Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Με τις Πολωνεζες εχω κάνει τις μεγαλύτερες ανωμαλίες απο οποιαδήποτε αλλη φυλή..Αλλα ταυτόχρονα μου έχουν σπάσει και τα νεύρα απο οποιαδήποτε αλλη φυλή με τα ψυχολογίκα τους..Το 90% των Πολωνεζων εκατσε μαζί μου μόνο μετα απο μεθυσι..Και μιλαω για μεγάλο αριθμό . καμια δεν πήγαινε για sex με ωραίο τρόπο..Μου άρεσεις σου αρεσω πάμε..Θέλαν μεθυσι και χορό να γίνει και να φανει τυχαίο..Οκ  μετα πηδιοντουσαν πολυ καλα αλλα το πρώτο πηδημα ηταν ταλαιπωρία!!.Πιστεύω οτι παρόλο τις ανωμαλίες που κάνουν είναι οι πιο συντήρητικες μέχρι να της πας κρεβάτι..Πρεπει να πιούν πρέπει να τύχει...ΟΧΙ βαριέμαι να το κάνω πλεον. Τουλάχιστον με τις Ουκρανεζες με καμια και είναι φοβερό το στατιστικο δεν πηγε μαζί μου μετά απο ποτό..Απλα γούσταραν κακ ήρθαν..Καντο με Πολωνεζα αυτό..Σπανιότατο!! πρέπει να είναι 4 το πρωί να την έχεις ποτισει να λιώσεις στο χορό και να μην στη  βουτηξει η φίλη..Εφηβικα πράγματα.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Η δική μου εμπειρία είναι ότι η καταγωγή μας,δεν μας προσδίδει πλεον καμία αξία.
Για σχεδόν όλη την Ευρώπη,είμαστε οι τρόμπες κλεφτοκοτάδες κάτοικοι μιας πολύ όμορφης χώρας με ιστορία,τίποτα περισσοτερο.
Το γεγονός ότι μας θεωρουν καλύτερους από αραβότουρκους,αλβανούς,κ.λ.π. είναι γιατί αυτοί είναι τελείως γτπ,όχι γιατί εμείς είμαστε κάτι αξιόλογο..

Σαν χώρα, συμφωνώ δεν μετράμε και πολύ. Απλά πιστεύω ότι ο οποιοσδήποτε θα κάνει περισσότερα ανατολική ευρώπη παρά Ελλάδα με την ίδια προσπάθεια. Αυτό οφείλεται στη ότι θα γουστάρεις ποσοστιαία πιο πολλές και θα σε γουστάρουν ποσοστιαία πιο πολλές. Επίσης η νοοτροπία σε σχέση με καμάκι και ONS είναι καλύτερη από ότι Ελλάδα. Πάντα ο καλός παίκτης θα κάνει πιο πολλά από τον άμπαλο. Αυτός που θα πάρει τα αρχίδια του είναι αυτός που δεν κάνει καν καμάκι Ελλάδα και περιμένει τις γκόμενες των φίλων του να του βρούνε γκόμενα.

Επίσης θα συμφωνήσω ότι οι περισσότεροι έχουν υπερβολικές προσδοκίες. Ειδικά Ουκρανία, είναι επικίνδυνα για πρωτάρηδες, γιατί παίζει να μαδηθούν και να μη γαμήσουν, κάτι που δεν θα γίνει Πολωνία/Τσεχία κτλ.

Τάσο, για διαφορά ηλικίας Ουκρανία έτσι είναι, μέχρι 10ετία είσαι μια χαρα, και υπό συνθήκες μπορείς και παραπάνω. Είχα πει σε 20άρα Ουκρανή 33 (την αλήθεια, και μάλιστα εδώ Ελλάδα) και δεν είχε κανένα θέμα.

Εδώ π.χ.ο Kman πάλι ειρωνεύεται το Tinder

αν και του έχω γράψει ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ γιατί του "τυχαίνουν" :rolleyes: πουτανες.
Στα ΠΑΠΑΡΙΑ του αυτός,ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΦΟΥΛ.
O kman έχει μια θεωρία που έχει αρκετή βάση αλλά δεν τη βελτιώνει: αν του γραψεις κάτι που διαφέρει από τη θεωρία, το αγνοεί.

zevs555

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
425
Πόντοι
21
ρε μανγκες τη την θελετε τη ουκρανηα  η ρωσσια εινε καλητερη

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν έχεις εικόνα του εκστρατευτικού σώματος.
Εδώ ήσουν στο ίδιο μαγαζί με τον kman και δεν πήγες καν να τον τσεκάρεις τι καπνό φουμάρει.

Μιλάς για ελλειπή προετοιμασία για ένα ταξίδι,σε ακροατήριο που μεγάλο μέρος του έχει ελλειπή προετοιμασία για την ίδια την ζωή.
Ο kman το έχει πει στο παρελθόν:"Και ποιος νομίζεις ότι είσαι εσύ ρε καυλέα που θα σου ανοίξουν οι άλλες στα πόδια χωρίς να έχεις προσπαθήσει ή χωρίς να βάλεις το χέρι στην τσέπη;"

Ναι,η internetική προετοιμασία βοηθάει,αλλά μόνο αν υπάρχει ένα αξιοπρεπές υπόβαθρο.
Δε μιλάω να είμαστε μοντέλα και six pack.
Αξιοπρεπής παρουσία,στοιχειώδης ευφυΐα,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.

Εσύ νομίζεις ότι ο μέσος πορνοτουρίστας είναι σαν το Glock,εγώ σου λέω ότι είναι σαν τον cool.
Άτομα που κλαίγονται όλη μέρα για τις κακές ελλεηνίδες καιψάχνουν τη Βαλχάλα του μουνιού πάνω σε χάρτες.
Μυθικά μέρη όπου οι γκόμενες ανοίγουν τα πόδια τους αν πεις ότι είσαι Έλληνας,που 20χρονες παρθένες που μαγειρεύουν σαν τον Μποτρίνι περιμένουν να παντρευτούν τον 50άρη Έλληνα που μένει ακόμη με τη μάνα του.

Το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη προετοιμασίας DRLOVE.
Το πρόβλημα είναι ότι είμαστε ελλεηνίδοι,παραχαϊδεμένοι,ονειροπαρμένοι,δήθεν greek καμάκια και παπάρια μάντολες.
Δεν έχουμε φάει σφαλιάρες σαν λαός,να γκρεμιστούν οι ψευδαισθήσεις μας.

Η ελληνίδα ηρωίδα μάνα ήταν πάντα εκεί με το ταπεράκι της να μας κάνει μάκια όποτε κάποιος μας πλήγωσε την καρδούλα μας.

Μόνο ο kman έμεινε να εμψυχώνει κάτι κουρασμένα παλικάρια,με υποσχέσεις για 20πλασιασμό της αξίας μας με το που περνάμε τα Σλαβικά σύνορα,Balkan πέη,ελλοχείμ και νεφελίμ..

Είχαμε αρχαίους προγόνους Άλφα,παππουδες Άλφα και εμείς είμαστε στην πλειοψηφία μας μπουχέσες με έλλειψη αυτογνωσίας.

Λαός Beta->πορνοτουρίστας Beta
Έχει δίκιο ο Dr Love όταν λέει πως οι οδηγίες μας πάνε προς όσουν τηρούν τις προδιαγραφές! Από τους δυτικούς κυρίως οι αποτυχημένοι στη χώρα τους Νορβηγοι και Αμερικανοί πάνε Μόνο με την αίγλη της χώρας τους και έχουν επιτυχίες! Όλοι οι άλλοι θα κάνουν ότι και στη χώρα τους επί 10! Αν στη χώρα τους είναι στο 0 τότε στην Ουκρανία θα είναι 0 Χ10...και ο νοών νοήτω!
Αυτοί που παρακινώ Εγώ να ταξιδέψουν είναι ωραία τυπάκια που έχουν τις δουλειές τους , προσέχουν τον εαυτό τους αλλά δεν έχει τύχει να ταξιδέψουν ή να ξέρουν τι παίζει ανατολική  Ευρώπη και είναι αρκετοί!
Είναι άτομα που συνεχώς πάνε στα μπαρόκλαμπα και πίνουν ποτάκι και το παλεύουν εκεί! Ή το καλοκαίρι στα μαγαζιά που πάνε οι Έλληνες και όχι οι τουρίστες!
Είναι πραγματική κατασπατάληση της ζωής τους αυτό που κάνουν! Κρίμα μεγάλο .. να κυνηγάνε μέτριες Ελλεινίδες όταν με το ίδιο παιχνίδι σε Πολωνία , Τσεχία , Ρωσία , Ίσως Ουκρανία? Θα πολλασλασίαζαν την αξία τους και θα περνούσαν πραγματικά καλά και όχι να ξόδευαν τα νιάτα τους στα κλάμπ με τον καπνό και το σνομπ των Ελλεινίδων και των Μπόύλιδων βισμάτων που ακόμα ζουν και βασιλεύουν..

Αυτοί οι μπούλιδες και οι Πιρφόροι  και ΚΥΡΊΩΣ οι αριστεριστές... τους εύχομαι να μην τους σηκώνεται και να μένουν σπίτια τους και να θυμηθούν να πηδήξουν από το παραθυρο και το πιο μακρινό τους ταξίδι να είναι στον ...καιάδα μήπως δούμε πότε άσπρη μέρα...

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Με τις Πολωνεζες εχω κάνει τις μεγαλύτερες ανωμαλίες απο οποιαδήποτε αλλη φυλή..Αλλα ταυτόχρονα μου έχουν σπάσει και τα νεύρα απο οποιαδήποτε αλλη φυλή με τα ψυχολογίκα τους..Το 90% των Πολωνεζων εκατσε μαζί μου μόνο μετα απο μεθυσι..Και μιλαω για μεγάλο αριθμό . καμια δεν πήγαινε για sex με ωραίο τρόπο..Μου άρεσεις σου αρεσω πάμε..Θέλαν μεθυσι και χορό να γίνει και να φανει τυχαίο..Οκ  μετα πηδιοντουσαν πολυ καλα αλλα το πρώτο πηδημα ηταν ταλαιπωρία!!.Πιστεύω οτι παρόλο τις ανωμαλίες που κάνουν είναι οι πιο συντήρητικες μέχρι να της πας κρεβάτι..Πρεπει να πιούν πρέπει να τύχει...ΟΧΙ βαριέμαι να το κάνω πλεον. Τουλάχιστον με τις Ουκρανεζες με καμια και είναι φοβερό το στατιστικο δεν πηγε μαζί μου μετά απο ποτό..Απλα γούσταραν κακ ήρθαν..Καντο με Πολωνεζα αυτό..Σπανιότατο!! πρέπει να είναι 4 το πρωί να την έχεις ποτισει να λιώσεις στο χορό και να μην στη  βουτηξει η φίλη..Εφηβικα πράγματα.

Αθηνα Σαββατο εξοδο με Πολωνεζα πρωτη φορα απο couch.Πολυ πιωμα ηπιαμε 3ρακια 2 μπουκαλια κρασι και μου επαιζε την ψωλη μες στο μαγαζι..Συχνα το κανουν να βεβαιωθουν οτι την εχεις μεγαλη ωστε να προχωρησει το πραγμα η αλλιως βρισκουν δικαιολογια.
Εφοσον καυλωσε μου λεει παμε καπου ζεστα λεω παμε ξενοδοχειο..Οπως κατηφοριζουμε κατουριομουνα και παω σε ενα μαγαζι της λεω wait a minute
Ειχε ουρα και εκανα κανα 8λεπτο-10λεπτο οταν βγηκα αφαντη κοιταω και βλεπω να ανηφοριζει με 4 ατομα..Παω να τραβηξω μπουνια στον εναν τρεχοντας ομως φευγει ξοφαλτσα  και μπηκαν κατι ταριφες στην μεση.Οι τυποι μου αρχισαν να λενε οτι εμεις παμε φιλικα μην τρελαινεσαι κτλπ.Μας χωριζουνε.
Παντως μπουνια πηγα να ριξω γιατι ειχα την εντυπωση οτι οι τυποι με ειχαν δει οπως εμπαινα προς το μαγαζι αυτοι καθονταν απ εξω.
Τελικα εγω φανηκα ο μαλακας και ζηλιαρης.

Η Πολωνεζα φωναζε και εφυγε με ταξι,οι τυποι προς τα πανω εγω προς τα κατω.

Δεν γαμησα τελικα και σπαστηκα.
Τωρα μου εστειλε μηνυμα σε whatsapp και με κανει add και στο fb και μου λεει να βρεθουμε

Πραγματικα οι ατιμες ειναι τρελοκομειο,αμα βγουμε θα την γαμησω πολυ αγρια.

Πιστευω οτι τετοια σκηνικα τα κανουν γιατι εχουν τρελα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Συμφωνώ πως Ελλάδα πολλά παλικάρια αδικούνται.Έχω φίλους κάτω απο τα 40, με ωραία εμφάνιση, καλή δουλιτσα, το σπίτι τους το αμάξι τους και γαμάνε με δυσκολία μια μέτρια τον χρόνο. Ορισμένοι και μια γκόμενα την διετία. Αν αυτοί ήταν έξω δεν το συζητώ.  Ο βασικός λόγος που δεν πηδάνε είναι γιατι δεν έχουν την ενέργεια και τον χρόνο να τρέχουν σε άπειρες άκυρες διαδικάσιες.

Εγω για να γαμάω Ελλάδα τρέχω σαν τον τρελό απο clubs,εκδηλωσεις,βουνά ,άκυρες εξόδους με φίλες...Άπειρες χαμένες βραδίες για να βγάζεις το 1/100 απο αυτά που θα έβγαζες έξω.  Ορισμένες φορές που βρίσκω πηγη με γνωρίμιες περνάω καλά Ελλάδα (όπως το τελευταίο διμήνο) μετά πάλι στερεύει η πηγη γνωριμιών και πάλι με το πουλί στο χέρι. Δεν υπάρχει η γαμημενη δυναμική στην Ελλάδα να γμωρίζεις συνεχώς κοσμο αν δεν εισαι barman ή personal trainer. Και πάλι αυτά που γνωρίζεις είναι μέτρια σε σχεση με αυτά που θα μπορούσες να έχεις. έστω και τα μέτρια όμως δεν ειναι σταθερα σε βάθος χρόνου αυτό με τρελαίνει!!

Π.χ πέρσι ΟΛΟ το χρόνο δεν πήρα ούτε μια Ελληνίδα!!ΜΗΔΕΝ για 2017..Και τωρα σε εναμιση μήνα βρέθηκα σε νέα πηγη με αποτέλεσμα να πάτω τρείς μέτριες και άλλες δύο να ενδιαφέρονται. Πάλι όμως αν το μελετησω σε βάθος χρόνου (ετών) σκατά θα βγεί το ποσοστό..Σαν το καζίνο λές κέρδισα 2 βραδύες δεν βλέπεις όμως τις άλλες 100 που έχασες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τάσο τα 10 χρόνια είναι εφικτά μόνο αν είσαι ανταγωνιστικός.

Αν είσαι 45,κλέβεις και από πάνω  δέκα χρόνια και παρουσιαζεσαι 35,μετά μας γράφεις ότι χτυπάς τζάμπα πιτσιρίκες 8άρια και την πρωην Miss Kamenets Podolsky,τότε παρουσιαζεις μια εικόνα που ΔΕΝ υπάρχει.

Παράδειγμα.
-Βγήκα Carribean και καμάκωσα τζάμπα 25χρονο μοντέλο.
-Και γιατί ήρθε μαζί σου Kman;
-Για την ελπίδα και για τα ωραία μου μάτια. :rolleyes:

Η αλήθεια όμως έχει ως εξής:
Μια εμφανίσιμη 25χρονη βγηκε για μεροκάματο,είδε τον kman που
είναι τόσο εμφατικό πως ειναι διακεκριμένος πορνοτουρίστας χρυσος χορηγός,που παίζει και να μην του
ζήτησε καν μπροστάντζα λεφτά.
Ήξερε απλά ότι ειναι έμπειρος παίκτης και ότι θα τηρήσει  πιστά τους άγφραφους κανόνες του σπονσορινκγκ.

Όσο περι 38αρας που έγραψες...
Ας γραψει ο 50άρης μέλος που με προσέγγισε μολις χθες και πρόκειται να γίνει μονιμάς Πράγα,
τι του είπα περί καμακιού,mamba,κ.λ.π.
Ότι πολύ όμορφες γυναίκες 37+,που μπορει να ειναι χωρισμένες,με παιδιά ή χωρις,κ.λ.π.
μπορεί άνετα να τις καταφέρει.

Πάρα πολλοί καλοστεκούμενοι Γερμανοί 50αρηδες έχουν ερωμένη ή σχέση γυναίκα 37+ στην Πράγα και κατεβαίνουν κάθε ΣΚ.Τους έβλεπα Florenc,αεροδρόμιο,κ.λ.π.

@DRLOVE συμφωνώ γενικά σε πολλά από αυτά που γράφεις,απλά θεωρώ ότι τα γραφόμενά σου είναι 100% λογική.Ίσως για αυτό εχεις και τέτοια εντύπωση για τις Πολωνέζες.Εμένα η Wingwoman μου στην Κολωνία ηταν Πολωνέζα και μαζί με τις φίλες της ήταν εγγύηση για σουρεάλ βραδιές.

@Χάρη τη γνώμη του Δημητράκη για σένα; :grin:
Γιατί δεν βάζεις και τη γνώμη του Πατήρ Κλεομένη,της Λουκά και των υπόλοιπων ηρώων της ελληνικης trash tv;

@Hellenes Να σαι καλά που έγραψες,ενισχύσες ακόμη περισσότερο το προηγούμενο post μου.

Πολλά που γράφω είναι ειρωνικά.Σιγα μην ήρθε η γκόμενα για τα ωραία μου μάτια.Αφου μετά ζήτησε να της στείλω λεφτά από Γερμανία  έχω ποστάρει το screenshot.Απλα εφηρμοσα κλασσικό καμάκι στο Carribean με κεράσματα κτλ,την έπεισα για ρευστότητα και έκατσε από μόνη της.
Μην ξεχνάμε ότι ο Dr. Love είδε την ίδια μέρα το μαγαζί σχετικά άδειο ενώ για εμένα ήταν μια χαρά,αυτό δείχνει ότι ενεργω κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Για τίντερ  αυτό που λέω είναι ότι ένας Σαραντάρης πιθανότατα να συναντήσει επαγγελματίες από εκεί και όχι τις πιο ωραίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σαν χώρα, συμφωνώ δεν μετράμε και πολύ. Απλά πιστεύω ότι ο οποιοσδήποτε θα κάνει περισσότερα ανατολική ευρώπη παρά Ελλάδα με την ίδια προσπάθεια. Αυτό οφείλεται στη ότι θα γουστάρεις ποσοστιαία πιο πολλές και θα σε γουστάρουν ποσοστιαία πιο πολλές. Επίσης η νοοτροπία σε σχέση με καμάκι και ONS είναι καλύτερη από ότι Ελλάδα. Πάντα ο καλός παίκτης θα κάνει πιο πολλά από τον άμπαλο. Αυτός που θα πάρει τα αρχίδια του είναι αυτός που δεν κάνει καν καμάκι Ελλάδα και περιμένει τις γκόμενες των φίλων του να του βρούνε γκόμενα.

Επίσης θα συμφωνήσω ότι οι περισσότεροι έχουν υπερβολικές προσδοκίες. Ειδικά Ουκρανία, είναι επικίνδυνα για πρωτάρηδες, γιατί παίζει να μαδηθούν και να μη γαμήσουν, κάτι που δεν θα γίνει Πολωνία/Τσεχία κτλ.

Τάσο, για διαφορά ηλικίας Ουκρανία έτσι είναι, μέχρι 10ετία είσαι μια χαρα, και υπό συνθήκες μπορείς και παραπάνω. Είχα πει σε 20άρα Ουκρανή 33 (την αλήθεια, και μάλιστα εδώ Ελλάδα) και δεν είχε κανένα θέμα.
O kman έχει μια θεωρία που έχει αρκετή βάση αλλά δεν τη βελτιώνει: αν του γραψεις κάτι που διαφέρει από τη θεωρία, το αγνοεί.

Γιατί τι ελάττωμα έχει η θεωρία μου για να τη βελτιώσω?Εγώ ξεχωρίζω αυστηρά σπονσοριλίκι,σχέση,γαμπριλίκι και πουτσιλίκι και παίζω ένα ρόλο κάθε φορά.Δεν μπερδεύω τους ρόλους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τάσο τα 10 χρόνια είναι εφικτά μόνο αν είσαι ανταγωνιστικός.

@DRLOVE συμφωνώ γενικά σε πολλά από αυτά που γράφεις,απλά θεωρώ ότι τα γραφόμενά σου είναι 100% λογική.Ίσως για αυτό εχεις και τέτοια εντύπωση για τις Πολωνέζες.Εμένα η Wingwoman μου στην Κολωνία ηταν Πολωνέζα και μαζί με τις φίλες της ήταν εγγύηση για σουρεάλ βραδιές.

Όντως οι Πολωνέζες είναι τρελοκομείο.Αν καταλαβαίνεις πολωνικά και ακούσεις τι λένε με τις φίλες τους απογειώνεσαι,είναι τελείως ψυχεδέλεια φάση.Δηλαδη λες αμάν αυτή είναι θεομουρλη και μετά πετάει η φίλη ένα σχόλιο ακόμα πιο φουτουριστικό είναι τελείως λα λα land.
Έχουν και αίσθηση του χιούμορ.Μοα φορά π.χ. μου γνώρισε μια γκόμενα που είχα τη γιαγιά της στην Πολωνία που της έμοιαζε στα μάτια στο σχήμα του προσώπου κτλ.Λεω μοιάζετε στην εγγονή σας και μου λέει η γιαγιά όχι,εγώ δεν έχω δόντια και μου δείχνει ότι της έλειπαν δόντια.Σα να είχα συγκρίνει τις δύο σε ομορφιά.Τετοια απάντηση αποκλείεται να έδινε Ελληνίδα ή Γερμανίδα γιαγιά,αντίθετα θα καμάρωνε αλλά Πολωνία σε στέλνουν όλες μαμάδες,θείες,γιαγιάδες,ξαδέρφες,φίλες,γενικά απέραντο τρελοκομείο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έχει δίκιο ο Dr Love όταν λέει πως οι οδηγίες μας πάνε προς όσουν τηρούν τις προδιαγραφές! Από τους δυτικούς κυρίως οι αποτυχημένοι στη χώρα τους Νορβηγοι και Αμερικανοί πάνε Μόνο με την αίγλη της χώρας τους και έχουν επιτυχίες! Όλοι οι άλλοι θα κάνουν ότι και στη χώρα τους επί 10! Αν στη χώρα τους είναι στο 0 τότε στην Ουκρανία θα είναι 0 Χ10...και ο νοών νοήτω!
Αυτοί που παρακινώ Εγώ να ταξιδέψουν είναι ωραία τυπάκια που έχουν τις δουλειές τους , προσέχουν τον εαυτό τους αλλά δεν έχει τύχει να ταξιδέψουν ή να ξέρουν τι παίζει ανατολική  Ευρώπη και είναι αρκετοί!
Είναι άτομα που συνεχώς πάνε στα μπαρόκλαμπα και πίνουν ποτάκι και το παλεύουν εκεί! Ή το καλοκαίρι στα μαγαζιά που πάνε οι Έλληνες και όχι οι τουρίστες!
Είναι πραγματική κατασπατάληση της ζωής τους αυτό που κάνουν! Κρίμα μεγάλο .. να κυνηγάνε μέτριες Ελλεινίδες όταν με το ίδιο παιχνίδι σε Πολωνία , Τσεχία , Ρωσία , Ίσως Ουκρανία? Θα πολλασλασίαζαν την αξία τους και θα περνούσαν πραγματικά καλά και όχι να ξόδευαν τα νιάτα τους στα κλάμπ με τον καπνό και το σνομπ των Ελλεινίδων και των Μπόύλιδων βισμάτων που ακόμα ζουν και βασιλεύουν..

Αυτοί οι μπούλιδες και οι Πιρφόροι  και ΚΥΡΊΩΣ οι αριστεριστές... τους εύχομαι να μην τους σηκώνεται και να μένουν σπίτια τους και να θυμηθούν να πηδήξουν από το παραθυρο και το πιο μακρινό τους ταξίδι να είναι στον ...καιάδα μήπως δούμε πότε άσπρη μέρα...

Ελεεινίδες και μπουληδες τον έχουν πιει αμφότεροι.Ο λόγος είμαστε εμείς που δε δουλεύουμε για τους μπουληδες και δεν τα σκάμε για Ελληνίδες.Κοντευουν να σκάσουν,δεν θεωρούν δίκαιο το κακό που τους βρήκε.
Πολλές Ελληνίδες θα γούσταραν σπόνσορες,έλα όμως που τους έχουν καβαντζωσει οι Ανατολικές.Οι μπουληδες τον πίνουν και δεν ξέρουν τις πταίει πώς έγινε αυτό το αδιανόητο,το αισχρό πράγμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ ακόμη μια φωτό της νέας σπονσορετ.Καριολιτσα φαίνεται.Αρκετες Ουκρανές έχουν ωραίους κώλους,αν και όχι τόσο γεμάτους όπως οι Πολωνέζες.

PtSs50.jpg

0bF92z.jpg

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
εδω να σημειωσουμε οτι με τον ορο 'νεα σπονσορετ" ο Κμαν εννοει μια πουτανα που γνωρισε στο ιντερνετ, που δεν την εχει πηδηξει, που δεν την εχει συναντησει και τις στελνει λεφτα μεσω western union (τοσο αμπαλος που πληρωνει και τα κερατιατικα των γερμανων) με το ονειρο οτι οοοοταν τον στειλει η δουλεια του σε κανα διμηνο,εκεινη θα τον θυμαται και θα τον περιμενει να την γαμησει πληρωνοντας ενα πεντακοσαρικο οτανη μεση ταριφα εκει ειναι 100-200 ευρω. Μεχτρι τοτε, θα της στελνει ο κμαν 200ευρω τομηνα που θα τατρωει μαζι με τον ουκρανο γκομενο της οταν την ξεσκιζει με τα λεφτα του Κμαν  :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Κμαν ειναι το θυμα των σκαμμερς της δεκαετιας του 90, η ντροπη του αντρικου φυλλου

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Συνεχως αποδεικνυει οτι σας δουλευει,συνεχως αποδεικνυει οτι δεν ξερει που του πανε τα 4,συνεχως αποδεικνυει οτι απλα ειναι ενα θυμα που τον τσουρομαδανε για την πλακα τους, συνεχως αποδεικνυει οτι πληρωνει επιπεντε ακομα και τα χαρτομαντηλα στο περιπτερο λογω της τεραστιας ασχετοσυνης του και απο πανω το παιζει και σπουδαιος! Ημαρτον δηλαδη!

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
εδω να σημειωσουμε οτι με τον ορο 'νεα σπονσορετ" ο Κμαν εννοει μια πουτανα που γνωρισε στο ιντερνετ, που δεν την εχει πηδηξει, που δεν την εχει συναντησει και τις στελνει λεφτα μεσω western union (τοσο αμπαλος που πληρωνει και τα κερατιατικα των γερμανων) με το ονειρο οτι οοοοταν τον στειλει η δουλεια του σε κανα διμηνο,εκεινη θα τον θυμαται και θα τον περιμενει να την γαμησει πληρωνοντας ενα πεντακοσαρικο οτανη μεση ταριφα εκει ειναι 100-200 ευρω. Μεχτρι τοτε, θα της στελνει ο κμαν 200ευρω τομηνα που θα τατρωει μαζι με τον ουκρανο γκομενο της οταν την ξεσκιζει με τα λεφτα του Κμαν  :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Κμαν ειναι το θυμα των σκαμμερς της δεκαετιας του 90, η ντροπη του αντρικου φυλλου

Συνεχως αποδεικνυει οτι σας δουλευει,συνεχως αποδεικνυει οτι δεν ξερει που του πανε τα 4,συνεχως αποδεικνυει οτι απλα ειναι ενα θυμα που τον τσουρομαδανε για την πλακα τους, συνεχως αποδεικνυει οτι πληρωνει επιπεντε ακομα και τα χαρτομαντηλα στο περιπτερο λογω της τεραστιας ασχετοσυνης του και απο πανω το παιζει και σπουδαιος! Ημαρτον δηλαδη!

η αληθεια ειναι σκληρη, οχι ομως οσο ο νωντας  :rockon: :rockon: :rockon:

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
H Κολλητη της πρωην μου την τριτη φορα που με επισκεπτηκε την κουβαλησε μαζι της :dancing:
Αμερικανικη σχολη rules  :rockon: και χωρις πολλες απαιτησεις.....

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    207,9 KB · Εμφανίσεις: 62
  • 2.jpg
    2.jpg
    257,5 KB · Εμφανίσεις: 59
  • 3.jpg
    3.jpg
    321,7 KB · Εμφανίσεις: 52
  • 4.jpg
    4.jpg
    127,8 KB · Εμφανίσεις: 65
  • 5.jpg
    5.jpg
    307,5 KB · Εμφανίσεις: 24

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για αυτό δε μου αρέσει το ίντερνετ και προτιμώ το live.Στο live δεν μπορεί να σε ξεγελασει η αλλη,στο ίντερνετ παίρνεις ρίσκο.Εννοείται αν δεν έρθει να τη γαμησω με το καλημέρα χάνει τον τίτλο της σπονσορετ.
Λεφτά στέλνεις κανονικά μόνο αν την ξέρεις και την έχεις δει.Καμιά φορά και πριν αν έχεις καλή αίσθηση.
Αλλά γενικά όλες σου πρήζουν τα αρχιδια να στείλεις λεφτά οποτε είναι καλό να τις έχεις γαμησει.
Με σπονσορινγκ γαμας εικοσαπλασιες γκομενες απο ο,τι θα μπορούσες χωρίς και ανεβάζεις την ποιότητα 2-3 μονάδες.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Συγνώμη αν κατάλαβα καλά Kman έχεις στείλει λεφτά σε γκόμενα που έχεις γνωρισει διαδίκτυο χωρίς να την έχεις συναντησει?Μην με τρελάνεις..Αυτές είναι παγίδες για Αμερικανάκια δεν μπορώ να πιστέψω πως την έχεις πατήσει εσύ με τόσα πολλά ταξίδια τόσα χρόνια.

Για τις Αμερικανίδες που λέει ο φίλος πως είναι οι άνωτερες γυναίκες εξαρτάται..Υπάρχουν πολλές καλές αλλα και πολλα ζώα..Πέρσι έμπλεξα με δύο και το μετάνιωσα.Η μια μου έκανε και μύνηση σε αστυνομικό τμήμα, προσπάθησε τουλάχιστον γιατι νόμιζε πως εδω ειναι Αμερική λές μια μαλακία χωρις αποδείξεις και προχωραέι δικαστήριο.
Η άλλη πάλι σκατά μου φέρθηκε, σύν ότι έβριζε όλη την ώρα fuck κλπ..Μηδέν θυληκότητα. Την θυληκότητα και την γλύκα της Ανατολικής Ευρώπης δεν θα την βρείς στο Αμέρικα..Bitches θα βρείς!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Συγνώμη αν κατάλαβα καλά Kman έχεις στείλει λεφτά σε γκόμενα που έχεις γνωρισει διαδίκτυο χωρίς να την έχεις συναντησει?Μην με τρελάνεις..Αυτές είναι παγίδες για Αμερικανάκια δεν μπορώ να πιστέψω πως την έχεις πατήσει εσύ με τόσα πολλά ταξίδια τόσα χρόνια.

Για τις Αμερικανίδες που λέει ο φίλος πως είναι οι άνωτερες γυναίκες εξαρτάται..Υπάρχουν πολλές καλές αλλα και πολλα ζώα..Πέρσι έμπλεξα με δύο και το μετάνιωσα.Η μια μου έκανε και μύνηση σε αστυνομικό τμήμα, προσπάθησε τουλάχιστον γιατι νόμιζε πως εδω ειναι Αμερική λές μια μαλακία χωρις αποδείξεις και προχωραέι δικαστήριο.
Η άλλη πάλι σκατά μου φέρθηκε, σύν ότι έβριζε όλη την ώρα fuck κλπ..Μηδέν θυληκότητα. Την θυληκότητα και την γλύκα της Ανατολικής Ευρώπης δεν θα την βρείς στο Αμέρικα..Bitches θα βρείς!!

Στέλνω καμιά φορά αλλά όχι συχνά πριν τις γνωρίσω.Εννοειται μόνο μια φορά και όχι πολλά.Συνηθως κλαίγονται και είναι επίμονες.
Συνήθως τα λαμόγια δεν μπορούν να με καλιμπραρουν σωστά γιατί έχω εμπειρία και αναγνωρίζω αμέσως ποιες είναι fake.Μου έχει τύχει όμως γκόμενες που γάμησα να μεταμορφωθούν σε λαμόγια.
Η Αμερικανίδα τι μήνυση έκανε?Γενικά με Αγγλίδες,Αμερικανίδες μπορεί να σε κατηγορήσουν για βιασμό αν θεωρήσουν ότι τις εξαπάτησες ή μετανιώσουν.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6

Εμπλεξες σε ειδικη περιπτωση , μηνυσεις κανουν οι γυφτοτουριστριες κατα κανονα βορειοευρωπαιες για να εξασφαλισουν τα εξοδα τους βρισκωντας κοροιδα
Οι αμερικανιδες τον φυσανε τον παρα σε οποιο μερος και αν επισκευπτουν ξοδευουν αβερτα
Εχει μεγαλη διαφορα μια glamorous αμερικανιδα γκομενα που δεν ψαχνει για χορηγους απο ενα βλαχοπουτανακι ανατολικης ευρωπης που κοιταει να ζησει το american dream αρμεγωντας οποιον βρεθει στο δρομο της 

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Παιδια μηπως γνωριζουμε που συμφερει να κανουμε συναλλαγμα?Να προτιμησω αεροδρομιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom