Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Παιδια μηπως γνωριζουμε που συμφερει να κανουμε συναλλαγμα?Να προτιμησω αεροδρομιο?
Και στο αεροδρόμιο του Κιέβου στο ισόγειο συνήθως έχει καλές τιμές. Οι πιο καλές τιμές όμως είναι στις τράπεζες που είναι λίγο καλύτερες συνήθως από τα ανταλλακτήρια. Βέβαια πρέπει να δεις διαδικτυακά τις τιμές που βγάζουν κάθε μέρα γιατί αλλάζουν, αλλά για να μπεις στον κόπο να ψάξεις για τις καλύτερες τιμές συναλλάγματος πρέπει να έχεις σκοπό να κάνεις κάποιο σοβαρό ποσό. Αλλιώς τζάμπα χάνεις το χρόνο σου που όπως λέει ο ΚΜΑΝ είναι χρήμα  :takethis: :takethis: .

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παιδια μηπως γνωριζουμε που συμφερει να κανουμε συναλλαγμα?Να προτιμησω αεροδρομιο?

Οχι.Αεροδρόμιο δεν έχει καλές ισοτιμίες.Καλύτερα είναι τα ανταλλακτήρια στο Μαιντάν.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Οι αμερικανιδες τον φυσανε τον παρα σε οποιο μερος και αν επισκευπτουν ξοδευουν αβερτα
αμα εχουν περασει τα πρωτα ηντα σαν αυτες που εβαλες τύπε σου βγαζουν και χαρτζιλικι ;)

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Στέλνω καμιά φορά αλλά όχι συχνά πριν τις γνωρίσω.Εννοειται μόνο μια φορά και όχι πολλά.Συνηθως κλαίγονται και είναι επίμονες.
Συνήθως τα λαμόγια δεν μπορούν να με καλιμπραρουν σωστά γιατί έχω εμπειρία και αναγνωρίζω αμέσως ποιες είναι fake.Μου έχει τύχει όμως γκόμενες που γάμησα να μεταμορφωθούν σε λαμόγια.
Η Αμερικανίδα τι μήνυση έκανε?Γενικά με Αγγλίδες,Αμερικανίδες μπορεί να σε κατηγορήσουν για βιασμό αν θεωρήσουν ότι τις εξαπάτησες ή μετανιώσουν.
καλα, ουτε ξερω ποια φορα ειναι που επιβεβαιωνομαι που σας λεω οτι ο Κμαν ειναι παραδειγμα προς αποφυγιν και τιτανοτεραστιος μαλακας.

αυτα που κανει και παρουσιαζει δηθεν σαν τακτικες και παιξιμο, ειναι οι καραμπινατες μαλακιες που κανανε οι ιντερνετικοι πιρφοροι τη δεκαετια του 90 οταν πρωτοξεκινησαν τα dating sites και πισω απο τη φωτογραφια της μουναρας που ζηταγε λεφτα ηταν ενας μαντραχαλος ουκρανος με μπυροκοιλι και τριχες στα αυτια.

Σημερα που μεχρι και ο πιο ασχετος γνωριζει πως δουλευει το νετ και γνωριζει οτι λεφτα δε στελνεις ποτε σε αγνωστη, ο Κμαν μας εχει αραδιασει 200 σελιδες μαλακιες και πιπες και βαζει φωτογραφιες απο προφιλ γυναικων που ουτε τις εχει δει ποτε απο κοντα, ουτε ξερει καν αν τα προφιλ ειναι αληθινα και οι οποιες τον δουλευουνε στα ισια και του μασουλανε κατοσταρια και διακοσαρια. Τι αποδεικνυει ηθελα να ηξερα με αυτα? Οτι ειναι μαγκας που πληρωνει 100 και 200 ευρω προκαταβολικα σε μια αγνωστη που δεν ξερει καν αν ειναι γυναικα, απλα για να του μιλησει στο ιντερνετ? Μιλαμε σοβαρα? Και ακομα δεν τον εχετε πιασει με τις κλωτσιες αυτο τον ηλιθιο που παρουσιαζει το "παιξιμο" του και ως οδηγο για καμακι? Ειστε σοβαροι ρε?

Επισης αν και μας το παιζει μπρουκλης, ειναι τοσο ασχετος με το χρημα και πως διακινειται που καθεται και στελνει στις καριολες που τον δουλευουνε λεφτα με western union και πληρωνει τα κερατα του σε προμηθειες! Και κοροϊδο και θυμα δλδ!

ο Κμαν ειναι παραδειγμα προς αποφυγιν, οτι λεει ειναι ψεμμα και επικινδυνο για οποιονδηποτε. Αυτος ο ηλιθιος πρεπει επιτελους να απομονωθει και να μπαναριστει, παιρνει κοσμο στο λαιμο του καταλαβετε το!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φωτό από τα πόδια του μοντέλου που γνώρισα Carribean.Θα την φέρω Αθήνα τον Απρίλιο για πούτσους.

bbMfT6.jpg

2FmNJM.jpg

XMCSUg.jpg

Ζητάνε βέβαια συνέχεια λεφτά με έχουν ξεμουφλιάσει.
Αν και αυτό το μοντέλο ζητάει λίγα,είναι οικονομική.
Εντωμεταξύ μπήκα τίντερ και ξεσκίστηκα στα match.Δεν ήξερα οτι είμαι τόσο γοητευτικός.Για να δούμε πόσα ζητάν οι τιντεριώτισσες.

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
1
Βαλκανιοι και θεωρίες του κώλου  :jerking: Μόνο οι γηγενής ξέρουν τον σωστό τρόπο να τρέχουν πίσω τους τα ξέκωλα

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
H Κολλητη της πρωην μου την τριτη φορα που με επισκεπτηκε την κουβαλησε μαζι της :dancing:
Αμερικανικη σχολη rules  :rockon: και χωρις πολλες απαιτησεις.....

Φίλε, είναι 45αρες στο νερό αυτές, μπορεί και 50αρες. Αποδυνκνύουν ότι άμα το παλέψει μια γυναίκα μπορεί να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση (δηλ στα 50 τέτοια μπορεί να γαμάει ο καλός παίκτης χωρίς σπονσοριλίκι).

Αν εξαιρέσεις το σιλικονάτο βυζί, ανατολική ευρώπη βρίσκεις ίδιο επίπεδο 20 χρόνια νεότερες άμα είσαι 35 και καλός παίκτης.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Βαλκανιοι και θεωρίες του κώλου  :jerking: Μόνο οι γηγενής ξέρουν τον σωστό τρόπο να τρέχουν πίσω τους τα ξέκωλα
το παλεύουν οι βαλκάνιοι τύπε οσο μπορουν,εδω υπάρχουν αναμεσα τους τύποι που τους λένε για ελεεινιδες για αμερικάνες :uglystupid: οτι να ναι δηλαδη, πάρε βιντεο απο σλαβικα μουνολιβαδα,απλές γκομενες μουνάρες που κυκλοφορουν αδεσποτες, στα γρηγορα  τσεκαρετε στο 1:57-2:10 6:33-6:53 14:17-14:22
αν και όλο το βιδεο ειναι γεματο και βασικα στο τέλος τον Σλάβο  στο 25:25

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
το παλεύουν οι βαλκάνιοι τύπε οσο μπορουν,εδω υπάρχουν αναμεσα τους τύποι που τους λένε για ελεεινιδες για αμερικάνες :uglystupid: οτι να ναι δηλαδη, πάρε βιντεο απο σλαβικα μουνολιβαδα,απλές γκομενες μουνάρες που κυκλοφορουν αδεσποτες, στα γρηγορα  τσεκαρετε στο 1:57-2:10 6:33-6:53 14:17-14:22
αν και όλο το βιδεο ειναι γεματο και βασικα στο τέλος τον Σλάβο  στο 25:25

Σιγά τις γκόμενες,στο Καιμακτσαλάν έχουμε καλύτερες :S

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Φωτό από τα πόδια του μοντέλου που γνώρισα Carribean.Θα την φέρω Αθήνα τον Απρίλιο για πούτσους.

bbMfT6.jpg

Ωραία πόδια,την επόμενη φορά που θα πάω Κίεβο θελω να μου δώσεις στοιχεία.
Δεν υπόσχομαι χορηγία,αλλά εφάπαξ διακριτική προπληρωμή.

Εχω βάλει λεφτά σε κουτί σοκολατάκια,μέσα σε λουλούδια,μέσα σε βιβλίο,κ.ά.
Κάπου στα κρυφά θα της τα ακουμπήσω κι αυτής,όχι τίποτα άλλο,μην νομίζει ότι την πέρασα και για πουτάνα. :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Κάπου στα κρυφά θα της τα ακουμπήσω κι αυτής,όχι τίποτα άλλο,μην νομίζει ότι την πέρασα και για πουτάνα. :grin:

Δε νομίζω γιατί κωλυεται(ζηλεύει) να φέρει τη φίλη της Αθήνα που γλωσσοφιλιαζα μπροστά της οπότε δεν της κάνω χάρες.

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16

Κάπου στα κρυφά θα της τα ακουμπήσω κι αυτής

ε ρε νωντας που σου χρειαζεται κι εσενα :S :S :S

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.657
Πόντοι
1.706

ε ναι
Μην το κανεις στα ισα και την προσβαλεις

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Δε νομίζω γιατί κωλυεται(ζηλεύει) να φέρει τη φίλη της Αθήνα που γλωσσοφιλιαζα μπροστά της οπότε δεν της κάνω χάρες.

Δεν κατάλαβα τίποτα  :S

Κανά τηλεφωνάκι θα παίξει να την βοηθήσω και εγώ την κοπέλα να πάρει καμιά φουστίτσα που ζαχάρωσε ή όχι; :think:

ε ρε νωντας που σου χρειαζεται κι εσενα :S :S :S

Τύπε μάλλον δεν έχεις εμπειρία από Σλάβες πουτάνες,που θέλουν να πιστεύουν ότι δεν είναι πουτάνες  :S

CXfJVef.jpg

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656

bbMfT6.jpg

2FmNJM.jpg

XMCSUg.jpg

Ζητάνε βέβαια συνέχεια λεφτά με έχουν ξεμουφλιάσει.
Αν και αυτό το μοντέλο ζητάει λίγα,είναι οικονομική.
Εντωμεταξύ μπήκα τίντερ και ξεσκίστηκα στα match.Δεν ήξερα οτι είμαι τόσο γοητευτικός.Για να δούμε πόσα ζητάν οι τιντεριώτισσες.
παλι κωτσο σε πιάσανε μου φαίνεται τα ξυλαγκουρα δηθεν μοντέλα...
Σξηντα κοντεύεις.. Ποτε θα στρώσεις?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
φιλε μετα απο αυτη την ερωτηση η συμβκυλη ειναι μια..
Μην πας... Είσαι τεταρτα μεσανυχτα απι ανατ ευρωπη...
Πηγαινε δυο φορες μπιτολα σολι η μια με αλλαν σοφια κι ελα για επανεξέταση  :ban:

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
φιλε μετα απο αυτη την ερωτηση η συμβκυλη ειναι μια..
Μην πας... Είσαι τεταρτα μεσανυχτα απι ανατ ευρωπη...
Πηγαινε δυο φορες μπιτολα σολι η μια με αλλαν σοφια κι ελα για επανεξέταση  :ban:

Δεν είναι θέμα αν. ευρώπης, τα αεροδρόμια παγκοσμίως κλέβουν στις ισοτιμίες.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Οντως δε θέλουν να προσπαθήσουν.Λες στον άλλον να στρώσει κώλο να βγάλει λεφτά ή να σκοτωθεί στο κυνήγι από γκόμενες,δεν το θέλει.Θέλουν τις εύκολες λύσεις,παραμύθια,πλαστά πεντακοσάρικα κτλ.
Εγώ τα γράφω χωρίς διπλωματία όπως πραγματικά είναι.No pain no gain.Ολοι ξεκινήσαμε από κάπου.Εγώ όταν ξεκίνησα δεν υπήρχε ίντερνετ και έπρπεπε να τα μάθω όλα επί τόπου επισκεπτόμενος τα μέρη μέσω δοκιμής και λάθους.Εμενα μια μέρα σε κάθε πόλη για να τη ζυγίσω.
Τώρα υπάρχει ίντερνετ,πληροφορία και παρόλα αυτά πολλοί θέλουν το εύκολο,τζάμπα γαμήσι χωρίς να κουνηθούν από τη θέση τους χωρίς καμιά προσπάθεια και θυσία.
Αμα ήταν έτσι θα γαμούσαν όλοι.Θέλει κόπο δηλαδή επένδυση και προσπάθεια.
Εγώ έφαγα πέρυσι 18000 ευρώ στα γούστα και στα ταξίδια,εσύ έφαγες 35000 ευρώ(6 μήνες Τσεχία 20000,10000 ευρώ το κάστινγκ).Αυτοί νομίζουν οτι θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα ξοδεύοντας το ένα δέκατο των χρημάτων και με το εικοστό της εμπειρίας.
Μετά είναι για rude awakening.Γυρνάνε άφραγκοι και αγάμητοι και κατηγορούν την παγκοσμιοποίηση,την ΕΕ,εμένα,τα smartphones,το ίντερνετ κτλ.

Έτσι είναι no pain, no gain. Και σου λέω για άλλη μια φορά το social background το σλάβικο το έχεις καταλάβει καλά.

Αλλά γενικώς κάνεις ένα λάθος, το ίδιο λάθος κάνει και ο Dr Love. Νομίζετε ότι οι γυναίκες επίλέγουν ποιον θα γουστάρουν. Ελπίζω ο ΒΠ να καταλάβει τι εννοώ γιατί βαριέμαι να το εξηγώ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Αλλά γενικώς κάνεις ένα λάθος, το ίδιο λάθος κάνει και ο Dr Love. Νομίζετε ότι οι γυναίκες επίλέγουν ποιον θα γουστάρουν. Ελπίζω ο ΒΠ να καταλάβει τι εννοώ γιατί βαριέμαι να το εξηγώ.

Kατάλαβα τύπε,συμφωνώ 100%,αλλά δυστυχώς εδώ δεν είναι κατανοητες και κοινώς αποδεκτες άλλες πιο απλες έννοιες,τζαμπα θα την κάνεις τέτοια ανάλυση.

Δεν λέω ότι ο περισσοτερος κόσμος είναι χαζός και δεν καταλαβαίνει.
Απλά έχει άλλη θεώρηση περί του τι είναι γυναίκα και πως αυτή λειτουργει,οπότε είναι αδύνατο να αποδεχθεί αυτό που έγραψες.

παλι κωτσο σε πιάσανε μου φαίνεται τα ξυλαγκουρα δηθεν μοντέλα...
Σξηντα κοντεύεις.. Ποτε θα στρώσεις?

Μια χαρά μούναρος είναι,την έχει postάρει ολόσωμη και σε άλλες φωτό.
Μπούτι,γάμπα,γόνατο,όλα είναι εκεί καλοσχηματισμένα.Τα δάχτυλα φαλτσάρουν λίγο,αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.

Τηλέφωνο δεν δίνει όμως ούτε σε εμένα που είμαι βαφτιστικό του,
μη του τη γαμήσουμε και σπάσει ο παρθενικός υμένας :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom