You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
και δω τι ελεγε ο μεγας δασκαλος ιωσηφ για τους διαφορους Κμανηδες
το κακο με αυτο το σαη, ειναι οτι μια κλικα 2 -3 πιρφορων με 2-3 κλωνους εχουν καταφερει να κανουν ανθρωπους σαν τον ιωσηφ να φυγουν απο το σαη και βαρανε παλαμακια σε αποτυχημενους ξεφτιλες σαν τον Κμαν
Φίλε μου,
Να σου διηγηθώ από τα νιάτα μου ...
Όταν λοιπόν τον πρώτο καιρό άρχισα να μένω στην Ουκρανία ερχόμουν με τ αεροπλάνο για καμιά δουλειά (γιορτές έμενα πάντοτε πάνω). Εκεί συναντούσα διαφόρους αγαθούς συμπατριώτες μας που διηγούντο πως γάμησαν την ΄μια την άλλη κλπ. Ρε γαμώτο εγώ σταύρωνα μια γκόμενα, μουνάρα βέβαια αλλά με το ζόρι. Σκεπτόμουν που θα πάει θα περάσει ο καιρός θα μάθω καλύτερα την γλώσσα κι οι γκόμενες θα πέφτουν σύννεφο.
Πέρασε ο καιρός έμαθα να μιλώ πιο άνετα πάλι αυτοί όλο γαμούσαν , εγώ πάλι μια γκόμενα. Ρε γαμώτο τι γίνεται? Σκέφτηκα μήπως πηγαίνουν στο ΝτανΜπάς κι οι γκόμενες είναι πιο εύκολες? Πέρασε ο καιρός πήγα καιστο Ντανμπάς οι ίδιες γκόμενες.
Να μην στα πολυλογώ φίλε μου αυτοί όλοι γαμούσαν την χούφτα τους και λέγανε παπαριές γιατί ήταν τόσο μαλάκες γιατί δεν ήξεραν να πάνε ούτε σε πουτάνες και ντρεπόντουσαν να πουν την αλήθεια ενώ εγώ έβγαζα γκόμενα με το σπαθί μου. Φίλε μου είμαι κάμποσο χρονών γκόμενα δεν έχω πληρώσει να κάτσω να την γαμήσω. Τώρα για πουτάνες που σας διηγούμαι τα ξέρω γιατί τα βλέπω κάθε μέρα και τα ζω στο πετσί μου,αλλά αν ήθελα να πηδήξω πουτάνες θα έμεινα σπιτάκι μου στην ελλάδα και θα μου ερχόταν φτηνότερα...Επομένως όποιος λέει ότι ήρθε Ουκραίνα και κάθε μέρα γαμούσε, οι γκόμενες τον κυνηγούσαν από πίσω κτλ λέει ΜΟΥΣΙΑ (καλά κι ειδικά αν δεν ξέρεις γρι γλώσσα) ή κάποιος τον πήρε από το χεράκι και τον πήγε στις πουτάνες.
Φιλικά
Ιωσήφ
το κακο με αυτο το σαη, ειναι οτι μια κλικα 2 -3 πιρφορων με 2-3 κλωνους εχουν καταφερει να κανουν ανθρωπους σαν τον ιωσηφ να φυγουν απο το σαη και βαρανε παλαμακια σε αποτυχημενους ξεφτιλες σαν τον Κμαν
Μέχρι τώρα οι μόνοι από το σάιτ που γάμησαν Κίεβο χωρίς να πληρώσουν σε δώρα ή λεφτά ήταν ο Dr. Love και ο Β.Π.Να δούμε αν ο φίλος του Γκλοκ κάνει την τριάδα.
Κάτσε ρε kman, εμείς τι κάναμε, μπρίκια κολλήσαμε?
και δω τι ελεγε ο μεγας δασκαλος ιωσηφ για τους διαφορους Κμανηδες
Τελικα Δασκαλος ηταν μονο ενας, ο Ιωσηφ Μπλασκος.
Πρεπει να μαζευτουν τα posts του σε ενα ενιαιο αρχειο, ως αλλο εγχειριδιο για προσεγγιση Ουκρανιδων.
Τελικα Δασκαλος ηταν μονο ενας, ο Ιωσηφ Μπλασκος.
Πρεπει να μαζευτουν τα posts του σε ενα ενιαιο αρχειο, ως αλλο εγχειριδιο για προσεγγιση Ουκρανιδων.
Και εσύ πού το ξέρεις οτι είχε δίκιο?Πήγες ποτέ Ουκρανία?
συμφωνα με τον Κμαν λοιπον
αμα πληρωσεις για να γαμησεις ειναι πουτανα
αμα πληρωνεις χωρις να γαμησεις ειναι σχεση
χαχαχαχα γελανε και τα πρεβαζια με τον καραγκιοζη που ακομα τον ανεχεστε να σας το παιζει καμποσος
Εγώ έχω ποστάρει φωτό εσύ τι έχεις ποστάρει ρε μαλακοπίτουρα?
Ας το διάολο με τους συκοφάντες.Δε με ενδιαφέρει σε ποιους δεν αρέσουν αυτά που γράφω.Στα αρχίδια μου αν δε θέλουν να τα βλέπουν γραμμένα.
panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Επειδη η κουβεντα παει σε φεμινισμο,gay rights-prides κτλπ
Ειτε θα ακολουθεις Αμερικη και θα υποστεις αυτα τα πραγματα ειτε θα κανεις οτι η Ουγγαρια.
Η Πολωνια παει να ισσοροπησει σε δυο παλουκια και θα μπουνε και τα δυο στον κ..ο τους αμα δεν διαλεξουν πλευρα
Ηδη η Πολωνια εχει χωριστει ασχημα στα δυο,οποιος παρακολουθει την κατασταση εκει καταλαβαινει τι ακολουει.
Η Τσεχια παει σε κατι παρομοιο αναμεσα σε δυο πλευρες παιζει αλλα δεν την γλυτωνουν αυτοι,η Πολωνια αμα κανει την εξοδο ως το 22 που λενε απο ΕΕ τοτε ισως.
Ουκρανια ειναι η επομενη και μετα Σερβια.Για το τελος μενουν οι πολυ κοντινες χωρες στην Ρωσια αλλα θα ναι δυσκολο να περασουν εκει οτιδηποτε.
Τωρα κατι οσον αφορα τις Σλαβες
Πολλοι οταν ακουνε Ρωσιδα,Τσεχα,Πολωνεζα να κλαιγεται για τους αντρες εκει την πιστευουν.Εγω απ τις εμπειριες μου εχω καταληξει οτι απλα θελουν να γαμιουνται ως τα 30φευγα και να ζουνε το american dream,ταξιδια και πουτσα.
Εγω προσωπικα Σλαβα που μου λεει οτι μισει τους αντρες τις χωρας της δεν την παιρνω καν σοβαρα ειναι τρυπια και αναξια εμπιστοσυνης.Στην χειροτερη ειναι βιζιτα στην καλυτερη μαζευει πουτσες με το κιλο.
Η μαγκια ειναι Σλαβα που αγαπαει Σλαβους να την κανεις να ειναι μαζι σου,εκει μονο και μονο τοτε αξιζει να πεις οτι με αυτην παει σοβαρα.
Αλλιως μην μπαινεται καν στον κοπο για σοβαρο
Ειτε θα ακολουθεις Αμερικη και θα υποστεις αυτα τα πραγματα ειτε θα κανεις οτι η Ουγγαρια.
Η Πολωνια παει να ισσοροπησει σε δυο παλουκια και θα μπουνε και τα δυο στον κ..ο τους αμα δεν διαλεξουν πλευρα
Ηδη η Πολωνια εχει χωριστει ασχημα στα δυο,οποιος παρακολουθει την κατασταση εκει καταλαβαινει τι ακολουει.
Η Τσεχια παει σε κατι παρομοιο αναμεσα σε δυο πλευρες παιζει αλλα δεν την γλυτωνουν αυτοι,η Πολωνια αμα κανει την εξοδο ως το 22 που λενε απο ΕΕ τοτε ισως.
Ουκρανια ειναι η επομενη και μετα Σερβια.Για το τελος μενουν οι πολυ κοντινες χωρες στην Ρωσια αλλα θα ναι δυσκολο να περασουν εκει οτιδηποτε.
Τωρα κατι οσον αφορα τις Σλαβες
Πολλοι οταν ακουνε Ρωσιδα,Τσεχα,Πολωνεζα να κλαιγεται για τους αντρες εκει την πιστευουν.Εγω απ τις εμπειριες μου εχω καταληξει οτι απλα θελουν να γαμιουνται ως τα 30φευγα και να ζουνε το american dream,ταξιδια και πουτσα.
Εγω προσωπικα Σλαβα που μου λεει οτι μισει τους αντρες τις χωρας της δεν την παιρνω καν σοβαρα ειναι τρυπια και αναξια εμπιστοσυνης.Στην χειροτερη ειναι βιζιτα στην καλυτερη μαζευει πουτσες με το κιλο.
Η μαγκια ειναι Σλαβα που αγαπαει Σλαβους να την κανεις να ειναι μαζι σου,εκει μονο και μονο τοτε αξιζει να πεις οτι με αυτην παει σοβαρα.
Αλλιως μην μπαινεται καν στον κοπο για σοβαρο
Μέχρι τώρα οι μόνοι από το σάιτ που γάμησαν Κίεβο χωρίς να πληρώσουν σε δώρα ή λεφτά ήταν ο Dr. Love και ο Β.Π.Να δούμε αν ο φίλος του Γκλοκ κάνει την τριάδα.
Δεν ισχύει αυτό. Ποιος άλλος έχει ανέβει Κίεβο 2-3 φορές και δεν έχει κάνει κάτι? Άλλοι 2-3 που ήρθαν καυι έφαγαν στο τσαμπα.
Απλα με μια φορά και χωρίς προετοιμασία δεν βγαίνει συμπέρασμα στηρίζεσε πολύ στην τύχη.
Ας ειναι δοξασμενο το ονομα του ΔασκαΛου, Μεγιστος Μυστης Ιωσηφ Μπλασκος(3Μ).
οπως ειχε παρατηρησει και σωστα, ο μεταναστης, ηταν πιο πολυ κοινωνιολογος παρα πολιτειολογος.
ο Δασκαλος ακτινογραφουσε την κοινωνικη πραγματικοτητα και μας εδωσε κρυμμενους τους κοινωνικοπολιτικους και πουτανικους νομους, (πχ ελληνιδα που παει στο ντουμπαι για δουλεια, τι δουλεια κανει?...διακοσμητρια?, -σλαβικη δημογραφικη αναλυση και πουτανολογικες επιπτωσεις στο σπονσορινκ η το καμακι,κτλ).
θελει αναλυσης, αλλα ο Δασκαλος, θρεμμα μιας αλλης ελλαδας,
πουλησε την φερραρι του και εγινε μοναχος.
μελετηστε την γραφη του Δασκαλου. πουστευε και μη, ερευνα!
υγ.
-@Κουλ11, καλη και η θεωρια αλλα θελει και χρημα και οσο το προλαβαινει κανεις.
γινονται κοσμογονικες αλλαγες οικονομικα στην ανατολικη ευρωπη και εμεις χανομαστε. η ελλαδα κατα Δασκαλο, παραγει μαρξισμο, κοινωνικα τα λεει ο ΒΠ και ο ΔρΕρωτας. οι στιγμες ειναι τραγικες.
-@χαρρι, εχω την εντυπωση οτι δεν ακολουθας την συμβουλη του Δασκαλου, για 20-21 αλλα ουτε και του θειου σου, να στρωσεις κωλο και κατσεις σε κανα τραπεζι. Ακου λιγο και τους μεγαλυτερους και δεν θα χασεις.
(παρε και μια επωνυμη σακουλα και βαλε μεσα κανα μπουκαλακι νερο...να τους κανεις πλακα στην τελικη)
-@πανοςχαρντ, εισαι μεσα σε σκληρη κοινωνικη αναλυση. καλα τα λες.εισαι για μεγαλες αποδοσεις.
οπως ειχε παρατηρησει και σωστα, ο μεταναστης, ηταν πιο πολυ κοινωνιολογος παρα πολιτειολογος.
ο Δασκαλος ακτινογραφουσε την κοινωνικη πραγματικοτητα και μας εδωσε κρυμμενους τους κοινωνικοπολιτικους και πουτανικους νομους, (πχ ελληνιδα που παει στο ντουμπαι για δουλεια, τι δουλεια κανει?...διακοσμητρια?, -σλαβικη δημογραφικη αναλυση και πουτανολογικες επιπτωσεις στο σπονσορινκ η το καμακι,κτλ).
θελει αναλυσης, αλλα ο Δασκαλος, θρεμμα μιας αλλης ελλαδας,
πουλησε την φερραρι του και εγινε μοναχος.
μελετηστε την γραφη του Δασκαλου. πουστευε και μη, ερευνα!
υγ.
-@Κουλ11, καλη και η θεωρια αλλα θελει και χρημα και οσο το προλαβαινει κανεις.
γινονται κοσμογονικες αλλαγες οικονομικα στην ανατολικη ευρωπη και εμεις χανομαστε. η ελλαδα κατα Δασκαλο, παραγει μαρξισμο, κοινωνικα τα λεει ο ΒΠ και ο ΔρΕρωτας. οι στιγμες ειναι τραγικες.
-@χαρρι, εχω την εντυπωση οτι δεν ακολουθας την συμβουλη του Δασκαλου, για 20-21 αλλα ουτε και του θειου σου, να στρωσεις κωλο και κατσεις σε κανα τραπεζι. Ακου λιγο και τους μεγαλυτερους και δεν θα χασεις.
(παρε και μια επωνυμη σακουλα και βαλε μεσα κανα μπουκαλακι νερο...να τους κανεις πλακα στην τελικη)
-@πανοςχαρντ, εισαι μεσα σε σκληρη κοινωνικη αναλυση. καλα τα λες.εισαι για μεγαλες αποδοσεις.
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
ο λογος που το αποφευγουν?Τυπικός διάλογος με γκόμενα από τίντερ.
Οι πουτάνες γενικά το αποφεύγουν αυτό το σάιτ σαν το διάολο και πάνε στα υπόλοιπα.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Δεν ισχύει αυτό. Ποιος άλλος έχει ανέβει Κίεβο 2-3 φορές και δεν έχει κάνει κάτι? Άλλοι 2-3 που ήρθαν καυι έφαγαν στο τσαμπα.
Απλα με μια φορά και χωρίς προετοιμασία δεν βγαίνει συμπέρασμα στηρίζεσε πολύ στην τύχη.
Δεν έχεις εικόνα του εκστρατευτικού σώματος.
Εδώ ήσουν στο ίδιο μαγαζί με τον kman και δεν πήγες καν να τον τσεκάρεις τι καπνό φουμάρει.
Μιλάς για ελλειπή προετοιμασία για ένα ταξίδι,σε ακροατήριο που μεγάλο μέρος του έχει ελλειπή προετοιμασία για την ίδια την ζωή.
Ο kman το έχει πει στο παρελθόν:"Και ποιος νομίζεις ότι είσαι εσύ ρε καυλέα που θα σου ανοίξουν οι άλλες στα πόδια χωρίς να έχεις προσπαθήσει ή χωρίς να βάλεις το χέρι στην τσέπη;"
Ναι,η internetική προετοιμασία βοηθάει,αλλά μόνο αν υπάρχει ένα αξιοπρεπές υπόβαθρο.
Δε μιλάω να είμαστε μοντέλα και six pack.
Αξιοπρεπής παρουσία,στοιχειώδης ευφυΐα,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.
Εσύ νομίζεις ότι ο μέσος πορνοτουρίστας είναι σαν το Glock,εγώ σου λέω ότι είναι σαν τον cool.
Άτομα που κλαίγονται όλη μέρα για τις κακές ελλεηνίδες καιψάχνουν τη Βαλχάλα του μουνιού πάνω σε χάρτες.
Μυθικά μέρη όπου οι γκόμενες ανοίγουν τα πόδια τους αν πεις ότι είσαι Έλληνας,που 20χρονες παρθένες που μαγειρεύουν σαν τον Μποτρίνι περιμένουν να παντρευτούν τον 50άρη Έλληνα που μένει ακόμη με τη μάνα του.
Το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη προετοιμασίας DRLOVE.
Το πρόβλημα είναι ότι είμαστε ελλεηνίδοι,παραχαϊδεμένοι,ονειροπαρμένοι,δήθεν greek καμάκια και παπάρια μάντολες.
Δεν έχουμε φάει σφαλιάρες σαν λαός,να γκρεμιστούν οι ψευδαισθήσεις μας.
Η ελληνίδα ηρωίδα μάνα ήταν πάντα εκεί με το ταπεράκι της να μας κάνει μάκια όποτε κάποιος μας πλήγωσε την καρδούλα μας.
Μόνο ο kman έμεινε να εμψυχώνει κάτι κουρασμένα παλικάρια,με υποσχέσεις για 20πλασιασμό της αξίας μας με το που περνάμε τα Σλαβικά σύνορα,Balkan πέη,ελλοχείμ και νεφελίμ..
Είχαμε αρχαίους προγόνους Άλφα,παππουδες Άλφα και εμείς είμαστε στην πλειοψηφία μας μπουχέσες με έλλειψη αυτογνωσίας.
Λαός Beta->πορνοτουρίστας Beta
Δεν έχεις εικόνα του εκστρατευτικού σώματος.
Εδώ ήσουν στο ίδιο μαγαζί με τον kman και δεν πήγες καν να τον τσεκάρεις τι καπνό φουμάρει.
Μιλάς για ελλειπή προετοιμασία για ένα ταξίδι,σε ακροατήριο που μεγάλο μέρος του έχει ελλειπή προετοιμασία για την ίδια την ζωή.
Ο kman το έχει πει στο παρελθόν:"Και ποιος νομίζεις ότι είσαι εσύ ρε καυλέα που θα σου ανοίξουν οι άλλες στα πόδια χωρίς να έχεις προσπαθήσει ή χωρίς να βάλεις το χέρι στην τσέπη;"
Ναι,η internetική προετοιμασία βοηθάει,αλλά μόνο αν υπάρχει ένα αξιοπρεπές υπόβαθρο.
Δε μιλάω να είμαστε μοντέλα και six pack.
Εσύ νομίζεις ότι ο μέσος πορνοτουρίστας είναι σαν το Glock,εγώ σου λέω ότι είναι σαν τον cool.
Άτομα που κλαίγονται όλη μέρα για τις κακές ελλεηνίδες καιψάχνουν τη Βαλχάλα του μουνιού πάνω σε χάρτες.
Μυθικά μέρη όπου οι γκόμενες ανοίγουν τα πόδια τους αν πεις ότι είσαι Έλληνας,που 20χρονες παρθένες που μαγειρεύουν σαν τον Μποτρίνι περιμένουν να παντρευτούν τον 50άρη Έλληνα που μένει ακόμη με τη μάνα του.
Το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη προετοιμασίας DRLOVE.
Το πρόβλημα είναι ότι είμαστε ελλεηνίδοι,παραχαϊδεμένοι,ονειροπαρμένοι,δήθεν greek καμάκια και παπάρια μάντολες.
Η ελληνίδα ηρωίδα μάνα ήταν πάντα εκεί με το ταπεράκι της να μας κάνει μάκια όποτε κάποιος μας πλήγωσε την καρδούλα μας.
Μόνο ο kman έμεινε να εμψυχώνει κάτι κουρασμένα παλικάρια,με υποσχέσεις για 20πλασιασμό της αξίας μας με το που περνάμε τα Σλαβικά σύνορα,Balkan πέη,ελλοχείμ και νεφελίμ..
Είχαμε αρχαίους προγόνους Άλφα,παππουδες Άλφα και εμείς είμαστε στην πλειοψηφία μας μπουχέσες με έλλειψη αυτογνωσίας.
Λαός Beta->πορνοτουρίστας Beta
Οντως δε θέλουν να προσπαθήσουν.Λες στον άλλον να στρώσει κώλο να βγάλει λεφτά ή να σκοτωθεί στο κυνήγι από γκόμενες,δεν το θέλει.Θέλουν τις εύκολες λύσεις,παραμύθια,πλαστά πεντακοσάρικα κτλ.
Εγώ τα γράφω χωρίς διπλωματία όπως πραγματικά είναι.No pain no gain.Ολοι ξεκινήσαμε από κάπου.Εγώ όταν ξεκίνησα δεν υπήρχε ίντερνετ και έπρπεπε να τα μάθω όλα επί τόπου επισκεπτόμενος τα μέρη μέσω δοκιμής και λάθους.Εμενα μια μέρα σε κάθε πόλη για να τη ζυγίσω.
Τώρα υπάρχει ίντερνετ,πληροφορία και παρόλα αυτά πολλοί θέλουν το εύκολο,τζάμπα γαμήσι χωρίς να κουνηθούν από τη θέση τους χωρίς καμιά προσπάθεια και θυσία.
Αμα ήταν έτσι θα γαμούσαν όλοι.Θέλει κόπο δηλαδή επένδυση και προσπάθεια.
Εγώ έφαγα πέρυσι 18000 ευρώ στα γούστα και στα ταξίδια,εσύ έφαγες 35000 ευρώ(6 μήνες Τσεχία 20000,10000 ευρώ το κάστινγκ).Αυτοί νομίζουν οτι θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα ξοδεύοντας το ένα δέκατο των χρημάτων και με το εικοστό της εμπειρίας.
Μετά είναι για rude awakening.Γυρνάνε άφραγκοι και αγάμητοι και κατηγορούν την παγκοσμιοποίηση,την ΕΕ,εμένα,τα smartphones,το ίντερνετ κτλ.
Τα πράγματα είναι απλά...Χιλίαδες σελίδες και οι απλοί κανόνες χάνονται.
Για να πηδήξεις Κίεβο χωρίς λεφτά χρειάζεται τα εξής..Minimun δεκαήμερο ταξίδι, στόχους μέχρι 7 σε εμφάνιση και διαδικτυακή προετοιμασία μαζί με νυχτερινούς εξόδους. Τα ραντεβού που απαιτούνται για να κάτσουν είναι 2-3 η καθεμία. Όποιος δεν ακολουθήσει αυτά λόγω βαρεμάρας π.χ. βαρίεμαι να γράφω διαδίκτυο, βαρίεμαι να κάνω υπομονη 2-3 ραντεβού, έρχομαι μόνο 3 μέρες, δεν γουστάρω να κεράσω κ.λ.π. Μην έρχεστε καθόλου ή πάτε στην κατηγορία του πληρωμένου.
Στο πληρωμένο τώρα με 50 ευρώ σας κάθονται συνήθως 6 με 6,5 σε εμφάνιση. Με 150$ μπορείς να χτυπήσεις υψηλό επίπεδο πάνω απο 7.
Διαλέγετε και πέρνετε. Στο δωρεάν να προσθέσω παίζει ρόλο και η τύχη και η θετική ενέργεια.Αν σε πάρει απο κάτω σε ενα δύο αρνητικά γεγονότα πηδίεται όλο τα ταξίδι μετά. Δεν πρέπει να πεφτουμε ψυχολογικά..
Για να πηδήξεις Κίεβο χωρίς λεφτά χρειάζεται τα εξής..Minimun δεκαήμερο ταξίδι, στόχους μέχρι 7 σε εμφάνιση και διαδικτυακή προετοιμασία μαζί με νυχτερινούς εξόδους. Τα ραντεβού που απαιτούνται για να κάτσουν είναι 2-3 η καθεμία. Όποιος δεν ακολουθήσει αυτά λόγω βαρεμάρας π.χ. βαρίεμαι να γράφω διαδίκτυο, βαρίεμαι να κάνω υπομονη 2-3 ραντεβού, έρχομαι μόνο 3 μέρες, δεν γουστάρω να κεράσω κ.λ.π. Μην έρχεστε καθόλου ή πάτε στην κατηγορία του πληρωμένου.
Στο πληρωμένο τώρα με 50 ευρώ σας κάθονται συνήθως 6 με 6,5 σε εμφάνιση. Με 150$ μπορείς να χτυπήσεις υψηλό επίπεδο πάνω απο 7.
Διαλέγετε και πέρνετε. Στο δωρεάν να προσθέσω παίζει ρόλο και η τύχη και η θετική ενέργεια.Αν σε πάρει απο κάτω σε ενα δύο αρνητικά γεγονότα πηδίεται όλο τα ταξίδι μετά. Δεν πρέπει να πεφτουμε ψυχολογικά..
Μυστη Κμαν, δηλ τωρα λες σε εμενα που δεν εχω ακομα τιντερ,Τυπικός διάλογος με γκόμενα από τίντερ.
Οι πουτάνες γενικά το αποφεύγουν αυτό το σάιτ σαν το διάολο και πάνε στα υπόλοιπα.
να μπω και θα βρω κατα 90% νορμαλ γκομενα η κατα 10% ξεκωλακι, οπως λεγαμε πριν καποιο καιρο.
δηλ αν μπω ουκρανια θα γνωρισω κατα 69-90% γκομενακι για σχεση. οποτε μονο με κανα σουσι κερασμα θα εχω φικι φικι σαν γαμπρος. θα κρατησω μια πισινη.
Μυστη ΒΠ, μια χαρα τα λες και ετσι ειναι. συμφωνω μαζι σου,Μιλάς για ελλειπή προετοιμασία για ένα ταξίδι,σε ακροατήριο που μεγάλο μέρος του έχει ελλειπή προετοιμασία για την ίδια την ζωή.
...καιψάχνουν τη Βαλχάλα του μουνιού πάνω σε χάρτες.
Είχαμε αρχαίους προγόνους Άλφα,παππουδες Άλφα και εμείς είμαστε στην πλειοψηφία μας μπουχέσες με έλλειψη αυτογνωσίας. Λαός Beta->πορνοτουρίστας Beta
επετρεψε μου ομως να κανω 3 παρατηρησεις
α, μην υποτιμας την γεωγραφια, ακομα και τις ασκησεις επι χαρτου για μουνι. ολες οι σωστες εκστρατειες ειχαν γεωγραφους. λοκεισον λοκεισον λοκεισον.
β, σαν τουριστες, ισως εαν ειχαμε το χρημα και την δυναμη δεν θα ειμαστε τσαμπα χουβαρνταδες πχ κορεατες η γιαπωνεζους η αμερικανους να σκορπαμε αερα πατερα. θαρρω οτι θα τρωγαμε λιγο πιο πολυ ψητο απο δαυτους.
γ, πιο σημαντικο απο ολα. σφαλιαρες εχουν πεσει, πληρωθηκε και πληρωνεται με αιμα αλλα λογο χωραφιου, εχει πεσει πολυ εικονικη πραγματικοτητα, δηλ πολλα τα λεφτα αρη, διαχρονικα.(κουιζ, ποιος εδωσε τα λεφτα για την εφημεριδα που στηριζε τον εθναρχη λευτερακη?) ας μην μπω σε παραδειγματα, (ανεκδοτο, το μετσοβειο εριξε την επανασταση, εδω μονακο εδω μονακο)
θελω να πω οτι επεσε πολυ δουλεια για να γινει οτι γινεται και απο ενα σημειο και μετα παει μονο του. τυχαιο τα σκουπιδια που βαζουν στο πανεπιστημιο? οχι μονο ιδεολογικα αλλα κυριως επιστημονικα.
εδω ο αμορφωτος κατα τζιμακο, κοροιδεψε το μισο του κομμα και ζωη και ραχηλ και η ελλαδα κανει μακροπνο στρατηγικο σχεδιασμο!
ο Δασκαλος Ιωσηφ ειπε,ο πως εγραψε και ο γκλοκ πριν μερες, οπως την ουκρανια την κυβερνανε ολιγαρχες, το ιδιο γινεται και στη ελλαδα,οποτε τι περιμενεις. οχι ελιτ αλλα αλητ.
υγ. εδω στο νεο τηλεπαχνιδι της αγαπης, απο την ινσταμπουλη, το κοινωνικο πειραμα εκτος απο εξι ελληνες νεο χιπστερ εχει και 6 νεο-ελληνιδες, (3 βαλκανιες, 2 ελληνιδες και 1 ποντια).τυφλα να χει ο γκεμπελς.
τωρα που σαι στο ντουμπαι ποιος να μην στον ακουμπαει!
Μυστη Κμαν, δηλ τωρα λες σε εμενα που δεν εχω ακομα τιντερ,
να μπω και θα βρω κατα 90% νορμαλ γκομενα η κατα 10% ξεκωλακι, οπως λεγαμε πριν καποιο καιρο.
δηλ αν μπω ουκρανια θα γνωρισω κατα 69-90% γκομενακι για σχεση. οποτε μονο με κανα σουσι κερασμα θα εχω φικι φικι σαν γαμπρος. θα κρατησω μια πισινη.
Για πλάκα το γράφω οτι δεν έχει πουτάνες στο τίντερ.Ολα τα σάιτ Ουκρανία έχουν διαβρωθεί από πουτάνες,ό,τι και να ψάχνεις σε πουτάνες θα πέσεις.
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
αυτοκτονα ρε ξεφτιλα επιτελουςΓια πλάκα το γράφω οτι δεν έχει πουτάνες στο τίντερ.Ολα τα σάιτ Ουκρανία έχουν διαβρωθεί από πουτάνες,ό,τι και να ψάχνεις σε πουτάνες θα πέσεις.
D
dude901123
Επισκέπτης
Φίλε από το 2015-16 γαμούσα Κίεβο χωρίς να πληρώσω. Μέχρι και ο Allan που πήγε μια φορά και ψάχνει μόνο πληρωμένο γάμησε μια φίλη της δικιάς μου όταν πήγε αμέσως μετά από εμένα και μάλιστα το έγραψε εδώ μέσα. Εκτός αναφέρεσαι μόνο στον τελευταίο μήνα.. Αν δεν θυμάσαι καλά και βαριέσαι να ψάχνεις πίσω τότε απλά ρώτα. Μην έχεις κοντή μνήμη. Ειδικά στο χωρίς χρήμα ίσως είσαι ο μόνος που κατάφερε να μην γαμήσει χωρίς χρήματα από όσα διαβάζω. Όσο για ρολογά πλέον έχω προσωπική άποψη και γνωρίζω πως θα μπορούσε να φάει πολλές αν ήθελε και χωρίς χρήματα, απλά στοχεύει σε γκόμενες 7-7,5+ minimum, και χωρίς μεγάλη διαδικτυακή προετοιμασία κάτι που δεν βγαίνει στην Ukraine. Φόρτωμα χωρίς χρήμα από club ή καμάκι είναι πολύ δύσκολο στην Ukraine. Όπως και το να ρίξεις γκόμενα στο διαδίκτυο άμεσα ενώ είσαι εκεί χωρίς να έχει προηγηθεί προετοιμασία από πριν τουλάχιστον μερικές βδομάδες με Viber, Skype κτλ.Μέχρι τώρα οι μόνοι από το σάιτ που γάμησαν Κίεβο χωρίς να πληρώσουν σε δώρα ή λεφτά ήταν ο Dr. Love και ο Β.Π.Να δούμε αν ο φίλος του Γκλοκ κάνει την τριάδα.
Φίλε από το 2015-16 γαμούσα Κίεβο χωρίς να πληρώσω. Μέχρι και ο Allan που πήγε μια φορά και ψάχνει μόνο πληρωμένο γάμησε μια φίλη της δικιάς μου όταν πήγε αμέσως μετά από εμένα και μάλιστα το έγραψε εδώ μέσα. Εκτός αναφέρεσαι μόνο στον τελευταίο μήνα.. Αν δεν θυμάσαι καλά και βαριέσαι να ψάχνεις πίσω τότε απλά ρώτα. Μην έχεις κοντή μνήμη. Ειδικά στο χωρίς χρήμα ίσως είσαι ο μόνος που κατάφερε να μην γαμήσει χωρίς χρήματα από όσα διαβάζω. Όσο για ρολογά πλέον έχω προσωπική άποψη και γνωρίζω πως θα μπορούσε να φάει πολλές αν ήθελε και χωρίς χρήματα, απλά στοχεύει σε γκόμενες 7-7,5+ minimum, και χωρίς μεγάλη διαδικτυακή προετοιμασία κάτι που δεν βγαίνει στην Ukraine. Φόρτωμα χωρίς χρήμα από club ή καμάκι είναι πολύ δύσκολο στην Ukraine. Όπως και το να ρίξεις γκόμενα στο διαδίκτυο άμεσα ενώ είσαι εκεί χωρίς να έχει προηγηθεί προετοιμασία από πριν τουλάχιστον μερικές βδομάδες με Viber, Skype κτλ.
Εσύ έχεις γράψει οτι πήγες Κίεβο και το απέρριψες.Οντως ο Γκλοκ είναι επιλεκτικός με τις εμφανίσεις το είδα στη Ρόδο αυτό.Αν και Κίεβο θα είχε επιλογές,επαρχία όντως είναι περιορισμένες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41