πολλοι ουκρανοι μου λενε ειναι αδειο γιατι εφυγαν πολλοι εκτος χωρας.διαβαζα στο κοντακτε που μεταναστευουν εκτος απο πολωνια πανε και λετονια.αυξηθηκαν ακομα οι γαμοι πολωμων με ουκκρανιδων.αρα χασαμε και απο εδω mr cool χαχαχαχα.Το Κίεβο τα γαμάει όλα τώρα.Εχει μαζέψει όλο το μουνί.Παλιά ήταν ισόρροπα κατανεμημένο στις πόλεις της Ουκρανίας,αλλά τώρα όλα τα πορνίδια έχουν έρθει Κίεβο.Οι δυτικές μετανάστευσαν Πολωνία.
Πλέον όλα τα μέρη πλην Κιέβου και ίσως Οντέσσας το καλοκαίρι είναι άκυρα.
Οι μικρές πόλεις έχουν γίνει πόλεις φαντάσματα έχουν χάσει το μισό πληθυσμό και τους περισσότερους νέους.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
εδω και 2 χρονια δεν εχω βρει γκομενα οδυσσο να μενειι σπιτι μου.η πολη ειναι αδεια την μερα.
μονο κεντρο κυκλοφορω και δεν παω καλοκαιρι παραλιακα και τουριστικα.φετος δεν ειδα γκομενες απο αλλες πολλεις να βολταρουν αλλα ειχαμε τουριστες.τουρκια,ιορδανια,κινα,ισραηλ.ευρωπαιους μονο κανενα στο αεροδρομιο να δω μεγαλους η νεαρους ζευγαρια σπανια.ολες που γουσταρω νορμαλ δουλευουν και δεν κυκλοφορανε.ειναι αρνητικο αυτο.θετικο ολα διπλα μου ειναι.απο πουτανες εχουμε νεες αφιξεις με τις καλεσ να ξεκινουν 1500.βλεπω νεο υλικο συντομα θα το τιμησω.αν ειχε μετρο η οδυσσος θα ζωντανευε.ειναι σαν πολη σε 4 κοματια.κεντρο ειναι το αδειο κοματι.δεν βλεπεις ψυχη εκτος σαβατοκυριακο.
Ολα έχουν μαζευτεί στο Κίεβο.Παλιά υπήρχε και το Ντονέτσκ με φράγκα και ολιγάρχες για αντιπερισπασμό κάτι έπαιζε σαν αντίπαλο δέος.Τώρα όλες οι εμφανίσιμες έχουν μαζευτεί Κίεβο όπου είναι όλα τα λεφτά της Ουκρανίας και ψάχνουν τους μεγαλύτερους bidders για το μουνί τους.Οσες δεν καταφέρνουν να μείνουν Μόσχα,Νέα Υόρκη ή Ντουμπάι βέβαια.
πολλοι ουκρανοι μου λενε ειναι αδειο γιατι εφυγαν πολλοι εκτος χωρας.διαβαζα στο κοντακτε που μεταναστευουν εκτος απο πολωνια πανε και λετονια.αυξηθηκαν ακομα οι γαμοι πολωμων με ουκκρανιδων.αρα χασαμε και απο εδω mr cool χαχαχαχα.
Εγώ είδα Κίεβο και Λβωφ πολωνικά καμάκια.Ερχονται με bla bla car και γαμάνε Ουκρανέζες.Εχουν και σωστή μεταναστευτική πολιτική,ρίξαν πόρτα στους λαθρο και τους αραπάδες και κάναν εισαγωγή εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανές.
γνωρισα εναν απο πετρουπολη με 2 γκομενες νεαροτερες ουκρανιδες.τους μιλουσα ρωσικα απαντουσαν αγγλικα οπως ολες οι βλαμενες εκει.πολλους ρωσους ειδα με ουκρανιδες.ξεχωριζουν αμεσως ομως οι χοχλουσκες.οι ρωσιδες ειναι αλλο κλασ σε σχεση με αυτες.της ξεχωριζω σαν την μυγα στο γαλα.πουτανε υφος,φερσιμο,ντυσιμο,προκαλουν αηδεια να τις πλισιασω.αμεσως τις κοβω αρχοντα.οι ρωσιδες διαφερουν,κατα πολυ καλυτερες και εχουν νορμαλ συμπεριφορα και υφος.διαφορετικο χαρακτηρα μου βγαζουν.Ολα έχουν μαζευτεί στο Κίεβο.Παλιά υπήρχε και το Ντονέτσκ με φράγκα και ολιγάρχες για αντιπερισπασμό κάτι έπαιζε σαν αντίπαλο δέος.Τώρα όλες οι εμφανίσιμες έχουν μαζευτεί Κίεβο όπου είναι όλα τα λεφτά της Ουκρανίας και ψάχνουν τους μεγαλύτερους bidders για το μουνί τους.Οσες δεν καταφέρνουν να μείνουν Μόσχα,Νέα Υόρκη ή Ντουμπάι βέβαια.
δεν ξερω αλλα αλλος λογος που δεν γνωριζω πλεον ειναι σταματησα να τους μιλω,περνω διπλα τους αδιαφορα.σε ρωσιδες μιλω μια χαρα.οι αλλες βλαμενα ειναι.
ειδα κιεβο ενα τυπο απο λβοβ τον εκοψα.εκανε καμακι σε οπεια περνουσε λεγωντας ειναι ελληνας!Εγώ είδα Κίεβο και Λβωφ πολωνικά καμάκια.Ερχονται με bla bla car και γαμάνε Ουκρανέζες.Εχουν και σωστή μεταναστευτική πολιτική,ρίξαν πόρτα στους λαθρο και τους αραπάδες και κάναν εισαγωγή εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανές.
πριν 7 χρονια.πλισιασα του λεω εσυ ελληνας?γιατι ψεματα λες?εγω ειμαι ελληνας.
δεν ηξερε ελληνικα αλλα ενα τραγουδι λιγα λογια.ολα καλα και ολα οραια.
δεν ξερω που το ακουσε μαλλον γαμουσε κανας δικος μας την μανα του χαχαχαχ
γνωρισα εναν απο πετρουπολη με 2 γκομενες νεαροτερες ουκρανιδες.τους μιλουσα ρωσικα απαντουσαν αγγλικα οπως ολες οι βλαμενες εκει.πολλους ρωσους ειδα με ουκρανιδες.ξεχωριζουν αμεσως ομως οι χοχλουσκες.οι ρωσιδες ειναι αλλο κλασ σε σχεση με αυτες.της ξεχωριζω σαν την μυγα στο γαλα.πουτανε υφος,φερσιμο,ντυσιμο,προκαλουν αηδεια να τις πλισιασω.αμεσως τις κοβω αρχοντα.οι ρωσιδες διαφερουν,κατα πολυ καλυτερες και εχουν νορμαλ συμπεριφορα και υφος.διαφορετικο χαρακτηρα μου βγαζουν.
δεν ξερω αλλα αλλος λογος που δεν γνωριζω πλεον ειναι σταματησα να τους μιλω,περνω διπλα τους αδιαφορα.σε ρωσιδες μιλω μια χαρα.οι αλλες βλαμενα ειναι.
Και οι Ρωσίδες πουτανέ είναι.Απλα εχουν υψηλές απαιτήσεις και οι Ρώσοι που δεν μπορούν να ανταποκριθουν πάνε Ουκρανία να γαμησουνε που είναι οικονομικοτερες.
Οι Ουκρανές περηφανευονται που άντρες απο όλο τον κόσμο καυλωνουνε μαζί τους και έρχονται να γαμησουνε.
ειδα κιεβο ενα τυπο απο λβοβ τον εκοψα.εκανε καμακι σε οπεια περνουσε λεγωντας ειναι ελληνας!
Οι Πολωνοι Πολωνοι λένε ότι είναι και τις καλουν για hot διακοπές στην εξωτική Βαρσοβία και το Βροτσλαβ.
Δεν έχουν και πρόβλημα με τη γλώσσα αφου οι Ουκρανοι καταλαβαίνουν τα πολωνικά.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.960
- Πόντοι
- 3.656
σωστοΟι μικρές πόλεις έχουν γίνει πόλεις φαντάσματα έχουν χάσει το μισό πληθυσμό και τους περισσότερους νέους.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
ειδα κιεβο ενα τυπο απο λβοβ τον εκοψα.εκανε καμακι σε οπεια περνουσε λεγωντας ειναι ελληνας!
Ακριβώς έτσι είναι οι κατηγορίες "αυτοί που γουστάρουν και οι δικοί τους"
Το οποίο σημαίνει ότι καλό είναι να ανήκεις εκεί, και επειδή δεν μπορείς να ανήκεις στους δικούς τους καλό είναι να ασχολείσαι με γκόμενες που σε γουστάρουν.
Έτσι είναι οι ουκρανες,έχουν δύο προσωπικότητες εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Η μια προσωπικότητα είναι για αυτούς που γουστάρουν και τους δικούς τους και η άλλη για τους χρηματοδότες και σεξοτουριστές
Και κάπου ανάμεσα από τις 2 προσωπικότητες είναι ο kman.
Πολυ ντορος για το τιποτα ... αν γαμας με λεφτα η οχι ,με δωρα κτλ οπως ειχε γραψει και ο κμαν εδω δεν ειναι φορουμ ηθικης.
Ο αντρας που εχει αυτοπεποιθηση και εχει εισπραξει την αποδοχη απο αρκετες γυναικες στην ζωη του
ΔΕΝ κολλαει τοσο πολυ σε αυτα ,αρκει βεβαια να μην αυτοπαραμυθιαζεται και να τα ξεχωριζει.
Τα απολαμβανει ΟΛΑ οποτε του κανει κεφι.
Και η "καψουρα" χρειαζεται και το "πουτανιλικι" , δεν πρεπει να εισαι μονοδιαστατος.
Ο αντρας που εχει αυτοπεποιθηση και εχει εισπραξει την αποδοχη απο αρκετες γυναικες στην ζωη του
ΔΕΝ κολλαει τοσο πολυ σε αυτα ,αρκει βεβαια να μην αυτοπαραμυθιαζεται και να τα ξεχωριζει.
Και η "καψουρα" χρειαζεται και το "πουτανιλικι" , δεν πρεπει να εισαι μονοδιαστατος.
Και οι Ρωσίδες πουτανέ είναι.Απλα εχουν υψηλές απαιτήσεις και οι Ρώσοι που δεν μπορούν να ανταποκριθουν πάνε Ουκρανία να γαμησουνε που είναι οικονομικοτερες.
Οι Ουκρανές περηφανευονται που άντρες απο όλο τον κόσμο καυλωνουνε μαζί τους και έρχονται να γαμησουνε.
Ρωσσίδες δεν μπορείς να βγάλεις γενικό συμπέρασμα..Μπορεί να πετύχεις Ρωσσίδα με 10 πτυχία, πανέμορφη, καλλιεργημενη, πλούσια την ανώτερη γυναίκα στον πλανήτη και μπορείς να πετύχεις Ρωσσιδα που ζει με κονσέρβες και σκαρφαλώνει στα δέντρα την πιο υποανάπτυκτη του πλανήτη. Είναι τόσο τεράστια χώρα που όποιος προσπαθεί να βγάλει συμπέρασμα γενικό δεν ξέρει τι του γίνεται.
Εγω την ανώτερη γυναίκα που έχω γνωρίσει στην ζωή μου ήταν απο Μόσχα..Αντίθετα το πιο ΖΩΟ που έχω γνωρίσει στην ζωή μου ήταν απο ένα κολοχώρι της Ρωσσιας..Οι αντιθέσεις είναι διαστημικές!!
Συνήθως με αυτέςπου έρχεται επαφή ο μέσος έλληνας στα νησία δεν είναι ανώτερου επιπέδου..φτωχες που πάνε στα all inclusives ή κάποιες που βλέπουμε και ερχόμαστε σε επαφή στα κωλόμπαρα..Δεν είναι η πραγματική Ρωσσίδα ανώτερη αυτη ομως.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
ο μιστερ λοβ μπορω να πω με τις τοσες φορες που τον αμφεβαλα εχει ηθος και δεν αντιδρα αψυχολογητα
οπως αλλα παιδακια που αρχιζουν πινελικια γιατι δεν δεχωντε οτι ετσι ειναι καπια πραγματα.
αυτο ειναι κατι που τιμα τον μιστερ λοβ καθως φενετε καλιεργημενο και μορφωμενο παιδι.
οι αντιδρασεις του ειναι φυσιολογικες χωρις ποτε να προσβαλει η να βριζει.
Όντως ο DRLOVE κάνει το μαλάκα και σου απαντάει πολιτισμένα αν και τον έχεις πεις ψεύτη καμιά 50αριά φορές.
Αλλά ξέχασα είσαι καλό παιδί όπως είπε και ο DIRTY,γράφεις και αυτά τα χαριτωμένα μπουχαχα,μουχαχα,μπουχαχα,όταν μας λες ψεύτες οπότε νομίζεις ότι θα κάτσω να κάνω τον κλόουν.
Παίξε την μπαλίτσα σου όπως ξέρεις,να παίξουμε και εμεις την μπαλίτσα μας όπως ξέρουμε.
Δε θα βγάλεις όλες τις γυναίκες επάνω πουτάνες απλά επειδή δε κάθονται σε εσένα,ούτε θα μας βγάλεις όλους χορηγούς επειδή εσύ ΕΠΕΛΕΞΕΣ στη ζωή σου να γαμάς με τον παρά σου.
Εγώ γαμάω και πουτάνες και μη πουτάνες.
Εδώ έφαγα κοντά στα 10χιλιάρικα για casting απλά για να γαμήσω αβέρτα 18-22χρονα γιατί χωρίς λεφτά έχουν ξεφύγει από το target group μου..
Τι ψέμματα και παπαριές να γράψω,όταν παραδεχομαι τους τομείς που τρώω ΗΤΤΑ..
Πολυ ντορος για το τιποτα ... αν γαμας με λεφτα η οχι ,με δωρα κτλ οπως ειχε γραψει και ο κμαν εδω δεν ειναι φορουμ ηθικης.
Δεν διαφωνώ. Το λάθος που κάνουν πολλοί εδώ είναι ότι ανάγουν την προσωπική τους εμπειρία σε γενικό κανόνα. Ο ένας λέει όλες θέλουν σχέση. Ο άλλος (πχ. oykxaris) λέει όλες θέλουν λεφτα.
ΥΓ. Βέβαια το τί λέει κάποια ότι θέλει, το τι πραγματικά θέλει και το τι παίρνει είναι 3 διαφορετικά πράγματα.
Δεν διαφωνώ. Το λάθος που κάνουν πολλοί εδώ είναι ότι ανάγουν την προσωπική τους εμπειρία σε γενικό κανόνα. Ο ένας λέει όλες θέλουν σχέση. Ο άλλος (πχ. oykxaris) λέει όλες θέλουν λεφτα.
ΥΓ. Βέβαια το τί λέει κάποια ότι θέλει, το τι πραγματικά θέλει και το τι παίρνει είναι 3 διαφορετικά πράγματα.
Το είπαμε οι Σλάβες θέλουν σχέση-γάμο(σχεσάκια,γαμπρό) ή λεφτά(σπόνσορα) ή πούτσο(γαμιά).Καθένας διαλεγει το στυλ που του ταιριάζει ανάλογα με τα προσόντα του.
Εγώ αναπτύσσω την οπτική του σπονσορα,ο Love και ο Dirty του σχεσάκια-γαμπρού και ο Βαλκάνιος Πουτσαράς του γαμιά.Δεν υπάρχει καμιά αντίφαση ή σύγκρουση.
Είναι σα να λέει ο ενας οι γκομενες θέλουν ψάρι,ο άλλος ότι θέλουν κρέας και ο άλλος ότι είναι vegan.Όλοι δίκιο έχουν.
Μια γκομενα που θέλει λεφτά μπορει να θέλει και πουτσο ή ακόμα και να παντρευτεί ένα καλο παιδί.Το ένα γούστο δεν αποκλειεει το άλλο.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 247
- Πόντοι
- 36
Κουμπάρε δεν αναφερομουν σε σένα. Τσάμπα ο χρόνος που σπαταλήσες να μου απαντήσεις και να τα βάλεις μαζί μου. Δεν μιλάω μόνο από μαμπα. Πουτανες φαίνονται λίγο πολύ ποιες είναι από εκεί. Έχω συναντήσει μια τέτοια που άλλη φωτό είχε κι άλλη φάτσα είδα στο Κίεβο.παλι μου απαντησες με αυτα που γραφεις και ψαχνωντας τα παλια σου ποστ παντου ψαχνεις
οπως σωστα καταλαβα για γκομενα.εγραφες παλαιοταιρα για ελληνιδες και τωρα ριχνεις την ελπιδα σου
για ουκρανια.καταλαβα οτι θελεις να πιστευεις οτι λεω μαλακιες και πραγματι υπαρχει καπεια ιδανικη αγαπη η κοπελα για σενα σε αυτην την χωρα.δεν ειναι η ιδανικη χωρα για σενα για να ψαχνεις γκομενα
αλλα ιδανικη χωρα για σεξοτουρισμο.κατανοω μεσα απο τα γραφωμενα σου οτι εχεις ελπιδα οτι καπου υπαρχουν τετειες κοπελες που ψαχνεις να βρεις.διαφωνω μαζι σου στα πιο πανω που γραφεις για τις κοπελες και σου επιβαιβεωνω καμια οπως αυτες που ψαχνεις δεν θα εφευγε με κανενα παιδαρα απο το κιεβ κιεβο.φευγουν οσες δεν εχουν στον ηλιο μοιρα εμφανισιακα σαν τις μπαροβιες που παντρευτηκαν,ελληνες
και κυπριοι.ειπα σε 3 που ειδα παρεα κυπρο ποιος σας παντρευτηκε να του δωσω συληπητηρια χαχαχα.
μην διαβαζεις εμενα που ειμαι μαλακας και κομπλεξικος και αρχισε απο την αρχη να διαβαζεις τον δασκαλο.σου στελνω το σκαυπ μου οπωτε θες τα λεμε.δεσ πμ
Στο σημείο αυτό να πω στους φίλους που θέλουν να πάνε Ουκρανια να ζητάνε φωτό τωρινές η ακόμη καλύτερα να συνομιλούν με κάμερα πριν συναντήσουν κάποια. Την συγκεκριμένη την κερασα έναν καφέ στο Τσοκολατνιτσα στο Κιεβο με το ζόρι για να μην φανώ αγενης και μετά όταν την αποχαιρέτησα μου ζήτησε λεφτά για ταξί. Της λέω δεν σου δίνω τίποτα και έφυγα εκνευρισμένος. Δεν την έχω πατήσει ποτέ μέχρι τώρα με τις υπολοιπες Ουκρανες που έχω δει. Ούτε λεφτά έχω δώσει σε κάποια.
Εγώ ερωτοτουρισμο επιδιώκω. Στόχος μου κάποια στιγμή η διαμονή στο Κίεβο με δουλειά σε εταιρεία πληροφορικής.
Όποιος φίλος ενδιαφέρεται μπορώ να του γραψω sites για να στείλει βιογραφικό σε πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στην Ουκρανία. Αν ξέρετε Ρωσικά ακόμη καλύτερα.
Μην μειώνεις τον εαυτό σου. Κι εσύ έχεις δώσει πολύ σημαντικες πληροφορίες. Δεν σε χαρακτήρισα μαλακά. Όλοι όσοι γράφουν εδώ μέσα έχουν μεταφέρει πολύ σημαντικες πληροφορίες για το Κίεβο.
Μου την βιδωνει μόνο όταν ο άλλος μιλάει πολύ για τα κατορθώματα του και για τον εαυτό του. Δεν κάνουμε διαγωνισμό αρχιγαμικουλα εδώ. Αν θέλετε να ανταγωνιστείτε ο ένας τον άλλον ανταλλάξτε σκαιπ βαιμπερ και δείξτε ο ένας στον άλλο ποιες νορμαλ γκομενες έχετε γαμησει να τονώσετε το εγώ σας. Το να δώσετε όμως πληροφορίες για μια γκόμενα που έχετε βρει μέσω ιστοσελίδας, μπαρ, δρόμο και από αλλου, κι έχετε πληρώσει για να πηδήξετε είναι πληροφορία σημαντική για πολλούς αναγνώστες που θέλουν να πάνε και να περάσουν τον χρόνο τους με πληρωμένες.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 247
- Πόντοι
- 36
Σε κάποιο νήμα διάβασα ότι ο αγαπητός cool11 αποφάσισε ποιας χώρας γκομενες θα στοχεύει από εδώ και πέρα. Όμως αυτή τη στιγμή έχω ξεχάσει την χωρα-στοχο.πολλοι ουκρανοι μου λενε ειναι αδειο γιατι εφυγαν πολλοι εκτος χωρας.διαβαζα στο κοντακτε που μεταναστευουν εκτος απο πολωνια πανε και λετονια.αυξηθηκαν ακομα οι γαμοι πολωμων με ουκκρανιδων.αρα χασαμε και απο εδω mr cool χαχαχαχα.
Δεν ειναι το θέμα προσωπικών εμπειριών είναι πως βγάινουν συμπεράσματα απο κάποιους χωρις να το έχουν δοκιμάσει..Δηλαδή ο kman χαρακτηρίζει όλες τις κοπέλες Ουκρανία ως Πουτάνες χωρίς να έχει δοκιμάσει να προσεγγίσει μια σαν γυναίκα και να την κατακτήσει. Είναι εύκολο να πούμε πως όλες είναι πουτάνες και να δικαιολογήσουμε κυρίως στον ευατό μας γιατι δεν δοκιμάζουμε και το τσάμπα..ΊΣως γαιτι βαριόμαστε,ίσως γιατί δεν μπορούμε ισως ισως...
Υπάρχουν πολλές πουτάνες στην Ουκρανία δεν αντιλέγω.Άλλο πολλές άλλο ΟΛΕΣ.Βασίκα ειναι το μόνο μέρος που έχω ταξιδέψει που είναι τοσο εμφανές και παντού ακόμα και μέρα..Διαδίκτυο clubs πετυχαίνεις παντού γκόμενες να ζητάνε λεφτά για sex..Αλλά ταυτόχρονα έχει και πάρα πολλές κανονικές που τις πηδάς χωρίς να της πληρώσεις..Για να το πετύχεις όμως αυτό πρέπει να εφαρμόσεις την πανάρχαια τακτική καμάκι ραντεβού και πήδημα..Οπότε θα προτιμούσα αναλύσεις του τύπου πάω Ουκρανία που έχει πολλές πουτάνες πληρώνω και πηδάω δίνοντας πληροφορίες για το πως το πετυχαίνουμε αυτό, απο προσεγγίσεις του τυύπου ειναι ΟΛΕΣ πουτάνες που λέει και ο Kman, που μηδενίζει την κατάσταση και παραπληροφορεί πως δεν είναι εφικτό για αυτόυς που θέλουν το τσάμπα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41