Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χωρίς σπονσοριλίκια και χωρίς ίντερνετ είναι αδύνατο για πάνω από εφτάρι.Πως να το καταφέρει κάποιος αυτό?Δεν έχει τόση τραβηχτικη δύναμη.
Με σπονσοριλίκι γίνεται γιατί η έλξη αυξάνεται δέκα φορές όταν η γκόμενα βλέπει ζωντανό παλλομενο ρευστό.Ανοίγουν τα μάτια τους διάπλατα.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Με 5 απλούς κανόνες τι πρέπει να κάνει κάποιος για να γαμησει ουκρανικο τούμπανο;
ξυρισμενος, αγενης
μετρημενος, οχι βαλκανικες χειρονομιες,φωνες,τατου και τα σχετικα τυπου παουερ οφ λαβ
φορτωμενος, μπιτι κοιν και ηλεκτρονικο χρημα η σε φυσικη μορφη
υποψιασμενος, το νου σου, ματια στη πλατη και τσιγκινο. οχι κουστουμακια.
στοχευμενος? χμ...(βοηθεια, κουρτινα 3?) ειτε επι εδαφους η διαδικτιακα. πληθωρα στοχων για ρωσσικη ρουλετα. βαρας μεχρι να χτυπησεις.

υγ. για ουκρανικο τουμπανο, ανωτερας ποιοτητας,ΠΟΠ, πρεπει να προσλαβεις εμπειρο επαγγελματια/θηρευτη, δεδομενου της δυσκολιας προσβασης λογο ελευθερης αγορας. απαιτειτε καταθεση σε ειδικο ταμειο, μουνα μπανκ η σε τραπεζα νυχτερινου καταστηματος.

περα απο την πλακα, ακουμε και εμενα που δεν εχω παει. μακαρι να σου τυχει καμια και να φερει και την κολητη της. εστω με κερασμα κοτοπουλο στα παγκακια. αν μπορεις διαβασε την εισαγωγη στη σλαβικη ψυχολογια, εκδοσεις για βαλκανιους, 3Μ.

ποτε σκεφτεσαι να πας?
για διαμονη ρωτα τους μυστες.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Εγω παλεύω για μετεγκατασταση Μαριουπολη που μάλλον θα μου δώθει ευκαιρία τον Ιούνιο...Αν έχει κανένας καμία πληροφορία ας πει ενα σύντομο μυνημα.
απο ακριβεια τι λεει? ειχα δει τβ οτι θα παρει τα πανω της.
ποτε τελειωνει η γεφυρα ρε παιδια εχουμε κανα νεο?
Εχει δουλειες με καλα χρηματα στην Μαριουπολη;
Ναι,για μισθοφόρους της Novorossiya.
Απελευθερωτες ειπαμε!!!
κανονας πρωτος να κανεις ακριβως τα αντιθετα απο αυτα που λεει ο Κμαν κανονας δευτερος ξαναμελετησε τον πρωτο κανονα
ουτε αποδημητικο πτηνο να ηταν ο κμαν, και να τον πυροβολουσατε με αντιαρματικο. τον εχετε...σκισει στα αντιαεροπορικα πυρρα. τυφλα να εχει το εχει το εξπρες του Μεσονυχτιου Ινσταμπουλ-Μινσκ, γεματο αραβοτουρκους που πανε εκδρομη στην στεππα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Έμεινε αγάμητος γιατί δεν έκανε ιντερνετική προετοιμασία και γιατί δεν πλήρωσε πουτάνες..
Στο coyote ugly όμως τσίμπησε τηλέφωνα από κανονικά γκομενάκια και μάλλον θα ξαναπάει!
Εσύ τι θέμα έχεις με αυτό το μαγαζί?

Έχω πρόβλημα όχι με το μαγαζί αλλά με τον κάθε τύπο που κατηγορεί και βγάζει συμπεράσματα για ανθρώπους που δεν τους γνωρίζει κάν. Και μάλιστα όταν στο τέλος δεν κατάφερε και τίποτα!! Και επειδή δεν τα κατάφερε λεεί οι άλλοι πάνε με πουτάνες για αυτό είχαν αποτέλεσμα..

Εκτίθεσαι με αυτα που μεταφέρεις.Και αυτη την φορα εκτίθεσαι πολύ γιατι οι γνωριμίες και οι πεφτικές στο Κίεβο γίνανε με κοινό μπροστά οπότε τα είδαν!!! Πες λοιπόν στον φίλο σου πως ενδεικτικά φαγάμε φοιτήτριες 21 χρονων απο saxon χωρίς να πληρώσουμε τίποτα (Πορτοκαλάδα ζήτησε άντι για ποτό στο μαγαζί και mac Donalds την άλλη μερα), όσο για τα τηλέφωνα ειναι απλά αστείο με βάση πως στο Κίεβο όπου και να πας παίρνεις 10 τηλέφωνα την μέρα για πλάκα δεν σημαίνει κάτι αυτό. Το θέμα είναι πως θα κάνεις τα τηλέφωνα να πάνε παραπέρα.

Τέλος για τα μαγαζία πες στο φίλο σου το μεγάλο πρόβλημα του Κιέβου είναι η ερημιά των μαγαζίων τις καθημερίνες. Μια Τρίτη ή Τετάρτη ή ακόμα και Πέμπτη δεν έχεις πάνω απο 1-2 επιλογές σε όλη την πολή να έχει κόσμο ένα μαγαζί. Για αυτό λέμε κάθε μέρα που συγκεκριμένα να πηγαίνει κάποιος για να μπορέι να έχει τουλάχιστον κόσμο να κάνει παιχνίδι.

COOL δεν έχει δουλείες Μαριούπολη και να έχει θα ειναι με 400 ευρώ..Είναι ειδική περίπτωση αυτό με μένα.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Χωρίς σπονσοριλίκια και χωρίς ίντερνετ είναι αδύνατο για πάνω από εφτάρι.Πως να το καταφέρει κάποιος αυτό?Δεν έχει τόση τραβηχτικη δύναμη.
Με σπονσοριλίκι γίνεται γιατί η έλξη αυξάνεται δέκα φορές όταν η γκόμενα βλέπει ζωντανό παλλομενο ρευστό.Ανοίγουν τα μάτια τους διάπλατα.

Γίνεται, απλά το 8άρια είναι πολύ σπάνια είναι δύσκολο να τα εντοπίσεις. Carribean 8άρι δεν έχω δει ποτέ. Στα δύο ταξίδια έκανα σύνολο 10-12 εξόδους (καθημεινές και ΣΚ). Έπαιζα σχεδόν αποκλειστικά night-game. Καθόλου internet. 8άρι δεν έχω βγάλει ακόμα αλλά παραλίγο (έκανα εγώ μαλακία, δεν ήταν λόγω μη-σπονσοριλικίου που χάλασε, είμαι σίγουρος για αυτό) εβγαλά 2. Η μία ήταν 7 και η άλλη πλησιάζε 8, ας πούμε 7.5 (1.80 που λές και εσύ με τέλειο σώμα μοντελέ (όπως αυτή που έβαλα φωτό), όχι αρκετά τέλεια φάτσα για να πάει 8 και μικρό στητό βυζί).

Επίσης η 2η που έβγαλα (το 7) πρέπει να ήταν σπονσορατζού και υποψιάζομαι ή 1η νομίζω ότι είχε τουλάχιστον ξένο γκόμενο που λογικά θα τη χαρτζιλίκωνε. Αυτά τα συμπέρανα από κάποια συμφραζόμενα, δεν ανέφεραν τίποτα αυτές.

Να διευκρινίσω ότι σαν σπονσοριλίκι λέω να κάνεις δώρα στη γκόμενα ή λεφτά όχι να κεράσεις ποτά για διασκέδαση.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Αυτο με τα τηλεφωνα απορω πραγματικα πως το εγραψε ο ρολογας που ειναι εμπειρος παικτης.
ειναι ανεκδοτο να θεωρει επιτυχια καποιος οτι πηρε τηλ απο ουκρανες η μολδαβες (για κανονικες μιλαω)... ασε που ολες εχουν τουλαχιστον δυο νουμερα (100 γκριβνα στοιχιζει να παρεις ενα με απεριοριστο ιντερνετ). Το θεμα ειναι τι γινεται μετα ,αυτο ειναι που μετραει.
Εξω απο το Mafia ειχα παρει απο μια οταν ειχαμε βγει για τσιγαρο , δεν σημαινει τιποτα ...

Ο love που τον εχω δει επι τω εργω ,μια χαρα το παει για το target group που απευθυνεται.

ΥΓ το Κιεβο σε γενικες γραμμες ειναι πιο ακριβο απο την Οδησσο και το Κισιναου ακριβοτερο και των δυο :grin: πως αλλαζουν οι καιροι ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γίνεται, απλά το 8άρια είναι πολύ σπάνια είναι δύσκολο να τα εντοπίσεις. Carribean 8άρι δεν έχω δει ποτέ. Στα δύο ταξίδια έκανα σύνολο 10-12 εξόδους (καθημεινές και ΣΚ). Έπαιζα σχεδόν αποκλειστικά night-game. Καθόλου internet. 8άρι δεν έχω βγάλει ακόμα αλλά παραλίγο (έκανα εγώ μαλακία, δεν ήταν λόγω μη-σπονσοριλικίου που χάλασε, είμαι σίγουρος για αυτό) εβγαλά 2. Η μία ήταν 7 και η άλλη πλησιάζε 8, ας πούμε 7.5 (1.80 που λές και εσύ με τέλειο σώμα μοντελέ (όπως αυτή που έβαλα φωτό), όχι αρκετά τέλεια φάτσα για να πάει 8 και μικρό στητό βυζί).

Επίσης η 2η που έβγαλα (το 7) πρέπει να ήταν σπονσορατζού και υποψιάζομαι ή 1η νομίζω ότι είχε τουλάχιστον ξένο γκόμενο που λογικά θα τη χαρτζιλίκωνε. Αυτά τα συμπέρανα από κάποια συμφραζόμενα, δεν ανέφεραν τίποτα αυτές.

Να διευκρινίσω ότι σαν σπονσοριλίκι λέω να κάνεις δώρα στη γκόμενα ή λεφτά όχι να κεράσεις ποτά για διασκέδαση.

Οχταρια εχει παντού.Αν πας στο Cym και στο Gulliver είναι γεμάτο.Απλά χρειάζεται σπονσορινγκ για να ενδιαφερθουν δηλαδή αγορά δώρου και ρευστό.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Όπως ορθά γραφτηκε,το να πάρεις τηλέφωνο είναι εύκολο,αλλά ο δρόμος μέχρι ένα ραντεβού ή το κρεβάτι,ειναι άλλη ιστορία..

Επίσης οι κοπέλες που κυνηγάμε ανηκουν σε μια γενιά που και να μετανιώσουν/δε γουστάρουν έχουν 100 διαφορετικά applications στο κινητό τους να μας μπλοκάρουν.
Ούτε στο σταθερό θα τις πάρουμε,ούτε στο Nokia 3310 τέσσερις η ώρα τα ξημερώματα να τις βάλουμε καψουροτράγουδα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτο με τα τηλεφωνα απορω πραγματικα πως το εγραψε ο ρολογας που ειναι εμπειρος παικτης.
ειναι ανεκδοτο να θεωρει επιτυχια καποιος οτι πηρε τηλ απο ουκρανες η μολδαβες (για κανονικες μιλαω)... ασε που ολες εχουν τουλαχιστον δυο νουμερα (100 γκριβνα στοιχιζει να παρεις ενα με απεριοριστο ιντερνετ). Το θεμα ειναι τι γινεται μετα ,αυτο ειναι που μετραει.
Εξω απο το Mafia ειχα παρει απο μια οταν ειχαμε βγει για τσιγαρο , δεν σημαινει τιποτα ...

Ο love που τον εχω δει επι τω εργω ,μια χαρα το παει για το target group που απευθυνεται.

ΥΓ το Κιεβο σε γενικες γραμμες ειναι πιο ακριβο απο την Οδησσο και το Κισιναου ακριβοτερο και των δυο :grin: πως αλλαζουν οι καιροι ...

Και φαντάσου Τάσο το πήρες χωρις καν να ασχοληθείς. Απλά για τσιγάρο πήγες έξω. Και αυτές ήταν το λιγότερο 7αρια και ψωνισμένες λίγο..
Οι φίλοι του clock  ειναι απο παλία ιστορία. Όπου πάνε τα ξέρουν όλα και κρίνουν τους πάντες. Εγω απλά κρατάω πως έφυγε αγάμητος απο Κίεβο και μας είπε και Πουτανιάρηδες χωρίς να είναι εκεί και χωρίς να μας ξέρει!! Τι σου είναι αυτός ο Έλληνας απλα κομωδία.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Οχταρια εχει παντού.Αν πας στο Cym και στο Gulliver είναι γεμάτο.Απλά χρειάζεται σπονσορινγκ για να ενδιαφερθουν δηλαδή αγορά δώρου και ρευστό.

Πήγα μία μέρα στο Gulliver, δεν είδα ούτε ένα 8αρι και ήταν και Παρασκευή... Στο Cym δεν έχω πάει.

jimloco

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2017
Like
182
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, ξεκινάω τον αγώνα στο badoo... Έχει καλά μωράκια... Θα σας ενημερώσω αργότερα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι φίλοι του Γκλοκ είναι πιο εμφανίσιμοι από εμένα,ξέρουν καλύτερα ρωσικά και έχουν περισσότερα λεφτά από εμένα αλλά τα αποτελέσματα τους είναι πολύ κατώτερα από τα δικά μου.Πως γίνεται αυτό?
Απλά τα στάνταρ τα επιβάλλω εγώ,δε σέβομαι τους κανόνες και τις ισορροπίες που υπάρχουν στο χώρο.Φερνω την ανωτερη κουλτούρα του Βαλκανιου τσομπανη και το περιβάλλον πρέπει να υποταχθεί,δεν πρέπει εγώ να υποταχτω στο περιβάλλον.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Οι φίλοι του Γκλοκ είναι πιο εμφανίσιμοι από εμένα,ξέρουν καλύτερα ρωσικά και έχουν περισσότερα λεφτά από εμένα αλλά τα αποτελέσματα τους είναι πολύ κατώτερα από τα δικά μου.Πως γίνεται αυτό?
Απλά τα στάνταρ τα επιβάλλω εγώ,δε σέβομαι τους κανόνες και τις ισορροπίες που υπάρχουν στο χώρο.Φερνω την ανωτερη κουλτούρα του Βαλκανιου τσομπανη και το περιβάλλον πρέπει να υποταχθεί,δεν πρέπει εγώ να υποταχτω στο περιβάλλον.
Φίλε δεν μπορώ και δε θέλω να αμφισβητήσω τα γραφόμενα σου, αλλα κατουρα και λίγο....
:-)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρολογά μας αδικείς. Το είχα αναφέρει το coyotte ugly από το Μάη (δες τα παλιά ποστ). Το πρόβλημα είναι καθημερινές είναι άδειο (δοκίμασα δυο φορές και ήταν τελείως κούκος Τετάρτη και Πέμπτη, μπορεί να έτυχε) και το ΠΣ έχει καλύτερα να πας. Πως ήταν το μαγαζί ΣΚ?

Πήγε στα μπαράκια που σου είπα Barmans Dictat και Dogs & Tails που σου ανέφερα? Εκεί δεν έχει καθόλου πουτάνες.

Επίσης, η πρόβλεψη μου άν κάποιος πάει για 7+ και χωρίς internet και χωρίς σπονσοριλίκια (όπως εγώ) είναι να βγάλει 1 ανά εβδομάδα. Αν είναι τυχερός πιο πολλές αν είναι άτυχος πιο λίγες. Θεωρώ άτομο μέχρι 35 εμφανίσιμο και καλό παίκτη και χωρίς ρώσσικα. Με ρώσσικα έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες.

Πόσες μέρες έκατσε ο φίλος σου?

ΥΓ. Γιατί σε λένε όλοι ρολογά ενώ το Glock Perfection είναι πιστόλι? Πιστολά πρέπει να σε λέγανε
Εσύ πείσουν? Θυμάμαι πως κάποιος είχε κάνει θετική αναφορά! Αλλά το τελευταίο διάστημα όλοι αναλωνεστε να μιλάτε για τα πουτανομαγαζα Shooters,Chi και Carrebean! Μια η μουσική , μια το ladies night και την άλλη ο καλός κόσμος , όλο γι αυτά λέτε που δεν ενδύκνυνται για ερωτοτουρισμό και μόνο μια επιτυχία έχει καταγραφεί από τον Λόβ σε αυτά!..

*Ρόλογά με έλεγε πριν 7-8 Χρόνια όταν πρωτοεμφανήστικα  ό Midas69 συγχέοντας προφανώς το glock με το clock αλλά δεν τον διώρθωσα ποτέ διότι είναι μη ενοχλητικό προσωνύμιο

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οι φίλοι μου με κορυφαίο τον γυμναστή που τώρα είναι σχεδόν παντρεμένος με Σέρβα  όταν μπαίνανε Enklawa οι πολωνέζες τους τραβούσαν από της μπλούζες και έδιναν μάχη ποια θα τους κατακτήσει!
Ο φίλος μου ο δικηγόρος που ξέρει ρωσικα θα σοκαριστείς με τι Ρωσίδες κυκλοφορούσε  τα καλοκαίρια!
Πλέον όλα τελείωσαν για όλους στη μετά ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ εποχή ! Μόνο τα σπονσοριλίκια σου μένουν..

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Οι φίλοι μου με κορυφαίο τον γυμναστή που τώρα είναι σχεδόν παντρεμένος με Σέρβα  όταν μπαίνανε Enklawa οι πολωνέζες τους τραβούσαν από της μπλούζες και έδιναν μάχη ποια θα τους κατακτήσει!
Ο φίλος μου ο δικηγόρος που ξέρει ρωσικα θα σοκαριστείς με τι Ρωσίδες κυκλοφορούσε  τα καλοκαίρια!
Πλέον όλα τελείωσαν για όλους στη μετά ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ εποχή ! Μόνο τα σπονσοριλίκια σου μένουν..
Τί παίζει δλδ για τις γκόμενες;
Αν δούνε προφίλ τύπου να είσαι φορτωμένος στα Supreme,Gucci,Balenciaga και να γυρνάς μονίμως σε μέρη που αυτές δεν μπορούνε να πατήσουν( Rodeo Drive,Beverly Hills  :cheesy: ) τότε ξεροχύνουνε;

Τόσο δυτικές έχουν γίνει;

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Οι φίλοι μου με κορυφαίο τον γυμναστή που τώρα είναι σχεδόν παντρεμένος με Σέρβα  όταν μπαίνανε Enklawa οι πολωνέζες τους τραβούσαν από της μπλούζες και έδιναν μάχη ποια θα τους κατακτήσει!
Ο φίλος μου ο δικηγόρος που ξέρει ρωσικα θα σοκαριστείς με τι Ρωσίδες κυκλοφορούσε  τα καλοκαίρια!

Γιατί τελείωσαν? Σε μέρη διακοπών βρίσκεις άνετα Ρωσσίδες 7αρια (ακόμα και 8άρια με προσπάθεια και τύχη). Καλά να ξέρεις αρκετά Ρώσσικα για να κάνεις κουβέντα τότε δε σε πιάνει τίποτα. Εγώ επειδή συχνά είμαι Κύπρο Αγ. Νάπα και Λεμεσσός είναι πολύ καλά το καλοκαίρι. Δεν έχω δει μέρος στην Ελλάδα με τόση συγκέντρωση ποιοτικών Ρωσσίδων.

Ρε συ Glock, Ρόδο που είχα πάει μία εβδομάδα το 2013 δεν είχα δει αρκετές ανατολικοευρωπαίες και δεν είχε nightlife καλό να μαζεύονται ξένες (εκτός από τα 18χρονα σκανδιναυά Ορφανίδου). Παλιά πόλη τίγκα στις Ελληνίδες, και το Φαληράκι νεκρο. Μήπως υπάρχουν μέρη που πάνε (πχ. από Λίνδο μεριά) και δεν τα είχα δει? Για ρίξε καμιά πληροφορία γιατί το νησί μου άρεσε.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τί παίζει δλδ για τις γκόμενες;
Αν δούνε προφίλ τύπου να είσαι φορτωμένος στα Supreme,Gucci,Balenciaga και να γυρνάς μονίμως σε μέρη που αυτές δεν μπορούνε να πατήσουν( Rodeo Drive,Beverly Hills  :cheesy: ) τότε ξεροχύνουνε;

Τόσο δυτικές έχουν γίνει;
Τώρα πια δεν ισχύει μόνο για Ρωσίδες αλλά για όλες...

Θεωρώ το instagram τη νούμερο ΕΝΑ αιτία που δεν γαμιούνται οι Ρωσίδες!!!
Εψαχνα και έψαχνα σαν τρελός να δω τι φταίει! Έσπαγα το κεφάλι μου να δω τι έφταιγε απο πέρσι μέχρι φέτος...
Και το μόνο που βρίσκω είναι η έκρηξη δημοφιλίας του Instagramm όλον αυτόν τον Χειμώνα!

Και όλη η φιλοσοφία αυτού του προγράμματος λειτουργεί σαν ...ερωτικό υποκατάστατο...

Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ γκόμενα με οργανωμένο instagramm που να στέκει στο ελάχιστο σε ισσοροπία χαρακτηρα!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γιατί τελείωσαν? Σε μέρη διακοπών βρίσκεις άνετα Ρωσσίδες 7αρια (ακόμα και 8άρια με προσπάθεια και τύχη). Καλά να ξέρεις αρκετά Ρώσσικα για να κάνεις κουβέντα τότε δε σε πιάνει τίποτα. Εγώ επειδή συχνά είμαι Κύπρο Αγ. Νάπα και Λεμεσσός είναι πολύ καλά το καλοκαίρι. Δεν έχω δει μέρος στην Ελλάδα με τόση συγκέντρωση ποιοτικών Ρωσσίδων.

Ρε συ Glock, Ρόδο που είχα πάει μία εβδομάδα το 2013 δεν είχα δει αρκετές ανατολικοευρωπαίες και δεν είχε nightlife καλό να μαζεύονται ξένες (εκτός από τα 18χρονα σκανδιναυά Ορφανίδου). Παλιά πόλη τίγκα στις Ελληνίδες, και το Φαληράκι νεκρο. Μήπως υπάρχουν μέρη που πάνε (πχ. από Λίνδο μεριά) και δεν τα είχα δει? Για ρίξε καμιά πληροφορία γιατί το νησί μου άρεσε.
Το 2013 ήταν μια χρονιά που ήταν αρκετά καλή! Τότε μπορώ να πω πως οι Ρώσοι τουρίστες ήταν στο καλύτερό τους .. φεγγάρι και στις επιχειρήσεις βλέπαμε "θαυματα" ..Όλες οι ιστορίες για πακετάτους Ρώσους, ψώνια χιλιάδων ευρώ,εστιατόρια, περίεργα γούστα στις διακοπές και άλλα πολλά από αυτή τη χρονιά έχουν μείνει...
Το ίδιο βέβαια και με τις Ρωσίδες! Ήταν η χρονιά που και ο κάθε άσχετος έβρισκε Ρωσίδα γκόμενά! Από το 14 και μετά άρχισε να πέφτει σε όλα τα επίπεδα με τους Ρώσους όταν το ρούβλι έχασε την αξία του..Πλέον όλα παίζονται μέσα στα all inclusive ξενοδοχεία..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα σε όλη την πρώην ΕΣΣΔ από ό,τι 5-8 χρόνια πριν.Κυρίως εξαιτίας του πολέμου και των sanctions όπως και της μειωμένης τιμής του πετρελαίου.
Είναι πολύ καλή εποχή για mongers άσχετα αν ο Ελληνας δεν μπορεί να την εκμετταλευτεί αφού έχασε το 70% τους εισοδήματός του στην ίδια περίοδο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom