Με αφορμη αυτό το post να αναφέρω ένα περιστατικό την προηγούμενη βδομάδα,με Ρωσογερμανίδα 27χρονη που χώρισε
μετά από 6 χρόνια σχέση και έχουμε ήδη μαζευτεί οι μνηστήρες για πάρτη της,αν και αυτή ειναι ακομη λιγο ντεφορμε,έστω και για να τον φάει.
Σε κανά δίμηνο ίσως..
Αυτή τα ειχε με έναν Γερμανο δύο μετρα αθλητικό τυπο.
Όταν οι αλλαχκμπάρηδες βίαζαν αβέρτα την πρωτοχρονιά του 2015 στην Κολωνία και οι Γερμανοί δεν αντιδρούσαν,σαν ΡΩΣΟγερμανίδα είπε στο Γερμανό φίλο της:"Αν είμασταν εκει,θα έπρεπε να με προστατευσεις με κάθε τρόπο"
Και αυτός απάντησε:"Ναι,αλλά αν τους χτυπούσα,μπορεί να με βάζαν φυλακή"
Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορά ιδιοσυγκρασίας.
Με δυτική γκόμενα έχει τύχει να μου στραβώσουν γιατί:
-Παρηγγειλα στη σερβιτόρα και για τους δύο(αφου είχα ρωτήσει τη Γερμανιδα τι θα πιει),δηλαδή στραβωσε γιατί δεν την αφησα να παραγγειλει απο μόνη της.
-Στην Βιέννη έχω βγει απο Bar γιατί έξω τύπος βουνό μεθυσμένος κοπανούσε την γκόμενά του και μόνο ΑΦΟΥ τον εριξα,ήρθαν όλοι οι ταξιτζήδες της πιάτσας να με βοηθήσουν.
Η Αυστριακή Tinderσυνοδός μου,είπε ότι επρεπε απλά να πάρουμε τηλεφωνο την αστυνομία.
-Στο Μόναχο ψιλοαπωθησα τρεις Λιβανέζους που ενω πηγα να φερω μπυρες πλευρισαν τη Γερμανίδα μου και μετά ακουσα κηρυγμα σε φάση:"Έτσι είναι αυτοί,μαλάκες,απλά τους αγνοούμε τόσα χρόνια,δε χρειάζεται βία.
-Κολωνια κοπάνησα ελάχιστα έναν τούρκο που πλησιασε σαλιαρίζοντας στο ένα εκατοστο τριάδα που συνόδευα
-Κολωνία πάλι έριξα κατω άσχετο τύπο/κομμάτια που πηγε να αγκαλιάσει
τη συνοδό μου
Να μην τα πολυλογώ,ένα ευχαριστω δεν άκουσα,μόνο ότι δεν μπορω να συμπεριφέρομαι έτσι σπουδαγμένος ανθρωπος.
Οι δυτικες θέλουν dominant κρεβατι,να εισαι ανεξαρτητος εργασιακα,αλλά στα παραπάνω δεν..
Προχθες ξημερώματα μια απο την παρεα μας,παρεξηγηθηκε με ένα φιόγκο μάλλον Ιταλο και όταν ψιλοτσαμπουκαλεύτηκε αυτός,εκανα παρέμβαση και η γκόμενα με έκραξε ότι την καπέλωσα και θα τα κατάφερνε και μονη της.
ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ
Αντιθετα σε τις αντιστοιχες περιπτώσεις σε ΟΛΑ τα Σλαβικά μουνολίβαδα,θεωρουσαν αντίστοιχες συμπεριφορες δεδομένες και άκουγα και ένα ευχαριστω μετά