Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Βαλκάνιε γιατί δεν πας σε κανένα σορβαιβορ αφού σου αρέσει να ανταγωνιζεσαι και να δείχνεις την υπέροχη σου ; Όλο σφιχτές μαζεύονται εκεί και γκομενες. Και χρήμα θα βγάλεις και διάσημος θα γίνεις.

Ίσως επειδή είναι σοβαρό άτομο  :uglystupid:  δεν είναι όλοι σούργελα και μαιντανοί να τρέχουν πίσω από μια κάμερα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εσύ θεωρείς σοβαρό άτομο αυτόν που μπλέκεται σε φασαρίες ;
Έλα φίλε Flirter !Το γράφει πως δεν προκάλεσε ο ίδιος!Μάλλον ήταν η έσχατη επιλογή !Ατυχείς στιγμές ξύλου συμβαίνουν σε όλους!Τώρα αν θεωρείς τη στάση "Παυλόπουλου" ως σοβαρή τότε νύπτω Τάς χείρας μου...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Ακριβώς όπως τα λέει ο τύπος Glock Perfection. Καλά έκανε και χώθηκε ο ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ, αυτό έλειπε να βλέπουμε να μας πειράζουν τις γκόμενες και να μην επεμβαίνουμε. Ακόμα κι εγώ που είμαι μισή ριξιά θα χωνόμουνα και ότι ήθελα προκύψει, όσες δώσω κι όσες φάω.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ακριβώς όπως τα λέει ο τύπος Glock Perfection. Καλά έκανε και χώθηκε ο ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ, αυτό έλειπε να βλέπουμε να μας πειράζουν τις γκόμενες και να μην επεμβαίνουμε. Ακόμα κι εγώ που είμαι μισή ριξιά θα χωνόμουνα και ότι ήθελα προκύψει, όσες δώσω κι όσες φάω.
Καλά στη φάση στο στούντιο του Αντ1  με τον Ηλία είμαστε και η Κανέλη ήταν για περισσότερες!Αλλά ο μαλάκας β διαλογής ντροπή του ανδρικού φύλου ούτε να χωρίσει δυο ανθρώπους δεν μπορεί;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Βαλκάνιε γιατί δεν πας σε κανένα σορβαιβορ αφού σου αρέσει να ανταγωνιζεσαι και να δείχνεις την υπέροχη σου ; Όλο σφιχτές μαζεύονται εκεί και γκομενες. Και χρήμα θα βγάλεις και διάσημος θα γίνεις.

Φοβάμαι μη με ματιάσουνε :S

Εσύ θεωρείς άντρα αυτόν που θα έρθουν να του φλερτάρουν/μιλήσουν/ακουμπήσουν τη συνοδό του και δε θα αντιδράσει;
Εγώ τον θεωρώ αδερφη.
Και 1.60-50 κιλά να είναι,ΟΦΕΙΛΕΙ να αντιδρασει και ας τις φάει,ας πάει με όλα τα κόκκαλα σπασμένα στο νοσοκομείο.

Να σε ρωτήσω κάτι;
Αν μιλούσαν/φλέρταραν/χούφτωναν την γκόμενα μπροστά μου και δεν αντιδρούσα,πως θα την έριχνα στο κρεβάτι να τη γαμήσω μετά τύπε;
Με τι αρχίδια;Πως θα την έβλεπα στα μάτια;

Και αν γινόταν κάτι πιο χοντρό σε γκόμενα που συνοδεύω,το ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ πως θα το αντιμετώπιζα τύπε;
Θα έλεγε έκανα 2 μέτρα γιο και είναι λούλης..
Θα ντρεπόταν για μένα και αυτό δε θα επιτρέψω να γίνει ποτέ.
Το βλέμμα του πατέρα της κοπέλας;Tων φίλων μας;

Δεν ψαχνόμαστε,αλλά συνοδεύουμε πάση δυνάμει.

Η βία καλό είναι να μην υπήρχε στην κοινωνία,αλλά ρώτα τον kman και τον mida αν συνοδεύεις καλό γκομενάκι σε ευρωπαική μεγαλούπολη, που μετά τις 01:00 ΠΣΚ δεν πετυχαίνεις νηφάλιο άνθρωπο,αν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ή όχι,να "μπλέξεις σε φασαριες";

ΟΛΟΙ θέλουν να σε τεστάρουν άμα έχεις ωραία συνοδό,ειδικά σε Club,κ.λ.π. και με το αλκοόλ γίνονται όλοι πιο "γενναίοι".

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η βία καλό είναι να μην υπήρχε στην κοινωνία,αλλά ρώτα τον kman και τον mida αν συνοδεύεις καλό γκομενάκι σε ευρωπαική μεγαλούπολη, που μετά τις 01:00 ΠΣΚ δεν πετυχαίνεις νηφάλιο άνθρωπο,αν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ή όχι,να "μπλέξεις σε φασαριες";

ΟΛΟΙ θέλουν να σε τεστάρουν άμα έχεις ωραία συνοδό,ειδικά σε Club,κ.λ.π. και με το αλκοόλ γίνονται όλοι πιο "γενναίοι".

Στις δικές μου την πέφτουν άπειρες φορές άμα τις αφήσω λίγο.Το θέμα είναι να τις πας σε κυριλέ κλαμπ οπότε παίζει σεκιούριτυ και κάπως πιο ήρεμοι τύποι.Αν είμαι σε λαικό κλαμπ Πολωνία με Πολωνέζα ο κίνδυνος να φάω ξύλο είναι τεράστιος.
Φαντάζομαι τι θα έκανες στους Τούρκους και τους Αραβες όταν την πέφτουν σα μιλούνια λίγο να πάει η άλλη τουαλέτα.Θα τους καρύδωνες.
Πολωνία δε νομίζω γιατί εκεί πίνουν και γίνονται αναίσθητοι όταν ψάχνουν για ξύλο.Πολωνία κάθε φορά σχεδόν που πάω βλέπω να πέφτει ξυλίκι έξω από τα κλαμπ.
Στη δυτική Ευρώπη οι πιο επιθετικοί είναι σαφώς οι Τούρκοι,μεγάλοι μαλάκες.Και οι νότιοι Ιταλοί μπορεί να κάνουν μαλακίες με χουφτώματα κτλ αλλά οι Τούρκοι είναι big μαλάκες,δημιουργούν προβλήματα.
Αυτό είναι ένα καλό με την Τσεχία.Είναι γενικά φιλειρηνικός λαός και αν δε μοιάζεις με γύφτο δε σου κολλάνε.Μπορείς να γαμάς μια χαρά Τσέχες δε σου την πέφτει κανένας.Εξαίρεση κάπως η Οστράβα όπου είναι πιο επιθετικοί,έχουν λίγο πολωνικό αίμα εκεί.
Ρωσία είναι πιο psycho,ασταθείς,τρελάκηδες και πιο επιθετικοί και βίαιοι από Πολωνούς,εκεί άμα ο άλλος πάρει ανάποδες,την έχεις πολύ άσχημα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χαίρετε σε όλους

Ένα θέμα που βλέπω οτι το γυροφέρνουμε αλλά ποτέ δεν έχει γίνει ειδική αναφορά και πλέον αρμόδιος είναι ο Kman να μας πει την γνώμη του είναι το θέμα του ....................."ξύλου" στο καμακι!!! Δεν είμαι κάποιος που πλακώνω για την πλάκα μου ούτε κάνω την διαφορά σε δύναμη αλλά κανείς ξένος δεν μπορεί να τα βάλει ευκολά με Έλληνα και πιστεύω πως αν οι πόλεμοι γίνονταν ακόμα με σπαθιά εμείς θα είμασταν υπερδύναμη(και δεν μιλάω για τα παιδάκια της Μαμάς βέβαια)!Το είχε πει ακομα και ο Μέγας Δάσκαλος οτι για να φάμε γκόμενα δεν πρέπει να φοβόμαστε αν θα ματώσει η μυτούλα!! Εξηγούμε πως η προσφυγή στη βία είναι έσχατη λύση αλλα επιδή δεν είμαστε μαλάκες πάμε να δούμε την "Γεωγραφία" του ξύλου απο προσωπικές και μη εμπηρείες   

Ιταλοί---> loosers στο ξύλο όσο και οι Πορτογάλοι στο ποδόσφαιρο!
Γερμανοί-Αυστριακοί------> Ψωροπερίφανα παιδάκια της σφαλιάρας
Σκανδιναβοί΄-Ολλανδοί------>Τους " Έχουμε" και πολύ μεγαλύτερους απο το μπόι μας σχετικά εύκολα!
Άγγλοι------> επικίνδυνοι!!!τους "έχουμε" αλλά βγάζουν μαχαίρια η καρφώνουν μπουκάλια
Γάλλοι-Αμερικάνοι------->χέστες και υποχωριτικοί
Τούρκοι-------->Τσαμπουκάδες της μπάτσας αλλα σε καβγάδες μαζεύονται σαν τα μυρμίγκια και χτυπάν όλοι μαζί
Άραβες μέσης ανατολής------->επικίνδυνοι να ξέρουν πολεμική τέχνη κι ας μοιάζουν μισή μπουκιά
Άραβες Μακρέμπ(Μαρόκο,Τυνησία)-------->Αληταράδες και κωλόπαιδα που ψάχνουν να την σπάσουν όταν μένουν αγάμητοι!!!!!

Και πάμε τώρα στους ανατολικούς που ενδιαφέρει και τους πλήστους! Εχουν ένα κοινό γνώρισμα όλοι τους----->χτυπάν πισώπλατα και δεν τους ενδιαφέρει αν θα δείς ποιός στην έκατσε!!!
Πολωνοί----->πολύ εκδικητικοί
Τσέχοι------->όπως οι Γάλλοι-Αμερικάνοι αλλά 3 φορές ποιό κότες και ψαρώνουν έυκολα
Ουκρανοί----->????(ας μιλήσουν ποιό ειδικοί)
Ρώσοι-------->????(Δημητράκης?)
Βαλκάνιοι----->ευαίσθητοι σε θέματα τιμής
και τέλος Αλβανοι--------> καλασνικοβγάλτες οπλοφόροι και φονιάδες για ψίλου πήδιμα....Μακρυά!!!
Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές
Αυτά είχα πει στα πρώτα μου ποστ ever

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Και οι νότιοι Ιταλοί μπορεί να κάνουν μαλακίες με χουφτώματα κτλ αλλά οι Τούρκοι είναι big μαλάκες,δημιουργούν προβλήματα.
οι τούρκοι ειναι λιγο πιο σοβαροι,οι νότιοι στη τσεχια παλια θυμαμαι τρωγανε απιστευτο ξύλο,μπάτσοι,σεκιουριταδες,ταξιτζηδες όλοι τους σαπακιάζανε
Ρωσία είναι πιο psycho,ασταθείς,τρελάκηδες και πιο επιθετικοί και βίαιοι από Πολωνούς,
λιθουανια επίσης τύπε ειναι γτπ σε αυτο το θέμα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτά είχα πει στα πρώτα μου ποστ ever

Ιταλοί(του Νότου,οι Βόρειοι είναι κυριλέ),ψευτόμαγκες και χέστηδες,με το πρώτο φου στρέφουν νώτα.Τους δέρνουν ακόμα και οι Αγγλίδες.
Γερμανοί,πολύ σκληροί αλλά φοβούνται το νόμο.Στη χώρα τους αυτό.
Σκανδιναβοί,ρατσιστές ως το κόκκαλο αλλά έχουν εκπαιδευτεί να μην το δείχνουν.Οπως οι Γερμανοί φοβούνται το νόμο στις χώρες που έχει νόμο.Αν βρεθούν όμως εκτός που δεν έχουν συνέπειες,μπορεί να σε τουλουμιάσουν.
Αγγλοι,μαχαιροβγάλτες.
Αμερικανοί,ακίνδυνοι εκτός από μερικούς μαύρους.
Τούρκοι,μαγκάκια που προκαλούν συνέχεια.Για πολλές μπάτσες.Εννοείται αν βρεθούν σε χώρες που δεν τους παίρνει όπως Σερβία,Πολωνία γίνονται Παναγίες.
Αραβες,ψάρακλες αλλά όχι όσο οι Ιταλοί,Ισπανοί.

Πολωνοί,ψάχνουν για καυγά.Είναι να μη σου κάτσει η άτυχη στιγμή γιατί πραγματικά ψάχνουν.Είχα πολλούς καυγάδες με Πολωνούς για το τίποτα.
Τσέχοι,παθητικοί επιθετικοί.Δεν κάνουν ποτέ βίαιες ενέργειες φανερά,κλωτσάνε από κάτω.
Ουκρανοί,αν βρεθείς στο λάθος μέρος λάθος στιγμή έχεις πρόβλημα.Αν δουν δηλαδή οτι τους παίρνει θα σε γαμήσουνε.Το θέμα είναι να μη βρεθείς σε λάθος μέρος.
Ρώσοι,ασταθείς,τρελάκηδες και πολύ επικίνδυνοι αν τους έρθει λάθος ιδέα.Αν ο Ρώσος γίνει βίαιος δε θα σταματήσει τις μπουνιές μέχρι να σε ρίξει αναίσθητο.Ο Πολωνός θα σου ρίξει μια δυο μπουνιές,ο Τσέχος απλώς θα σε σπρώξει,ο Ουκρανός θα σου κάνει κεφαλοκλείδωμα,λαβή.
Αυτοί που δε φοβούνται και μπορεί να σε δείρουν ακόμα και στη χώρα σου είναι οι Βαλκάνιοι,Σέρβοι,Κροάτες κτλ.Αυτοί όπου και να πάνε θέλουν να τους δέρνουν όλους.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Στις δικές μου την πέφτουν άπειρες φορές άμα τις αφήσω λίγο.Το θέμα είναι να τις πας σε κυριλέ κλαμπ οπότε παίζει σεκιούριτυ και κάπως πιο ήρεμοι τύποι.Αν είμαι σε λαικό κλαμπ Πολωνία με Πολωνέζα ο κίνδυνος να φάω ξύλο είναι τεράστιος.
Φαντάζομαι τι θα έκανες στους Τούρκους και τους Αραβες όταν την πέφτουν σα μιλούνια λίγο να πάει η άλλη τουαλέτα.Θα τους καρύδωνες.
Πολωνία δε νομίζω γιατί εκεί πίνουν και γίνονται αναίσθητοι όταν ψάχνουν για ξύλο.Πολωνία κάθε φορά σχεδόν που πάω βλέπω να πέφτει ξυλίκι έξω από τα κλαμπ.
Στη δυτική Ευρώπη οι πιο επιθετικοί είναι σαφώς οι Τούρκοι,μεγάλοι μαλάκες.Και οι νότιοι Ιταλοί μπορεί να κάνουν μαλακίες με χουφτώματα κτλ αλλά οι Τούρκοι είναι big μαλάκες,δημιουργούν προβλήματα.
Αυτό είναι ένα καλό με την Τσεχία.Είναι γενικά φιλειρηνικός λαός και αν δε μοιάζεις με γύφτο δε σου κολλάνε.Μπορείς να γαμάς μια χαρά Τσέχες δε σου την πέφτει κανένας.Εξαίρεση κάπως η Οστράβα όπου είναι πιο επιθετικοί,έχουν λίγο πολωνικό αίμα εκεί.
Ρωσία είναι πιο psycho,ασταθείς,τρελάκηδες και πιο επιθετικοί και βίαιοι από Πολωνούς,εκεί άμα ο άλλος πάρει ανάποδες,την έχεις πολύ άσχημα.

Τσεχια δεν είχα ποτέ πρόβλημα,μιλάμε για τρελά cool τύπους.

Εγω είχα πάντα θέμα σε Club στη Γερμανία και σχεδον πάντα με 3άδες-5άδες μπακουροτουρκων ή αράβων που κάθε ΠΣΚ,επειδή είναι κομπλεξικοί και αγάμητοι,βγαίνουν για να κάνουν τις ίδιες μαλακιες.

Μόσχα έχει παιχτεί φάση που πίστεψα ότι μπορεί να πεθάνω και γενικά τους θεωρω ότι πιο σκληροτράχηλο σε λαό.

Πολωνία,εκτος από μια φορά Κρακοβία που την έπεσα στην γκομενα ενός από τα αφεντικα χωρίς να το ξέρω,όλα κομπλέ.

Κολωνία ΠΣΚ στα ρίνγκε αίματα,αστυνομία,χαμός.
Στο Μόναχο ευτυχώς σπάνια να μου τύχει κάτι,εχει άλλο επιπεδο η πόλη.

Τώρα έχουμε καρναβάλι και δε γουστάρω να βολτάρω γιατι όλοι συμπεριφέρονται σαν τριμαλάκες που τους ειχαν κλεισμενους ένα χρόνο σε κλουβί.
Όμως είναι και η καλύτερη περισταση για ΟNS..

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ε ρε ντουτερτε που χρειαζεται η ευρωπη
ο μεγαλος Νεοκλης Σαρρης ειχε πει

ξυσε-ξυσε το γερμανο θα βρεις τον ναζι.
ξυσε-ξυσε το ρωσσο θα βρεις τον μουζικο.

ενδεχεται να υπαρχει καμια ασφαλεια ταξιδιου που καλυπτει και νομικα εξοδα σε τετοιες περιπτωσεις, αυτοαμυνας? ειναι διαπραγματευσιμο? εδω
μονο σαν personal accident βλεπω κατι, αλλα ειναι για μονιμη βλαβη η αγ πετρο

εδω προετοιμαζεσαι για πολεμο μονο για εξασκηση σε μαχητικα αθληματα βλεπω.
πολυ δυσκολο το θεμα
8) Avoid Fighting With Other People: If you get hurt while fighting with other people, the insurance company may not entertain your claim on travel insurance unless you can prove that you fought in self-defence.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για να τελειώνει το θέμα του ξύλου ποσταρω τα σοφα λόγια που είχε πει Ένας φίλος στο φόρουμ τότε..---->

Παράθεση

επιδη το θεμα ξεφυγε εντελος απο την αληθινη βαση του,κι επειδη ισος το διαβαζουν κι ανεγκεφαλα ατομε που δεν καταλαβενουν κ πανε να ψαχτουν να πλακωσουν τους ουκρανους κλπ στο ξυλο για να γαμησουν!!!
ισχυουν λοιπον τα πιο κατω ,παιχτες μου
1.δεν τσακονεσε με τιποτα,εκτος αν κινδινευεψει η ζωη σου
τετιο πραγμα ουδεποτε μουχει τυχει
2.αν τσακοθεις θα πρεπει να μπορεις να εξαφανιστις απο το μερος σε λιγες ορες αλλιος θα μπλεξεις ,ειτε με αστυνομια ειτε με συμμοριες
3.δεν μιλαμε αν σε σπρωξει κανας μαλακοτινειτζερ ουκρανος σε καπιο μπαρ,αλλα αν δεις οτι στην πεφτουν "μουτρα"..εκει την κανεις κ πα να παιξεις αλλου,δεν υπαρχει κ λογος να επιμινεις ,το μοναστηρι νανε καλα,ΑΠΠΚΛΙΕΤΕ να σου τυχει κατι τετιο πανω απο 1,2 φορες στις 10 επισκεψεις σου,κση μονο αν εισε μονος σου στο μπαρ,αν καθεσε καπου ,οι σεκιουριτυ του μαγαζιου ποτε δεν εχο δει να αφηνουν να προχορησουν τσαμπουκαδες,ειδικα αν καθεσε σε καπιο τραπεζι,δεν σε ενοχλει κανενας,πιος ο  λογος αλλωστε,αυτοι θαχουν δεκα γκομενες κ δεκα τζιπ απ εξω,τι να ζηλεψουν δηλ απο εσενα??
4.σε περιπτωση που καπιος την πεφτει στη γκομενα που εινε δοπλα σου?
εαν εινε γυνεκα σου  η γκομενα σου σοβαρα,ξερει πος να τον στειλει στο διαολο,
αν εχεις παει κανα ξεκολο για γυναικα η γκομενα,τοτε αυτη ψαχνετε,κι αν χαριεντιζετε,
αυτο θα σημαινει πως,ετσι κι αλλιος θα σημαινι οτι ψαχνετε γενικα,οποτε τοχεις χασει ασχημα το γκειμ..μπερδεψες το γαμησι με την σχεση κ θα το πληρωνεις μια ζωη
ευκαιρια να την σουταρεις επιτοπου κ ν ασωθεις
αν αντος εινε σοβαρη η γκομενα σου,δεν θα την ενοχλησει κανεις ,η αν γινει κατι τετιο ,σπανια,εκει να επεμβεις  κ θα σε βοηθησουν αμεσα οι σεκιουριτυ,αλλα ειπαμε,κατα 99% η γκομενα ψαχνετε με τα ματια προτα κ μετα παει καπιος να την κανει καμακι
απο την αλλη υπαρχει περιπτοση ναχετε τεραστια διαφορα εμφανισης κι ηλικιας,ενεντιον σου δηλ,οποτε ετσι κι αλλιος αυτη θα ψαχνετε οτι κ να κανεις ,παλι χαμενο γκειμ κι αυτο..
αν εινε γκομενα εφημερη,οτι κ να της λεει ο αλλος αν σε γουσταρει θα κατσει μαζι σου κ θα τον στειλει,
αν τον γουσταρει ειτε θα του δωσει το κινητο να βρεθουν μετα ειτε θα παει αμεσα να κατσει μ αυτον,δεν κολονουν σε τετοια οι ανατολικες γκομενες
βεβα κ το αναποδο,αν δεις καποια κ σε παιζει εντονα,οχι απλα σε κοιταει,αυτο μπορει να εινε απο περιεργια,τοτε παιξε στα ισια εαν γουσταρει θα σου πεταξει το κονιτο με τροπο κ παιζεις μπαλλα
αυτα τα "μου πειραξες την γκομενα  θα σε βαρεσω" δεν παιζουν εκει ειδικα εαν θες να φυγεις σωος κι αβλαβης κ να γαμησεις οχι να σε γαμησουνε,απο μπραβοι μεχρι μπατσοι κ δικαστηρια
τα αλλα που γραφοντε πιο πανω εινε απλα μπαρουφες
κι οπος κι ο διμ29 σωστα λεει,κατα 99% ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΑΕΝΑς γιατι απλα δεν εχει λογο να σε ζηλεευει η να σε φθονει,μακαρι ναχε....θα γαμαγαμε 10 φορες πιο ευκολα,αλλα δυστυχως τα "μουτρα" κ πιο πολλα εχουν κ τις γκομενες με το κιλο κ τα μαυρα λεφτα  κ ολα..
ιταλοι κ τουρκοι εινε καραγκιοζηδες,δεν εχεις κανεναν λογο να ανυσηχεις γι αυτους
αν γουσταρεις δωστους κ καμμια σπρωξια κ κανα μπινελικι αλλα μεχρι εκει,ρτσι κι αλλιως αυτοι κολονουν μονο σε μπαζα κ χοντρες την πεφτουν,αν εχεις καλη γκομενα ,μην ανυσηχεις ουδεποτε θα τολμησουν να την κανουν καμακι..

gpd

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
336
Like
26.523
Πόντοι
34.717

πρέπει να μπει ορθογραφικός έλενχος στο σύστημα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Διαβάζοντας τα παραπάνω,εννοείται πως άμα συνοδεύουμε random ανάφτρα ξεκωλιαρα που παίζει το ματι της και την βρίσκει με το είναι το επίκεντρο της προσοχής,
δεν καθόμαστε να πλακωνόμαστε για πάρτη της.

Πάντως την επόμενη φορά που θα πάω Κίεβο,θα πάω να τσεκάρω και αυτά τα διαμερίσματα να δω αν είναι σαν τα Τσέχικα Privat και τι ποιότητα/ηλικίες από πουτανίτσες έχει.
Πάντως αν ισχύουν κάτι 75ευρω/ώρα,για Ουκρανία μόνο vfm δεν είναι..

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
ολοι λετε για τους άλλους λαους οτι ειναι ετσι και αλλιως και αλλιωτικα, στους ελληναραδες κμανιδες που με το που θα μιλησει στην πληρωμενη του γκομενα ενας ξενος, την παραταει και κρυβεται στις τουαλετες κουβεντα ομως!

ποτε θα καταλαβετε οτι οι Κμανιδες ειναι η ντροπη των ελληνων, ειναι αυτοι που κανουν ανυπολογιστη ζημια στην παλαι ποτε εικονα του greek kamaki που εφερνε μουνια απο μονη της?

συνεχιστε να αποθεωνετε τους αχρηστους , δειλους και ξεφτιλες

ουτως ή άλλως ουτε πριν γαμαγατε ουτε προσπαθωντας να μιμηθειτε εναν γελοιο θα γαμησετε

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
το εχετε δει αυτο? Τι ειναι αυτος ρε παιδια χαχα :cheesy:? Ταρριφας ειναι? Καντε μια μεταφραση πληζ!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οι τουρκοι ουκρανια που βλεπω υσυχοι ειναι αν και οι μικροι που βλεπω κανουν τακτικες που λεει ο κμαν χωρις αποτελεσμα απλα δεν αφηνουν να πλισιασεις.απο λεφτα ομως δεν διαθετουν.
μονο οι τουρκοι επιχειρηματιες που πανε σε ακριβα χοτελ και οσους ειδα δεν εκαναν βολτες αλλα σε χοτελ κυριος την εβγαζαν.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ολοι λετε για τους άλλους λαους οτι ειναι ετσι και αλλιως και αλλιωτικα, στους ελληναραδες κμανιδες που με το που θα μιλησει στην πληρωμενη του γκομενα ενας ξενος, την παραταει και κρυβεται στις τουαλετες κουβεντα ομως!

ποτε θα καταλαβετε οτι οι Κμανιδες ειναι η ντροπη των ελληνων, ειναι αυτοι που κανουν ανυπολογιστη ζημια στην παλαι ποτε εικονα του greek kamaki που εφερνε μουνια απο μονη της?

συνεχιστε να αποθεωνετε τους αχρηστους , δειλους και ξεφτιλες

ουτως ή άλλως ουτε πριν γαμαγατε ουτε προσπαθωντας να μιμηθειτε εναν γελοιο θα γαμησετε
αφου εισε γκρικ καμακι βαλε την φωτο σου να σε θαυμασουμε.ο αρχοντας λεβεντης ειναι και τον ζηλευετε

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Σε πειραζει που ο αρχηγός έχει και τα σκαει;
Αμα μπορεις πηγαινε κι εσυ στη Γερμανια και γινε μεγαλοστελεχος σε εταιρεια.
Αμα δε μπορεις, κανε τουμπεκι ψιλοκομενο.
αρχιδια εχει

υπαλληλακος ειναι που τον στελνει η δουλεια του ημερησια ταξιδια και παιρνει και καμια πουτανα του κατοσταρικου.

γιαυτο και στα πραγματικα κυριλε μαγαζια του κιεβου που πανε οι αληθινα πλουσιοι , δεν περναει ουτε απ'εξω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom