Το Κίεβο έχει 5 μύρια κόσμο, σαν την Αθήνα. Άμα υπήρχε χρήμα, δεν θα βρισκόντουσαν 2000 γκόμενες να ξενυχτήσουν καθημερινή?? Μόνο τις φοιτήτριες να βάλεις... Άνετα....
Εδώ με αυτή την κρίση, σχεδόν κάθε μέρα στα Saxon και Forsage έχει κόσμο. Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έχει ποιότητα βέβαια...
Γενικώς έχω παρατηρήσει σε αυτά που γράφεις, τις παρουσιάζεις πολύ συντηρητηκούρα τις Ουκρανές, που δεν είναι έτσι. Πρόσεχε γιατί έχουν μια τάση να το παίζουν έτσι γιατι νομίζουν ότι παίρνουν πόντους για παντρειά.
Αν διαβάσεις προσεχτικά το μυνημα γράφω πως για καθημερινες πας για φοιτητριες..Για αυτό βλέπεις forsage γεμάτο και για αυτό εγω κυνηγάω εκει παρόλο που δεν έχει υψηλή ποιότητα..Μιλάμε πάντα για καθημερινες. Επίσης το κακο όπως συμβαίνει και δυστυχώς Αθήνα θα βρεθούν 2000 να ξενυχτησουν εκτός των φοιτητριων αλλα τα γαμημενα τα μαγαζιά παραμενουν όλα ανοιχτά και σπανε τρελά τον κόσμο..αυτά τραβάμε και Αθήνα εκατοντάδες μαγαζιά ανοιχτά κάθε μέρα αντε να βρεις στην κωλο πόλη μέρα Τρίτη βράδυ κόσμο.
Συντήρητικες δεν είναι οι Ουκρανεζες απλα σχεδόν οποία γνωρίζω πριν καν μπω στο ψητό μου λεει κατευθείαν δεν ψάχνω μόνο για σεξ και αυτό μεταφέρω..Ζητάνε σχέση.