Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Ελπίζω ότι την επόμενη χρονιά που θα ανέβω ως μόνιμος επάνω και μάλιστα με καλό μισθό για τα ουκρανικά δεδομένα +status από αξιοσέβαστη θέση με όλα τα συν που προσφέρει να μπορέσω να απαντήσω σε αυτό το ρητορικό ερώτημα που όλοι μας θέτουμε χωρίς όμως να προκύπτει ξεκάθαρη απάντηση. Κατά πόσο δηλαδή ως μόνιμος αποκτάς πρόσβαση σε νούμερα άνω του 7+, μιλάμε για φυσιολογικές κοπέλες εκτός κωλόμπαρων και μάλιστα χωρίς πληρωμή και δωράκια, αλλά πουλώντας όχι το παραμύθι όπως μέχρι σήμερα αλλά την πραγματικότητα πλέον.
Έχω μεγάλη περιέργια τι θα απαντώ του χρόνου σε αυτό το ερώτημα.. Είδωμεν
Βλεπω ταιριαξε τελικα ,μια χαρα. Απο την εμπειρια μου στη Μολδαβια ως ημιμονιμος για μια πενταετια και επειδη σε ξερω εχω να πω οτι :
ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ
ολα θα ειναι διαφορετικα και θα ανοιξουν πορτες που μεχρι τωρα ηταν ερμητικα κλειστες. Και βεβαια εφοσον η Ουκρανια υπερεχει αριθμητικα και ποιοτικα το αποτελεσμα θα ειναι ακομα καλυτερο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για Ουκρανία χρειάζεται push δηλαδή λεφτά.Αν πήγαινα στο Chi με το Βαλκανιο πουτσαρα και έφερνε γκόμενες στο τραπέζι να κεράσω για να γαμήσει αυτός ποιος θα μου έδινε συγχαρητήρια?Αν έφερνα εγώ γκόμενες να γαμήσει αυτός,ποιος θα μου έδινε συγχαρητήρια?Και αν έφερνε αυτός γκόμενες να γαμήσω εγώ ποιος θα με συνέχαιρε?Αλλά ακόμα και αν έφερνα εγώ γκόμενες για να κεράσει αυτός και να γαμήσω εγώ κανεις δε θα επευφημούσε.Αντιθετα τον Τάσο τον συγχαίρουν γιατί έκανε πλάτες να γαμήσει ο φίλος του.
Για αυτό λέω ότι όλα είναι προσωποποιημένα και αυτό είναι το πρόβλημα.Για να καταλάβετε τι γίνεται πρέπει να δείτε την κατάσταση αφηρημένα και όχι συγκεκριμένα δηλαδή με βάση τους μέσους όρους ξεφεύγοντας από το θλιβερό σαρκίο σας.Δηλαδη σημασία δεν έχει η συγκεκριμένη γκόμενα,ο συγκεκριμένος καμακερ,το συγκεκριμένο μέρος αλλά η αφηρημένη γκόμενα ο αφηρημένος καμακερ και το αφηρημένο μέρος.Πρεπει να αφαιρέσετε όλα τα ρεαλιστικά στοιχεία και τους επί μέρους προσδιορισμούς  για να δείτε καθαρά την κατάσταση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδή Χάρη έχεις βρει Ουκρανεζες να βγειτε για ενα φαγητό η Ποτό και να κάνουν την κίνηση να πληρώσουν?

Αυτά είναι αλφάβητα πρώτη δημοτικου γνώσεις..Είναι θέμα κουλτούρας ο άντρας κερνάει.

xexe εγω δεν ακολουθω ρομποτικουε κανόνες απλα είμαι αντικείμενικος..Να περιμένει ενας να βγάζει οχταρια+ Ουκρανία χωρίς δωράκια εγω δεν το εχω δει..Αν το έχει πετύχει η δει κάποιος περιμένω να το αναφέρει.

Μέχρι 7αρια όμως κανονικες κοπέλες μια χαρα βρίσκω και αυτό αναφέρω..Αφου το πέτυχαινω λεω κάντε το..Περιμένω να μας πει το ιδιο κάποιος με 8+ για να έχει νόημα η συζήτηση να μην είναι καθαρά θεωρητικη.

Αν σε δουν σα γαμπρό μπορεί να κάτσουν οχτάρια γιατί και τα οχτάρια θέλουν να παντρευτούν.Βεβαια θέλουν πλούσιο γαμπρό ή τουλάχιστον πλουσιότερο από αυτόν που συμβιβάζονται  τα εφτάρια οπότε είναι πιο περίπλοκο.Δηλαδη αν γαμπρισεις με παραμύθι πείθοντας τα γκομενάκια που θέλουν να παντρευτούν ότι είσαι πλούσιος και αξιόλογος γαμπρός έχεις ένα shot,όχι εσύ φυσικά που δεν ξέρεις πώς γίνεται να παριστάνεις το λεφτά.Με την προϋπόθεση βέβαια να αναγνωρίσεις τα γκομενάκια που πάνε για το Big kahoona και όχι τις σπονσορέτς που θέλουν να αρμέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα όσο το δυνατόν συντομότερο που είναι φυσικά η πλειονότητα αφού αυτή η τακτική συμφέρει.
Δηλαδή ο άπειρος πιθανότατα θα πέσει σε πιράνχας και σπονσορετς οπότε θα πιασει τα αρχίδια του.Αυτες έτσι κι αλλιώς ανταλλάσσουν μεταξύ τους συνεχώς πληροφορίες για τα wallets και τους τύπους των ξένων αντρών,σπονσορέτς,πουτάνες,νύφες κτλ όπως κάνουμε κι εμείς οπότε δεν είναι τόσο εύκολο να κινηθεί κανεις χωρίς πολυτέλεια χρόνου αφού πρόκειται για ναρκοθετημενο και παιγμένο πεδίο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το βασικό πρόβλημα που δεν θα βρεις 8+ στο Κίεβο ως τουριστας είναι πως δεν υπάρχει μέρος να τις συναντήσεις..Μιλαω για την άσπρη ζώνη που δεν  ζηταει καν δωράκι τίποτα.
Στο Internet πανω απο 7 συνήθως είναι μαύρη ζωνη και στα clubs τα γνωστά τα 8+ είναι τουλάχιστον γκριζες!!!!

Υπάρχουν 8αρια πανέμορφα που θα συναντήσεις σε καφετέριες κλπ αλλα δεν είναι εύκολα  προσέγγισμα με καμακι..

π.χ Πήγαινεται να πιειτε ενα καφεδάκι στο one love coffee espresso bar 6 το απόγευμα απέναντι απο την εκκλησία..Καθίστε εκει 3 ωριτσες και θα παθετε σοκ..Θα δείτε πανέμορφες κοπέλες με τα mac  τους που έρχονται μετα την δουλειά  που δεν υπάρχει καμια περίπτωση να τις πέτυχετε καπου αλλου..Αυτές είναι οχταρια καθαρές ουτε γκριζες τίποτα που απλα πανε εκει λοηω πολυ υψηλόυ επίπεδου του μαγαζίου. Αν είσαι μόνιμος εκει και κάνεις κυκλο μπορείς και να της γνωρίσεις αλλα αφού δεν είμαστε υποχρεώτικα μην δουλεύομαστε απο 8 και πάνω θα συνανταμε στα clubs τις gold diggers.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το βασικό πρόβλημα που δεν θα βρεις 8+ στο Κίεβο ως τουριστας είναι πως δεν υπάρχει μέρος να τις συναντήσεις..Μιλαω για την άσπρη ζώνη που δεν  ζηταει καν δωράκι τίποτα.
Στο Internet πανω απο 7 συνήθως είναι μαύρη ζωνη και στα clubs τα γνωστά τα 8+ είναι τουλάχιστον γκριζες!!!!

Υπάρχουν 8αρια πανέμορφα που θα συναντήσεις σε καφετέριες κλπ αλλα δεν είναι εύκολα  προσέγγισμα με καμακι..

π.χ Πήγαινεται να πιειτε ενα καφεδάκι στο one love coffee espresso bar 6 το απόγευμα απέναντι απο την εκκλησία..Καθίστε εκει 3 ωριτσες και θα παθετε σοκ..Θα δείτε πανέμορφες κοπέλες με τα mac  τους που έρχονται μετα την δουλειά  που δεν υπάρχει καμια περίπτωση να τις πέτυχετε καπου αλλου..Αυτές είναι οχταρια καθαρές ουτε γκριζες τίποτα που απλα πανε εκει λοηω πολυ υψηλόυ επίπεδου του μαγαζίου. Αν είσαι μόνιμος εκει και κάνεις κυκλο μπορείς και να της γνωρίσεις αλλα αφού δεν είμαστε υποχρεώτικα μην δουλεύομαστε απο 8 και πάνω θα συνανταμε στα clubs τις gold diggers.

Οντως έχει καλές γκόμενες εκεί.Εδώ τυπική γκόμενα που βλέπεις στο καφέ.

vnY25N.jpg

Και εκεί όμως χρειάζεσαι κασέρι άμεση προσφορά ρευστού.Οπως και σε όλες τις πιτσαρίες,καφέ και ρεστωράν του κέντρου,έχει άπειρες εκεί αν σέρνεσαι από μαγαζί σε μαγαζί.
Το Κίεβο είναι γεμάτο σπονσορέτς και γκόμενες που ψάχνονται για λεφτά.Τόσο πολύ που δε χρειάζεται καν να μπαίνεις στα μαγζιά αν έχει καλή μέρα,τις πιάνεις κουβέντα στο δρόμο μέρα μεσημέρι και έρχονται στο διαμέρισμά σου για ινσταφάκ.
Το Σάββατο είναι απίστευτα,περπατάς τη νύχτα και σε καρφώνουν ή σε σταματούν γκόμενες που ψάχνουν για διασκέδαση.
Οι καλύτερες ώρες για ινσταφάκ είναι 12.00-15:00 τις καθημερινές.12.00 κάνουν διάλλειμμα για φαγητό από τη δουλειά και γεμίζουν όλα τα φαγάδικα και καφέ μουνιά.
Το Σάββατο είναι 100% βέβαιο οτι θα γαμήσεις αν βγεις φορτωμένος.Αυτή η έξαψη είναι μοναδική.Υπάρχει και Πολωνία αλλά Πολωνία κινδυνεύεις να σε ξυλιάσει κανας Πολωνός ενώ Κίεβο έχεις free pass αν κινείσαι κέντρο.
Ας πούμε αν τη γκόμενα της φωτό την πας σε κυριλέ ρεστωράν για μάσα και μετά Γκούλιβερ για ψώνια έχεις αρκετές πιθανότητες για φάση και μετά πούτσο στο δεύτερο ραντεβού.Βέβαια μετά δε θα ξεκολλάει,οπότε πρέπει να ρυθμίζεις τα logistics.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτό δεν ειναι καλά γιατί ειναι κέντρο...Εγω λέω το άλλο που ειναι απεναντι απο την Εκκλησία την μεγάλη μεταξυ Ολυμπίσκα και palace ukraina..Εκει δεν πάνε τουρίστες και ειναι δίασημο για την καλή ποιότητα..Δεν παίρνουν λεφτά αυτες είναι η λεγόμενη καλη κοινωνια της Ουκρανίας.

Οκ ειναι πολύ φτωχος λαός αλλά υπάρχει και ενα 5% που είναι αρκετά πάνω απο τον μέσο όρο..Αυτές τις βλέπεις μόνο σε μικρες κουλτουρε καφετέριες ψιλο ψαγμένες.  π.χ. lovely uncle καφέ ή φαί και κάτι τέτοια που μόνο απο ντόπιες τα μαθαίνεις. Όπως και κάτι κρυφά μικρά wine bars στο πουθενά που έχει καλοντυμένο κόσμο κανένα τουρίστα  και αν δεν τα ξέρεις δεν τα βρίσκεις ποτέ. Το πρόβλημα ειναι εκει πάντα συνοδέυονται απο καλούς Ουκρανούς ή γενικά δεν υπάρχει το κλίμα πεφτικής όπως στα άλλα μέρη..Αν ήσουν ντόπιος όμως ή ζεις εκει και καταφέρεις να μπείς στον κύκλο τους δεν ξέρω.

Τέλος πάντων είναι δύσκολο να τα εξηγήσω με λόγια.Αλλά αυτές οι γκόμενες δεν θα τις δεις ποτέ στο caribbean να ζητάνε σαμπάνια ή να τις κεράσεις ποτό..Είναι άλλη φάση..Πλέον 7 φορες σε 15 μήνες τα βλέπω συνεχώς.

Εγω επειδη σε αυτό το ταξίδι στηρίχτηκα αποκλειστικά στην νύχτα ο πιο εύκολος τρόπος να γνωρίσεις για λευκή ζώνη αν σε παίρνει ηλικιακά όμως ειναι φοιτητριες 20-23 χρονων σε απομακρυσμένα φοιτητικά μαγαζία (εκτός κέντρου). Απλά θέλεις πολύ ενέργεια και τύχη..Ευτυχώς είχα Σπύρο να μου ανοίξει τα μάτια και να φύγω για βράδυ πέρα απο τα τουριστικά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ έχεις ένα point, αλλά μπορεί να μην έκανε κίνηση.

Ας μιλήσουμε τώρα για την περίπτωση που δεν γουστάρει.Εμένα προσωπικά πάντως δεν μου αρέσει να έχω μαζί μου μια γκόμενα που δεν γουστάρει και να προσπαθώ να την ευχαριστήσω. Είναι υποτελές. Δηλ. σε αυτή την περίπτωση θα προτιμούσα να τις πω: πες μου πόσα θες, ένα ποσό και μετά όσο θα είσαι μαζί μου θα βγάλεις τα λεφτά από το μυαλό σου. Στο λέω γιατί μου έχουν πει άτομα τέτοιες φάσεις, και το βρίσκω πρηξαρχίδισμα, να σου λέει συνέχεια πάρε μου το ένα πάρε το άλλο όχι αυτό δεν μου αρέσει κτλ. Όχι. Παρέ τόσα και έλα για πούτσα και διασκέδαση, μετά πήγαινε ψώνισε ότι θες μόνη σου.

Τι λες και εσύ που είσαι ειδικός?

Αυτές δεν είναι οτι δε γουστάρουν αλλά είναι όπως το κοριτσάκι με τα σπίρτα.Ανάβεις ένα πενηντάρικο και όσο κρατάει η ζέστη χαμογελάνε,είναι θερμές,ανεβασμένες,χαρούμενες και σε παρασύρουν.Μόλις σβήσει το πενηντάρικο τις πνίγει η ψύχρα,γίνονται ξινές,κακομούτσουνες,γκρινιάρες μέχρι να ανάψει το επόμενο πενηντάρικο.Οσο κρατάει η θαλπωρή μεταμορφώνονται πάλι σε αριστοκρατικές,θερμές,υπεράνω γυναίκες με υψηλή κουλτούρα κοκ.Εχει άμεση σχέση με το καύσιμο.Οσο καίει το καύσιμο είναι θερμές.Οταν τελειώνει το καύσιμο,χαλάει και η διάθεσή τους οπότε πρέπει να τροφοδοτείς το λεβητοστάσιο.Είσαι ένα είδος χειρώνακτα καρβουνιάρη στο χώρο του σπόνσορινγκ για τις κυρίες.
Το να λες στη γκόμενα θα βγάλεις τα λεφτά από το μυαλό σου όσο είσαι μαζί μου,είναι σα να λες στον άλλον θα βγάλεις το κρύο από το μυαλό σου όσο κυκλοφορείς με φανελάκι στο Βόρειο Πόλο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό δεν ειναι καλά γιατί ειναι κέντρο...Εγω λέω το άλλο που ειναι απεναντι απο την Εκκλησία την μεγάλη μεταξυ Ολυμπίσκα και palace ukraina..Εκει δεν πάνε τουρίστες και ειναι δίασημο για την καλή ποιότητα..Δεν παίρνουν λεφτά αυτες είναι η λεγόμενη καλη κοινωνια της Ουκρανίας.

Οκ ειναι πολύ φτωχος λαός αλλά υπάρχει και ενα 5% που είναι αρκετά πάνω απο τον μέσο όρο..Αυτές τις βλέπεις μόνο σε μικρες κουλτουρε καφετέριες ψιλο ψαγμένες.  π.χ. lovely uncle καφέ ή φαί και κάτι τέτοια που μόνο απο ντόπιες τα μαθαίνεις. Όπως και κάτι κρυφά μικρά wine bars στο πουθενά που έχει καλοντυμένο κόσμο κανένα τουρίστα  και αν δεν τα ξέρεις δεν τα βρίσκεις ποτέ. Το πρόβλημα ειναι εκει πάντα συνοδέυονται απο καλούς Ουκρανούς ή γενικά δεν υπάρχει το κλίμα πεφτικής όπως στα άλλα μέρη..Αν ήσουν ντόπιος όμως ή ζεις εκει και καταφέρεις να μπείς στον κύκλο τους δεν ξέρω.

Τέλος πάντων είναι δύσκολο να τα εξηγήσω με λόγια.Αλλά αυτές οι γκόμενες δεν θα τις δεις ποτέ στο caribbean να ζητάνε σαμπάνια ή να τις κεράσεις ποτό..Είναι άλλη φάση..Πλέον 7 φορες σε 15 μήνες τα βλέπω συνεχώς.

Εγω επειδη σε αυτό το ταξίδι στηρίχτηκα αποκλειστικά στην νύχτα ο πιο εύκολος τρόπος να γνωρίσεις για λευκή ζώνη αν σε παίρνει ηλικιακά όμως ειναι φοιτητριες 20-23 χρονων σε απομακρυσμένα φοιτητικά μαγαζία (εκτός κέντρου). Απλά θέλεις πολύ ενέργεια και τύχη..Ευτυχώς είχα Σπύρο να μου ανοίξει τα μάτια και να φύγω για βράδυ πέρα απο τα τουριστικά.

Δεν έχει σημασία το μέρος.Αν έχει καλό καιρό μπορείς να γνωρίσεις και στα Mc Donalds,στο μετρό ή μπροστά από το Μαιντάν.Σε όλα τα καφέ,σε όλα τα ρεστωράν.Σημασία έχει να έχεις λεφτά στην τσέπη.
Στο Carribean πάω γιατί έχει μεγάλη συγκέντρωση από σπονσορέτς και είναι ανεξαρτήτως καιρού.Και πουτσόκρυο να έχει το μαγαζί έχει κόσμο.Ο ανταγωνισμός γελοίος,πεθαμένοι Τούρκοι και Αραβες και παππούδες Δυτικοί που τους έχω για πλάκα.Για την ακρίβεια οι τύποι με χαζεύουνε όταν είμαι μέσα για να μάθουνε.
Το πρόβλημα Carribean είναι τα άθλια ποτά.Ηδη δυο φορές έχω κάκιστη εμπειρία.Οχι οτι σου πετάνε παπαριές και χάπια μέσα για να σε γδάρουν οι γκόμενες απλά είναι χάλια η ποιότητα αντικειμενικά.
Στα σοβαρά κλαμπ έχει πιο αυθεντικά ποτά.Ισως βέβαια έχω καλομάθει από τη Γερμανία αλλά η ποιότητα του αλκοόλ Ουκρανία είναι απαράδεκτη.(παντού γενικά σε κλαμπ,μπαρ,ρεστωράν,καφέ εκτός από τα πάρα πολύ ακριβά).

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Δηλαδή Χάρη έχεις βρει Ουκρανεζες να βγειτε για ενα φαγητό η Ποτό και να κάνουν την κίνηση να πληρώσουν?

Αυτά είναι αλφάβητα πρώτη δημοτικου γνώσεις..Είναι θέμα κουλτούρας ο άντρας κερνάει.

xexe εγω δεν ακολουθω ρομποτικουε κανόνες απλα είμαι αντικείμενικος..Να περιμένει ενας να βγάζει οχταρια+ Ουκρανία χωρίς δωράκια εγω δεν το εχω δει..Αν το έχει πετύχει η δει κάποιος περιμένω να το αναφέρει.

Μέχρι 7αρια όμως κανονικες κοπέλες μια χαρα βρίσκω και αυτό αναφέρω..Αφου το πέτυχαινω λεω κάντε το..Περιμένω να μας πει το ιδιο κάποιος με 8+ για να έχει νόημα η συζήτηση να μην είναι καθαρά θεωρητικη.
δοκτορα μου αν ειναι προγραματισμενα ραντεβου με γκομενες που προσκαλεσα ποτε δεν θα συμβει αυτο.ειμαι κεραστης δεν θα χαλασω το καλο μου ονομα να βαλω εξοδα στην γκομενα χαχαχαχαχ.
ενοω με κοπελες που εκαναν τουρισμο οδυσσο ουκρανιδες,αρμενιες,τουρκαλες,κ.α.παραδειγμα η κοπελα στην τυφλιδα απο κιεβο  η η σερβα στην τυφλιδα δεκτηκε κερασμα μονο στο αεροδρομιο που δεν ειχε γεωργιανα λεφτα.οι κοπελες που γνωρισα περπατωντας σε μερη που παει νορμαλ κοσμος για βολτα δεν θελανε τιποτα η ελεγαν παιρνω απο μονη και συνεχιζαν βολτα για να γνωριστουμε.βεβαια δεν εχω χρονο
και υπομονη και οτι ειμαι υπερβολικα καχυποπος και σκεφτωμε το χειροτερο εχασα καλες ευκεριες.
η αλλη περσι καλοκαιρι που γνωρισα κυπρο απο οδυσσο φαγαμε 100 ευρο στο γεωργιανο ντιριπασοσκαγια
και ειπε να βγαινουμε αλλες 10 μερες να γνωριστουμε.ξερωντας την νοοτροπια τους ειπα αντε γεια.
αν και γουσταρε καταλαβα θα βολταραμε και μετα το βραδυ θα την εκανε για αλλου.ενας απειρος θα δεχωταν γιατι η γκομενα ειχε αμαξι νορμαλ,καλη δουλεια και την γνωρισε κυπρο,εγω ειπα τελος αντε γεια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
θυμαστε που σας ειπα για το παιδακι που πηγε 2 φορες οδυσσο με την τυπισα που εφερε και μια γρια μια
φορα στο ραντεβου ταχα ειναι γιαγια της χαχαχαχ.σημερα εμαθα καλυτερα απο πρωτο χερι την ασχημη εμπειρια του φιλου.η γκομενα που του εφαγε τοσα λεφτα αδικα οδυσσο την πρωτη φορα την γνωρισε απο ιτερνετ.αυτος νομιζε τον ερωτευτηκε και ηθελε να ζησει ευρωπαικη ενωση.ακουστε τι ειπε το παιδι ιστορια!ενω αυτη εξαφανιστηκε 2 μηνες αφου του εφαγε 2 χιλιρικα δωρα και αλλα κερασματα ξαφνικα του εγραψε.αυτος ειπε να με κλασει και να μην με γνωρισει και ακουσει και να ξαναπαει να δωσει δευτερη ευκερια.η κοπελα την πρωτη μερα ηρθε στο ραντεβου με ρειντζ ροβερ που οδυγουσε αυτη!!!!αυτο δεν το ηξερα τωρα εμαθα απο πρωτο χερι απο το παιδακι.απο την πρωτη μερα αυτη θυμωθηκε μαζι του γιατι της ξεκαθαρισε οτι μεχρι 50 ευρο την μερα μπορει να ξοδευει οχι οπως την αλλη φορα.
η απαντηση της ηταν γιατι ηρθες να κανεις τουρισμο με 50 ευρο μπατσετ?και αλλαξε διαθεση.
λεει για να με εκδικιθει με πηρε σε ενα ρεστοραν και πληρωσα 150 ευρο!δεν ειδα τιμες.της ειπα σου ειπα 40-50 την μερα εχω να ξοδευω.αυτη εκανε 2 μερες να του μιλησει.μετα απο 2 μερες του λεει παμε ρεστοραν στην θαλασα.ο φιλος νομισε εβαλε μυαλο αυτη.εμφανιστηκε με αλλο αυτοκινητο!ρωτα ο φιλος που
ειναι το ροβερ?απαντα αυτη ειναι του αδερφου μου και το δανειστικα.αλλα 130 στοο ρεστοραν και μετα βολτα ντιριπασοσκαγια.πηγε αυτη σε ενα μαχαζι με μαρκες τσαντα.ο φιλος δεν εμπενε μεσα και αυτη θυμωσε.συνεχιστηκε αλλες 2 με 3 μερεσ σε συγκεκριμενα εστιατορια πλωρωνε πανω απο 100 την φορα και αυτη καθε φορα μιλουσε με τους εστιατορες πριν φυγουν.εν το μεταξθ τα βραδια αυτη εξαφανιζωταν και δεν απαντουσε.μονο την μερα στα εστιατορια και του ελεγε εχει προβλημα με ματια και θελει εχειρηση.
την μια μερα πηγε με μια αλλη γρια και του εφαγαν 170 ευρο ρεστοραν.κατι κοτοπουλα λεει παραγειλαν ουτε ξερει που τον επερναν η εβλεπε τιμες να ρωτα.μια μερα η γκομενα εμφανιστηκε με μονοπετρο χαχαχ
ρωτα αυτος τι ειναι αυτο?λεει ηταν δωρο απο τον πατερα μου.καταλαβε κατι βρωμα.αδικα ξοδευτηκε παλι και απογοητευμενος αλλαξε εισιτιριο να φυγει γρηγοροτερα.η αλλη του ειπε δεν πιστευω οτι θα φυγεις.αυτος ειπε φευγω.οταν πηγε να φυγει αφου απονηρευτα της ειπα τι ωρα θα ερθει το ταξι συμβαινει αυτο.βλεπει ενα μαυρο αυτοκινητο με αυτην μεσα και ενα αντρα στον δρομο απεναντι!
γρηγορα μπαινει στο ταξι και ξεκινα ο οδυγος.στα φωτα εχει κοκινο.το μαυρο αμαξι σταματα διπλα και ρωτα κατι τον ταξιτζη.ο ταξιτζης δεν εδωσε σημασια και συνεχισε την κουρσα προς αεροδρομιο.
αυτο σημερα το εμαθα απο το παιδι,ηξερα την ιστορια του αλλα οτι τον περιμενε αμαξι εξω δεν το ηξερα!θα μου το εκαναν γκομενες και μενα περσι αλλα τις ξεγελασα.με πηραν 5 πρωι και ειπα εφυγα ειδη  κιεβ και σε μια ωρα πετω κυπρο.επιδει ειμαι πονηρος και εμπειροσ δεν εδωσα πλιροφοριες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αυτές δεν είναι οτι δε γουστάρουν αλλά είναι όπως το κοριτσάκι με τα σπίρτα.Ανάβεις ένα πενηντάρικο και όσο κρατάει η ζέστη χαμογελάνε,είναι θερμές,ανεβασμένες,χαρούμενες και σε παρασύρουν.Μόλις σβήσει το πενηντάρικο τις πνίγει η ψύχρα,γίνονται ξινές,κακομούτσουνες,γκρινιάρες μέχρι να ανάψει το επόμενο πενηντάρικο.Οσο κρατάει η θαλπωρή μεταμορφώνονται πάλι σε αριστοκρατικές,θερμές,υπεράνω γυναίκες με υψηλή κουλτούρα κοκ.Εχει άμεση σχέση με το καύσιμο.Οσο καίει το καύσιμο είναι θερμές.Οταν τελειώνει το καύσιμο,χαλάει και η διάθεσή τους οπότε πρέπει να τροφοδοτείς το λεβητοστάσιο.Είσαι ένα είδος χειρώνακτα καρβουνιάρη στο χώρο του σπόνσορινγκ για τις κυρίες.
Το να λες στη γκόμενα θα βγάλεις τα λεφτά από το μυαλό σου όσο είσαι μαζί μου,είναι σα να λες στον άλλον θα βγάλεις το κρύο από το μυαλό σου όσο κυκλοφορείς με φανελάκι στο Βόρειο Πόλο.
λεσ ακριβως αρχοντα τα ιδια με την ιστορια με το παιδι που εγραψα τωρα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αλλο παιδι κυπριος περασε τελεια κιεβο γιατι ενημερωνωταν απο εδω.με γνωρισε πρωσωπικα και του ειπα βραδι καλυτερα να μην παιξει αλλα μονο απο πορνοσαιτ.με ρωτησε για καριμπιαν και ειπα ειναι απειρος και θα ξοδευτει αδικα.ρωτησε αν γραφει τρελες ο μαλακας κμαν και απαντησα ο κμαν δεν γραφει τρελες
αλλα αληθεια τι συμβαινει στην αγορα.μην παρασυρεσε απο αυτους που τον βριζουν του ειπα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

Οκ ειναι πολύ φτωχος λαός αλλά υπάρχει και ενα 5% που είναι αρκετά πάνω απο τον μέσο όρο..Αυτές τις βλέπεις μόνο σε μικρες κουλτουρε καφετέριες ψιλο ψαγμένες.  π.χ. lovely uncle καφέ ή φαί και κάτι τέτοια που μόνο απο ντόπιες τα μαθαίνεις. Όπως και κάτι κρυφά μικρά wine bars στο πουθενά που έχει καλοντυμένο κόσμο κανένα τουρίστα  και αν δεν τα ξέρεις δεν τα βρίσκεις ποτέ. Το πρόβλημα ειναι εκει πάντα συνοδέυονται απο καλούς Ουκρανούς ή γενικά δεν υπάρχει το κλίμα πεφτικής όπως στα άλλα μέρη..Αν ήσουν ντόπιος όμως ή ζεις εκει και καταφέρεις να μπείς στον κύκλο τους δεν ξέρω.

αν θυμασε εγραψα στο μπαρ ρεστοραν οδυσσο ολοι το σαβατο που ειχε κοσμο ηθελαν να με βαλουν
στην παρεα τους και πολλες ενω συνοδευωνταν με επαιζαν και με πηραν και κουβεντα να μαθουν τι κανω.
φυσικα ημουν στιν τριχα και φορτωμενος.αυτο ανοιξε τις πορτες.κιεβο πηγαινα σε μερικα καλα μερη κοντα στην πρεσβεια της κυπρου,κεντρικα αλλα δεν εχει μετρο στην περιοχη εκει.δεν εχει σταση κοντινη θες ταξι και τωρα ολα αλλαξαν.εκει κοστουμια μετα την δουλεια ο κοσμος.σας ειπα αν παω σε καλο μερος
θα ξεχωρισω αλλα στην ντιριπασοσκαγια και χρισατικ πανω κατω σαν την αδικη καταρα εισαι ενας τουριστας οπως ολοι.ιδικα οδυσσο καμια διαθεση να σου μιλησουν εκτος για μεροκαματο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
περιμενω και τον δασκαλο κυπρο!μετα θα φευγαμε μαζι ουκρανια αλλα ειδε τον καιρο κιεβ και λεει
να επιστρεψει απριλιο κιεβ.εδω και μηνα αθηνα ειναι ο δασκαλος.ενθουσιαστηκε που ειπα μπορει σεπτεβριο
να ειμαι κιεβ γιατι λεει εχω πολλες θαυμαστριες που τον ρωτανε ποτε θα με γνωρισουν χαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
λεσ ακριβως αρχοντα τα ιδια με την ιστορια με το παιδι που εγραψα τωρα.

Ποιο παιδί ρε φίλε?Που πάει και λέει στη γκόμενα έχω μπάτζετ 50 ευρώ τη μέρα?Σα να λες στον εστιάτορα έχω μόνο για φυστίκια.Τι χάλια είναι αυτά?Και να έχεις τόσα,δεν το λες.
Το έχω γράψει οτι όσο λιγότερα έχεις τόσο περισσότερα χάνεις.Είναι περίεργο αλλά είναι όπως στο πόκερ.Οταν ποντάρεις χοντρά κερδίζεις και τα περισσότερα.
Σπόνσορας πας με το οπλοπολυβόλο.Αν η μία δεν τα αρπάξει,τα αρπάζει η επόμενη που είναι καλύτερη και τραβάς και έναν πούτσο.Είσαι πάντα νικητής.
Μην παρασύρεστε από ανθρωπιστική,συναισθηματική προσέγγιση.Εδώ παίζουν funds και σκληρό κασέρι.Βαριέσαι να γαμάς έχεις χαρέμια και τις αλλάζεις σαν τα πουκάμισα.Τα βίτσια και τα σκέρτσα τους τα βλέπεις σα ρουτίνες σα να κυματίζει η θάλασσα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δ
η αλλη περσι καλοκαιρι που γνωρισα κυπρο απο οδυσσο φαγαμε 100 ευρο στο γεωργιανο ντιριπασοσκαγια
και ειπε να βγαινουμε αλλες 10 μερες να γνωριστουμε.ξερωντας την νοοτροπια τους ειπα αντε γεια.
ενας απειρος θα δεχωταν

Σου έφαγε δηλαδή 100 ευρώ σε γεύμα δε γάμησες,ούτε καν μπαλαμούτιασες και θεωρείς τον εαυτό σου έμπειρο επειδή δε σου έφαγε 1000?Οχι ρε συ.
Εγώ κάνω compliance tests δεν έχει τέτοιες μαλακίες.Αν δεν κάτσει για χούφτο,δαχτύλιασμα μετά το πρώτο πενηντάρικο σε έξοδα δεν έχει συνέχεια.Βέβαια αυτά στη Δύση τιμωρούνται,αλλά στις ανατολικές χώρες δεν έχεις πρόβλημα.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
να μην χασω την μερα.(την εχασα). ελπιζω να πιασατε τον μαρτη και να σας μπηκε ο μορτης, να σας τον φορεσανε.

πως την παλευεται, με τον φονια της σιβηριας και τα κρυα εκει πανω μυστες, ειχατε θεματα? προβληματα? αφιερωμενο στους μαχητες των παγοδρομιων στις στεππες της β.α. κεντρικης ευρωπης
Σου έφαγε δηλαδή 100 ευρώ σε γεύμα δε γάμησες,ούτε καν μπαλαμούτιασες και θεωρείς τον εαυτό σου έμπειρο επειδή δε σου έφαγε 1000?Οχι ρε συ.
μπορει να ηθελε να δει αν ειχε ωραια αυρα...The Chase Is Better Than The Catch You know just what I'm doing, I like a little innocent bitch, You know I ain't just screwing, I love you baby, love you too much, I like it fine, I feel your touch,

jimloco

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2017
Like
182
Πόντοι
0
Διαβάζω με προσοχή όλους σας γιατί βλέπω έχει και κινδύνους και κόλπα το αντικείμενο... Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν πρέπει να ψαρώσεις και να σου πάρουν τον αέρα οι γκομενες και το δεύτερο να μην βγαίνεις βράδυ με γκόμενές γιατί θα σε γδαρουν και κινδυνεύεις... Το ερώτημα είναι να το παίξεις φορτωμένος η να είσαι low profile και να ψάξεις το κυρίλατο γκόμενάκι; Τέλος από ότι καταλαβαίνω πρέπει να κανονίσεις εσύ που θα πας για φαγητό γιατί τα πουτανακια συννενοουνται με τον εστιατόρα και κοπανάνε τιμές για προμήθεια!!!

jimloco

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2017
Like
182
Πόντοι
0
Με 5 απλούς κανόνες τι πρέπει να κάνει κάποιος για να γαμησει ουκρανικο τούμπανο;

jimloco

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2017
Like
182
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να κυνηγάω το πρωί μέχρι απόγευμα γκόμενάκια, να τα πηγαίνω για φαγητό και ποτό και μετά να τους λέω να έρχονται στο δωμάτιο να πιούμε,  βότκα η σαμπάνια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom