Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το Κίεβο έχει 5 μύρια κόσμο, σαν την Αθήνα. Άμα υπήρχε χρήμα, δεν θα βρισκόντουσαν 2000 γκόμενες να ξενυχτήσουν καθημερινή?? Μόνο τις φοιτήτριες να βάλεις... Άνετα....

Εδώ με αυτή την κρίση, σχεδόν κάθε μέρα στα Saxon και Forsage έχει κόσμο. Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έχει ποιότητα βέβαια...

Γενικώς έχω παρατηρήσει σε αυτά που γράφεις, τις παρουσιάζεις πολύ συντηρητηκούρα τις Ουκρανές, που δεν είναι έτσι. Πρόσεχε γιατί έχουν μια τάση να το παίζουν έτσι γιατι νομίζουν ότι παίρνουν πόντους για παντρειά.

Αν διαβάσεις προσεχτικά το μυνημα γράφω πως για καθημερινες πας για φοιτητριες..Για αυτό βλέπεις forsage γεμάτο και για αυτό εγω κυνηγάω εκει παρόλο που δεν έχει υψηλή ποιότητα..Μιλάμε πάντα για καθημερινες. Επίσης το κακο όπως συμβαίνει και δυστυχώς Αθήνα θα βρεθούν 2000 να ξενυχτησουν εκτός των φοιτητριων αλλα τα γαμημενα τα μαγαζιά παραμενουν όλα ανοιχτά και σπανε τρελά τον κόσμο..αυτά τραβάμε και Αθήνα εκατοντάδες  μαγαζιά ανοιχτά κάθε μέρα αντε να βρεις στην κωλο πόλη  μέρα Τρίτη βράδυ κόσμο.

Συντήρητικες δεν είναι οι Ουκρανεζες απλα σχεδόν οποία γνωρίζω πριν καν μπω στο ψητό μου λεει κατευθείαν δεν ψάχνω μόνο για σεξ και αυτό μεταφέρω..Ζητάνε σχέση.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Επίσης να καταθέσω οτι οι πιο καλες γκομενες που έχω γνωρίσει εξωτερικό και δεν Μίλαω Ουκρανία λεω γενικά ηταν μέσω Tinder..Οσες γνωρίσα στα clubs ηταν για τον πεο..Ο λόγος πως ενα μεγάλο ποσοστό απο αυτές δεν πήγαιναν στα clubs σχεδόν ποτέ με αποτέλεσμα να μην έχουν καεί απο τις πέφτικες των αραβο τελειωμένων και οχι μόνο κατάστασεων.
Κυρίως Βαρσοβία που ζούσα οι λίγες σοβαρές που κατάφερα να γνωρίσω και να κανω σχέση βγήκαν απο Tinder...Αυτές που γνωρίζα στα clubs και κυρίως Στην mazowiecke ηταν το κατακαθι σε μυαλο και σε προσωπικοτητα των γυναικών...Απλα ναι παλεύες να της ποτισεις μήπως και τις γαμισεις.Αλλα αυτό είναι άλλο.Μιλαω σαν προσωπικοτητες.

Ελλάδα όντως διαδίκτυακα κυκλοφορούν επι το πλείστον ψυχασθενεις γκομενες και τελειωμένες (ελληνιδες)..Ακριβώς το ανάποδο απο εξωτερικό.Ο λόγος έχει να κάνει πως στη  Ελλάδα οι γνωριμιες απο διαδίκτυο θεωρουντε παρακμη και μη κοινωνικα αποδέκτες με αποτέλεσμα οι καλες γκομενες να μην πατάνε εκει.Στην αρχη το 2015 μπηκαν κάποιες καλές που ηταν η αρχή του Tinder και είχε διαφημξστει πολυ απο τα περιοδικά  αλλα έφυγαν πολυ γρήγορα...πλεον Σκατα..και εχω βγει με πολλές απο εκει δεν το λέω θεωρητικά.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Εσύ μου τη σπας γιατί με λίγο κοουτσάρισμα,στήσιμο καλού προφίλ,αναβαθμιση σε Tinder Plus μπορείς να κάνεις πολύ καλό παιχνίδι και κάθεσαι και διαβάζεις τις σπονσοροπαπαριές με τις οποιες εσύ δεν θα έπρεπε να έχεις απολύτως καμία σχέση.

Και εγώ έχω πάει Μόσχα.
350 match και καμία συνάντηση;
Δεν σου φαίνεται και εσένα παράλογο δηλαδή;

Μήπως τους τα γράφεις περίεργα μετά τα match,δεν ξερω. :think:
Είναι τρελά μεγάλο νούμερο που εγώ δεν το έχω πιάσει ποτέ σε κανένα μερος πλην Πράγας.

Ρε βαλκάνιε το timber για PC από που το κατεβάζω?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Ρε βαλκάνιε το timber για PC από που το κατεβάζω?

Για PC δεν ξερω φίλε.
Εγώ το έχω σε ενα μικρό laptop που τρέχει Windows 10.
Το client λέγεται Timber,κοίτα μήπως παίζει και σε PC με 7άρια,8άρια,κ.λ.π.

Το Timber σου δινει και τζάμπα αλλαγή τοποθεσίας.

Υ.Γ.DRLOVE έχω βάλει από περιέργεια location Aθηνα και Θεσσαλονικη και θεωρώ λογικό να πιστεύει ο κόσμος ότι του λεμε μαλακίες.
Εγώ και Γερμανία ξέρω πολυ μάχιμες κοπέλες που αν δεν έχουν Tinder,έχουν Parship ή κάτι άλλο.
Μόνο κάτι φίλες μου που ειναι π.χ.τα τελευταία χρόνια 4-5 χρόνια σε σχέση,δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι παίζει.
Τους έδειξα πως δουλεύει το Tinder Plus και δεν το πίστευαν.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Τιντερομυστη του ονλαιν Β.Π.,
παρενθεση,μιας και δεν εχω ιδεα, ειχες πει κατι για τιμπερ και windows,ψαχνοντας λιγο σε γιουτομπ, ειδα οτι τωρα μπορει να μπεις και χωρις φ/μπουκ, τωρα ποσες γκομενες θα το ξερουν, ελαχιστες, αλλα και με τι μυαλο.
απλα θελω να ρωτησω εστω και εδω στο νημα της λευκης σαρκας,χμ, μη ξεχνατε και τις μαυρες που ειναι σε ρωσσοβιζιτοσαιτ,
απο ποιοτικες μαυρες γαζελες τι λεει το τιντερ? και τα ονλαιν, υπαρχει καμια φωλια στην ευρωπη? καμια ιδεα καποιος?

Συντήρητικες δεν είναι οι Ουκρανεζες απλα σχεδόν οποία γνωρίζω πριν καν μπω στο ψητό μου λεει κατευθείαν δεν ψάχνω μόνο για σεξ και αυτό μεταφέρω..Ζητάνε σχέση.
μιλας και για τις μικροτερες υποθετω, πχ φοιτητριες.
υποθετω αν καποιος ηταν φοιτητης, χωρις διαφορα ηλικιας, να του λεγανε λετς ας χεβ φαν, οχι οτι θα γλυτωνε εξοδα.
σιγουρα εκπαιδευμενες ειναι, εσεις τα λετε μυστες, για να πολεμανε κουρσαρους του ερωτα.

ο Δασκαλος παντως πριν χρονια ειχε γραψει, οτι αυτες 20 και κατι, που πανε προς τα 30, ψαχνουν απο το ιντερνετ για γαμπρο.
υγ.
περιμενουμε το βιβλιο για την πολωνικη εκστρατεια, γραφε πριν σε παρει φαλαγγι ο κσενεροτες.βλογ με την τουριστρια
Ρεεεεε και εγω τωρα εγραφα, τιμπεριωτες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Τιντερομυστη του ονλαιν Β.Π.,
παρενθεση,μιας και δεν εχω ιδεα, ειχες πει κατι για τιμπερ και windows,ψαχνοντας λιγο σε γιουτομπ, ειδα οτι τωρα μπορει να μπεις και χωρις φ/μπουκ, τωρα ποσες γκομενες θα το ξερουν, ελαχιστες, αλλα και με τι μυαλο.
απλα θελω να ρωτησω εστω και εδω στο νημα της λευκης σαρκας,χμ, μη ξεχνατε και τις μαυρες που ειναι σε ρωσσοβιζιτοσαιτ,
απο ποιοτικες μαυρες γαζελες τι λεει το τιντερ? και τα ονλαιν, υπαρχει καμια φωλια στην ευρωπη? καμια ιδεα καποιος?

Οσο πιο multi culti είναι μια πόλη,τόσο πιο πολλες μαυρες θα πετύχεις.

Ρωσια,Ουκρανία,Πολωνία,σχεδον ποτέ.
Λονδίνο,Βερολίνο,Κολωνία,Άμστερνταμ όσες θες.
Πράγα μαύρες μόνο τουρίστριες.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Αν διαβάσεις προσεχτικά το μυνημα γράφω πως για καθημερινες πας για φοιτητριες..Για αυτό βλέπεις forsage γεμάτο και για αυτό εγω κυνηγάω εκει παρόλο που δεν έχει υψηλή ποιότητα..Μιλάμε πάντα για καθημερινες. Επίσης το κακο όπως συμβαίνει και δυστυχώς Αθήνα θα βρεθούν 2000 να ξενυχτησουν εκτός των φοιτητριων αλλα τα γαμημενα τα μαγαζιά παραμενουν όλα ανοιχτά και σπανε τρελά τον κόσμο..αυτά τραβάμε και Αθήνα εκατοντάδες  μαγαζιά ανοιχτά κάθε μέρα αντε να βρεις στην κωλο πόλη  μέρα Τρίτη βράδυ κόσμο.

Λοιπόν,

Αν ανέβω τέλη Φλεβάρη θα δουλέψω και tinder, αν και τη βαριέμαι τη διαδικασία.

Εσείς τελικά θα ανέβετε? Αν συμπέσουμε, να κανονίσουμε να πάμε chi με τραπέζι για maximum value ανευ σπονσοραρίσματος.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Για PC δεν ξερω φίλε.
Εγώ το έχω σε ενα μικρό laptop που τρέχει Windows 10.
Το client λέγεται Timber,κοίτα μήπως παίζει και σε PC με 7άρια,8άρια,κ.λ.π.

Το Timber σου δινει και τζάμπα αλλαγή τοποθεσίας.

Υ.Γ.DRLOVE έχω βάλει από περιέργεια location Aθηνα και Θεσσαλονικη και θεωρώ λογικό να πιστεύει ο κόσμος ότι του λεμε μαλακίες.
Εγώ και Γερμανία ξέρω πολυ μάχιμες κοπέλες που αν δεν έχουν Tinder,έχουν Parship ή κάτι άλλο.
Μόνο κάτι φίλες μου που ειναι π.χ.τα τελευταία χρόνια 4-5 χρόνια σε σχέση,δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι παίζει.
Τους έδειξα πως δουλεύει το Tinder Plus και δεν το πίστευαν.

Το τσέκαρα, μόνο windows 10.

Το tinder plus τι πλεονεκτήματα δίνει εκτός από τοποθεσία?

ΥΓ. Εγώ δε λέω ότι λέτε μαλακίες, απλά τα σκυλοβαριέμαι....

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Chi είναι οτι χειρότερο για το γούστο μου Κίεβο μακρυά...Οτι πιο πολυτελες στην πόλη με γκομενες που θέλουν αγριο πακέτο για να προχωρήσει. Ουτεο kamn που τα σκάει δυνατά δεν παταει εκει..Εξαρτάται φυσικά τι κυνηγάει ο καθένας αλλα για μένα είναι εκτός παιχνιδιού το μέρος ..Φαση ακριβά μαγαζιά Γλυφάδας δηλαδή με γκομενες 10αρια με ακριβά φορέματα φιγούρα show off κλπ..

Εγω κυνηγάω τα απλα απο νύχτα...Καμια φοιτητριουλα,κανα κοριτσακι girl  next door νορμάλ καταστάσεις..

Tinder plus δίνει 5 super likes την  μερα και απεριόριστα likes..Και φυσικά την αλλαγή τοποθεσίας.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Το τσέκαρα, μόνο windows 10.

Το tinder plus τι πλεονεκτήματα δίνει εκτός από τοποθεσία?

ΥΓ. Εγώ δε λέω ότι λέτε μαλακίες, απλά τα σκυλοβαριέμαι....

Ξέρεις ποιες σε έχουν κάνει like,μπορείς εσύ να κάνεις απεριόριστα likes,5 superlikes/μέρα,επισης κάνεις Boost το προφίλ σου και εμφανίζεται από τα πρώτα σε αυτές,κ.λ.π.

Μέσα από το Tinder Plus βλέπεις ποιες σε έχουν κάνει like,οπότε τις ματσάρεις αν σου αρέσουν.Μιλάμε για προφίλ που το πιο πιθανό είναι να μην το έβλεπες ποτέ
ανάμεσα σε τόσα πολλά.
Οπότε ξέροντας ποιες σε έχουν κάνει like,παίζεις με σημαδεμένη τράπουλα.
Αυτες δεν το ξέρουν καν ότι έχεις Tinder Plus.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Chi είναι οτι χειρότερο για το γούστο μου Κίεβο μακρυά...Οτι πιο πολυτελες στην πόλη με γκομενες που θέλουν αγριο πακέτο για να προχωρήσει. Ουτεο kamn που τα σκάει δυνατά δεν παταει εκει..Εξαρτάται φυσικά τι κυνηγάει ο καθένας αλλα για μένα είναι εκτός παιχνιδιού το μέρος ..Φαση ακριβά μαγαζιά Γλυφάδας δηλαδή με γκομενες 10αρια με ακριβά φορέματα φιγούρα show off κλπ..

Εγω κυνηγάω τα απλα απο νύχτα...Καμια φοιτητριουλα,κανα κοριτσακι girl  next door νορμάλ καταστάσεις..

Tinder plus δίνει 5 super likes την  μερα και απεριόριστα likes..Και φυσικά την αλλαγή τοποθεσίας.

Έτσι είναι το μέρος όπως το λες, όμως ακριβώς επειδή δεν είναι Ελλάδα και έχεις να κάνεις με Ουκρανές, έχει ευκαιρία. Το γιατί βαριέμαι να το γράψω τώρα. Αμα είμαστε 2 πάμε και με είσοδο και έτσι έχουμε πιθανότητες δεν είναι το τραπέζι απαραίτητο. Αυτά δεν στα λέω θεωρητικά.

Τελικώς όμως, θα ανεβείτε?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Tinder plus δίνει 5 super likes την  μερα και απεριόριστα likes..Και φυσικά την αλλαγή τοποθεσίας.

Μπορει και να πάω.Απλα το Carribean είναι πολύ καλό για τα γούστα μου και δεν την ψάχνω.
Tinder αυτές που γνώρισα Ουκρανία με ρώταγαν τι ψάχνω και όταν απαντούσα για πλάκα σοβαρή σχέση με καλή Ουκρανεζα κοπέλα,λεγανε σορρυ εγώ ψάχνω για διασκέδαση της μιας νύχτας με λεφτά.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ρε kman τουλάχιστον ας λέμε τα πράγματα οπως είναι και ας κάνει ο καθένας οτι θέλει..Μην λέμε ανακρίβειες.

Το  caribbean δεν είναι μαγαζί πολυτέλειας..Μπαίνουν μεσα ακόμα και τυποι με αθλητικά και φανέλα μαύρη..Δεν υπάρχει face control.Ο πιο βρωμικος και γυμνός να πάει θα μπει κανονικά χωρίς πρόβλημα...Για αυτό βλέπεις και ολη αυτην την αραβοτουρκια μέσα να παλεύει με τις πουτανες. Αυτοι οι τύποι δεν μπαινουν στον chi. Τουλάχιστον πόρτα απο 1 km μακρυά.

Δεν διαφωνώ με xexe αλλα απλά λεω είναι τι αρέσει στον καθένα..Εγω μοντέλα 10αρια Ουκρανεζες με ακριβά φορέματα και φιγούρα δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να τις κυνήγησω..Γιατί απλα και να κανω το κονε δεν θα μπορώ μετα να το υποστήριξω με αυτά που θα θέλουν συν οτι δεν με καβλωνουν τα μοντέλε style..με τρελαινουν τα the girls next doors..

Γενικά ετοιμάζεται ομάδα για πανω απο οτι γράφεται εδω.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Tinder αυτές που γνώρισα Ουκρανία με ρώταγαν τι ψάχνω και όταν απαντούσα για πλάκα σοβαρή σχέση με καλή Ουκρανεζα κοπέλα,λεγανε σορρυ εγώ ψάχνω για διασκέδαση της μιας νύχτας με λεφτά.

Είπαμε γιατί έγινε αυτό..
Γιατί νορμάλ κοπέλα κάτω των 30ετών δεν σε περιλαμβάνει στο ηλικιακό φίλτρο που βάζει.
Σε "έβλεπαν" μόνο αυτές που έχουν ανοιχτό το ηλικιακό φίλτρο μπας και βγάλουν κανά μεροκάματο.

Τρίτη φορά που στο γράφω,ξέρω ότι θα χρειαστεί και τέταρτη :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Εσείς τελικά θα ανέβετε? Αν συμπέσουμε, να κανονίσουμε να πάμε chi με τραπέζι για maximum value ανευ σπονσοραρίσματος.
Chi θα παω σιγουρα και αν ειναι δυνατον να εκλεινα τραπεζι και απο τωρα ,θα μιλησω με τον Σπυρο για αυτο το θεμα.
Να ξεκαθαρισω οτι προσωπικα ανεβαινω περισσοτερο για την καλη παρεα ,θα ερθουν και φιλοι απο Λονδινο και Γερμανια. Στα κλαμπ καμακι δεν κανω με την εννοια οτι θα τρεχω πισω απο την οποια μουναρα δω ,ετσι και εξαλλου εχω αναφερει πολλες φορες την ηλικια μου. Παντα χαλαρα και οτι βγει ...
Αυτα που θα ξοδεψω εκει δεν με πειραζει και ας ειναι αρκετα , το λεω γιατι για καποιους αν δεν γνωρισουν/φορτωσουν θεωρειται αποτυχια και χασιμο χρηματων.
Κλεινοντας να αναφερω οτι εννοειται αν καποιος δεν θελει να συναντηθουμε οταν θα ειμαστε εκει ειναι απολυτως σεβαστο απο μενα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε kman τουλάχιστον ας λέμε τα πράγματα οπως είναι και ας κάνει ο καθένας οτι θέλει..Μην λέμε ανακρίβειες.

Το   caribbean δεν είναι μαγαζί πολυτέλειας..Μπαίνουν μεσα ακόμα και τυποι με αθλητικά και φανέλα μαύρη..Δεν υπάρχει face control.Ο πιο βρωμικος και γυμνός να πάει θα μπει κανονικά χωρίς πρόβλημα...Για αυτό βλέπεις και ολη αυτην την αραβοτουρκια μέσα να παλεύει με τις πουτανες. Αυτοι οι τύποι δεν μπαινουν στον chi. Τουλάχιστον πόρτα απο 1 km μακρυά.

Δεν διαφωνώ με xexe αλλα απλά λεω είναι τι αρέσει στον καθένα..Εγω μοντέλα 10αρια Ουκρανεζες με ακριβά φορέματα και φιγούρα δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να τις κυνήγησω..Γιατί απλα και να κανω το κονε δεν θα μπορώ μετα να το υποστήριξω με αυτά που θα θέλουν συν οτι δεν με καβλωνουν τα μοντέλε style..με τρελαινουν τα the girls next doors..

Γενικά ετοιμάζεται ομάδα για πανω απο οτι γράφεται εδω.

Η ποιότητα σε γκόμενες D Lux και Skybar δεν είναι πολύ ανώτερη από Carribean.Και εκεί γεμάτο Τούρκους είναι παρόλο που το τραπέζι έχει 150 ευρώ.Και Chi φαντάζομαι Τούρκους και Αραβες θα έχει αν είναι το παλιό Decadence.
Δεκάρια δεν είναι διαθέσιμα Ουκρανία για ξένους το έχουμε πει.Το πολύ εννιάρια και πάλι εννιάρι δεν έχω γνωρίσει ποτέ γιατί είναι πάντα σε τραπέζια με γκόμενους.
Chi φαντάζομαι δε θα είχα πρόβλημα αρκεί να τριπλασιάσω τα πακέτα.Πρέπει όμως να πάω για να δω αν αξίζει τον κόπο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Καλή είναι η συνάντηση στο Κίεβο που σχεδιάζεται στο forum αλλά θέλει προσοχή μην μαζευτούν 10-15 καβλια μαζί έξοδο γιατί θα γίνει σαν έξοδος στρατού σε νησί. Προσωπικά πάνω απο τετράδα αντε πεντάδα άτομα (παντα με τράπεζι - χωρίς τραπέζι max 3) το θεωρώ αποτυχία.

φιλικά τα γράφω για την μεγιστοποιηση αποτελεσματος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αμα όλοι έχουν διακριτούς ρόλους ένας κυνηγός να φέρνει τις γκόμενες στο τραπέζι,ένας να τις στρώνει,ένας να σπρώχνει μετρητό για κεράσματα και ένας δυο να τις φυλάνε και να χορεύουν μαζί τους,όπως κάνουν οι Τούρκοι με τους ρόλους κάτι γίνεται.
Με τους Ελληνες το πρόβλημα είναι οτι δεν καταλαβαίνουν τη στρατηγική,κολλάνε με τις γκόμενες ενώ σημασία δεν έχουν αυτές που έχεις εκείνη τη στιγμή αλλά ο τζόγος,οι μελλοντικές,αν έχεις ευκαιρία να χτυπήσεις ξεκολλώντας.
Δηλαδή π.χ. πάω γνωρίζω μερικά εφτάρια τα φέρνω στο τραπέζι και μετά κολλάνε με αυτές για μέρες.Μετά θα πει ο άλλος έβγαλα τη γκόμενα με το σπαθί μου,ήρθε για εμένα,εσύ απλά τη γνώρισες πρώτος κτλ.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Καλή είναι η συνάντηση στο Κίεβο που σχεδιάζεται στο forum αλλά θέλει προσοχή μην μαζευτούν 10-15 καβλια μαζί έξοδο γιατί θα γίνει σαν έξοδος στρατού σε νησί. Προσωπικά πάνω απο τετράδα αντε πεντάδα άτομα (παντα με τράπεζι - χωρίς τραπέζι max 3) το θεωρώ αποτυχία.

φιλικά τα γράφω για την μεγιστοποιηση αποτελεσματος.
Ρε συ αυτά εννοούνται, παιδιά είμαστε? Mπορούμε πχ. κάνουμε διάσπαση σε 2 μαγαζιά αν είμαστε 4-5.
Επίσης αν είμαστε πχ 4 σε ένα μαγαζί: αν ξεκινήσει κάποιος παιχνίδι με 2 γκόμενες θα έρθει άλλος ένας, όχι παραπάνω. Αν μετά κάποιος δεν γουστάρει μπορεί να φύγει να έρθει άλλος. Αυτά είναι βασικά. Πάντα με πάνω από 2 άτομα στο μαγαζί αυτά κάνουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom