Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
251
Πόντοι
36
ειδα κιεβο ενα τυπο απο λβοβ τον εκοψα.εκανε καμακι σε οπεια περνουσε λεγωντας ειναι ελληνας!
πριν 7 χρονια.πλισιασα του λεω εσυ ελληνας?γιατι ψεματα λες?εγω ειμαι ελληνας.
δεν ηξερε ελληνικα αλλα ενα τραγουδι λιγα λογια.ολα καλα και ολα οραια.
δεν ξερω που το ακουσε μαλλον γαμουσε κανας δικος μας την μανα του χαχαχαχ
Κανένας μπινες αραβας η τουρκος θα ήτανε ο βρωμικουλας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σε κάποιο νήμα διάβασα ότι ο αγαπητός cool11 αποφάσισε ποιας χώρας γκομενες θα στοχεύει από εδώ και πέρα. Όμως αυτή τη στιγμή έχω ξεχάσει την χωρα-στοχο.

Προφανώς Βόρεια Κορέα που δεν έχουν ακόμα επηρρεαστεί από τη δυτικοποίηση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
προσεγγίσεις του τυύπου ειναι ΟΛΕΣ πουτάνες που λέει και ο Kman, που μηδενίζει την κατάσταση και παραπληροφορεί πως δεν είναι εφικτό για αυτόυς που θέλουν το τσάμπα...

Αυτό έγραψα εγώ?Κοίτα τι έγραψα.

Το είπαμε οι Σλάβες θέλουν σχέση-γάμο(σχεσάκια,γαμπρό) ή λεφτά(σπόνσορα) ή πούτσο(γαμιά).Καθένας διαλεγει το στυλ που του ταιριάζει ανάλογα με τα προσόντα του.
Εγώ αναπτύσσω την οπτική του σπονσορα,ο Love και ο Dirty του σχεσάκια-γαμπρού και ο Βαλκάνιος Πουτσαράς του γαμιά.Δεν υπάρχει καμιά αντίφαση ή σύγκρουση.
Είναι σα να λέει ο ενας οι γκομενες θέλουν ψάρι,ο άλλος ότι θέλουν κρέας και ο άλλος ότι είναι vegan.Όλοι δίκιο έχουν.
Μια γκομενα που θέλει λεφτά μπορει να θέλει και πουτσο ή ακόμα και να παντρευτεί ένα καλο παιδί.Το ένα γούστο δεν αποκλειεει το άλλο.

Μία που θέλει πούτσο μπορεί να μη θέλει λεφτά.Και μία που θέλει λεφτά μπορεί να θέλει λίγο πούτσο και πολλά λεφτά.Και μία που θέλει γαμπρό μπορεί να μην την ενδιαφέρουν τόσο η πούτσα του και τα λεφτά του.
Είναι όλα σχετικά στο σλαβικό κόσμο.Το σπονσοριλίκι,το γαμπριλίκι και το πουτσιλίκι έχουν όλα τους θιασώτες και τις φαν τους.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρωσσίδες δεν μπορείς να βγάλεις γενικό συμπέρασμα..Μπορεί να πετύχεις Ρωσσίδα με 10 πτυχία, πανέμορφη, καλλιεργημενη, πλούσια την ανώτερη γυναίκα στον πλανήτη και μπορείς να πετύχεις Ρωσσιδα που ζει με κονσέρβες και σκαρφαλώνει στα δέντρα την πιο υποανάπτυκτη του πλανήτη. Είναι τόσο τεράστια χώρα που όποιος προσπαθεί να βγάλει συμπέρασμα γενικό δεν ξέρει τι του γίνεται.
Εγω την ανώτερη γυναίκα που έχω γνωρίσει στην ζωή μου ήταν απο Μόσχα..Αντίθετα το πιο ΖΩΟ που έχω γνωρίσει στην ζωή μου ήταν απο ένα κολοχώρι της Ρωσσιας..Οι αντιθέσεις είναι διαστημικές!!

Συνήθως με αυτέςπου έρχεται επαφή ο μέσος έλληνας στα νησία δεν είναι ανώτερου επιπέδου..φτωχες που πάνε στα all inclusives ή κάποιες που βλέπουμε και ερχόμαστε σε επαφή στα κωλόμπαρα..Δεν είναι η πραγματική Ρωσσίδα ανώτερη αυτη ομως.
Έχω γνωρίσει υπερμορφωμένες Ρωσίδες με δυνατές θέσεις Αλλά ποτέ κάποια με πάνω από 2 πτυχεία! Όχι γιατί δεν μπορούν αλλά γιατί στη Ρωσία με ένα πανεπιστήμιο τους παρεχεται πλήρης εκπαίδευση και γίνονται και ΆΝΘΡΩΠΟΙ! Σε αντίθεση με τα ευρωπαϊκά που σου καίνε το μυαλό και σε βάζουν σε μια τρύπα ακόμα και το τρίτο ή τέταρτο πτυχείο να μην είναι αρκετό για αξιοπρεπή δουλειά...Και βέβαια αν μπλέξει και γυναίκα στο κυνήγι πτυχείων μεταλάσεται σε ένα ..ον απερίγραπτου ψυχισμού...
Πολλές Ρωσίδες αλλά και Ουκρανίδες του Κιέβου ασχολούνται παράλληλα με τις σπουδές τους ή και πιο μετά με ένα χόμπι!  Πολύ σοβαρά όμως! Συνήθως είναι η ζωγραφική ή τα floristics που είναι οι δημιουργίες με λουλούδια! Και βέβαια σχεδόν όλες έχουν και ένα σπόρ συνήθως χορού!
Όσο για τα νησιά... αν έρθει κάποιος για λίγες μέρες δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με τις αξιόλογες Ρωσίδες! Αυτές έρχονται πριν τον Ιούνιο ή μετά τον Σεπτέμβριο! Τότε έχω γνωρίσει κοπέλες αστέρια σε ομορφιά και πνεύμα!
Βέβαια παρ όλη  την συμπάθεια και την χαρά της στιγμής καμιά σοβαρή με τη ζωη μπροστά της δεν τα παρατάει όλα για την .. Ρόδο!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.861
Πόντοι
6.030
Έχω γνωρίσει υπερμορφωμένες Ρωσίδες με δυνατές θέσεις Αλλά ποτέ κάποια με πάνω από 2 πτυχεία! Όχι γιατί δεν μπορούν αλλά γιατί στη Ρωσία με ένα πανεπιστήμιο τους παρεχεται πλήρης εκπαίδευση και γίνονται και ΆΝΘΡΩΠΟΙ! Σε αντίθεση με τα ευρωπαϊκά που σου καίνε το μυαλό και σε βάζουν σε μια τρύπα ακόμα και το τρίτο ή τέταρτο πτυχείο να μην είναι αρκετό για αξιοπρεπή δουλειά...Και βέβαια αν μπλέξει και γυναίκα στο κυνήγι πτυχείων μεταλάσεται σε ένα ..ον απερίγραπτου ψυχισμού...
Πολλές Ρωσίδες αλλά και Ουκρανίδες του Κιέβου ασχολούνται παράλληλα με τις σπουδές τους ή και πιο μετά με ένα χόμπι!  Πολύ σοβαρά όμως! Συνήθως είναι η ζωγραφική ή τα floristics που είναι οι δημιουργίες με λουλούδια! Και βέβαια σχεδόν όλες έχουν και ένα σπόρ συνήθως χορού!
Όσο για τα νησιά... αν έρθει κάποιος για λίγες μέρες δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με τις αξιόλογες Ρωσίδες! Αυτές έρχονται πριν τον Ιούνιο ή μετά τον Σεπτέμβριο! Τότε έχω γνωρίσει κοπέλες αστέρια σε ομορφιά και πνεύμα!
Βέβαια παρ όλη  την συμπάθεια και την χαρά της στιγμής καμιά σοβαρή με τη ζωη μπροστά της δεν τα παρατάει όλα για την .. Ρόδο!
Ρε φιλε τι μου θύμισες τωρα. Ειχς γνωρισει μια ρωσιδα γιατρινα πραγματικο διαμαντακι. Δεν το φτασαμε στο σεξ αλλα κρστησαμε επαφη. Πραγματικη ποιοτητα οχι σαν τις δικες μας τις ελεινιδες γιατρινες που η μύτη τους φτανει στον ουρανό.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ρε φιλε τι μου θύμισες τωρα. Ειχς γνωρισει μια ρωσιδα γιατρινα πραγματικο διαμαντακι. Δεν το φτασαμε στο σεξ αλλα κρστησαμε επαφη. Πραγματικη ποιοτητα οχι σαν τις δικες μας τις ελεινιδες γιατρινες που η μύτη τους φτανει στον ουρανό.
φιλος κυπρο γνωριστηκε πριν χρονια με γιατρινα απο περμ.εδω και 18 χρονια οταν ξεκινησαν
να ταξιδευουν κυπρο.αυτη τοτε 30-35 σαν εκεινον ηταν.αυτος καθολου εμφανισημος,αυτη καλη.
αλλα τοτε ολες εψαχναν να βρουν ενα να μεινουν κυπρο.δεν πρωχωρησε αν και πηγε περμ μαζι της για ενα λογο.αυτη εκανε γυμνισμο στην παραλια και αυτος ντρεπωταν,θρυσκοληπτος ηταν.για να δειτε πως τα φερνει ομως η τυχη δεν ειχε καλο τελος ο τυπος.εχωντας φτασει τα 40,αχωμενος για την εμφανιση του παντρευτηκε κοπελα μια κακασχημη χοντρη.εκανε παιδακι και αυτη την εβαλαν φυλακη για εμποριο ναρκωτικων μαζι με τον πατερα της!ασε που του εγαγαν χιλιαδες ευρο για ψευτιες.μεχρι τωρα μετανιωνει που αφησε την ρωσιδα γιατρο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Όντως ο DRLOVE κάνει το μαλάκα και σου απαντάει πολιτισμένα αν και τον έχεις πεις ψεύτη καμιά 50αριά φορές.
Αλλά ξέχασα είσαι καλό παιδί όπως είπε και ο DIRTY,γράφεις και αυτά τα χαριτωμένα μπουχαχα,μουχαχα,μπουχαχα,όταν μας λες ψεύτες οπότε νομίζεις ότι θα κάτσω να κάνω τον κλόουν.

Παίξε την μπαλίτσα σου όπως ξέρεις,να παίξουμε και εμεις την μπαλίτσα μας όπως ξέρουμε.
Δε θα βγάλεις όλες τις γυναίκες επάνω πουτάνες απλά επειδή δε κάθονται σε εσένα,ούτε θα μας βγάλεις όλους χορηγούς επειδή εσύ ΕΠΕΛΕΞΕΣ στη ζωή σου να γαμάς με τον παρά σου.

Εγώ γαμάω και πουτάνες και μη πουτάνες.
Εδώ έφαγα κοντά στα 10χιλιάρικα για casting απλά για να γαμήσω αβέρτα 18-22χρονα γιατί χωρίς λεφτά έχουν ξεφύγει από το target group μου..
Τι ψέμματα και παπαριές να γράψω,όταν παραδεχομαι τους τομείς που τρώω ΗΤΤΑ..
εγω νομιζα σε πληρωνανε ρε!οτι κανεις καστινκ σαν πορνοσταρ και περνεις λεφτα χαχαχαχ.ετσι καταλαβα.αν ερθω πραγα θα βρεθουμε η οχι?προσεξε γιατι αν αρνηθεις θα βαλω φωτο μου αν καταφερω να τις ανεβασω. θα βαλω φωτο με αμαξι,απο ασκηση νεος στους 0.Υ.Κ,εφεδρος με συμαθητες μου και θα σε προκαλεσω και σενα να βαλεις φωτο να σε θαυμασουμε.θα παρακαλας να επιστρεψει ο διμητρακης και να με μπαναρουν για να γλυτωσεις χαχαχχαχαχ.αντε αφου με καρφωσανε στην χαριζω χαχαχαχ.θα βρω καπειον αλλο να πειραζω που θα απαντα να γελαμε.παντως με εφτιαξε ο λοβερ φλοουερ για πραγα οτι αληθευουν οι τιμες και φωτο.αρχισα να διαβαζω για πραγα.μου αρεσουν οι γκομενες πιο πολυ απο ουκρανια.θελω να ερθω αλλα δεν παω τσεχους πολυ μαλακες.θα γουσταρω να τους ριχνω μπουνιδια και να τους τρεχω.
αλλα τωρα εκανα σχεδια για δνεπρο,μπατουμι,καζακταν,κυργισταν.αν με καλεσει η σερβα βελιγραδι ισως αλλαξω και ερθω ιουνη πραγα-βελιγραδι  να γυρισουμε κανα καστινκ.τωρα ελπιζω να καταλαβες γιατι παω γιδροπαρκ κιεβ.ψυχοπαθης ειμαι και ψαχνω καυγαδες.πρωτη ωρα στην σαλονικη θα εκανα τουλουμι στο ξυλο 2 ποντιους μικρους στην καμαρα χαχαχαχαχ.ο σαλονικιος οταν τον πηρα  χαλκιδικι πεθανε στα γελια.λεει ακομα δεν ηρθες.αφου ξερεις ντερτι πες του να ρωτησει τον σαλονικιο τι εκανα σε καπειους που τον απειλουσαν οδυσσο.του ζητησαν και συγνωμη και ηθελα να μου δωσουνε λεφτα για να μην τους στειλω στη θαλασα να γινουνε βατραχια χαχαχαχαχα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Δεν ειναι το θέμα προσωπικών εμπειριών είναι πως βγάινουν συμπεράσματα απο κάποιους χωρις να το έχουν δοκιμάσει..Δηλαδή ο kman χαρακτηρίζει όλες τις κοπέλες Ουκρανία ως Πουτάνες χωρίς να έχει δοκιμάσει να προσεγγίσει μια σαν γυναίκα και να την κατακτήσει. Είναι εύκολο να πούμε πως όλες είναι πουτάνες και να δικαιολογήσουμε κυρίως στον ευατό μας γιατι δεν δοκιμάζουμε και το τσάμπα..ΊΣως γαιτι βαριόμαστε,ίσως γιατί δεν μπορούμε ισως ισως...

Υπάρχουν πολλές πουτάνες στην Ουκρανία δεν αντιλέγω.Άλλο πολλές άλλο ΟΛΕΣ.Βασίκα ειναι το μόνο μέρος που έχω ταξιδέψει που είναι τοσο εμφανές και παντού ακόμα και μέρα..Διαδίκτυο clubs πετυχαίνεις παντού γκόμενες να ζητάνε λεφτά για sex..Αλλά ταυτόχρονα έχει και πάρα πολλές κανονικές που τις πηδάς χωρίς να της πληρώσεις..Για να το πετύχεις όμως αυτό πρέπει να εφαρμόσεις την πανάρχαια τακτική καμάκι ραντεβού και πήδημα..Οπότε θα προτιμούσα αναλύσεις του τύπου πάω Ουκρανία που έχει πολλές πουτάνες πληρώνω και πηδάω δίνοντας πληροφορίες για το πως το πετυχαίνουμε αυτό, απο προσεγγίσεις του τυύπου ειναι ΟΛΕΣ πουτάνες που λέει και ο Kman, που μηδενίζει την κατάσταση και παραπληροφορεί πως δεν είναι εφικτό για αυτόυς που θέλουν το τσάμπα...
το δοκιμασα πρωσωπικα φιλε μιστερ λοβ.σου εγραψαν και πιο πανω οτι κυνηγουσα μεχρι και 5 χρονια μια κοπελα που πιστευα αξιζε.το ξερεις παντα λεω η απο την πρωτη η ποτε σου καθωνται.
γιατι επεμενα με αυτην?αυτη αρχικα με τρελενε μθνηματα και ιστοριες και θελβ να αφησω τον αντρα
θελω οικογενοια και παιδεια και μου ξυπνησες το μητρικο ενστικτο.μετα αυτη τι κανει ρε φιλε?ειχα κανει ενα λαθος οταν την γνωρισα μολις μετακομισε απο πετρουπολη οδυσσο.της ειπα με τι ασχολειτε σχεδον  40 χρονια η οικογενοια μου γιατι δεν πιστευα οτι θα την ξαναμιλησω.τυχαια γνωριστηκαμε στην τραπεζα και ειπα πρεπει στην ελληνικη πλατεια με ελληνα να πιεις καφε.μου ειπε για αντρα,ηταν διευθηντρια σε ιτ πετρουπολη με 700 ατομα και οδυσσο πηρε νεα θεση σε ετερια με 300 ατομα ιτ με μισθο 6 χιλιαρικα.μου εδειξε φωτο απο βαρκελωνη που ηταν πριν μερες και ειπε ειναι παντρεμενη.μιλησαμε μετα ξανα 2 με 2 μερες φιλικα στο κινητο και μετα εκανε την ζωη μου κολαση.
δεν ειχα τιποτα στο μυαλο γιατι ειχε αντρα αν και ηταν πανεμορφη.
με περνει κυπρο μετα απο ενα μηνα που δεν επικοινωνουμε και λεει τρελα πραγματα.με
εδειρε ο αντρας,πως περνω βιζα?θελω να χωρισω ερχομε σε σενα κυπρο αν το θες.σε ενα μηνα πηγα 3 φορες για αυτην.ηρθε μιλησαμε και μετα αρχισε το κρυφτο.εγω εκανα την ζωη με αλλες αλλα την ερωτευτηκα.ελεγα πρωτη φορα γνωρισα νορμαλ,ποιοτιικη και με καλη δουλεια.ηταν οτι εψαχνα παντα.
μην τα πολυλεω εξαφανιζωταν με τα οταν ημουν εκει,οταν εφευγα νορμαλ,οταν πηγαινα εψαχνε αφορμες να ειναι θυμωμενη,μαλακιες,δικαιολογιες.εγω εγραφα στα μπουρδελα συμβουλες για αλλους για τον χαρακτηρα τους και την ψευτια τους.εχωντας πληγωθει απο αλλη κοπελα ρουμανα που εχασα λογο εγωισμου ειπα δεν θα αφησω αυτην την κοπελα.στο τελος σκαρφιστηκε αρωστια σε συνεργασια με τον αντρα της για να μου παρουν λεφτα,στοχο ειχε μερσεντες και σπιτι αλλα ειμαι πολυ πονηρος.αν και καψουρης προτεινα λεφτα βοηθεια και αρνιιωταν.διερωτωμουν,υμουν περιεργος που τα παει.λεω προτεινω 3 χιλιαδες ευρο αρα δεν θελει χρηματα.τελικα θεωρουσε αστεια τα ποσα υθελε πιο πολλα!πηρε το τελος που αξισε και της υποσχεθηκα.εβαλα τους μπραβους αστυνομικους που εχω.παγιδεψαν το κινητο και την επομενη την μαζεψαν με τον βλακα τον αντρα της.τελικα οχι μονο δεν ετρωγε ξυλο αλλα ηταν ο αντρας του σπιτιου.ειπε με φωφωταν,ειμαι τρελος και τους απειλουσα.αυτη προσπαθουσε αρχικα να με κανει να κανο κακο στον αντρα της για να με στησουν.δεν καταλαβε δεν υμουν τυχαιος και νομιζε μαλακιες ελεγα για δυναμη.της εξηγησαν πιος ειμε οι μπραβοι και χεστηκαν.εδω και 2 χρονια εξαφανιστηκαν,δεν ξερω που.
εκανα 8 μηνες να παω οδυσσο.υποσχεθηκε η οικογενοια μου σε φιλο ανωτερο αστυνομο δεν θα κανω καμια βλακεια να βρω μπελα γιατι πηγε αστυνομια απο τον φοβο αυτη.δεν πατησα 8 μηνες μηπως τους δω στον δρομο και τους σκωτωσω.δεν ειμουν καλα.τωρα ειμαι τελεια,ουτε θυμαμε τιποτα απο οσα περασα.
καμια αλλη δεν με ξεγελασε.αυτη την επαθα γιατι παρασυρθηκα απο την καλη δουλεια,εμφανιση.καποτε και τα γατονια την πατανε αλλα δεν την ξαναπατω με αυτες χαχαχαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
καλη τυχη με τις πουτανες της ουκρανιδες.εγω θα βρω ελληνιδα,αρμενου η κυπρια.αντε γεια!παω να διαβασω πραγα μοντελο βαλκανιο πουτσαρα χαχαχαχ.

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
197
Πόντοι
1
το δοκιμασα πρωσωπικα φιλε μιστερ λοβ.σου εγραψαν και πιο πανω οτι κυνηγουσα μεχρι και 5 χρονια μια κοπελα που πιστευα αξιζε.το ξερεις παντα λεω η απο την πρωτη η ποτε σου καθωνται.
γιατι επεμενα με αυτην?αυτη αρχικα με τρελενε μθνηματα και ιστοριες και θελβ να αφησω τον αντρα
θελω οικογενοια και παιδεια και μου ξυπνησες το μητρικο ενστικτο.μετα αυτη τι κανει ρε φιλε?ειχα κανει ενα λαθος οταν την γνωρισα μολις μετακομισε απο πετρουπολη οδυσσο.της ειπα με τι ασχολειτε σχεδον  40 χρονια η οικογενοια μου γιατι δεν πιστευα οτι θα την ξαναμιλησω.τυχαια γνωριστηκαμε στην τραπεζα και ειπα πρεπει στην ελληνικη πλατεια με ελληνα να πιεις καφε.μου ειπε για αντρα,ηταν διευθηντρια σε ιτ πετρουπολη με 700 ατομα και οδυσσο πηρε νεα θεση σε ετερια με 300 ατομα ιτ με μισθο 6 χιλιαρικα.μου εδειξε φωτο απο βαρκελωνη που ηταν πριν μερες και ειπε ειναι παντρεμενη.μιλησαμε μετα ξανα 2 με 2 μερες φιλικα στο κινητο και μετα εκανε την ζωη μου κολαση.
δεν ειχα τιποτα στο μυαλο γιατι ειχε αντρα αν και ηταν πανεμορφη.
με περνει κυπρο μετα απο ενα μηνα που δεν επικοινωνουμε και λεει τρελα πραγματα.με
εδειρε ο αντρας,πως περνω βιζα?θελω να χωρισω ερχομε σε σενα κυπρο αν το θες.σε ενα μηνα πηγα 3 φορες για αυτην.ηρθε μιλησαμε και μετα αρχισε το κρυφτο.εγω εκανα την ζωη με αλλες αλλα την ερωτευτηκα.ελεγα πρωτη φορα γνωρισα νορμαλ,ποιοτιικη και με καλη δουλεια.ηταν οτι εψαχνα παντα.
μην τα πολυλεω εξαφανιζωταν με τα οταν ημουν εκει,οταν εφευγα νορμαλ,οταν πηγαινα εψαχνε αφορμες να ειναι θυμωμενη,μαλακιες,δικαιολογιες.εγω εγραφα στα μπουρδελα συμβουλες για αλλους για τον χαρακτηρα τους και την ψευτια τους.εχωντας πληγωθει απο αλλη κοπελα ρουμανα που εχασα λογο εγωισμου ειπα δεν θα αφησω αυτην την κοπελα.στο τελος σκαρφιστηκε αρωστια σε συνεργασια με τον αντρα της για να μου παρουν λεφτα,στοχο ειχε μερσεντες και σπιτι αλλα ειμαι πολυ πονηρος.αν και καψουρης προτεινα λεφτα βοηθεια και αρνιιωταν.διερωτωμουν,υμουν περιεργος που τα παει.λεω προτεινω 3 χιλιαδες ευρο αρα δεν θελει χρηματα.τελικα θεωρουσε αστεια τα ποσα υθελε πιο πολλα!πηρε το τελος που αξισε και της υποσχεθηκα.εβαλα τους μπραβους αστυνομικους που εχω.παγιδεψαν το κινητο και την επομενη την μαζεψαν με τον βλακα τον αντρα της.τελικα οχι μονο δεν ετρωγε ξυλο αλλα ηταν ο αντρας του σπιτιου.ειπε με φωφωταν,ειμαι τρελος και τους απειλουσα.αυτη προσπαθουσε αρχικα να με κανει να κανο κακο στον αντρα της για να με στησουν.δεν καταλαβε δεν υμουν τυχαιος και νομιζε μαλακιες ελεγα για δυναμη.της εξηγησαν πιος ειμε οι μπραβοι και χεστηκαν.εδω και 2 χρονια εξαφανιστηκαν,δεν ξερω που.
εκανα 8 μηνες να παω οδυσσο.υποσχεθηκε η οικογενοια μου σε φιλο ανωτερο αστυνομο δεν θα κανω καμια βλακεια να βρω μπελα γιατι πηγε αστυνομια απο τον φοβο αυτη.δεν πατησα 8 μηνες μηπως τους δω στον δρομο και τους σκωτωσω.δεν ειμουν καλα.τωρα ειμαι τελεια,ουτε θυμαμε τιποτα απο οσα περασα.
καμια αλλη δεν με ξεγελασε.αυτη την επαθα γιατι παρασυρθηκα απο την καλη δουλεια,εμφανιση.καποτε και τα γατονια την πατανε αλλα δεν την ξαναπατω με αυτες χαχαχαχαχα
Από ποιο επεισόδιο του Τζέιμς Μποντ πήρες το σενάριο  :think:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
καλη τυχη με τις πουτανες της ουκρανιδες.εγω θα βρω ελληνιδα,αρμενου η κυπρια.αντε γεια!παω να διαβασω πραγα μοντελο βαλκανιο πουτσαρα χαχαχαχ.
Αυτή τη στιγμή είναι στενός φίλος στο Carrebean ! Είναι γεμάτο με Τούρκους και πουτανες! Μια δύο που προσέγγισε σηκωθηκαν και φύγαν..
Από τίντερ πάλι τίποτα...
Απορώ που βλέπουν τον παράδεισο κάποιοι...
Και κάνουν τα ίδια σχεδόν
Τίντερ και Carrebean..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οι Τούρκοι μαθαίνω live πως κάνουν θραύση...
Φασωνουν και φορτώνουν καλά Ουκρανικά μουνάκια!
Όταν εγώ τα λέω πως είναι ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΣ εσείς μου τις λέτε καλές και πως δεν τους πάνε.. 
Είναι ό πλέον τουρκοφιλος Ευρωπαϊκός λαός..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Λείπει ο Kman απ'το Caribbean και οι Τούρκοι αλωνίζουν.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο φίλος μου εικάζει πως πέφτει ευθέως σπονσοραρισμα από τους τουρκους, δεν εξηγείται αλλιώς το να έχουν μάτια Μόνο γι αυτούς!..
Επειδή ξέρει άριστα ρωσικά ό δικός μου του είπα να ρωτήσει κάποια τι τους προσφέρουν οι Τούρκοι..
Πάντως μπήκε πλήρως στα λόγια μου και κατάλαβε γιατί δεν θέλω να ξαναπάω Ουκρανία!
Πριν έναν μήνα ήταν στο icons στη Μόσχα που μου λέει πως ήταν κλάσεις ανώτερο και καμιά σχέση με τη παρακμή και τη ξεφτίλα των Ουκρανέζων..

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οι τουρκοι οδυσσο ειναι για χεσιμο.μην ψαρωνεις ρολογα απο αυτους.σε μπαρ με πουτανες πανε ρε ηρεμησε)) αστους τι λενε μονο αθλιες γουσταρουν τουρκους.γνωρησα μια ουκρανιδα κυπρο συμπαθητικη του 5.δηλαδη αν και 5 επιπεδο ηταν απο αυτες που ειναι νορμαλ για σχεση.ηταν κατεχομενα,στο κοντακτε ολο τουρκικη μουσικη,γλωσα μαθενε και ταξιδια τουρκια και ουγαρια.ειναι απο ενα χωριο κοντα κιεβ αυτη.
αυτη θα ονειρευετε ενα τουρκο αλλα οχι σαν αυτους τους συνιθισμενους μαυριδερους αλλα απο κατεχομενα η πολη,κανα ουγρο η κανα πολωνο για ευρωπη.απο κιεβο γκομενα καμια δεν ασχολειτε με αυτους εκτος πουτανες.τι λενε για τιντερ οι φιλοι σου?θελω λεπτομερειες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αυτή τη στιγμή είναι στενός φίλος στο Carrebean ! Είναι γεμάτο με Τούρκους και πουτανες! Μια δύο που προσέγγισε σηκωθηκαν και φύγαν..
Από τίντερ πάλι τίποτα...
Απορώ που βλέπουν τον παράδεισο κάποιοι...
Και κάνουν τα ίδια σχεδόν
Τίντερ και Carrebean..
υπαρχουν δυο σεναρια. 100% ειναι μαλακες οπως ελεγε στα πρωτα ποστ ο δασκαλος η 100% ο κουμπαρος εχει δικαιο που τους τα λεει και τρελενωνται χαχαχα.ρολογα ελα οδυσσο μαρτη και μετα πας κιεβο πισω παρεα με δασκαλο για λαιβ μαθηματα.και με κμαν παλι καλα θα περασεις αλλα μαζι οικονομικα και σε μπαρ κλαμπ νορμαλ θα παμε.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
οι τουρκοι οδυσσο ειναι για χεσιμο.μην ψαρωνεις ρολογα απο αυτους.σε μπαρ με πουτανες πανε ρε ηρεμησε)) αστους τι λενε μονο αθλιες γουσταρουν τουρκους.γνωρησα μια ουκρανιδα κυπρο συμπαθητικη του 5.δηλαδη αν και 5 επιπεδο ηταν απο αυτες που ειναι νορμαλ για σχεση.ηταν κατεχομενα,στο κοντακτε ολο τουρκικη μουσικη,γλωσα μαθενε και ταξιδια τουρκια και ουγαρια.ειναι απο ενα χωριο κοντα κιεβ αυτη.
αυτη θα ονειρευετε ενα τουρκο αλλα οχι σαν αυτους τους συνιθισμενους μαυριδερους αλλα απο κατεχομενα η πολη,κανα ουγρο η κανα πολωνο για ευρωπη.απο κιεβο γκομενα καμια δεν ασχολειτε με αυτους εκτος πουτανες.τι λενε για τιντερ οι φιλοι σου?θελω λεπτομερειες
Ένας φίλος είναι πάνω που μιλάει όμως άψογα ρωσικά και είναι φέτες από γυμναστήριο και με Καλή δουλειά στη Ρόδο!
Τίντερ έπαιζε αρκετό καιρό και τώρα που πήγε όλες αποφεύγουν τα ραντεβού..
Καμιά σχέση με αυτά που λέει ο Λόβ ή ο Βαλκάνιος!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
υπαρχουν δυο σεναρια. 100% ειναι μαλακες οπως ελεγε στα πρωτα ποστ ο δασκαλος η 100% ο κουμπαρος εχει δικαιο που τους τα λεει και τρελενωνται χαχαχα.ρολογα ελα οδυσσο μαρτη και μετα πας κιεβο πισω παρεα με δασκαλο για λαιβ μαθηματα.και με κμαν παλι καλα θα περασεις αλλα μαζι οικονομικα και σε μπαρ κλαμπ νορμαλ θα παμε.
δεν μπορώ πλέον .. έχω δουλειές εδώ..
Έχω και δύο αφίξεις , μια από Ουκρανία σε λίγες μέρες  και μια από Μόσχα το Μάρτη... 400€+ έδωσε η Ρωσίδα αεροπορικά μόνο για να έρθει 2 μέρες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ο φίλος μου εικάζει πως πέφτει ευθέως σπονσοραρισμα από τους τουρκους, δεν εξηγείται αλλιώς το να έχουν μάτια Μόνο γι αυτούς!..
Επειδή ξέρει άριστα ρωσικά ό δικός μου του είπα να ρωτήσει κάποια τι τους προσφέρουν οι Τούρκοι..
Πάντως μπήκε πλήρως στα λόγια μου και κατάλαβε γιατί δεν θέλω να ξαναπάω Ουκρανία!
Πριν έναν μήνα ήταν στο icons στη Μόσχα που μου λέει πως ήταν κλάσεις ανώτερο και καμιά σχέση με τη παρακμή και τη ξεφτίλα των Ουκρανέζων..
απο την γη μεχρη τον πιο μακρινο γαλαξια η διαφορα.κλαιω τα χρονια που εχασα αδικα εκει και υποτιμουσα την ελλαδα.μοσχα παλι περνουσα οραια αλλα με κουρασε το μετρο.αν κανουν κατι με βιζες θα αρχισω ταξιδια ρωσια σε ουραλια,μπασκιρια,ταταρσταν.μην σε απασχολουν οι τουρκοι,μονο για κερασματα τους θελουν οι μικρες και οι πουτανες για λεφτα.οδυσσο οσοι βλεπω 99%αθλιοι,αφραγοι και την βγαζουν ολοι μερα στα τουρκικα παρεα.ποτε δεν βλεπω τουρκο φοιτητη με γκομενα,μονο με αλλους 5 αλη πασαδες χαχαχαχα.δεν εχω αντιπαλο οδυσσο ρολογα.αντιπαλος ειναιη  η αδεια πολη κεντρο και η ελλειψη χρονου των νορμαλ λογο δουλειας η παντρειας

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έχει και δύο Έλληνες σαραντάρηδες με Ουκρανέζες..τώρα το Carrebean
Δικοί μας από εδώ είναι;

Stories

Νέο!