Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Οντως Μόναχο θέλουν να έρθουν ενώ Κολωνία δεν είναι τόσο ενθουσιασμένες.Γενικά από Γερμανία οι μεγαλύτερες γκομενοπαγίδες είναι Μόναχο και Φρανκφούρτη,είναι οι πόλεις που όλες θέλουν να επισκεφτούν.
Το Μόναχο το ξέρουν κιόλας σα μεγαλοπρεπή πόλη,την Κολωνία πώς να την προφέρεις?Δε μιλάμε για τους Τσέχους που το έχουν εκτσεχίσει και το λένε Mnichov,όπως έχουν σλαβικά ονόματα για πολλές γερμανικές πόλεις(Drážďany για Dresden,Lipsko για Λειψία κτλ).

Ποια Φρακνφούρτη ρε συ..
Άμα σου έρθει η μέση Σλάβα στο σιδηροδρομικό σταθμό θα βάλει τα κλάματα με αυτά που θα δει.Πρεζακια,ζητιάνους,αραβοτουρκους,βρωμια,απέναντι τα μπουρδέλα...

Οι μονες γερμανικες μεγαλουπόλεις που έχουν όνομα έξω είναι το Μόναχο και το Αμβούργο.
Η Κολωνία θεωρείται γυφτούπολη και η Φρανκφούρτη γτπ.

Eπειδή το έχω συζητήσει και με Γερμανούς αυτό,πολλές Σλαβες(ειδικά Ρωσίδες) ονειρεύονται να περπατήσουν/ψωνίσουν Μaximilianstraße

www.google.de/search?q=maximilianstra%C3%9Fe+m%C3%BCnchen+shops&client=firefox-b-ab&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjDkLSpkJvZAhUNDuwKHUZaDYYQ_AUICigB&biw=960&bih=473]https://www.google.de/search?q=maximilianstra%C3%9Fe+m%C3%BCnchen+shops&client=firefox-b-ab&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjDkLSpkJvZAhUNDuwKHUZaDYYQ_AUICigB&biw=960&bih=473[/url]

ανάμεσα στις Ferrari και τα ακριβά καταστήματα.

Εγώ στην Darija έχω πει ότι θα την πάω με το αυτοκίνητο Νeuschwanstein

https://[URL unfurl="true"]www.urlaubsguru.de/wp-content/uploads/2015/12/schloss-neuschwanstein-istock_76630297_xlarge-editorial-only-bluejayphoto-2.jpg[/img[/URL]]

και δεν το πιστεύει.
Τέτοια χρήματα/χρόνο είμαι διατεθειμένος να ξοδέψω για τη συγκεκριμένη.
Έχει βάλει τα εισιτήρια μόνη της,όλα τα υπολοιπα(δηλαδή 2-3 γεύματα/ποτά,βενζίνες) θα τα βάλω και μάλιστα με χαρά,εγώ.

Αν τώρα μου το γύριζε σε Μaximilianstraße τύπου γκόμενα,θα της έλεγα να πάει να βρει κανάν μογγολοτουρκοαραβα να την παει για ψώνια.

Εγώ άλλου είδους πλουτο εχω να της δώσω.
Neuschwanstein,Skywalk Allgäu και τέτοια..
Α,και Balkan πέος ;D

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Καλως να την δεχτεις ΒΠ

ας ποσταρω και ενα ΧΘΕΣΙΝΟ μολδαβικο ατι που μου εστειλε φιλος που ειναι πανω τωρα.
ρωσσοφωνη φυσικα  :grin: 7αρι προς το 8αρι για μενα

παραμενω αθεραπευτα πουτανιαρης , καλες και σεβαστες οι αναλυσεις περι σχεσεων αλλα στο μπου γραφουμε για να μην το ξεχναμε ...

Συνημμένα

• 27950522_1883754571648746_93604636_oq.jpg
    27950522_1883754571648746_93604636_oq.jpg
    141,5 KB · Εμφανίσεις: 43

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποια Φρακνφούρτη ρε συ..
Άμα σου έρθει η μέση Σλάβα στο σιδηροδρομικό σταθμό θα βάλει τα κλάματα με αυτά που θα δει.Πρεζακια,ζητιάνους,αραβοτουρκους,βρωμια,απέναντι τα μπουρδέλα...

Οι μονες γερμανικες μεγαλουπόλεις που έχουν όνομα έξω είναι το Μόναχο και το Αμβούργο.
Η Κολωνία θεωρείται γυφτούπολη και η Φρανκφούρτη γτπ.

Eπειδή το έχω συζητήσει και με Γερμανούς αυτό,πολλές Σλαβες(ειδικά Ρωσίδες) ονειρεύονται να περπατήσουν/ψωνίσουν Μaximilianstraße

www.google.de/search?q=maximilianstra%C3%9Fe+m%C3%BCnchen+shops&client=firefox-b-ab&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjDkLSpkJvZAhUNDuwKHUZaDYYQ_AUICigB&biw=960&bih=473]https://www.google.de/search?q=maximilianstra%C3%9Fe+m%C3%BCnchen+shops&client=firefox-b-ab&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjDkLSpkJvZAhUNDuwKHUZaDYYQ_AUICigB&biw=960&bih=473[/url]

ανάμεσα στις Ferrari και τα ακριβά καταστήματα.

Εγώ στην Darija έχω πει ότι θα την πάω με το αυτοκίνητο Νeuschwanstein

https://[URL unfurl="true"]www.urlaubsguru.de/wp-content/uploads/2015/12/schloss-neuschwanstein-istock_76630297_xlarge-editorial-only-bluejayphoto-2.jpg[/img[/URL]]

και δεν το πιστεύει.
Τέτοια χρήματα/χρόνο είμαι διατεθειμένος να ξοδέψω για τη συγκεκριμένη.
Έχει βάλει τα εισιτήρια μόνη της,όλα τα υπολοιπα(δηλαδή 2-3 γεύματα/ποτά,βενζίνες) θα τα βάλω και μάλιστα με χαρά,εγώ.

Αν τώρα μου το γύριζε σε Μaximilianstraße τύπου γκόμενα,θα της έλεγα να πάει να βρει κανάν μογγολοτουρκοαραβα να την παει για ψώνια.

Εγώ άλλου είδους πλουτο εχω να της δώσω.
Neuschwanstein,Skywalk Allgäu και τέτοια..
Α,και Balkan πέος ;D

[/quote]

Η Φρανκφούρτη έχει καλή φήμη γιατί είναι οικονομικό κέντρο με τις τράπεζες και το χρηματιστήριο και έχει καλό shopping για όσες ενδιαφέρονται να ψωνίσουνε.
Εννοείται δεν τις πας στο σταθμό αλλά από το αεροδρόμιο κατευθείαν στο Zeil.

[URL unfurl="true"]https://www.frankfurt-tourismus.de/en/Discover-Experience/Shopping-in-Frankfurt[/URL]

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Μετα απο το Κιεβο θα κανω συγκριση τιμης - αποδοσης σε σχεση με Οδησσο και Κισιναου.
κρατω μικρο καλαθι παντως ,,,

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μετα απο το Κιεβο θα κανω συγκριση τιμης - αποδοσης σε σχεση με Οδησσο και Κισιναου.
κρατω μικρο καλαθι παντως ,,,

Κίεβο όμως θα πας λίγες μέρες.Αν ένας πάει λίγες μέρες Κίεβο,Κισινάου,Οδησσό πιστεύω το Κίεβο είναι πολύ καλύτερο.
Πάρε ένα από τα ταξί που σταθμεύουν έξω απο τα κλαμπ και πες να σε πάει στα διαμερίσματα.Εχει αρκετές γκόμενες με 2500 γκρίβνυα εφτάρια.
Στο μάμπα έχει αυτές που γράφουν chotsiu naiti sponsora όπου διαπραγματεύεσαι τις τιμές.Με 100 ευρώ έρχονται οι περισσότερες,με 150 σχεδόν όλες.Με 50 έρχεται το 30%.Εκεί έχει και επαγγελματίες και σεμιπρο,δεν είναι όμως πάντα οι φωτό πρόσφατες.
Πριν έρθει η γκόμενα μίλα της στο τηλέφωνο.Οπως είναι στη φωνή έτσι θα είναι στο χαρακτήρα,όταν θα έρθει.(μπορείς να καταλάβεις και αυτές που γράφουν ψέμματα για την ηλικία τους από τη φωνή).
Αν δε σου αρέσει αυτή που θα έρθει της δίνεις 200 γκρίβνυα για ταξί και φεύγει ευχαριστημένη.
Δηλαδή μπαίνεις μάμπα,καλείς,και το βράδυ γύρα Carribean και αν δε σου αρέσει καμία,παίρνεις ταξί και πας διαμερίσματα που είναι δίπλα.Αυτές στα διαμερίσματα δεν είναι μαντρωμένες,σου δίνουν τηλέφωνο αν θες ξανά πριβέ συνάντηση όπως και αυτές του Carribean.
Εγώ βέβαια βρίσκω και στην Κρεσάτικ μέρα μεσημέρι γκόμενες που περπατάνε ή χαζεύουν στις βιτρίνες και τις φέρνω διαμέρισμα για ινσταφάκ με ένα πενηντάευρο ή λιγότερα.Και στα καφέ μπορείς να βρεις και στα ρεστωράν,έχει πανοτού.Βέβαια πρέπει να έχεις σκιλλς.Αν πας και για σπόνσορινγκ ανοίγεται πεδίο μεγαλοπρεπές.
Για απλό,εύκολο σεξοτουρισμό με επαγγελματίες,σεμιπρος είναι αυτά που είπα μάμπα,διαμερίσματα,Carribean και εγκεκριμένα σάιτ αν και ακριβά όπως GIA.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Κίεβο όμως θα πας λίγες μέρες.Αν ένας πάει λίγες μέρες Κίεβο,Κισινάου,Οδησσό πιστεύω το Κίεβο είναι πολύ καλύτερο.
Πάρε ένα από τα ταξί που σταθμεύουν έξω απο τα κλαμπ και πες να σε πάει στα διαμερίσματα.Εχει αρκετές γκόμενες με 2500 γκρίβνυα εφτάρια.
Στο μάμπα έχει αυτές που γράφουν chotsiu naiti sponsora όπου διαπραγματεύεσαι τις τιμές.Με 100 ευρώ έρχονται οι περισσότερες,με 150 σχεδόν όλες.Με 50 έρχεται το 30%.Εκεί έχει και επαγγελματίες και σεμιπρο,δεν είναι όμως πάντα οι φωτό πρόσφατες.
Πριν έρθει η γκόμενα μίλα της στο τηλέφωνο.Οπως είναι στη φωνή έτσι θα είναι στο χαρακτήρα,όταν θα έρθει.(μπορείς να καταλάβεις και αυτές που γράφουν ψέμματα για την ηλικία τους από τη φωνή).
Αν δε σου αρέσει αυτή που θα έρθει της δίνεις 200 γκρίβνυα για ταξί και φεύγει ευχαριστημένη.
Οταν τις παιρνω τηλ πρωτα απο ολα την ρωταω αν ειναι δικες της οι φωτο ,με το πως θα απαντησει εχω καταλαβει αν λεει αληθεια. Μια που μου ειχε αρχισει οτι στις φωτο ειναι συτη στο "περιπου" , της το εκλεισα αμεσως.
Και οταν ειναι αυτη πραγματι αλλα οταν ερθει ειναι ξινη ,100 γκριβνα για ταξι και πακα..
Απο τα διαμερισματα θα περασω σιγουρα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.008
Πόντοι
3.656
Δηλαδή μπαίνεις μάμπα,καλείς,και το βράδυ γύρα Carribean και αν δε σου αρέσει καμία,παίρνεις ταξί και πας διαμερίσματα που είναι δίπλα.Αυτές στα διαμερίσματα δεν είναι μαντρωμένες,σου δίνουν τηλέφωνο αν θες ξανά πριβέ συνάντηση όπως και αυτές του Carribean.
Εγώ βέβαια βρίσκω και στην Κρεσάτικ μέρα μεσημέρι γκόμενες που περπατάνε ή χαζεύουν στις βιτρίνες και τις φέρνω διαμέρισμα για ινσταφάκ με ένα πενηντάευρο ή λιγότερα.Και στα καφέ μπορείς να βρεις και στα ρεστωράν,έχει πανοτού.Βέβαια πρέπει να έχεις σκιλλς.Αν πας και για σπόνσορινγκ ανοίγεται πεδίο μεγαλοπρεπές.
Για απλό,εύκολο σεξοτουρισμό με επαγγελματίες,σεμιπρος είναι αυτά που είπα μάμπα,διαμερίσματα,Carribean και εγκεκριμένα σάιτ αν και ακριβά όπως GIA.
ωραιο κι απλο το συστημα,δουλευει το ιδιο κ στην οδησο,αλλαζεις την χρεσατικ με ντεριμπασκαια
η ερωτηση ειναι ομως η ιδια
τι νοημα εχει να πας ουκρανια για γαμας με 100ευρω την ωρα?
δηλ για ν αδεισαεις ενα κουτι καποτες ντιουρεξ θες 1000ευρω?
ποιο το βαλιου κ το θετικο φηντ μπακ?δεν το βλεπω...  :embarrased:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.008
Πόντοι
3.656
Οταν τις παιρνω τηλ πρωτα απο ολα την ρωταω αν ειναι δικες της οι φωτο ,με το πως θα απαντησει εχω καταλαβει αν λεει αληθεια. Μια που μου ειχε αρχισει οτι στις φωτο ειναι συτη στο "περιπου" , της το εκλεισα αμεσως.
Και οταν ειναι αυτη πραγματι αλλα οταν ερθει ειναι ξινη ,100 γκριβνα για ταξι και πακα..
100 ταξι για κιεβο.,δηλ 3 ευρω..δε το βλεπω.....
θα σουζηταν 200-300 σιγουρα...
το κολπο ειναι παλια κ ρουμανια,βουλγαρια
ενα μπαζο,αντι για την μουναρα στην αγγελια και  με ενα ταξιτζη μπραβο
ερχοταν αντι για την μουναρα
ζηταγε 5-10 δολαρια για την κουρσα,αν δε ταδινες εκανε χοντρη φασαρια κι ηταν καλυμενος εχοντας βαλει στο ταξιμετρο το ποσο,δηθεν οτι το μπαζο ηρθε απο μακρια
με 5-6 τηλ την μερα εβγαζε το μπαζο 50-100δολαρια χωρις γαμησι
αν κανεις την επειρνε για 100 ευρω,πανω στην χαζομαρα του ακομα καλυτερα
ιδιο τρικ παιζει κ κιεβο,πιστευω,απλα δεν εχω προσωπικη αποψη αν ειναι τοσο προχωρημενοι οι ουκρανοι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ωραιο κι απλο το συστημα,δουλευει το ιδιο κ στην οδησο,αλλαζεις την χρεσατικ με ντεριμπασκαια
η ερωτηση ειναι ομως η ιδια
τι νοημα εχει να πας ουκρανια για γαμας με 100ευρω την ωρα?
δηλ για ν αδεισαεις ενα κουτι καποτες ντιουρεξ θες 1000ευρω?
ποιο το βαλιου κ το θετικο φηντ μπακ?δεν το βλεπω...  :embarrased:

Αν έχεις υπομονή θα βρεις και με 50.Εγραψα οτι το 30% από τις γκόμενες στο μάμπα έρχονται με 50 ευρώ.Αλλά πρέπει να έχεις υπομονή.Συνήθως οι πουτανιάρηδες έρχονται για λίγες μέρες και είναι ανυπόμονοι να γαμήσουνε όπως και οι ήρωες του ΠΣΚ.
Στα διαμερίσματα έχουν 2500 γκρίβνυα δηλαδή 75 ευρώ οι καλές.(studentky).
Για πολλούς το value που λες είναι οτι μπορούν να γαμάνε σεμιπρο γκόμενες που έχουν κανονικές δουλειές και κάνουν αρπαχτές πού και πού από ανάγκη.Με αυτές νιώθουν καλύτερα αφού δε φέρονται σαν επαγγελματίες και με κατάλληλη διαπραγμάτευση μπορείς να τις έχεις για μεγάλα διαστήματα.
Για εμένα η αξία του Κίεβου έγκειται στο σπόνσορινγκ.Πάω και με πουτάνες αλλά κυρίως εστιάζω πλέον στο σπόνσορινγκ που είναι ιδανικό το μέρος.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.008
Πόντοι
3.656
Αν έχεις υπομονή θα βρεις και με 50.Εγραψα οτι το 30% από τις γκόμενες στο μάμπα έρχονται με 50 ευρώ.Αλλά πρέπει να έχεις υπομονή.Συνήθως οι πουτανιάρηδες έρχονται για λίγες μέρες και είναι ανυπόμονοι να γαμήσουνε όπως και οι ήρωες του ΠΣΚ.
Στα διαμερίσματα έχουν 2500 γκρίβνυα δηλαδή 75 ευρώ οι καλές.
σε τοσο ψυχρο ντηλ ,ποσα θες να σε πηδηξω,η απαντηση ακομα κι επαρχια ειναι στο ντολαρι
δεν παιζει πιο κατω...
ενοιτε ισως ,αλλα πολλες φορες εχω κανει το τεστ σε διαφορα τσατ η σελιδες αντιστοιχες,κ μαλιστα με ρωσικα,οχι με αγγλικα
τα 100 δεν τα σπανε,γιατι απλα υπαρχουν πολλοι που τα δινουν ειδικα καλοκαιρινους μηνες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

100 γκρίβνυα για ταξί είναι λίγα Κίεβο αφού είναι μεγάλη πόλη με μεγάλες αποστάσεις.Οχι οτι οι γκόμενες πληρώνουν πάνω από 70 για οποιαδήποτε διαδρομή εκτός αεροδρομίου.Αλλά πρέπει να δώσεις 200 για να την αποζημιώσεις για τον κόπο της να έρθει συν δύο διαδρομές.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.008
Πόντοι
3.656
100 γκρίβνυα για ταξί είναι λίγα Κίεβο αφού είναι μεγάλη πόλη με μεγάλες αποστάσεις.Οχι οτι οι γκόμενες πληρώνουν πάνω από 70 για οποιαδήποτε διαδρομή εκτός αεροδρομίου.Αλλά πρέπει να δώσεις 200 για να την αποζημιώσεις για τον κόπο της να έρθει συν δύο διαδρομές.
εγω νομιζω οτι400-600ΧΡΙΒΝΑ  μην πω πιο πολλα θα ζητησουν σιγουρα....
δηλ στις τρεις,τεσσερεις πιθανοτατες  φολες θαχεις δωσεις πενηντα διλαρια...λολ
για να δουμε
ο τασος 3 ειναι ο μονος,imop, αξιοπιστος κ περπατημενος ταυτοχρονα χαντερ εδω μεσα
εχω περιεργεια τι σκορ θα φερει  :hi:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Ρε φιδεμπορα φτωχομπινε Κμαν, δεν ανοιξες δικο σου νημα να λες τις παπαριες σου? Ηρθες κανεις απο μας εκει να στο χαλασει?

επειδη δε παταει ουτε κουνουπι επειδη λες ψεμματα και μαλακιες ηρθες παλι να κατσικωθεις και να χαλασεις τουτο το νημα?

σηκω φυγε ρε απατεωνα απο δω, γελοιε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.008
Πόντοι
3.656
Ρε φιδεμπορα φτωχομπινε Κμαν, δεν ανοιξες δικο σου νημα να λες τις παπαριες σου? Ηρθες κανεις απο μας εκει να στο χαλασει?

επειδη δε παταει ουτε κουνουπι επειδη λες ψεμματα και μαλακιες ηρθες παλι να κατσικωθεις και να χαλασεις τουτο το νημα?

poy ηταν δηλ ο δασκαλος κμαν???
εδω ειναι καιρο τωρα κ ονειροπολει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Μη μου κολλάς πάλι ρε παπάρα.Τσίμπα δυο αρχίδια,τον πούλο λέμε,μουνί της λάσπης καραγκιόζη.
Και επειδή χάνω την ψυχραιμία μου και θα κερδίσεις,άρπα και έναν ψώλο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σε τοσο ψυχρο ντηλ ,ποσα θες να σε πηδηξω,η απαντηση ακομα κι επαρχια ειναι στο ντολαρι
δεν παιζει πιο κατω...
ενοιτε ισως ,αλλα πολλες φορες εχω κανει το τεστ σε διαφορα τσατ η σελιδες αντιστοιχες,κ μαλιστα με ρωσικα,οχι με αγγλικα
τα 100 δεν τα σπανε,γιατι απλα υπαρχουν πολλοι που τα δινουν ειδικα καλοκαιρινους μηνες

Μη νομίζεις.Εχω ποστάρει τι γαμάς με 50.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.008
Πόντοι
3.656
ΔΕΝ....παιζει μπαλλα με 50 ουτε οντεσα στο ξεκαρφωτο,ρωτα τασο που ηταν
μονο απο μαμασαν ,δηλ εντελως κονσερβα συν οτι χρειαζεσαι κ ρωσσικα,φαση με γκομενα στο χαλαρο σπιτι σου κλπ ΔΕΝ...στα χρημτα αυτα
κιεβο γκομενες σεμι απο νικολαεφ που θελαν 1000χριβνα κ σουσι κ ποτο για κανα διωρο τριωρο,πηγαν κιεβο κ λεν απο 3000 με 5000 πλεον ,οι ιδιες γκομενες,συν οτι το ατιτιουντ θαναι στο πολυυυυ χειροτερο...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
100 ταξι για κιεβο.,δηλ 3 ευρω..δε το βλεπω.....
θα σουζηταν 200-300 σιγουρα...
το κολπο ειναι παλια κ ρουμανια,βουλγαρια
ενα μπαζο,αντι για την μουναρα στην αγγελια και  με ενα ταξιτζη μπραβο
ερχοταν αντι για την μουναρα
ζηταγε 5-10 δολαρια για την κουρσα,αν δε ταδινες εκανε χοντρη φασαρια κι ηταν καλυμενος εχοντας βαλει στο ταξιμετρο το ποσο,δηθεν οτι το μπαζο ηρθε απο μακρια
με 5-6 τηλ την μερα εβγαζε το μπαζο 50-100δολαρια χωρις γαμησι
αν κανεις την επειρνε για 100 ευρω,πανω στην χαζομαρα του ακομα καλυτερα
ιδιο τρικ παιζει κ κιεβο,πιστευω,απλα δεν εχω προσωπικη αποψη αν ειναι τοσο προχωρημενοι οι ουκρανοι
Ετσι αλλα ευτυχως ακομα η ουκρανια δεν εγινε βουλγαρια η ρουμανια

υγ πριν παω Κιεβο θα ειμαι τριημερο Σοφια και θα πεταξω απο εκει. Μετα μαλλον καπακι για το επομενο ΠΣΚ στα παλια λημερια ,βγηκαν απο τα κονε και αλλες δυο καινουργιες περιπτωσεις αρκετα καλες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.008
Πόντοι
3.656
Ετσι αλλα ευτυχως ακομα η ουκρανια δεν εγινε βουλγαρια η ρουμανια

υγ πριν παω Κιεβο θα ειμαι τριημερο Σοφια και θα πεταξω απο εκει. Μετα μαλλον καπακι για το επομενο ΠΣΚ στα παλια λημερια ,βγηκαν απο τα κονε και αλλες δυο καινουργιες περιπτωσεις αρκετα καλες
αν δε βαριεσαι κατεβα τιρασπολ
το νομισμα επεσε πηγε το ιδιο με το λει της μολδαβιας
η εισοδος εγινε μ ενα χαρτι που ισχυει για 3 μηνες
ειναι πολυ απλα τωρα
παρε αλεκο κ κανε μια καταδρομικη
το ενστικτο μου λεει οτι ειναι καλα
εγω εμεινα μια μερα μονο,σε αυτη πουχε πεσει το σαγονι του λαμπη οταν ηρθε οπα,κ δεν κινηθκα περετερω σπο το σαλονι κ την κρεβατοκαμαρα του σπιτιου της
το φηλινγκ ομωε απο μια διωρη βολτα που εκαν ηταν βελτιωμενο σε σχεση με προπερσυ πουχα ξαναπαει πρμ
κισιναου δεν ειδα κατι βελτιωμενο,επεσα ομως κ σε πολυ χιονι δυο μερες που εμεινα,αλλα κ παλι οργωσα ολα τα εμπορικα παλια κ νεα απο μπουικανι μεχρι μποτανικα κλπ,ΔΕΝ ειδα προσφορο εδαφος καθολου... :-(
μολις τελειωσα τα σερβις εφυγα για πανω...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
αν δε βαριεσαι κατεβα τιρασπολ
το νομισμα επεσε πηγε το ιδιο με το λει της μολδαβιας
η εισοδος εγινε μ ενα χαρτι που ισχυει για 3 μηνες
ειναι πολυ απλα τωρα
παρε αλεκο κ κανε μια καταδρομικη
το ενστικτο μου λεει οτι ειναι καλα
εγω εμεινα μια μερα μονο,σε αυτη πουχε πεσει το σαγονι του λαμπη οταν ηρθε οπα,κ δεν κινηθκα περετερω σπο το σαλονι κ την κρεβατοκαμαρα του σπιτιου της
το φηλινγκ ομωε απο μια διωρη βολτα που εκαν ηταν βελτιωμενο σε σχεση με προπερσυ πουχα ξαναπαει πρμ
κισιναου δεν ειδα κατι βελτιωμενο,επεσα ομως κ σε πολυ χιονι δυο μερες που εμεινα
αντε ρε συ ,αυτο δεν το ηξερα οτι εφτασε ιδια ισοτιμια με το λει
το 15 ηταν τελευταια φορα που ειχα παει Τιρασπολ ... θα προσπαθησω να περασω μια βολτα τοτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom