Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Θα το κάνω το κασκαντεριλίκι,ειδικά άμα σκάσουν Μόναχο. :rockon:

Είμαι περίεργος να δω η Ελλάδα του 2018,τι φρούτα εξάγει.
Γιατι στο παρελθόν έχω πετύχει ελληνίδες σε στουντιο,σε Laufhaus,σε βιτρίνα στο Αμστερνταμ,αλλά ήταν πολύ χαμηλο επίπεδο εμφάνιση.
Μια φοιτήτρια στο Ντίσελντορφ σε στούντιο άξιζε μόνο,αλλά έπαιρνε και 200/ώρα.Αντίστοιχης ηλικίας/εμφάνισης στην Πράγα θα την έπαιρνα στα 70/ώρα.

Ο Μίδας είπε ότι αυτές που παίζουν είναι από 27 μέχρι 35 χρονών.
Αν μου πει 35άρα,που δεν έχει υπάρξει έστω Miss Peloponissos :grin: τίποτα για 200ευρώ,θα της πω ότι προτιμώ να με πληρώσει με τέσσερα 50εύρα και 20ευρώ έξτρα για κάθε μαλακία που θα λέει :grin:

Εδώ 34χρονη Τσέχα με φωτογραφίσεις στο PLayboy και πόσες ταινίες που στα ντουζένια της έπαιρνε βαρβατα 3ψήφια/ώρα το έχει κατεβάσει στο 80ευρω,αλλά εμείς κλασσικά να δίνουμε υπεραξία στην κάθε γεροντομπεμπέκα. :jerking:

Φυσικά και παίζει

2BDHAlq.jpg

Απλά να είσαι προετοιμασμένος για καλτ καταστάσεις και να μην ντρέπεσαι.Πούστηδες δεν έχει,αλλά όποτε παίζει σκηνικό στο συγκεκριμένο υπόγειο,οι παίκτες που μαζεύει είναι σκληροί πορνομύστες.
Μπορεί να σου μιλάνε π.χ.για τη γιαγιά τους που πέθανε χθες,έχοντας παράλληλα προτεταμένο το καυλωμένο πέος τους,περιμένοντας να το χώσουν μέσα στη γυψοσανίδα  :grin:
καλες ειναι οι γκομενες
Για ελλαδα α γραμμη
Ειπα η μια πιο ψηλη στο 1.75 κατι σκαλες ανωτερη απ αυτες πουβποσταρει ο δασκαλος σαν μοντελα
Η αλλη πιο καλη αλλα στο 1.67μονο
Οι τιμές δεν έχουν συζητηση καθοσον η λίστα αναμονής ειναι μεγάλη έτσι κι αλλιώς
Για Γερμανία αυτη η ποιοτητα για αουτκωλλ ειναι πολυ δυσεύρετη...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
καλες ειναι οι γκομενες
Για ελλαδα α γραμμη
Ειπα η μια πιο ψηλη στο 1.75 κατι σκαλες ανωτερη απ αυτες πουβποσταρει ο δασκαλος σαν μοντελα
Η αλλη πιο καλη αλλα στο 1.67μονο
Οι τιμές δεν έχουν συζητηση καθοσον η λίστα αναμονής ειναι μεγάλη έτσι κι αλλιώς
Για Γερμανία αυτη η ποιοτητα για αουτκωλλ ειναι πολυ δυσεύρετη...

Όντως Γερμανία για να πετύχεις ποιοτικό outcall,ξεκινάς από τα 250 και ανεβαίνεις..

Έκανα ένα ψιλορεπορταζ του κώλου στο thread του Μονάχου περί Laufhaus,Studio,κ.λ.π. και ο όρος vfm στο γαμήσι μας είναι άγνωστος στην Βαυαρία.

για να νομίζουμε οτι ειναι γεννηθείς το 74,αντι για το 64 που ειναι στ αλήθεια  :happy:

Θα μας τον ματιάκξετε στο τέλος εσύ και ο Paris Papis :tickedoff: 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
^ :new_shocked:

φανταζομαι ποσο ξινισμενες θα ειναι ...

υγ. αν παει και ελεγξει ο ΒΠ , θα ενημερωσει πιστευω.
oxi περίεργο.. Καθολου ξινες
Ειδικα η πιο κοντη την εκανα κ λιγο παρεα πιλυ συμπαθης
Της λεω εισαι πολυ συμπαθης κ κσυλιαρα , μεχρι που θα το καναμε, αν δεν μιλαγες ελληνικα!!!  :happy:
Η ψηλη λογω γλαστρα ηταν λιγοτερο εύπεπτη , αλλα κ παλι οχι ξινη, καθολου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Tεκνό ο αρχηγός που πήγατε να μας τον βγάλετε γερόντι  :rockon:

Αλλά από ότι βλέπω αρχηγέ,δεν τα έτρωγες όλα τα κορν φλέικς σου όταν ήσουν μικρός.
Όμως ότι σου λείπει σε μπόι το πήρες σε μυαλό :rockon:

Και σε τρέλα,γιατί θέλει και λίγη τρέλα να είσαι 1,74 και να κυκλοφορείς δημόσια με νέτα 1,90
Εγώ στη θέση σου θα κολλούσα,αλλά εσύ είσαι άνιωθος σταρχιδιστής κρύο αίμα  :ak:

Αυτό μου το λένε από 20 ετών.Είσαι κλασσικός τύπος στα αρχίδια μας κτλ,δεν ξέρω γιατί το λένε.Επίσης οτι με βλέπουν να κυκλοφοράω γκόμενες πολύ ανώτερες εμφανισιακά από εμένα και δεν εξηγείται.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
oxi περίεργο.. Καθολου ξινες
Ειδικα η πιο κοντη την εκανα κ λιγο παρεα πιλυ συμπαθης
Της λεω εισαι πολυ συμπαθης κ κσυλιαρα , μεχρι που θα το καναμε, αν δεν μιλαγες ελληνικα!!!  :happy:
Η ψηλη λογω γλαστρα ηταν λιγοτερο εύπεπτη , αλλα κ παλι οχι ξινη, καθολου
:tooth:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Λέμε οτι το σπόνσορινγκ είναι ακριβό.Ζητάνε συνέχεια λεφτά.
Εδώ φωτό από το διαβατήριο.Ετοιμάζουμε τους πυραύλους για την επόμενη κρούση.

fH4Q8r.jpg
χαχαχαχαχαχα ρε καραγκιοζη φτωχομπινε ποιους πυραυλους να βαλεις ρε κακομοιρη που δεν εχει παει ακομη δεκαπεντε να παρεις το μισθο σου να το παιζεις μπρουκλης με το χιλιαρικο που παιρνεις και δεν εχεις ΜΙΑ ουτε κερματα να βαλεις στη φωτο  :2funny: :2funny: :2funny:

τραβα φαε κανα ρυζογαλο ρε μπαγλαμα που το παιζεις και σπονσορας με τα φραγκοδιφραγκα, νουμερο  :jerking:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Το πνευμα του Δασκαλου ζει. Τωρα θα ελεγε... ο 40ρης παιδι, ο 50ρης νεος της εποχης, προσοχη στους πορνογερους.
Όντως Γερμανία για να πετύχεις ποιοτικό outcall,ξεκινάς από τα 250 και ανεβαίνεις..Θα μας τον ματιάκξετε στο τέλος εσύ και ο Paris Papis
Με 250 πας Μαγιορκα και ερχεσαι. Φτιαχνεις πορνο ινσταγραμ, στελενεις φωτο το κασσερι στην Μοσχοβιτισα φοιτητρια και ερχεται για 24ωρο ερασμους.(λεμε τωρα). ευτυχως που εχουν και KFC και τσιμπολογαει ο γερμανος.
χαχαχαχαχαχαχαχαα
ρε μολις θα εγραφα για π.π.
...τυχερος ο κμαν που ο ΠαριςΠΑπις τωρα ασχολειται με το παουερ οφ λαβ. αλλα δεν ξεχναει, ετοιμαζει αντιεροπορικους πυραυλους...Επεσα εξω. Εκανε επιθεση αυτοκτονιας.
@ParisPapis Θελουμε τον Κμαν στο Παουερ οφ λαβ. του διωξανε ομως την ολγα, μουρο μου. φαγανε και την ψωλακοβα. τωρα θα την βγαλλει με αλβανιδα απο ντουμπαι. με τι κουραγιο να φλασαρει το κασερι. πες στον ακτσουν αν τολμαει να βαλει κμαν και μια τουρκαλα μεσα.η αθηνα πιανεται για ρωσσιδα?χαχαχαχαχαχα
@ΚΜΑΝκακως εβαλες το ζωδιο σου μεσα. θα πανε σε χαρτοριχτρες.ασε που μπορει να σε ματιασει κανας πουστης η καμια ελλεινιδα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο άλλος με κατηγορεί για δύο αντίθετα πράγματα.Οτι βγάζω λίγα και οτι ξοδεύω πολλά.Πρέπει να αποφασίσει.Η το ένα ισχύει ή το άλλο.Δεν μπορεί να ισχύουν και τα δύο μαζί εκτός αν έχω πάρει γαμησοδάνεια.
Ετσι κι αλλιώς είμαι συνηθισμένος στις αντιφατικές κατηγορίες,να σε κατηγορούν για δύο πράγματα που το ένα αναιρεί το άλλο.Μέσα στο συναίσθημα και την προκατάληψη ο άλλος εκτοξεύει ό,τι να ναι.
Εντάξει εδώ στο ίντερνετ χαβαλέ κάνουμε και τα ανατρέπουμε εύκολα,αλλά στην πραγματική ζωή τέτοια πράγματα έχουν συνέπειες.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Ο άλλος με κατηγορεί για δύο αντίθετα πράγματα.Οτι βγάζω λίγα και οτι ξοδεύω πολλά.Πρέπει να αποφασίσει.Η το ένα ισχύει ή το άλλο.Δεν μπορεί να ισχύουν και τα δύο μαζί εκτός αν έχω πάρει γαμησοδάνεια.
Ετσι κι αλλιώς είμαι συνηθισμένος στις αντιφατικές κατηγορίες,να σε κατηγορούν για δύο πράγματα που το ένα αναιρεί το άλλο.Μέσα στο συναίσθημα και την προκατάληψη ο άλλος εκτοξεύει ό,τι να ναι.
Εντάξει εδώ στο ίντερνετ χαβαλέ κάνουμε και τα ανατρέπουμε εύκολα,αλλά στην πραγματική ζωή τέτοια πράγματα έχουν συνέπειες.
ΟΧΙ

κανεις λαθος

και επιτηδες τα μπλεκεις επειδη εισαι ξεφτιλας

εγω λεω (και εχει αποδειχθει πολλακις με στοιχεια) οτι εισαι ΨΕΥΤΗΣ και ΠΙΡΦΟΡΟΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΙΑΣ

ΔΕΝ εχεις τα λεφτα που ισχυριζεσαι γιατι εισαι απλα ενας υπαλληλακος που παιρνεις ενα μετριο μισθουλακο ακομα και για τα δεδομενα της γερμανιας

ΔΕΝ πας ταξιδια επειδη το θες εσυ αλλα επειδη σε στελνει η δουλεια σου για μια μερα

ΔΕΝ χαλας τα λεφτα που υποστηριζεις παριστανοντας τον μπρουκλη γιατι εκει που ψωνιζεις οι γκομενες ερχονται απο μονες τους χωρις να χρειαζεται να κανεις οτιδηποτε και σου προτεινουν απο 100-200 δολλαρια για να ερθουν μαζι σου

ΔΕΝ αντεχεις να πας στα πραγματικα κυριλε μαγαζια για αληθινους φραγκατους οπως το CHI γιατι η εισοδος μονο κοστιζει οσο το δεκαπενθημερο του μισθου σου

και τελευταιο ΦΕΡΕΣΑΙ σαν αγαμητος μαλακας / θυμα σε προφιλ (δεν ξερεις καν ανα βρισκεται γκομενα απο πισω) στο ιντερνετ που δεν εχεις δει ποτε σου και δεν εχεις συναντησει ποτε σου και πετας μεγαλο μερος των εισοδηματων σου (για το χιλιαρικο που παιρνεις εσυ το κατοσταρι ειναι 10%) για να σου τα τρωνε οι ξεβρακωτες με τους γκομενους τους χωρις να γαμας.

ΔΗΛΑΔΗ

Εισαι ΨΕΥΤΗΣ
Εισαι ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ
Εισαι Χεστης
Εισαι Παραμυθας
Εισαι Θυμα
Εισαι Καληνυχτακιας/Πιρφορος

τιποτε το αντιφατικο και τιποτα αναληθες δεν υπαρχει στην περιγραφη του προφιλ σου.

αντε αυτοκτονα τωρα γιατι μας τα εχεις κανει τουμπανα με τις πιπες σου, γελοιε καραγκιοζη

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ΟΧΙ

κανεις λαθος

και επιτηδες τα μπλεκεις επειδη εισαι ξεφτιλας

εγω λεω (και εχει αποδειχθει πολλακις με στοιχεια) οτι εισαι ΨΕΥΤΗΣ και ΠΙΡΦΟΡΟΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΚΙΑΣ

ΔΕΝ εχεις τα λεφτα που ισχυριζεσαι γιατι εισαι απλα ενας υπαλληλακος που παιρνεις ενα μετριο μισθουλακο ακομα και για τα δεδομενα της γερμανιας

ΔΕΝ πας ταξιδια επειδη το θες εσυ αλλα επειδη σε στελνει η δουλεια σου για μια μερα

ΔΕΝ χαλας τα λεφτα που υποστηριζεις παριστανοντας τον μπρουκλη γιατι εκει που ψωνιζεις οι γκομενες ερχονται απο μονες τους χωρις να χρειαζεται να κανεις οτιδηποτε και σου προτεινουν απο 100-200 δολλαρια για να ερθουν μαζι σου

ΔΕΝ αντεχεις να πας στα πραγματικα κυριλε μαγαζια για αληθινους φραγκατους οπως το CHI γιατι η εισοδος μονο κοστιζει οσο το δεκαπενθημερο του μισθου σου

και τελευταιο ΦΕΡΕΣΑΙ σαν αγαμητος μαλακας / θυμα σε προφιλ (δεν ξερεις καν ανα βρισκεται γκομενα απο πισω) στο ιντερνετ που δεν εχεις δει ποτε σου και δεν εχεις συναντησει ποτε σου και πετας μεγαλο μερος των εισοδηματων σου (για το χιλιαρικο που παιρνεις εσυ το κατοσταρι ειναι 10%) για να σου τα τρωνε οι ξεβρακωτες με τους γκομενους τους χωρις να γαμας.

ΔΗΛΑΔΗ

Εισαι ΨΕΥΤΗΣ
Εισαι ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ
Εισαι Χεστης
Εισαι Παραμυθας
Εισαι Θυμα
Εισαι Καληνυχτακιας/Πιρφορος

τιποτε το αντιφατικο και τιποτα αναληθες δεν υπαρχει στην περιγραφη του προφιλ σου.

αντε αυτοκτονα τωρα γιατι μας τα εχεις κανει τουμπανα με τις πιπες σου, γελοιε καραγκιοζη

Ολο μαλακίες γράφεις τρόμπα.Θες να προκαλέσεις αντίδραση.Στα αρχίδια μου.Εγώ ποστάρω φωτό,εσύ τι ποστάρεις?
Οσα γράφω είναι πραγματικά και εύκολα αποδείξιμα.
Αλλά η κύρια ικανοποίηση είναι η ζημιά,να γράφω αυτό που δεν τολμάει να γράψει ο άλλος και ο άλλος φρικάρει να το βλέπει.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
@ΠαριςΠαπις, εσυ εισαι ικανος να ζητησεις την ανταλλαγη του Κμαν με τους δυο στρατιωτικους στις φυλακες ανδριανουπολεως, αφου ενας βαλκανιος ισον με δυο!
υγ.
ηθελα να ρωτησω τους γνωστες, απο τις ανατολικες χωρες και τα βαλκανια ενα πρακτικο θεμα, για κινητα και ιντερνετ. αναφερθηκε πιο πριν για ουκρανια κατι για φουλ ιντερνετ με 100 γριβνα.
σε ποιες χωρες αγοραζεις τηλεφωνικο αριθμο, χωρις ταυτοποιηση? η θελει απλως το διαβατηριο?
ενας αριθμος απο εκει, ειτε εντος ΕΕ η εκτος αυτης, μπορει να αγοραστει  εκει καποιο πακετο ομιλιας η ιντερνετ και να χρησιμοποιηθει σε αλλη χωρα? (ισως ειναι αστοχο ερωτημα).

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Ολο μαλακίες γράφεις τρόμπα.Θες να προκαλέσεις αντίδραση.Στα αρχίδια μου.Εγώ ποστάρω φωτό,εσύ τι ποστάρεις?
Οσα γράφω είναι πραγματικά και εύκολα αποδείξιμα.
Αλλά η κύρια ικανοποίηση είναι η ζημιά,να γράφω αυτό που δεν τολμάει να γράψει ο άλλος και ο άλλος φρικάρει να το βλέπει.
τι φωτο ποσταρεις ρε κουραμπιε?

7 στις 10 ειναι απο προφιλ γυναικων σε σοσιαλ μιντια και τιντερ, 2,5 στις 10 ειναι ασχετα φωτο και βιντεο που ποσταρεις για να δικαιολογησεις τις μαλακες που γραφεις και 0,5 στις 10 ειναι φωτο σου απο πουτανες που κερασες ποτο στο καριμπιαν.

ναι και? τι ακριβως αποδεικνυουν οι φωτος σου που δεν το λεω εγω πρωτος?

δηλαδη

οτι πας με πουτανες του κατοσταρικου και παραμυθιαζεις τον κοσμο οτι εισαι λεφτας και σπονσορας

οτι μιλας σαν αγαμητο αμερικανακι στο ιντερνετ και στελνεις λεφτα (εστω και ενα ευρω ειναι μαλακια) σε γκομενες που δε ξερεις ουτε εχεις δει απο κοντα και μας ποσταρεις εδω τις φωτογραφιες τους που βαζουν στο προφιλ τους στο ιντερνετ

οτι σε ακριβα μερη δεν εχεις περασει ουτε απεξω γιατι εισαι φτωχομπινες

οτι πας κιεβο μονο οταν σε στελνει η δουλεια και για μια μερα ( εχει παιξει απειρες φορες η φωτο που εβαλες απο το βαουτσερ στο μινσκ που εμεινες 12 ωρες και ελεγες ψεμματα οτι εμεινες μια βδομαδα, γυρισες ολα τα κλαμπ, γαμησες 30 γκομενες τσαμπα (τοτε το επαιζες γαμικουλας , μετα το γυρισες το παραμυθι σε σπονσορας του κωλου) και οτι σε κυνηγαγε και η KGB)

ο μονος που επιβεβαιωνεται ακομα και με τις φωτος που βαζεις ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ

εξαφανισου τωρα γιατι εκτος απο μαλακας και αγαμητος εισαι και επικινδυνος γιατι εχεις γεμισει ψεμματα και παπαριες ολα τα ενημερωτικα θρεντ και παραπλανεις τον κοσμο που θελει ναμαθει και ισως να επισκευτει τους σεξοπροορισμους

αντε το μπουλο ηλιθιε

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
@ΠαριςΠαπις, εσυ εισαι ικανος να ζητησεις την ανταλλαγη του Κμαν με τους δυο στρατιωτικους στις φυλακες ανδριανουπολεως, αφου ενας βαλκανιος ισον με δυο!
υγ.
ηθελα να ρωτησω τους γνωστες, απο τις ανατολικες χωρες και τα βαλκανια ενα πρακτικο θεμα, για κινητα και ιντερνετ. αναφερθηκε πιο πριν για ουκρανια κατι για φουλ ιντερνετ με 100 γριβνα.
σε ποιες χωρες αγοραζεις τηλεφωνικο αριθμο, χωρις ταυτοποιηση? η θελει απλως το διαβατηριο?
ενας αριθμος απο εκει, ειτε εντος ΕΕ η εκτος αυτης, μπορει να αγοραστει  εκει καποιο πακετο ομιλιας η ιντερνετ και να χρησιμοποιηθει σε αλλη χωρα? (ισως ειναι αστοχο ερωτημα).
τι βαλκανιος μωρε ο καχεκτικος, αυτον και να τονε χαριζαμε στους τουρκους θα τον στελνανε πισω, σπαταλη οξυγονου ειναι

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
@ΠαριςΠαπις
Παλιοτερα ειχε 30UAH η καρτα sim απο οτι θυμαμαι(2013). Μου το ειχε παρει η γκομενα μου τοτες χωρις ταυτοποιηση και μαλακιες. Αυτα ειναι καραγκιοζιλίκια της ΕΕ. Ναι μπορεις να ενεργοποιησεις και περιαγωγη αμα θελεις για εκτος UA.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Για να ενεργοποιησεις ομως την περιαγωγη ενω θα εισαι ελλαδα για παραδειγμα θα χρειαστει να πληρωσεις εξτρα γιατι ειναι αριθμος απο χωρα εκτος ΕΕ οπως και αν θελησεις να χρησιμοποιησεις το πακετο ομιλιας φυσικα (ακομα και για να καλεσεις ουκρανικα νουμερα).
Αν παρεις βουλγαρικο η ρουμανικο ομως και το εχεις ελλαδα η περιαγωγη γινεται απο το πακετο σου χωρις εξτρα χρεωση ... οπως και το να καλεσεις βουλγαρικα η ρουμανικα νουμερα αντιστοιχα, οχι ομως για αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα.

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τι φωτο ποσταρεις ρε κουραμπιε?

7 στις 10 ειναι απο προφιλ γυναικων σε σοσιαλ μιντια και τιντερ, 2,5 στις 10 ειναι ασχετα φωτο και βιντεο που ποσταρεις για να δικαιολογησεις τις μαλακες που γραφεις και 0,5 στις 10 ειναι φωτο σου απο πουτανες που κερασες ποτο στο καριμπιαν.

ναι και? τι ακριβως αποδεικνυουν οι φωτος σου που δεν το λεω εγω πρωτος?

δηλαδη

οτι πας με πουτανες του κατοσταρικου και παραμυθιαζεις τον κοσμο οτι εισαι λεφτας και σπονσορας

οτι μιλας σαν αγαμητο αμερικανακι στο ιντερνετ και στελνεις λεφτα (εστω και ενα ευρω ειναι μαλακια) σε γκομενες που δε ξερεις ουτε εχεις δει απο κοντα και μας ποσταρεις εδω τις φωτογραφιες τους που βαζουν στο προφιλ τους στο ιντερνετ

οτι σε ακριβα μερη δεν εχεις περασει ουτε απεξω γιατι εισαι φτωχομπινες

οτι πας κιεβο μονο οταν σε στελνει η δουλεια και για μια μερα ( εχει παιξει απειρες φορες η φωτο που εβαλες απο το βαουτσερ στο μινσκ που εμεινες 12 ωρες και ελεγες ψεμματα οτι εμεινες μια βδομαδα, γυρισες ολα τα κλαμπ, γαμησες 30 γκομενες τσαμπα (τοτε το επαιζες γαμικουλας , μετα το γυρισες το παραμυθι σε σπονσορας του κωλου) και οτι σε κυνηγαγε και η KGB)

ο μονος που επιβεβαιωνεται ακομα και με τις φωτος που βαζεις ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ

εξαφανισου τωρα γιατι εκτος απο μαλακας και αγαμητος εισαι και επικινδυνος γιατι εχεις γεμισει ψεμματα και παπαριες ολα τα ενημερωτικα θρεντ και παραπλανεις τον κοσμο που θελει ναμαθει και ισως να επισκευτει τους σεξοπροορισμους

αντε το μπουλο ηλιθιε

Παίξε το πουλί σου μαλάκα.Σχεδον όλες οι φωτό που έχω βάλει είναι δικές μου.Εσυ πόσες φορές ταξιδεύεις?Πόσες έχεις γαμήσει?Πόσες δικές σου φωτό έχεις ποστάρει?Καμία.
Εννοείται καμία γιατί αυτά είναι αντικειμενικά κριτήρια.
Αν επαναλάβεις 100 φορές αυτά που λες περί Μινσκ μπορεί να τα πιστέψει κανείς αφού δε θυμάται τι έγινε μια και ήταν πριν από εφτά χρόνια.Αλλα τότε ξεφτιλισα το μεμοσαν που ισχυριζόταν ότι δεν πήγα καθόλου.
Εμένα δε με ενδιαφέρει αν ο άλλος μεταφέρει τη συζήτηση εκεί που νομίζει ότι είμαι αδύναμος αφού σε όλα είναι ισχυρός.Και να μην απαντάω μπορώ να απαντήσω απλά δεν είναι αυτός ο σκοπός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom