Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εδώ μπορείς να δεις πως είναι τα πραγματικά φωτομοντέλα (όχι πασαρέλας διότι για πασαρέλα πρέπει να είναι μίνιμουμ 1,85) (και πιστεύω πως έχω πάρει καλύτερες από αυτή)
--->

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Εδώ μπορείς να δεις πως είναι τα πραγματικά φωτομοντέλα (όχι πασαρέλας διότι για πασαρέλα πρέπει να είναι μίνιμουμ 1,85) (και πιστεύω πως έχω πάρει καλύτερες από αυτή)
--->

τι μοντελα να πηδηξει ρε τυπε ο κακομοιρης ο υπαλληλακος ο Κμαν με τις 3,60 που παιρνει?

ειναι τοσο μοντελα, οσο ειναι ζωγραφος η Γκαμπριελα του power of love  :2funny: :2funny:

απλα ο Κμαν αναπαραγει τις πιπες που του πουλανε αυτες για να μη νιωθει τελειως κοροϊδο που πληρωνει εικοσαπλασια για να γαμησει μια πουτανα του πενηνταρικου.... αυτη δουλευει τον Κμαν, ο Κμαν δουλευει τον εαυτο του οτι ειναι ταχα σπουδαιος και τρανος και ολοι μαζι δουλευουν εσας κανονικα που ακομα παιρνετε στα σοβαρα τον αποτυχημενο μισθωτο σπονσορα  :2funny: :2funny:

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Ωραία η τελευταία Ουκρανίδα του caribean αλλά ΔΕΝ είναι Αληθινό μοντέλο όπως επιμένεις να λες! Αν ήταν τότε κι εγώ θα είχα πάρει 15-20 Μοντέλα.. που απλά πάνε σε επαγγελματίες φωτογράφους και τις παίρνουν φωτογραφίες επαγγελματικού τύπου  πληρώνοντας τον ή όχι!Είναι πολύ συνηθισμένο σε Ουκρανίδες και Ρωσίδες και το έχουν πολύ εύκολο να δηλώσουν μοντέλα...
* είχες μπλοφαρει πως θα δείξεις φωτο από εξώφυλλο αλλά απλά δεν υπάρχει.. Μην σε δουλεύουν οι ιθαγενείς και μας παρασύρεις κι εδώ για μοντέλα...
Εδω θα συμφωνησω...και η δικια μου εκανε κατι φωτογραφησεις. Eνα μικρο δείγμα:
image.jpg

Bεβαια σε μενα δε παρουσιάστηκε-συστήθηκε ποτέ ως "μοντελο".

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτή είπε ότι δουλεύει σα μοντέλο(σώματος).Εχω ζητήσει να μου στείλει επαγγελματικές φωτο.
Αν κάποιος πάει με στόχο να γαμαει 3-6 διαφορετικές γκομενες κάθε μέρα είναι σχεδόν αδύνατο να κρατήσει καλή ποιότητα.Αν δηλαδή θες να γαμας 5 σεμιπρο κάθε μέρα μπορει να βρεις 3 εφταρια και δύο εξάρια.Αν περιμένεις για ποιότητα θα γαμας δύο το πολύ τη μέρα και αν περιμένεις μέχρι να βρεις ποιότητα και φτηνό κόστος θα γαμας μία το τριήμερο οποτε δεν αξίζει.
Η εύκολη λύση είναι τα διαμερίσματα που οι τιμές είναι στάνταρ και είναι hit or miss.

Απο την αλλη το σπονσοριλικι είναι ακριβό,έχω γράψει τα ποσά που παίζουν.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.235
Πόντοι
2.356
Χθες βρεθηκα με αυτην που ειχα παρει το καλοκαιρι στην Οδησσο, μια χαρα.
της υποσχεθηκα οτι Ιουνιο θα παμε σε νησι.

-18 ειχε το βραδυ ...  vsio horosho  :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτή είπε ότι δουλεύει σα μοντέλο(σώματος).Εχω ζητήσει να μου στείλει επαγγελματικές φωτο.
Αν κάποιος πάει με στόχο να γαμαει 3-6 διαφορετικές γκομενες κάθε μέρα είναι σχεδόν αδύνατο να κρατήσει καλή ποιότητα.Αν δηλαδή θες να γαμας 5 σεμιπρο κάθε μέρα μπορει να βρεις 3 εφταρια και δύο εξάρια.Αν περιμένεις για ποιότητα θα γαμας δύο το πολύ τη μέρα και αν περιμένεις μέχρι να βρεις ποιότητα και φτηνό κόστος θα γαμας μία το τριήμερο οποτε δεν αξίζει.
Η εύκολη λύση είναι τα διαμερίσματα που οι τιμές είναι στάνταρ και είναι hit or miss.

Απο την αλλη το σπονσοριλικι είναι ακριβό,έχω γράψει τα ποσά που παίζουν.

Το μοντέλο που λές το πέτυχα την προηγούμενη εβδομάδα Caribbean με την φίλη της..Όντως Πανήψηλες..Πήγα κρυφά να σκούσω και ζήταγε 500$ απο ένα Τούρκο..Οπότε λές αλήθεια υπάρχουν και πάνε δίδυμο στο μαγαζί αλλά θα σε στεναχωρήσω πως είναι απλά Ιερόδουλες.Ούτε καν γκρίζα ζώνη. Κλασσικές ιερόδουλες του Caribean απλά με πολύ πιο ανεβασμενη τιμή.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.235
Πόντοι
2.356
Caribbean μου θυμισε το Dejavu στο Κισιναου , οι πιο πολλες βιζιτες ανακατεμενες με καποιες κανονικες. Τουλαχιστον εκει ζητουσανε 100 ευρω αρχικη τιμη για ολο το βραδυ , απλα εδω ειναι μεγαλυτερο το μαγαζι και εχει περισσοτερες αλλα ακριβοτερες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το μοντέλο που λές το πέτυχα την προηγούμενη εβδομάδα Caribbean με την φίλη της..Όντως Πανήψηλες..Πήγα κρυφά να σκούσω και ζήταγε 500$ απο ένα Τούρκο..Οπότε λές αλήθεια υπάρχουν και πάνε δίδυμο στο μαγαζί αλλά θα σε στεναχωρήσω πως είναι απλά Ιερόδουλες.Ούτε καν γκρίζα ζώνη. Κλασσικές ιερόδουλες του Caribean απλά με πολύ πιο ανεβασμενη τιμή.

Μαλακίες.Η φίλη της είναι μόνο 164.Ειναι μοντέλο προσώπου όχι σώματος.Πάλι λάθη γράφεις.Περαν αυτού με εμένα ήρθε τζάμπα,τι επαγγελματίες κτλ?

Εδώ είναι η φίλη της.

ncxb85.jpg

uHXv9O.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Caribbean μου θυμισε το Dejavu στο Κισιναου , οι πιο πολλες βιζιτες ανακατεμενες με καποιες κανονικες. Τουλαχιστον εκει ζητουσανε 100 ευρω αρχικη τιμη για ολο το βραδυ , απλα εδω ειναι μεγαλυτερο το μαγαζι και εχει περισσοτερες αλλα ακριβοτερες.

Μα ακριβώς αν δεν είσαι έμπειρος αποκλείεται να βρεις στα μαγαζιά και στο ίντερνετ value προς money στο Κίεβο στο πληρωμένο.Μονο στα διαμερίσματα κάτι γίνεται.
Στο  Rio το στριπτίζάδικο έχει κορυφαίες με 300 ευρώ αλλά δεν είναι ακριβώς value προς money.
Carribean τις ρίχνω  στα 100 ευρώ τις περισσότερες εκτός αν είμαι πολύ καυλωμένος.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Περαν αυτού με εμένα ήρθε τζάμπα,τι επαγγελματίες κτλ?

Γαμάμε τζάμπα αυτές που χρεώνουν στα μεμέτια 500 δολάρια  :rockon:

Αρχηγέ,φόρα κανένα ματάκι γιατί αυτός ο Paris Papis και οι λοιποί ζηλιάρηδες θα σε ματιάκσουν στο τέλος με τη χολή που βγάζουν.

Καλά τα είπε και ο Τάσος και εσύ για το ποια είναι 7άρι,8άρι...

Φυσικά στην Ελλάδα ένα Ουκρανέζικο 7άρι είναι 8άρι+ και αν πάει και σε καμιά ελληνική επαρχία γίνεται 9άρι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γαμάμε τζάμπα αυτές που χρεώνουν στα μεμέτια 500 δολάρια  :rockon:

Αρχηγέ,φόρα κανένα ματάκι γιατί αυτός ο Paris Papis και οι λοιποί ζηλιάρηδες θα σε ματιάκσουν στο τέλος με τη χολή που βγάζουν.

Καλά τα είπε και ο Τάσος και εσύ για το ποια είναι 7άρι,8άρι...

Φυσικά στην Ελλάδα ένα Ουκρανέζικο 7άρι είναι 8άρι+ και αν πάει και σε καμιά ελληνική επαρχία γίνεται 9άρι.

Πρώτα ο  Dr. Love δε με είδε καθόλου στο μαγαζί,μετά ήμουνα μέσα αλλά όχι με γκόμενες,τώρα παραδέχεται ότι ήμουν με γκόμενες αλλά λέει ήταν πουτάνες.
Καλά,εντάξει.
Λέω ακριβώς ποια είναι επαγγελματίας,ποια σεμιπρο,ποια σπονσορετ και ακριβώς πως τις βρήκα και πόσο κοστίζουν.Δειχνω και φωτό που έβγαλα εγώ και δικές τους φωτό.
Είπαμε επαγγελματίες οχτάρια Κίεβο δε βρίσκεις γιατί από οχτώ και πάνω βρίσκουν όλες σπόνσορες.Σπονσορετς εννιαρια επίσης δε βρίσκεις γιατί έχουν όλες ντόπιους φραγκάτους.
Σεμιπρο επίσης δε βρίσκεις πάνω από εφτάρια εκτός αν ξεκωλιαστεις και έχει έρθει καμία πρόσφατα από την επαρχία και δεν έχει βρει ακόμα σπόνσορα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Απλα σου έγραψα πως αυτή που ποσταρες η ψηλή την είδα μεσα να διαπραγματευεται με ενα Τούρκο την τιμή..Αυτή έλεγε 500 ο Τούρκος έλεγε 200 και τις έδειχνε με τα δάχτυλα τον αριθμό δυο. Ήξερε το παλικάρι γιατί συνήθως αυτή η τιμή παίζει εκει..Δεν ξέρω τελικά ποσο κατέληξαν και αν.
Λάθος δεν κάνω γιατί έχεις ποσταρει πολλες φωτός και είναι χαρακτηριστικη γκομενα δεν εχω δει πιο ψηλη την παρατήρησα αμέσως..Στην ουσία μαζι μπήκαμε γιατί την πετυχα να αφήνει τα μπουφάν και γελούσα. Πάντως είναι εντυπωσιακη. Μάλλον με 200 δεν κάθετε. Αν σου έκατσε εσένα γκομενα 1.90 μουναρα δωρεάν παω πασο..Απλα παμε μαζί να με βοηθήσεις να βρίσκω και εγω γιατί δεν μπόρεσα..Τα 6,5 κυνήγουσα για Τσαμπα.
Τα παιδιά με γνωρίσαν  εκει σαν άτομο και μπορούν να σου πουν κατά πόσο είμαι ψεύτης γενικά και λέω παπαντζες..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Απλα σου έγραψα πως αυτή που ποσταρες η ψηλή την είδα μεσα να διαπραγματευεται με ενα Τούρκο την τιμή..Αυτή έλεγε 500 ο Τούρκος έλεγε 200 και τις έδειχνε με τα δάχτυλα τον αριθμό δυο. Ήξερε το παλικάρι γιατί συνήθως αυτή η τιμή παίζει εκει..Δεν ξέρω τελικά ποσο κατέληξαν και αν.
Λάθος δεν κάνω γιατί έχεις ποσταρει πολλες φωτός και είναι χαρακτηριστικη γκομενα την παρατήρησα αμέσως..Στην ουσία μαζι μπήκαμε γιατί την πετυχα να αφήνει τα μπουφάν και γελούσα. Πάντως είναι εντυπωσιακη γκομενα. Μάλλον με 200 δεν κάθετε.
Τα παιδιά με γνωρίσαν  εκει σαν άτομο και μπορούν να σου πουν κατά πόσο είμαι ψεύτης γενικά και λέω παπαντζες..

Ποια ψηλή?Όλες ψηλές είναι.Αφου δεν έχω ποστάρει πρόσωπο από καμία ψηλή εκτός από τη Ρωσίδα,πώς την ξέρεις?
Οι σπονσορέτς που έχω είναι 189,187,181,183 και 190,συνεπώς δεν καταλαβαίνω για ποια μιλάς.Απο αυτές έχω ποστάρει πρόσωπο μόνο από την 190 που μένει Ρωσία στη βαθιά επαρχία.
Έχω ήδη ποστάρει φωτό από επαγγελματίες από Carribean και η πιο ψηλή από αυτές μια 185 πολύ εντυπωσιακή δε με άφησε να βγάλω φωτό.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
θα στην βρω και θα στην ξαναποσταρω!! Απλα πρέπει να ψαξω ξανα τα post τωρα. ξέρεις για ποια μιλαω. Αυτη με τα λεπτά πόδια που είχες βγάλει φώτο εξω απο τo caribbean την Κυριακή Πρωτοχρονιάς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
θα στην βρω και θα στην ξαναποσταρω!! Απλα πρέπει να ψαξω ξανα τα post τωρα. ξέρεις για ποια μιλαω. Αυτη με τα λεπτά πόδια που είχες βγάλει φώτο εξω απο τo caribbean την Κυριακή Πρωτοχρονιάς.

Αυτές εδώ λες?Πού τα βλέπεις τα πρόσωπα?

XWC0j8.jpg

Από αυτές η μία είναι σπονσορέτ,η άλλη είναι φίλη της.
Με αυτές είχα κάνει τριολέ την Κυριακή που λες με 300 ευρώ,150 ευρώ στην καθεμία.Μάλιστα με φωτογράφισες μαζί τους.
Δεν είναι μοντέλα και φυσικά τραβιούνται με Τούρκους,και οι δύο είναι άνεργες,η μία ήτανε Ιστανμπούλ μία βδομάδα πριν τη γνωρίσω και η άλλη πέρασε Ατάλεια μια βδομάδα με Τουρκαλά το καλοκαίρι επειδή δεν την κάλεσα Ελλάδα.
Εδώ στη φωτό που τράβηξες για να αποδείξεις οτι δεν είμαι στο μαγαζί κάθομαι με την πλάτη γυρισμένη ανάμεσα στις δύο.(έχω βάλει μαύρες γραμμές πάνω από τα κεφάλια μας).

hbvRKH.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κοίτα εδώ τι έγραφες εκείνη τη μέρα.

Ωραία το ξαναλέω ΔΕΝ ηταν εκέι kman απλα..Τέλος..Είχα το νού μου να τον πετύχω και ήμουν σε ετοιμότητα!!! Δεν θα το παραδεχτεί ποτέ αλλά δεν έχει σημασία. Ειναι δυνατον στι άδειο μαγαζί να μην τον βλέπω με τις δυο μουνάρες...Δεν έγινε ποτέ αυτό απλά!! Γράψτε ότι θέλετε τώρα...Έγω έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου.

"Τρέλα σκηνικά και σήμερα Carribean με τριολε με γκόμενα 185(μόνιμη σπονσορετ) και τη φίλη της 180.
Δαχτυλιαζα και φίλαγα και τις δύο ταυτόχρονα στο μαγαζί."

Βρε καραγκιόζη ειμαι απο τις 10 εδω και είμαστε 10 ατομα. Που είσαι? Με τις μουναρες? Όταν κατάλαβες πως είμαι εδω λες έφυγα τώρα!!! Είναι δυνατόν να ειμαστε 10 ατομα και να μην σε βλέπω!!!! Γαμησε μας.. Έχει γέμισει γελοίους εδω μέσα.. Οι φωτός είναι αληθινές αλλα οχι απο σήμερα. Κανε το κόμματι σου αλλα μην κοροϊδεύεις τιν  κόσμο. Το ληγω εδω.

Αφού το κάνεις το τριολε δεν υπάρχει λόγος να λες ψέματα ήμουν caribbean. Δεν ήσουν. Είπες ήμουν νωρίτερα και έφυγα. Καταλαβαίνεις οταν βγαίνεις και λες χαμός και απόψε στο caribbean παραπληροφορεις. Είμαι μεσα απο τις 10 μαι είναι άδειο.. Anyway ας το λήξουμε εδω γιατί δεν μου άρεσει να φέρνω κόσμο σε δύσκολη θέση. Αν και έβρισα γιατί με τσαντίσες.. Το λήγουμε.

Δηλαδή τότε που ήσουνα εκεί δεν ήμουνα στο μαγαζί ούτε είχε γκόμενες αλλά τελικά μετά από δύο μήνες ξαναπήγες Carribean και  ανακάλυψες οτι ήμουνα εκεί τον Ιανουάριο αλλά οι γκόμενες ήτανε πουτάνες που χρεώνουν πέντε φορές πάνω από τις συνηθισμένες επαγγελματίες του Carribean.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πρώτον στην φωτο βλέπεις να έχει κόσμο και μουνια το μαγαζί? Τον πανικό που λες που είναι?για πες μας? Ακόμα και πισω και να καθεσαι και να μην σε ειδα οπως λες εγω μετέφερα την πραγματική εικόνα. Οχι χαμός στο caribbean απόψε. Άδειο μαγαζί απλά.

Δευτέρον σοθ έγραψα που είσαι και λες έφυγα τώρα.. Λογικό να θεωρησω πως με δουλεύεις ακόμα και παρεξήγηση να ήταν.

Αυτές είναι και χαίρομαι που λες την αλήθεια πως είναι πληρωμένες και ποσο πάνε. 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Χθες βρεθηκα με αυτην που ειχα παρει το καλοκαιρι στην Οδησσο, μια χαρα.
της υποσχεθηκα οτι Ιουνιο θα παμε σε νησι.

-18 ειχε το βραδυ ...  vsio horosho  :grin:
γαμησε τα κιεβ και ντεπρο χιονια.ο δασκαλοσ αλαξε γνωμη και δεν θελει να παει πισω κιεβ.θα ερχωταν σε μενα 12 μαρτι οδυσσο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Λάθος δεν κάνω γιατί έχεις ποσταρει πολλες φωτός και είναι χαρακτηριστικη γκομενα δεν εχω δει πιο ψηλη την παρατήρησα αμέσως..Στην ουσία μαζι μπήκαμε γιατί την πετυχα να αφήνει τα μπουφάν και γελούσα. Πάντως είναι εντυπωσιακη. Μάλλον με 200 δεν κάθετε. Αν σου έκατσε εσένα γκομενα 1.90 μουναρα δωρεάν παω πασο..Απλα παμε μαζί να με βοηθήσεις να βρίσκω και εγω γιατί δεν μπόρεσα..Τα 6,5 κυνήγουσα για Τσαμπα.
Τα παιδιά με γνωρίσαν  εκει σαν άτομο και μπορούν να σου πουν κατά πόσο είμαι ψεύτης γενικά και λέω παπαντζες..
αν δεν μπορεις εσυ να γαμησεις  μοντελο 1.90 απο καριμπιαν τζαμπα δεν σημαινει δεν μπορει
καπειος αλλος χαχαχαχαχαχαχααχχααχαχαχαχ.προσκυνα τον αρχοντα και υποκλισου στην βαλκανικη υπεροχη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πρώτον στην φωτο βλέπεις να έχει κόσμο και μουνια το μαγαζί? Τον πανικό που λες που είναι?για πες μας? Ακόμα και πισω και να καθεσαι και να μην σε ειδα οπως λες εγω μετέφερα την πραγματική εικόνα. Οχι χαμός στο caribbean απόψε. Άδειο μαγαζί απλά.

Δευτέρον σοθ έγραψα που είσαι και λες έφυγα τώρα.. Λογικό να θεωρησω πως με δουλεύεις ακόμα και παρεξήγηση να ήταν.

Αυτές είναι και χαίρομαι που λες την αλήθεια πως είναι πληρωμένες και ποσο πάνε.  

Πάντα γράφω πόσα ξοδεύω.Και τότε το είχα γράψει.Δεν παίζεσαι.Οι γκόμενες αυτές δεν είναι επαγγελματίες.

Με φωτογράφισε γιατί έβγαλε φωτό στις 22.30 για να δείξει ότι το μαγαζί ήτανε άδειο.(έτσι κι αλλιώς πάντα είναι ψιλοάδειο μέχρι τις 23.00).Εγω δε θα ερχόμουν έτσι κι αλλιώς γιατί ήμουνα λιωμένος από κάτι κρασιά με αλλη γκομενα στο Cym αλλά με τράβηξαν οι γκόμενες που θέλαν ντε και καλά Carribean.Εκει άρχισαν τις σαμπάνιες,τα καλιαν κλασσικά.
Η μια γκόμενα είναι σπονσορετ από το Μάιο όταν τη γνώρισα Carribean(πρώτη κουβέντα ήταν έχεις λεφτά για ταξί γιατί μόλις ηρθα και δεν έχω πληρωσει) και η δεύτερη μια φίλη της που πρωτογνώρισα χτες και κανονίσαμε τελικά το τριολε στα 300 ευρώ μετά φυσικά τα καλιαν,σαμπάνιες,ουίσκια.Πρεπει να μου έφυγαν 400 συνολικά για 3 ώρες με τις γκόμενες.
Πολύ κωλοποτα στο Carribean.Βασικα πίνω μόνο μπύρα αλλά με έβαλαν οι γκόμενες και ήπια τη γαμημένη τη σαμπάνια.
Carribean έχει άπειρες σπονσορέτς γκόμενες δηλαδή που ψάχνουν κάποιον να τις στηρίζει οικονομικά.Βασικα μπορείς να γνωρίζεις δύο τουλάχιστον κάθε βράδυ αν χώνεις.Μερικες είναι πολύ ωραίες και πας από τη μία στην άλλη.
Οι επαγγελματίες ζητάνε στάνταρ ταρίφα,τις σπονσορέτς συνήθως τις γαμάς την επόμενη μέρα μετά τα κεράσματα.

Σήμερα θα κάνω το άλλο τριολε με τις δύο εικοσιπενταχρονες μοντέλες που γνώρισα προχτές.Ηδη στέλνουν μηνύματα πόσο τους λείπω και πόσο με αγαπάνε.

hbZeiO.jpg

Δεν έχεις δει πώς ήταν η δικιά μου όταν τη γνώρισα πριν ένα χρόνο.Τι χάλια ρούχα και παπούτσια φόραγε,τι χτένισμα είχε,για τα μπάζα.Ούτε για φοιτήτρια δεν την έκανες όχι επαγγελματία.Εγώ τη βελτίωσα εμφανισιακά με το σπόνσορινγκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom