midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.200
- Πόντοι
- 3.656
καλες ειναι οι γκομενεςΘα το κάνω το κασκαντεριλίκι,ειδικά άμα σκάσουν Μόναχο.
Είμαι περίεργος να δω η Ελλάδα του 2018,τι φρούτα εξάγει.
Γιατι στο παρελθόν έχω πετύχει ελληνίδες σε στουντιο,σε Laufhaus,σε βιτρίνα στο Αμστερνταμ,αλλά ήταν πολύ χαμηλο επίπεδο εμφάνιση.
Μια φοιτήτρια στο Ντίσελντορφ σε στούντιο άξιζε μόνο,αλλά έπαιρνε και 200/ώρα.Αντίστοιχης ηλικίας/εμφάνισης στην Πράγα θα την έπαιρνα στα 70/ώρα.
Ο Μίδας είπε ότι αυτές που παίζουν είναι από 27 μέχρι 35 χρονών.
Αν μου πει 35άρα,που δεν έχει υπάρξει έστω Miss Peloponissos τίποτα για 200ευρώ,θα της πω ότι προτιμώ να με πληρώσει με τέσσερα 50εύρα και 20ευρώ έξτρα για κάθε μαλακία που θα λέει
Εδώ 34χρονη Τσέχα με φωτογραφίσεις στο PLayboy και πόσες ταινίες που στα ντουζένια της έπαιρνε βαρβατα 3ψήφια/ώρα το έχει κατεβάσει στο 80ευρω,αλλά εμείς κλασσικά να δίνουμε υπεραξία στην κάθε γεροντομπεμπέκα.
Φυσικά και παίζει
Απλά να είσαι προετοιμασμένος για καλτ καταστάσεις και να μην ντρέπεσαι.Πούστηδες δεν έχει,αλλά όποτε παίζει σκηνικό στο συγκεκριμένο υπόγειο,οι παίκτες που μαζεύει είναι σκληροί πορνομύστες.
Μπορεί να σου μιλάνε π.χ.για τη γιαγιά τους που πέθανε χθες,έχοντας παράλληλα προτεταμένο το καυλωμένο πέος τους,περιμένοντας να το χώσουν μέσα στη γυψοσανίδα
Για ελλαδα α γραμμη
Ειπα η μια πιο ψηλη στο 1.75 κατι σκαλες ανωτερη απ αυτες πουβποσταρει ο δασκαλος σαν μοντελα
Η αλλη πιο καλη αλλα στο 1.67μονο
Οι τιμές δεν έχουν συζητηση καθοσον η λίστα αναμονής ειναι μεγάλη έτσι κι αλλιώς
Για Γερμανία αυτη η ποιοτητα για αουτκωλλ ειναι πολυ δυσεύρετη...