Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Πότε θα ανοίξεις ένα thread:"Μaximization->High value display->Lockdown"
για όλους όσους το έχουμε βάλει σκοπό να αλλάζουμε τίποτα πάνες στο εγγύς μέλλον;

Γράψε με ποιες να διασταυρώσουμε το BALKAN DNA :rockon: με ποιες ανοίγεις σπιτικό,
ποιες στο κλείνουν στην πρώτη στραβοτιμονιά,κ.λ.π.

Στο Μόναχο έχουμε πολύ πρωην Γιουγκοσλαβία.
Επίσης τις Γερμανιδες τις θεωρώ καλες συνεταιρους γιατί βλέπουν τη φάση οικογένεια τελειως λογιστικά.Δηλαδή με Γερμανίδα θα φτάσω στο οικονομικό μου πικ.Ειναι και ντόπιες.
Ελληνίδες δεν αποτελούν επιλογή.
Βασικά έχουμε από όλες τις φυλες.
Την προηγούμενη βδομάδα γάμησα μια Βουλγάρα απο τη Βάρνα(τέρμα ξανθιά-μπλε μάτια),τη δεύτερη φορά σπίτι της είχε ψωνίσει ελληνικά προϊόντα και μου έκανε ελληνικό φαγητό.
Γάμησα και από Βενεζουέλα την ίδια βδομάδα,αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι,δεν έχουν ειδικό βάρος.Ούτε η Βουλγάρα,όσο όμορφες κι αν είναι.
Οι καλές Γερμανίδες/Αυστριακές έχουν ειδικό βάρος,αλλά εκει πρέπει να κάνω High Display στα όρια της απάτης,για να καβαντζώσω την κλάση που θέλω.

Υ.Γ.Αν είναι να γράψεις μην απαντήσεις εδω,γιατί θα το παραγαμήσουμε το thread.
Κάνε άλλο thread κάποια στιγμη,πιστεύω πολλοί ενδιαφέρονται η αν βαριέσαι στειλε μου ένα pm.

σου απαντησα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πότε θα ανοίξεις ένα thread:"Μaximization->High value display->Lockdown"
για όλους όσους το έχουμε βάλει σκοπό να αλλάζουμε τίποτα πάνες στο εγγύς μέλλον;

Γράψε με ποιες να διασταυρώσουμε το BALKAN DNA :rockon: με ποιες ανοίγεις σπιτικό,
ποιες στο κλείνουν στην πρώτη στραβοτιμονιά,κ.λ.π.

Στο Μόναχο έχουμε πολύ πρωην Γιουγκοσλαβία.
Επίσης τις Γερμανιδες τις θεωρώ καλες συνεταιρους γιατί βλέπουν τη φάση οικογένεια τελειως λογιστικά.Δηλαδή με Γερμανίδα θα φτάσω στο οικονομικό μου πικ.Ειναι και ντόπιες.
Ελληνίδες δεν αποτελούν επιλογή.
Βασικά έχουμε από όλες τις φυλες.
Την προηγούμενη βδομάδα γάμησα μια Βουλγάρα απο τη Βάρνα(τέρμα ξανθιά-μπλε μάτια),τη δεύτερη φορά σπίτι της είχε ψωνίσει ελληνικά προϊόντα και μου έκανε ελληνικό φαγητό.
Γάμησα και από Βενεζουέλα την ίδια βδομάδα,αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι,δεν έχουν ειδικό βάρος.Ούτε η Βουλγάρα,όσο όμορφες κι αν είναι.
Οι καλές Γερμανίδες/Αυστριακές έχουν ειδικό βάρος,αλλά εκει πρέπει να κάνω High Display στα όρια της απάτης,για να καβαντζώσω την κλάση που θέλω.

Υ.Γ.Αν είναι να γράψεις μην απαντήσεις εδω,γιατί θα το παραγαμήσουμε το thread.
Κάνε άλλο thread κάποια στιγμη,πιστεύω πολλοί ενδιαφέρονται η αν βαριέσαι στειλε μου ένα pm.

Για οικονομική πρόοδο και καριέρα Γερμανίδα,δεν το συζητάμε.Στηριζουν σε αυτά τα θέματα.Οι ξένοι που παντρεύονται Γερμανίδες της προκοπής απογειώνονται.
Επίσης high class Ρωσίδες σε τσιγκλάνε να ανέβεις αλλά πρέπει να πάρεις ρίσκα,να βάλεις το κεφάλι σου στο ντορβά,δεν περιμένουν πολύ.
Αν κάποιος δεν έχει πολλές φιλοδοξίες και περιορίζεται σε γυναίκες που παρέχουν μαγείρεμα,καθάρισμα,πίπα Πολωνέζες φυσικά αλλά σε τραβάνε προς τα κάτω με τη μιζέρια.
Οι Ουκρανέζες θα σε γδάρουν και οι Τσέχες θα  σε χωρίσουν,έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά διαζυγίων στην Ευρώπη.(περίπου 70% των γάμων καταλήγουν σε διαζύγιο  τώρα)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Πολωνέζες , Ουκρανέζες, Τσέχες
τύπε αυτες αξιζουν και μπορεις να περασεις ευχαριστα τη ζωη σου μαζι τους αρκει να εισαι πάντα πολυ δυνατος οικονομικα, σε δυσθεωρητο για αυτές επίπεδο εννοείται το οποιο εσυ υστερα απο χρονια πάνω πιστευω το εχεις καταφέρει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τύπε αυτες αξιζουν και μπορεις να περασεις ευχαριστα τη ζωη σου μαζι τους αρκει να εισαι πάντα πολυ δυνατος οικονομικα, σε δυσθεωρητο για αυτές επίπεδο εννοείται το οποιο εσυ υστερα απο χρονια πάνω πιστευω το εχεις καταφέρει

Μη νομίζεις οι Πολωνέζες συμβιβάζονται με πολύ χαμηλό επίπεδο.Και 1000 το μήνα να βγάζεις,την πίπα την έχεις στανταρακι.Θα βρουν βέβαια και κάποιον άλλον να σπονσοραριστουν αμα θέλουν και λίγα λούσα αλλά δε θα το μάθεις.
Και οι Τσέχες δε σε πιέζουν.Απλα αν δεν είναι ικανοποιημένες με το καυλί σου και αυτά που τους παρέχεις σε χωρίζουν σε dt.
Οι Ουκρανέζες γδέρνουν.Γυαλιζει το μάτι τους να βρουν κάτι καλύτερο οπότε άμα τις φέρεις Δύση με το που θα πάρουν τη βίζα σε έχουν κερατωσει.
Και οι Ρωσίδες κάπως έτσι.Απλα μπορεί να σε πιέσουν λίγο στην αρχή να ανέβεις,θέλουν πρίγκηπες όχι κοινούς θνητούς,οι ωραίες εννοώ.
Με τους μουνοδουλους και τους λευκούς ιππότες εδώ το να φέρεις Ανατολική γκόμενα για μόνιμα είναι απώλεια χρόνου.Θα χαλάσει έτσι κι αλλιώς.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
268
Πόντοι
36
Φοβάμαι μη με ματιάσουνε :S

Εσύ θεωρείς άντρα αυτόν που θα έρθουν να του φλερτάρουν/μιλήσουν/ακουμπήσουν τη συνοδό του και δε θα αντιδράσει;
Εγώ τον θεωρώ αδερφη.
Και 1.60-50 κιλά να είναι,ΟΦΕΙΛΕΙ να αντιδρασει και ας τις φάει,ας πάει με όλα τα κόκκαλα σπασμένα στο νοσοκομείο.

Να σε ρωτήσω κάτι;
Αν μιλούσαν/φλέρταραν/χούφτωναν την γκόμενα μπροστά μου και δεν αντιδρούσα,πως θα την έριχνα στο κρεβάτι να τη γαμήσω μετά τύπε;
Με τι αρχίδια;Πως θα την έβλεπα στα μάτια;

Και αν γινόταν κάτι πιο χοντρό σε γκόμενα που συνοδεύω,το ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ πως θα το αντιμετώπιζα τύπε;
Θα έλεγε έκανα 2 μέτρα γιο και είναι λούλης..
Θα ντρεπόταν για μένα και αυτό δε θα επιτρέψω να γίνει ποτέ.
Το βλέμμα του πατέρα της κοπέλας;Tων φίλων μας;

Δεν ψαχνόμαστε,αλλά συνοδεύουμε πάση δυνάμει.

Η βία καλό είναι να μην υπήρχε στην κοινωνία,αλλά ρώτα τον kman και τον mida αν συνοδεύεις καλό γκομενάκι σε ευρωπαική μεγαλούπολη, που μετά τις 01:00 ΠΣΚ δεν πετυχαίνεις νηφάλιο άνθρωπο,αν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ή όχι,να "μπλέξεις σε φασαριες";

ΟΛΟΙ θέλουν να σε τεστάρουν άμα έχεις ωραία συνοδό,ειδικά σε Club,κ.λ.π. και με το αλκοόλ γίνονται όλοι πιο "γενναίοι".
Εδώ και χρόνια θεωρώ άκυρο να πάει κάποιος σε κλαμπ με την κοπέλα του. Το κλαμπ είναι μόνο για καμακι. Αν θέλεις πάλι να γνωρίσεις γκομενα από την παρέα κλείσε τραπέζι σε κλαμπ. Αλλιως πήγαινε σε εστιατόριο. Όταν είσαι στο κλαμπ και η συμπεριφορά σου δείχνει ότι δεν τα έχεις με κάποια από την παρέα , λογικό είναι ο άλλος να την προσεγγίσει. Αν του μιλήσεις ευγενικα θα φύγει. Αν δεν φύγει πες του υπεύθυνου του καταστήματος ότι ο συγκεκριμένος είναι ενοχλητικος και ζητά να τον πετάξουν έξω οι γορίλες του καταστήματος. Πες τους ότι αν δεν το κάνετε θα τον πλάκωσω στις φαπες.
Γιατί όμως να φθάσεις εκεί την κατάσταση. Μην πας σε κλαμπ. Έτσι απλά. Με το νταμπα ντουμπα ρε συ Βαλκάνιε θα σου βγει ο λαιμός να μιλήσεις στην γκομενα και θα έχεις και τους γύρω να ενοχλούν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ και χρόνια θεωρώ άκυρο να πάει κάποιος σε κλαμπ με την κοπέλα του. Το κλαμπ είναι μόνο για καμακι. Αν θέλεις πάλι να γνωρίσεις γκομενα από την παρέα κλείσε τραπέζι σε κλαμπ. Αλλιως πήγαινε σε εστιατόριο. Όταν είσαι στο κλαμπ και η συμπεριφορά σου δείχνει ότι δεν τα έχεις με κάποια από την παρέα , λογικό είναι ο άλλος να την προσεγγίσει. Αν του μιλήσεις ευγενικα θα φύγει. Αν δεν φύγει πες του υπεύθυνου του καταστήματος ότι ο συγκεκριμένος είναι ενοχλητικος και ζητά να τον πετάξουν έξω οι γορίλες του καταστήματος. Πες τους ότι αν δεν το κάνετε θα τον πλάκωσω στις φαπες.
Γιατί όμως να φθάσεις εκεί την κατάσταση. Μην πας σε κλαμπ. Έτσι απλά. Με το νταμπα ντουμπα ρε συ Βαλκάνιε θα σου βγει ο λαιμός να μιλήσεις στην γκομενα και θα έχεις και τους γύρω να ενοχλούν.

Οι ίδιες οι γκόμενες σε πιέζουν να τις πας σε κλαμπ για να πιουν,να χορέψουν και να σε εμποδίσουν να πας μόνος σου και να βρεις άλλες.
Το θέμα είναι να έχεις τέτοια ανωτερότητα που η γκόμενα να γυριζει παντα σε εσενα οποιος και να την προσεγγισει.Αλλωστε είναι επικίνδυνο για αυτή.Αμα αργήσει από την τουαλέτα θα βρω άλλη στο κλαμπ σε dt και η γκόμενα το ξέρει,πρέπει να με προσέχει.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
268
Πόντοι
36
Οι ίδιες οι γκόμενες σε πιέζουν να τις πας σε κλαμπ για να πιουν,να χορέψουν και να σε εμποδίσουν να πας μόνος σου και να βρεις άλλες.
Το θέμα είναι να έχεις τέτοια ανωτερότητα που η γκόμενα να γυριζει παντα σε εσενα οποιος και να την προσεγγισει.Αλλωστε είναι επικίνδυνο για αυτή.Αμα αργήσει από την τουαλέτα θα βρω άλλη στο κλαμπ σε dt και η γκόμενα το ξέρει,πρέπει να με προσέχει.
Αν θέλει να πιει δάσκαλε φερτη στο διαμέρισμα βάλε μουσική και βάλε ποτό να πιείτε. Τώρα αν γουστάρεις συμπλοκές παίζεις ακόμη και την ζωή σου για μία γκομενα. Μάλλον έχετε δει πολλές ταινίες αμερικανικές που οι άνδρες υπερασπίζονται τις γυναίκες και για τα μάτια τους πλακωνονται στο ξύλο με τους άλλους και σας άρεσαν αυτές οι σκηνές με αποτέλεσμα να θέλετε να τις ζήσετε. Αν καταλήξετε όμως στο νοσοκομείο ή στο τμήμα θα σας χαλάσει την βραδιά. Αυτό θέλετε ;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν θέλει να πιει δάσκαλε φερτη στο διαμέρισμα βάλε μουσική και βάλε ποτό να πιείτε. Τώρα αν γουστάρεις συμπλοκές παίζεις ακόμη και την ζωή σου για μία γκομενα. Μάλλον έχετε δει πολλές ταινίες αμερικανικές που οι άνδρες υπερασπίζονται τις γυναίκες και για τα μάτια τους πλακωνονται στο ξύλο με τους άλλους και σας άρεσαν αυτές οι σκηνές με αποτέλεσμα να θέλετε να τις ζήσετε. Αν καταλήξετε όμως στο νοσοκομείο ή στο τμήμα θα σας χαλάσει την βραδιά. Αυτό θέλετε ;

Αν πεις δε θέλω να πάμε κλαμπ όταν το ζητάει δείχνεις κατωτερότητα ότι φοβάσαι ότι κάποιος θα σου φάει τη γκόμενα.Αν την έχεις στο κλαμπ και την αφήνεις να τσιλιμπουρδιζει δείχνεις ανωτερότητα ότι δε σου καίγεται καρφί τι θα κάνει αφού έχεις άλλες στην ουρά και παράλληλα.
Είναι κάπως το παίγνιο,πρέπει να είσαι χαλαρός για να είναι συνέχεια σε αμφιβολία.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Οι Ουκρανέζες γδέρνουν.Γυαλιζει το μάτι τους να βρουν κάτι καλύτερο οπότε άμα τις φέρεις Δύση με το που θα πάρουν τη βίζα σε έχουν κερατωσει.
Και οι Ρωσίδες κάπως έτσι.Απλα μπορεί να σε πιέσουν λίγο στην αρχή να ανέβεις,θέλουν πρίγκηπες όχι κοινούς θνητούς,οι ωραίες εννοώ.
Με τους μουνοδουλους και τους λευκούς ιππότες εδώ το να φέρεις Ανατολική γκόμενα για μόνιμα είναι απώλεια χρόνου.Θα χαλάσει έτσι κι αλλιώς.
στα λογια μοθ έρχεσαι.. Μαλλον έστρωσες.. Παλια υποστηριζες κατι μλκ οτι θα φερεις ανατολικη γυναικα στο ντοιτς κ θα καθεται πιστή και δούλα με 500το μηνα και κατι αλλες τετοιες γραφικότητες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Όπως είπε και ο Kman οι ίδιες προτείνουν club.
Mετά τις δώδεκα σου λένε:"Θέλουμε να χορέψουμε.Που θα πάμε;"

Εχει και πιο low profile γκομενες που την βρίσκουν με μπαράκια,κ.λ.π.
αλλά η μέση Γερμανίδα,Τσέχα,κάτω των 30 που βγαίνω συνήθως,
θέλει η βραδιά να κλείσει σε Club.

Δεν έχεις εμπειρία π.χ.με τουρκους στη Γερμανία.
Αν του μιλήσεις ευγενικά,πάει σε καβάλησε.
Αν του δείξεις ότι είσαι έτοιμος να του γαμήσεις τα πάντα,
συνήθως ακούς κάτι:"Κάιν προμπλεμ μπρούντα"->"Κανένα πρόβλημα αδερφέ"
Αλλά αυτοί είναι πάντα πολλοί.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο Club.
Είναι και στο πεζοδρόμιο,στους σταθμους,παντού.
Ο κοσμος σε πολλες δυτικες μεγαλουπόλεις μαλακίζεται αφάνταστα τα ΠΣΚ κυρίως λόγω αλκοόλ.

Έχω καταλήξει και σε νοσοκομείο και σε τμήμα,δεν έχεις πάντα επιλογή.
Ταινία δεν είναι αυτό που λέμε εμεις..
Ταινία είναι αυτό που λες π.χ. να ειδοποιήσεις υπεύθυνο,κ.λ.π.
Μέσα στο υπόγειο Club με 500-1000άτομα να χορευουν,χαμηλό φωτισμό,καπνούς,ψάξε εσύ να βρεις υπεύθυνο..

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Με τους μουνοδουλους και τους λευκούς ιππότες [size=10pt]εδώ[/size] το να φέρεις Ανατολική γκόμενα για μόνιμα είναι απώλεια χρόνου.Θα χαλάσει έτσι κι αλλιώς.
τυπε τι μουνοδουλιαση στο ντοιτσ σε τι κλιμακα τι βαζεις αν πουμε πχ ελλαδα ειναι 7,ιταλια 8,τουρκία 9?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι μουνοδουλοι Γερμανοί είναι λίγοι αλλά εχει πολλούς ξένους μουνοδουλους.Γερμανια εχει όμως πολλούς λευκους ιππότες που στηρίζουν τις γυναίκες,Ελλάδα εχει σαφώς λιγότερους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μόλις έβγαλα νέα σπονσορέτ Κίεβο.Για να δούμε.

F0avhf.jpg

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τετεια αρχοντα 1500 εχει οδυσσο.πολλες νεες αφιξεις θα τσεκαρω συντωμα.ψηνομε και για σοφια αργοτερα απο οδυσσο,θα σκεφτω.για αποδειξη που σας λεω οτι ολοι πανε χρισατικ στα καφε και λενε ασφαλες κιεβο
εμαθα τραγικα νεα.ο σεφ μας στο πιο γνωστο χαμπουρκεραδικο οδυσσο της αλησιδας με το μπαρ που παω ειναι νεκρος.τον μαχαιρωσε εξω απο τον μετρο ενας φασιστας μπρωστα στην γυναικα του γιατι δεν περιμενε στην σειρα.θα το ξαναπω με ουκρανους φοβαμε γιατι ολοι κρατανε μαχαιρια φαιστες και οι αλητες.
προτιμω τους αζερους που μου επιτεθηκαν μονο με τα χερια αφου ολοι κανουν πολεμικες τεχνες αυτοι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
κμαν ασε σπονσορετες,1500 και δρομο.παλαιοτερα εκανα μινι δεσμους αλλα δεν γουσταρω.
ολες ηταν μαζι μου και μολις εφευγα ειχαν αλλους γκομενους.ενω επεστρεφα παλι μονο μαζι μου.
για αυτο προτιμω 1000-1500 χωρις εξοδα φαγητα,σουσια,στολιδια και ελευθερα κανω τα ψωνια μου για μενα.
παλλια ξοδευα για της σπονσορετες αλλα τωρα προτιμω σαλον αντι μινι δεσμο και τα τρωω στα επονυμα μαχαζια.νιωθω καλθτερα να τα ξοδευω σε μενα παρα σε μαλακισμενες που δεν αξιζουν.
υπαρχουν καλα κοριτσακια,αυτα που ειναι στα μαχαζια που παω αλλα ηλικιακα ειναι μικρες και το αλλο προβλημα δεν ειναι διαθεσημες απο χρονο και γκομενους.για τον φιλο φλιρτερ θα πω για οσα εγραψε για της χιλιαδες μονες γκομενες που υπαρχουν.δεν γνωριζω καμια ουκρανιδα χωρις γκομενο η γαμια.
διαθεσιμες ειναι καπιες αναλογα με το τι προσφερεις,αυτο ισχυει αποκλειστικα σε τουριστες.
αλλοι ισχυριζονται δεν περνα σε σενα σε αλλους περνα.δεν ειμαι χαζος τα βλεπω με χιλιαδες τουριστες δεκαδες φορεσ στα ματια μου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
κμαν ασε σπονσορετες,1500 και δρομο.παλαιοτερα εκανα μινι δεσμους αλλα δεν γουσταρω.
ολες ηταν μαζι μου και μολις εφευγα ειχαν αλλους γκομενους.ενω επεστρεφα παλι μονο μαζι μου.
για αυτο προτιμω 1000-1500 χωρις εξοδα φαγητα,σουσια,στολιδια και ελευθερα κανω τα ψωνια μου για μενα.
παλλια ξοδευα για της σπονσορετες αλλα τωρα προτιμω σαλον αντι μινι δεσμο και τα τρωω στα επονυμα μαχαζια.νιωθω καλθτερα να τα ξοδευω σε μενα παρα σε μαλακισμενες που δεν αξιζουν.
υπαρχουν καλα κοριτσακια,αυτα που ειναι στα μαχαζια που παω αλλα ηλικιακα ειναι μικρες και το αλλο προβλημα δεν ειναι διαθεσημες απο χρονο και γκομενους.για τον φιλο φλιρτερ θα πω για οσα εγραψε για της χιλιαδες μονες γκομενες που υπαρχουν.δεν γνωριζω καμια ουκρανιδα χωρις γκομενο η γαμια.
διαθεσιμες ειναι καπιες αναλογα με το τι προσφερεις,αυτο ισχυει αποκλειστικα σε τουριστες.
αλλοι ισχυριζονται δεν περνα σε σενα σε αλλους περνα.δεν ειμαι χαζος τα βλεπω με χιλιαδες τουριστες δεκαδες φορεσ στα ματια μου.

Καλές είναι οι πουτάνες αλλά βαριέσαι κάποια στιγμή.Με τις σπονορέτς είναι καλύτερα,πιο αυθεντική εμπειρία.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Καλές είναι οι πουτάνες αλλά βαριέσαι κάποια στιγμή.Με τις σπονορέτς είναι καλύτερα,πιο αυθεντική εμπειρία.
τελευταια 3 χρονια δεν θελω καμια στο κρεβατι μου.ακομα και για δεσμο δεν θα ηθελα μια να μενει μαζι μου.ασε που οπεια γαμησω μια φορα μετα δεν θελω ξανα.ακομα και τις πωλητριες που γουσταρω
δεν θα τις ερωτευτω και δεν θα την ξαναγαμησω δευτερη φορα.η γκομενες δεν ειναι ερωτευσιμες οπως οι αρμενιες,τουρκαλες,σερβες,,ρουμανες,ουγαρεζες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
τετεια αρχοντα 1500 εχει οδυσσο.πολλες νεες αφιξεις θα τσεκαρω συντωμα.ψηνομε και για σοφια αργοτερα απο οδυσσο,θα σκεφτω.για αποδειξη που σας λεω οτι ολοι πανε χρισατικ στα καφε και λενε ασφαλες κιεβο
εμαθα τραγικα νεα.ο σεφ μας στο πιο γνωστο χαμπουρκεραδικο οδυσσο της αλησιδας με το μπαρ που παω ειναι νεκρος.τον μαχαιρωσε εξω απο τον μετρο ενας φασιστας μπρωστα στην γυναικα του γιατι δεν περιμενε στην σειρα.θα το ξαναπω με ουκρανους φοβαμε γιατι ολοι κρατανε μαχαιρια φαιστες και οι αλητες.
προτιμω τους αζερους που μου επιτεθηκαν μονο με τα χερια αφου ολοι κανουν πολεμικες τεχνες αυτοι.
:helpplea:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είναι ακριβό σπορ το σπονσορινγκ αλλά το προτιμώ απο το κυνήγι πουτανων.
Βρήκα και μια Ουκρανη 180  Γερμανία,ίσως πάω το Σάββατο να καλιγώσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom