Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όμως από την άλλη είναι γεγονός ότι η δράση ακροδεξιών αντι-ρώσσων συμμοριών και παραστρατιωτικών έχει αυξηθεί στην Ουκρανία από το 2014, είναι ενός είδους "παρακράτους". Είδα 2-3 άτομα τέτοια (το ένα στο Coyotte Ugly, με σβάστικα στην καράφλα).

Τσάμπα μάγκες όμως, αφήνουν τους Τουρκαλάδες και τους Άραβες να έρχονται και να τους γαμάνε τις γκόμενες... Ούτε μια δουλειά σωστή δεν μπορούν να κάνουν...
εισαι τυχερος που δεν σε κτυπησαν εσενα.χτες ειδα βιντεο που 10 χτυπανε 2 οπαδους του παοκ,οπαδοι της δυναμο.τους αφησαν αιμοφηρτους.προπερσι γιορταζαν οι χιλιαδες τουρκαλαδες το πρωταθλημα και εγαγαν το ξυλο της ζωης τους.τους εκαψαν με φωτοφολιδες ντιριπασοσκαγια.
δεν ειναι αναγγη να εισαι τουρκος,αυτοι και δικους τους ληστευουν και δερνουν

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μια ψυχοπαθης στην ρωσια 21 ετων διαμελησε τον γκομενο της 27.την πηρε η αδερφη της τηλεφωνω κκαι λεει κοματιαζω τον μαλακα χαχαχαχα.βρεθηκαν τα αρχιδια του στο ψυγειο και τα αλλα του κοματια στο σπιτι.
ο γκομενος ηταν αστυνομικος και γουσταρε να τον δερνει,δεινει και ανωμαλιες με παιχνιδακια.
τον πεθανε με ασφυξια πρωτα και μετα τον κοματιασε.ελεγα πριν χρονια οτι δεν κλινω ματι οταν εμεναν αγνωστες γκομενες σπιτι μου.μια βιζιτα αρπαξε μαχαιρι ισα που την προλαβα στο κιεβ πριν 8 χρονια.
η τρελη αυτη στην ρωσια ηταν παντρεμενη και ο αντρας της πεθανε απο παραξενα αιτια.μαλον τον εφαγε και αυτον

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
η ειδηση αυτη ειναι τελαιτεα νεα στην ρωσια.κρασνονταρ φετος συνελαβαν κανιβαλο ζευγαρι που εκανε 30 δολοφονιες και ταιζε φοιτητεσ της στρατιωτικης σχολης με κρεασ ανθρωπου για να τους κανουν κανιβαλους!
μιλαμε για χωρα αρωστων.μακιβκα ουκρανια στο ντονπας παλι πριν 2 χρονια σθνελαβαν δολοφονο κανιβαλο.
προχτες ελεγε στα ουκρανικα νεα η εκληματικοτητα τωρα ειναι οπως 30 χρονια πριν.90 χιλιαδες οπλα επεσαν σε χερια,ναζι,ψυχοπαθων,δολοφονων και εγληματικων συμοριον.οδυσσο προχτες πυροβοληθηκαν εξω απο τα βιβλια που αλλαζεις συναλαγμα και τους συνελαβαν οι ιδικες δυναμεις.2 λεπτα απο το αθηνα μολ επεσαν οι πυροβπλισμοι απο αστυνομια και τραυματισαν σοβαρα τον υποπτο

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
454
Πόντοι
26
Μου ελεγε ενας φιλος μου οτι περσι στα ουκρανικα δελτια ειδησεων επαιζε για τα κυκλωματα πορνειας και για το trafficking και ελεγε οτι αρκετες ειναι αυτες που πηγαινουνε τουρκια, κυπρο και αλλες χωρες. Αλλα τους ταζουνε οι αντζετιδες και αλλα τους δινουνε.  

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μου ελεγε ενας φιλος μου οτι περσι στα ουκρανικα δελτια ειδησεων επαιζε για τα κυκλωματα πορνειας και για το trafficking και ελεγε οτι αρκετες ειναι αυτες που πηγαινουνε τουρκια, κυπρο και αλλες χωρες. Αλλα τους ταζουνε οι αντζετιδες και αλλα τους δινουνε. 
εδω και 12-14 χρονια σχεδον εκλισαν ολα τα καμπαρε κυπρο αρα δεν ισχυει πλεον με ατζεντηδες.
παλαιοτερα εκαναν θεμα στην ρωσια για την πορνεια.ξεσπασε σαλος οταν ενας ρωσος βγηκε στα καναλια
και κατηγορησε για τον θανατο της 21 ετων εγγονης του στην κυπρο.η κοπελα πηγε να το σκασει απο το μπαλκονι και επεσε στο κενο.ειχαν σε διαμερισματα της κοπελες με φρουρο για να μην πανε να συναντουν κρυφα πελατες.ο ρωσος ισχυριζοταν εγλημα απο τοον φρουρο οτι αυτος την εριξε γιατι δεν εκανε βιζιτα.
ο παππους που εκανε την καταγγελια δεν ηταν τυχαιος ανθρωπος αλλα στρατιωτικος.
ηταν στρατηγος του ρωσικου στρατου στον πολεμο στο αφγανισταν.αυτοι οι ηρωες βγηκαν φτωχοι με συνταξεις πεινας και τα εγγονια τους κατεληξαν στην πορνεια.η ρωσια ακομα δεν ηταν δυνατη και γερος μεγαλωσε την ορφανη εγγονη του με την πενιχρι συνταξη πεινας.δεν ηταν θεμα λεφτων,ο ανθρωπος αρνηθηκε την αποζημιωση της κυβερνησης και συνεχισε να ζητα δικαιοσυνη.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ναι!Σήμερα έχει ένα τιντεροραντεβου με μια κομώτρια μόλις τελειώσει τη δουλειά και πήγαν για καφέ το πρωί!Γενικώς βρίζει την Ουκρανία και λεει πως στην Ρωσία ήταν πολύ καλύτερα !Μάλιστα απο τα νεύρα του που γκόμενες δέχονται συνάντηση ΜΟΝΟ αν τους προτείνει φαγητό τις κράζει λέγοντας τους πως οι Ρωσίδες είναι κυρίες και τα ραντεβού είναι σε καφετέριες !!!!!
Άκυρο και αυτό το ραντεβού ! Δεν αντεξα πια και Του έστειλα το λινκ του φόρουμ για να διαβάσει τις ιστορίες με τους μεγάλους εραστές του Κιεβου που με τα κάλη τους σαγηνευουν τα φτωχα κοριτσακια και τα σωζουν απο την ακραία φτωχια...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Άκυρο και αυτό το ραντεβού ! Δεν αντεξα πια και Του έστειλα το λινκ του φόρουμ για να διαβάσει τις ιστορίες με τους μεγάλους εραστές του Κιεβου που με τα κάλη τους σαγηνευουν τα φτωχα κοριτσακια και τα σωζουν απο την ακραία φτωχια...

Μπορεί όπως ετοιμαζόταν για το ραντεβού η τύπισσα να μπούκαρε ο γείτονας να την τεμάχισε και να την μαγείρεψε ή μπορεί ενώ ερχόταν να πετάχτηκε κάποιος από ένα θάμνο και να την αποκεφάλισε με κατάνα.

Κάθε μέρα γίνονται στο Κίεβο τέτοια πράγματα.

Υ.Γ.Στείλε του και τα screenshot από το μηνύματα από τους διαλόγους που κάνουμε με τα ουκρανεζάκια μπας και καταλάβει το ΠΑΙΓΝΙΟ  :sunglasses:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μυστες φτιαξτε κανα πορνο-ινσταγραμ, να γινεται επιδειξη σε ρηαλ ταιμ, να ακολουθουμε  και αν καποιος εχει αναγκη, θα τρεχουμε για ντου, στιγμιαιος οχλος.
υγ
συντομες ειδησεις απο ουκραινα.
13/2/18
Νοβορωσία. Έπιασαν τους δολοφόνους του Μοτορόλα και του Γκίβι
Ο «Μοτορόλα» σκοτώθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2016 με βόμβα μέσα στο ασανσέρ του σπιτιού του δικό του λόγω της έκρηξης.
Ο «Γκίβι» δολοφονήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2017 μέσα στο γραφείο του με χτύπημα από αντιαρματική ρουκέτα. 15/2/18
Εκλογές στην Ουκρανία προέβλεψε το βαθύ (αμερικανικό) Κράτος
Η τρέχουσα κατάσταση στην Ουκρανία μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές αναφέρει έκθεση. Όπως γράφουν οι πράκτορες στην έκθεση Τους, υπάρχει δυσαρέσκεια του πληθυσμού για τις μεταρρυθμίσεις, την πτωβση του βιοτικού επιπέδου και τη διαφθορά. Η έκθεση της «DNI» προβλέπει ότι «η αντιπολίτευση θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει την κατάσταση για να αποδυναμώσει τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Πιότρ Πορόσνεκο».

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εννοείται ότι γίνονται αυτά. Carribean σαν ατμόσφαιρα έχει μειονέκτημα λόγω αυτής της κατάστασης. Όμως είναι το μόνο μαγαζί για αργά καθημερινές Δευτ-Τετ) που έχει κόσμο.

Βέβαια και εκεί οι θα πετύχεις 2-3 δυνατές (>7). Απλά ο ανταγωνισμός είναι για τα πανυγήρια.

Το γενικό πρόβλημα της Ουκρανίας είναι ότι δεν υπάρχει χρήμα και οι γκόμενες δεν βγαίνουν έξω. Γενικώς σε αυτά που λες για την κακομοιριά είσαι κάπως μέσα, την είδα αυτή την ατμόσφαιρα και δεν μου άρεσε.

Επίσης, πες του φίλου σου να μιλάει σε ωραίες γκόμενες όπου βρει (δρόμο, εστιατόρια που κάθονται κτλ). Αυτό είναι νορμάλ εκεί και σε ντόπιους απαντάνε πάντα. Αν δεν μοιζει Α/Τ θα του απαντήσουν. Καλύτερα να ξεκινάει με Αγγλικά και να το γυρίζει στα Ρώσσικα αν η γκόμενα δεν τον καταλαβαίνει, εκτός και έχει πολύ καλή προφορά.
χτες ο θειος μου που ζει οδυσσο καθωταν στο καφε που παει καθε μερα.2 κοριτσακια καθωνταν διπλα,καλα νορμαλ κοριτσακια πανε στο καφε αυτο.τους κερασε με τροπο γλυκο και καφε 200 γριβνα.αυτες ηταν τοσο χαρουμενες,καταλαβε ο θειος δεν ηταν ματσωμενα κοριτσακια και τον ευχαριστησαν με χαρα.
του ειπανε καθησε μαζι μας αλλα ο θειος ειναι τζεντλεμαν και 30 χρονια μεγαλυτερος.ειπε παω σπιτι στην γυναικα μου αλλη φορα αν σας δω εδω θα εχω χρονο να τα πουμε.λεω αν ησουν εδω μου λεει αυτες ειναι οπως ολες που σε χαζευουν οταν παμε στο καφε εκει.ο μαλακας που ηταν μαζι του θειου μου λεει γιατι δεν καθησαμε με τα κοριτσια?ο θειος του απαντησε γιατι εσυ εισαι ενας γερο τσιγγουνης χαχαχαχ.
οταν σου ειπα απο αρχη να κερασεις τα κοριτσακια διπλα που φενωνταν απλα χωρις πολλα λεφτα σκεφτηκες τα 100 γριβνα!εγω τις κερασα κρυφα και φευγω,με εκανε χαρουμενο που κερασα απλα ετσι χωρις τιποτα.
δεν γινεται του λεει ο θειος να περνεις 8 χιλιαρικα τον μηνα να σκεφτεσε τα 100 γριβνα και να θες να γαμησεις κοριτσακια χαχαχαχ.καθε μερα ο θειος τους λεει σε αυτο το καφε αν ηταν ο χαρης τωρα αυτες θα καθωταν μαζι τους.παντα παω στο καφε εκει ματα τα επονυμα μαχαζια.ολες εχουν διαθεση να με γνωρισουν και μου χαμογελανε.ο θειος και αλλοι ελληνες μαζι μου το λενε παντα τραβας βλεματα εδω χαχαχαχ.αν ειμαι στον δρομο πανω κατω χωρις ψωνια να περιφερωμε αυτοματα γινομαι αλλος ενας τουριστας οπως ολοι που βολταρουν.ετσι δεν εχουν διαθεση για γνωριμια.αυτο που κανω λαθος ειναι δεν εχω υπομονη.ο θειος καθετε μια ωρα στο καφε ενω εγω 15 λεπτα.παντα μου λεει ρε ολες σε βλεπουν εδω και εσυ φευγεις.δεν μπορω να καθομε με τις ωρες.τελευτεα φορα στο καφε εκει πηρα κουβεντα με την γκομενα διπλα που με κοιτουσε.ο θεις εφυγε και με αφησε μαζι της και εγω μετα απο 10 λεπτα εφυγα
χωρις να ζητησω τηλεφωνο η να προτεινω κατι.ηταν τριανταρα η κοπελα και σκεφτηκα καμια παντρεμενη θα ειναι.δεν γινεται να εισαι τσιγγουνης και να εχεις απαιτησεις.συμφωνω μαζι σου αλλα αν καπειος ειναι σαν τους κλασικους πυρφορους ελληνες με μουσια και εμφανιση ντυσιμο τυπου συνταγμα οτι γλωσσα και να μιλησεις θα φας αποριψη χαχαχαχ.εξαρτατε ποιος εισαι εσυ στην συμπεριφορα τους.αυτα που γραφω και με κοροιδευουν καπιοι ειναι η αντιμετωπιση που εχω οταν κινουμε με τα ποδια σαν τουριστας.εσεις με κραζετε ενω μπαινω στιν θεση σας και μου λετε αν δεν μπορεις εσυ δεν σημαινει δεν μπορουν οι αλλοι.
αν παρκαρω εξω την αυτοκινηταρα με το ντυσιμο μου και μια καλη εμφανιση αν και 1.60 ειμαι σιγουρα μετραω εκει!αυτα σας ελεγε και ο διμητρακης,στο μετρο ολες τον κραζουν.με το σιδερενιο αλογο κτυπα μικρουλες ο τρελος.πετρουπολη ειναι χιλιαδες φτωχες φοιτητριες.οταν γραφω μπενω στην θεση σας αυτο ακομα δεν το καταλαβαν μερικοι και κανω τα ιδια με αυτα που κανετε εσεις σαν τουριστες.
αυτο το κανω σαν τεστ να δω πως αντιμετωπιζουν τους τουριστες.για αυτο γελω με μερικους,δεν χρειαζετε να τους δω για να με πισουν αν εχω δικαιο η αδικο.με τον θειο μου εχουμε διαφωνια.
ισχυριζετε οτι μπορω να εχω οπεια θελω νορμαλ γκομενα επιπεδου ενω εγω του λεω ολες αυτες δεν ειναι διαθεσιμες.ολες του επιπεδου ειναι πιασμενες.αυτος επιμενει,20-25 χρονια ζει εκει μονιμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Αλλη μία Ουκρανή που έσωσα από βέβαιο θάνατο εξ ασιτίας.

1dm2aT.jpg

PqDYAe.jpg

wE7wrP.jpg

Τελικά οι σπόνσορες επιτελούμε φιλανθρωπικό έργο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εγω θελω να τους συναντησω απο κοντα για να γελαω χαχαχαχαχαχα,τελικα ο δικος σου τι λεει?
γαμας με αερα κουπανιστο?μαλον ο φιλος σου ειναι κανενας ασχημος και μπαρπας χαχαχαχαχ
αν δεν μπορει ο φιλος σου δεν σημαινει δεν μπορουν οι αλλοι ελληναρεδες.
ειμαστε μεσα στους 5 πιο ομορφους λαους ασε που δεν μας εχουν στην λιστα χαχαχαχ.
τα σχολια οταν πω ελληνας στην ουκρανια σε σπονσοτετες και πουτανες λενε τσιγγουνηδες χαχαχαχ.
ολοι θελουν να γαμησουν τζαμπα γιατι ειναι ελληνες.αυτη την λογικη και τον αερα δεν καταλαβα.
χτες ειδα ενα χοντρελο υπουργο τον κοτζια να απειλα την τουρκια!
οταν τον ειδα γελασα και λεω ρε μπουλη φαε αλλο ενα γαλατοπουρεκο και ασε τις κλανιες χαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ναι!Σήμερα έχει ένα τιντεροραντεβου με μια κομώτρια μόλις τελειώσει τη δουλειά και πήγαν για καφέ το πρωί!Γενικώς βρίζει την Ουκρανία και λεει πως στην Ρωσία ήταν πολύ καλύτερα !Μάλιστα απο τα νεύρα του που γκόμενες δέχονται συνάντηση ΜΟΝΟ αν τους προτείνει φαγητό τις κράζει λέγοντας τους πως οι Ρωσίδες είναι κυρίες και τα ραντεβού είναι σε καφετέριες !!!!!

Το ραντεβού σε μέσο εστιατόριο Κίεβο πάει στα 1000 γκρίβνυα περίπου άντε 1500 το πολύ αν ανοίξεις μπουκάλι.Δηλαδή 30-35  ευρώ.Αν του κακοφαίνεται να πληρώνει 30 ευρώ και προτιμά να τις πάει στο καφέ για να έχει έξοδο 2 ευρώ τι να πω?Μάλλον δε θεωρούν οι γκόμενες οτι προσφέρει value.
Ρωσία είναι πιο ακριβά τα ρεστωράν θα πρέπει να σκάσει π.χ. 100-150 ευρώ και προφανώς οι γκόμενες προτιμούν το ποσό σε δώρα αντί για μάσα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αλλη μία Ουκρανή που έσωσα από βέβαιο θάνατο εξ ασιτίας.

1dm2aT.jpg

PqDYAe.jpg

Τελικά οι σπόνσορες επιτελούμε φιλανθρωπικό έργο.
λεει στο μυνημα οτι πρεπει να πληρωσει τον σπιτονυκοκυρι και θελει 200 δολαρια.λεει ουτε να αγορασει νερο δεν εχει λεφτα η κοπελα.μπραβο αρχοντα κμαν αλλα ελπιζω να μην στελνεις συνεχεια και σε ολες.οι αλλοι που εβαλαν 2 γραμες συνομιλιες απο τισ χαρουμενες γκομενες δεν εβαλαν ολη την συνομιλια
αλλα μονο τις καρδιουλες και τις βλακειες.για αυτο τους κραζω.βλεπετε ο αρχοντας που τον κραζουν μερικοι του στελνουν αγαπουλες και καρδιουλες.γιατι δειχνει ολους τους διαλογους που του ζητανε βοηθεια.ας βαλει ο βαλκανιος πουτσαρας ολη την σηνομιλια χαχαχαχαχ.να σας δειξω χιλιαδες
αγαπουλες σε οσες μου ζητανε λεφτα.μετα που δεν στελνω δεν ξανα απαντανε χαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι η συνομιλία με το μοντέλο πριν μια βδομάδα.

GQkUCF.jpg

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
διαβαζω την συνεχεια στο μυνημα της κοπελας δεν τρωει κανονικα τελεθτεα και ο σπιτονικοκηρης της κανει κακεις.ρωτα αν το σκεφτηκε για την βοηθεια και αν μπορει να υπολογιζει στον αρχοντα.σπανια τρωει τελευτεα η καυμενη.με τον πουτσο μονο δεν χορταινει το στομαχι χαχαχαχ.λεει δυσκολα 24 ωρες να δουλευει πρεπει να βρει την δυναμη.ρωτα και τον αρχοντα τι κανει,αν ειναι καλα,αν ειναι κουρασμενος και τον λεει και αγαπητον χαχαχαχ.ρε αρχοντα στουςαλλους ζητανε μονο σεξ τσαμπα,δεν σκεφτωνται πως να χορτασει το στομαχι και να τα βγαλουν περα με το ενοικιο.τους αλλους θελουν μονο για να χορτασουν την καβλα τους χαχαχαχαχ.ευτυχως υπαρχουν οι τουριστες να γαμιουνται και οι αγαμητες ουκρανιδες!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Το ραντεβού σε μέσο εστιατόριο Κίεβο πάει στα 1000 γκρίβνυα περίπου άντε 1500 το πολύ αν ανοίξεις μπουκάλι.Δηλαδή 30-35  ευρώ.Αν του κακοφαίνεται να πληρώνει 30 ευρώ και προτιμά να τις πάει στο καφέ για να έχει έξοδο 2 ευρώ τι να πω?Μάλλον δε θεωρούν οι γκόμενες οτι προσφέρει value.
Ρωσία είναι πιο ακριβά τα ρεστωράν θα πρέπει να σκάσει π.χ. 100-150 ευρώ και προφανώς οι γκόμενες προτιμούν το ποσό σε δώρα αντί για μάσα.
αν δεν βγουν τα ματια σου διαβασε που εγραψα πιο πανω σε χεχε.οταν παω ντιριπασοσκαγια για καμακι δεν εχω αυτοκινητο,εκει με τα ποδια περνας.ολες με χεζουν πριν να πλισιασω.το ειδε και ο ντερτι.βεβαια ο ντερτι μου λεει καλα οπως περπατας λες σε οπειαν περασει καφε στην ψυχρα?
ετσι εκαναν ολοι κιεβο τοσα χρονια.καμια δεν ενδιαφερτηκε τισ 4 με 5 που ρωτησα περπατωντας με τον ντερτι προς το πριβοζ για το μαχαζι με τα πουμα που ηθελα αθλητικα για περπατημα και ο ντερτι φανελα της τσερνομορετσ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ η συνομιλία με τη Ρωσίδα 190 του Αγίου Βαλεντίνου.Μπόρεσε να φάει καλά,είχε αδυνατίσει παλιά 20 κιλά από την πείνα και ήταν στα 50 κιλά.

X4nrik.jpg

Με Βαλκάνιους άρχοντες όλες τρώνε καλά.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εδώ η συνομιλία με τη Ρωσίδα 190 του Αγίου Βαλεντίνου.Μπόρεσε να φάει καλά,είχε αδυνατίσει παλιά 20 κιλά από την πείνα και ήταν στα 50 κιλά.

X4nrik.jpg

Με Βαλκάνιους άρχοντες όλες τρώνε καλά.
αυτο το μυνημα ειναι ολα τα λεφτα ας μην αρχισω μεταφραση και κρυφτουνε ολοι οι γαμιαδες!!!
αρχοντα ρισπεκτ χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα ασε να διαβασω λιγο το θεμα με ερωτηλους αν πρωχωραει χαχαχαχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μήνυμα από την άλλη Κιεβιώτισσα.Ο Αγιος Βαλεντίνος τους δίνει την ευκαιρία να εκφράσουν τον έρωτά τους.

3q5CDI.jpg

Η καημένη η Πολωνέζα ζητάει λεφτά να φτιάξει τα δόντια της και της λέω δεν μπορώ τώρα αγάπη μου τα φάγαν όλα οι άτιμες οι Ουκρανές.

qCUbEf.jpg

Αν και έχει πει οτι θα κάνει καλύτερη πίπα χωρίς δόντια,θα της στείλω τα λεφτά σαν άρχοντας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom