Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σιγά μη χρειάζεται και 5 εκατομμύρια...

Ρε kman είναι δυνατόν να βγάζεις ταρίφες χωρίς να ξέρεις την συγκεκριμένη κατάσταση? Αμα γουστάρει η γκόμενα, θα κάτσει και χωρίς τίποτα (δηλ μόνο να βάλει αεροπορικά, φαγητά κτλ). Άμα δε γουστάρει ναι θα αρχίσει να ζητάει το ένα και το άλλο. Μη βλέπεις τα πράγματα σε κουτιά. Αμα σου έλεγε ο άνθρωπος ότι είναι >50 μπορούσες ίσως να θεωρήσεις μικρή την πιθανότητα να γουστάρει, αλλά όχι σε αυτή την περίπτωση.

Ρε ΒΠ, βοήθησε το νονό σου, σκέφτεται πολύ αλγοριθμικά...

Το καλύτερο στοιχείο στις Σλάβικες χώρες είναι η τρέλλα που κουβαλάνε και ανοίγει πιθανότητες για αναπάντεχες καταστάσεις, μην πηγαίνετε με πρόγραμμα, αλλά εκμεταλλευτείτε δυνατά τις ευκαιρίες. Αυτό ισχύει γενικώς στις γυναίκες αλλά εκεί το βλέπεις σε υπερθετικό βαθμό.

Αμα γουσταρε θα την είχε ήδη γαμησει στο Κίεβο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.246
Πόντοι
2.356
Τηλεφωνο του εδωσε ,αφου την πηγε στο buddha-bar για φαγητο την αλλη μερα.

ΥΓ το Chi εχει σκληρη πορτα ,αν θα πας ζητα τραπεζι κατευθειαν απο την εισοδο για να μπεις σιγουρα. Ετσι εκανα εγω που πηγαινα πρωτη φορα ,ο Σπυρος ηρθε αργοτερα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ειναι και η φάση του ταξιδιού, τα μαγαζιά, ο χορός, τα καφεδάκια, το κυνηγητό την νύχτα..Σε βοηθάει να ξεφεύγεις λίγο απο την καθημερινότητα και να βλέπεις με άλλο μάτι τη  ζωή. Όπως είπε και ο ΒΠ γυρνάς πίσω τις κοιτάς Ελλάδα και γελάς μαζί τους..Αλλά αυτά τα ταξίδια ότι και να πετύχεις σε κρατάνε ενεργό και μάχιμο και δεν σε παίρνει απο κάτω..Αυτό θα έχει και μια επίπτωση μετά στην συμπεριφορά σου Ελλάδα.Σε κρατάει λίγο απο την πυρφορίαση γιατί λες ΟΚ υπάρχει κάπου η λύση δεν χρειάζεται να πέσω γόνατα εδώ και αυτό αντανακλάται στις γκόμενες.

Το Κίεβο έχει ψωμί για όλους. λεφτάδες, μή λεφτάδες, 30αρηδες, 50αρηδες κλπ..Το θέμα ειναι να έχεις τις σωστές απαιτήσεις. Παραδείγματα:
- Eίσαι 50 και ΔΕΝ θές να πληρώσεις θα κυνηγήσεις μια 38+ εμφανίσιμη - ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- 35 και ΔΕΝ θές να πληρώσεις/δώρα αλλά κυνηγάς 8+ δεν θα πετύχεις τίποτα. - ΑΠΟΤΥΧΙΑ
- 35 και ΔΕΝ θές να πληρώσεις/δώρα  αλλά κυνηγάς μέχρι 7αρια  - ΕΠΙΤΥΧΙΑ
κλπ...

Σίγουρα παίζει και το κάθε ατόμο ρόλο αλλά υπάρχουν βασικοί κανόνες που δεν σημαίνουν πως σπάνε επειδή απλά αλλάζεις χώρα. 30 χρόνια νεότερη, χωρίς λεφτά και αν είσαι και εσύ σε μέτρια εμφανισης δεν γίνεται.
Το θέμα είναι πάντως πως κάτι βγάζεις όταν Ελλάδα πλέον το προφανές και εύκολο έχει γίνει γολγοθάς!!

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Αμα γουσταρε θα την είχε ήδη γαμησει στο Κίεβο.

Εδώ έχεις ένα point, αλλά μπορεί να μην έκανε κίνηση.

Ας μιλήσουμε τώρα για την περίπτωση που δεν γουστάρει.Εμένα προσωπικά πάντως δεν μου αρέσει να έχω μαζί μου μια γκόμενα που δεν γουστάρει και να προσπαθώ να την ευχαριστήσω. Είναι υποτελές. Δηλ. σε αυτή την περίπτωση θα προτιμούσα να τις πω: πες μου πόσα θες, ένα ποσό και μετά όσο θα είσαι μαζί μου θα βγάλεις τα λεφτά από το μυαλό σου. Στο λέω γιατί μου έχουν πει άτομα τέτοιες φάσεις, και το βρίσκω πρηξαρχίδισμα, να σου λέει συνέχεια πάρε μου το ένα πάρε το άλλο όχι αυτό δεν μου αρέσει κτλ. Όχι. Παρέ τόσα και έλα για πούτσα και διασκέδαση, μετά πήγαινε ψώνισε ότι θες μόνη σου.

Τι λες και εσύ που είσαι ειδικός?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.246
Πόντοι
2.356
Ο Τάσος μίλησε για:εμφανίσιμο 35άρη+London=το budget που αναφέρεις είναι πολύ υψηλό για την περίσταση.
Ναι,θα βάλει το χέρι στην τσέπη,αλλά όχι τόσο βαθιά..
Δε χρειάζεται.
Ετσι ακριβως , αλλωστε οπως ειπα θα δειξει και ποσο θα κοστισει.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Τηλεφωνο του εδωσε ,αφου την πηγε στο buddha-bar για φαγητο την αλλη μερα.

ΥΓ το Chi εχει σκληρη πορτα ,αν θα πας ζητα τραπεζι κατευθειαν απο την εισοδο για να μπεις σιγουρα. Ετσι εκανα εγω που πηγαινα πρωτη φορα ,ο Σπυρος ηρθε αργοτερα.

Για πόρτα δε νομίζω έχω πάει μόνος μου αρκετές φορές και 2 φορές με ένα φίλο από Ελλάδα (πάντα χωρίς τραπέζι). Απλά μην πάτε με αθλητικά: κάνα πουκαμισάκι ή tshirt κυριλέ και βραδυνό παπούτσι και είστε εντάξει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.246
Πόντοι
2.356
Για πόρτα δε νομίζω έχω πάει μόνος μου αρκετές φορές και 2 φορές με ένα φίλο από Ελλάδα (πάντα χωρίς τραπέζι). Απλά μην πάτε με αθλητικά: κάνα πουκαμισάκι ή tshirt κυριλέ και βραδυνό παπούτσι και είστε εντάξει.
Μπροστα μου ριξανε πορτα 2 ζευγαρια ντοπιους με γκομενες ,για αυτο το ανεφερα.
εννοειται οχι αθλητικα ...

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
- 35 και ΔΕΝ θές να πληρώσεις/δώρα αλλά κυνηγάς 8+ δεν θα πετύχεις τίποτα. - ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Μην είσαι τόσο σίγουρος...
Μπροστα μου ριξανε πορτα 2 ζευγαρια ντοπιους με γκομενες ,για αυτο το ανεφερα.
εννοειται οχι αθλητικα ...

Ναι και εγώ είχα δει ένα σκηνικό με ζευγάρι που μίλαγε ρώσσικα (για Αζέροι οι κάτι τέτοιο ασιάτικο μου φάνηκαν). Αλλά ήταν περίεργη φάση, ήταν θορυβώδης και οι 2, πρέπει να ήταν μεθυσμένοι ήδη και για αυτό τους τη ρίξανε. Ο άντρας μάλιστα έβγαλε ένα ρολό με λεφτά, μάλλον για να πάρει τραπέζι... αλλά και πάλι τίποτα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
8+ στο Κίεβο χωρίς δωράκι ή σπατάλη σεβαστού ποσού (σαμπάνιες,ακριβά εστιατόρια κλπ) πρέπει να είσαι υπερβολικά υψηλού επίπεδου για να φας (super εμφάνιση, λεφτά, ηλικία κλπ). Μιλάμε πάντα αν είσαι ξένος και δεν πληρώσεις τίποτα πέρα απο κάποια γεύματα και καφέδες σε μεσάιου επιπέδου μαγαζία. Οι ντόπιοι ειναι άλλο. Ακόμα και μια να φας σε βάθος χρόνου θα είναι εξαίρεση δεν μπορέις να στηρίζεσαι πως θα σου ξανατύχει και δεν αποτελεί κανόνα. Η 8+ έχει προσβαση σε καλό ντόπιο δεν χρειάζεται να παέι εντελώς τσάμπα με έναν ξένο.
Ας καταθέσουν και οι άλλοι την απόψη τους.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
8+ στο Κίεβο χωρίς δωράκι ή σπατάλη σεβαστού ποσού (σαμπάνιες,ακριβά εστιατόρια κλπ) πρέπει να είσαι υπερβολικά υψηλού επίπεδου για να φας (super εμφάνιση, λεφτά, ηλικία κλπ). Μιλάμε πάντα αν είσαι ξένος και δεν πληρώσεις τίποτα πέρα απο κάποια γεύματα και καφέδες σε μεσάιου επιπέδου μαγαζία. Οι ντόπιοι ειναι άλλο. Ακόμα και μια να φας σε βάθος χρόνου θα είναι εξαίρεση δεν μπορέις να στηρίζεσαι πως θα σου ξανατύχει και δεν αποτελεί κανόνα. Η 8+ έχει προσβαση σε καλό ντόπιο δεν χρειάζεται να παέι εντελώς τσάμπα με έναν ξένο.
Ας καταθέσουν και οι άλλοι την απόψη τους.

Πραγματικά την ερώτηση γιατί να πάει με κάποιον ξένο δεν την καταλάβαίνω. Τι πάει να πει γιατί? Γιατί έτσι γουστάρει, γιατί τον γνώρισε, γιατί υπήρξε χημεία, γιατί ήταν καβλωμένη, χίλια δύο. Και στα 35 με καλή εμφάνιση μετράς στο Κίεβο. Εγώ στα λέω, γιατί χάνεις αυτό που πραγματικά αξίζει Ανατολική Ευρώπη αν βάζεις τέτοια στεγανά.

ΥΓ. Και ένα σχετικό βίντεο .

Για επεξηγήσεις παραθέτω πόστ του ΒΠ:

Αυτό το ΣΚ πάω Πράγα και το άλλο δεν μπορώ να απομακρυνθώ από Μόναχο.

Όπως και να 'χει,προηγείται η Αγία πριν ξαναπάω Κίεβο.

@ Κοble ρίξε μια ματιά στον περίγυρό σου και θα δεις ότι αυτό που έγραψε από πάνω ο kman δεν ισχύει.

Ο kman θεωρεί ότι οι γυναίκες μπορούν τελείως ψύχραιμα και ορθολογικά να συγκρίνουν τους άντρες, βαθμολογώντας τους τελείως αντικειμενικά και να παραθέτουν τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα τους.

Επιλέγει να αγνοεί την συναισθηματική τους φύση,την όποια διαστροφή/ψυχολογικά κουβαλάει η καθεμία και το πιο σημαντικό:
Ότι πολλές φορές,απλά υιοθετούν δίχως κριτική σκέψη,την εικόνα που έχουμε δημιουργήσει οι ίδιοι για τον εαυτό μας,ενώ παράλληλα τους δίνουμε την ψευδαίσθηση ότι μας επέλεξαν αυτές.

Δηλαδή ξέρουμε την παραμύθα που θέλουν να φάνε και τους την δίνουμε απλόχερα.
Αυτές αποζητούν απλά να τη ζήσουν,ακόμη και αν κάνει μπαμ ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Θέλουν με κάθε κόστος το love story,κεραυνοβόλους καρμικους έρωτες,ίντριγκα,ρομάντζο.

Οι άντρες σε επίπεδο επιλογής συντρόφου/αναζήτησης σεξ,κ.λ.π. δεν είμαστε διόλου πολύπλοκοι στον τρόπο που επιλέγουμε και αναζητούμε.

Αντίθετα όταν μιλάμε για γυναίκες,έχουμε με όντα που είναι ικανά να ερωτευθούν έναν serial killer,έναν παιδεραστη,έναν βιαστή και να του στέλνουν γράμματα στη φυλακή.
Είναι ικανές ενώ είναι αξιόλογες και από σπίτι,να ερωτεύονται πρεζάκια,χίπιδες,αποτυχημένους τεμπέληδες.
Να προσπαθούν να τους "σώσουν",να τους δικαιολογούν με κάθε ευκαιρία,παραβλέποντας αυτό που θα έβλεπε και ένα 5χρονο,ότι δηλαδή πρόκειται για ναυάγια της ζωής.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μιλάω για 8+ γκόμενες..Μην μπερδέυεσαι...Ωραίες κοπέλες και πολύ ωραίες ασφαλώς και θα βρείς Υπερμουνα στο τελείως τσάμπα εγω δεν το πιστεύω πως είναι εφικτό για ξένους (πάντα στο τελείως τσαμπα λέμε)..Φυσικά αυτά ειναι απο πρσωπικές παρατηρήσεις..

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Μιλάω για 8+ γκόμενες..Μην μπερδέυεσαι...Ωραίες κοπέλες και πολύ ωραίες ασφαλώς και θα βρείς Υπερμουνα στο τελείως τσάμπα εγω δεν το πιστεύω πως είναι εφικτό για ξένους (πάντα στο τελείως τσαμπα λέμε)..Φυσικά αυτά ειναι απο πρσωπικές παρατηρήσεις..

Κατάλαβα. Τα 8+ είναι σπάνια αυτό τα κάνει δύσκολα.Δεν υπάρχει όμως κάποιος κόφτης επειδή είσαι 35 ή επειδή είσαι ξένος, δηλ. δεν βγαίνεις εκτός πεδίου για τις γκόμενες. Η Ουκρανία έχει ανοχή στις διαφορές ηλικίας. Μην κοιτάς μόνο το μέσο όρο, να έχεις μάτια ανοικτά για να πιάσεις την ευκαιρία.

Τώρα για τελείως τσάμπα, αυτό δεν υπάρχει γενικώς, γιατί πάντα θα επιβαρυνθείς τα έξοδα κίνησης (ποτά, φαγητά κτλ.). Αν γουστάρει η γκόμενα, αυτά δεν θα είναι πολλά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.246
Πόντοι
2.356
Υπερμουνα μονο αν εισαι μονιμος η εστω δηλωσεις ημιμονιμος με τις καταληλες προυποθεσεις.
και παλι θα ξοδεψεις απλα οχι τοσο πολλα οσο ο τουριστας ,μαγκες η αληθεια βρισκεται παντα στη μεση.Θα ερθει η μουναρα αν γουσταρει με τον εμφανισιμο 35αρη οπως λεει ο xexe αλλα εντελως τζαμπα δεν παιζει.
Και στο κατω κατω αυτο δεν το καταλαβαινω , ετσι γινεται τα τελευταια τρεις χιλιαδες χρονια μεταξυ αρσενικου και θηλυκου ... και το χρηματικο (αν δηλ του βγαινει ακριβα η φθηνα η ολη φαση) εξαρταται παντα απο την οικονομικη επιφανεια του καθενος.

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Όπως τα λέει Τάσος..Και αν αυτό ισχύει γενικά, στην Ουκρανία ισχύει 1000 φορές παραπάνω. Γιατί η φιλοσοφία του χορηγού άντρα εκει είναι δεδομένη. Είναι θέμα κουλτούρας. Όταν βγαίνεις ραντεβού με Ουκρανέζα κίνηση να κάνει γκόμενα δεν υφίσταται ποτέ.

Δεν λέω να πληρώσει απλά να κάνει κίνηση. Κάτι που συμβαίνει σε πολλές άλλες χώρες. Οπότε αν δεν γίνεται καν κίνηση απο τα 6αρια φανταστείτε τα 8+ τι περιμένουν απο σένα!!!

Γενικά Ουκρανία πρέπει να το αποδεχτείς αυτο. Αν δεν είσαι έτοιμος είναι καλύτερα να κοιτάξεις άλλες χώρες. Εγω παραδέχομαι στην αρχή μου ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ πολύ που είχα συνηθίσει με Πολωνέζες,Σέρβες, Βόρειες κλπ που επιμέναν πολλές φορές να πληρώνουν αυτές. Μετά μπήκα στο πετσί του ρόλου εκει και κατάλβα πως αν δεν ρίξω νερό στο κρασί δεν έχει νόημα.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Υπερμουνα μονο αν εισαι μονιμος η εστω δηλωσεις ημιμονιμος με τις καταληλες προυποθεσεις.
και παλι θα ξοδεψεις απλα οχι τοσο πολλα οσο ο τουριστας ,μαγκες η αληθεια βρισκεται παντα στη μεση.Θα ερθει η μουναρα αν γουσταρει με τον εμφανισιμο 35αρη οπως λεει ο xexe αλλα εντελως τζαμπα δεν παιζει.
Και στο κατω κατω αυτο δεν το καταλαβαινω , ετσι γινεται τα τελευταια τρεις χιλιαδες χρονια μεταξυ αρσενικου και θηλυκου ... και το χρηματικο (αν δηλ του βγαινει ακριβα η φθηνα η ολη φαση) εξαρταται παντα απο την οικονομικη επιφανεια του καθενος.

Τάσο, συμφωνώ. Να διευκρινίσω ότι το θέμα που θίγω δεν είναι το αν θα ξοδέψεις, αλλά να κάνεις ωραίες φάσεις και να μην σπας τα αρχίδια σου . Τα γράφω στον Dr Love γιατί βγάζει κανόνες ρομποτικούς. Δεν είναι έτσι, για να κάνεις ωραίες φάσεις, είτε με σπονσοριλίκι είτε χωρίς, πρέπει να αντιλαμβάνεσαι καταστάσεις και να αρπάζεις ευκαιρίες, και όχι να ακολουθείς τυφλοσούρτη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ έχεις ένα point, αλλά μπορεί να μην έκανε κίνηση.

Ας μιλήσουμε τώρα για την περίπτωση που δεν γουστάρει.Εμένα προσωπικά πάντως δεν μου αρέσει να έχω μαζί μου μια γκόμενα που δεν γουστάρει και να προσπαθώ να την ευχαριστήσω. Είναι υποτελές. Δηλ. σε αυτή την περίπτωση θα προτιμούσα να τις πω: πες μου πόσα θες, ένα ποσό και μετά όσο θα είσαι μαζί μου θα βγάλεις τα λεφτά από το μυαλό σου. Στο λέω γιατί μου έχουν πει άτομα τέτοιες φάσεις, και το βρίσκω πρηξαρχίδισμα, να σου λέει συνέχεια πάρε μου το ένα πάρε το άλλο όχι αυτό δεν μου αρέσει κτλ. Όχι. Παρέ τόσα και έλα για πούτσα και διασκέδαση, μετά πήγαινε ψώνισε ότι θες μόνη σου.

Τι λες και εσύ που είσαι ειδικός?

Γουστάρει τα λεφτά.Τα λεφτά δεν τα βλέπει χωριστά απο εσενα αλλα σαν κομμάτι σου.Όπως και εσύ γουστάρεις τα βυζιά,κωλο της γκομενας που είναι κομμάτι της.Δεν εχει νόημα να πεις χωρίς αυτό τον κωλο δε θα τη γούσταρα όπως και για αυτή δεν έχει νόημα να πει χωρίς τα λεφτά του δε θα τον γούσταρα.Δεν έχει νόημα.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ελπίζω ότι την επόμενη χρονιά που θα ανέβω ως μόνιμος επάνω και μάλιστα με καλό μισθό για τα ουκρανικά δεδομένα +status από αξιοσέβαστη θέση με όλα τα συν που προσφέρει να μπορέσω να απαντήσω σε αυτό το ρητορικό ερώτημα που όλοι μας θέτουμε χωρίς όμως να προκύπτει ξεκάθαρη απάντηση. Κατά πόσο δηλαδή ως μόνιμος αποκτάς πρόσβαση σε νούμερα άνω του 7+, μιλάμε για φυσιολογικές κοπέλες εκτός κωλόμπαρων και μάλιστα χωρίς πληρωμή και δωράκια, αλλά πουλώντας όχι το παραμύθι όπως μέχρι σήμερα αλλά την πραγματικότητα πλέον.
Έχω μεγάλη περιέργια τι θα απαντώ του χρόνου σε αυτό το ερώτημα.. Είδωμεν

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Όπως τα λέει Τάσος..Και αν αυτό ισχύει γενικά, στην Ουκρανία ισχύει 1000 φορές παραπάνω. Γιατί η φιλοσοφία του χορηγού άντρα εκει είναι δεδομένη. Είναι θέμα κουλτούρας. Όταν βγαίνεις ραντεβού με Ουκρανέζα κίνηση να κάνει γκόμενα δεν υφίσταται ποτέ.

Δεν λέω να πληρώσει απλά να κάνει κίνηση. Κάτι που συμβαίνει σε πολλές άλλες χώρες. Οπότε αν δεν γίνεται καν κίνηση απο τα 6αρια φανταστείτε τα 8+ τι περιμένουν απο σένα!!!

Γενικά Ουκρανία πρέπει να το αποδεχτείς αυτο. Αν δεν είσαι έτοιμος είναι καλύτερα να κοιτάξεις άλλες χώρες. Εγω παραδέχομαι στην αρχή μου ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ πολύ που είχα συνηθίσει με Πολωνέζες,Σέρβες, Βόρειες κλπ που επιμέναν πολλές φορές να πληρώνουν αυτές. Μετά μπήκα στο πετσί του ρόλου εκει και κατάλβα πως αν δεν ρίξω νερό στο κρασί δεν έχει νόημα.
αυτες που βρισκεις εσυ σιγουρα δεν βαζουν το χερι γιατι στο ιτερνετ τις βρηκες και εχουν προσφορες.καμια νορμαλ που γνωρισα σε διακοπες δεν δεκτηκε καιρασμα γιατι ειχε λεφτα να παρει οτι θελει.πολλες απλες κοπελες που γνωριζω οδυσσο οταν κανω κινηση δεν αποδεχωνται.σε αντιθεση με αυτες
που ειναι στο ιτερνετ που ειναι η δουλεια τους ασε τις μαλακιες που λενε σε σενα που εισαι τουριστας με μηδεν ρωσικα.οσες γνωρισω σε μερη που πανε για βολτα απλες κοπελες με δυσκολια καταδεχονται καφε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
για τον χεχε θα πω και σε απαντηση και στους αλλους με τις φωτο απο τις γκομενες στο κυριλε κλαμπ.
ουκρανια το περνω τιλεφωνα και ραντεβουδακια δεν περνα.αν σε γουσταρουν απο την πρωτη θα ερθουν και μονο βολτες θα θελουν αν σε θεωρησουν γκομενο χωρις κερασματα.για ενα ξενο αδυνατο γιατι στα μερη που πανε συναντουν τις ιδιες γκομενες που κανουν ανακυκλοση.αυτες που γαμα ο λοβ γαμα και ο τουρκος.
αυτες ειναι οι διαθεσιμεσ για ολους και ειναι στο ιτερνετ και στο κεντρο στα μερη με ξενους.
οι πραγματικα νορμαλ να εχουν κανα σαβατο χρονο και το περνουν με τον κυκλο τους.
δεν εχουν αναγγη να γουσταρουν ξενο και αν δεις στα βιντεακια διαφορων ιδικα αυτο που βαλατε παλαιοτερα οδυσσο ακους απαντησεις.η ομορφη νορμαλ γκομενα ειπε οχι με ξενους ενω η τελευτεα που εκανε ηλιοθεραπεια η πουταναρα ειπε διαλεγω τα λεφτα.οι αλλες κιεβ που λενε μαλακιες ειναι αυτες που γνωριζα σαν καμακι χρισατικ που ενω μιλουσα ρωσικα για αυτες ημουν ξενος.ετσι συμπεριφερωνταν σε βαση  αυτη την κατηγορια κερασακιας ενω γαμιουνταν με ζητιανους,ναρκομανεις,απλυτους.εμφανισιακα αυτοι που τους αρεσουν ειναι οι απλυτοι δικοι τους.για αυτες που συνανταντε χρισατικ μιλω σαν τισ χαζοβιολεσ που παιζουν στα διαβορα βιντεο γιουτουπ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δηλαδή Χάρη έχεις βρει Ουκρανεζες να βγειτε για ενα φαγητό η Ποτό και να κάνουν την κίνηση να πληρώσουν?

Αυτά είναι αλφάβητα πρώτη δημοτικου γνώσεις..Είναι θέμα κουλτούρας ο άντρας κερνάει.

xexe εγω δεν ακολουθω ρομποτικουε κανόνες απλα είμαι αντικείμενικος..Να περιμένει ενας να βγάζει οχταρια+ Ουκρανία χωρίς δωράκια εγω δεν το εχω δει..Αν το έχει πετύχει η δει κάποιος περιμένω να το αναφέρει.

Μέχρι 7αρια όμως κανονικες κοπέλες μια χαρα βρίσκω και αυτό αναφέρω..Αφου το πέτυχαινω λεω κάντε το..Περιμένω να μας πει το ιδιο κάποιος με 8+ για να έχει νόημα η συζήτηση να μην είναι καθαρά θεωρητικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom