Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσης οι σπονσορέτς θέλουν επένδυση.Δεν τις πας σπίτι με το πρώτο ραντεβού.Οι καλές θέλουν να σκάσεις πρώτα μίνιμουμ χιλιάρα σε δώρα,ρεστοράν κτλ. δηλαδή απαιτούν μίνιμουμ 3 ραντεβου με δώρο 200 ευρώ κατά μέσο όρο σε κάθε ραντεβού συν τα έξοδα ραντεβού.
Βέβαια αν πληρώσεις τα έξοδα διακοπών δηλαδή αεροπορικό,πενταστερο ξενοδοχείο,ακριβό ρεστοράν κάθε μέρα  συν δώρο συν αποστολή χρημάτων για να έρθουν συν πληρωμή ενοικίου κάθε μήνα έχεις εξασφαλισμένο το γαμήσι.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Βέβαια αν πληρώσεις τα έξοδα διακοπών δηλαδή αεροπορικό,πενταστερο ξενοδοχείο,ακριβό ρεστοράν κάθε μέρα  συν δώρο συν αποστολή χρημάτων για να έρθουν συν πληρωμή ενοικίου κάθε μήνα έχεις εξασφαλισμένο το γαμήσι.
Αρχηγέ για γεματο 9αρι δε νομιζω οτι φτάνουν πια αυτά

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τρείς κόσμοι ενώθηκαν στο Κίεβο. Οι διαδικτυακοί παίχτες με απώτερο στόχο τα 7αρια, οι πάιχτες που κυνηγάνε τα 8+,9 που είναι διατεθειμένοι και μπορούν να μπούν στην διαδικάσια των ακριβών μαγαζιών, εστιατορίων κλπ και οι clubers που παλέυουν πίστα. Απο όλους είχαμε κάτι να μάθουμε.

Τα δικά μου συμπεράσματα είναι πως απο 8+ στο Κίεβο θέλει σπρώξιμο δώρα κλπ οπωσδήποτε όποιος και να είσαι.

Μέχρι τα 7αρια max το διαδίκτυο με πολύ καλή προετοιμασία μπορέι να αποδώσει τα μέγιστα, αν και συνήθως κινείσαι στα 6-6,5.

Στα clubs τα φοιτητίκα με δυνατή μάχη, τύχη και προσπάθεια μπορέι να βγάλεις φοιτήτρια. Αλλά θέλει δυνάμεις και τύχη. Τύχη το εννοω π.χ γιατί ενώ Τρίτη βράδυ με Σπύρο στο saxon ΘΕΡΙΣΑΜΕ νόμιζα πως ζω καταστάσεις πίστας χρυσων εποχών Πολωνίας, Σάββατο στο ίδιο μέρος πατώσαμε πλήρως-ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!!! Θέλεις επαναληψιμότητα και προσπάθεια.

Εγω αυτή την φορά έπαιξα στην τρίτη κατηγορία αλλά δεν θα το ξαναπροσπαθήσω σε τόσο μεγάλο βαθμό. Κουράστηκα υπερβολικά για ένα αποτέλεσμα που θα το πετύχαινα και διαδικτυακά.

Εγω για τσαμπέ προτείνω τον συνδυασμό πολύ καλής προετοιμασίας διαδικτύου και μάχη στα φοιτητικά μέρη σε λογικά πλαίσια (όχι κάθε μέρα μέχρι το πρωι).  Αλλά κυρίως επικεντρώνεσαι στο διαδίκτυο και αν κάτσει κάτι απο βράδυ έχει καλώς.

Αν θέλεις τώρα απο 8+ πρέπει να είσαι έτοιμος να σπρώξεις αρκετό χρήμα.

Ο καθένας διαλέγει και πάιρνει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ για γεματο 9αρι δε νομιζω οτι φτάνουν πια αυτά

Είπα τη γνώμη μου ότι ο ξένος τουρίστας δεν έχει καν πρόσβαση στα εννιαρια.Εγω δε γνώρισα ποτέ εννιαρι γιατί όλες συνοδεύονταν από Ουκρανους ή  Ρώσους φραγκατους.
Αυτά που γράφω ισχύουν για τα οχτάρια.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Ωραίος, σωστή περιγραφή.Είναι δυνατό το chi.

Το buddha-bar το διάλεξε αυτή? Το λέω γιατί είναι κλασσικό μαγαζί που όλες οι ελεύθερες είναι πουτάνες (τους λες γεια και λένε τιμή) και πάνε σπονσορέτες με τους χορηγούς. Έκανε κίνηση ο φίλος σου να την πάει σπίτι μετά το γεύμα?

Ας πει και ο kman τι πιστεύει.
Το buddha - bar το προτεινε αυτος γιατι ειχαμε παει την Πεμπτη μαζι και μας αρεσε , δυνατες γευσεις στο φαγητο. Οχι δεν εκανε κινηση , οπως ειπα την ψηνει για Λονδινο ... τωρα αν θα παει αυτη θα δειξει την επομενη βδομαδα.
Χθες ειμασταν σε ενα πολυ καλο κινεζικο που το ηξερε ο Σπυρος , για αυτον η συγκεκριμενη γκομενα ειναι 8 με 8.5 , για μενα 9.
Θα ποσταρω φωτο αργοτερα , το θεμα ειναι συμφωνησαμε οτι ειναι μουναρα και εγινε παιχνιδι μεσα στο chi.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Το buddha - bar το προτεινε αυτος γιατι ειχαμε παει την Πεμπτη μαζι και μας αρεσε , δυνατες γευσεις στο φαγητο. Οχι δεν εκανε κινηση , οπως ειπα την ψηνει για Λονδινο ... τωρα αν θα παει αυτη θα δειξει την επομενη βδομαδα.
Χθες ειμασταν σε ενα πολυ καλο κινεζικο που το ηξερε ο Σπυρος , για αυτον η συγκεκριμενη γκομενα ειναι 8 με 8.5 , για μενα 9.
Θα ποσταρω φωτο αργοτερα , το θεμα ειναι συμφωνησαμε οτι ειναι μουναρα και εγινε παιχνιδι μεσα στο chi.
το βουδα μπαρ εγραψα πριν 3 χρονια ειναι καραπουταναρες μεσα 100% επαγγελματιες που
δουλευουν για το μαχαζι.εγραψα και για τον κυπριο φιλο μου που πηγε και δεν ξαναπατησε κιεβ χαχαχχ.
για πουθενα δεν ψηνετε η γκομενα του βουδα,ελπιζει να της στειλει κανενα φραγο ο δικος σου να λαδωσει
λιγο το στοματακι.δεν υπαρχουν και το ξερεις ρε τασο αυτα,η γκομενα του βουδα ειδε τον αλλον και θελει να παει αγγλια.οι κοπελες τον πρακτορειον γαμου θα εφευγαν ολες τοτε αν ηθελαν να ζησουν αλλου.υπαρχει ανθρωπος που θα αλλαζε το κιεβ με την αγγλια?καμια γιαγια πρωην πουτανα 65 βλεπω με κανα γερο εγγλεζο που την βρηκε σε σαιτ που ψαχνωνται.μεχρι ματσωμενο ινδο ειδα με 45 ρωσιδα μπαζο καραπουτανα και ξοδευετε αγρια πανω της.ο ινδος οραιος,δεν μοιαζει με πακισ ουτε μελαμψος γυρο στα πενηντα με πολλα λεφτα.για τους αλλους με τα ραντεβουδακια και τηλεφωνα αν κανω βολτα στο χρισατικ
να σου φερω ενα τηλεφωνικο καταλογο.ποτε δεν μου απαντουσαν η αν απαντουσαν καταλαθος μετα δεν μου ξανα απαντουσαν.μερικες που με πηραν απο μονες μετα απο 3 μερες ερχωνταν χρισατικ με φιλες και με επερναν να τισ ταισω και εφευγαν.πολλες με καλουσαν σπιτι,λενε παρα τουρτα,ψωνια σε περιμενω.πηγαινα και ηταν φιλες η και η οικογενοια τους εκει.πλακα μια μικρη η μανα της γουσταρε,χωρισμενη.τελικα γαμησα την συγκατηκο που μου εδωσε κρυφα τηλεφωνο.αλλα ζητησε 100 ευρο που ηρθε να πληρωσει το ενοικιο.αυτα πριν 10 χρονια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
παιδεια αχωθηκα δεν μπορω να αποφασισω που να παω μετα απο οδυσσο.ο σαλονικιος μεθαυριο οδυσσο παει παλι και μετα κιεβ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
για τον τασο ξαναεγραψα,μπορει να παει σε ενα ρεστωραν να φαει μονος 100 ευρο για το φαγητο
αλλα δεν θα δωσει 100 σε μια πουτανα.μπορει να δωσει 500 στο κλαμπα αλλα δεν θα τα δωσει στην πουτανα
για δωρα.τωρα ετσι κανω και εγω.παρα να σπονσαρω μια πουτανα η μια γκομενα προτιμω να τα χαλω σε επονυμα μαχαζια για μενα.πλεον ουτε εγω δινω πανω απο 50 για σεξ.εχει τοσες γκομενες.
δεν θα παω καριμπιαν να ξοδευτω να κερνω μια πουτανα που μετα θα πληρωσω.οπως αλλος φιλος πριν 7 χρονια.εφαγε 300-400 σε κοκτειλ στο αρενα και μετα του ζητησε 300!φωναζε ο φιλος,λεει τοσα λεφτα χαλασα για σενα.ρωτησα τι εκανες?απαντησε της τα εδωσα γιατι τωσα που εφαγα μην μεινω αγαμητος χαχαχαχ.μετα απο 4 χρονια ξαναμιλησαμε με τον φιλο σε ενα παρτι φιλων.μου ειπε την περιπετεια κιεβ,εμεινα εδω πηγα εκει.θυμωμουν τι ειχε πει 7 χρονια πριν.ξαναειπε την ιστορια στο αρενα αλλα οταν ρωτησα ποσα πληρωσε ειπε τζαμπα χαχαχαχα.τον ρεζιλεψα ρε μαλακα θυμαμε τι μου ειπες πριν 7 χρονια,τωρα τα 300 εγιναν τζαμπα?χαχαχαχ.πολλους εκανα το ιδιο πειραγμα,την επαθαν γιατι εχω μνημη
σε ιστοριες.οι αλλοι φιλοι στο μινσκ μετα απο 7 χρονια παραδεκτηκαν οτι μαλακιες ελεγαν σε αλλους γνωστους οτι γαμουσαν τζαμπα.τους πηρε 7 χρονια να μου πουνε την αληθεια χαχαχα.αλλος παλι περσι μου ειπε παρτουζα τζαμπα.τελικα δεν γαμησε!αφου του ειπα τι του εκαναν το ζευγαρι ουκραοι που ηξερε παραδεκτηκε λογο κρυου δεν εβγαινε απο σπιτι!πηγε με το ζευγαρι σε 2 κλαμπ τους ταισε και κερασε μονο αλλα ντραπηκε να μου πει την αληθεια.του ειπα ρε φιλε πηγεσ να μου πεις μαλακια αφου 30 χρονια παω χαχαχαχ.καλο παιδι ο τυπος απο αυτους που θα ντρεπωνταν να πανε με πουτανα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ άλλη μία φωτό που μου έστειλε το μοντέλο.

qbbOTR.jpg

Την έχω δαγκώσει με αυτό το πουτσόκρυο.Θα τη φέρω όμως τον Απρίλιο πιστεύω αν δεν πάω Κίεβο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φωτό της 189 που δοκιμάζει εσώρουχα για να της αγοράσω.

4R8U4G.jpg

Γενικά το σπονσοριλίκι είναι απαιτητικό άθλημα.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Γενικά το σπονσοριλίκι είναι απαιτητικό άθλημα.
εδω συμφωνουμε

πρεπει να εχεις απαραιτητα iq κατω του 10 για να κανεις σπονσοριλικι οπως εσυ και να στελνεις λεφτα σε αγνωστες που τα τρωνεμε τους γαμιαδες τους.

δεν ειναι για ολους αυτο το παιχνιδι,μονο για τους πολυ ηλιθιους ξεφτιλες  :thumbsup:

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Το ακριβό εστιατόριο εννοούμε την δυναμική να της αποδείξεις πως έχεις χρήμα οπότε θα προχωρήσει μαζί σου γιατί έχει να κερδίσει απο σένα.. Οχι απλα να παει να φαει σε ενα εστιατόριο.. Τώρα αν είσαι μάγκας και την πείσεις απλα και μόνο με το εστιατόριο για το ποιος είσαι, είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο.
Με 3000 κανεις ανετα ενα καλο τραπεζι για δυο σε κυριλε ρεστωραν.
τα 8αρια και 9αρια δεν θα τα γαμησεις ομως μονο με αυτο , απλα ειναι μια καλη αρχη για το μετεπειτα ...
Τωρα που ξακαθαρισαμε με τον Ορισμο του "Ακριβου Εστιατοριου", παμε και παρακατω να διευκρινησουμε εις τους αναγνώστας και τι ακριβώς εννουμε με τους αριθμητικους συμβολισμους.
Ποστάρετε με φώτο πως ειναι ενα 5αρι,6αρι,7αρι,8αρι,9αρι, αντε και 10αρι (απο instagram) για να ξερουμε και εμεις, αλλα και οι ανωνυμοι αναγνωστες για ποιο πράγμα μιλαμε ακριβώς.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
^ Εχω ποσταρει πολλες φωτο απο Κισιναου και Οδησσο που λεω ποιες ειναι 7αρια και 8αρια κατα την γνωμη μου.
Για το Κιεβο εγραψα οταν γυρισω ,εβγαλα μια φωτο και την πουτανα που πηρα ...

@ χαρη , δεν θελει να την παντρευτει ουτε να κανει σχεση μαζι της , αυτο ελειπε  :grin: για ενα σαββατοκυριακο μιλαμε θα παει αν ταιριαξει το deal.
και μην συγκρινεις Λονδινο με Κιεβο ... ημαρτον , αρκετες γουσταρουν να πανε μια βολτα  οταν ολα τα εξοδα τους θα ειναι πληρωμενα σε London , Paris , New York και τα λοιπα με καποιον νεαρο εμφανισιμο που ηδη εχουν γνωριστει και βγει μαζι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τωρα που ξακαθαρισαμε με τον Ορισμο του "Ακριβου Εστιατοριου", παμε και παρακατω να διευκρινησουμε εις τους αναγνώστας και τι ακριβώς εννουμε με τους αριθμητικους συμβολισμους.
Ποστάρετε με φώτο πως ειναι ενα 5αρι,6αρι,7αρι,8αρι,9αρι, αντε και 10αρι (απο instagram) για να ξερουμε και εμεις, αλλα και οι ανωνυμοι αναγνωστες για ποιο πράγμα μιλαμε ακριβώς.

Οχτάρια είναι οι δικές μου.Οχταρι είναι γκόμενα άνω του 180,λεπτή,γυμνασμένη με καλοσχηματισμενα πόδια κάτω των 25 που ντύνεται καλά με τακούνια,φορέματα κτλ.
Εννιαρι είναι η μουνάρα που χύνεις στα 10 λεπτά με το που της μιλάς.Ειναι ας πούμε η εικοσαχρονη 185 σούπερ μοντέλα με τα τέλεια χαρακτηριστικά προσώπου και τις βυζάρες  στα VIP των ακριβών μαγαζιών.
Δεκάρι είναι το απόλυτο.Βλεπεις δύο τρία δεκαριά το χρόνο στις σλαβικές χώρες αν είσαι τυχερός.Ειναι η απόλυτα άψογη γκόμενα κάτι σχεδόν ιδεατό.
Εφτάρι είναι αυτή που λέμε ωραία κοπέλα της διπλανης πόρτας.170-175 με ωραία πόδια,βυζάκια αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο ή πολύ εντυπωσιακό.Συνηθως ντύνονται casual,όχι κάτι το προκλητικό ή εντυπωσιακό.
Εξαρι είναι αυτή που αποκαλούμε γαμησιμη,περνάει με το ζόρι το boner test,συνήθως μέσης εμφάνισης αλλά έχει κάτι που σε καυλώνει,π.χ. 165,σκυλοφατσα με κωλάρα.Πενταρια είναι οι παχουλές,τεσσάρια οι παχουλές και άσχημες κτλ.Τριάρια είναι τα μπάζα που δεν προσέχει κανείς.
Σούπερ υπερμόντελες(εννιαρια) βλέπεις σχετικά λίγες Ουκρανία,Πολωνία,Λευκορρωσία και συγκριτικά περισσότερες Τσεχία,Γερμανία,Σουηδία,Ρωσία.
Δηλαδή στατιστικά είναι πολύ πιο πιθανο να χτυπήσεις εννιαρι Τσεχία ή Ρωσία από ό,τι Πολωνία,Ουκρανία.
Ουκρανία όμως είναι πολύ πιο εύκολα τα εφτάρια,οχτάρια από Τσεχία όπου έχεις ανταγωνισμό.
Άλλη χώρα όπου ο ξένος να έχει τόσο σοβαρές πιθανότητες με οχτάρια  όπως η Ουκρανία  απλά δεν  υπάρχει . 

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Like
336
Πόντοι
21
Ωραίος ο Τάσος, σωστή η βαθμολόγηση του.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οχτάρια είναι οι δικές μου.Οχταρι είναι γκόμενα άνω του 180,λεπτή,γυμνασμένη με καλοσχηματισμενα πόδια κάτω των 25 που ντύνεται καλά με τακούνια,φορέματα κτλ.
Εννιαρι είναι η μουνάρα που χύνεις στα 10 λεπτά με το που της μιλάς.Ειναι ας πούμε η εικοσαχρονη 185 σούπερ μοντέλα με τα τέλεια χαρακτηριστικά προσώπου και τις βυζάρες  στα VIP των ακριβών μαγαζιών.
Δεκάρι είναι το απόλυτο.Βλεπεις δύο τρία δεκαριά το χρόνο στις σλαβικές χώρες αν είσαι τυχερός.Ειναι η απόλυτα άψογη γκόμενα κάτι σχεδόν ιδεατό.
Εφτάρι είναι αυτή που λέμε ωραία κοπέλα της διπλανης πόρτας.170-175 με ωραία πόδια,βυζάκια αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο ή πολύ εντυπωσιακό.Συνηθως ντύνονται casual,όχι κάτι το προκλητικό ή εντυπωσιακό.
Εξαρι είναι αυτή που αποκαλούμε γαμησιμη,περνάει με το ζόρι το boner test,συνήθως μέσης εμφάνισης αλλά έχει κάτι που σε καυλώνει,π.χ. 165,σκυλοφατσα με κωλάρα.Πενταρια είναι οι παχουλές,τεσσάρια οι παχουλές και άσχημες κτλ.Τριάρια είναι τα μπάζα που δεν προσέχει κανείς.
Σούπερ υπερμόντελες(εννιαρια) βλέπεις σχετικά λίγες Ουκρανία,Πολωνία,Λευκορρωσία και συγκριτικά περισσότερες Τσεχία,Γερμανία,Σουηδία,Ρωσία.
Δηλαδή στατιστικά είναι πολύ πιο πιθανο να χτυπήσεις εννιαρι Τσεχία ή Ρωσία από ό,τι Πολωνία,Ουκρανία.
Ουκρανία όμως είναι πολύ πιο εύκολα τα εφτάρια,οχτάρια από Τσεχία όπου έχεις ανταγωνισμό.
Άλλη χώρα όπου ο ξένος να έχει τόσο σοβαρές πιθανότητες με οχτάρια  όπως η Ουκρανία  απλά δεν  υπάρχει . 

Στην Ελλάδα τι έχει?:))))) Η καλύτερα σε τι έχουμε πρόσβαση να πηδαμε?
Η δική μου θέση είναι πως αν μπορουσαμε να έχουμε πρόσβαση σε αρκετά εξαρια Ελλάδα και να μας κάθονται κάτω απο 7αρια δεν θα άξιζε να ασχοληθείς εξωτερικό.
Αλλά δυστυχώς επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα στην χώρα μας (ούτε 6αρια σε σημαντικό αριθμό ανα έτος δεν βρίσκει εύκολα κάποιος πλέον Ελλάδα ) εγω σε προσωπικό επίπεδο με τα 6,5 Girls next doors είμαι απόλυτα ικανοποιημενος. Και υπάρχουν και πολλοι συναγωνιστες που τα κυνηγουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτά είναι οχτάρια που έχω.

BvbOwf.jpg

snAYIC.jpg

7LZX3H.jpg

hbZeiO.jpg

qbbOTR.jpg

Και

4R8U4G.jpg

gjDOea.jpg

Και

7h5ljU.jpg

R5kroI.jpg

Και η φίλη της.

jgUwD4.jpg

Και η Ρωσίδα 190.

zmI9ns.jpg

1SScFV.jpg

Αυτή η ΜΙΛΦ που έχω είναι εφτάρι.

RK0Pm0.jpg

GfsPgA.jpg

Αλλο εφτάρι.Παραπάνω από αυτό το επίπεδο δεν πας σε επαγγελματίες ή σεμιπρο.

zbygq1.jpg

Αλλο εφτάρι.

mK3I2z.jpg

kMuW3H.jpg

Ακόμα ένα εφτάρι.

Wd4PIK.jpg

Και άλλο ένα.

B8m44M.jpg

Ακόμα ένα εφτάρι.

ip972h.jpg

Τέτοιες έχει όσες θες Κίεβο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ωραία η τελευταία Ουκρανίδα του caribean αλλά ΔΕΝ είναι Αληθινό μοντέλο όπως επιμένεις να λες! Αν ήταν τότε κι εγώ θα είχα πάρει 15-20 Μοντέλα.. που απλά πάνε σε επαγγελματίες φωτογράφους και τις παίρνουν φωτογραφίες επαγγελματικού τύπου  πληρώνοντας τον ή όχι!Είναι πολύ συνηθισμένο σε Ουκρανίδες και Ρωσίδες και το έχουν πολύ εύκολο να δηλώσουν μοντέλα...
* είχες μπλοφαρει πως θα δείξεις φωτο από εξώφυλλο αλλά απλά δεν υπάρχει.. Μην σε δουλεύουν οι ιθαγενείς και μας παρασύρεις κι εδώ για μοντέλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom