ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Οντως Μόναχο θέλουν να έρθουν ενώ Κολωνία δεν είναι τόσο ενθουσιασμένες.Γενικά από Γερμανία οι μεγαλύτερες γκομενοπαγίδες είναι Μόναχο και Φρανκφούρτη,είναι οι πόλεις που όλες θέλουν να επισκεφτούν.
Το Μόναχο το ξέρουν κιόλας σα μεγαλοπρεπή πόλη,την Κολωνία πώς να την προφέρεις?Δε μιλάμε για τους Τσέχους που το έχουν εκτσεχίσει και το λένε Mnichov,όπως έχουν σλαβικά ονόματα για πολλές γερμανικές πόλεις(Drážďany για Dresden,Lipsko για Λειψία κτλ).
Ποια Φρακνφούρτη ρε συ..
Άμα σου έρθει η μέση Σλάβα στο σιδηροδρομικό σταθμό θα βάλει τα κλάματα με αυτά που θα δει.Πρεζακια,ζητιάνους,αραβοτουρκους,βρωμια,απέναντι τα μπουρδέλα...
Οι μονες γερμανικες μεγαλουπόλεις που έχουν όνομα έξω είναι το Μόναχο και το Αμβούργο.
Η Κολωνία θεωρείται γυφτούπολη και η Φρανκφούρτη γτπ.
Eπειδή το έχω συζητήσει και με Γερμανούς αυτό,πολλές Σλαβες(ειδικά Ρωσίδες) ονειρεύονται να περπατήσουν/ψωνίσουν Μaximilianstraße
www.google.de/search?q=maximilianstra%C3%9Fe+m%C3%BCnchen+shops&client=firefox-b-ab&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjDkLSpkJvZAhUNDuwKHUZaDYYQ_AUICigB&biw=960&bih=473]https://www.google.de/search?q=maximilianstra%C3%9Fe+m%C3%BCnchen+shops&client=firefox-b-ab&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjDkLSpkJvZAhUNDuwKHUZaDYYQ_AUICigB&biw=960&bih=473[/url]
ανάμεσα στις Ferrari και τα ακριβά καταστήματα.
Εγώ στην Darija έχω πει ότι θα την πάω με το αυτοκίνητο Νeuschwanstein
https://[URL unfurl="true"]www.urlaubsguru.de/wp-content/uploads/2015/12/schloss-neuschwanstein-istock_76630297_xlarge-editorial-only-bluejayphoto-2.jpg[/img[/URL]]
και δεν το πιστεύει.
Τέτοια χρήματα/χρόνο είμαι διατεθειμένος να ξοδέψω για τη συγκεκριμένη.
Έχει βάλει τα εισιτήρια μόνη της,όλα τα υπολοιπα(δηλαδή 2-3 γεύματα/ποτά,βενζίνες) θα τα βάλω και μάλιστα με χαρά,εγώ.
Αν τώρα μου το γύριζε σε Μaximilianstraße τύπου γκόμενα,θα της έλεγα να πάει να βρει κανάν μογγολοτουρκοαραβα να την παει για ψώνια.
Εγώ άλλου είδους πλουτο εχω να της δώσω.
Neuschwanstein,Skywalk Allgäu και τέτοια..
Α,και Balkan πέος ;D