Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Για το μέσο Ελληνα είναι δύσκολα γιατί δεν έχει ρευστότητα.Εχει τα λεφτά να πάει Κίεβο και να μείνει μερικές μέρες αλλά δεν έχει να σπρώξει αυτά που απαιτούν οι γκόμενες.Είναι σα να πάει στην πηγή και να μην μπορεί να πιει νερό.
Γενικά τα λεφτά φεύγουν σαν τραπουλόχαρτα Κίεβο άμα πας να κάνεις τον playboy.Αρκετά Σαββατόβραδα μου έχει φύγει χιλιάρικο στα γούστα.
Αξίζει να πας ΠΣΚ με 1500 ευρώ για ξόδεμα  και να έχεις εμπειρία άρχοντος.
Αθήνα με αυτό το πόσο έχεις πάρει 10 καλύτερα από αυτά που ποστάρεις  και σου μένουν και ρέστα για σουβλάκια  

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Για το μέσο Ελληνα είναι δύσκολα γιατί δεν έχει ρευστότητα.Εχει τα λεφτά να πάει Κίεβο και να μείνει μερικές μέρες αλλά δεν έχει να σπρώξει αυτά που απαιτούν οι γκόμενες.Είναι σα να πάει στην πηγή και να μην μπορεί να πιει νερό.
Γενικά τα λεφτά φεύγουν σαν τραπουλόχαρτα Κίεβο άμα πας να κάνεις τον playboy.Αρκετά Σαββατόβραδα μου έχει φύγει χιλιάρικο στα γούστα.
Αξίζει να πας ΠΣΚ με 1500 ευρώ για ξόδεμα  και να έχεις εμπειρία άρχοντος.

Το θέμα είναι πιο βαθύ.
Αν ο μέσος Έλληνας πάει στην Ουκρανία ή γενικά σε σε χωρες με υψηλό μέσο όρο εμφάνισης γυναικών,μπαίνει σε άλλο mood.
Ειδικά όταν καταλάβει πως εξαιτίας της αφθονίας όμορφων γυναικων,της απουσίας φεμιναζί και του σφιχτού κρατήματος των χαλιναριων των ντόπιων στις γυναίκες,θα απολαύσει μια άλλη εμπειρία απο το φλερτ μέχρι και το πληρωμένο.

Είναι ηδονικό να προσγειώνεσαι στο αεροδρόμιο Μακεδονία ενώ μόλις λίγες ώρες πριν έχεις βρεξει το πουλί σου σε νεανικό ροζ Σλαβικό μουνάκι.
Να σε κοζάρει η κάθε σαπιοκώλα ντίβα του Κορδελιού,αλλά εσύ να είσαι χορτάτος και μάλιστα χορτάτος από χαβιάρι.Να την βλέπεις που το παίζει ιστορία και απλά να γελάς:ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

Nα συναντάς τον ξάδερφο που παντρεύτηκε όποια βρήκε μπροστα του για να μην τον πούνε ανίκανο στη γειτονιά του και όταν σε ρωτάει:"Μα,είσαι 35,έχεις καλή δουλειά,πως και δεν παντρεύτηκες ακόμη;"
Και εσύ απλά να τον κοιτάς,μετά να κοιτάς και την πάλαι ποτέ εξάρι γυναίκα του η οποία μετά από 2 προ 5ατίας γέννες παραμένει με τα +20 κιλά που είχε πάρει και απλά να προσπαθείς να μη γελάσεις.

Ζήτω η βαριά βιομηχανία Σλαβικων μουνιών  :rockon:

Λευτεριά στον πούτσο μας  :rockon:

Υ.Γ.ΜΠΡΑΒΟ ρε Τάσο.Αυτά είναι!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
οι 2 απο το Chi που σταματησε ο δικος μου και ηρθαν στο τραπεζι μας
φωτο απο insta

Δεν είναι εννιάρια.Αυτές δεν είναι ούτε 170 και έχουν πολύ μέικ απ.Δηλαδή υπό άλλη γωνία θα είναι πολύ χειρότερες.
Και η μία έχει πολύ μεγάλα βυζιά για Ουκρανή δε νομίζω να είναι φυσικά.
Οχτάρια είναι,πιθανόν 7.5-8.Σε τέτοιες γενικά δεν πάω,πρέπει να είναι πολύ εντυπωσιακές για να πάω Ουκρανία.
Θα πάω όμως Chi να δω τι έχει.
Τη δεύτερη κάπου την έχω δει.Στο τίντερ ή σε dating site δε θυμάμαι.Την πρώτη πρέπει να την έχω δει στο Skybar.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το θέμα είναι πιο βαθύ.
Αν ο μέσος Έλληνας πάει στην Ουκρανία ή γενικά σε σε χωρες με υψηλό μέσο όρο εμφάνισης γυναικών,μπαίνει σε άλλο mood.
Ειδικά όταν καταλάβει πως εξαιτίας της αφθονίας όμορφων γυναικων,της απουσίας φεμιναζί και του σφιχτού κρατήματος των χαλιναριων των ντόπιων στις γυναίκες,θα απολαύσει μια άλλη εμπειρία απο το φλερτ μέχρι και το πληρωμένο.

Είναι ηδονικό να προσγειώνεσαι στο αεροδρόμιο Μακεδονία ενώ μόλις λίγες ώρες πριν έχεις βρεξει το πουλί σου σε νεανικό ροζ Σλαβικό μουνάκι.
Να σε κοζάρει η κάθε σαπιοκώλα ντίβα του Κορδελιού,αλλά εσύ να είσαι χορτάτος και μάλιστα χορτάτος από χαβιάρι.Να την βλέπεις που το παίζει ιστορία και απλά να γελάς:ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

Nα συναντάς τον ξάδερφο που παντρεύτηκε όποια βρήκε μπροστα του για να μην τον πούνε ανίκανο στη γειτονιά του και όταν σε ρωτάει:"Μα,είσαι 35,έχεις καλή δουλειά,πως και δεν παντρεύτηκες ακόμη;"
Και εσύ απλά να τον κοιτάς,μετά να κοιτάς και την πάλαι ποτέ εξάρι γυναίκα του η οποία μετά από 2 προ 5ατίας γέννες παραμένει με τα +20 κιλά που είχε πάρει και απλά να προσπαθείς να μη γελάσεις.

Η αξία σου εκτοξεύεται αμέσως με το που περνάς τα σύνορα στα ανατολικά.
Ελλάδα έχεις πολύ μπλοκάρισμα.Και Γερμανία παίζουν πολλοί νόμοι,πολλές απαγορεύσεις και θέλει προσοχή.
Ανατολικά αποχαλινώνεσαι τελείως.Είναι και ξέκωλες βέβαια αλλά υπάρχει αυτή η ελευθερία στο γαμήσι όχι αυτό το mind fucking των δυτικών χωρών και ο κλοιός της Ελλάδας.
Αλλά θέλει λεφτά.
Αλλο ποιες γνώρισε ο τάσος και άλλο ποιες γάμησε.Για να γαμήσει το επίπεδο που δείχνει από το Chi θα έπρεπε να σκάσει ένα πεντακοσάρικο τουλάχιστον σε δώρα κεράσματα κτλ. και παραπάνω.
Αυτό λείπει στους περισσότερους όταν πάνε Κίεβο.Και αν τα έσκαγε σε αυτές θα έχανε άλλες ευκαιρίες,για αυτό πάντα χτυπάω τις κορυφαίες στα μαγαζιά για να μην έχω την αίσθηση οτι κάτι παρέλειψα.
Θα πάω  Chi με 1500 ευρώ να δούμε τι θα γίνει.
Πάντως μέχρι τώρα Chi ολοι έχουν γνωρίσει γκόμενες αλλά κανένας δε γάμησε ενώ Carribean έχουν γαμήσει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.246
Πόντοι
2.356
Πανω απο 1,70 ειναι και οι δυο , η δε ξανθια κοντα στο 1,75 σιγουρα.
για το πεντακοσαρικο συμφωνω ,τοσα περιπου χρειαζεται για αυτο το επιπεδο οταν εισαι ξενος και τουριστας των λιγων ημερων. Αλλιως θα παει με τον πλουσιο ουκρανο ,γεματο ηταν το Chi απο αυτους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πανω απο 1,70 ειναι και οι δυο , η δε ξανθια κοντα στο 1,75 σιγουρα.
για το πεντακοσαρικο συμφωνω ,τοσα περιπου χρειαζεται για αυτο το επιπεδο οταν εισαι ξενος και τουριστας των λιγων ημερων. Αλλιως θα παει με τον πλουσιο ουκρανο ,γεματο ηταν το Chi απο αυτους.

175 χωρίς τακούνια δε νομίζω,είχα πολλές ψηλές και ξέρω πώς είναι τα πόδια τους.
Εντάξει στο κλαμπ σίγουρα θα φοραγαν δεκαποντα,με ακριβά φορέματα και βαρύ μέικ απ και προσεγμενο μαλλί κάνουν τη διαφορά.
Εμένα μου αρέσει να παίρνω γκομενες με φυσικά προσόντα και να τις αναβαθμίζω εμφανισιακά με ρούχα,παπούτσια αξεσουάρ.Συχνά τα εφταρια γίνονται οχταρια,πρέπει όμως να έχουν τα φυσικά προσόντα.
Βασικά ούτε με πεντακοσαρικο θα γαμουσες.Πιο κοντά στο χιλιάρικο με τρία ραντεβού με δώρα ή ένα καλο δώρο εφάπαξ π.χ. IPhone X.
Αυτα τα λεφτά θα τα έδινα για μια βυζαρου εικοσαχρονη καλοντυμένη 185 με σπαθάτα ποδια και ωραία χαρακτηριστικά αν έβρισκα τέτοια στο Chi.
Για αυτές θα έδινα 300 που φυσικά δε φτάνουν σε καμία περίπτωση.Εννοείται ότι αυτές που έδειξες έχουν μεγάλη εμπειρία και σπονσορες.Αν ο δικός σου υποσχεθεί shopping στα κεντρικα καταστήματα στο Λονδίνο θα γαμησει σιγουρα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.246
Πόντοι
2.356
Ειπαμε ο καθενας με τα γουστα του.

μην κολλας σε μια φωτο που ειδες ,δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα.
ψηλη ειναι ...

Συνημμένα

• 28499935_10213791019803375_1243079345_o1.jpg
    28499935_10213791019803375_1243079345_o1.jpg
    234,5 KB · Εμφανίσεις: 45

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ειπαμε ο καθενας με τα γουστα του.

μην κολλας σε μια φωτο που ειδες ,δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα.
ψηλη ειναι ...

Ποσταρεις φωτο με γωνία απο κάτω με δεκαπενταποντα τακούνια.Ποσταρε κανονική ευθεία χωρίς τακούνια σε σχέση με ένα στάνταρ π.χ. πόρτα δωματιου όπως κάνω συνήθως.
Έτσι κι αλλιώς δε γαμησατε.Απλα κερασατε.Για να γαμησεις πρέπει πρώτα να γαμησει ο άλλος δηλαδή είναι ολα σχετικά.Έχεις τουλάχιστον Viber απο τη γκομενα?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.246
Πόντοι
2.356
Αντε καλα , ΚΟΝΤΗ ειναι :grin:

ο δικος μου κραταει επαφη , θα δειξει φυσικα στο τελος τι θα γινει.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
[vimeo][/vimeo]
Το θέμα είναι πιο βαθύ.

Να σε κοζάρει η κάθε σαπιοκώλα ντίβα του Κορδελιού,αλλά εσύ να είσαι χορτάτος και μάλιστα χορτάτος από χαβιάρι.Να την βλέπεις που το παίζει ιστορία και απλά να γελάς
:ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

Με τα υπόλοιπα(με τον ξάδερφο) δεν θα γελούσα  :- κρίμα το παιδί..

Με αυτό σε bold κόκκινα γράμματα όμως...  :2funny:
some-of-you-bitches-acting-like-you-just-came-fresh-out-of-the-gucci-store-instead-of-your-mothers-vagina-fb0a1.png

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αντε καλα , ΚΟΝΤΗ ειναι :grin:

ο δικος μου κραταει επαφη , θα δειξει φυσικα στο τελος τι θα γινει.

Εκεί είναι το θέμα.Αξίζει να πληρώσει αεροπορικά για Αγγλία,πλας 300 ευρώ αποστολή χρημάτων για να σιγουρευτεί η γκόμενα και να έχει χρήματα να δείξει συν 1000 ευρώ έξοδα ραντεβού σε ακριβά εστιατόρια στο Λονδίνο συν 1000 ευρώ σε shopping?Συνολικά ας πούμε ένα τριχίλιαρο?Εγώ δε θα το έδινα για αυτή τη γκόμενα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.246
Πόντοι
2.356
Εκεί είναι το θέμα.Αξίζει να πληρώσει αεροπορικά για Αγγλία,πλας 300 ευρώ αποστολή χρημάτων για να σιγουρευτεί η γκόμενα και να έχει χρήματα να δείξει συν 1000 ευρώ έξοδα ραντεβού σε ακριβά εστιατόρια στο Λονδίνο συν 1000 ευρώ σε shopping?Συνολικά ας πούμε ένα τριχίλιαρο?Εγώ δε θα το έδινα για αυτή τη γκόμενα.
Αν γουσταρει πολυ μπορει και να το κανει ,δεν εχει προβλημα με το χρηματικο.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
χα χα χα χα χαχα χαχαχαχαχα χα χα

τι λεει ρε το ναυαγιο που στελνει λεφτα σε μετριες/μπαζα που γνωρισε στο ιντερνετ  :2funny: :2funny:

ο μονος λογος που δε θα εδινες τοσα λεφτα για αυτη βρε κακομοιρη υπαλληλακο του χιλιαρικου, ειναι επειδη ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ!!

φτωχομπινε, μπατιρη, θυμα των σκαμμερς  :jerking:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
[vimeo][/vimeo]
Με τα υπόλοιπα(με τον ξάδερφο) δεν θα γελούσα  :- κρίμα το παιδί..

Με αυτό σε bold κόκκινα γράμματα όμως...  :2funny:
some-of-you-bitches-acting-like-you-just-came-fresh-out-of-the-gucci-store-instead-of-your-mothers-vagina-fb0a1.png

Eσύ κοίτα να είσαι Θεσσαλονικάρα μέσα-τέλη Απρίλη και να μην γαμάς καμιά πορνοσταρ πουθενά γιατί θα κατέβω να αρμέξω τη Γαλήνη και όποια άλλη μου προτείνεις :rockon:

@Αρχηγέ ειδικά η ξανθιά είναι χωρίς παπούτσια 1.75+
Σίγουρα πράγματα.

Ο Τάσος μίλησε για:εμφανίσιμο 35άρη+London=το budget που αναφέρεις είναι πολύ υψηλό για την περίσταση.
Ναι,θα βάλει το χέρι στην τσέπη,αλλά όχι τόσο βαθιά..
Δε χρειάζεται.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
0
Ρε μαλακες την παλευεται?? Περα απο τα ψεματα που λεει ο κμαν που δεν τον πιστευει ουτε 15χρονο πλεον, καθως εχει γινει πιο γραφικος και απτην ακροπολη, ειστε σοβαροι??
Με 1500 ευρω στην ελλαδα πας στην χειροτερη περιπτωση, και παιρνεις 3 υπερμουνα απο ενα γραφειο και τα ξεπατωνεις στην παρτουζα μεχρι να σου μαραθει η πουτσα!! Δεν τρεχεις μεσα στο ψωλοκρυο στην ουκρανια,να πληρωνεις εισητηρια και ξενοδοχεια και να ψαχνεις πουτανες σε μαγαζια , να τις πας για φαγητο, να τους παρεις δωρα για να πιστευεις οτι γαμησες και καλα κανονικη γκομενα!!
Με 1500 ευρω και στην ελλαδα να βγεις σε ενα μαγαζι που εχεις 5 γνωστους, και να αρχισεις να ανοιγεις πελφε και σαμπανιες τα καλυτερα μουνια θα γαμησεις!!
Μαγκας ειναι οποιος παει ουκρανια και γαμαει ΤΣΑΜΠΑ!!
Εσυ ρε κμαν δεν ανοιξες νημα για ""σπονσορινκ"" και καλα??? Γτ δεν πας να γραψεις εκει τα ψεματα σου?? ασε εδω τα παιδια που θελουν να προσφερουν στο νημα για πορνοτουρισμο!!!

Εγγρ.
16 Ιουλ 2017
Like
200
Πόντοι
0
Αγαπητοί συναγωνιστές... Μετά από 6 μήνες αποχής από το σεξ λόγω μετοικησης στας βόρειας ευρωπας και αποκλειστικής διάθεσης του ελεύθερου χρόνου μου στην δουλειά είπα να κάνω ένα break και να πάω στο Κίεβο να ξεσαλώσω...Η ερώτηση είναι αν υπάρχει περίπτωση να χτυπήσει γκομενακι για πηδουλο από τον δρόμο η θα  χάσω τον χρόνο μου και τα λεφτά μου; Έχω βρει αυτή την σελίδα με καλά μωράκια και σχετικά καλές τιμές ... Έχει δοκιμάσει κανείς συναγωνιστής αυτό το site? Είναι πραγματικές οι φώτο? Όταν λένε για το βράδυ για μια τιμή από ποτέ έως πότε εννοούν? Καμία άλλη τίμια πρόταση? Ανοιχτός σε συναντήσεις αν κάποιος μένει εκεί...Ειμαι νέο μέλος στο site αν και το παρακολουθώ από παλιά.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81

Σιγά μη χρειάζεται και 5 εκατομμύρια...

Ρε kman είναι δυνατόν να βγάζεις ταρίφες χωρίς να ξέρεις την συγκεκριμένη κατάσταση? Αμα γουστάρει η γκόμενα, θα κάτσει και χωρίς τίποτα (δηλ μόνο να βάλει αεροπορικά, φαγητά κτλ). Άμα δε γουστάρει ναι θα αρχίσει να ζητάει το ένα και το άλλο. Μη βλέπεις τα πράγματα σε κουτιά. Αμα σου έλεγε ο άνθρωπος ότι είναι >50 μπορούσες ίσως να θεωρήσεις μικρή την πιθανότητα να γουστάρει, αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση.

Ρε ΒΠ, βοήθησε το νονό σου, σκέφτεται πολύ αλγοριθμικά...

Το καλύτερο στοιχείο στις Σλάβικες χώρες είναι η τρέλλα που κουβαλάνε και ανοίγει πιθανότητες για αναπάντεχες καταστάσεις, μην πηγαίνετε με πρόγραμμα, αλλά εκμεταλλευτείτε δυνατά τις ευκαιρίες. Αυτό ισχύει γενικώς στις γυναίκες αλλά εκεί το βλέπεις σε υπερθετικό βαθμό.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81

Αυτό ακριβώς .... όποιοι δεν έχουν βγει εκτός τυφλοί πάνε στον Άδη. Η άλλη πλάκα είναι να βλέπεις Έλληνες που τους τα λες και δεν τα πιστεύουν να τους κάθεται φάση με κάνα 7αρι τουρίστρια και παθαίνουν εγκεφαλικό. Ένας φίλος, εκεί που δεν τα πίστευε, μόλις γάμησε πρώτη φορά Ρωσσίδα τουρίστρια έπαθε κοκομπλόκο και άρχισε να μαθαίνει Ρώσσικα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Eσύ κοίτα να είσαι Θεσσαλονικάρα μέσα-τέλη Απρίλη και να μην γαμάς καμιά πορνοσταρ πουθενά γιατί θα κατέβω να αρμέξω τη Γαλήνη και όποια άλλη μου προτείνεις :rockon:

@Αρχηγέ ειδικά η ξανθιά είναι χωρίς παπούτσια 1.75+
Σίγουρα πράγματα.

Ο Τάσος μίλησε για:εμφανίσιμο 35άρη+London=το budget που αναφέρεις είναι πολύ υψηλό για την περίσταση.
Ναι,θα βάλει το χέρι στην τσέπη,αλλά όχι τόσο βαθιά..
Δε χρειάζεται.

Εγώ λέω ρεαλιστικά πράγματα.Αυτες οι γκομενες είναι καλοντυμενες,σε high end  μαγαζί,τόσα θέλουν.Και γιατί ο Τάσος δεν ποσταρε δικες του φωτο όπως κάνει συνήθως?Γιατί πήρε μόνο ο άλλος στοιχεία και μάλιστα ινσταγκραμ και όχι καν τηλέφωνο?
Αρα πάει ψηλά η ταρίφα.Αλλο να τις γνωρίσεις και άλλο να τις γαμησεις.Αν κερνάς τις γνωρίζεις αλλα για το γαμησι θες funds.
Εδώ βλέπεις ότι μιλάω με αντικειμενικά στοιχεία φωτο χωρίς τακουνια,στην ευθεία,δικες μας,συν αντικειμενικά έξοδα κτλ. Είναι ολα αναλυμενα και στατιστικοποιημενα στο έπακρο.
Πας Chi,γνωρίζεις αυτές,αξίζουν τα 3000 για ένα ταξίδι ή τα 500 το μήνα  σπονσορινγκ?Εγώ λέω όχι.Εκεί είναι το ζήτημα αν μπορείς να βρεις Chi γκομενες που να τα πιάνουν αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom