Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Διαβάζω με προσοχή όλους σας γιατί βλέπω έχει και κινδύνους και κόλπα το αντικείμενο... Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν πρέπει να ψαρώσεις και να σου πάρουν τον αέρα οι γκομενες και το δεύτερο να μην βγαίνεις βράδυ με γκόμενές γιατί θα σε γδαρουν και κινδυνεύεις... Το ερώτημα είναι να το παίξεις φορτωμένος η να είσαι low profile και να ψάξεις το κυρίλατο γκόμενάκι; Τέλος από ότι καταλαβαίνω πρέπει να κανονίσεις εσύ που θα πας για φαγητό γιατί τα πουτανακια συννενοουνται με τον εστιατόρα και κοπανάνε τιμές για προμήθεια!!!

Εξαρτάται που τις γνωρίζεις και την εμπειρία που έχεις. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι όμως τόσο επικινδυνα που λες. Κοντά στα 70 ραντεβού σε ενάμιση χρόνο Κίεβο καμία δεν με πήγε σε στημένο μαγαζί. Αλλά αυτές που ασχολούμαι είναι συνήθως Tinder γκόμενες που έχουμε μιλήσει κάποιο καιρό (σκεψου έξυπνα σιγά μην κάθεται μια στημένη να χάνει τον χρόνο της και να  σου μιλάει 15 μέρες!! καμιά πιθανότητα), και γκόμενες απο φοιτητικά μερη που εκεί δεν έχει καρχαρίες 1000%. Και στα μεσάιου επιπέδου μαγαζιά όπως το caribbean Σάββατο (όχι καθημερινές) βρίσκεις και νορμάλ ανακατέβονται με τις πουτάνες αλλά και εκει δεν θα την πατήσεις. Γιατί έχει απλά γκόμενες μάυρες που σου λένε δωσε μου 200$ και πάμε σπίτι σου. Μπαμ και κάτω. Δεν έχει να σε πάνε την επόμενη μέρα βόλτα να σε αρμέξουν.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Το βασικό πρόβλημα που δεν θα βρεις 8+ στο Κίεβο ως τουριστας είναι πως δεν υπάρχει μέρος να τις συναντήσεις..Μιλαω για την άσπρη ζώνη που δεν  ζηταει καν δωράκι τίποτα.
Στο Internet πανω απο 7 συνήθως είναι μαύρη ζωνη και στα clubs τα γνωστά τα 8+ είναι τουλάχιστον γκριζες!!!!

Υπάρχουν 8αρια πανέμορφα που θα συναντήσεις σε καφετέριες κλπ αλλα δεν είναι εύκολα  προσέγγισμα με καμακι..

π.χ Πήγαινεται να πιειτε ενα καφεδάκι στο one love coffee espresso bar 6 το απόγευμα απέναντι απο την εκκλησία..Καθίστε εκει 3 ωριτσες και θα παθετε σοκ..Θα δείτε πανέμορφες κοπέλες με τα mac  τους που έρχονται μετα την δουλειά  που δεν υπάρχει καμια περίπτωση να τις πέτυχετε καπου αλλου..Αυτές είναι οχταρια καθαρές ουτε γκριζες τίποτα που απλα πανε εκει λοηω πολυ υψηλόυ επίπεδου του μαγαζίου. Αν είσαι μόνιμος εκει και κάνεις κυκλο μπορείς και να της γνωρίσεις αλλα αφού δεν είμαστε υποχρεώτικα μην δουλεύομαστε απο 8 και πάνω θα συνανταμε στα clubs τις gold diggers.

Θα περάσω από εκεί την επόμενη φορά που θα ανέβω. Καλή η πληροφορία δόκτωρ.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Αυτό δεν ειναι καλά γιατί ειναι κέντρο...Εγω λέω το άλλο που ειναι απεναντι απο την Εκκλησία την μεγάλη μεταξυ Ολυμπίσκα και palace ukraina..Εκει δεν πάνε τουρίστες και ειναι δίασημο για την καλή ποιότητα..Δεν παίρνουν λεφτά αυτες είναι η λεγόμενη καλη κοινωνια της Ουκρανίας.

Οκ ειναι πολύ φτωχος λαός αλλά υπάρχει και ενα 5% που είναι αρκετά πάνω απο τον μέσο όρο..Αυτές τις βλέπεις μόνο σε μικρες κουλτουρε καφετέριες ψιλο ψαγμένες.  π.χ. lovely uncle καφέ ή φαί και κάτι τέτοια που μόνο απο ντόπιες τα μαθαίνεις. Όπως και κάτι κρυφά μικρά wine bars στο πουθενά που έχει καλοντυμένο κόσμο κανένα τουρίστα  και αν δεν τα ξέρεις δεν τα βρίσκεις ποτέ. Το πρόβλημα ειναι εκει πάντα συνοδέυονται απο καλούς Ουκρανούς ή γενικά δεν υπάρχει το κλίμα πεφτικής όπως στα άλλα μέρη..Αν ήσουν ντόπιος όμως ή ζεις εκει και καταφέρεις να μπείς στον κύκλο τους δεν ξέρω.

Τέλος πάντων είναι δύσκολο να τα εξηγήσω με λόγια.Αλλά αυτές οι γκόμενες δεν θα τις δεις ποτέ στο caribbean να ζητάνε σαμπάνια ή να τις κεράσεις ποτό..Είναι άλλη φάση..Πλέον 7 φορες σε 15 μήνες τα βλέπω συνεχώς.

Εγω επειδη σε αυτό το ταξίδι στηρίχτηκα αποκλειστικά στην νύχτα ο πιο εύκολος τρόπος να γνωρίσεις για λευκή ζώνη αν σε παίρνει ηλικιακά όμως ειναι φοιτητριες 20-23 χρονων σε απομακρυσμένα φοιτητικά μαγαζία (εκτός κέντρου). Απλά θέλεις πολύ ενέργεια και τύχη..Ευτυχώς είχα Σπύρο να μου ανοίξει τα μάτια και να φύγω για βράδυ πέρα απο τα τουριστικά.

Για πες κάνα άλλο φοιτητικό εκτός Saxon και Forsage. Μου είχαν πει για το indigo? Λέει τίποτα?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Για πες κάνα άλλο φοιτητικό εκτός Saxon και Forsage. Μου είχαν πει για το indigo? Λέει τίποτα?
Το Indigo μου το προτεινε η πουτανα που ποσταρα φωτο ,επεμενε οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα κλαμπ για αυτην στο Κιεβο.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Αυτές δεν είναι οτι δε γουστάρουν αλλά είναι όπως το κοριτσάκι με τα σπίρτα.Ανάβεις ένα πενηντάρικο και όσο κρατάει η ζέστη χαμογελάνε,είναι θερμές,ανεβασμένες,χαρούμενες και σε παρασύρουν.Μόλις σβήσει το πενηντάρικο τις πνίγει η ψύχρα,γίνονται ξινές,κακομούτσουνες,γκρινιάρες μέχρι να ανάψει το επόμενο πενηντάρικο.Οσο κρατάει η θαλπωρή μεταμορφώνονται πάλι σε αριστοκρατικές,θερμές,υπεράνω γυναίκες με υψηλή κουλτούρα κοκ.Εχει άμεση σχέση με το καύσιμο.Οσο καίει το καύσιμο είναι θερμές.Οταν τελειώνει το καύσιμο,χαλάει και η διάθεσή τους οπότε πρέπει να τροφοδοτείς το λεβητοστάσιο.Είσαι ένα είδος χειρώνακτα καρβουνιάρη στο χώρο του σπόνσορινγκ για τις κυρίες.
Το να λες στη γκόμενα θα βγάλεις τα λεφτά από το μυαλό σου όσο είσαι μαζί μου,είναι σα να λες στον άλλον θα βγάλεις το κρύο από το μυαλό σου όσο κυκλοφορείς με φανελάκι στο Βόρειο Πόλο.

Ο kman στα καλύτερά του... κοριτσάκι με τα σπίρτα, καρβουνιάρης με 50άρικα.... Άπαιχτο ... για αυτά τα post αξίζει το thread

Στα σοβαρά, δεν μου φαίνεται και πολύ αρχοντικό αυτό, να κάνεις το μαύρο θερμαστή από το Τσιμπουτί με 50άρικα. Μάλλον σπασαρχίδικο...

Επειδή μετά από μια ηλικία όλοι θα αρχίσουμε όλοι να χώνουμε... θα προτιμούσα να πάρει ένα πακέτο, να μη σου τα πρήζει όλη την ώρα. Δηλ. και να πληρώνεις και να σου σπάνε τα αρχίδια... Είναι θέμα αξιοπρέπειας...

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Με 5 απλούς κανόνες τι πρέπει να κάνει κάποιος για να γαμησει ουκρανικο τούμπανο;

Για τα ραντεβού που λες υπάρχει μια διαφορά Ουκρανία σε σχέση με άλλες χώρες. Πολλές θα δεχθούν να βγουν μαζί σου χωρίς να γουστάρουν, έτσι για την πλάκα. Δηλ. μη θεωρείς ότι επειδή δέχτηκε να βγεί γουστάρει σίγουρα. Πρέπει να καταλάβεις αν γουστάρει ανεξάρτητα από αυτό. Επίσης προσπάθησε 1ο ραντεβού ποτό και όχι φαΐ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πάντως και Ουκρανία δεν θα αντέξει για πολύ καιρό..Πέφτει με γεωμετρικη
προοδο..Οπως είχα πει καμια τριετια max ακόμα οπότε οποίος προλάβει!!
Με τα παιδιά που μιλήσαμε Κίεβο ολοι βλέπουν μεγάλη διαφορά ακομα και σε σχέση με δυο χρόνια πριν..Τι κάνουν οι φθηνές πτήσεις και η απελευθέρωση της Visa...Παρόλα αυτά είναι καλά ακόμα  - αλλα πάτε Τωρα!!! Μην χάνεται χρόνο γιατί το πανηγύρι δεν θα κρατήσει πολυ καιρό...Απο φοιτητικα ας πούμε το forsage καηκε τέλειως...Έγινε εισβολή αραβοτουρκων αλλα το saxon καθημερινες είναι καλά ακόμα και για οσο κρατήσει.. Shooters αλλαξε manager και είναι σχεδόν άδειο πλέον αλλα Τετάρτη lady nights κατι κράταει..Caribbean ειναι κυρίως για Σάββατο που έχει και νορμάλ γκομενες. Οπότε για μενα saxon καθημερινες,shooters Τετάρτη, caribbean μόνο Σάββατο και Παρασκευες μια γύρα σε ολα γενικά..
Διαδίκτυο όπως καταλήξαμε και με τα παιδιά Tinder παρουσίαζει μια ξαφνική πτώση αλλα το ισσοροπει το badoo οπότε βρίσκεις ακόμα υλικό...Ολα κρεμονται ομως σε μια κλωστή!! αν χάσουμε 2 μαγαζιά και ενα ακόμα Site μας βλέπω για Ρωσσια μεριά..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω παλεύω για μετεγκατασταση Μαριουπολη που μάλλον θα μου δώθει ευκαιρία τον Ιούνιο...Αλλα λογικά εκεί θα είναι κάποιο περίεργο μείγμα Ελλήνων,Ρωσσων,Ουκρανων...Αν έχει κανένας καμία πληροφορία ας πει ενα σύντομο μυνημα.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Με 5 απλούς κανόνες τι πρέπει να κάνει κάποιος για να γαμησει ουκρανικο τούμπανο;
κανονας πρωτος

να κανεις ακριβως τα αντιθετα απο αυτα που λεει ο Κμαν

κανονας δευτερος

ξαναμελετησε τον πρωτο κανονα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ό φίλος μου που ήταν πρόσφατα Κίεβο , έβγαλε όλους εσάς που προτείνετε  μαγαζιά εδώ μέσα ανίδεους και πορνοτουρίστες που δεν πάτε για γκόμενες αλλά για πουτανες!  Και τον Λόβ μαζί...
Ο λόγος είναι πως κανένας δεν μιλάει για το  Coyote Ungly , ένα μαγαζί που πάνε ωραία νορμαλ και προσεγγίσιμα γκομενάκια και όχι πουτανες...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
κανονας πρωτος

να κανεις ακριβως τα αντιθετα απο αυτα που λεει ο Κμαν

κανονας δευτερος

ξαναμελετησε τον πρωτο κανονα
Δηλαδή με κανόνες Κμαν δεν θα ρίξει 2-3 πούτσους και 3-4 καυλια?  Και με τα ρέστα γαμάει και ο σκύλος και δεν χρειάζεται καν να κουραστεί (στη Πολωνία) :rockon:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Εγω παλεύω για μετεγκατασταση Μαριουπολη που μάλλον θα μου δώθει ευκαιρία τον Ιούνιο...Αλλα λογικά εκεί θα είναι κάποιο περίεργο μείγμα Ελλήνων,Ρωσσων,Ουκρανων...Αν έχει κανένας καμία πληροφορία ας πει ενα σύντομο μυνημα.

Εχει δουλειες με καλα χρηματα στην Μαριουπολη;

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ό φίλος μου που ήταν πρόσφατα Κίεβο , έβγαλε όλους εσάς που προτείνετε  μαγαζιά εδώ μέσα ανίδεους και πορνοτουρίστες που δεν πάτε για γκόμενες αλλά για πουτανες!  Και τον Λόβ μαζί...
Ο λόγος είναι πως κανένας δεν μιλάει για το  Coyote Ungly , ένα μαγαζί που πάνε ωραία νορμαλ και προσεγγίσιμα γκομενάκια και όχι πουτανες...

Για αυτο έμεινε αγάμητος με την μία μετά την άλλη να του ακυρώνουν τα ραντεβού και να βρίζει ανελέητα..Εσύ μας τα έγραφες.Και φυσικά όποιος αποτύχει μπαίνει μετά και τους βγάζει όλους Πορνοτουρίστες ή όλες τις κοπέλες πουτάνες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για αυτο έμεινε αγάμητος με την μία μετά την άλλη να του ακυρώνουν τα ραντεβού και να βρίζει ανελέητα..Εσύ μας τα έγραφες.Και φυσικά όποιος αποτύχει μπαίνει μετά και τους βγάζει όλους Πορνοτουρίστες ή όλες τις κοπέλες πουτάνες.
Έμεινε αγάμητος γιατί δεν έκανε ιντερνετική προετοιμασία και γιατί δεν πλήρωσε πουτάνες..
Στο coyote ugly όμως τσίμπησε τηλέφωνα από κανονικά γκομενάκια και μάλλον θα ξαναπάει!
Εσύ τι θέμα έχεις με αυτό το μαγαζί?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδή με κανόνες Κμαν δεν θα ρίξει 2-3 πούτσους και 3-4 καυλια?  Και με τα ρέστα γαμάει και ο σκύλος και δεν χρειάζεται καν να κουραστεί (στη Πολωνία) :rockon:

Οι κανόνες μου είναι εξαιρετικοί.Και εσύ είδες ιδίοις ομμασι τα αποτελέσματα.Φαντασου τι γίνεται στην πηγή.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως και Ουκρανία δεν θα αντέξει για πολύ καιρό..Πέφτει με γεωμετρικη
προοδο..Οπως είχα πει καμια τριετια max ακόμα οπότε οποίος προλάβει!!
Με τα παιδιά που μιλήσαμε Κίεβο ολοι βλέπουν μεγάλη διαφορά ακομα και σε σχέση με δυο χρόνια πριν..Τι κάνουν οι φθηνές πτήσεις και η απελευθέρωση της Visa...Παρόλα αυτά είναι καλά ακόμα  - αλλα πάτε Τωρα!!! Μην χάνεται χρόνο γιατί το πανηγύρι δεν θα κρατήσει πολυ καιρό...Απο φοιτητικα ας πούμε το forsage καηκε τέλειως...Έγινε εισβολή αραβοτουρκων αλλα το saxon καθημερινες είναι καλά ακόμα και για οσο κρατήσει.. Shooters αλλαξε manager και είναι σχεδόν άδειο πλέον αλλα Τετάρτη lady nights κατι κράταει..Caribbean ειναι κυρίως για Σάββατο που έχει και νορμάλ γκομενες. Οπότε για μενα saxon καθημερινες,shooters Τετάρτη, caribbean μόνο Σάββατο και Παρασκευες μια γύρα σε ολα γενικά..
Διαδίκτυο όπως καταλήξαμε και με τα παιδιά Tinder παρουσίαζει μια ξαφνική πτώση αλλα το ισσοροπει το badoo οπότε βρίσκεις ακόμα υλικό...Ολα κρεμονται ομως σε μια κλωστή!! αν χάσουμε 2 μαγαζιά και ενα ακόμα Site μας βλέπω για Ρωσσια μεριά..

Το αντίθετο.Η Ουκρανία βελτιώθηκε τα τελευταία χρόνια λόγω του πολέμου.Ειναι η μοναδική περιοχή στην Ευρώπη που βελτιώθηκε αντί να χειροτερέψει.Ειναι πάντα υπεροχη η συνέπεια της ρωσικής εισβολής στο άνοιγμα των ποδιών από τις ντεβουσκες.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Έμεινε αγάμητος γιατί δεν έκανε ιντερνετική προετοιμασία και γιατί δεν πλήρωσε πουτάνες..
Στο coyote ugly όμως τσίμπησε τηλέφωνα από κανονικά γκομενάκια και μάλλον θα ξαναπάει!
Εσύ τι θέμα έχεις με αυτό το μαγαζί?

Ρολογά μας αδικείς. Το είχα αναφέρει το coyotte ugly από το Μάη (δες τα παλιά ποστ). Το πρόβλημα είναι καθημερινές είναι άδειο (δοκίμασα δυο φορές και ήταν τελείως κούκος Τετάρτη και Πέμπτη, μπορεί να έτυχε) και το ΠΣ έχει καλύτερα να πας. Πως ήταν το μαγαζί ΣΚ?

Πήγε στα μπαράκια που σου είπα Barmans Dictat και Dogs & Tails που σου ανέφερα? Εκεί δεν έχει καθόλου πουτάνες.

Επίσης, η πρόβλεψη μου άν κάποιος πάει για 7+ και χωρίς internet και χωρίς σπονσοριλίκια (όπως εγώ) είναι να βγάλει 1 ανά εβδομάδα. Αν είναι τυχερός πιο πολλές αν είναι άτυχος πιο λίγες. Θεωρώ άτομο μέχρι 35 εμφανίσιμο και καλό παίκτη και χωρίς ρώσσικα. Με ρώσσικα έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες.

Πόσες μέρες έκατσε ο φίλος σου?

ΥΓ. Γιατί σε λένε όλοι ρολογά ενώ το Glock Perfection είναι πιστόλι? Πιστολά πρέπει να σε λέγανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom