Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πηγαμε στο chi , γαματο κλαμπ πραγματι.
εκλεισα τραπεζι στην εισοδο , 10000 grivna(300 ευρω) ελαχιστη καταναλωση ειχε και με το μπουκαλι ουισκι στα 2800 οποτε ανοιξαμε δυο.
Ο δικος μου που μενει Λονδινο επαιξε με 9αρι , ανταλαξανε insta και θα βρεθουνε προφανως το βραδυ.
Απο τα διαμερισματα πηρα 7αρι εικοσι χρονων με 2000 grivna.

Τα διαμερίσματα είναι η πιο ασφαλής και φτηνή λύση.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Πηγαμε στο chi , γαματο κλαμπ πραγματι.
εκλεισα τραπεζι στην εισοδο , 10000 grivna(300 ευρω) ελαχιστη καταναλωση ειχε και με το μπουκαλι ουισκι στα 2800 οποτε ανοιξαμε δυο.
Ο δικος μου που μενει Λονδινο επαιξε με 9αρι , ανταλαξανε insta και θα βρεθουνε προφανως το βραδυ.
Απο τα διαμερισματα πηρα 7αρι εικοσι χρονων με 2000 grivna.

Έχει την καλύτερη ποιότητα. Και είναι το μόνο που αξίζει να πάρεις τραπέζι.

Βέβαια, η κανονική τιμή είναι 6K grivna (200 EUR), οπότε αν ξαναπάτε σήμερα ζητήστε αυτή την τιμή. 

Για πες λίγο από κατάσταση τι έπαιζε? Τι ώρα φθάσατε? Είχε αρκετές δυνατές μόνες τους ή ήταν σε τραπέζια? Η γκόμενα που γνώρισε ο φίλος σου ήταν με φίλες ή με μεικτή παρέα?

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Εγω θέλω να δηλώσω πως γνωρίσα αρκετά μέλη απο εδω και εντύπωσιαστηκα απο το επίπεδο τους..Και μορφωτικο και σαν προσωπικοτητες και κυρίως σαν χαρακτήρες...Δεν θυμάμαι πιο παιδί έγραφε πως ο μέσος ταξιδεύτης Έλληνας είναι χαμηλού επίπεδου (νομίζω ο ΒΠ) αλλά έχει πέσει τελείως εκτός. Πρόκειται για ανθρώπους αρκετά πάνω απο τον μέσο όρο κυρίως στην αντίληψη, στον επαγγελματικό τομέα κλπ. Και ο Τάσος και οι λοιποί πρόκειται για άτομα έξω καρδιά, με οικονομική άνεση και εμφάνιση μια χαρά και οχι παραμυθαδες..Ακόμα και αν ανταλλαξαμε κάποιες κουβέντες χαζο παρεξήγησεις στο παρελθόν τελικά από κοντά καταλαβαίνεις πως αυτοί που ταξιδεύουν είναι τελικά οι άνθρωποι που έχουν μάθει να αναζητούν το κάτι παραπάνω και οχι οι κομοιρηδες αγαμητοι που απλά δεν βρίσκουν γυναίκα στην Ελλάδα.

Μα και από τα γραφόμενα των ανθρώπων φαινόταν ότι είναι σοβαροί οι συγκεκριμένοι, κρίμα που δεν μπόρεσα να ανέβω. Άλλαξες καθόλου γνώμη για το Chi δόκτωρ?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν πηγα στο chi. Βασικά παίζουμε άλλες κατηγορίες με τα παιδιά..Εγω κυνηγάω απλες 20χρονες μικρές φοιτητριες the girls next door...Αυτές με ανάβουν με ραντεβού στα  mac Donald's να μου ζητάνε κλπ χαχαχα..

Τα παιδιά ψάχνουν για 8+ οπότε τέτοια μαγαζιά είναι μονόδρομος..Αλλα χρειάζεσαι και ισχυρή οικονομικη δυναμη που εγω δυστυχώς δεν κατεχω. Δηλαδή το 8αρι που θα γνωρίσεις εκεί θέλει μετά και ακριβό εστιατόριο κλπ..Αν είχα χρήμα μπορεί και να το έκανα..

Στα φοιτητικα μαγαζιά εφαγα πάντως μέχρι τώρα μια 20χρονη που γνωρίσα με τον Σπύρο την Τρίτη και φασωσα αρκετες. Συν αλλη μια κατάφερα απο caribbean 24αρα....Δυο μέχρι τώρα αλλα χρειάστηκαν 3 ραντεβού η καθεμία ( είμαι απο την προηγούμενη εβδομάδα εγω).

Γνωρίσα και μια ακόμα κοπέλα που δουλεύει στο caribbean σαν λουλούδου που μου αρέσει πολύ αλλα δεν θα την προλάβω παει για το επόμενο ταξίδι..Τη  έβγαλα μόνο ένα ραντεβού και μεθαύριο φεύγω.

Δεν έπαιξα διαδίκτυο αυτήν την φορά για την πάρεα ήρθα πιο πολύ και τον χαβαλέ...Αλλα έστω και δυο που κατάφερα με μηδενική προετοιμασία θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερός. Τηλέφωνα πήραμε πάρα πολλα χρόνος να τις βγάλεις δεν υπάρχει!!! Γιατί να μην ζούμε ενα τριμηνακι εδω:(

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ξεχάστε τα clubs με τους Αραβοτουρκους και τις χαζες που πάνε εκεί να πιούν τσάμπα coctails.. Βγάλτε ραντεβουδάκια τις κοπέλες απο το διαδίκτυο να είστε cool και άνετοι και θα περάσετε τέλεια!!

Μην στηρίζεστε στα clubs Κίεβο. Internet!!!Internet!!!Internet!!

Τα παιδιά ψάχνουν για 8+ οπότε τέτοια μαγαζιά είναι μονόδρομος..Αλλα χρειάζεσαι και ισχυρή οικονομικη δυναμη που εγω δυστυχώς δεν κατεχω. Δηλαδή το 8αρι που θα γνωρίσεις εκεί θέλει μετά και ακριβό εστιατόριο κλπ..Αν είχα χρήμα μπορεί και να το έκανα..

Στα φοιτητικα μαγαζιά εφαγα πάντως μέχρι τώρα μια 20χρονη που γνωρίσα με τον Σπύρο την Τρίτη και φασωσα αρκετες. Συν αλλη μια κατάφερα απο caribbean 24αρα....Δυο μέχρι τώρα αλλα χρειάστηκαν 3 ραντεβού η καθεμία ( είμαι απο την προηγούμενη εβδομάδα εγω).

Γνωρίσα και μια ακόμα κοπέλα που δουλεύει στο caribbean σαν λουλούδου που μου αρέσει πολύ αλλα δεν θα την προλάβω παει για το επόμενο ταξίδι..Τη  έβγαλα μόνο ένα ραντεβού και μεθαύριο φεύγω.

Δεν έπαιξα διαδίκτυο

Μιλάμε για το βασιλιά της κωλοτούμπας ή μένει ο τίτλος για άλλους σύγχρονους?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ξαναχτυπησε kman...

Αστο μην γράφεις γιατί θα σε πάρουν στο ψιλό...Οι περισσότεροι εδω συμφωνησαν στα τραπέζια που τα λέμε πως σαν το διαδίκτυο δεν υπάρχει αν κυνηγάς 6,5 αρια..Ολοι καθολικη αποδοχή.

Σου έγραψα θεωρώ τον εαυτό κου Πολύ τυχερό γαι τις δυο που κατάφερα και δεν θα το ξαναεκανα..Ξέρεις γιατί? Γιατί εχω βγει σερι 9 νύχτες μέχρι το πρωί να κυνηγάω..ΠΕΘΑΝΑ στην κουραση και στην αυπνια..Εννοείται αν είχα ετοιμάσει διαδίκτυο δεν θα τα περνούσα ολα αυτά!! Αλλα είναι η παρεα και απλα ακόλουθω για τον χαβαλε!!  Και ολο αυτο το ξενύχτι για να βγάλω και απο 3 ραντεβού την καθε μια για να κατσουν..Αν είχα ξεκινήσει διαδίκτυο θα ειχα απο 4 ραντεβού την μερα υπερανετα...Συνεχιζω να υποστηρίζω πως για 6,5 σαν διαδίκτυο τίποτα..

Εννοείται πως στα μαγαζιά έχει παντού Άραβες τα είδαν τα παιδιά..Εννοείται πως πρέπει να λιώσεις στην προσπάθεια και στο ξενύχτι.Και τελικά αναρωτιέσαι αξίζει αν κυνηγάς μέχρι 7αρια?Αν δεν ήταν η πάρεα η απάντηση είναι οχι για μένα.Απλα επειδή είμαστε διακοπές άλλαζει είναι ο χαβαλές των παίδιων στην μέση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάλι τα ίδια λέμε.Γιατί να πας για 6.5 όταν παρελαυνουν διπλα σου τα οχταρια?Θα πάω τώρα το Σάββατο αν αναρρωσω απο αυτό το γαμημένο κρύωμα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Γιατί τα 8αρια θέλουν Μαρούλι...Αν δεν είναι χρήματικο είναι ακριβα εστιατόρια,δωράκια κλπ...Εγω θέλω τσάμπα πόσες φορές να το γράψω!! Τσάμπα 8αρι Κίεβο βγαίνει ενα στα 10.000 απο ξένο.

Τα 6,5 Κίεβο είναι γεμάτα 7αρια Ελλάδα..Εμένα με ανάβουν αυτά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γιατί τα 8αρια θέλουν Μαρούλι...Αν δεν είναι χρήματικο είναι ακριβα εστιατόρια,δωράκια κλπ...Εγω θέλω τσάμπα πόσες φορές να το γράψω!! Τσάμπα 8αρι Κίεβο βγαίνει ενα στα 10.000 απο ξένο.

Τα 6,5 Κίεβο είναι γεμάτα 7αρια Ελλάδα..Εμένα με ανάβουν αυτά.

Μα αυτό λέω.Για αυτό και έχω ανοίξει θρεντ για σπονσορινγκ που περιγράφω ακριβώς τα ποσά.
Είναι βέβαια ωμό και μη διπλωματικό αλλά περιγράφει ακριβώς τι παίζει στον κόσμο των οχταριων.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Παιδες οταν λετε "ακριβα εστιατόρια" τι ακριβώς εννοείτε?
Πανω απο 3000UAH για 2 ατομα?

Γιατι αν ειναι να σου κατσει ενα 8αρι μετα απο αυτο, ισως και να αξιζει η προσπαθεια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Γιατι αν ειναι να σου κατσει ενα 8αρι μετα απο αυτο, ισως και να αξιζει η προσπαθεια.

Δεν κάθεται καμιά γκομενα μόνο και μόνο επειδή την πηγες σε ακριβό εστιατόριο.Θελουν αμέσως αγορά δώρου ή ζεστό χρήμα επιπλέον.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το ακριβό εστιατόριο εννοούμε την δυναμική να της αποδείξεις πως έχεις χρήμα οπότε θα προχωρήσει μαζί σου γιατί έχει να κερδίσει απο σένα.. Οχι απλα να παει να φαει σε ενα εστιατόριο.. Τώρα αν είσαι μάγκας και την πείσεις απλα και μόνο με το εστιατόριο για το ποιος είσαι είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο.

Εγω δεν ασχολούμαι με το άθλημα. Αν δεν έχεις χρήμα είναι δύσκολο να το προσποιηθείς είναι έμπειρες αυτές.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Τετοιες μερες το 1821, ο Αλέξανδρος Υψηλαντης, αφησε τα μολδοβο ουκρανο ρωσσικα παζαρια που επωλουντο οι αναμαλλιασμενες σλαβες υπηρετριες ανα σετ, στην τιμη ευκαιριας της μιας και τα παλατια με τις βιτζιοζες κυριες επι των τιμων, περασε τον Προυθο και εισεβαλε στην βλαχομπογδανια, εναντια στους τουρκομογγολους.
Κυκλοφόρησε από το Ιάσιο την επαναστατική του προκήρυξη, προς το «Πανελλήνιο», «Μάχου υπέρ πίστεως και πατρίδος» και προς τους «εν Βλαχία Ουκραινια και Μολδαυΐα Ελληνας».

«Άνδρες Έλληνες, ερωτοτουριστες όσοι ευρίσκεσθε εις Μολδαυίαν και Βλαχίαν. ιδού μετά τόσων αιώνων οδύνας μνημονιων απλώνει πάλιν ο Φοίνιξ της Ελλάδος μεγαλοπρεπώς τας πτέρυγας του, και προσκαλεί υπό την σκιάν της Δραχμης αυτού τα γνήσια και ευπειθή τέκνα της! Ιδού η φίλη ημών πατρίς Ελλάς ανυψώνει μετά Θριάμβου τας προπατορικάς της σημαίας εις ποδοσφαιρικα γηπεδαν!
Ο Μωρέας, η Ηπειρος, η Θεσσαλία, η Σερβία,ή Βουλγαρία, τα νησιά του αρχιπελάγους, εν ενί λόγω η Ελλάς άπασα έπιασε τα όπλα, δια να αποτινάξη τον βαρύν ζυγόν των ευρω πεων γερμανο βαρβάρων, και ενατενίζουσα εις το μόνον νικητήριο όπλον των ορθοδόξων, τον τίμιον λέγω και ζωοποιόν Σταυρόν, κράζει μεγαλοφώνως υπό την προστασίαν μεγάλης και κραταιάς Δυνάμεως ξανθου γεννους: Εν τούτω τω σημείω νικώμεν! και σας γαμωμεν.
Ζ ήτω η ελευθερία!»
«Και εις τας δύο ταύτας φιλικάς μας επαρχίας, μολδαβορομουνων,  σχηματίζεται σώμα πολυάριθμον καυλεων ανδρείων συμπατριωτών, δια να τρέξει εις το Ιερόν έδαφος της φίλης ημών κατεχομενης πατρίδος. Οθεν, όσοι εύχονται να ονομασθώσι Σωτήρες της Ελλάδος και είναι διεσκορπισμένοι εις διάφορα Καδηλίκια, αλλα και καπηλια σοβιετικου χωρου η ουκρανικα χαμετυπια άς τρέξωσίν εις τους δρόμους, περαν κρεας-τικ κιεβου, όπου ακούουσιν, οτι διαβαίνει τό σώμα τουτο, μπραιντ τουρ δια νά συνενωθώσι με τους συναδελφούς των πορνοτουριστας. Όσοι όμως γνήσιοι έλληνες είναι άξιοι να πιάσωσι τά όπλα, και μολοντούτο μένουσιν αδιάφοροι, πχ εις γερμανιαν ας ηξεύρωσιν, ότι θέλουσιν επισύρει εις τον εαυτόν των την μεγάλην άτιμίαν, και ότι ή πατρίς θέλει τους θεωρεί ώς νόθους και άναξίους του ελληνικού ονόματος».
Ιάσιον τη 24 φεβρουαρίου 1821.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ
Γενικός Επίτροπος της Αρχής

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
καλην επιτυχυσιαν εις αγαποτουριστας. την αγαπη μας, νικητες. ειθε η αυρα του δασκαλου να σας οδηγει

αυτην την στιγμην ενοπλα σωμματα καταδρομικων ελληνικων καμακικων  πορνοδυναμεων εισερχονται με ολας τας προφυλαξεις, ντιουρεξ-τρογιαν χορσε, εις Καριβιαν, Τσι, Σκαι  και λοιπα  χαμαιτυπια απαρταμεντι εν κιεβο.
θελει καταλαβουσιν τα εχθρικα  ουκρανικα φεμι-ναζιστικα σωματα, μετα σφοδρων μαχων κατα αραβο-τουρκο-πακι, εις αντιξοας οικονομικας συνθηκας. καταλαβατε κρεαςτικ  και  απαντα παγκακια. κρατησατε πιποσενκο  περαν γιδοπαρκ. περιορισατε εις μαιδαν τας ευρο-γκει-φριεντλι μκο και γκολντ ντιγκερς. σκοπος μετατρεψατε ατακτα ουκρανικα πορνιδια εις ορθοδοξες πορνες, αποσπασατε απο χειρας €-παπικων και μεμετιων.
προς επιγουσαν βοηθειαν σας αναμενει σωμα βατραχανθρωπων, ταχειας επεμβασις, σταμευων εις ακτας οδυσσου. πυρα υποστηριξεως εκ βασεως πυραυλων καλιμπρ συμφερουπολεος €€€. σχεδιο αντιπερισπασμου, κμανικη πολωνικη εισβολη εις θυλακαν καλλινιγκραντ, μετα προπετασμα καπνου ακολουθουμενο με φεικ νιους παρεμβολες εις τιντερ και σοσιαλ μεδια.
σε περιπτωση απωλειας θελει ο απωλεσθεις τιμηθει με ανωτατο αργυρον σοβιετικο σηδιρον σταυρο εις χειμερινον  ανακτορον πετρουπολεος, μετα  το περας σαρακοντα ημερων και της διπλης πασχαλιας. εις  περιπτωσιν τραυματιαν προσφετετε μονιμην προ-μιλφ συνοδο νοσοκομαν. πληροφοριε κυριον βλαδημιρον. εις αγιαν θελει ερθειν ικανος αριθμος τουριστων, τιμισουσιν τας ρωσσικας φιλιαν σωμματα.
τουρκοπακι ορθιο να μην μεινει.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Φωτεινο μονοπατι τα λογια του
εσύ παιδί μου μπράβο. Το ξανάγραψα έχεις ανακαλύψει το νόημα. Ο 40ης είναι παιδί κι ο πενηντάρης απλώς ένας νέος της εποχής που θα λεγε κι ο Ζαμπέτας. Βέβαια προσοχή από πορνόγερους ...
ριμπιάτα, σποκόνι νότσι, αύριο τελευταία μέρα στην δουλειά και μετά θα κυνηγάω κώλους!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
φιλος μου κυπριος παει σε πολλες πολλεις ουκρανια και πολονια μονος η με το συγκροτημα του.
ειναι τρελαμενος με κιεβ που εχει παει 7 φορες και ενα μηνα πριν παλι εκει ηταν.
εχει ερθει και οδυσσο και του αρεσε αλλα οχι σαν κιεβ.βρισκει το κιεβ φτηνοτερο και βρηκε καλα μαχαζια
με φαι και καφε στο αρενα ,σοκολατνιτσα και αλλα νεα που δεν υπηρχαν τοτε που ημουν κιεβ.
λεει λογο πολεμου εχει αρκετες κουναλητες κιεβ.πεμπτι καριμπιαν ολο πουτανες και σαβατο λεει μοιραζει.
εχει παει και σε αλλα μερη θα μου πει οταν βρει χρονο.λεει αν παω χαρκοβ εγω που μιλω ρωσικα θα τρελαθω.σαν πολη δεν του αρεσε σε σχεση με κιεβο και οδυσσο αλλα εχει πολλεσ γκομενεσ απο τις περιοχεσ διπλα με τον πολεμο.προτεινει να παω χαρκοβ γιατι λεει εσυ θα παιξεισ καλη μπαλα εκει.ο φιλος
αν και εχει εμφανιση ροκ σταρ τα βρηκε σκουρα λογο γλωσας ενω στο κιεβ ψωνιζει απο σαιτ πληρωμενο και παει σε κλαμπ για διασκεδασι.λεει να παω δνεπρο καλοκαιρι και να κανω αλλα ταξιδακια.
το προβλημα ειναι το συναισθηματικο δεσιμο με οδυσσο και αν παω τωρα ολα αυτα τα ταξιδια μετα απο 8 μηνεσ θα παω οδυσσο.θα σκεφτω μετα το ταξιδι τωρα οδυσσο που θα παω μετα αρχες ιουνη.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Έχει την καλύτερη ποιότητα. Και είναι το μόνο που αξίζει να πάρεις τραπέζι.

Βέβαια, η κανονική τιμή είναι 6K grivna (200 EUR), οπότε αν ξαναπάτε σήμερα ζητήστε αυτή την τιμή.  

Για πες λίγο από κατάσταση τι έπαιζε? Τι ώρα φθάσατε? Είχε αρκετές δυνατές μόνες τους ή ήταν σε τραπέζια? Η γκόμενα που γνώρισε ο φίλος σου ήταν με φίλες ή με μεικτή παρέα?
12 η ωρα που πηγαμε ηταν ψιλοαδειο και στις 2 ηταν φουλ.
Περνουσε η μουναρα με την φιλη της μπροστα απο το τραπεζι μας και την ρωτα ο δικος μου αν θελει ποτο , σταματησανε και αρχισε το μπλαμπλα.
Σε καποια φαση φυγανε και ξαναγυρισανε ,εμφανισιμος  35αρης ο φιλος και γουσταρε αυτη που της ειπε οτι μενει στη Λονδρα ...
Χθες βγηκανε για φαγητο στο buddha-bar και παιζει να παει να τον δει Αγγλια γιατι αυριο αυτος φευγει.

υγ ειναι καθαρο 9αρι , την ειδε και ο σπυρος.
οταν γυρισουμε θα ποσταρω καποιες φωτο της απο το insta για να καταλαβαινουμε καλυτερα γιατι επιπεδο μιλαμε.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356

Με 3000 κανεις ανετα ενα καλο τραπεζι για δυο σε κυριλε ρεστωραν.
τα 8αρια και 9αρια δεν θα τα γαμησεις ομως μονο με αυτο , απλα ειναι μια καλη αρχη για το μετεπειτα ...

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
12 η ωρα που πηγαμε ηταν ψιλοαδειο και στις 2 ηταν φουλ.
Περνουσε η μουναρα με την φιλη της μπροστα απο το τραπεζι μας και την ρωτα ο δικος μου αν θελει ποτο , σταματησανε και αρχισε το μπλαμπλα.
Σε καποια φαση φυγανε και ξαναγυρισανε ,εμφανισιμος  35αρης ο φιλος και γουσταρε αυτη που της ειπε οτι μενει στη Λονδρα ...
Χθες βγηκανε για φαγητο στο buddha-bar και παιζει να παει να τον δει Αγγλια γιατι αυριο αυτος φευγει.

υγ ειναι καθαρο 9αρι , την ειδε και ο σπυρος.
οταν γυρισουμε θα ποσταρω καποιες φωτο της απο το insta για να καταλαβαινουμε καλυτερα γιατι επιπεδο μιλαμε.

Ωραίος, σωστή περιγραφή.Είναι δυνατό το chi.

Το buddha-bar το διάλεξε αυτή? Το λέω γιατί είναι κλασσικό μαγαζί που όλες οι ελεύθερες είναι πουτάνες (τους λες γεια και λένε τιμή) και πάνε σπονσορέτες με τους χορηγούς. Έκανε κίνηση ο φίλος σου να την πάει σπίτι μετά το γεύμα?

Ας πει και ο kman τι πιστεύει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ωραίος, σωστή περιγραφή.Είναι δυνατό το chi.

Το buddha-bar το διάλεξε αυτή? Το λέω γιατί είναι κλασσικό μαγαζί που όλες οι ελεύθερες είναι πουτάνες (τους λες γεια και λένε τιμή) και πάνε σπονσορέτες με τους χορηγούς. Έκανε κίνηση ο φίλος σου να την πάει σπίτι μετά το γεύμα?

Ας πει και ο kman τι πιστεύει.

Στο Buddha Bar με έχουν πάει οι σπονσορέτς.Το θεωρούν κυριλέ μαγαζί.Μία έβλεπε τις επαγγελματίες να τσιμπάνε πελάτες και όταν της εξήγησα τι γινοτανε(έλεγε πώς οι κοπέλες είναι μόνες και οι άντρες σε παρέες και μετά έβλεπε να ζευγαρώνουν) τις επιδοκιμαζε για την επιτυχία τους στο ψάρεμα.
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι δυνατό να γαμήσεις εννιαρια αν δεν είσαι μόνιμος Κίεβο.Ισως το Chi να είναι εξαίρεση αλλά θεωρώ δεδομένη την αγορά iphoniου Χ τουλάχιστον για να έχεις πιθανότητες επιτυχίας και πάλι χλωμό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom