Με φωτογράφισε γιατί έβγαλε φωτό στις 22.30 για να δείξει ότι το μαγαζί ήτανε άδειο.(έτσι κι αλλιώς πάντα είναι ψιλοάδειο μέχρι τις 23.00).Εγω δε θα ερχόμουν έτσι κι αλλιώς γιατί ήμουνα λιωμένος από κάτι κρασιά με αλλη γκομενα στο Cym αλλά με τράβηξαν οι γκόμενες που θέλαν ντε και καλά Carribean.Εκει άρχισαν τις σαμπάνιες,τα καλιαν κλασσικά.
Η μια γκόμενα είναι σπονσορετ από το Μάιο όταν τη γνώρισα Carribean(πρώτη κουβέντα ήταν έχεις λεφτά για ταξί γιατί μόλις ηρθα και δεν έχω πληρωσει)
και η δεύτερη μια φίλη της που πρωτογνώρισα χτες και κανονίσαμε τελικά το τριολε στα 300 ευρώ μετά φυσικά τα καλιαν,σαμπάνιες,ουίσκια.Πρεπει να μου έφυγαν 400 συνολικά για 3 ώρες με τις γκόμενες.
Πολύ κωλοποτα στο Carribean.Βασικα πίνω μόνο μπύρα αλλά με έβαλαν οι γκόμενες και ήπια τη γαμημένη τη σαμπάνια.
Carribean έχει άπειρες σπονσορέτς γκόμενες δηλαδή που ψάχνουν κάποιον να τις στηρίζει οικονομικά.Βασικα μπορείς να γνωρίζεις δύο τουλάχιστον κάθε βράδυ αν χώνεις.Μερικες είναι πολύ ωραίες και πας από τη μία στην άλλη.
Οι επαγγελματίες ζητάνε στάνταρ ταρίφα,τις σπονσορέτς συνήθως τις γαμάς την επόμενη μέρα μετά τα κεράσματα.
Σήμερα θα κάνω το άλλο τριολε με τις δύο εικοσιπενταχρονες μοντέλες που γνώρισα προχτές.Ηδη στέλνουν μηνύματα πόσο τους λείπω και πόσο με αγαπάνε.