Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θες να πεις πως ούτε το αγνό ανάλαφρο τουριστικό Ευρώ μου δεν πιάνει μια μπροστά στο σκληρό Τευτονικό ?
Οι βαλιστικοί μου πύραυλοι ίδιας ποςότητας έχουν διαφορετική ισχύ απο τους δικούς σου;

Εγώ λόγω εμπειρίας έχασα προ πολλού τις όποιες ψευδαισθήσεις μου και ακολουθώ πλέον Realpolitik,Προσπαθώ να μεταφέρω το νόημα εδώ αλλά εις μάτην.Η εμπειρία δε μεταφέρεται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επένδυςα σε κάτι κρέμες ακολουθώντας συμβουλές Δημητράκη μήπως και 5 χρόνια  μετά τα 37 το παλεύω τσάμπα...

Ο Δημητράκης γατιά γαμαει.Εχει δείξει ποτέ γκόμενα τα τελευταία 5 χρόνια?Είναι τελείως irrelevant.Αμα πάει Έλληνας Αγία Πετρούπολη στα σαλόν θα τον πάει,δεν έχει να δείξει τίποτα άλλο.Σα να έρχεται ο άλλος Ρόδο και εσύ να τον ξεναγείς στα μπορδέλα στην παλιά πόλη.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Έχει μεγαλύτερη σχέση με την εμφάνιση την εικόνα που δημιουργείς.Ο ΒΠ έχει βαρύ,μακεδονικό στυλ που αρέσει στις Σλάβες.Εσυ έχεις αεράτο νησιωτικό,μεσογειακό.Οι Σλάβες θέλουν να νιώθουν ασφάλεια,ότι αν κάποιος τις απειλήσει,θα έχουν δίπλα τον δυνατο boyfriend να καθαρίσει ξαπλωνοντας τον και μετά θα του σκάσουν γλυκό φιλί.
Οπότε ο ΒΠ απευθύνεται στα αρχέγονα ένστικτα και καθαρίζει σαν ιππότης γαμέας κάτι που εσύ δεν μπορείς να κάνεις.Ουτε φυσικά μπορείς να κάνεις τα παπατζιλικια του Love και να κοροϊδεύεις τα γκομενάκια για μόνιμες σχέσεις και φύκια.

Με αφορμη αυτό το post να αναφέρω ένα περιστατικό την προηγούμενη  βδομάδα,με Ρωσογερμανίδα 27χρονη που χώρισε :rockon: μετά από 6 χρόνια σχέση και έχουμε ήδη μαζευτεί οι μνηστήρες για πάρτη της,αν και αυτή ειναι ακομη λιγο ντεφορμε,έστω και για να τον φάει.
Σε κανά δίμηνο ίσως..

Αυτή τα ειχε με έναν Γερμανο δύο μετρα αθλητικό τυπο.
Όταν οι αλλαχκμπάρηδες βίαζαν αβέρτα την πρωτοχρονιά του 2015 στην Κολωνία και οι Γερμανοί δεν αντιδρούσαν,σαν ΡΩΣΟγερμανίδα είπε στο Γερμανό φίλο της:"Αν είμασταν εκει,θα έπρεπε να με προστατευσεις με κάθε τρόπο"
Και αυτός απάντησε:"Ναι,αλλά αν τους χτυπούσα,μπορεί να με βάζαν φυλακή" :rolleyes: :idiot: :jerking:

Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορά ιδιοσυγκρασίας.
Με δυτική γκόμενα έχει τύχει να μου στραβώσουν γιατί:
-Παρηγγειλα στη σερβιτόρα και για τους δύο(αφου είχα ρωτήσει τη Γερμανιδα τι θα πιει),δηλαδή στραβωσε  γιατί δεν την αφησα να παραγγειλει απο μόνη της.
-Στην Βιέννη έχω βγει απο Bar γιατί έξω τύπος βουνό μεθυσμένος κοπανούσε την γκόμενά του και μόνο ΑΦΟΥ τον εριξα,ήρθαν όλοι οι ταξιτζήδες της πιάτσας να με βοηθήσουν.
Η Αυστριακή Tinderσυνοδός μου,είπε ότι επρεπε απλά να πάρουμε τηλεφωνο την αστυνομία.
-Στο Μόναχο ψιλοαπωθησα τρεις Λιβανέζους που ενω πηγα να φερω μπυρες πλευρισαν τη Γερμανίδα μου και μετά ακουσα κηρυγμα σε φάση:"Έτσι είναι αυτοί,μαλάκες,απλά τους αγνοούμε τόσα χρόνια,δε χρειάζεται βία.
-Κολωνια κοπάνησα ελάχιστα έναν τούρκο που πλησιασε σαλιαρίζοντας στο ένα εκατοστο τριάδα που συνόδευα
-Κολωνία πάλι έριξα κατω άσχετο τύπο/κομμάτια που πηγε να αγκαλιάσει :rolleyes: τη συνοδό μου

Να μην τα πολυλογώ,ένα ευχαριστω δεν άκουσα,μόνο ότι δεν μπορω να συμπεριφέρομαι έτσι σπουδαγμένος ανθρωπος.

Οι δυτικες θέλουν dominant κρεβατι,να εισαι ανεξαρτητος εργασιακα,αλλά στα παραπάνω δεν..
Προχθες ξημερώματα μια απο την παρεα μας,παρεξηγηθηκε με ένα φιόγκο μάλλον Ιταλο και όταν ψιλοτσαμπουκαλεύτηκε αυτός,εκανα παρέμβαση και η γκόμενα με έκραξε ότι την καπέλωσα και θα τα κατάφερνε και μονη της. :rolleyes:

ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ

Αντιθετα σε αντιστοιχες περιπτώσεις σε ΟΛΑ τα Σλαβικά μουνολίβαδα,θεωρουσαν αντίστοιχες συμπεριφορες μου δεδομένες και άκουγα και ένα ευχαριστω μετά :fuck1:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με αφορμη αυτό το post να αναφέρω ένα περιστατικό την προηγούμενη  βδομάδα,με Ρωσογερμανίδα 27χρονη που χώρισε :rockon: μετά από 6 χρόνια σχέση και έχουμε ήδη μαζευτεί οι μνηστήρες για πάρτη της,αν και αυτή ειναι ακομη λιγο ντεφορμε,έστω και για να τον φάει.
Σε κανά δίμηνο ίσως..

Όταν οι αλλαχκμπάρηδες βίαζαν αβέρτα την πρωτοχρονιά του 2015 στην Κολωνία και οι Γερμανοί δεν αντιδρούσαν,σαν ΡΩΣΟγερμανίδα είπε στο Γερμανό φίλο της:"Αν είμασταν εκει,θα έπρεπε να με προστατευσεις με κάθε τρόπο"
Και αυτός απάντησε:"Ναι,αλλά αν τους χτυπούσα,μπορεί να με βάζαν φυλακή" :rolleyes: :idiot: :jerking:

-Παρηγγειλα στη σερβιτόρα και για τους δύο(αφου είχα ρωτήσει τη Γερμανιδα τι θα πιει),δηλαδή στραβωσε  γιατί δεν την αφησα να παραγγειλει απο μόνη της.
-Στην Βιέννη έχω βγει απο Bar γιατί έξω τύπος βουνό μεθυσμένος κοπανούσε την γκόμενά του και μόνο ΑΦΟΥ τον εριξα,ήρθαν όλοι οι ταξιτζήδες της πιάτσας να με βοηθήσουν.
Η Αυστριακή Tinderσυνοδός μου,είπε ότι επρεπε απλά να πάρουμε τηλεφωνο την αστυνομία.
-Στο Μόναχο ψιλοαπωθησα τρεις Λιβανέζους που ενω πηγα να φερω μπυρες πλευρισαν τη Γερμανίδα μου και μετά ακουσα κηρυγμα σε φάση:"Έτσι είναι αυτοί,μαλάκες,απλά τους αγνοούμε τόσα χρόνια,δε χρειάζεται βία.
-Κολωνια κοπάνησα ελάχιστα έναν τούρκο που πλησιασε σαλιαρίζοντας στο ένα εκατοστο τριάδα που συνόδευα
-Κολωνία πάλι έριξα κατω άσχετο τύπο/κομμάτια που πηγε να αγκαλιάσει :rolleyes: τη συνοδό μου

Να μην τα πολυλογώ,ένα ευχαριστω δεν άκουσα,μόνο ότι δεν μπορω να συμπεριφέρομαι έτσι σπουδαγμένος ανθρωπος.

Οι δυτικες θέλουν dominant κρεβατι,να εισαι ανεξαρτητος εργασιακα,αλλά στα παραπάνω δεν..
Προχθες ξημερώματα μια απο την παρεα μας,παρεξηγηθηκε με ένα φιόγκο μάλλον Ιταλο και όταν ψιλοτσαμπουκαλεύτηκε αυτός,εκανα παρέμβαση και η γκόμενα με έκραξε ότι την καπέλωσα και θα τα κατάφερνε και μονη της. :rolleyes:

Αντιθετα σε τις αντιστοιχες περιπτώσεις σε ΟΛΑ τα Σλαβικά μουνολίβαδα,θεωρουσαν αντίστοιχες συμπεριφορες δεδομένες και άκουγα και ένα ευχαριστω μετά :fuck1:

Έτσι είναι.Εμενα οι Σλάβες μου το λένε καθαρά δε νιώθω ότι θα με προστατεύσεις αν κάποιος μου την πέσει.Η φίλη μου τα έφτιαξε με μέλος της τοπικης μαφίας και από τότε το ξερουν ολοι,κανείς δεν τολμάει να την πειράξει κτλ.
Γενικά οι Σλάβες γουστάρουν ισχύ,άντρες με μυικη δύναμη,λεφτά,εξουσία δε θέλουν πουτσιφλεκια,πουστακους,τελειωμενους κτλ.Χυνουν με τη δύναμη και την επιτυχία.
Εσύ δίνεις στις Σλάβες αυτή την αίσθηση που δεν μπορεί να δώσει ο τζιτζιφιογκος,χεσμενος Ιταλός ή ο ευνουχισμένος από το φεμινισμό Σουηδός και έτσι έχεις τεράστιο πλεονέκτημα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Εσύ δίνεις στις Σλάβες αυτή την αίσθηση που δεν μπορεί να δώσει ο τζιτζιφιογκος,χεσμενος Ιταλός ή ο ευνουχισμένος από το φεμινισμό Σουηδός και έτσι έχεις τεράστιο πλεονέκτημα.

Χάνω όμως σε άλλα συγκριτικά με έναν Σουηδό ή βόρειο.
Σκάνε με άλλο ειδικό βάρος αυτοί,ξέρεις ποιους εννοω,όχι τους Hartz IV απο τη Λειψία.

Είναι βαθιά ριζωμένη κατάσταση αυτή,ακόμη και ιστορικα τεκμηριώνεται.
Οι Σλάβες αυτόματα υποβιβάζουν τον εαυτό τους απέναντι σε έναν μάχιμο Γερμανό.
Νιώθουν ότι η προσοχή του,τις δίνει αξία.
Το έχω παρατηρήσει σε Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία.
Σλοβακία όχι..Εκεί το ΠΑΙΓΝΙΟ είναι τελειως διαφορετικο.

Oι μόνοι υπολογίσιμοι αντίπαλοι για εμάς είναι:
α)Οι ντοπιοι Σλάβοι
β)Οι Σκανδιναυβο-κεντρο-βόρειοι τουρίστες.

Τέτοιους Κίεβο πέτυχα ελάχιστους,αλλά Πράγα ήταν οι καλύτεροι.
Ειδικά άμα ήταν 3άδα-5άδα,παίζαν μπάλα μονοι τους σε ολόκληρο το μαγαζί.

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
197
Πόντοι
1
Σε κανά δίμηνο ίσως..

Αντιθετα σε αντιστοιχες περιπτώσεις σε ΟΛΑ τα Σλαβικά μουνολίβαδα,θεωρουσαν αντίστοιχες συμπεριφορες μου δεδομένες και άκουγα και ένα ευχαριστω μετά :fuck1:
Και μετα ξυπνησες  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χάνω όμως σε άλλα συγκριτικά με έναν Σουηδό ή βόρειο.
Σκάνε με άλλο ειδικό βάρος αυτοί,ξέρεις ποιους εννοω,όχι τους Hartz IV απο τη Λειψία.

Είναι βαθιά ριζωμένη κατάσταση αυτή,ακόμη και ιστορικα τεκμηριώνεται.
Οι Σλάβες αυτόματα υποβιβάζουν τον εαυτό τους απέναντι σε έναν μάχιμο Γερμανό.
Νιώθουν ότι η προσοχή του,τις δίνει αξία.
Το έχω παρατηρήσει σε Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία.
Σλοβακία όχι..Εκεί το ΠΑΙΓΝΙΟ είναι τελειως διαφορετικο.

Oι μόνοι υπολογίσιμοι αντίπαλοι για εμάς είναι:
α)Οι ντοπιοι Σλάβοι
β)Οι Σκανδιναυβο-κεντρο-βόρειοι τουρίστες.

Τέτοιους Κίεβο πέτυχα ελάχιστους,αλλά Πράγα ήταν οι καλύτεροι.
Ειδικά άμα ήταν 3άδα-5άδα,παίζαν μπάλα μονοι τους σε ολόκληρο το μαγαζί.

Όντως οι Βίκινγκς και οι Τεύτονες είναι άπαιχτοι.Κυριαρχούν στο χώρο.Το καταλαβαίνεις αμέσως στα σουηδικά,νορβηγικά και γερμανικά κλαμπ.Παρολο που οι Βαλκάνιοι αν κοντράρουν καλά έχουν ευκαιρία,οι Βίκινγκς έχουν πάντοτε το πάνω χέρι.Αυτο ισχύει παντού ακόμη και εντός έδρας.
Βασικά πιστεύω οι Γερμανοί και οι Σουηδοί δεν έχουν πρόβλημα να σπάσουν στο ξύλο έναν λαθρο που την πέφτει στη γκόμενα,έτσι κι αλλιώς θέλουν να τους δείρουν και χωρίς αφορμή απλά τους έχει πει ο φεμινισμός αφήστε τις γκόμενες να ηδονιζονται ότι έχουν το πάνω χέρι ότι μπορούν να χειριστούν τους λαθρο μόνες τους για να είναι ευτυχισμένες για να μπορούν να  δουλεύουν περισσότερο οπότε και εσείς να χαλαρώνετε καλύτερα,να ψωλαρετε κάπως.
Στις σλαβικές χώρες υπάρχουν διακριτοί ρόλοι αντρών γυναικών,οι γυναίκες πρέπει να είναι λεπτές,να βάφονται να ντύνονται σέξυ να παίρνουν καλές πίπες και να καυλώνουν τους άντρες,να μαγειρευουν και να καθαριζουν  και οι άντρες πρέπει να είναι αρσενικοί να δουλεύουν,να πληρώνουν,να κάνουν δώρα,να προστατεύουν τις γυναίκες κτλ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο Δημητράκης γατιά γαμαει.Εχει δείξει ποτέ γκόμενα τα τελευταία 5 χρόνια?Είναι τελείως irrelevant.Αμα πάει Έλληνας Αγία Πετρούπολη στα σαλόν θα τον πάει,δεν έχει να δείξει τίποτα άλλο.Σα να έρχεται ο άλλος Ρόδο και εσύ να τον ξεναγείς στα μπορδέλα στην παλιά πόλη.
Για να μην τον αδικούμε...πήγε ο φίλος μου που τώρα είναι Κίεβο και τον γύριζε στα νορμάλ κλαμπ  και μάλιστα έπαιξαν και με γκομενάκια!Επίσης μου είπε πως ισχύουν αυτά που έλεγε ΤΟΤΕ πως τον ήξεραν οι πορτιέρηδες και του έδιναν προταιρεότητα στην είσοδο..Μετά το έχασε για άλλους λόγους..Αυτό με τα μπουρδέλα του έμεινε απο κάποιους που ανέβαιναν πάνω και του τα ζητούσαν επιτακτικά..
Ο καθένας όταν πάει κάπου ψάχνει το στοιχείο του! Άλλος θέλει τουρισταδικα , άλλος θέλει κυριλέ μαγαζιά και άλλος κολομπαρα και μπουρδέλα ..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για να μην τον αδικούμε...πήγε ο φίλος μου που τώρα είναι Κίεβο και τον γύριζε στα νορμάλ κλαμπ  και μάλιστα έπαιξαν και με γκομενάκια!Επίσης μου είπε πως ισχύουν αυτά που έλεγε ΤΟΤΕ πως τον ήξεραν οι πορτιέρηδες και του έδιναν προταιρεότητα στην είσοδο..Μετά το έχασε για άλλους λόγους..Αυτό με τα μπουρδέλα του έμεινε απο κάποιους που ανέβαιναν πάνω και του τα ζητούσαν επιτακτικά..
Ο καθένας όταν πάει κάπου ψάχνει το στοιχείο του! Άλλος θέλει τουρισταδικα , άλλος θέλει κυριλέ μαγαζιά και άλλος κολομπαρα και μπουρδέλα ..

Τον ήξεραν οι πορτιέρηδες γιατί έβγαινε και κουνούσε το πουλί του στην εξέδρα και τον είχαν σαν αξιοθέατο στις ντίσκο για να γελάνε.
Στις γκόμενες έδειχνε τα βιντεάκια που έχεζε στο Μεταξουργείο για να δείξει οτι είναι διασημότητα και τον έχουν στην τηλεόραση.
Γάμησε τίποτα ο φίλος σου?Σιγά μη γαμούσε άμα τις συστάσεις τις έκανε ο δημητράκης.Είναι δυνατόν τέτοιος τύπος να σου δώσει οποιαδήποτε αξία στις γκόμενες για να γαμήσεις?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Όντως οι Βίκινγκς και οι Τεύτονες είναι άπαιχτοι.Κυριαρχούν στο χώρο.Το καταλαβαίνεις αμέσως στα σουηδικά,νορβηγικά και γερμανικά κλαμπ.Παρολο που οι Βαλκάνιοι αν κοντράρουν καλά έχουν ευκαιρία,οι Βίκινγκς έχουν πάντοτε το πάνω χέρι.Αυτο ισχύει παντού ακόμη και εντός έδρας.
Βασικά πιστεύω οι Γερμανοί και οι Σουηδοί δεν έχουν πρόβλημα να σπάσουν στο ξύλο έναν λαθρο που την πέφτει στη γκόμενα,έτσι κι αλλιώς θέλουν να τους δείρουν και χωρίς αφορμή απλά τους έχει πει ο φεμινισμός αφήστε τις γκόμενες να ηδονιζονται ότι έχουν το πάνω χέρι ότι μπορούν να χειριστούν τους λαθρο μόνες τους για να είναι ευτυχισμένες για να μπορούν να  δουλεύουν περισσότερο οπότε και εσείς να χαλαρώνετε καλύτερα,να ψωλαρετε κάπως.
Στις σλαβικές χώρες υπάρχουν διακριτοί ρόλοι αντρών γυναικών,οι γυναίκες πρέπει να είναι λεπτές,να βάφονται να ντύνονται σέξυ να παίρνουν καλές πίπες και να καυλώνουν τους άντρες,να μαγειρευουν και να καθαριζουν  και οι άντρες πρέπει να είναι αρσενικοί να δουλεύουν,να πληρώνουν,να κάνουν δώρα,να προστατεύουν τις γυναίκες κτλ.

Μια Ουκρανέζα χωρισμένη με παιδί που έσπρωχνα στην Κολωνία,μου είπε πως ο άντρας της, την απατούσε όταν ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.
Ξέρεις τι της είπε η μάνα της:"Τον "αδειαζες" καθόλου τον άντρα σου εκείνη την περίοδο ή όλο ήσουν μη και όχι;"
Άλλη σχολή,άλλη νοοτροπία.
Γερμανιδα μάνα δε θα το έλεγε ποτέ στην κόρη της αυτό.

Και για Γερμανίδες που λες,στο Μόναχο κατάλαβα ότι και αυτές διαφέρουν πολύ από κρατίδιο σε κρατίδιο.
Στην Κολωνία οι περισσοτερες δεν εχουν καν στην κατοχή τους φούστα ή φόρεμα,
στο Μόναχο ειδικά καλοκαίρι φοράνε φορεματάκια όλες.
Είναι πιο θηλυκες εδώ κάτω.

Όπως και οι Σλοβάκες πιο θηλυκά από τις Τσεχες και πιο high value σε όλα τους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μια Ουκρανέζα χωρισμένη με παιδί που έσπρωχνα στην Κολωνία,μου είπε πως ο άντρας της, την απατούσε όταν ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.
Ξέρεις τι της είπε η μάνα της:"Τον "αδειαζες" καθόλου τον άντρα σου εκείνη την περίοδο ή όλο ήσουν μη και όχι;"
Άλλη σχολή,άλλη νοοτροπία.
Γερμανιδα μάνα δε θα το έλεγε ποτέ στην κόρη της αυτό.

Και για Γερμανίδες που λες,στο Μόναχο κατάλαβα ότι και αυτές διαφέρουν πολύ από κρατίδιο σε κρατίδιο.
Στην Κολωνία οι περισσοτερες δεν εχουν καν στην κατοχή τους φούστα ή φόρεμα,
στο Μόναχο ειδικά καλοκαίρι φοράνε φορεματάκια όλες.
Είναι πιο θηλυκες εδώ κάτω.

Όπως και οι Σλοβάκες πιο θηλυκά από τις Τσεχες και πιο high value σε όλα τους.

Ναι,αλλά οι Σλοβάκες δεν είναι τόσο χύμα στο κύμα όπως οι Τσέχες,δεν έχουν αυτό το πορνικό.Εντάξει πιο όμορφες αλλά με τίποτα τόσο ψώλες και direct στο ψητό.
Οι Τσέχες είναι και κάπως πιο τίμιες και συνεπείς,λογικές σχετικά όσο μπορούν να είναι οι γκόμενες.
Οι Σλοβάκες σπάνε αρχίδια δεν έχουν τόσο comfort,εξοικείωση με άντρες.

Οι Βαυαρες είναι οι πιο καλοντυμένες γκόμενες στη Γερμανία αυτό είναι γνωστό.
Η Βαυαρία σχετίζεται πιο πολύ με Αυστρία,Τσεχία ιστορικά παρα με καθεαυτο Γερμανία και αυτό φαίνεται και στις γκόμενες.Μια Βαυαρη θυμίζει περισσοτερο Τσεχα η Αυστριακή σε ένδυση,σωματοτυπο,ματια,περπάτημα παρα μια γκομενα απο τη Στουτγάρδη ή τη Φρανκφούρτη.
Βέβαια δεν έχουν τις βυζαρες που έχουν οι Τσέχες,τα ψηλά ζυγωματικά των Σλαβων,τα μυστηριώδη πράσινα σλαβικα ματια ή τα φοβερά σλαβικά καλοσχηματισμένα πόδια.Δεν έχουν όμως στραβά ποδια με μεγαλο κενο ανάμεσα στα μπούτια όπως οι άλλες Γερμανίδες ούτε αβυζίαση,ακωλίαση όπως πάσχουν οι συμπατριώτισσές τους ακόμη και οι Αυστριακές.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.874
Πόντοι
6.030
Με αφορμη αυτό το post να αναφέρω ένα περιστατικό την προηγούμενη  βδομάδα,με Ρωσογερμανίδα 27χρονη που χώρισε :rockon: μετά από 6 χρόνια σχέση και έχουμε ήδη μαζευτεί οι μνηστήρες για πάρτη της,αν και αυτή ειναι ακομη λιγο ντεφορμε,έστω και για να τον φάει.
Σε κανά δίμηνο ίσως..

-Παρηγγειλα στη σερβιτόρα και για τους δύο(αφου είχα ρωτήσει τη Γερμανιδα τι θα πιει),δηλαδή στραβωσε  γιατί δεν την αφησα να παραγγειλει απο μόνη της.

Βαλκάνιε  κάνεις  πολεμικές τέχνες?Αν ναι ποιά πολέμική τέχνη εξασκείς?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Βαλκάνιε  κάνεις  πολεμικές τέχνες?Αν ναι ποιά πολέμική τέχνη εξασκείς?

Έκανα μουάι τάι και κικ μπόξινγκ 4,5 χρόνια όταν ήμουν φοιτητής στην Αθήνα σε γνωστό γυμναστήριο του χωρου.Εχω αναφερθει στο αντιστοιχο thread.

Φυσικά έχω φαει και πακετα,εντός και εκτός συνόρων,εξαιτίας της συμπεριφοράς μου.
Αλλά συνήθως λόγω σωματότυπου/κατάρτισης/εμπειρίας τα φέρνω βόλτα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.874
Πόντοι
6.030
Έκανα μουάι τάι και κικ μπόξινγκ 4,5 χρόνια όταν ήμουν φοιτητής στην Αθήνα σε γνωστό γυμναστήριο του χωρου.Εχω αναφερθει στο αντιστοιχο thread.

Φυσικά έχω φαει και πακετα,εντός και εκτός συνόρων,εξαιτίας της συμπεριφοράς μου.
Αλλά συνήθως λόγω σωματότυπου/κατάρτισης/εμπειρίας τα φέρνω βόλτα.
E γι αυτό σε ρώτησα ΜΑΝ, αλλά οκ αφού έκανες muay thai δεν πάς σα πρόβατο στη σφαγή. Μια χαρά.
Κι εγώ παλιά έκανα muay thai. Ότι πρέπει για αλήτικο ξύλο.
Και για να επιστρέψω στο θέμα με όσες  σλάβες έχω συναναστραφεί, σε γενικές γραμμές φτιάχνονται όταν ακούν ότι κάνεις πολεμικές τέχνες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
E γι αυτό σε ρώτησα ΜΑΝ, αλλά οκ αφού έκανες muay thai δεν πάς σα πρόβατο στη σφαγή. Μια χαρά.
Κι εγώ παλιά έκανα muay thai. Ότι πρέπει για αλήτικο ξύλο.
Και για να επιστρέψω στο θέμα με όσες  σλάβες έχω συναναστραφεί, σε γενικές γραμμές φτιάχνονται όταν ακούν ότι κάνεις πολεμικές τέχνες.

Η μέση δυτικη γουστάρει αν σαν χόμπι παιζεις κάποιο μουσικό όργανο,αν εχεις και καλλιτεχνικη φύση ή αν γυμνάζεσαι τύπου ορειβασία,αγωνιστικό ποδήλατο,κ.λ.π.

Η μέση Σλάβα γουστάρει να είσαι χομπίστας χειρωνάκτης,πολεμοτεχνίτης,κ.λ.π.
Αν της πεις ότι στον ελευθερο χρόνο σου ζωγραφίζεις ή γράφεις ρομαντικά ποιηματα,
βαράει το gay alert της.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Οι Τούρκοι μαθαίνω live πως κάνουν θραύση...
Φασωνουν και φορτώνουν καλά Ουκρανικά μουνάκια!
Όταν εγώ τα λέω πως είναι ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΣ εσείς μου τις λέτε καλές και πως δεν τους πάνε.. 
Είναι ό πλέον τουρκοφιλος Ευρωπαϊκός λαός..

Κάποιοι Τούρκοι φορτώνουν αλλά πάντα με $$$, ακόμα και οι νέοι.Φαίνεται δηλ. το πράγμα, τους μαδάνε κανονικά οι γκόμενες στα μαγαζιά, οπότε λογικά θα τους μαδάνε και μετά. Αντίθετα όταν γουστάρει η γκόμενα δεν τη νοιάζει το show στα μαγαζιά. Οι πιο πολλοί όμως κάνουν στα club οφθαλμόλουτρο και μετά (ή πριν) γαμούν πουτάνες.

Ένας τούρκος μπάρμπας είχε κεράσει μια γκόμενα στο Carribean που καμάκωνα (και μετά γάμησα) και μου λέει (και καλά φιλική συμβουλή) αυτή μόνο για κέρασμα είναι και δεν γαμιέται. Ε αν έγραφε πχ. αυτός ο Τούρκος εδώ θα έλεγε όλες πουτάνες και λαμόγια...

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Θα κάτσει 10 μέρες και έχει χρόνο σχετικά ! Επι βδομάδες του έλεγα να πουλήσει το παραμύθι του γαμπρού και πως πάει μόνο για τρεις μέρες ! Για να τον έχουν στην αναμονή μάλλον είπε την αλήθεια ...Επίσης το βασικό του πλεονέκτημα που είναι η άριστη γνώση της γλώσσας που έχει πάει περίπατο ..Αν και είναι νωρίς να κρίνουμε..Έχει δρόμο ακόμα το ταξίδι!Του έστειλα τα μαγαζιά!Αν θυμάμαι κάποιο είχε laydies night την Τετάρτη;Επίσης με 6άρια δεν ασχολείται ..

Καθημερινές να τσεκάρει "the bar" στο αρένα και ας δει και "barman's dictat" το hangover δίπλα στο d'fleur. Forsage,Shooters μικρές αλλά χαμηλή ποιότητα.
Carribean Δευ-Τετ που δεν έχει είσοδο (γιατί είναι το μόνο που όταν έχει είσοδο πληρώνουν και οι γκόμενες) είναι καλό. DR LOVE, τις πουτάνες του Carribean τις ξέρουμε έχει και κανονικές όμως.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
260
Πόντοι
36
Βαλκάνιε γιατί δεν πας σε κανένα σορβαιβορ αφού σου αρέσει να ανταγωνιζεσαι και να δείχνεις την υπέροχη σου ; Όλο σφιχτές μαζεύονται εκεί και γκομενες. Και χρήμα θα βγάλεις και διάσημος θα γίνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom