Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πόσοι σεξοτουρίστες ταξιδεύουν ΗΠΑ για να γαμησουν?Κανένας.Ποσοι πάνε Κίεβο?Εκατοντάδες χιλιάδες.Ολοι αυτοί δεν μπορεί να κάνουν λάθος.
Η Ουκρανία είναι ο μεγαλύτερος γαμιστρωνας της Ευρώπης τα τελευταία 100 χρόνια,έχει πέσει άπειρο χύσι.Ακομα και Ρώσοι και Πολωνοί Ουκρανία πάνε να γαμησουνε.
Ακόμα και οι στρατιώτες της Βέρμαχτ γάμησαν ανελέητα,άφησαν δύο εκατομμύρια απογόνους στην Ουκρανία και βελτίωσαν το γενετικό υλικό για να γαμαμε ποιοτικότερα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
ΒΠ, αμερικανιζει ο τυπος ... οτι το χειροτερο μπορει να συμβει σε εναν αντρα.

Απο την κομμουνιστικη Ουγγαρια του 88 μεχρι την μετασοβιετικη Ουκρανια του 18 , ποτε μου δεν αντιμετωπισα καποιο σοβαρο προβλημα σε αυτες τις χωρες. Απο την αλλη περνωντας μεσα απο το Χαρλεμ μερα μεσημερι τα χρειαστηκα στην κυριολεξια.
Χιλιες φορες λοιπον στα σλαβικα μουνολιβαδα της ανατολης απο τα αγαμητα ξεροχωραφα της δυσης.

ΥΓ αν φυσικα θες να βρεις και να πηδας γριες που σε πληρωνουν απολαμβανοντας τα ρυτιδιασμενα προσωπα τους τοτε ναι Αγγλια η Αμερικη ειναι τοπ προορισμοι  :grin:

Τάσο τον συγκεκριμένο τον έχω τρακάρει και σε άλλα thread..

Απλά το θέμα είναι ευρύτερο..
Μετά το μνημειώδες:"Αν καμακώνεις,γιατί πας και με πουτάνες;" που μου το έχουν απευθύνει εδώ μέσα και έτσι:"Αν μπορούσες να ρίξεις Τσέχες,δε θα τις πλήρωνες φιδέμπορα." :rolleyes: μας βγάλαν και προβληματικούς..

Πάντως νά πηγαίνεις έκεί πάνω καί νά πληρώσεις γιά νά γαμάς, δέν ξέρω....

Ύπάρχει πρόβλημα...

Ρεεεεεεεε, τζάμπα πρέπει νά γαμάς έκεί πάνω, ρεεεεεεεεεεεεε...

Έχουμε και τους:
-Το Κίεβο είναι έτσι,γιουβέτσι,κοκορέτσι..
-Έχεις πάει ποτέ Κίεβο;
-Όχι,αλλά
Σε τρεις ηπειρους εχω ταξιδεψει και σε καμια 10 ευρωπαικες χωρες

Εγώ είμαι ανοιχτός να παρέχω πληροφορίες σε όσους ψάχνουν πληροφορίες.
Αλλά σε όσους έχουν άποψη χωρίς να έχουν πάει ούτε ΜΙΑ φορά,τζάμπα το μελάνι..

Όσο για αυτό που έγραψες περί ασφάλειας,σε πολλες Οστ-Μπλοκ χώρες έχω νιώσει την ξεγνοιασια που είχε η ελληνική επαρχία προηγουμενες δεκαετίες..
Τσεχικη επαρχία εν έτη 2017,τα κλειδια πάνω στην πόρτα.
Πράγα επίπεδο επικινδυνότητας ΜΗΔΕΝ.
Σε Σλαβικες χώρες παρά το γεγονός ότι ρίχνω σε διαστάσεις στις γυναικες,ποτέ καμία δε μαζεύτηκε,δεν κράτησε σφιχτά την τσάντα της,δεν άνοιξε βήμα.
Στη Γερμανία,όποτε κάνω στάση σε ΑΤΜ,μέχρι να βγάλω το κράνος με κόβουν από πάνω μέχρι κάτω γιατί είναι χεσμένοι..

Αλλά καποιος πρέπει να παει,να δει,να τα ζήσει..

Υ.Γ.Ναι,ναι.."Μια σαραντάρα ίσος δύο εικοσάρες" και "Η γριά η κότα έχει το ζουμί".
Ας πιει ο τύπος τα γεροντόζουμα της θείας από το Σικάγο,ευχαριστούμε αλλά να μας λείπει :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σλαβικες χώρες δεν εχει βασικά λαθρο και μαυριδερους οποτε τα επίπεδα ασφαλείας είναι αυξημένα. Ο ενας λόγος είναι ότι δε δέχονται λαθρο,ο άλλος ότι ρίχνουν ξυλικι στους τριτοκοσμικους και ο τρίτος ότι δεν υπάρχουν δουλειές.
Αμα δεν υπάρχουν αραποειδεις,αραβοτουρκοι,πακια,γύφτοι,Γεωργιανοί,αλμπανια εκλιπει και η εγκληματικότητα.Υπάρχουν βέβαια σλάβοι γκάνγκστερ που είναι σοβαροί,ασχολούνται με τις δουλειές τους και δε σε πειράζουν.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εδω ζούσα Βαρσοβια και διαβαζα τα μνημειώδη περί σβερκατων Πολωνών που θα σε σαπίσουν στο ξυλο την νύχτα κ.λ.π.. Έκανα παρέα και με μαυριδερούς που κυκλοφορούσαμε σε πάρκα στου διαόλου την μάνα 4 ωρα την πρωί ψάχνωντας τα άκυρα μαγαζία και ποτε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν μας κόλλησε ένας να μας πεί κάτι...Τα διάβαζα και γέλαγα..

Τα έλεγε και kman επίσης περι επικινδυνότητας στην Πολωνια..Σε μια χώρα που ακόμα και να πας να κατουρήσεις στο δάσος 4 ωρα το πρωί (μου έτυχε) έσκαγε αστυνομια με φακούς και έλεγε κύριε λυπενεται τον χώρο 30 ευρω πρόστιμο!! Δεν κουνίεται φύλλο!!

Τα ίδια οπου πήγα Ανατολική Ευρώπη. Ποτε δεν κινδύνεψα όλα αυτα τα χρόνια. Και να σημειώσω στα περισσότερα ταξίδια ΜΟΝΟΣ νύχτες και σε περίεργα μέρη γιατί πάντα αναζητούσα τα λεγόμενα μη τουριστικα!!.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδω ζούσα Βαρσοβια και διαβαζα τα μνημειώδη περί σβερκατων Πολωνών που θα σε σαπίσουν στο ξυλο την νύχτα κ.λ.π.. Έκανα παρέα και με μαυριδερούς που κυκλοφορούσαμε σε πάρκα στου διαόλου την μάνα 4 ωρα την πρωί ψάχνωντας τα άκυρα μαγαζία και ποτε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν μας κόλλησε ένας να μας πεί κάτι...Τα διάβαζα και γέλαγα..

Τα έλεγε και kman επίσης περι επικινδυνότητας στην Πολωνια..Σε μια χώρα που ακόμα και να πας να κατουρήσεις στο δάσος 4 ωρα το πρωί (μου έτυχε) έσκαγε αστυνομια με φακούς και έλεγε κύριε λυπενεται τον χώρο 30 ευρω πρόστιμο!! Δεν κουνίεται φύλλο!!

Τα ίδια οπου πήγα Ανατολική Ευρώπη. Ποτε δεν κινδύνεψα όλα αυτα τα χρόνια. Και να σημειώσω στα περισσότερα ταξίδια ΜΟΝΟΣ νύχτες και σε περίεργα μέρη γιατί πάντα αναζητούσα τα λεγόμενα μη τουριστικα!!.

Πολωνία έγραψα τώρα τα τελευταία δύο χρόνια είναι επικίνδυνα για ξυλο λόγω ανοδου του εθνικισμου και επειδή θεωρούν ότι χαλάμε τις Πολωνεζες και τους κλεβουμε τις γκόμενες.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Ακόμα και οι στρατιώτες της Βέρμαχτ γάμησαν ανελέητα,άφησαν δύο εκατομμύρια απογόνους στην Ουκρανία και βελτίωσαν το γενετικό υλικό για να γαμαμε ποιοτικότερα.
:dancing:

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
1
Δεν έχω πάει Ουκρανία. Πρέπει να είναι ο παράδεισος για πουτσαράδες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν έχω πάει Ουκρανία. Πρέπει να είναι ο παράδεισος για πουτσαράδες

Είναι ο απόλυτος παράδεισος.Μόνο γαριδάκηδες δεν μπορούν να απολαύσουν το μέρος.
Είναι το μόνο μέρος που έχει μείνει αναλοίωτο από τις χρυσές εποχές.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
με θερμοκρασια τι παίζει;

Σκατά.Μέχρι τον Απρίλιο τη δαγκώνεις από το πουτσόκρυο.Το Μάιο μέχρι Σεπτέμβριο είναι καλά.
Το χειμώνα όμως αραιώνουν οι σεξοτουρίστες και ψοφάνε πολλοί Αραβότουρκοι από το κρύο και έχεις καλύτερες ευκαιρίες στα μαγαζιά.
Το Μάιο είναι καλύτερα στο δρόμο,γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.
Αλλά αν πας για daygame Φεβρουάριο απλά θα δαγκώσεις το καυλί σου,δε γίνεται.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Τάσο τον συγκεκριμένο τον έχω τρακάρει και σε άλλα thread..

Απλά το θέμα είναι ευρύτερο..
Μετά το μνημειώδες:"Αν καμακώνεις,γιατί πας και με πουτάνες;" που μου το έχουν απευθύνει εδώ μέσα και έτσι:"Αν μπορούσες να ρίξεις Τσέχες,δε θα τις πλήρωνες φιδέμπορα." :rolleyes: μας βγάλαν και προβληματικούς..

Έχουμε και τους:
-Το Κίεβο είναι έτσι,γιουβέτσι,κοκορέτσι..
-Έχεις πάει ποτέ Κίεβο;
-Όχι,αλλά
Εγώ είμαι ανοιχτός να παρέχω πληροφορίες σε όσους ψάχνουν πληροφορίες.
Αλλά σε όσους έχουν άποψη χωρίς να έχουν πάει ούτε ΜΙΑ φορά,τζάμπα το μελάνι..

Όσο για αυτό που έγραψες περί ασφάλειας,σε πολλες Οστ-Μπλοκ χώρες έχω νιώσει την ξεγνοιασια που είχε η ελληνική επαρχία προηγουμενες δεκαετίες..
Τσεχικη επαρχία εν έτη 2017,τα κλειδια πάνω στην πόρτα.
Πράγα επίπεδο επικινδυνότητας ΜΗΔΕΝ.
Σε Σλαβικες χώρες παρά το γεγονός ότι ρίχνω σε διαστάσεις στις γυναικες,ποτέ καμία δε μαζεύτηκε,δεν κράτησε σφιχτά την τσάντα της,δεν άνοιξε βήμα.
Στη Γερμανία,όποτε κάνω στάση σε ΑΤΜ,μέχρι να βγάλω το κράνος με κόβουν από πάνω μέχρι κάτω γιατί είναι χεσμένοι..

Αλλά καποιος πρέπει να παει,να δει,να τα ζήσει..

Υ.Γ.Ναι,ναι.."Μια σαραντάρα ίσος δύο εικοσάρες" και "Η γριά η κότα έχει το ζουμί".
Ας πιει ο τύπος τα γεροντόζουμα της θείας από το Σικάγο,ευχαριστούμε αλλά να μας λείπει :grin:

Η καλυτερη ηλικια στο σεξ για γυναικα ειναι μεταξυ 30 και 40 , τα 20 χρονα δεν ξερουν να γαμιουνται
Φαινεται οτι δεν τραβατε στα αλογα του σεξ και προτιματε αβγαλτα παιδακια για να δειξτε τι μεγαλοι αντρες αντρες ειστε αφου βεβαια τα χρυσωσετε πρωτα
Στις γκλαμουρατες αμερικανες γκομενες θα φατε πορτα με το κασωμα , δεν ειναι στερημενα βλαχακια να τα εχετε του χεριου σας παιρνωντας τους ενα δακτυλιδι
Ολοι οι κακομοιρηδες θελουν να μοιασουν στο τροπο ζωης των αμερικανων γιαυτο τους εχουν αντιγραψει
Τελος αν θελω να πηδηξω πουτανα μια χαρα Ουκρανεζες υπαρχουν και στην Ελλαδα δεν χρειαζεται να παω στο τριτο κοσμο για να βγαλω να καπιεσμενα κομπλεξ μου στους πεινασμενους

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Στις γκλαμουρατες αμερικανες γκομενες θα φατε πορτα με το κασωμα..

Πολύ γκλαμουρατες τι να σου πω.Δύο πηδούσα πέρσι ματσωμένες κίολλας..Ζώα απλά..Λογική Mac Dolanlds και awesome!! Θυληκότητα μηδέν. Και οι πιο πολλές ειναι ΧΟΝΤΡΕΣ!! Που για να δεις χοντρη Ανατολική Ευρωπη ψάχνεις με το κυάλι..Με εξαίρεση την πολωνία που Αμερικανοποιείτε σιγά σιγά.

Διάβασε λίγο και RooshV τι λέει που ειναι και ντόπιος...Ότι βρήκες μία καλή εκεί δεν βγαίνει γενικό συμπέρασμα.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Η καλυτερη ηλικια στο σεξ για γυναικα ειναι μεταξυ 30 και 40 , τα 20 χρονα δεν ξερουν να γαμιουνται
Φαινεται οτι δεν τραβατε στα αλογα του σεξ και προτιματε αβγαλτα παιδακια για να δειξτε τι μεγαλοι αντρες αντρες ειστε αφου βεβαια τα χρυσωσετε πρωτα
Στις γκλαμουρατες αμερικανες γκομενες θα φατε πορτα με το κασωμα , δεν ειναι στερημενα βλαχακια να τα εχετε του χεριου σας παιρνωντας τους ενα δακτυλιδι
Ολοι οι κακομοιρηδες θελουν να μοιασουν στο τροπο ζωης των αμερικανων γιαυτο τους εχουν αντιγραψει
Τελος αν θελω να πηδηξω πουτανα μια χαρα Ουκρανεζες υπαρχουν και στην Ελλαδα δεν χρειαζεται να παω στο τριτο κοσμο για να βγαλω να καπιεσμενα κομπλεξ μου στους πεινασμενους

Ρε μεγάλε ποιο το νόημα να τα γράφεις αυτά? Είναι σα να πας σε thread πχ. ορειβατών και να τους λες "τι μαλακία είναι η ορειβασία". Μόνο trolling είναι αυτό. Άνοιξε thread για 50άρες Αμερικάνες και γράφε εκεί.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Αν και ειναι αμερικανια θα ηθελα να δωσω special thanks στους Τασο3 target600 και drlove(τυχαια σειρα)για την καταπληκτικη παρεα που καναμε στο κιεβο!
τα στρογγυλα τραπεζια θα συνεχισθουν με γνωστες κι με ανθρωπους που αξιζουν
Οι παραπανω μου απεδειξαν οτι ο Ελληνας international εχει ανοιξει τα ματια του ξερει πολυ καλα τι θελει εχει υψηλο μορφωτικο επιπεδο και ειναι ενας ανθρωπος που η σημερινη Ελλαδα δεν του αξιζει γιαυτο και εχει βαλει πανια για αλλες πολιτειες...
Φυσικα οπως εχω πει δεν ξαναγραφω εδω γιατι βαρεθηκα να με λενε μαλακα φιλοι του Ρολογα πχ που μας υποδεικνυει ενα στριπτιζαδικο-κωλαδικο για μαγαζι(ungly coyote)...
φυσικα τα συμπερασματα απο τις 15 μερες του κιεβου και τις 15 μερες του νοεμβριου τα συζητησα με τα παραπανω παιδια που ενω ειναι 4 διαφορετικοι κοσμοι(αλλη στοχευση και αλλη λογικη ο καθενας)εχουν εναν κοινο στοχο!Τις γυναικες!
Εγω τον στοχο μου τον πετυχα που εθεσα απο την αρχη να γνωρισω δηλαδη αξιους συμπαικτες που να πηγαινω μαζι ταξιδια και να ανταλασω τεχνογνωσια...Οποιος αλλος πιστευει οτι μπορει να ανταποκριθει τον περιμενω στα επομενα ταξιδια μου(το Pm Μου παντα ανοικτο για αξιολογους ανθρωπους)
Ακομα ειμαι χαρουμενος γιατι Μιλησαμε και με τον Ουκχαρη και θα βρεθουμε σε καποιο επομενο ταξιδι οπως και ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι απο εδω και περα θα εχω τσαμπα διαμονη στο κιεβο...
Ακομα πολυ χαρουμενος που μιλαω και με τον Παπα και θα παμε μαζι σε καποια απο τα επομενα ταξιδια...
Φυσικα θελω οποσδηποτε να γνωρισω τον μεγα Δασκαλο Μπλασκο καθως και τον kman γιατι θελω να δω απο κοντα που τελειωνει η αληθεια και που αρχιζει το ψεμα απο τα μυθιστορηματα που γραφει...
Τελος να πω και για τον Midas που τον ξερω απο πιο παλια και ειναι μεγαλος παικτης και βεβαια για τον memosan ο οποιος ηταν ο μονιμος συμπαικτης μου στις καλες εποχες του μινσκ οταν ειμασταν οι μονοι Ελληνες στον παραδεισο ειχε γραψει τα παντα για εκει αλλα καποιοι εδω περα τον εδιωξαν γιατι στην Ελλαδα κακα τα  ψεματα επικρατουν οι μυθιστοριογραφοι οι ψευτες και τα  λαμογια...

Φιλια σε ολους

καλες μαχες

συνεχιζω να διαβαζω  οπως και παλαιοτερα αλλα δεν ξαναγραφω εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων οπως τωρα

Ευχαριστω τον ΘΕΟ που μου εδωσε την ευκαρια να πηγαινω σε αυτες τις χωρες και για αλλη μια φορα ευχαριστω ολους τους παραπανω που ειναι αξιοι πανω απο ολα και μου κανανε την ζωη πιο ευκολη πιο ευχαριστη  και πιο ποιοτικη...
Μεχρι την επομενη φορα καλη δυναμη σε ολους

Σπύρε, δυστυχώς δεν μπόρεσα να ανέβω τέλη βλεβάρη λόγω επαγγελματικών, θα ήταν καλή φάση. Είχα μιλήσει και με τον Τάσο σχετικά.

Θα ήταν καλή ιδέα όμως να πάμε για ένα καφέ με όσους από εσάς είστε Αθήνα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν και ειναι αμερικανια θα ηθελα να δωσω special thanks
Φυσικα θελω οποσδηποτε να γνωρισω τον μεγα Δασκαλο Μπλασκο καθως και τον kman γιατι θελω να δω απο κοντα που τελειωνει η αληθεια και που αρχιζει το ψεμα απο τα μυθιστορηματα που γραφει...
Τελος να πω και για τον Midas που τον ξερω απο πιο παλια και ειναι μεγαλος παικτης και βεβαια για τον memosan ο οποιος ηταν ο μονιμος συμπαικτης μου στις καλες εποχες του μινσκ οταν ειμασταν οι μονοι Ελληνες στον παραδεισο ειχε γραψει τα παντα για εκει αλλα καποιοι εδω περα τον εδιωξαν γιατι στην Ελλαδα κακα τα  ψεματα επικρατουν οι μυθιστοριογραφοι οι ψευτες και τα  λαμογια...

Φιλια σε ολους

καλες μαχες

συνεχιζω να διαβαζω  οπως και παλαιοτερα αλλα δεν ξαναγραφω εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων οπως τωρα

Ευχαριστω τον ΘΕΟ που μου εδωσε την ευκαρια να πηγαινω σε αυτες τις χωρες και για αλλη μια φορα ευχαριστω ολους τους παραπανω που ειναι αξιοι πανω απο ολα και μου κανανε την ζωη πιο ευκολη πιο ευχαριστη  και πιο ποιοτικη...
Μεχρι την επομενη φορα καλη δυναμη σε ολους

Αυτά που γράφω είναι όλα σωστά απλά οι άλλοι δεν τα παραδέχονται.Και να με δουν με γκόμενες λένε δεν είναι λογικό αυτό,δεν κάνεις για αυτές κτλ.
Δηλαδή κάπως και δίκιο να έχεις,δε θέλω να ακούω αυτά τα πράγματα.Δεν τους αρέσουν,δε θέλουν να τα ακούνε ή να τα ακούνε τόσο χύμα διατυπωμένα.Εγω το κάνω για την ευκολία για να καταλάβει ο άλλος αμέσως τι παίζει αλλά δημιουργώ αντίδραση.
Εδώ το έχουμε ξεφτιλίσει,τα γράφουμε τόσο καθαρά με τόση λεπτομέρεια,έξω θα τρώγαμε μπουκέτα άμα τα λέγαμε  έτσι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά παντού παίζει ανταγωνισμός όλα τα μέρη έχουν παιχτεί λόγω παγκοσμιοποίησης.Ενας Τουρκαλας μαζεύει λεφτά ένα χρόνο για να ειναι βασιλιας ένα ΠΣΚ Κίεβο κάνοντας το μαλακα ενα χρόνο στο Μαρμαρις και έρχεται και αντιμετωπίζει εμένα να σκάω πεντακοσάρικα τη μέρα,πυραύλους,high life,ρωσικά κτλ.Θελει να με σκίσει,του χαλάω το όνειρο.
Εγώ είμαι χύμα βαλκανική δύναμη,τα αληθινά σκατά,αυτό που δε θέλει κανένας να βλέπει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Αν δε γουστάρεις μην απαντάς! Μην πας να το παίξεις έξυπνος. Μπορεί εσύ να ξέρεις αυτό αλλά εγώ έχοντας τα μισά σου χρόνια έχω άλλες γνώσεις που δε θα μπορέσεις ποτέ να έχεις εσύ!καληνύχτα παππου
μαλλον θαχεις ηδη φαει τις φαπες αν πηγες κι εχεις ηδη μετανιωσει για το σχολθο αυτο....
Οσο για το παππου...χαιρετα μου τον πλάτανο...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Γενικά παντού παίζει ανταγωνισμός όλα τα μέρη έχουν παιχτεί λόγω παγκοσμιοποίησης.Ενας Τουρκαλας μαζεύει λεφτά ένα χρόνο για να ειναι βασιλιας ένα ΠΣΚ Κίεβο κάνοντας το μαλακα ενα χρόνο στο Μαρμαρις και έρχεται και αντιμετωπίζει εμένα να σκάω πεντακοσάρικα τη μέρα,πυραύλους,high life,ρωσικά κτλ.Θελει να με σκίσει,του χαλάω το όνειρο.
Εγώ είμαι χύμα βαλκανική δύναμη,τα αληθινά σκατά,αυτό που δε θέλει κανένας να βλέπει.
το οτι εισαι εξηντα φευγα ονομαζεται βαλκανικη δύναμη?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Επίσης οι σπονσορέτς θέλουν επένδυση.Δεν τις πας σπίτι με το πρώτο ραντεβού.Οι καλές θέλουν να σκάσεις πρώτα μίνιμουμ χιλιάρα σε δώρα,ρεστοράν κτλ. δηλαδή απαιτούν μίνιμουμ 3 ραντεβου με δώρο 200 ευρώ κατά μέσο όρο σε κάθε ραντεβού συν τα έξοδα ραντεβού.
Βέβαια αν πληρώσεις τα έξοδα διακοπών δηλαδή αεροπορικό,πενταστερο ξενοδοχείο,ακριβό ρεστοράν κάθε μέρα  συν δώρο συν αποστολή χρημάτων για να έρθουν συν πληρωμή ενοικίου κάθε μήνα έχεις εξασφαλισμένο το γαμήσι.
ειναι αυτο που λέμε απλα
Πιο  μαλακοθυμα,.. Πεθαινεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom