Δεν ειναι το θέμα προσωπικών εμπειριών είναι πως βγάινουν συμπεράσματα απο κάποιους χωρις να το έχουν δοκιμάσει..Δηλαδή ο kman χαρακτηρίζει όλες τις κοπέλες Ουκρανία ως Πουτάνες χωρίς να έχει δοκιμάσει να προσεγγίσει μια σαν γυναίκα και να την κατακτήσει. Είναι εύκολο να πούμε πως όλες είναι πουτάνες και να δικαιολογήσουμε κυρίως στον ευατό μας γιατι δεν δοκιμάζουμε και το τσάμπα..ΊΣως γαιτι βαριόμαστε,ίσως γιατί δεν μπορούμε ισως ισως...
Υπάρχουν πολλές πουτάνες στην Ουκρανία δεν αντιλέγω.Άλλο πολλές άλλο ΟΛΕΣ.Βασίκα ειναι το μόνο μέρος που έχω ταξιδέψει που είναι τοσο εμφανές και παντού ακόμα και μέρα..Διαδίκτυο clubs πετυχαίνεις παντού γκόμενες να ζητάνε λεφτά για sex..Αλλά ταυτόχρονα έχει και πάρα πολλές κανονικές που τις πηδάς χωρίς να της πληρώσεις..Για να το πετύχεις όμως αυτό πρέπει να εφαρμόσεις την πανάρχαια τακτική καμάκι ραντεβού και πήδημα..Οπότε θα προτιμούσα αναλύσεις του τύπου πάω Ουκρανία που έχει πολλές πουτάνες πληρώνω και πηδάω δίνοντας πληροφορίες για το πως το πετυχαίνουμε αυτό, απο προσεγγίσεις του τυύπου ειναι ΟΛΕΣ πουτάνες που λέει και ο Kman, που μηδενίζει την κατάσταση και παραπληροφορεί πως δεν είναι εφικτό για αυτόυς που θέλουν το τσάμπα...
το δοκιμασα πρωσωπικα φιλε μιστερ λοβ.σου εγραψαν και πιο πανω οτι κυνηγουσα μεχρι και 5 χρονια μια κοπελα που πιστευα αξιζε.το ξερεις παντα λεω η απο την πρωτη η ποτε σου καθωνται.
γιατι επεμενα με αυτην?αυτη αρχικα με τρελενε μθνηματα και ιστοριες και θελβ να αφησω τον αντρα
θελω οικογενοια και παιδεια και μου ξυπνησες το μητρικο ενστικτο.μετα αυτη τι κανει ρε φιλε?ειχα κανει ενα λαθος οταν την γνωρισα μολις μετακομισε απο πετρουπολη οδυσσο.της ειπα με τι ασχολειτε σχεδον 40 χρονια η οικογενοια μου γιατι δεν πιστευα οτι θα την ξαναμιλησω.τυχαια γνωριστηκαμε στην τραπεζα και ειπα πρεπει στην ελληνικη πλατεια με ελληνα να πιεις καφε.μου ειπε για αντρα,ηταν διευθηντρια σε ιτ πετρουπολη με 700 ατομα και οδυσσο πηρε νεα θεση σε ετερια με 300 ατομα ιτ με μισθο 6 χιλιαρικα.μου εδειξε φωτο απο βαρκελωνη που ηταν πριν μερες και ειπε ειναι παντρεμενη.μιλησαμε μετα ξανα 2 με 2 μερες φιλικα στο κινητο και μετα εκανε την ζωη μου κολαση.
δεν ειχα τιποτα στο μυαλο γιατι ειχε αντρα αν και ηταν πανεμορφη.
με περνει κυπρο μετα απο ενα μηνα που δεν επικοινωνουμε και λεει τρελα πραγματα.με
εδειρε ο αντρας,πως περνω βιζα?θελω να χωρισω ερχομε σε σενα κυπρο αν το θες.σε ενα μηνα πηγα 3 φορες για αυτην.ηρθε μιλησαμε και μετα αρχισε το κρυφτο.εγω εκανα την ζωη με αλλες αλλα την ερωτευτηκα.ελεγα πρωτη φορα γνωρισα νορμαλ,ποιοτιικη και με καλη δουλεια.ηταν οτι εψαχνα παντα.
μην τα πολυλεω εξαφανιζωταν με τα οταν ημουν εκει,οταν εφευγα νορμαλ,οταν πηγαινα εψαχνε αφορμες να ειναι θυμωμενη,μαλακιες,δικαιολογιες.εγω εγραφα στα μπουρδελα συμβουλες για αλλους για τον χαρακτηρα τους και την ψευτια τους.εχωντας πληγωθει απο αλλη κοπελα ρουμανα που εχασα λογο εγωισμου ειπα δεν θα αφησω αυτην την κοπελα.στο τελος σκαρφιστηκε αρωστια σε συνεργασια με τον αντρα της για να μου παρουν λεφτα,στοχο ειχε μερσεντες και σπιτι αλλα ειμαι πολυ πονηρος.αν και καψουρης προτεινα λεφτα βοηθεια και αρνιιωταν.διερωτωμουν,υμουν περιεργος που τα παει.λεω προτεινω 3 χιλιαδες ευρο αρα δεν θελει χρηματα.τελικα θεωρουσε αστεια τα ποσα υθελε πιο πολλα!πηρε το τελος που αξισε και της υποσχεθηκα.εβαλα τους μπραβους αστυνομικους που εχω.παγιδεψαν το κινητο και την επομενη την μαζεψαν με τον βλακα τον αντρα της.τελικα οχι μονο δεν ετρωγε ξυλο αλλα ηταν ο αντρας του σπιτιου.ειπε με φωφωταν,ειμαι τρελος και τους απειλουσα.αυτη προσπαθουσε αρχικα να με κανει να κανο κακο στον αντρα της για να με στησουν.δεν καταλαβε δεν υμουν τυχαιος και νομιζε μαλακιες ελεγα για δυναμη.της εξηγησαν πιος ειμε οι μπραβοι και χεστηκαν.εδω και 2 χρονια εξαφανιστηκαν,δεν ξερω που.
εκανα 8 μηνες να παω οδυσσο.υποσχεθηκε η οικογενοια μου σε φιλο ανωτερο αστυνομο δεν θα κανω καμια βλακεια να βρω μπελα γιατι πηγε αστυνομια απο τον φοβο αυτη.δεν πατησα 8 μηνες μηπως τους δω στον δρομο και τους σκωτωσω.δεν ειμουν καλα.τωρα ειμαι τελεια,ουτε θυμαμε τιποτα απο οσα περασα.
καμια αλλη δεν με ξεγελασε.αυτη την επαθα γιατι παρασυρθηκα απο την καλη δουλεια,εμφανιση.καποτε και τα γατονια την πατανε αλλα δεν την ξαναπατω με αυτες χαχαχαχαχα