Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Οι μαλάκες οι Ευρωπαίοι με την βίζα τους!!! Έλεος μην δεν κάψουν μια χώρα δεν μπορούν. Έπαθα σοκ χτες μέτρησα 7 γκόμενες απο Κίεβο που γνωρίζω να ποστάρουν ταυτόχρονα φωτος Instagram απο ταξίδι σε Ευρωπαικές χώρες (Ιταλία,Γαλλία,Γερμανια κλπ) και μάλιστα άσχετη περίοδο!!! ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!! Το σοκαριστικό είναι δύο απο αυτές δεν το είχα με τίποτα λόγω background οικονομικής κατάστασης να ταξιδέψουν..
Παρακαλάω να κρατήσει καμιά διετία ακόμα το πάρτυ αν και νόμίζω πάμε για λιγότερο με αυτά που βλέπω..
Εκτός αν μας σώσει πως απλά ξεχύθηκαν επειδη άνοιξε η βίζα τώρα και μετά κόψουν..Αλλά τα πράγματα δεν πάνε καλά..Κάθε ταξίδι στην πεινασμένη δύση ανεβάζει την αξια τους κατά 10% ανα ταξίδι...

Τραβάτε τωρα να προλάβετε..Μην το αναβάλεται!!Δεν υπάρχει αύριο.
θα ειναι παραδεισος για μενα αν φυγουν οι πουτανες και οι αχρηστες απο την χωρα.
δοκτορα καμια δεν θελει να φυγει απο εκει.αν ηθελαν θα εφευγαν και με τους αγαπουληδες ολες απο τα
πρακτορεια γαμου.οι ανθρωωποι ειναι διαθεσημοι να τις βγαλουν βιζα και να στειλουν λεφτα.
2 γκομενες που μιλησα στο αεροπλανο βιζιταρες ητανε.μου ειπαν 2 μερες ηρθανε και πισω κιεβ.
αν ητανε θα ερχωνταν για 3 μηνες.μην ανυσυχεις δεν πανε πουθενα.ευρωπη φευγουν ολες που ζουνε στα συνορα πολωνιας και πανε 3 μηνες να βγαλουν μεροκαματο.αντι να παρουν 3000 γριβνα να παρουν 300 ευρο.πολλες παντρευτηκαν πολωνους.καμια γκομενα απο κιεβμοδυσσο,χαρκοβ,δνεπρο καμια δεν φευγει!
στην καλυτερη περιπτωση απο επαρχια πανε κιεβ.ξερω πολλες απο χαρκοβ,πολταβα πηγανε κιεβ.ασε την μολδαβια καμια σχεση οι δυο χωρες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
απο φιλους ελληνες και κυπριους που ξερω απο χαρκοβ και δνεπρο εφεραν πουτανες που δουλευαν σε μπαρ
και της παντρευτηκαν.μονο τελειωμενες φευγουν αποχαρκοβ και δνεπρο.πιο πολυ ψαχνωνται ολες αυτες απο τα συνορα πολωνιας και σλοβακιας.φιλοι μου απο εκει βρηκανε γκομενες αλλαδεν ξερω που τις βρηκαν
αφου δεν πηγαν ποτε εκει.μαλον σε μπυραριες οπως ολοι.σας το ξαναλλεω απο κιεβ και οδυσσο που ξερω καμια δεν φευγει.θυμηθειτε και τα φιλμακια που βαλατε που ελεγαν οι γκομενες και ουκρανοι απο χαρκοβ
δεν θα αλαζαν χωρα η εστο πολη.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τωρα ο ενας κυπριος που βρηκα οδυσσο 42 εχει ερθει αρκετες φορες χωρις επιτυχια.
μονο πουτανες του ανταποκρινωνται.καμακωσε σε καφε μια πιτσιρικα 18.
αυτη του προτεινε ακριβα μαχαζια να παει με παρεα.10 μερες την τααιζε και κερνουσε και τιποτα αλλο.
αυτο που λεω σου καθωνται απο την πρωτη η ποτε ισχυει.με ρωτανε διαφοροι που δεν πηγαν για κμαν.
νομιζουν οτι θα εχουν επιτυχια οπως ο αρχωντας.τους ξεκαθαρισα ο αρχωντας τα κανει με πουτανες αυτα.
ακομα ομως και οι πουτανες σε αυτα τα μερη δεν σημαινει οτι με αυτους θα καταφερουν διαπραγματευση.
τους ξεκαθαρισα νορμαλ γκομενες δεν ειναι διαθεσιμες η στο οπτικο τους πεδιο και οτι αυτες
που περιφερωνται πανω κατω ειναι οι ιδιες που γνωριζουν ολοι.με δωρακια και φαι μετα εξαφανιζονται.
δυστυχος ο δασκαλος δεν καταφερε να ερθει οδυσσο αφου ειχε δουλεια κυπρο.για να του αποδειξω
οτι ολα αυτα που λεει δεν ισχυουν στην οδυσσο.δεν πιανει τιποτα εκει απο καμακι οπως καναμε κιεβ παλια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Οι μαλάκες οι Ευρωπαίοι με την βίζα τους!!! Έλεος μην δεν κάψουν μια χώρα δεν μπορούν. Έπαθα σοκ χτες μέτρησα 7 γκόμενες απο Κίεβο που γνωρίζω να ποστάρουν ταυτόχρονα φωτος Instagram απο ταξίδι σε Ευρωπαικές χώρες (Ιταλία,Γαλλία,Γερμανια κλπ) και μάλιστα άσχετη περίοδο!!! ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!! Το σοκαριστικό είναι δύο απο αυτές δεν το είχα με τίποτα λόγω background οικονομικής κατάστασης να ταξιδέψουν..
Παρακαλάω να κρατήσει καμιά διετία ακόμα το πάρτυ αν και νόμίζω πάμε για λιγότερο με αυτά που βλέπω..
Εκτός αν μας σώσει πως απλά ξεχύθηκαν επειδη άνοιξε η βίζα τώρα και μετά κόψουν..Αλλά τα πράγματα δεν πάνε καλά..Κάθε ταξίδι στην πεινασμένη δύση ανεβάζει την αξια τους κατά 10% ανα ταξίδι...

τωρα οι νορμαλ γκομενες του τιντερ δοκτορα σπονσαρωνται και πανε ταξιδακια χαχαχαχα.μετα θα μας πεις οτι ξαφνικα χαλασε το τιντερ και εμειναν μονο οι πουτανες.μαλον σοκαρηστηκες που καταλαβες
οτι εισαι ενας απο τους χιλιαδες ξενουν που γνωριζουν καθε μερα γιατι αν ητανε νορμαλ δεν θα ψαχνωνταν εκει.ειδα μια νορμαλ ομορφη γκομενα που εβγαινε απο εστιατοριο και πριν την πλισιασω μπηκε στο αμαξι της.ενα πορσε.λες αυτη η νορμαλ γκομενα να ψαχνεται τιντερ?ουτε πλουσια ειναι επιδει κρατα πορσε το 50% των αυτοκινητων στο κεντρο πορσε ειναι.σου το εχω πει χιλιαδεσ φορες.ξεκολα ειναι νορμαλ στο τιντερ.απλα ξερουν πως να συμπεριφερτουν σαν νορμαλ γιατι χιλιαδες ραντεβουδακια κανουν χρονια.ξερουν οι αγαπουληδες και ερωτιαρηδες ψαχνουν νορμαλ στο ιτερνετ.ειναι ψυχολογοι.
εμενα με κοβουν πονηρο,ιλω ρωσικα για αυτο με αποφευγουν.δεν φατσαρω αγαθο θυμα που θα με γδαρουν.
σου ειπα για τον φιλο μου που ακομα δεν ειδε πουτανα στο χρισατικ.του ειπαολες ειναι σχεδον αυτες που βλεπει και ολες εχουν τιμη στο ιτερνετ.αν ερθεις οδυσσο και παμε σε καπια μερη θα δεις πως φενονται και ξεχωριζουν οι νορμαλ.ο μαυρος που καθωτανε πριν μια εβδομαδα στο εστιατοριο με 2 γκομενες και τον εβαλαν μετα στο αμαξι και αυτος νομιζε νορμαλ ειναι και ψαχνονται.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ολες αυτες ειδα στο εστιατοριο σεζαρ οδυσσο πασαρωνται σαν νορμαλ στους ξενους.
ολες εκει ειναι γκομενες με ξενους που τους πανε εκει για να περνουν ποσοστα.αν τις δεις εμφανισιακα
και απο ντυσιμο φενωνται νορμαλ και συμπεριφερωνται σαν νορμαλ.αν γουσταραν στα αληθεια ξενους
και δεν ηταν το επαγγελμα τους θα συμπεριφερωνταν και σε ενα καλοντυμενο,ευγενικο ξενο ετσι))
οι ξενοι που ειδα ο τουρκος επιχειρηματιας ντυσιμο και ο μαυρος με τις 2 γκομενες μιλουσαν με νορμαλ
γκομενες.στα δικα μου ματια εβλεπα επαγγελματις καραπουταναρες σε ψυχη και σωμα.αυτες μας βλεπανε που
τις καρφωναμε και σχολιαζαμε.καταλαβαν ειμαστε γνωστες τι παιζει αφου μαζι μου ειχα ελληνες και θειο
που ζουνε μονιμα.αυτες που φενωνται στα ματια καπειον νορμαλ στα δικα μου μολις τις δω καταλαβω τι σκατα ειναι.για αυτο αποφασισα πλεον θα μιλω σε οπεια αξιζει.παλαιοτερα μιλουσα απλα για να γαμησω
και ας μου τρωγανε οσα θελουν.τωρα βαζω χ σε ολες και θα την κοιτω υποτιμιτικα χωρις σεβασμο οπως τους αξιζει.αν δειτε τι ομορφες ελληνιδες βλεπω φοιτιτριες εδω θα τρελαθειτε.
δεν αξιζει η ουκρανια για κυνηγι νορμαλ αλλα για να γαμησεις καμια πουτανα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τα έχεις μπερδέψει Χάρη δεν μιλάω για πουτάνες μιλάω για κανονικές κοπέλες 20-25 χρονών που έχω γνωρίσει εκεί. Ένα χρόνο πρίν δεν είχαν δυνατότητα να ταξιδέψουν..Πηγαίναν μέχρι Τουρκία που δεν απαιτούσε βίζα και Αίγυπτο στα all inclusive. Ξαφνικά με την βίζα που τους δώσαν το καλοκαίρι και ταυτόχρονα με τις low cost πτήσεις που συνεχώς άρχισαν να πληθαίνουν (και λόγω άνοιγμα της βίζας),άρχισαν να βγάζουν τα απωθημένα τους και αρχίσαν τα ταξιδάκια για διακοπές..Ταξιδάκι ίσον και tinder ίσον και καινούριες γνωριμίες με Ευρωπαίους που είναι μαθηματικά βέβαιο θα ανεβάσει την αξία τους κατακόρυφα. Μπάινω instagram και τις βλέπω να ποστάρουν ασταμάτητα απο Ιταλία,Γαλλία μέχρι και Ελβετία πόσταερ η άλλη και με έστειλλε..
Ακόμα κραταέι η χώρα αλλά δεν θα είναι για πολύ καιρό. Πρέπει να εντοπίζετε τις αλλαγές και να προσαρμόζεστε..Σε 2 χρόνια πλέον θα είμαστε Λευκορωσσία και Ρωσσία..Μέχρι τότε ότι προλάβουμε να φάμε...Έχει ακόμα ψωμί αλλα για πόσο!!

Και γιατί ειναι τόσο επικίνδυνα αυτα τα ταξίδια?Δίοτι στην Ουκρανία δεν υπήρχε σοβαρός ανταγωνισμός απο Ευρωπαίους..Ούτε καν οι πεινασμένοι Ιταλοι δεν πάνε..Μόνο ΑραβόΤουρκοι την έχουν κατακλύσει. Ο λόγος είναι πως υπάρχει ένα φόβος λόγω πολέμου και δεν πατάγαν εκεί..Αν αρχίσουν αυτές να πηγαίνουν στην βάση τους, σε συνδυασμό με την φιλάργυρη προσωπικοτητα τους και την αγάπη τους για τα λούσα (ΟΥκρανική ψυχολογία) τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καθόλου καλά!!

Και το κωλο instagram κάνει μεγάλη ζημια..Βλέπουν οι φίλες φωτος απο Ρώμη και θέλουν και αυτές..Τα κωλο social networks!!

Και όλα αυτά γιατί του πουλάνε τον παράδεισο της Ευρωπαικής Ένωσης μακρία απο τον μπαμπα Πούτιν!!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36

Όταν εγώ έγραφα ότι οι γκόμενες που συναντάται στο Κίεβο έχουν κι άλλους εκτός από εσάς που είναι χορηγοί τους και δεν περιμένουν μόνο εσάς, δεν το πιστεύατε. Μόνο το Τιντερ τους να ανοίξετε λαμβάνουν προσφορές από πυρφόρους εξ Ανατολής για ταξίδια και δώρα σε ρυθμούς πολυβόλου. Τις φέρνουν Ντουμπάι και Ευρώπη και στην Πόλη για πλάκα. Αποθεωστε τις εσεις μετά γιατί τις γαμάτες εσείς κι άλλοι 10.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Χάρης αν έχεις την εφαρμογή mamba στο κινητό πήγαινε στην ενότητα "λογαριασμος" και πάτα εκεί που λέει για VIP. Μετά θα επιλέξεις την συνδρομή που θέλεις και θα πατήσεις "ενεργοποίηση". Και στον υπολογιστή κάτι παρόμοιο θα κάνεις αν χρησιμοποιείς μόνο από εκεί το Μαμπα.  

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Τι Ντουμπάι, η άλλη πάει δυο βδομάδες Μπάλι!
Έλα ντε. Το Ντουμπάι είναι κοντά. Γίνανε όλες ταξιδιωτισσες οι καργιες. Δεν λέω καλό είναι για κάθε άνθρωπο τα ταξίδια αναψυχης μιας και αλλάζει η ψυχολογία. Αλλά έχει πέσει πολύ χορηγία από πυρφόρους και μάλιστα τις στέλνουν μόνες τους λες και είναι μοντέλα και ηθοποιοί.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Έλα ντε. Το Ντουμπάι είναι κοντά. Γίνανε όλες ταξιδιωτισσες οι καργιες. Δεν λέω καλό είναι για κάθε άνθρωπο τα ταξίδια αναψυχης μιας και αλλάζει η ψυχολογία. Αλλά έχει πέσει πολύ χορηγία από πυρφόρους και μάλιστα τις στέλνουν μόνες τους λες και είναι μοντέλα και ηθοποιοί.
μα αυτα τα εγραφα και παλαιοτερα σαν καβλωμενος λεον.ελεγα μπειτε κοντακτε να δειτε ποσες ειναι σε κοτερα σε ντουπαι και ποσες ολο ταξιδια.δεν περιμαναν την φρι βιζα.αυτοι την ψαχνουν οσοι
ψαχνουν μεροκαματο.αυτες που συναντωκιεβο και οδυσσο ολη μερα που βοταρουν δεν θελουν να αλαξουν ζωη
ουτε να φυγουν καπου για μεροκαματο.αν ειναι δυνατο να συγρινουν τους χωριατες μολδαβια με τις μεγαλεις πολεις ουκρανια.ακομα εγραφα μπειτε να δειτε φιλες που δουλευουν ιτ ουκρανια διακοπες ταιλανδι,νεα ιορκη,ευρωπη,ελλαδα.σας προκαλουσα να μπειτε να σας δειξω φιλους και γνωστους οικογενοιαρχες μην νομιζετε ειναι πουτανες που σπονσαρωνται.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Χάρης αν έχεις την εφαρμογή mamba στο κινητό πήγαινε στην ενότητα "λογαριασμος" και πάτα εκεί που λέει για VIP. Μετά θα επιλέξεις την συνδρομή που θέλεις και θα πατήσεις "ενεργοποίηση". Και στον υπολογιστή κάτι παρόμοιο θα κάνεις αν χρησιμοποιείς μόνο από εκεί το Μαμπα. 
δεν εχω κανενα να με βοηθησει ουκρανια.ειδα βιπ που λεει αλλα δεν ξερω πως κανεις πληρωμη.
αν ηταν ο σαλονικιος τωρα θα μου το κανονιζε οπως και τιντερ.εστελα σε οσες μπορουσα να στειλω μυνημα και καμια ανταποκριση σε μπαντου.πολλες εκαναν λικε αλλα δεν μπορω να τισ δω η επικοινωνησω.
ετσι και αλλιος αποφασισα καιρο δεν παιζω ιτερνετ εδω και 3 χρονια.απλα το κανω καθε φορ να δω αν εχει αποτελεσμα.πλεον εδω και 2 χρονια ποτε δεν απαντανε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Όταν εγώ έγραφα ότι οι γκόμενες που συναντάται στο Κίεβο έχουν κι άλλους εκτός από εσάς που είναι χορηγοί τους και δεν περιμένουν μόνο εσάς, δεν το πιστεύατε. Μόνο το Τιντερ τους να ανοίξετε λαμβάνουν προσφορές από πυρφόρους εξ Ανατολής για ταξίδια και δώρα σε ρυθμούς πολυβόλου. Τις φέρνουν Ντουμπάι και Ευρώπη και στην Πόλη για πλάκα. Αποθεωστε τις εσεις μετά γιατί τις γαμάτες εσείς κι άλλοι 10.
αυτα επιμενω και εγω φιλε οι ξενοι ολοι γνωριζουν τις ιδιες γκομενεςκαι γινετε ανακυκλοση χαχαχα.ολοι οι γνωστοι μου που ηρθανε τους εκαναν τα ιδια και τα ιδια.ολοι αρχιδια πηραν.
οσοι γαμησαν καμια που δεν ηταν με λεφτα απλα με κερασματα και δωρακια ειναι επιπεδου ολες που γαμα
και ο καθε αφραγγος ουκρανος και τις παρτουζαρη με φιλους του η μονος.
πολλες φορες με παρεξηγανε πολλοι και νομιζουν οτι τους υποτιμω και αμφιβαλω.μου λενε ειμαι γυμνασμενος,νεαρος και εμφανισημος.οπως μου ειπε σημερα και ο δασκαλος ιωσηφ αυτες ειναι αγρια ζωα εχθρηκα και οχι οικοσητα.εστι ακριβως μου τα ειπε ο δασκαλος το μεσημερι.εγω τα ξερω χρονια και τα λεω.δεν αμφιβαλω εσας αλλα ξερω αυτες.αργησα και πολυ να σταματησω να ασχολουμε μαζι τους.εδω και 5 χρονια λεω πρεπει ελλαδα και κυπρο να παιζω και εκει μονο βιζιτες.οπως ελεγα στον ρολογα
δεν ειναι δικο του το φταιξιμο αλλα οτι ειναι αυτες βλιτα και μαλακισμενα.σεβασμο εχουν οι κοπελες τον σαλον και σου λεω πραγματικα εχουν πολλες καλυτερο χαρακτηρα απο αυτες που ολο βολτα εξω ειναι.
αυτες λενε εχω προβλημα χρειαζομαι λεφτα να ζησω.οι αλλες δεν εχουν  σκοπο τιποτα να αλαξουν ουτε να
δουλεψουν θελουν και μια χαρα την βγαζουν και ειναι χαρουμενες ετσι.οι ξενοι δεν υπαρχουν για αυτους
παρα για εκμεταλευση.μαγκας και γαμιας ειναι ο αφραγγος πασα και ο βρωμιαρης φιλος του σλαβικ.
αυτους τους κερνανε οι ιδιες και δεν περιμενουν ουτε θελουν τιποτα απο αυτους χαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τωρα ο ενας κυπριος που βρηκα οδυσσο 42 εχει ερθει αρκετες φορες χωρις επιτυχια.
μονο πουτανες του ανταποκρινωνται.καμακωσε σε καφε μια πιτσιρικα 18.
αυτη του προτεινε ακριβα μαχαζια να παει με παρεα.10 μερες την τααιζε και κερνουσε και τιποτα αλλο.
αυτο που λεω σου καθωνται απο την πρωτη η ποτε ισχυει.με ρωτανε διαφοροι που δεν πηγαν για κμαν.
νομιζουν οτι θα εχουν επιτυχια οπως ο αρχωντας.τους ξεκαθαρισα ο αρχωντας τα κανει με πουτανες αυτα.
ακομα ομως και οι πουτανες σε αυτα τα μερη δεν σημαινει οτι με αυτους θα καταφερουν διαπραγματευση.
τους ξεκαθαρισα νορμαλ γκομενες δεν ειναι διαθεσιμες η στο οπτικο τους πεδιο και οτι αυτες
που περιφερωνται πανω κατω ειναι οι ιδιες που γνωριζουν ολοι.με δωρακια και φαι μετα εξαφανιζονται.
δυστυχος ο δασκαλος δεν καταφερε να ερθει οδυσσο αφου ειχε δουλεια κυπρο.για να του αποδειξω
οτι ολα αυτα που λεει δεν ισχυουν στην οδυσσο.δεν πιανει τιποτα εκει απο καμακι οπως καναμε κιεβ παλια.

Ο άρχοντας που λες παίζει σε πολλά επίπεδα.Ολιστικο παίγνιο,απόλυτη υπεροχή.Οι Βαλκάνιοι τους γαμαμε όλους.Δηλαδη δε ρωτάμε τι παίζει απλά επιβάλλουμε την απόλυτη κυριαρχία μας.
Τι με ενδιαφέρουν εμένα οι τοπικοί θεσμοί,τι κάνουν οι γκομενες κτλ αφού είμαι παρασάγγας ανώτερος?
Βγαίνεις με την πουτσα έξω,απόλυτη υπεροχή.
Άμα κάτσεις να σκεφτείς τι θελουν οι γκόμενες,πώς σκέφτονται,την πούτσισες.Εσενα σε ενδιαφέρει απλώς να γαμάς,τι  σε νοιάζει τι κάνουν αυτές?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αυτα επιμενω και εγω φιλε οι ξενοι ολοι γνωριζουν τις ιδιες γκομενεςκαι γινετε ανακυκλοση χαχαχα.ολοι οι γνωστοι μου που ηρθανε τους εκαναν τα ιδια και τα ιδια.ολοι αρχιδια πηραν.
οσοι γαμησαν καμια που δεν ηταν με λεφτα απλα με κερασματα και δωρακια ειναι επιπεδου ολες που γαμα
και ο καθε αφραγγος ουκρανος και τις παρτουζαρη με φιλους του η μονος.
πολλες φορες με παρεξηγανε πολλοι και νομιζουν οτι τους υποτιμω και αμφιβαλω.μου λενε ειμαι γυμνασμενος,νεαρος και εμφανισημος.οπως μου ειπε σημερα και ο δασκαλος ιωσηφ αυτες ειναι αγρια ζωα εχθρηκα και οχι οικοσητα.εστι ακριβως μου τα ειπε ο δασκαλος το μεσημερι.εγω τα ξερω χρονια και τα λεω.δεν αμφιβαλω εσας αλλα ξερω αυτες.αργησα και πολυ να σταματησω να ασχολουμε μαζι τους.εδω και 5 χρονια λεω πρεπει ελλαδα και κυπρο να παιζω και εκει μονο βιζιτες.οπως ελεγα στον ρολογα
δεν ειναι δικο του το φταιξιμο αλλα οτι ειναι αυτες βλιτα και μαλακισμενα.σεβασμο εχουν οι κοπελες τον σαλον και σου λεω πραγματικα εχουν πολλες καλυτερο χαρακτηρα απο αυτες που ολο βολτα εξω ειναι.
αυτες λενε εχω προβλημα χρειαζομαι λεφτα να ζησω.οι αλλες δεν εχουν  σκοπο τιποτα να αλαξουν ουτε να
δουλεψουν θελουν και μια χαρα την βγαζουν και ειναι χαρουμενες ετσι.οι ξενοι δεν υπαρχουν για αυτους
παρα για εκμεταλευση.μαγκας και γαμιας ειναι ο αφραγγος πασα και ο βρωμιαρης φιλος του σλαβικ.
αυτους τους κερνανε οι ιδιες και δεν περιμενουν ουτε θελουν τιποτα απο αυτους χαχαχαχ

Κανείς τη μαλακία να βάζεις ηθικά κριτήρια στις γκόμενες όπως όλοι.Εγω τις παίρνω άπριόρι όπως είναι σαν πουτάνες.Δε με ενοχλεί ούτε προσπαθώ να το διορθώσω.Στα αρχίδια μου.Ειναι η απόλυτη βαλκανική υπεροχή,τα παίρνουμε όλα σα δεδομένα και τους γαμαμε όλους,δε σεβόμαστε τιποτα ουτε προσπαθούμε να αλλάξουμε κάτι.Στυλ γαμιάς της γειτονιάς,ανίκητο στυλ.

Fante

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
76
Πόντοι
0
Στυλ... Ντανος! Εχει περαση... ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πρέπει να είσαι άρχοντας ασταμάτητος,αξεπέραστος,να επιβάλλεις τη Βαλκάνια υπεροχή.
Δηλαδή να μην κωλώνεις σε τίποτα και να γαμάς τον ανταγωνισμό.Γενικά Ουκρανία είναι γελοίος ο ανταγωνισμός για Ελληναράδες.
Φυσικά χρειάζονται και ικανές ποσότητες κασεριού για να κάμψεις τις αντιστάσεις.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Κανείς τη μαλακία να βάζεις ηθικά κριτήρια στις γκόμενες όπως όλοι.
Ειναι επειδη οι περισσοτεροι θελουν να κανουν μακροχρονια σχεση η να παντρευτουν,και ο δασκαλος ηταν μεγαλος ηθικολογος(αγαμητος γαρ καθοτι ελλην).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ειναι επειδη οι περισσοτεροι θελουν να κανουν μακροχρονια σχεση η να παντρευτουν,και ο δασκαλος ηταν μεγαλος ηθικολογος(αγαμητος γαρ καθοτι ελλην).

Ναι,τεράστια μαλακία να βάζεις ηθικά κριτήρια.Αυτό είναι το πλεονέκτημα της γενιάς μου(Generation X).Τα παίρνουμε όλα σα δεδομένα,δε βάζουμε ηθικά κριτήρια.Κακό βέβαια για την ανάπτυξη,καλό για εμάς.
Στα αρχίδια μας δηλαδή αν πεθάνουν όλοι αρκεί εμείς να γαμάμε.Είναι καθαρή νοοτροπία νικητή.Ο άλλος πρέπει να σε αντιμετωπίσει στα ίσα και τον κατατροπώνεις.
Οι σπονσορέτς θέλουν κασέρι γιατί να τις κατακρίνω ηθικά όταν τις παίρνω σουβλάκι?Ισα ίσα η έλλειψη ηθικών αναστολών κάνει τα πράγματα ευκολότερα για εμένα.Το ίδιο εξευτελίζω το φεμινισμό,το μουνισμό ό,τι και να μου ρίξει η δυτική κουλτούρα.Είναι απλά ανώτερη Βαλκάνια δύναμη,είναι το διαφορετικό.Δεν παίζεται η κατάσταση τους χύνουμε από όλα τα σημεία.Πρέπει να προσκηνύσουν το Balkan πέος,Δύση και Ανατολή,είναι φανερό.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πως δεν περιμέναν την Βίζα ρε Χάρη..Μιλάω μαζί τους δεν τα λέω απο το κεφάλι μου..Πρίν μου λέγανε όλες πάμε Τουρκία και Αίγυπτο..βρες Ουκρανέζα που δεν έχει ταξιδέψει εκει..Η έυκολη και φτηνή επιλογή.

Τωρα μου γράφουν όλες βγάλαν βιομετρικό διαβατήριο και μαζέυουν λεφτα να πάνε να δούν την Ρωμη και το Παρίσι.Δεν μου τα γράφει μιά πάρα πολλές..Και τις βλέπω instagram πως το κάνουν. Παλία δεν πήγαινε καμία Ευρώπη. Στα παραλια της Τουρκίας όλες..Και άλλο να μπούν οι γυφτο-Τούρκοι στο παιχνιδι που ένα ποσοστό τους θεωρεί ζώα, άλλο να μπούν οι ευρωπαίοι!! Δεν μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε την αλλαγή που έγινε με την βίζα και τι θα επιφέρει αυτό στο άμεσο μέλλον..
Δεν είναι βίζιτες.Τουλάχιστον αυτες που ξέρω εγώ.Απλα όταν ταξιδέψουν Ρώμη θα φάνε τις πεφτικούλες τους εκει θα γνωρίσουν και γκόμενο και θα ανέβει η αξία τους κατακόρυφα. Τουρκία οι πιο πολλές εμέναν στα all inclusive με φίλες και δεν μπλέκαν τόσο πολυ με τον ντόπιο πλυθυσμο και αίγυπτο ακόμα πιο πολύ. Ξερω δεν θα το πιστέψε τε αλλά σε ενα μεγάλο ποσοστό ισχυει. Ευρωπη ειναι πολιτισμένοι και πάνε να δουν την πόλη όχι να κλειστουν μεσα σε ενα ξενοδοχείο. Οπότε ειναι βεβαιο πως θα κανουν τα κονε τους εκει και θα βρεθουν τουριστο-χορηγοι..Θα τα γράψετε σε λίγο καιρό μονοι σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom