Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Εσύ έχεις γράψει οτι πήγες Κίεβο και το απέρριψες.Οντως ο Γκλοκ είναι επιλεκτικός με τις εμφανίσεις το είδα στη Ρόδο αυτό.Αν και Κίεβο θα είχε επιλογές,επαρχία όντως είναι περιορισμένες.
Το απέρριψα για τον ίδιο λόγο που εσύ το λάτρεψες. Οι γυναίκες στο Κίεβο είναι πονηρεμένες, περισσότερο από το μέσο όρο της Ουκρανίας και δη της Ουκρανικής επαρχίας και στα πρήζουν συνήθως περισσότερο από ότι στην επαρχία. Σύμφωνα με ότι διαβάζω από τους φίλους όταν μιλάνε για 2,3 ραντεβού πριν σου κάτσουν τη στιγμη που τα προετοιμασμένα ραντεβού που κάνω εγώ επαρχία καταλήγουν άμεσα στο κρεβάτι αμέσως μετά το πρώτο ραντεβού. Πολύ σπάνια έχει χρειαστεί δεύτερο ή τρίτο ραντεβού και όσες φορές έγινε ήταν για γκόμενα που δεν είχα προετοιμάσει αλλά απλά είχα συνομιλήσει και αναπάντεχα την έβαλα στο προγραμμα λόγω κάποιας αλλαγής προγράμματος. Παρόλα αυτά οι 2 που συνάντησα Κίεβο όταν είχα ανέβει μου είχαν κάτσει άμεσα και μάλιστα η μία με φιλοξένησε σπίτι της τη δεύτερη φορά που ανέβηκα παρέα με το σκύλο και τη γάτα της. Αλλά επειδή κυκλοφόρησα λίγο και ξεναγήθηκα αρκετά όπως και συνομίλησα πολύ πριν ανέβω αλλά και μετά δεν είδα αυτό που ήθελα να δω ώστε να το εντάξω το Κίεβο στα επιθυμητά μέρη για εμένα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το απέρριψα για τον ίδιο λόγο που εσύ το λάτρεψες. Οι γυναίκες στο Κίεβο είναι πονηρεμένες, περισσότερο από το μέσο όρο της Ουκρανίας και δη της Ουκρανικής επαρχίας και στα πρήζουν συνήθως περισσότερο από ότι στην επαρχία. Σύμφωνα με ότι διαβάζω από τους φίλους όταν μιλάνε για 2,3 ραντεβού πριν σου κάτσουν τη στιγμη που τα προετοιμασμένα ραντεβού που κάνω εγώ επαρχία καταλήγουν άμεσα στο κρεβάτι αμέσως μετά το πρώτο ραντεβού. Πολύ σπάνια έχει χρειαστεί δεύτερο ή τρίτο ραντεβού και όσες φορές έγινε ήταν για γκόμενα που δεν είχα προετοιμάσει αλλά απλά είχα συνομιλήσει και αναπάντεχα την έβαλα στο προγραμμα λόγω κάποιας αλλαγής προγράμματος. Παρόλα αυτά οι 2 που συνάντησα Κίεβο όταν είχα ανέβει μου είχαν κάτσει άμεσα και μάλιστα η μία με φιλοξένησε σπίτι της τη δεύτερη φορά που ανέβηκα παρέα με το σκύλο και τη γάτα της. Αλλά επειδή κυκλοφόρησα λίγο και ξεναγήθηκα αρκετά όπως και συνομίλησα πολύ πριν ανέβω αλλά και μετά δεν είδα αυτό που ήθελα να δω ώστε να το εντάξω το Κίεβο στα επιθυμητά μέρη για εμένα.

Αφού λες οτι και Κίεβο γάμησες αμέσως χωρίς να χρειαστεί δεύτερο ραντεβού τι ήταν αυτό που ήθελες να δεις και δεν είδες?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Όπως και το να ρίξεις γκόμενα στο διαδίκτυο άμεσα ενώ είσαι εκεί χωρίς να έχει προηγηθεί προετοιμασία από πριν τουλάχιστον μερικές βδομάδες με Viber, Skype κτλ.

Δυστυχως μεγάλη αλήθεια..Είναι κουραστικό να το κάνεις συνεχώς αλλά μόνο έτσι έχει αποτέλεσμα..Πρέπει να νίωσει οικεία μαζί σου γα να κάτσει..Δεν προλαβαινεις εύκολα όταν είσαι ήδη στο μέτωπο.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
αχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
κμαν κανεις υβριδικο πολεμο, να μην σου καταπατησουμε τα λιβαδια.
οσο με διαβρωνεις τοσο με πορωνεις. ολο και καποιο προ(before)semi pro demi,minimum sponsoret θα βρεθει. μην κανεις τετοια αστεια.
υγ.
νομιζω ειναι γαματος ο γιαντεξ.
ειδα και μια εφαρμογη ραδιο ρωσσια, ειπα να πιασω ρως ηχοχρωμα απο ραδιο.
Συνπληρωμα
Σαββα, Φανταζεσαι να ειχαμε ηγετη τον αριστερα απο "Αυτον" στη φωτογραφια. Με εκανες να χασω το υπνο μου τωρα.

D

dude901123

Επισκέπτης
Αφού λες οτι και Κίεβο γάμησες αμέσως χωρίς να χρειαστεί δεύτερο ραντεβού τι ήταν αυτό που ήθελες να δεις και δεν είδες?
Τώρα μπαίνουμε σε αναλύσεις και αυτονόητα πράγματα που έχουν χιλιοειπωθεί. Στο Κίεβο οι Love-tourist, Sex-tourist έχουν αλλοιώσει τον τοπικό γυναικείο πληθυσμό. Στο Κίεβο οι περισσότερες έχουν συναντήσει 20 ευρωπαίο-τουρκό-άραβες και δέχονται συνέχεια οικονομικές προσφορές για σεξ. Αυτό τις κάνει να πουλάνε τον εαυτό τους ακρίβοτερα (μεταφορικά και κυριολεκτικά) από όσο αγοράζονται στο χρηματιστήριο γυναικών της Ουκρανίας. Και επειδή εγώ δεν θέλω να προσπαθώ να πείσω ότι δεν είμαι ο ΚΜΑΝ ή να συναντώ πολυμεταχειρισμένες που βγαίνουν με όποιον μπαίνει στο αεροπλάνο με όλα τα συνεπακόλουθα (απαιτήσεις, αμφιβολίες, ξινίλες, πονηριές κ.α.) προτιμώ να πηγαίνω εκεί που δεν τα συναντώ αυτά και περνάω πολύ καλύτερα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Για να πηδήξεις Κίεβο χωρίς λεφτά χρειάζεται τα εξής..Minimun δεκαήμερο ταξίδι, στόχους μέχρι 7 σε εμφάνιση και διαδικτυακή προετοιμασία μαζί με νυχτερινούς εξόδους. Τα ραντεβού που απαιτούνται για να κάτσουν είναι 2-3 η καθεμία. Όποιος δεν ακολουθήσει αυτά λόγω βαρεμάρας π.χ. βαρίεμαι να γράφω διαδίκτυο, βαρίεμαι να κάνω υπομονη 2-3 ραντεβού, έρχομαι μόνο 3 μέρες, δεν γουστάρω να κεράσω κ.λ.π. Μην έρχεστε καθόλου ή πάτε στην κατηγορία του πληρωμένου.

Το ότι στο τζάμπα δε βάζεις παραμέτρους όπως ηλικία,εμφάνιση,στοιχειώδη αντίληψη του περιβάλλοντος,στοιχειώδη φυσική κατάσταση,κ.ά. είναι σκέτη παραπληροφόρηση.

Και τα μέχρι σε 7άρια εμφάνιση δεν περιμένουν τον κάθε Έλληνα πορνοτουρίστα να πέσουν τζάμπα στην αγκαλιά του.
ΠΑΝΤΑ πρέπει να υπάρχει λόγος και όταν πάμε για ΜΗ πληρωμένο,πρέπει να υπάρχουν περισσότεροι από ένας λόγοι.

Δεν κάνουν φιλανθρωπικό έργο οι μούνες εκεί.

• Like
Αντιδράσεις: DIRTY7

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Δεν έχεις εικόνα του εκστρατευτικού σώματος.
Εδώ ήσουν στο ίδιο μαγαζί με τον kman και δεν πήγες καν να τον τσεκάρεις τι καπνό φουμάρει.

Μιλάς για ελλειπή προετοιμασία για ένα ταξίδι,σε ακροατήριο που μεγάλο μέρος του έχει ελλειπή προετοιμασία για την ίδια την ζωή.
Ο kman το έχει πει στο παρελθόν:"Και ποιος νομίζεις ότι είσαι εσύ ρε καυλέα που θα σου ανοίξουν οι άλλες στα πόδια χωρίς να έχεις προσπαθήσει ή χωρίς να βάλεις το χέρι στην τσέπη;"

Ναι,η internetική προετοιμασία βοηθάει,αλλά μόνο αν υπάρχει ένα αξιοπρεπές υπόβαθρο.
Δε μιλάω να είμαστε μοντέλα και six pack.
Αξιοπρεπής παρουσία,στοιχειώδης ευφυΐα,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.

Εσύ νομίζεις ότι ο μέσος πορνοτουρίστας είναι σαν το Glock,εγώ σου λέω ότι είναι σαν τον cool.
Άτομα που κλαίγονται όλη μέρα για τις κακές ελλεηνίδες καιψάχνουν τη Βαλχάλα του μουνιού πάνω σε χάρτες.
Μυθικά μέρη όπου οι γκόμενες ανοίγουν τα πόδια τους αν πεις ότι είσαι Έλληνας,που 20χρονες παρθένες που μαγειρεύουν σαν τον Μποτρίνι περιμένουν να παντρευτούν τον 50άρη Έλληνα που μένει ακόμη με τη μάνα του.

Το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη προετοιμασίας DRLOVE.
Το πρόβλημα είναι ότι είμαστε ελλεηνίδοι,παραχαϊδεμένοι,ονειροπαρμένοι,δήθεν greek καμάκια και παπάρια μάντολες.
Δεν έχουμε φάει σφαλιάρες σαν λαός,να γκρεμιστούν οι ψευδαισθήσεις μας.

Η ελληνίδα ηρωίδα μάνα ήταν πάντα εκεί με το ταπεράκι της να μας κάνει μάκια όποτε κάποιος μας πλήγωσε την καρδούλα μας.

Μόνο ο kman έμεινε να εμψυχώνει κάτι κουρασμένα παλικάρια,με υποσχέσεις για 20πλασιασμό της αξίας μας με το που περνάμε τα Σλαβικά σύνορα,Balkan πέη,ελλοχείμ και νεφελίμ..

Είχαμε αρχαίους προγόνους Άλφα,παππουδες Άλφα και εμείς είμαστε στην πλειοψηφία μας μπουχέσες με έλλειψη αυτογνωσίας.

Λαός Beta->πορνοτουρίστας Beta

Πολύ σωστός, αν και όντως η αξία ανεβαίνει, απλά δεν γίνονται θαύματα. Δηλ. σε όποιο επίπεοδο και να είσαι, αν πας ανατολική ευρώπη θα ανέβεις.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η ηλικία, η στοιχειώδης εμφανιση και οι σώστες απαιτήσεις τα θεωρώ δεδομένα για ενα καμάκι δεν χρειάζεται καν να τα επαναλάβω..Τα έχω χιλλιογραψει. Όπως εχω πει ένας που είναι 55 χρονων και πάει για 18 χρόνα δεν έχει αίσθηση της κατάστασης απλα.

Αλλα έχω μια ένσταση στα λεγόμενα σου Βαλκάνιε. Οπως εχω ξαναπεί ακομα και 55 να είσαι υπάρχουν πολυ αξιόλογες 40αρες που σου πέφτουν τα σάλια με το που τις βλέπεις. Οπότε πάντα υπάρχει λύση αρκεί να έχεις νορμάλ απαιτήσεις..Το ηλικιακο δηλαδή ξεπερνιεται αν κυνηγάς στην σωστή ηλικιακη ζώνη.

Το εμφάνισιακο απλά πρέπει να διατηρείσε σε ενα καλό επίπεδο..Οχι χοντρός και οχι απωθητικος (ντύσιμο, μυρωδιές, τσιγάρο κλπ). Αν κάποιος είναι σε πολυ χαμηλό επίπεδο εμφανισιακά δεν νομίζω να ξεκινήσει ποτέ να παει εξωτερικό για κυνήγι ουτως η άλλως..Είναι σαν να λες σε εναν υπερβαρο να κάνει μαραθωνιο, η σε ενα τυφλό να πετάξει αεροπλάνο. Μιλάμε πάντα για το τσάμπα..Αλλιώς μπαίνει στην κατηγορία kman που δεν μετράει καθόλου η προσπάθεια σου να διατηρείσε σε ενα νορμάλ επίπεδο αλλα τι μαρούλι έχεις στην τσέπη.

Το θέμα της συμπεριφοράς και της αντίληψης είναι κάτι που δεν αλλάζει εύκολα αυτο είναι αλήθεια..

Αλλά σου θέτω ενα προβληματισμο προς απάντηση γιατί θεωρώ πως αυτοί που ταξιδεύιυν για Τσαμπα πηδημα είναι σχετικα σε καλό επίπεδο..Γιατί πολύ απλα ενας που δεν είναι (δεν τηρεί τα παραπάνω) θα πάει μια φορά και ΔΕΝ θα ξαναπατησει. Για να συνεχίζει να πηγαίνει σημαίνει πως υπάρχει λόγος.Κατι πετυχαίνει.. Οπότε ναι θεωρώ αυτοί που γράφουν εδω για ταξίδια συχνά είναι σε καλό επίπεδο..Για τους μην ταξιδεύτες ονειροπολους θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα σου.

• Like
Αντιδράσεις: flynow
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Πολύ σωστός, αν και όντως η αξία ανεβαίνει, απλά δεν γίνονται θαύματα. Δηλ. σε όποιο επίπεοδο και να είσαι, αν πας ανατολική ευρώπη θα ανέβεις.

Η δική μου εμπειρία είναι ότι η καταγωγή μας,δεν μας προσδίδει πλεον καμία αξία.
Για σχεδόν όλη την Ευρώπη,είμαστε οι τρόμπες κλεφτοκοτάδες κάτοικοι μιας πολύ όμορφης χώρας με ιστορία,τίποτα περισσοτερο.
Το γεγονός ότι μας θεωρουν καλύτερους από αραβότουρκους,αλβανούς,κ.λ.π. είναι γιατί αυτοί είναι τελείως γτπ,όχι γιατί εμείς είμαστε κάτι αξιόλογο..

Αλλα έχω μια ένσταση στα λεγόμενα σου Βαλκάνιε. Οπως εχω ξαναπεί ακομα και 55 να είσαι υπάρχουν πολυ αξιόλογες 40αρες που σου πέφτουν τα σάλια με το που τις βλέπεις. Οπότε πάντα υπάρχει λύση αρκεί να έχεις νορμάλ απαιτήσεις..Το ηλικιακο δηλαδή ξεπερνιεται αν κυνηγάς στην σωστή ηλικιακη ζώνη.

Εσύ βλέπεις να έχει τέτοια στόχευση ο κόσμος εδώ μέσα;
Δε βλέπεις δηλαδή την παθογένεια που σχεδόν όλοι στα Σλαβοthread δηλώνουν ότι μοιάζουν 10χρόνια νεότεροι από την πραγματική τους ηλικία;
Άρα στο δικό τους σύμπαν:"Eίμαι 45,μοιάζω 35 :rolleyes:,εντάξει χαζες και φτωχές οι Σλάβες,γιατί να μη χτυπήσω τζαμπα ένα 20χρονο;"

Eγώ φίλε τα έχω ζήσει live αυτά.
Να του κάνω του άλλου Tinder προφίλ και να βάζει 12 χρόνια μικρότερη ηλικία λες και απευθύνεται σε ηλίθιες.

Το εμφάνισιακο απλά πρέπει να διατηρείσε σε ενα καλό επίπεδο..Οχι χοντρός και οχι απωθητικος (ντύσιμο, μυρωδιές, τσιγάρο κλπ). Αν κάποιος είναι σε πολυ χαμηλό επίπεδο εμφανισιακά δεν νομίζω να ξεκινήσει ποτέ να παει εξωτερικό για κυνήγι ουτως η άλλως..Είναι σαν να λες σε εναν υπερβαρο να κάνει μαραθωνιο, η σε ενα τυφλό να πετάξει αεροπλάνο. Μιλάμε πάντα για το τσάμπα..Αλλιώς μπαίνει στην κατηγορία kman που δεν μετράει καθόλου η προσπάθεια σου να διατηρείσε σε ενα νορμάλ επίπεδο αλλα τι μαρούλι έχεις στην τσέπη.

Ωραία όλα αυτά,αλλά π.χ.για να αποδεχθείς ότι είσαι υπέρβαρος,πρέπει να έχεις γνώθι σ'αυτόν.
Να είσαι έτοιμος να παραμερίσεις τον εγωισμό σου,να παραδεχθείς πράγματα και να προσπαθείς να τα αλλάξεις.

Εδώ π.χ.ο Kman πάλι ειρωνεύεται το Tinder

Για πλάκα το γράφω οτι δεν έχει πουτάνες στο τίντερ.Ολα τα σάιτ Ουκρανία έχουν διαβρωθεί από πουτάνες,ό,τι και να ψάχνεις σε πουτάνες θα πέσεις.

αν και του έχω γράψει ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ γιατί του "τυχαίνουν" :rolleyes: πουτανες.
Στα ΠΑΠΑΡΙΑ του αυτός,ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΦΟΥΛ.

kman πάρε το και μια ΠΕΜΠΤΗ φορά.
Η γκόμενα 25χρονών που σου έκανε SUPELIKE,είναι ΠΟΥΤΑΝΑ.
Καμία εμφανίσιμη 25χρονη γκόμενα,δεν έχει ανοιχτό το φίλτρο της για ατομα της ηλικίας σου.
ΚΑΜΙΑ.&-
Αυτές που το έχουν ανοιχτό και σου στέλνουν ειναι του μεροκάματου και την στήνουν στο Tinder και σε άλλα μέσα να δαγκώσουν κανάν τουρίστα.

Αλλά σου θέτω ενα προβληματισμο προς απάντηση γιατί θεωρώ πως αυτοί που ταξιδεύιυν για Τσαμπα πηδημα είναι σχετικα σε καλό επίπεδο..Γιατί πολύ απλα ενας που δεν είναι (δεν τηρεί τα παραπάνω) θα πάει μια φορά και ΔΕΝ θα ξαναπατησει. Για να συνεχίζει να πηγαίνει σημαίνει πως υπάρχει λόγος.Κατι πετυχαίνει..

Θέτεις τα πράγματα σε πολύ ρεαλιστική βάση...
Εδώ ο Χάρης μιλούσε για 5 χρόνια στην ίδια γκόμενα χωρίς να τον βρέξει,λες ο μέσος Έλληνας πορνοτουρίστας να αποδεχθεί έτσι εύκολα ότι εφαγε ηττα και δε θα ξαναπατήσει;

Μιλάς για το λαό με το νερό του Καματερού,της φραπελιάς,του σώρρα,των ψεκασμένων,του τσίπρα,κ.ο.κ.

Εννοείται ότι θα ξαναπατήσει,γιατί θα ρίξει το φταίξιμο της αποτυχιας στις Ουκρανέζες που είναι όλες πουτάνες και δεν αντιλαμβάνονται το μεγαλείο του,οπότε αυτές χάνουν,οι παλιοπουτάνες.
Ποιος μένει τελικά με το πουλί στο χέρι,είναι άλλη ιστορία.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν ξαναπάνε Βαλκάνιε..Έχω 5 περιπτώσεις που ξεκηνήσαν να πάνε μια φορά τα κάναν όλα λάθος και μετα Ελλάδα μαλώνουμε μόνιμα που τους λέω κάντε κανά ταξιδάκι έξω να πηδήξετε..Δεν ξαναπάμε μου λένε μούφα..Σε 2-3 μέρες βγάζουν συμπεράσματα και μάλιστα γενικευμενα..Πχ Σλάβες...Λες και η Πολωνέζα έχει σχέση με την Ουκρανέζα ή την Σέρβα..Θα συμφωνήσω πάντως  πως η έυκολη λύση στην αποτυχία είναι η γενίκευση και πως φταίνε οι άλλοι.

Εγω σαν άτομο πάντως μου αρέσει να μελετάω τις καταστάσεις και να τις παρουσιάζω όσο πιο αντικειμενικά γίνετε..Να μην δίνω ψευδαισθήσεις..Το καλό στην Ουκρανία είναι ότι μπορείς να έρθεις σε επαφή πολύ έυκολα με μεγαλο αριθμό γυναικών..Εγω πάντα μιλάω να έρθεις σε επαφή να μιλήσεις..Απο εκεί και πέρα το τι θα γίνει πάει κατα περίπτωση..Με το άτομο,την τύχη κλπ..Αλλά η δυνατότητα που σου δίνουν αυτές οι χώρες να έρθεις σε επαφή με μεγάλο αριθμό γυανικών είναι κάτι που μας λείπει στην Ελλάδα και για αυτό ταξιδεύουμε!!

Μπαίνεις ένα badoo,tinder,clubs κλπ και σε ενα δεκαήμερο έχεις πάρει 50 τηλέφωνα...Αυτά ειναι επιστημονική φαντασία Ελλάδα..Φυσίκα αν εισαι μάπας ή άτυχος μπορέι να μην σου κάτσει καμία απο τις 50 αλλά δεν μελετάω αυτό..Υπάρχει δυναμική και αν αξίζεις και έχεις και τύχη κάνεις πολύ καλά πράγματα!!

Ελλάδα το πρόβλημα ειναι οι γνωριμίες. Δεν έχεις δυναμική να γνωρίζεις κόσμο..Εγω τα βλέπω διαφορετικά απο το πως παρουσιάζουν τις Ελληνιδες τα έχω πει και πολλοί πέσανε να με φάνε στο παρελθόν..Ποτε δεν θεώρησα ή θεωρω τις Ελληνίδες π.χ δύσκολο να πάνε κρεβάτι (2-3 ραντεβού max πάνε και αυτες)..Θεωρω δύσκολες τις Ελληνίδες στο να τις γνωρίσεις!!! Είναι λεπτή η διαφορά..Για να σε αφήσει η Ελληνίδα να την γνωρίσεις πρέπει να πάς απο τον κύκλο της και μόνο..Νύχτα,διδικτυο κλπ έχουν τελειώσει..Οπότε δεν υπάρχει δυναμική να γνωρίζεις κόσμο Ελλάδα.Τα 50 τηλέφωνα που θα έχεις πρόσβαση εδω σε 10 μερες με προετοιμασια θές 3-4 χρονια Ελλάδα.Η εμφανιση ειναι άλλο θέμα.Σαφώς οι σλάβες ειναι πιο όμορφες..

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Η δική μου εμπειρία είναι ότι η καταγωγή μας,δεν μας προσδίδει πλεον καμία αξία.
Για σχεδόν όλη την Ευρώπη,είμαστε οι τρόμπες κλεφτοκοτάδες κάτοικοι μιας πολύ όμορφης χώρας με ιστορία,τίποτα περισσοτερο.
Το γεγονός ότι μας θεωρουν καλύτερους από αραβότουρκους,αλβανούς,κ.λ.π. είναι γιατί αυτοί είναι τελείως γτπ,όχι γιατί εμείς είμαστε κάτι αξιόλογο..

Δε βλέπεις δηλαδή την παθογένεια που σχεδόν όλοι στα Σλαβοthread δηλώνουν ότι μοιάζουν 10χρόνια νεότεροι από την πραγματική τους ηλικία;
Άρα στο δικό τους σύμπαν:"Eίμαι 45,μοιάζω 35 :rolleyes:,εντάξει χαζες και φτωχές οι Σλάβες,γιατί να μη χτυπήσω τζαμπα ένα 20χρονο;"

Να του κάνω του άλλου Tinder προφίλ και να βάζει 12 χρόνια μικρότερη ηλικία λες και απευθύνεται σε ηλίθιες.

Ωραία όλα αυτά,αλλά π.χ.για να αποδεχθείς ότι είσαι υπέρβαρος,πρέπει να έχεις γνώθι σ'αυτόν.
Να είσαι έτοιμος να παραμερίσεις τον εγωισμό σου,να παραδεχθείς πράγματα και να προσπαθείς να τα αλλάξεις.

Καμία εμφανίσιμη 25χρονη γκόμενα,δεν έχει ανοιχτό το φίλτρο της για ατομα της ηλικίας σου.
ΚΑΜΙΑ.&-
Αυτές που το έχουν ανοιχτό και σου στέλνουν ειναι του μεροκάματου και την στήνουν στο Tinder και σε άλλα μέσα να δαγκώσουν κανάν τουρίστα.

Εδώ ο Χάρης μιλούσε για 5 χρόνια στην ίδια γκόμενα χωρίς να τον βρέξει,λες ο μέσος Έλληνας πορνοτουρίστας να αποδεχθεί έτσι εύκολα ότι εφαγε ηττα και δε θα ξαναπατήσει;

Μιλάς για το λαό με το νερό του Καματερού,της φραπελιάς,του σώρρα,των ψεκασμένων,του τσίπρα,κ.ο.κ.

Εννοείται ότι θα ξαναπατήσει,γιατί θα ρίξει το φταίξιμο της αποτυχιας στις Ουκρανέζες που είναι όλες πουτάνες και δεν αντιλαμβάνονται το μεγαλείο του,οπότε αυτές χάνουν,οι παλιοπουτάνες.

Σιγα την κολοευρωπη που θα καταρρευσει στο τελος απο τους λαθρομεταναστες
Τι να ζηλεψουμε ...
Τους αγαμητους στερημενους Αγλλους που ερχονται εδω και βγαζουν τα απωθημενα τους ,  τις χαζες ουκρανιδες πουτανες που το  παιζουν ιστορια επειδη πανε και τους τα ακουμπανε τα ανοητα ανοητα κοροιδα που δεν μπορουν να σταυρωσουν γκομενα λογω εμφανισης και ηλικιας , η τους ζηλιαρηδες νεοναζι Γερμανους που θα θελαν να ηταν στην θεση μας αλλα δεν μπορουν
Μπορει να ειμαστε οτι ειμαστε ως λαος , αλλα το επιπεδο ζωης μας κανενας δεν το φτανει γιαυτο μας την μπαινουν ολοι

Κατα ο γνωμη μου ο αντρας ριχνει γκομενα με το μικροτερο δυνατο κοστος αν τον πληρωνει μαλιστα ειναι μαγκας με Μ κεφαλαιο
Τελος οι καλυτερες γυναικες οσον αφορα σε εμφανιση αλλα και σε συμπεριφορα ειναι Αμερικανιδες , ετη φωτος μπροστα απο τις βλαχοευρωπαιες
Ολες αυτες προσπαθουν να αντιγραψουν αλλα αποτυγχαινουν

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
και δω τι ελεγε ο μεγας δασκαλος ιωσηφ για τους διαφορους Κμανηδες

...αλλά αν ήθελα να πηδήξω πουτάνες θα έμεινα σπιτάκι μου στην ελλάδα και θα μου ερχόταν φτηνότερα...
Πραγματι τρομερο συμπερασμα απο τον δασκαλο, πρωτη φορα το ακουω ...  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Κατα ο γνωμη μου ο αντρας ριχνει γκομενα με το μικροτερο δυνατο κοστος αν τον πληρωνει μαλιστα ειναι μαγκας με Μ κεφαλαιο
αν του ριχνει κιολας καμια 15αρια χρονια στο κεφαλι ακομα καλυτερα.
εχω εναν πολυ φιλο που γαμαει εξηνταρες,μεγαλος μαγκας ...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
βαλκανιε πουτσαρα θα με αναγκασεις να ψαξω πισω οταν με γνωρισε ο διμητρακις ουκρανια.θα ποσταρω τι εγραφε ο μιτσος τοτε οτι μονο εγω εχω γκομενες και τζαμπα και οτι απο μονος γουσταρω χωρις να ζητανε δωρακια χαχαχαχ.για την αλλη που μιλουσα 5 χρονια σας ειπα υθελα να την κανω να παραδεχτει οτι δεν θελι δωρακια και αρωματα και ναα ειχα δικαιο.ηθελε διαμερισμα και ακριβο αμαξι.ποσες φορες να σας πω οτι αναλογα ποιος εισαι εσυ σου συμπεριφερονται και αναλογα εχουν και απαιτησεις.απο ενα που οδυγα αυτοκινηταρα και παρουσιαστηκε σε αυτην οπως εγω σαν επιχερηματιας μονιμα εκει επρεπε να κανει τα τεστ τις.της προτεινα 3000 ευρο και δεν ηθελε!ζητησε αμαξι μερσεντες και διαμερισμα στο κεντρο.τελος η πιπιλα ο χαρης μιλουσε σε γκομενα.στις αλλες γραφω τοσες φορες αν δεν ερθουν αμεσως σπιτι δεν ξαναβγαινω μαζι τους.θα ποσταρω στο αλλο θεμα για ουκρανια που εγραφε ο ιωσηφ για να λαμψει η αληθεια παλι.σας ειπα πριν 6 χρονια κιεβ ολες 20 με εβαζαν,τωρα στα 38 ολες 28-30 με βαζουν.θα βρω τι ελεγε ο μιτσος για τον κυπριο της οδυσσου χαχαχαχα και θα ποσταρω.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
βεβαια
βαλκανιε εγω θα ξαναπαω γιατι δεν εμαθα την ουκρανια πριν 5-10 χρονια αλλα πριν 32 χρονια.
θα επαναλαβω ξανα για να τα εμπεδωσουν καπιοι.οταν εγραφε ο δασκαλος ολοι του εβρισκαν δικαιο.
οταν εγραφα τα ιδια με τον δασκαλο γιατι τα ιδια ζουσα και εβλεπα με αμφισβητουσαν οι καμακηδες και οι υπολιποι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
και δω τι ελεγε ο μεγας δασκαλος ιωσηφ για τους διαφορους Κμανηδες

το κακο με αυτο το σαη, ειναι οτι μια κλικα 2 -3 πιρφορων με 2-3 κλωνους εχουν καταφερει να κανουν ανθρωπους σαν τον ιωσηφ να φυγουν απο το σαη και βαρανε παλαμακια σε αποτυχημενους ξεφτιλες σαν τον Κμαν
ξεκολα με τον κμαν.σου ειπε τζαμπα γαμα?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356

ΚΑΜΙΑ.&-

+1
απλα μια διορθωση ,10ετια μικροτερη η γκομενα ειναι νορμαλ ουκρανια και το γνωριζεις αρκετα καλα (μπορει και δυο τρια χρονια περισσοτερο ,μεχρι εκει ομως γιατι μετα απο μεγαλυτερη διαφορα και πανω αλλαζει εντελως το εργο).
ενας καλοστεκουμενος πενηνταρης γαμαει ΑΝΕΤΑ μια ωραια 38αρα ,κατι που στην δυση θεωρειται μεγαλη επιτυχια.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τελος οι καλυτερες γυναικες οσον αφορα σε εμφανιση αλλα και σε συμπεριφορα ειναι Αμερικανιδες , ετη φωτος μπροστα απο τις βλαχοευρωπαιες
Γουστάρουν όμως αραπάδες τύπε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σας εβαλα στο θεμα μπλασκου την γνωμη διμητρακι για μενα ενος ανθρωπου που κραζει ολους.
ακομα αν διαβασετε παλια ποστ λεει ο διμιτρακης σε καπειον που με προσβαλε αντι να κραζεις τους ψευτες
τα εβαλες με εναν που γραφει αληθεια.θα ποσταρα και πιο παλλια του διμητρακι που εγραφε για μενα στην οδυσσο πριν αρχισω να γραφω και οτι βρισκω κοπελιτσες που δεν ζητανε τιποτα αλλα οχι κανενα επιπεδου γκομενες.με αλλες τουριστιες που ερχονται οδυσσο απο μικρες πολεις επαρχια.ολα αυτα σαν απαντηση στον παιδαρα βαλκανιο πουτσαρα που εχει δει μονο ο κανενας χαχαχαχ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
+1
απλα μια διορθωση ,10ετια μικροτερη η γκομενα ειναι νορμαλ ουκρανια και το γνωριζεις αρκετα καλα (μπορει και δυο τρια χρονια περισσοτερο ,μεχρι εκει ομως γιατι μετα απο μεγαλυτερη διαφορα και πανω αλλαζει εντελως το εργο).
ενας καλοστεκουμενος πενηνταρης γαμαει ΑΝΕΤΑ μια ωραια 38αρα ,κατι που στην δυση θεωρειται μεγαλη επιτυχια.

Τάσο τα 10 χρόνια είναι εφικτά μόνο αν είσαι ανταγωνιστικός.

Αν είσαι 45,κλέβεις και από πάνω  δέκα χρόνια και παρουσιαζεσαι 35,μετά μας γράφεις ότι χτυπάς τζάμπα πιτσιρίκες 8άρια και την πρωην Miss Kamenets Podolsky,τότε παρουσιαζεις μια εικόνα που ΔΕΝ υπάρχει.

Παράδειγμα.
-Βγήκα Carribean και καμάκωσα τζάμπα 25χρονο μοντέλο.
-Και γιατί ήρθε μαζί σου Kman;
-Για την ελπίδα και για τα ωραία μου μάτια. :rolleyes:

Η αλήθεια όμως έχει ως εξής:
Μια εμφανίσιμη 25χρονη βγηκε για μεροκάματο,είδε τον kman που
είναι τόσο εμφατικό πως ειναι διακεκριμένος πορνοτουρίστας χρυσος χορηγός,που παίζει και να μην του
ζήτησε καν μπροστάντζα λεφτά.
Ήξερε απλά ότι ειναι έμπειρος παίκτης και ότι θα τηρήσει  πιστά τους άγφραφους κανόνες του σπονσορινκγκ.

Όσο περι 38αρας που έγραψες...
Ας γραψει ο 50άρης μέλος που με προσέγγισε μολις χθες και πρόκειται να γίνει μονιμάς Πράγα,
τι του είπα περί καμακιού,mamba,κ.λ.π.
Ότι πολύ όμορφες γυναίκες 37+,που μπορει να ειναι χωρισμένες,με παιδιά ή χωρις,κ.λ.π.
μπορεί άνετα να τις καταφέρει.

Πάρα πολλοί καλοστεκούμενοι Γερμανοί 50αρηδες έχουν ερωμένη ή σχέση γυναίκα 37+ στην Πράγα και κατεβαίνουν κάθε ΣΚ.Τους έβλεπα Florenc,αεροδρόμιο,κ.λ.π.

@DRLOVE συμφωνώ γενικά σε πολλά από αυτά που γράφεις,απλά θεωρώ ότι τα γραφόμενά σου είναι 100% λογική.Ίσως για αυτό εχεις και τέτοια εντύπωση για τις Πολωνέζες.Εμένα η Wingwoman μου στην Κολωνία ηταν Πολωνέζα και μαζί με τις φίλες της ήταν εγγύηση για σουρεάλ βραδιές.

@Χάρη τη γνώμη του Δημητράκη για σένα; :grin:
Γιατί δεν βάζεις και τη γνώμη του Πατήρ Κλεομένη,της Λουκά και των υπόλοιπων ηρώων της ελληνικης trash tv;

@Hellenes Να σαι καλά που έγραψες,ενισχύσες ακόμη περισσότερο το προηγούμενο post μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom