Αυτά τα ρωτάνε σε εσένα που πας ευγενικά! Σε έναν κούκλο που θα τους κάνει κλίκ με τα μπράτσα δεν τον ρωτάνε τίποτα εκτός από το που μένει, αν μένει μόνος και τι ώρα θα ήθελε να φύγουν μαζί...
Εσύ μπερδεύεσαι διότι είσαι μορφωμένος και έχεις καλλιέργεια αλλά δεν καταλαβαίνεις πως οι γκόμενες σε γουστάρουν γιατί είσαι γυμνασμένος με στυλ Γιούγκου! Το είδα στις φωτογραφίες σου! Νομίζεις πως σε γουστάρουν επειδή μίλησες ευγενικά και νορμάλ αλλά αυτές βλέπουν έναν γυμνασμένο εμφανήσιμο Έλληνα!
Επίσης να σημειώσω πως βαλκανικό στυλ Γιούγκου δεν διαφέρει ενδυματολογικά η σε κούρεμα από τους δυτικούς! Διαφέρει στη ματιά το ύφος το παράστημα την σοβαρότητα και τη παρυσία γενικώς! Μην πάει το μυαλό σε κανένα στυλ βαρυμαγκα με πουκάμισα και μπότες ή φουλ τατού και καδενες...
σε κανενα ουκρανο δεν ρωτανε τιποτα και κανουν παρτουζες με την παρεα ολοι.
στους ξενους ρωτανε αυτες τις μαλακιες γιατι ξερουν αυτοι ερχονται να βρουνε γυναικα.
οχι πως τους ενδιαφερει,σε οσες με ρωτησαν και επεσα στην παγιδα λεγωντας ψαχνω νορμαλ κοπελα για
σχεση και τετεια καμια δεν απαντησε.γιατι με ρωτησανε τι ψαχνω αφου δεν τους αρεσα? παραδειγμα.
ο ξενος δεν πα να ειναι ο μπραντ πιτ θα βρουνε δικαιολογιες να τον αποφυγουν και θα πανε στον ταρασ μπουλπα να της γαμησει με ολη την παρεα.δεν αυτα στο ιτερνετ.reallifecam,voyer house.θα δεις τι συμβαινει πραγματικα σε ζωντανα σπιτια ουκρανια.ειναι ζευγαρια που ζουνε με καμερες στο σπιτι,αν πληρωνεις εχεις ολες τισ καμερες ονλινε αν οχι μονο σε μερικα δωματια.εχω ολες τισ παρτουζες και τα γαμησια και γελαω που βλεπω εδω και 3 χρονια.εχει ζευγαρι που ειναι νορμαλ,εχει αλλα που καθε μερα
ανταλασουν με παρεα ιδιους η και νεους φιλους,εχει ζευγαρι 3 χρονια εκανε 2 φορες ανταλαγη με το ιδιο ζευγαρι και μια φορα με αλλο ζευγαρι που φιλοξενουσαν χωρισ ζηλιες.αηδιασα να βλεπω να τσιμπουκωνουν ενα και ο γκομενος να την φιλα στα χειλη.δες τα να δεις τι ειναι η ουκρανικη κοινωνια
και μου λετε να βρω γκομενες απο εδω.χτες εβλεπα μια να παρτουζαρι 2 φιλους.ο αλλος την γκομενα του γαμησαν αλλοι 6 φιλοι του και αυτος τισ γκομενες του.για αυτους ειναι νορμαλ,δεν εχει η γκομενα μου
οπως ελεγε ο μιτσος.ολες γαμιωνται με ολους τους φιλους.οι ιδιες γκομενες με σενα και μενα δεν
θελουν να γαμηθουν αλλα με αυτους γουσταρουν καθε ανωμαλια χωρις λεφτα.