D
dude901123
Επισκέπτης
Το απέρριψα για τον ίδιο λόγο που εσύ το λάτρεψες. Οι γυναίκες στο Κίεβο είναι πονηρεμένες, περισσότερο από το μέσο όρο της Ουκρανίας και δη της Ουκρανικής επαρχίας και στα πρήζουν συνήθως περισσότερο από ότι στην επαρχία. Σύμφωνα με ότι διαβάζω από τους φίλους όταν μιλάνε για 2,3 ραντεβού πριν σου κάτσουν τη στιγμη που τα προετοιμασμένα ραντεβού που κάνω εγώ επαρχία καταλήγουν άμεσα στο κρεβάτι αμέσως μετά το πρώτο ραντεβού. Πολύ σπάνια έχει χρειαστεί δεύτερο ή τρίτο ραντεβού και όσες φορές έγινε ήταν για γκόμενα που δεν είχα προετοιμάσει αλλά απλά είχα συνομιλήσει και αναπάντεχα την έβαλα στο προγραμμα λόγω κάποιας αλλαγής προγράμματος. Παρόλα αυτά οι 2 που συνάντησα Κίεβο όταν είχα ανέβει μου είχαν κάτσει άμεσα και μάλιστα η μία με φιλοξένησε σπίτι της τη δεύτερη φορά που ανέβηκα παρέα με το σκύλο και τη γάτα της. Αλλά επειδή κυκλοφόρησα λίγο και ξεναγήθηκα αρκετά όπως και συνομίλησα πολύ πριν ανέβω αλλά και μετά δεν είδα αυτό που ήθελα να δω ώστε να το εντάξω το Κίεβο στα επιθυμητά μέρη για εμένα.Εσύ έχεις γράψει οτι πήγες Κίεβο και το απέρριψες.Οντως ο Γκλοκ είναι επιλεκτικός με τις εμφανίσεις το είδα στη Ρόδο αυτό.Αν και Κίεβο θα είχε επιλογές,επαρχία όντως είναι περιορισμένες.