Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ναι για αυτο σε ρωτάνε πάντα

-μενεις μόνιμα εδω
-ψάχνεις για σοβαρή σχέση?
-γιατι δεν εισαι παντρεμένος?

Γιατί ψάχνουν "πολύ κακός,πολύ γαμιας,πολύ λεφτάς κτλ,δηλαδή unlimited."
Αυτά τα ρωτάνε σε εσένα που πας ευγενικά!  Σε έναν κούκλο που θα τους κάνει κλίκ με τα μπράτσα δεν τον ρωτάνε τίποτα εκτός από το που μένει,  αν μένει μόνος και τι ώρα θα ήθελε να φύγουν μαζί...
Εσύ μπερδεύεσαι διότι είσαι μορφωμένος και έχεις καλλιέργεια αλλά δεν καταλαβαίνεις πως οι γκόμενες σε γουστάρουν γιατί είσαι γυμνασμένος με στυλ Γιούγκου!  Το είδα στις φωτογραφίες σου! Νομίζεις πως σε γουστάρουν επειδή μίλησες ευγενικά και νορμάλ αλλά αυτές βλέπουν έναν γυμνασμένο εμφανήσιμο Έλληνα!
Επίσης να σημειώσω πως βαλκανικό στυλ Γιούγκου δεν διαφέρει ενδυματολογικά η σε κούρεμα από τους δυτικούς! Διαφέρει στη ματιά το ύφος το παράστημα την σοβαρότητα και τη παρυσία γενικώς! Μην πάει το μυαλό σε κανένα στυλ βαρυμαγκα  με πουκάμισα και μπότες ή φουλ τατού και καδενες...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αυτά τα ρωτάνε σε εσένα που πας ευγενικά!  Σε έναν κούκλο που θα τους κάνει κλίκ με τα μπράτσα δεν τον ρωτάνε τίποτα εκτός από το που μένει,  αν μένει μόνος και τι ώρα θα ήθελε να φύγουν μαζί...
Εσύ μπερδεύεσαι διότι είσαι μορφωμένος και έχεις καλλιέργεια αλλά δεν καταλαβαίνεις πως οι γκόμενες σε γουστάρουν γιατί είσαι γυμνασμένος με στυλ Γιούγκου!  Το είδα στις φωτογραφίες σου! Νομίζεις πως σε γουστάρουν επειδή μίλησες ευγενικά και νορμάλ αλλά αυτές βλέπουν έναν γυμνασμένο εμφανήσιμο Έλληνα!
Επίσης να σημειώσω πως βαλκανικό στυλ Γιούγκου δεν διαφέρει ενδυματολογικά η σε κούρεμα από τους δυτικούς! Διαφέρει στη ματιά το ύφος το παράστημα την σοβαρότητα και τη παρυσία γενικώς! Μην πάει το μυαλό σε κανένα στυλ βαρυμαγκα  με πουκάμισα και μπότες ή φουλ τατού και καδενες...
σε κανενα ουκρανο δεν ρωτανε τιποτα και κανουν παρτουζες με την παρεα ολοι.
στους ξενους ρωτανε αυτες τις μαλακιες γιατι ξερουν αυτοι ερχονται να βρουνε γυναικα.
οχι πως τους ενδιαφερει,σε οσες με ρωτησαν και επεσα στην παγιδα λεγωντας ψαχνω νορμαλ κοπελα για
σχεση και τετεια καμια δεν απαντησε.γιατι με ρωτησανε τι ψαχνω αφου δεν τους αρεσα? παραδειγμα.
ο ξενος δεν πα να ειναι ο μπραντ πιτ θα βρουνε δικαιολογιες να τον αποφυγουν και θα πανε στον ταρασ μπουλπα να της γαμησει με ολη την παρεα.δεν αυτα στο ιτερνετ.reallifecam,voyer house.θα δεις τι συμβαινει πραγματικα σε ζωντανα σπιτια ουκρανια.ειναι ζευγαρια που ζουνε με καμερες στο σπιτι,αν πληρωνεις εχεις ολες τισ καμερες ονλινε αν οχι μονο σε μερικα δωματια.εχω ολες τισ παρτουζες και τα γαμησια και γελαω που βλεπω εδω και 3 χρονια.εχει ζευγαρι που ειναι νορμαλ,εχει αλλα που καθε μερα
ανταλασουν με παρεα ιδιους η και νεους φιλους,εχει ζευγαρι 3 χρονια εκανε 2 φορες ανταλαγη με το ιδιο ζευγαρι και μια φορα με αλλο ζευγαρι που φιλοξενουσαν χωρισ ζηλιες.αηδιασα να βλεπω να τσιμπουκωνουν ενα και ο γκομενος να την φιλα στα χειλη.δες τα να δεις τι ειναι η ουκρανικη κοινωνια
και μου λετε να βρω γκομενες απο εδω.χτες εβλεπα μια να παρτουζαρι 2 φιλους.ο αλλος την γκομενα του γαμησαν αλλοι 6 φιλοι του και αυτος τισ γκομενες του.για αυτους ειναι νορμαλ,δεν εχει η γκομενα μου
οπως ελεγε ο μιτσος.ολες γαμιωνται με ολους τους φιλους.οι ιδιες γκομενες με σενα και μενα δεν
θελουν να γαμηθουν αλλα με αυτους γουσταρουν καθε ανωμαλια χωρις λεφτα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Χάρη ζείς σίγουρα στη Ουκρανία? Μήπως είσαι Νορβηγία και τα έχεις μπερδέψει?

Παρτούζες,ανταλλαγές συντρόφων,ανωμαλίες,κάμερες...

Οι Ουκρανέζες μου έχουν φανεί οι πιο straight γκόμενες της Ανατολικής Ευρώπης..Δεν έχουν τρέλα Πολωνέζων, Δεν έχουν φεμινισμό και Ανωμαλία των Βόρειων, δεν πίνουν, δεν μεθάνε κλπ.

Ειναι εντελώς υπολογιστρίες και πάνε μαζί σου γιατί απλά το έχουν αποφασίσει όχι επειδη έκατσε το σύμπαν όπως με τις Πολωνέζες..Εμένα μου αρέσει αυτό γιατί μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου και να έχεις αποτέλεσμα χωρίς εκπλήξεις!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Χάρη ζείς σίγουρα στη Ουκρανία? Μήπως είσαι Νορβηγία και τα έχεις μπερδέψει?

Παρτούζες,ανταλλαγές συντρόφων,ανωμαλίες,κάμερες...

Μου φαίνεται δεν τα παίρνεις τα γράμματα δόκτορα.
Οι Ουκρανέζες είναι πουτάνες,παρτουζιάρες και camgirls.

ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ ΛΟΙΠΟΝ,καταλήξαμε μάγκες,ΤΕΛΟΣ.

Ευχαριστώ Χάρη που θέλεις να μας προστατέψεις από τις πουτάνες,την επόμενη φορά θα τους αφήνω 50ευρώ στο κομοδίνο να μη σου χαλάσω το όνειρο.

Έχουν γίνει τα αρχίδια μας Ζέπελιν με τόσες σελίδες κόμπλεξ.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.864
Πόντοι
6.030
Ρε παίδες , σίγουρα κάθε περίπτωση έχει την ιδιαιτερότητα της, αλλά απο κουβέντες που έχω κάνει(εκτός απο την μικρή μου προσωπική εμπειρία) οι ουκρανές στο σύνολο θεωρούνται οι πιο αγαπισιάρες girlfriend γκόμενες. Ούτε πολύ μεθύσι, ούτε ανταλλαγές συντρόφων κλπες μαλακίες. Μιλάμε για την μέση κοπέλα, όχι για την επαγγελματία πουτάνα.
Ρε oykxaris έχεις συναναστραφεί έστω και ΜΙΑ φορά με ουκρανή?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ρε παίδες , σίγουρα κάθε περίπτωση έχει την ιδιαιτερότητα της, αλλά απο κουβέντες που έχω κάνει(εκτός απο την μικρή μου προσωπική εμπειρία) οι ουκρανές στο σύνολο θεωρούνται οι πιο αγαπισιάρες girlfriend γκόμενες. Ούτε πολύ μεθύσι, ούτε ανταλλαγές συντρόφων κλπες μαλακίες. Μιλάμε για την μέση κοπέλα, όχι για την επαγγελματία πουτάνα.

Ακριβώς έτσι..Θα το θέσω μαθηματικά έχω παέι με 13+ Ουκρανέζες το τελευταιο 18μηνο ΚΑΜΙΑ δεν ήταν μεθυσμένη..ΚΑΜΙΑ ΜΗΔΕΝ..

Αντιστοιχα προς σύγκριση δεν κατάφερα να πηδήξω ποτέ ΠΟλωνέζα χωρίς να την ποτίσω..Σχεδόν ΠΟΤΕ με λίγες εξαιρέσεις.

Η Ουκρανή πριν πάει μαζί σου το έχει σκεφτεί και θέλει να το κάνει..Και συνηθως σου ζητάει σχέση για να το κάνει..Δεν ξέρω απορώ αν ζούμε στον ίδιο πλανήτη..

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
247
Πόντοι
36
Για να μην προκαλειται σύγχυση στους αναγνώστες του νήματος, νομίζω ότι η Ουκρανία έχει γκομενες με διάφορα γούστα.
1. Αυτές που πάνε με ξένους για το χρήμα και μόνο.
2. Αυτές που πάνε με ξενους ομορφαντρες, ψηλούς με μπράτσα, θεληματικο πηγούνι, μπλε, πράσινα μάτια και χαμόγελο κολγκειτ και στο μουνί τους αν αυτός πάει με άλλες 100. Η υποκατηγορία εδώ είναι αυτές που πάνε με ομορφαντρες αλλά θέλουν να τον έχουν αποκλειστικο.  Νομίζουν ότι βρήκαν τον πρίγκηπα της ζωής τους.... τρομάρα τους, που το μόνο που κάνουν αυτοί είναι να κοιτιουνται στον καθρέφτη για να δουν αν τα μπράτσα έχουν χαλαρώσει η φουσκώσει.
3. Αυτές που τους ενδιαφέρει η αγάπη και ο ερωτας και όχι η εμφάνιση. Κυρίως αυτες είναι σοβαρές μορφωμενες γυναικες με δυναμική προσωπικότητα και ευγενικό χαρακτήρα και χωρίς κολλήματα με την εμφάνιση την δική τους ή του άνδρα. Αυτές είτε θέλουν γάμο είτε σχέση. Έχουν μείνει στο ράφι είτε γιατί δεν έχει πολλούς άντρες ελευθερους και διαθέσιμους στην περιοχή τους είτε γιατί δεν τους αρέσει το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο των περισσότερων ανδρών που τις προσεγγίζουν και η τάση κάποιων εξ αυτών να μεθάνε και να χτυπάνε.
4. Αυτές που πάνε με ντόπιους είτε γιατί δεν γνωρίζουν Αγγλικά είτε γιατί γνωρίζουν αλλά απλά δεν τους ενδιαφέρουν οι επαφές με ξένους, ακόμη και ομορφαντρες να είναι.
Υπάρχουν κι άλλες κατηγορίες. Το θέμα είναι ότι δεν είναι όλες τανες ή όλες απλές. Το σίγουρο είναι ότι εκεί συναντάς εύκολα γυναικες παραδοσιακές που αποδέχονται οι περισσότερες την ανδρική φύση. Υπάρχουν και εκεί όπως και στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο, δυστυχώς οι καμμένες που αποδέχονται τις τάσεις και τα πρότυπα συμπεριφοράς που μεταδίδονται μέσω τηλεόρασης και νετ.
Παλιά όπως αναφέρουν κατά καιρούς εδώ τα μέλη γαμουσες μουναρα στην πρώην Σοβιετική Ένωση με τυρόπιτα ένα πιάτο ψωμι. Σήμερα αυτες τις γαμας αν είσαι σφιχτης η οι τσέπες σου είναι γεμάτες ευρω ή δολλάρια. Επομένως είτε μουνάρες Ουκρανες είτε απλές Ελληνίδες που νομίζουν ότι είναι καλλονές επειδή έχουν ένα σώμα αδύνατο είναι το ίδιο πράγμα.
Στην Ουκρανία να πάτε για να νιώσετε ενδιαφέρον από γυναίκες γιατί εδώ οι γκόμενες έχουν χαζεψει. Ειδικά στην Αθήνα έχουν καει οι εμφανίσιμες και όχι μόνο.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
247
Πόντοι
36
Και κάτι ακόμη. Χορτάσαμε από τον ναρκισσισμό και την εγωπαθεια ορισμένων από εσάς.
Εδώ μπαίνουμε να ενθαρρύνουμε τον αναγνώστη να κάνει ένα ταξίδι στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της Ουκρανίας και να γνωρίσει κοπέλες, ανεξάρτητα από την εμφάνιση του, την τσέπη του και τον σκοπό της συνάντησης του με αυτές κι όχι να επιδεικνύουμε συνεχώς τα κατορθώματα μας κι ότι γαμαμε εμείς και οι περισσότεροι από εσάς τους υπόλοιπους θα πάρετε τα αρχιδια σας. Χαλαρώστε !
Το να δείχνετε επισης φωτό γυναικών ιδίως κανονικών εκθέτοντας τα πρόσωπα τους σε σεξοφορουμ είναι απαράδεκτο. Και το γεγονός ότι είναι ξένες δεν σημαίνει και κάτι. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα το κάνατε αν ήταν Ελληνιδα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ακριβώς έτσι..Θα το θέσω μαθηματικά έχω παέι με 13+ Ουκρανέζες το τελευταιο 18μηνο ΚΑΜΙΑ δεν ήταν μεθυσμένη..ΚΑΜΙΑ ΜΗΔΕΝ..

Αντιστοιχα προς σύγκριση δεν κατάφερα να πηδήξω ποτέ ΠΟλωνέζα χωρίς να την ποτίσω..Σχεδόν ΠΟΤΕ με λίγες εξαιρέσεις.

Η Ουκρανή πριν πάει μαζί σου το έχει σκεφτεί και θέλει να το κάνει..Και συνηθως σου ζητάει σχέση για να το κάνει..Δεν ξέρω απορώ αν ζούμε στον ίδιο πλανήτη..

Γιατί πόσες Ουκρανέζες έχεις δει να πίνουν βότκα ή μπύρες όπως κάνουν οι Πολωνέζες?Οι Ουκρανέζες καμία σαμπάνια θα πιουν ή κάνα κρασί και κανα δυο κοκταίηλ.Με αυτά δε μεθάς.
Βέβαια οι λαϊκές γκόμενες και οι χωριατισσες πίνουν αβέρτα.Αλλα αυτές δεν τις συναντάς στο τίντερ.Επισης οι Ουκρανές δεν παίρνουν τόσο συχνά ναρκωτικά και ψυχοφάρμακα όπως οι Πολωνές οπότε έχουν πιο σταθερή συμπεριφορά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και κάτι ακόμη. Χορτάσαμε από τον ναρκισσισμό και την εγωπαθεια ορισμένων από εσάς.
Εδώ μπαίνουμε να ενθαρρύνουμε τον αναγνώστη να κάνει ένα ταξίδι στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της Ουκρανίας και να γνωρίσει κοπέλες, ανεξάρτητα από την εμφάνιση του, την τσέπη του και τον σκοπό της συνάντησης του με αυτές κι όχι να επιδεικνύουμε συνεχώς τα κατορθώματα μας κι ότι γαμαμε εμείς και οι περισσότεροι από εσάς τους υπόλοιπους θα πάρετε τα αρχιδια σας. Χαλαρώστε !
Το να δείχνετε επισης φωτό γυναικών ιδίως κανονικών εκθέτοντας τα πρόσωπα τους σε σεξοφορουμ είναι απαράδεκτο. Και το γεγονός ότι είναι ξένες δεν σημαίνει και κάτι. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα το κάνατε αν ήταν Ελληνιδα.

Εγώ το κάνω για να αποφευχθούν οι αμφισβητήσεις.
Γράφω είμαι εδώ μπαίνω μέσα,δείχνω τους πυραύλους μου και μετά το αποτέλεσμα.Ειναι πλήρες φωτορεπορτάζ.Δεν ξέρω τι θα γίνει,πρόκειται για ζωντανή ανταπόκριση από το μέτωπο.

D

dude901123

Επισκέπτης
Μια ερώτηση.. Υπάρχει κάποιος εδώ που ζει Ουκρανία? Όχι βδομάδες και ταξίδια. Μιλάω για εργασία, σπίτι, μόνιμη διαμονή. Υπάρχει κάποιος?

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μυστες αυτο το καλιαν τι ειναι? ποτο η ναρκωτικο?

τελικα με την βιζα τι γινεται? οι ουκρανες ερχονται ελευθερα ελλαδα η ΕΕ και απο ποτε?
λετε οτι εχει αδειασει η επαρχια.
ολες αυτες πηγανε ΕΕ για δουλεια η σπουδες Η πηγαν στα FKK???

(μαλλον ηταν σφαλμα που δεν πηρε ο την ουρκραινα ο βλαδιμιρ!)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ποσο ασχετος εισαι για να τα λες αυτα.καπου 30 χρονια συναναστρεφωμε μαζι τους χαχαχαχ.
με τι κουβεντες εχει κανει και με ποιους φιλε μου?ποτε πηγες?ποιος πιστευεις απο ολους αυτους εκτος του κμαν οτι λεει αληθεια?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μυστες αυτο το καλιαν τι ειναι? ποτο η ναρκωτικο?

τελικα με την βιζα τι γινεται? οι ουκρανες ερχονται ελευθερα ελλαδα η ΕΕ και απο ποτε?
λετε οτι εχει αδειασει η επαρχια.
ολες αυτες πηγανε ΕΕ για δουλεια η σπουδες Η πηγαν στα FKK???

(μαλλον ηταν σφαλμα που δεν πηρε ο την ουρκραινα ο βλαδιμιρ!)

Το καλιαν είναι μια μαλακία που καπνίζουνε οι γκομενες με διάφορες γεύσεις.Πρεπει να είναι σαν τη σισα που καπνίζουν οι Άραβες.
Εμένα με εκνευρίζει γιατί χαλάει την επίδραση του ποτού.,φέρνει κάπως έξαψη.
Οι Ουκρανες με τα νεα διαβατήρια ταξιδεύουν όπου θέλουν στην ΕΕ χωρίς βίζα,χρειάζεται όμως να δείξουν κάποια δικαιολογητικά όπως 200 ευρώ μετρητά αν δεν κάνω λάθος.
Οι Ουκρανες απο τα δυτικά έχουν μεταναστευσει Πολωνία όπου με το διαβατήριο μπορούν να μείνουν πάνω απο 6 μήνες αντίθετα με την υπόλοιπη ΕΕ και μετα τα δύο χρόνια βγάζουν αν πληρώσει ο εργοδότης και οι ίδιες κάρτα pobytu με την οποια μπορούν να μείνουν πολύ περισσότερο.
Η Πολωνία έχει πλημμυρίσει Ουκρανεζες.Συνήθως δουλεύουν σε χαμηλομισθες θέσεις με 400 ευρώ το μηνα που είναι τετραπλα απο όσο παίρνανε στα χωρια τους στην Ουκρανία.
Φυσικά ψάχνουν για ευκατάστατους άντρες για να συμπληρωσουν εισόδημα και οι Πολωνοι έχουν χορτάσει μουνι γαμανε ακόμα και οι ξεφτιλοι που τους φτύνουν οι Πολωνεζες για ξένους.

Οποτε πλέον Πολωνία ο ξένος άρχοντας μπορεί να κάνει ντουμπλεν με Ουκρανες,Πολωνες.Βελτιώθηκε η χώρα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μια ερώτηση.. Υπάρχει κάποιος εδώ που ζει Ουκρανία? Όχι βδομάδες και ταξίδια. Μιλάω για εργασία, σπίτι, μόνιμη διαμονή. Υπάρχει κάποιος?
η οικογενεια μου.τωρα εδω και 8 χρονια μονο ο θειος μου εμεινε,ο τελευτεος απο την οικογενεια μου εφυγαν απο κιεβ πριν 8 χρονια.τι αλλαξε προς το καλυτερο στην συμπεριφορα στις γκομενες?χειροτερα ειναι και ολοι λενε ακομα και ο ταρκετ που αρχικα κοντραριστηκαμε προς τιμην του του ζητανε λεφτα
απο τιντερ και ο μιστερ λοβ νακανει ολο κολοτουμπες και να γαμα τζαμπα απο τιντερ.
ασε που πολλες φορες νομιζω κλωνος σου ειναι και τα λεει για να κοντραρει και να γελα με τον αρχοντα.
για τον αλλο μυθο θα πω ειναι για τον βαλκανιο πουτσαρα που κανενας ποτε δεν ειδε!
οταν ελεγε ο δασκαλος τα ιδια με μενα ελεγαν ολοι σωστα μιλα και τον θαυμαζαν.μετα εμφανιστηκαν διαφοροι ερωτηλοι,γαμιαδες να αμφισβητουν δασκαλο και να πρωσπαθουν να με βγαλουν τρελο.
τωρα εσυ ντερτυ ψαχνεις για μονιμους ενω οταν στα ελεγε ο διμιτρακης ολοι φταχνατε κλωνους και ζητουσατε να τον μπαναρουν.δεν νομιζω να ειναι τυχαιο απο ολους εδω μονο εγω εχω σχεση και επικοινωνια με τον μεγα δασκαλο,τυχαιο αυτο?ο καθε ασχετος θελει να με αμφισβητει γιατι ετσι θελει να πιστευει οτι θα βρει οτι αναζυτα και ετσι ειναι.ε δεν ειναι και θα το ξαναπω θα παρουν ολοι αρχιδια και σε οπειον αρεσουμε.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.864
Πόντοι
6.030
ποσο ασχετος εισαι για να τα λες αυτα.καπου 30 χρονια συναναστρεφωμε μαζι τους χαχαχαχ.
με τι κουβεντες εχει κανει και με ποιους φιλε μου?ποτε πηγες?ποιος πιστευεις απο ολους αυτους εκτος του κμαν οτι λεει αληθεια?
Ρε μεγάλε μήπως ερωτεύτηκες καμία και στα φόρεσε και βγάζεις τόσο μίσος;;;
Βασικά δε με νοιάζει να σε πείσω. Ο καθ ένας κρίνει με βάση το μυαλό του

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.181
Πόντοι
7.216

Το οτι κάνεις κάτι πολλά χρόνια δεν αποδεικνύει οτι γνωρίζεις τι κάνεις.
Υπάρχει και η πιθανότητα να είσαι μυρωδίας!
Κάπου τόσα χρόνια υποτιθεται οτι μιλάς ελληνικά αλλά η γραφή σου είναι σαν παιδάκι πρώτη δημοτικού...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω δεν μπορώ να διαβάσω σοβαρα ανθρώπους που λένε Θεσσαλονική γνωρίζεις πιο εύκολα γκόμενες απο Ουκρανια...Κάθε φορά που πάμε ενα δεκαήμερο Κίεβο συναναστερφόμαστε με 30 καινούριες γυναικές και 3-5 απο αυτές κάθονται...Αυτά σε 10 μέρες.Για να συναναστραφείς με 30 εμφανίσημες γκόμενες Ελλάδα θέλεις 3 χρόνια - πλέον μπορεί και μια ζωη!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
σε κανενα ουκρανο δεν ρωτανε τιποτα και κανουν παρτουζες με την παρεα ολοι.
στους ξενους ρωτανε αυτες τις μαλακιες γιατι ξερουν αυτοι ερχονται να βρουνε γυναικα.
οχι πως τους ενδιαφερει,σε οσες με ρωτησαν και επεσα στην παγιδα λεγωντας ψαχνω νορμαλ κοπελα για
σχεση και τετεια καμια δεν απαντησε.γιατι με ρωτησανε τι ψαχνω αφου δεν τους αρεσα? παραδειγμα.
ο ξενος δεν πα να ειναι ο μπραντ πιτ θα βρουνε δικαιολογιες να τον αποφυγουν και θα πανε στον ταρασ μπουλπα να της γαμησει με ολη την παρεα.δεν αυτα στο ιτερνετ.reallifecam,voyer house.θα δεις τι συμβαινει πραγματικα σε ζωντανα σπιτια ουκρανια.ειναι ζευγαρια που ζουνε με καμερες στο σπιτι,αν πληρωνεις εχεις ολες τισ καμερες ονλινε αν οχι μονο σε μερικα δωματια.εχω ολες τισ παρτουζες και τα γαμησια και γελαω που βλεπω εδω και 3 χρονια.εχει ζευγαρι που ειναι νορμαλ,εχει αλλα που καθε μερα
ανταλασουν με παρεα ιδιους η και νεους φιλους,εχει ζευγαρι 3 χρονια εκανε 2 φορες ανταλαγη με το ιδιο ζευγαρι και μια φορα με αλλο ζευγαρι που φιλοξενουσαν χωρισ ζηλιες.αηδιασα να βλεπω να τσιμπουκωνουν ενα και ο γκομενος να την φιλα στα χειλη.δες τα να δεις τι ειναι η ουκρανικη κοινωνια
και μου λετε να βρω γκομενες απο εδω.χτες εβλεπα μια να παρτουζαρι 2 φιλους.ο αλλος την γκομενα του γαμησαν αλλοι 6 φιλοι του και αυτος τισ γκομενες του.για αυτους ειναι νορμαλ,δεν εχει η γκομενα μου
οπως ελεγε ο μιτσος.ολες γαμιωνται με ολους τους φιλους.οι ιδιες γκομενες με σενα και μενα δεν
θελουν να γαμηθουν αλλα με αυτους γουσταρουν καθε ανωμαλια χωρις λεφτα.
Απο χτες είναι ένας κολλητός μου φίλος Κίεβο!Είναι ο Βασίλης που είχε πάει και Αγ Πετρούπολη και συναντήθηκε με τον Δημητράκη!
Μου λέει πως μια 20αχρονη τον ψήνει για παρτούζα με τον γκόμενό της..
Αυτός της λεει να τη γαμήσει πρώτα ο ίδιος και αν γουστάρει την παίρνουν μαζί!
Όλα αυτά σε άψογα Ρώσικα! νομίζω πως άλλα λένε οι γκόμενες μιλώντας αγγλικά και άλλα στη γλώσσα τους!Έχει δίκιο ο Κουμπάρος σε πολλά!
Σε εμένα μόνο ηλίθια shit test έκαναν!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Εγω δεν μπορώ να διαβάσω σοβαρα ανθρώπους που λένε Θεσσαλονική γνωρίζεις πιο εύκολα γκόμενες απο Ουκρανια...

Mήπως δεν έχεις πάει στα μαγαζιά με τις κρέμες τύπε;
Θεσσαλονίκη μαγαζιά με κρέμες,τίγκα στο μουνί.

Μη με ρωτήσεις τώρα αν είναι μαγαζιά με κρέμες που τρως ή που βάζεις στα μούτρα. :think:
Ρώτα τον Χάρη τον καμακιέρο που μιλούσε 5 χρονια στην ίδια γκόμενα χωρίς να τη γαμήσει και θέλει να δώσει και συμβουλές.

Ο Χάρης στα 18-20 του έπρεπε να κάνει μια επιλογή.
Ε,απλά επέλεξε λάθος.
Έκανε την τεμπέλικη επιλογή,πήρε τα αρχίδια του και τωρα του φταίμε εμείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom