοτερο για δικη σου προστασια.επαθε πολλα σε βουλγαρια,ουκρανια,ρουμανια, πλεον 45 ειναι.φιλοι χρονια,τον ηξερα οταν πηγαινα ρεστοραν που δουλευε  με διαφορες σπονσορετες απο μοσχα πριν 15 χρονια.καλυνυχτα και ισως βρεθουμε και σοφια αν κατεβω

Όποτε κατέβεις να μου γράψεις και να βρεθούμε για καφέ. Το έχω πει πολλές φορές, πως εμάς τους άντες και περισσότερο τους γαμιάδες, μας ενώνουν περισσότερα απότι μας χωρίζουν. Όποτε συμφωνώ με κάτι μαζί σου η τον Κμαν, ξέρεις το λέω. Όταν ακούω μαλακίες ή με προσβάλλουν, αντιδρώ ανάλογα. Σχετικά με αυτό που λες, δεν υπάρχει γυναίκα σε ΟΛΗ την υφήλιο να μην είναι συμφεροντολόγα και να αποβλέπει κάπου από τον άντρα. Είτε Αμερικάνα, είτε Ρωσίδα, είτε Αφρικάνα Ολισαντέμπε. Τι μας είπες τώρα? Τον τροχό ανακάλυψες? Δεν υπάρχει πιο διαβολικό είδος από τη γυναίκα! Γιαυτό είχαν δαιμονοποιήσει πολλές τα παλιά χρόνια και το μεσαίωνα, μέχρι και η παλιά εκκλησία είχε δηλώσει πως η γυναίκα είναι δημιούργημα του δαβιόλου! Όλες ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ. Εμείς προσπαθούμε να γαμήσουμε στο μικρότερο δυνατό κόστος και να τις αφήσουμε στα κρύα του λουτρού νομίζοντας ότι θα μας τυλίγανε! Φυσικά δεν έρχεται καμιά για αέρα κοπανιστό, εμείς τη δουλειά μας κ αυτές τη δικιά τους! Όχι όμως να μας ξεβρακώνουν!

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μα τι λέμε τώρα?Οτι για τα οχτάρια και πάνω τώρα χρειάζεσαι μίνιμουμ 200 ευρώ σπονσοράρισμα σε κάθε ραντεβού και τα εννιάρια δεκάρια είναι πρακτικά απρόσιτα,δεν έχεις πρόσβαση.
Αυτή η ΜΙΛΦ μου κόστιζε 100 ευρώ σε κάθε ραντεβού αλλά ήταν εφτάρι.Εκανε όμως μοναδικό γλυφοκώλι.

avZhkf.jpg

8NZkNy.jpg

XQWzgD.jpg

RK0Pm0.jpg

GfsPgA.jpg

gvBaIw.jpg

Καταρχάς είναι μουνάρα 8άρι. Κατά δεύτερον σε σένα μπορεί να πάρει 200, σε άλλον 100, σε άλλον 50, σε άλλον τίποτα. Εκτός αν είναι επαγγελματίας. Εκεί πληρώνει και ο Μπραντ Πιτ. Δε σε κατηγορώ που γαμάς με αυτον τον τρόπο, μαγκιά σου. Ίσως μια μέρα όταν μεγαλώσω και εγώ να το κάνω. Αλλά προς το παρόν, δεν το δέχομαι. Η θα με ρίχνουν στα μαλακά ή δε θα γεύονται την πούτσα μου. ΤΕΛΟΣ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Απλά σου δείχνω τι επίπεδο χτυπάω τη νύχτα με τη μέθοδο Κμαν.Για αυτό δε με πολυενδιαφέρουν τα prearranged contacts του ίντερνετ αφού στο δρόμο και τη νύχτα βρίσκω καλύτερες.
Οσο μεγαλώνεις τόσο περισσότερα ζητάνε.
Το πρώτο γαμήσι με αυτήν ήταν απλά μετά από γεύμα σε ρεστωράν.Στο επόμενο όμως ραντεβού ζήτησε λεφτά αλλά μετά έγινε καθαρά booty call.
Είχε καλό χαρακτήρα και χρειαζόταν λεφτά για την κόρη της οπότε της έδινα το δώρο που ζητούσε.
Δε λέω οτι τη γαμούσα τζάμπα επειδή την πρώτη φορά έτσι έγινε.Το ίδιο και με το μοντέλο.Πολλές φορές ζητάνε λεφτά με το δεύτερο ραντεβού στο πρώτο έχεις ελευθέρας για να δοκιμάσεις και να τσιμπηθείς.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Απλά σου δείχνω τι επίπεδο χτυπάω τη νύχτα με τη μέθοδο Κμαν.Για αυτό δε με πολυενδιαφέρουν τα prearranged contacts του ίντερνετ αφού στο δρόμο και τη νύχτα βρίσκω καλύτερες.
Οσο μεγαλώνεις τόσο περισσότερα ζητάνε.
Το πρώτο γαμήσι με αυτήν ήταν απλά μετά από γεύμα σε ρεστωράν.Στο επόμενο όμως ραντεβού ζήτησε λεφτά αλλά μετά έγινε καθαρά booty call.
Είχε καλό χαρακτήρα και χρειαζόταν λεφτά για την κόρη της οπότε της έδινα το δώρο που ζητούσε.
Δε λέω οτι τη γαμούσα τζάμπα επειδή την πρώτη φορά έτσι έγινε.Το ίδιο και με το μοντέλο.Πολλές φορές ζητάνε λεφτά με το δεύτερο ραντεβού στο πρώτο έχεις ελευθέρας για να δοκιμάσεις και να τσιμπηθείς.

ισχύει, η κάθε γκόμενα έχει δική της τακτική. Πολλές ζητάνε και με τον καιρό. Πχ. γαμάς 1-2 φορες και ζητάνε μετά. Στο χέρι σου είναι να δώσεις για να συνεχίσεις να γαμάς ή να το κόψεις. Όσο μεγαλώνεις, δυσκολεύει, ισχύει και αυτό. Αλλά ξαναλέω, για μένα σε αυτή τη φάση της ζωής μου αυτά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ισχύει, η κάθε γκόμενα έχει δική της τακτική. Πολλές ζητάνε και με τον καιρό. Πχ. γαμάς 1-2 φορες και ζητάνε μετά. Στο χέρι σου είναι να δώσεις για να συνεχίσεις να γαμάς ή να το κόψεις. Όσο μεγαλώνεις, δυσκολεύει, ισχύει και αυτό. Αλλά ξαναλέω, για μένα σε αυτή τη φάση της ζωής μου αυτά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Αν βγαίνεις συνέχεια έξω,γνωρίζεις διαρκώς άλλες οπότε σχηματίζεις πολύ γρήγορα χαρέμι.Μετά είναι η διαχείριση του χαρεμιού,μερικές τις κρατάς άλλες τις πετάς.Αυτό διαρκώς ανανεώνεται.Πρέπει συνέχεια να προσδιορίζεις τις ευκαιρίες,τα πραγματικά κόστη να τις κρατάς το χαλινάρι δεν είναι τόσο εύκολο.
Η καθεμιά κοιτάει να φάει όσο το δυνατό περισσότερα για να μηνα αφήσει κομποδεμα για τις υπόλοιπες.Δε σε αφήνουν να πας στα κλαμπ για να μη γνωρίσεις άλλες,σου τρώνε όλο το χρόνο,γενικά μετράει πάντα το κόστος ευκαιρίας.
Μετά τα 40 έγινα full time σπόνσορας,η τελευταία χωρίς λεφτά ήταν μια παντρεμένη Πολωνέζα.
Τα σπονσοριλίκια τα ξεκίνησα το 2008,οι γκόμενες με έβαλαν σε αυτά.
Πριν το 2008 γαμούσα χωρίς λεφτά αλλά πολύ λιγότερες και μου έβγαινε η Παναγία στην προσπάθεια.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
0
Εγώ την αλήθεια τους γράφω.Σπόνσορινγκ χωρίς λεφτά δε γίνεται.
Τα έξοδα τα γράφω ακριβώς.
Τι θα γίνει αν κάποιος τη δει γατόνι και πάει να πουλήσει μούρη με πλαστά στοιχεία όντας άφραγκος,επίσης το έγραψα.
Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι καθενός να δοκιμάσει να βάλει το κεφάλι του στο στόμα του κροκόδειλου.

Ας απαντησω σε εναν εναν... αν και ειστε πνευματικα αναπηροι θα το κανω μηπως νιωσετε λιγο!!! Αφου διαβασες τα ποστ μου,θα ειδες πως του εγραψα πως δεν μπορει να ανταγωνιστει εναν γυμνασμενο 25αρι ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΜΕ ΑΥΤΟΝ! μην παιρνεις κομματια απο οτι εχω γραψει  και διαστρευλωνεις τα λεγομενα μου!!
Επισης ακομα και με λεφτα δεν προκειτε μια απλη κοπελιτσα (οχι πουτανα ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ!) να κοιτουσε ποτε τον κμαν αντι για εναν πιτσιρικα.
Κμαν ναι μπραβο σου καλα κανεις που τα σκας, αλλα ουτε μαγκια ειναι ουτε τπτ να γαμας κ να πληρωνεις και να κοκορευεσαι κιολας!!!
Δεν εχω ιδεα απο κιεβο και ρωσια γιατι σεν εχω ερθει ποτε αλλα εχω γαμησει πολλες ρωσιδες που εκαναν διακοπες μυκονο και ροδο... και μαντεψε....ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ε??? Επισης εχω παει σε πολλες χωρες και παντα προσπαθω να γαμησω τσαμπα..εκτος απο ταυλανδη να σου πω την αληθεια!
Αυτο ειναι το ζητουμενο για μενα... να με γουσταρει η γκομενα που παει μαζι μου οχι να το κανει απο αγγαρεια!! Και για να σε προλαβω στα μπουρδελα παω με φιλους μου για την καυλαντα να γελασουμε και για να κανουμε καμια παρτουζα μιας και ειναι λιγο δυσκολο να κανεις σκηνικα τετοια η σου καθονται μια στο τοσο!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
ολες πουτανες ειναι ρε λοβ με αγγλικα.σιγα μια νορμαλ που καθετε να μιλα στα αγγλικα με ξενους
για να τους καθετε τζαμπα.

Και πως μου έχουν κάτσει 13+ σε ένα χρόνο και 2 μήνες χωρίς λεφτά Κίεβο? Πόσο τυχερός πια?
Η μήπως δεν τα πέρνουν απο μένα και τα τσιμπάνε απο άλλους?Ελα δεν γίνονται αυτα.Μην δουλευόμαστε.

Τα πράγματα ειναι όπως τα λέει και βλέπει ο target τα ιδια βιώνω και εγω..Υπάρχουν πολλές πουτάνες Ουκρανία αλλά και πολλές κανονικές με την δουλεία τοθς,την ζωη τους τα ταξίδια τους κλπ..

Target προσεχε Πολωνέζες..Παραλίγο να την πατήσω πάλι για δευτερη φορα σε ενα οχταμηνο..Μου εστελνε μια που ξερω απο παλια εκει καθε μερα πως ειναι ερωτευμενη μαζι μου σε παρακαλώ ελα βγαλε εισητηρια σε περιμενω εχω ονειρα για εμας κλπ κλπ κλπ ...Σκεφτόμουν να πάω πιο πολύ για να δω τους φίλους μου εκει που μου έχουν λέιψει..Μου στέλνει σήμερα βρήκα τον έρωτα της ζωής μου συγνωμη γειά..χαχαχαχαχα..Δεν αντεχω αλλο θεέ μου...ΠΟΣΟ ΚΑΜΜΕΝΕΣ.. Μην πας για γκομενα Βαρσοβια..Αλλάξε ticket και πήγαινε Βουδαπεστη..Πιο σίγουρο ειναι.Όλες οι Πολωνέζες τις ιδιες παπαρίες κάνουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στο σπονσορινγκ είναι καλύτερα να είσαι σαραντάρης παρα τριανταρης με τα ίδια λεφτά.Ο σαραντάρης θεωρείται πιο αξιόπιστος και υπάρχουν και άλλοι λόγοι.
Αν δηλαδή πάει ενας ξανθός ψηλός,εμφανίσιμος,ευκαταστατος εικοσιπενταχρονος Σουηδος να μου φάει τη γκομενα στην Ουκρανία δε θα κάνει τίποτα ενω ο σαραντάρης Σκανδιναβός θα με ξεσκίσει.Με έχουν διαλύσει τέτοιοι για αυτό το λέω.

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
197
Πόντοι
1

avZhkf.jpg

8NZkNy.jpg

XQWzgD.jpg

RK0Pm0.jpg

GfsPgA.jpg

gvBaIw.jpg
Σε πρακτορείο γνωριμιών την βρήκες,γιατί εκεί έχει αγγελίες με την φωτογραφία της   :2funny: 

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456

ρε συ ημαρτον να πουμε!

αυτο ειναι το στυλ του βαλκανιου υπεραρειου σπονσορα? με το παπουδιστικο πουλοβερακι που φορανε κατι παπουδες στο χωριο?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: με τετοιο λουκ, με εμφανιση σα γαμω το κερατο μου και με ταξιδι πληρωμενο απο την εταιρεια και με ολο το μηνιατικο του χιλιαρικου, πιστευεις στα αληθεια οτι σε παιρνει καμια στα σοβαρα για μπρουκλη??? Ρε βλακα σε δουλευουνε οπως εδω στα κωλομπαρα για να σε σπρωξουνε να χαλασεις πιο πολλα  :uglystupid: :uglystupid: καλα σου ελεγε ο αλλος, τραβα σε κανα fkk να γαμας με κανα κατοσταρικο και ασε τα ανοιγματα που δε σε παιρνουν, εισαι και γερος κοιτα να βαλεις και τιποτε στην ακρη να εχεις κανα τσαγακι  :woldman:

αχαχαχαχα εχω λιωσει ρε μαλακες με τον καραγκιοζη  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το νημα εχει κορεστει εντελως.
Επαναλαμβανονται τα ιδια και τα ιδια απο παλια και νεα μελη με τον Κμαν καθε φορα να περιαυτολογει για τα "κατορθωματα" του.
Ισως θα επρεπε να ανοιχτει ενα νημα αποκλειστικα γι αυτον και τις "περιπετειες" του , γιατι δεν νομιζω πως αφορα ο τροπος του και τα χρηματα που ριχνει σε καθε επισκεψη του και πολλους εδω μεσα.
Φανταζομαι πως στα καταστηματα που επισκεπτεται για χρονια, τον εχουν μαθει πλεον, και του στελνουν στοχευμενα πουτανες ως παλιο πελατη .
Οι ανταποκρισεις και κυριως οι υπερβολες που τις συνοδευουν, δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα , καποιου που θα επισκεφτει το Κιεβο ,  για να κανει γνωριμιες και να κυνηγησει το one night stand.
Για το τελευταιο χρειαζεται ικανοτητα, επικοινωνια, στυλ . Το χρημα εκει δεν ειναι ο βασικος παραγοντας επιτυχιας.

Και κατι τελευταιο: Αυτο με το γεωγραφικο προσδιορισμο καθε φορα "Βαλκανιος" ,σε ολο τον υπολοιπο κοσμο, σαν υποτιμηση θα το εκλαμβανε καποιος , παρα σαν κατι για το οποιο θα ηταν και περηφανος να το διαφημιζει.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Ρε παιδια μην το κουραζετε οταν γαματε καλυμμενες πουτανες δεν εχετε καμμια διαφορα απο τον Πικερ , αυτον που γαμα στην φυλης η τα απλα CG
ΜΠΑΙΝΕΙ - ΒΓΑΙΝΕΙ - ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ - ΠΛΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ
Εισαι ζιγκολο κυριος? Το εχεις επαγγελμα να γαμας ωραια μουνια  να τρεχουν ξοπισω σου και να σε συντηρουν εκει ειναι η μαγκια
Πανω κατω ο περισσοτερος κοσμος βρισκει κανα μετριο μουνι , καμμια παρτουζα με φιλο , κανα ταξιδακι με τουριστρια , διαδικτυο και η ζωη συνεχιζεται

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μυστες μην εριζετε, αφηστε τα μιση και ολα τα λουλουδια να ανθισουν,
το πολυ πολυ βαλτε καποιον τσετσενο να παρει τηλεφωνο για μπομπα ενα σαββατοβραδο  η στειλτε τις φεμεν στην καριβιαν να αφοπλισουν τους βαλκανιους πυραυλους, η εστω τηλ στο αεροπορτο.

καλως η κακος το παρον νημα ειναι το κεντρο που συντονιζει τις επιθεσεις στην βαλκανικη ενδοχωρα, εως το κιεβο. και εδω εχουμε παρει τεραστια μαθηματα για το σοβιετικο μουνο ελ ντοραντο...οσο υπαρχει  ακομα!
μην τσιμπατε ο ενας απο τον  αλλο, γραψτε οτι μπορειτε και καπου εμεις οι αδαεις θα βγαλουμε ακρη, μετα απο μελετη και προσπαθεια. η τουλαχιστον μαθαμε-μαθαίνουμε ! πως να μην μας πιασει το κοτσο καμια σειρινα τις στέπας, ειτε ειναι φοιτητρια στο κιεβο ειτε καθαριστρια αθηνα ειτε τουριστρια στο σαρμ ελ πεη. ειτε εμεις βγαζουμε ενα ευρο η ενα μυριο ευρα.

εμεις παμε για τον μεσο γοναμπι τουριστα και εδω εχουν δοθει εργαλεια αυτη την χρονικη στιγμη. τυχαιο? νεα πνοη στην χορδη-νημα με συγχρονες ιντερνετικες τεχνικες. το φαντασμα της θεωριας του δασκαλου πλανάτε απο πανω. σαν το φαντασμα των  
ιμιων. υπαρχουν παραλληλα κβαντικα καμακικα συμπαντα, αναλογα με τις ανάγκες του καθενος, τα οποια ομως δια περναει ο λογος του, σαν υπερχορδη.
αυτος ο γεναρης ειπαμε δεν ειναι τυχαιος! το μακεδονικο και το αινιγμα του δασκαλου με εχουν λυγισει. αρα χρονος μηδεν, ολα για τη μακεδονια ως την κυριακη. εκ-σαλλου αγαπητε αναγνωστη και η μακεδονια σε ενωνει ακομα με τον μουνοπαραδεισο.
ΟΜ
υγ.
και οι δυο μουσατοι φυγανε γεναρη με διαφορα δεκα χρονια. τυχαιο?
προφητεια τζιμακου 3min απο αγιο ορος για θρακη
Η μακεδονια θα σωσει την ελλαδα γιατι καποια ελλαδα αποφασισε να αυτοκτονησει !
μολις πριν κλεισω το ποστ,τυχαιο?,ειδα οτι 31-1-1828, πεθανε στα μπουντρουμια της βιεννης ο Αλξ. Υψηλαντης. για τους πιο νεους να πω οτι ηταν λιγο πιο παλιος απ το δασκαλο. τοτε που τις πουλουσανε σετ στα παζαρια. στη μια γιδα, δωρο αλλη μια.  σκεφτειτε αφησε τον παραδεισο για να μας φερει λιγο φως.

συσπείρωση στις ταξεις του εθνικογαμισμου.
...Συνορα με ουκρανια!
Εθνικογαμισμος στην πραξη.4-2-18
Ολοι το πρωι στα πηδηχτηρια, μεσημερι συνταγμα, βραδυ πηδηχτηρια!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δε θα ξανααπαντησω στους συκοφάντες εδώ.Θα τους χύνω στη μάπα στο θρεντ του σπόνσορινγκ.
Απέραντη μανία.Η ζημιά που κανουμε είναι τρομερή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom