Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Παλιοτερα ειχε 30UAH η καρτα sim απο οτι θυμαμαι(2013). Μου το ειχε παρει η γκομενα μου τοτες χωρις ταυτοποιηση και μαλακιες. Αυτα ειναι καραγκιοζιλίκια της ΕΕ. Ναι μπορεις να ενεργοποιησεις και περιαγωγη αμα θελεις για εκτος UA.
kievstar H Vodafone ειναι η πιο καλες εταιριες πιανουν παντου κι εχουν αξιοπρεπες ιντερνετ
Γυρω στα 10€ αν δωσεις κι ενεργοοιιησεις πακερο αμεσα εζεις νο λιμιτ τηλ σμσ κ αρκετο ιντερνετ
Περιαγωγη δεν χρειαζεται να υπαρχει ειναι απκα ενα νουμερο να κανεις την δουλεια σου
Αν αλλαξεις χωρα αγοαραζεις κι αλλο αριθμο, απλα
Ταυτοποιηση δεν υπαρχει οι καρτες πολουνται κ στα κιοσκια τοσο ουκρανια οσο κ Μολδαβία, υποθετω κ ρωσσια μπελαρους το ιδιο θα ειναι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Παρις, εχεις δικιο οτι οι φωτο που γενικα ποσταρει ο κμαν ειναι παπαριες στο τετραγωνο, ομως εχει κατα την γνωμη μου παρουσια κι αρκετα συχνη στο πρωην μπλοκ
Αν τον στελνει η εταιρεια, το πιθανοτερο, η παει μονος του δεν αλλαζει το αποτελεσμα

Φυσικα δεν ειναι δυνατιν γερμανια ναχει νεττο πανω απο 2500ευρω, βγαλε κ τα παγια εξοδα κανα 1500, 1800€ στην καλυτερη περισευει, αλλα ειναι μερακληε κ τα διαθετει ολα μεχρι μια στο χομπυ
Ειναι ενα λογικο συναιδθημα οταν νιωθεις οτι εισαι στα τελευταια εκατο μετρα ενος μαραθωνιου μιας ζωης
Τι γνωστο ας παει κ το παλιαμπελο
Οι πληροφοριες πιυ εχει δωσει κατα καιρους ειναι αρκετα σωστες για μερη και πολεις κλαμπ κλπ
Ειδικα πολωνια κιεβο κ λβοβ, στα λοιπα δεν εχει ιδαιτεεη επαδη κ λογιξο ειναι, δεν μπορεις να εισαι παντογνωστης..
Στο θεμα τιμες λογω ηληκιας κι εμφανισης ειναι συνηδητα θυματοοιιημενος κ χρυσοπληρωνει νεξτ ντορ γκομενες τριπλασια  και πενταπλασια σαν αμςρικανακι, ομως ειπαμε τους λογους.. Σε τελικη δικαιωμα του να χαλαςι ασκοπα χρηματα δεν μπορεις να τον ψεξεις και γι αυτο
Παραμενει ομως το τοπ νικ στα ανατολικα θρεντ, ειδικα εξαιτιας του μοναδικου του τροπου γραφης
Μην κυνηγατε το κμαν οοως κυνηγησατε τον μιτσο29 θα νεκρωσουν ολα τα θρεντ αντ ςυρωπης εντελως
Φιλικα
Ενας κμαν-ιστης  :respect:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
kievstar H Vodafone ειναι η πιο καλες εταιριες πιανουν παντου κι εχουν αξιοπρεπες ιντερνετ
Γυρω στα 10€ αν δωσεις κι ενεργοοιιησεις πακερο αμεσα εζεις νο λιμιτ τηλ σμσ κ αρκετο ιντερνετ
Περιαγωγη δεν χρειαζεται να υπαρχει ειναι απκα ενα νουμερο να κανεις την δουλεια σου
Αν αλλαξεις χωρα αγοαραζεις κι αλλο αριθμο, απλα
Ταυτοποιηση δεν υπαρχει οι καρτες πολουνται κ στα κιοσκια τοσο ουκρανια οσο κ Μολδαβία, υποθετω κ ρωσσια μπελαρους το ιδιο θα ειναι
kievstar ειναι ψιλομαλακια , μετα απο τρεις μερες σταματησε να εχει ιντερνετ και πηρα αλλο νουμερο vodafone ... μια χαρα
το καλοκαιρι ειχε 3 giga ενω τωρα απεριοριστο (για ενα μηνα)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
kievstar ειναι ψιλομαλακια , μετα απο τρεις μερες σταματησε να εχει ιντερνετ και πηρα αλλο νουμερο vodafone ... μια χαρα
το καλοκαιρι ειχε 3 giga ενω τωρα απεριοριστο (για ενα μηνα)
κιηβσταρ μόλις τελειωσει βαζεις αλλα 3ε κι εχεις ανλιμιτιντ ενα μηνα
Αστα αυτα τωρα.. Για.. Φανταρος ετοιμαστηκες.? Θα καλεσει την κλαση σου εμαθα!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
^ χαχα παλιος ειμαι,δεν με πιανει!
Μαιο ανεβαινω παλι Ντισελντορφ(βρισκομαστε εκεινη την περιοδο αν ταιριαξει) και τελη Ιουλη μετα το μουντιαλ Αγια Πετρουπολη.

υγ. ο moldo παντρευεται 29 Απριλη στο Κισιναου ... αντε και στα δικα σου :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παρις, εχεις δικιο οτι οι φωτο που γενικα ποσταρει ο κμαν ειναι παπαριες στο τετραγωνο, ομως εχει κατα την γνωμη μου παρουσια κι αρκετα συχνη στο πρωην μπλοκ
Αν τον στελνει η εταιρεια, το πιθανοτερο, η παει μονος του δεν αλλαζει το αποτελεσμα

Φυσικα δεν ειναι δυνατιν γερμανια ναχει νεττο πανω απο 2500ευρω, βγαλε κ τα παγια εξοδα κανα 1500, 1800€ στην καλυτερη περισευει, αλλα ειναι μερακληε κ τα διαθετει ολα μεχρι μια στο χομπυ
Ειναι ενα λογικο συναιδθημα οταν νιωθεις οτι εισαι στα τελευταια εκατο μετρα ενος μαραθωνιου μιας ζωης
Τι γνωστο ας παει κ το παλιαμπελο
Οι πληροφοριες πιυ εχει δωσει κατα καιρους ειναι αρκετα σωστες για μερη και πολεις κλαμπ κλπ
Ειδικα πολωνια κιεβο κ λβοβ, στα λοιπα δεν εχει ιδαιτεεη επαδη κ λογιξο ειναι, δεν μπορεις να εισαι παντογνωστης..
Στο θεμα τιμες λογω ηληκιας κι εμφανισης ειναι συνηδητα θυματοοιιημενος κ χρυσοπληρωνει νεξτ ντορ γκομενες τριπλασια  και πενταπλασια σαν αμςρικανακι, ομως ειπαμε τους λογους.. Σε τελικη δικαιωμα του να χαλαςι ασκοπα χρηματα δεν μπορεις να τον ψεξεις και γι αυτο
Παραμενει ομως το τοπ νικ στα ανατολικα θρεντ, ειδικα εξαιτιας του μοναδικου του τροπου γραφης
Μην κυνηγατε το κμαν οοως κυνηγησατε τον μιτσο29 θα νεκρωσουν ολα τα θρεντ αντ ςυρωπης εντελως
Φιλικα
Ενας κμαν-ιστης  :respect:

Ίσα ίσα πληρώνω λίγα για το σπόνσορινγκ και αυτό το βλέπεις από όσους πάνε στα ίδια μέρη.Πρακτικα τους ζητάνε οι γκόμενες πενταπλάσια από ότι σε εμένα και εγκαταλείπουν την προσπάθεια.
Δες φωτό από το τι γαμησαν οι άλλοι Κίεβο.Δεν υπάρχει σύγκριση.
Δε μιλάμε για σπόνσορινγκ,που δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία αφού καίγονται αμέσως.(Ό άλλος εξαφανιζόταν μέσω τουαλέτας όταν οι γκόμενες ζητούσαν κερασμα).
Γενικά το λάθος που κάνουν όλοι είναι ότι υπερτιμουν τον εαυτό τους και τον βάζουν σα μετρό σύγκρισης.Π.χ. Χάρης αν δε γαμήσω εγώ δε γαμαει κάνεις κτλ.
Ο εαυτός του καθενός ειναι θλιβερη πραγματικότητα και δεν μπορεί να αποτελέσει μετρο σύγκρισης.Μέτρο σύγκρισης είναι η απόλυτη,ιδεατή μορφή του Βαλκανιου τσομπάνη που γαμεί και δέρνει.Με αυτό το πρότυπο πρέπει να συγκρινόμαστε όχι με αληθινά πρότυπα.
Ας πούμε φαντάζομαι τι θα έκανε ο παππούς μου στο Carribean που έπαιρνε τις Τουρκάλες σουβλάκι στη Μ. Ασία.Προφανως θα  γαμουσε τις Ουκρανες επίσης σουβλάκι και όχι με κορτε όπως αυτός ο τζιτζιφιογκος  αξιωματικός του ελληνικού στρατού.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Αν παρεις βουλγαρικο η ρουμανικο ομως και το εχεις ελλαδα η περιαγωγη γινεται απο το πακετο σου χωρις εξτρα χρεωση ...
kievstar H Vodafone ειναι η πιο καλες εταιριες πιανουν παντου κι εχουν αξιοπρεπες ιντερνετ...Αν αλλαξεις χωρα αγοαραζεις κι αλλο αριθμο, απλα
[quote author=τασος3notid=96199link=topic=20757.msg8223263#msg8223263 date=1520941740]kievstar ειναι ψιλομαλακια , μετα απο τρεις μερες σταματησε να εχει ιντερνετ και πηρα αλλο νουμερο vodafone ...[/quote]Μυστες σας ευχαριστω για τις επισημανσεις σας.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Παντρεύεται ο Μολντο? Τοσο νεος? Ουτε 59,5 δεν ειναι ακομα  :happy:
Αγ λετρουπολη σε βλεπω διδυμο με μιτσο 49 στα σαλον, ποια μουντιαλ κ τετοια τωρα  :heavymetalbig:
Υγ. Δεν πας μια Μπελαρους πουσαι νεο κι ελευθερο παιδί? Η διαισθηση μουβλεει εκει ειναι το βαλιου  σημειο αθτην την περιοδο...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
κολησε το θεμα βλεπω.γεια σας επεστρεψα απο οδυσσο.δυστυχος παλιοκαιρος με βροχεσ και χιονοθυελες
με πολυ λιγο κοσμο.ρε παιδεια εκτος απο τουρκους που ερηαζονται σε οικοδομες ειναι αρκετοι ινδοι!
οι περισοτερες γυναικεσ δεν ξερω αν ειναι φοιτητες η τι κανουν δεν ρωτησα.θα γραψω στο θεμα οδυσσος.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χτες μιλησα με τον φιλο του θειου μου 41 ετων γυμνασμενος με καλη εμφανιση που ηρθε οδυσσο με παρεα.
οι γκομενες τον περνανε για τουρκο λογο οτι ειναι πολυ μελαχρινος αλλα αυτος εχει ερθει 15 φορες εκει.
στα συν του δεν κομπλαρει και οπεια περνα ορμα πανω της παντα ομως χωρις επιτυχια.
μονο βιζιτες ανταποκρινονται και δεν θα προτεινει ποτε πανω απο 500-600 συν φαγητο και καφε.
καθωμασταν μαζι με θειο μου στο καφε και ηρθε και αυτος να μας χερετησει οπως περνουσε βολτα.
ειδε μια μικρη κουκλιτσα 18 μονη και ορμησε και εκατσε στο τραπεζι της.αυτη του ειπε να παει βολτα
σε ενα κυριλε καροκε που ανοιξε αλλα του ειπα να το αποφυγει γιατι που περασα απο εξω μου φανηκε φαπα μαχαζι.χτες μου ειπε οτι για 8 μερες εκανε βολτες μαζι της και την κερνουσε αλλα αποτελεσμα μηδεν.
ασε που η γκομενα του ειπε εισε μεγαλυτερος του πατερα μου.αν διαβασετε για οδυσσο τι εγραψα χτες
θα σας επαναλαβω.τελος και ας αργησα το καμακι οπου να ειναι.αυτο που κανω εδω και ενα χρονο
επρεπε να το εκανα απο τα 28-30 εκει που φενωμουν και ακομα μικροτερος.τοτε σκεφτωμουν διαφορετικα.
ηθελα να γαμω πιτσιρικες και να νιωθω τις βγαλω με την αξια μου χωρις να με νοιζουν τα εξοδα η τι επιπεδο ειναι η γκομενα.δεν σημαινει επιδει παω εκει 30χρονια δεν κανω και εγω λαθη.αντιθετα  και
απο τις δικες σας εμπειριες και πλιροφοριες οταν θα παω παραδειγμα κιεβ ξερω ποια μερη να αποφυγω.
σιγουρα δεν θα παω καριμπιαν,τσι,ντε λουξ αλλα ουτε και στο γιδροπαρκ που πηγαινα απο 20 ετων χαχαχαχ.ειμε σε διλημα τωρα δεν εχω προγραμα σεπτεβριο που θα παω.αν παω οδυσσο τοτε καζακταν και κυργισταν θα παω μαρτιο,δεκεβρη δεν προσφερετε.μεχι ιουνη εχω προγραμα μονο οδυσσο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
για να δειτε ολους μας περνανε για μαλακες τους ξενους με πηρε τηλεφωνο ο κυπριος με την παρεα του.
λεει μου προτεινε ενα γκαρσονι το φιτζ μπαρ στην κατερινκαγια και οτι και αυτος παει εκει συνεχεια.
τους ειπα αποκλειετε να εχει λεφτα για εκει χχαχαχαχ.εχω παει 2 φορες τον απριλιο με φιλο κυπριο.
το ποτο ειχε 300-500 γριβνα και οι γκομενες και τυποι εκει ηταν πολυ τρεντι ντυμενοι και γνωστοι μεταξυ τους.εξω απο το μπαρ μονο πορσε κι λεχους παρκαρουν και τους λεω πριν 2 μερες που περασα ειχε ενα κιτρινο φεραρι απο εξω και δεν μπηκα μεσα.λεω που πας εσυ με τα ποδια και ξενος  ενω ειχε και 2 μπενλει λιγο πιο κατω στο χοτελ κοντα στο αγαλμα του δουκα χαχαχαχ.αποκλεισα την κατερινκαγια για βολτα.πλεον το πιο ιδανικο με μεση ταξη ουκρανους και καλο κοσμο ειναι το μπαρ ρεστοραν που παω ρισελεβκα.αν και ειναι ο ιδιος ο ιδιοκτητης που εχει τα μαχαζια αυτα συν το κουπερ μπεργερ και το μαλατοστ μπαρ διπλα που πανε παλι τρεντι,γνωστοι και αυτοκινηταρες στην γρετκσα δρομο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
για να δειτε ολους μας περνανε για μαλακες τους ξενους με πηρε τηλεφωνο ο κυπριος με την παρεα του.
λεει μου προτεινε ενα γκαρσονι το φιτζ μπαρ στην κατερινκαγια και οτι και αυτος παει εκει συνεχεια.
τους ειπα αποκλειετε να εχει λεφτα για εκει χχαχαχαχ.εχω παει 2 φορες τον απριλιο με φιλο κυπριο.
το ποτο ειχε 300-500 γριβνα και οι γκομενες και τυποι εκει ηταν πολυ τρεντι ντυμενοι και γνωστοι μεταξυ τους.εξω απο το μπαρ μονο πορσε κι λεχους παρκαρουν και τους λεω πριν 2 μερες που περασα ειχε ενα κιτρινο φεραρι απο εξω και δεν μπηκα μεσα.λεω που πας εσυ με τα ποδια και ξενος  ενω ειχε και 2 μπενλει λιγο πιο κατω στο χοτελ κοντα στο αγαλμα του δουκα χαχαχαχ.αποκλεισα την κατερινκαγια για βολτα.πλεον το πιο ιδανικο με μεση ταξη ουκρανους και καλο κοσμο ειναι το μπαρ ρεστοραν που παω ρισελεβκα.αν και ειναι ο ιδιος ο ιδιοκτητης που εχει τα μαχαζια αυτα συν το κουπερ μπεργερ και το μαλατοστ μπαρ διπλα που πανε παλι τρεντι,γνωστοι και αυτοκινηταρες στην γρετκσα δρομο.
Πρε κουμπάρο... Μπέρδεψες το Λονδίνο με την Οντεσσα?

Για πες μου το άλλο? Κανένας τουρίστας πατάει στη Κύπρο? Κρουαζιερόπλοια?
Εδώ ακυρώνονται μαζικά λόγω των γεγονότων...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Πρε κουμπάρο... Μπέρδεψες το Λονδίνο με την Οντεσσα?

Για πες μου το άλλο? Κανένας τουρίστας πατάει στη Κύπρο? Κρουαζιερόπλοια?
Εδώ ακυρώνονται μαζικά λόγω των γεγονότων...
ειχαμε ρεκορ φεβρουαριου αφιξεις εδω.γυφτοτουριστες γερμανοι,λιγοι ρωσοι και αγγλοι αφραγγοι.
μεχρι και λιθουανους που κανουν οτοστοπ και εχουν σακιδια καμπινκ χαχαχαχαχ.
ουκρανους ειχαμε αρκετους τωρα και πολλους αθλητες.στην ουρα μου μπροστα αεροδρομιο ειχε μεχρι και με κυπριακα διαβατηρια ουκρανους.διαβατηριο παιρνουν με αγορα περιουσιας και σπιτι πανω απο 2 εκατομυρια ευρο.φετος μεχρι τωρα γυρω στους 1000 εγιναν κυπριοι.θα με περνανε μεγιστανα με το κυπριακο διαβατηριο οι ουκρανοι αφου με περνουν για δικο τους στο αεροπλανο που μιλω ρωσικα )))))

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ρολογα μου ελα οδυσσο.θα δεις και απο πρωτο χερι τα αμαξια δεν λεω μαλακιες.προχτες φιλη απο ντονετσκ
λεει και πριν τον πολεμο πριν 5 χρονια στο κεντρο ντονετσκ μονο λεξους,πορσε και ρειτζ ροβερ εβλεπα
και απορουσα που τα βρισκουν.ειναι πολλοι οι κλεφτες και οι απατεωνες.
σκεψου ενα γυφτο φασιστα τωρα που ηταν στο  μαιταν και τον εκαναν και βουλευτη βρεθηκαν στην κατοχη
του τωρα πανω απο 40 διαμερισματα στο κεντρο του κιεβου.οδυσσο ειναι τιγκα σε αραβες,τουρκους και ινδους!οχι σεξοτουριστες,φοιτητες και οικοδομους  τουρκους.ολοι μαζι γυρνανε με τις φιλης τους
δεν αποτελουν εμποδια για εμας σε γκομενες.ολοι μαζι πανε.κανενας δεν τους ενοχλα ετσι καταλαβεις οτι
πραβι σεκτορ ειναι επαγγελμα για αυτους να τσακωνωνται μεταξυ τους με τα λεφτα των εβρειων.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
παιδεια επαιξα με μαμπα και μπαντου για λιγο και καμια δεν απαντησε.μονο 2 ειδαν απλα προφιλ.
ειναι τελειωμενα.δεν ξερω πως γινετε πληρωμη απο μπαντου.ειχα 30 λικε αλλα δεν εβλεπα τις γκομενες
αφου δεν εχω ουτε ξερω το πληρωμενο πως το κανεις

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
σαλον στα 4 που πηγα βρηκα μια καλη γκομενα με 1200 και την πηρα.ποιοτικα επεσε πολυ.
νομιζω πλεον δεν ζητανε αιφονια με την κατασταση.ενω πριν απαντουσαν οι μικρες και ηθελαν δωρα χωρις να γαμηθουν τωρα δεν απαντανε καν.ιουνιο δεν περνω υπολογιστη μην τον εχω βαροσ δεν ξαναπεζω με σαιτ.
μονο λαιβ η απο σαιτ με σεξ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ειχαμε ρεκορ φεβρουαριου αφιξεις εδω.γυφτοτουριστες γερμανοι,λιγοι ρωσοι και αγγλοι αφραγγοι.
μεχρι και λιθουανους που κανουν οτοστοπ και εχουν σακιδια καμπινκ χαχαχαχαχ.
ουκρανους ειχαμε αρκετους τωρα και πολλους αθλητες.στην ουρα μου μπροστα αεροδρομιο ειχε μεχρι και με κυπριακα διαβατηρια ουκρανους.διαβατηριο παιρνουν με αγορα περιουσιας και σπιτι πανω απο 2 εκατομυρια ευρο.φετος μεχρι τωρα γυρω στους 1000 εγιναν κυπριοι.θα με περνανε μεγιστανα με το κυπριακο διαβατηριο οι ουκρανοι αφου με περνουν για δικο τους στο αεροπλανο που μιλω ρωσικα )))))
Μήπως βλέπεις και κάτι γρί τούρκικες ..θαλαμηγους εκεί στα ανοιχτά του νησιού?
Προβλέπω να πέφτουν  με αλεξίπτωτα .. Τούρκοι τουρίστες όσο κοιμάστε εκεί κάτω ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
@@χαρη αντι να ασχολεισαι με τελειωμενες περιοχες πχ Οντεσα, η με ασχετες χωρες πχ κιργκισταν κ κατι τετοια που γραφεις, γιατι δεν ψτυπας Μπελαρους? Ρωσσικα μιλας τα στανταρ ειναι χαμηλα εκει σε εμφανιση αντρων χρημα μπορεις να μοστραρεις,
Μονο αυτο ειναι το πεδιο σου μην ασχολεισαι με οτιδηποτε αλλο
Εγω με καποιο λρας τεστ σε μαμπα κλπ ειδα πολυ ανταποκριση απο καβλιαρες 20 μεχρι κ 30 ετων
Βεβαια με βοηθαει πολυβοτι γραφει χωρα Ελβετία στο οτι μου απαντουν πολλες, αλλα κι αλλου στελνω σε αλλες περιο ες χωρες κ δεν μου απαντουν τοσο εντονα οπως στο Μπελαρους
Καλα νιμου ανωτερα απο ουκρανια κ πιο προσγειωμενες
Δεν εχω παει ακομα αλλα εχω σκοπο απο του χρινιυ πουωθαχω πολυβελευθερο χρονο να το κανω εδρα, σταματωντας εντελώς την μολδαβια κ την ουκρανια εκτος λβοβ που είναι διπλα κι εχω κ πολυ καβα
Πλεον με ελευθερες βιζες δεν υπαρχει κανένα βαλιου στις χωρες αυτες Μολδαβια εντελως οφφ, αλλα κι ουκρανια επισης
Οσο προλαβαινεις λοιοον προτεινω
Πηγαινε μπελαρους, αν μπορεις κι εκτος μινσκ πχ γκομελ κ μπρεστ κ παιξε  μπαλα   :fuck2:
Ασε που μπορεις να παντρεθτεις κ απο εκει, επειδη ψαχνεσαι καταλαβα
, δεν ειναι τσοκαρα εντελως ολες οοως στην Ουκρανία ας πουμε
Οποτε ασεβρον ιωσηφ καιβτις αμπελοφιλοσοφιες κ ορμα, οσο προλαβαινεις

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
@@χαρη αντι να ασχολεισαι με τελειωμενες περιοχες πχ Οντεσα, η με ασχετες χωρες πχ κιργκισταν κ κατι τετοια που γραφεις, γιατι δεν ψτυπας Μπελαρους? Ρωσσικα μιλας τα στανταρ ειναι χαμηλα εκει σε εμφανιση αντρων χρημα μπορεις να μοστραρεις,
Εγω με καποιο λρας τεστ σε μαμπα κλπ ειδα πολυ ανταποκριση απο καβλιαρες 20 μεχρι κ 30 ετων
Βεβαια με βοηθαει πολυβοτι γραφει χωρα Ελβετία στο οτι μου απαντουν πολλες, αλλα κι αλλου στελνω σε αλλες περιο ες χωρες κ δεν μου απαντουν τοσο εντονα οπως στο Μπελαρους
Δεν εχω παει ακομα αλλα εχω σκοπο απο του χρινιυ πουωθαχω πολυβελευθερο χρονο να το κανω εδρα, σταματωντας εντελώς την μολδαβια κ την ουκρανια εκτος λβοβ που είναι διπλα κι εχω κ πολυ καβα
Πλεον με ελευθερες βιζες δεν υπαρχει κανένα βαλιου στις χωρες αυτες Μολδαβια εντελως οφφ, αλλα κι ουκρανια επισης
Πηγαινε μπελαρους, αν μπορεις κι εκτος μινσκ πχ γκομελ κ μπρεστ κ παιξε  μπαλα  :fuck2:

Οι μαλάκες οι Ευρωπαίοι με την βίζα τους!!! Έλεος μην δεν κάψουν μια χώρα δεν μπορούν. Έπαθα σοκ χτες μέτρησα 7 γκόμενες απο Κίεβο που γνωρίζω να ποστάρουν ταυτόχρονα φωτος Instagram απο ταξίδι σε Ευρωπαικές χώρες (Ιταλία,Γαλλία,Γερμανια κλπ) και μάλιστα άσχετη περίοδο!!! ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!! Το σοκαριστικό είναι δύο απο αυτές δεν το είχα με τίποτα λόγω background οικονομικής κατάστασης να ταξιδέψουν..
Παρακαλάω να κρατήσει καμιά διετία ακόμα το πάρτυ αν και νόμίζω πάμε για λιγότερο με αυτά που βλέπω..
Εκτός αν μας σώσει πως απλά ξεχύθηκαν επειδη άνοιξε η βίζα τώρα και μετά κόψουν..Αλλά τα πράγματα δεν πάνε καλά..Κάθε ταξίδι στην πεινασμένη δύση ανεβάζει την αξια τους κατά 10% ανα ταξίδι...

Τραβάτε τωρα να προλάβετε..Μην το αναβάλεται!!Δεν υπάρχει αύριο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Πηγαινε μπελαρους, αν μπορεις κι εκτος μινσκ πχ γκομελ κ μπρεστ κ παιξε  μπαλα   :fuck2:
χαρκοβ κανει για μενα που μιλω ρωσικα αλλα δεν αλαζω οδυσσο.δεν με ενδιαφερουν γκομενες
αδεσποτες και κακομοιρες για αυτο δεν ενδιαφερωμε και για επαρχια.τωρα κανω οτι επρεπε να κανω στα 28 με 30 που φενωμουν 20)).οδυσσο δεν μιλαω σε καμια!δεν αξιζει να ασχολουμε με κρυφοβιζιτες και κοπελες που γαμα καθε γυφτος ουκρανος.να μιλησω πλεον σε γκομενα μονο στα μερη που πανε νορμαλ κοσμος και βλεπω εχω ανταποκριση σε αντιθεση με τις παλαβιαρες που κυκλοφορανε αδεσπωτες και αφραγγες.πριν 2 με 3 χρονια τα κοριτσακια που στεκωνταν διπλα μου θα τα κερνουσα και θα ξοδευομουν
αδικα πανω τους.αυτες θα συμπεριφερωνταν σκατα σε μενα και θα ηθελαν μονο μαλακιες ενω με καθε γυφτο θα ειναι ολο χαχαχχουχα και πανε μαζι τους τζαμπα!!!δεν θελω ουτε επαρχια ουτε μινσκ.
μινσκ εχω νορμαλ γνωστους αλλα περιμενω να γινει 10 μερες η βιζα.καζακταν παω γιατι εχει ομορφες γκομενες και κυργισταν για να γαμισω μογολες χαχαχαχ.οπεια κοπελα δεν συχναζει στα εστιατορια και καφε η μερη που συχναζω δεν προκειτε ουτε να τις μιλησω ουτε να κερασω.δεν ειναι οικονομικο το προβλημα αλλα πρεπει να βαλω καθε γυφτισα στην θεση της και πρεπει να κυνηγω και να περνω οτι πραγματικα μου αξιζει.οδυσσο μονο με κοπελες τουριστριες θα παιζω,φιλες απο κιεβ,αρμενια,τουρκια,ισραηλ που ηρθαν διακοπες.δεν ασχολουμε με χερσον,ζαπαροζι,ισμαηλ και γυρω απο
ουκρανια που ηρθανε να τις σπιτωσει καπειος η για μεροκαματο.για αυτο σκεφτωμε σεπτεβριο να παω μπατουμι που ειναι ολο τουριστριες και οχι αδεσπωτες αφραγγες.δεν ψαχνω να γαμησω καθε αχριστη.
ενιωσα ντροπη τελευταια που πηγα με μια σπονσορετα σε ενα μαχαζι με μαρκες που ψωνιζω για να της κανω δωρο.ειδα οι πωλητριες που γουσταρα και δουλευαν εκεινη την μερα σταματησαν να με σεβωνται
ασχετα με το ποσα ξοδευω.πηρα μια γυφτισα να κανω δωρακι και αυτη ειχε απετησεις και ιδιοτροπιες ενω
πηγε με παντοφλες χειμωνιατικες βρωμερες χαχαχαχα.κατι σαν παντοφλες φορουσε.οραια γκομενα που τελικα δεν γαμησα και εδιωξα.τωρα παλι μου εκανε μαλακια η ιδια ενω την γαμησε αλλος κυπριος τσιγγουνης με 500 γριβνα!πλεον θα ξοδευομε για μενα και θα ψαχνω για γκομενες στα μερη που συχναζω και με γουσταρουν.τωρα ειχα θεμα με καιρο και οτι εβλεπα κοσμο μου στερουσε χρονο.δεν μπορουσα
να αποφυγω τις συναντησεις που ειχα απλα διαρκουσαν πολυ περισοτερο απο οσο περιμενα.
κατεληγαν σε δειπνο και ηταν δυσκολο να ελευθεροθω.για τον ιωσηφ εχεις δικαιο,δεν τον περνω σοβαρα χαχαχαχ.ειναι πολυ χαβαλες και μιλαμε καθε μερα.βρεθηκαμε και κυπρο πριν φυγω για οδυσσο.
οσες φορες ακουσα την συμβουλη του απετυχα χαχαχα.μου ειπε ριξε τα στις γκαρσονες που σε ξερουν και
βλεπουν πως ξοδευεσε.το εκανα και αυτο και ολες ειχαν γκομενο γυφτο που δουλευε μαζι τους χαχαχα.
εβαλα μια κοπελα ματι στο καφε που πηγα για δουλεια και μετα την σχολανε και φευγει αγγαλια με
εναν αθλιο γκαρσονι που δουλευει μαζι της χχαχαχαχ.για αυτο λεω περνεις οτι σου αξιζει.
ειπα στον ιωσηφ οτι μονο με γκομενες ου συχναζουν στα μερη που παω θα ασχολουμε,ουτε γκαρσονες,ουτε καμακια στον δρομο και μαλακιες οπως εκανα κιεβο.ο  δασκαλος απαντησε μαλον οι τυπισες δεν εχουν φιλοδοξιες για να ειναι με αλλους γκομενους απο δουλεια.ο δασκαλος θελει να ορμαω σε ολες παντου
να την πεφτω χυμα οπως εκανα.του ξεκαθαρισα δεν θελω να χανω χρονο και χρημα παλι σε καθε αδεσπωτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom