Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Πως δεν περιμέναν την Βίζα ρε Χάρη..Μιλάω μαζί τους δεν τα λέω απο το κεφάλι μου..Πρίν μου λέγανε όλες πάμε Τουρκία και Αίγυπτο..βρες Ουκρανέζα που δεν έχει ταξιδέψει εκει..Η έυκολη και φτηνή επιλογή.

Τωρα μου γράφουν όλες βγάλαν βιομετρικό διαβατήριο και μαζέυουν λεφτα να πάνε να δούν την Ρωμη και το Παρίσι.Δεν μου τα γράφει μιά πάρα πολλές..Και τις βλέπω instagram πως το κάνουν. Παλία δεν πήγαινε καμία Ευρώπη. Στα παραλια της Τουρκίας όλες..Και άλλο να μπούν οι γυφτο-Τούρκοι στο παιχνιδι που ένα ποσοστό τους θεωρεί ζώα, άλλο να μπούν οι ευρωπαίοι!! Δεν μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε την αλλαγή που έγινε με την βίζα και τι θα επιφέρει αυτό στο άμεσο μέλλον..
Δεν είναι βίζιτες.Τουλάχιστον αυτες που ξέρω εγώ.Απλα όταν ταξιδέψουν Ρώμη θα φάνε τις πεφτικούλες τους εκει θα γνωρίσουν και γκόμενο και θα ανέβει η αξία τους κατακόρυφα. Τουρκία οι πιο πολλές εμέναν στα all inclusive με φίλες και δεν μπλέκαν τόσο πολυ με τον ντόπιο πλυθυσμο και αίγυπτο ακόμα πιο πολύ. Ξερω δεν θα το πιστέψε τε αλλά σε ενα μεγάλο ποσοστό ισχυει. Ευρωπη ειναι πολιτισμένοι και πάνε να δουν την πόλη όχι να κλειστουν μεσα σε ενα ξενοδοχείο. Οπότε ειναι βεβαιο πως θα κανουν τα κονε τους εκει και θα βρεθουν τουριστο-χορηγοι..Θα τα γράψετε σε λίγο καιρό μονοι σας.
απλα εσυ τωρα το ανακαλυψες οτι πανε παντου χαχαχαχ.πριν 3 με 4 χρονια εγραφα για φιλη που δουλευε σε ιτ πηγε με την μανα της βαρκελωνη ταραγονα,πολη,ελλαδα,πετρουπολη,κροατια και η αδερφη της που ζει πετρουπολη εκτος αυτα πηγε με τον αντρα της και νικαια,ντουπαι μεσα σε 3 χρονια.
ελεγα να σας δειξω χιλιαδεσ γνωστες και αγνωστες φιλεσ φιλων με οικογενοια παντου στην ευρωπη.
δεν περιμεναν τωρα την βιζα απλα τωρα ευκολοποιηθηκε.υπαρχει κοσμος που δεν θελει φασαρια το οικονομικο δεν εινα προβλημα για αυτους.γιατι δεν παω πλεον ρωσια?βαρεθηκα την διαδικασια να παω 2 φορεσ πρεσβεια με φωτο,προσκληση και μαλακια.για την βιζα δεν πηγα κεντρικη ασια.αλλα θα παω κυργισταν και καζακταν που δεν θελει και μετα αζερπαιζαν με βιζα ονλινε.μην ξεχνασ περσι αρχισεσ να πηγαινεισ κιεβ και να ασχολεισε με ουκρανιδεσ.κυπρο εδω και 4 χρονια που ηταν βιζα ονλινε χιλιαδεσ τουριστεσ ειχαμε.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μυστες κανω μια μικρη αποτοξινωση απο το νημα, αφου ηταν και σχεδον νεκρο.
ψευτοειδα τα παραπανω αλλα θελω να πω για το Δασκαλο, μας, τον πρωτο που ανοιξε τα ματια των ουκρανοπαθων, αλλα μη μαθων!

Ειναι επειδη οι περισσοτεροι θελουν να κανουν μακροχρονια σχεση η να παντρευτουν,και ο δασκαλος ηταν μεγαλος ηθικολογος(αγαμητος γαρ καθοτι ελλην).
Αγαπητε τασο, μην γκρεμιζεις ετσι απλα τα ειδωλα μας σε παρακαλω, τον Μεγιστο Μυστη Μπλασκο(3Μ).
Ε οχι και αγαμητος ο Δασκαλος, δηλ σαν να μας λες οτι δεν κυνηγαει κωλους ο Μπλασκος.
Μολις ειδα το αγαμητος, ηρθανε τα σοφα του λογια σαν φωτεινη επιγραφη μπροστα στα ματια μου, κατι τετοιο θα ελεγε τωρα... τα ωραιοτερα πρασινα ματια τα ειδα στο...και ηταν 18 χρονων...και ως γνωστον εγω γαμαω μια φορα το χρονο, της αποκαθηλωσεως. (το ποστ δεν το εχω προχειρο).
θεωρω οτι οσο ηταν στην ελλαδα ο Δασκαλος, πρεπει να ηταν καλος ταχυδρομος στα νιατα του.

Ακομη Μυστες να συμφωνησω με σχολιο του μεταναστη, οτι ηταν περισοτερο κοινωνιολογος παρα πολιτιολογος.
Τουτεστιν, ισως μπεδευουμε τις στοχευμενες κοινωνικες αναλυσεις με ηθικολογιες.
Απλως ο Δασκαλος θιγει, σημαινει και επισημαινει καποια κοινωνικα φαινομενα και το υποβαθρο τους. οπως ξερουμε ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο ζωον, εξ ου και ο παρακατω διαχωρισμος εις οικοσιτα και αγρια ζωα.

Ο Δασκαλος ειναι Survivor στη ζουγκλα, κατι σαν τον Ταρζαν, με τις ουκραναινιδες μαιμουδες- αρτιστες- τσιτες.

οπως μου ειπε σημερα και ο δασκαλος ιωσηφ αυτες ειναι αγρια ζωα εχθρηκα και οχι οικοσητα.εστι ακριβως μου τα ειπε ο δασκαλος το μεσημερι.
χαρρι ειχαμε νεα του Δασκαλου? εις αυριο τα σπουδαια!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
311
Πόντοι
36
Μυστες κανω μια μικρη αποτοξινωση απο το νημα, αφου ηταν και σχεδον νεκρο.
ψευτοειδα τα παραπανω αλλα θελω να πω για το Δασκαλο, μας, τον πρωτο που ανοιξε τα ματια των ουκρανοπαθων, αλλα μη μαθων!
Αγαπητε τασο, μην γκρεμιζεις ετσι απλα τα ειδωλα μας σε παρακαλω, τον Μεγιστο Μυστη Μπλασκο(3Μ).
Ε οχι και αγαμητος ο Δασκαλος, δηλ σαν να μας λες οτι δεν κυνηγαει κωλους ο Μπλασκος.
Μολις ειδα το αγαμητος, ηρθανε τα σοφα του λογια σαν φωτεινη επιγραφη μπροστα στα ματια μου, κατι τετοιο θα ελεγε τωρα... τα ωραιοτερα πρασινα ματια τα ειδα στο...και ηταν 18 χρονων...και ως γνωστον εγω γαμαω μια φορα το χρονο, της αποκαθηλωσεως. (το ποστ δεν το εχω προχειρο).
θεωρω οτι οσο ηταν στην ελλαδα ο Δασκαλος, πρεπει να ηταν καλος ταχυδρομος στα νιατα του.

Ακομη Μυστες να συμφωνησω με σχολιο του μεταναστη, οτι ηταν περισοτερο κοινωνιολογος παρα πολιτιολογος.
Τουτεστιν, ισως μπεδευουμε τις στοχευμενες κοινωνικες αναλυσεις με ηθικολογιες.
Απλως ο Δασκαλος θιγει, σημαινει και επισημαινει καποια κοινωνικα φαινομενα και το υποβαθρο τους. οπως ξερουμε ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο ζωον, εξ ου και ο παρακατω διαχωρισμος εις οικοσιτα και αγρια ζωα.

Ο Δασκαλος ειναι Survivor στη ζουγκλα, κατι σαν τον Ταρζαν, με τις ουκραναινιδες μαιμουδες- αρτιστες- τσιτες.
χαρρι ειχαμε νεα του Δασκαλου? εις αυριο τα σπουδαια!
Τύπε άσε τους σχολιασμούς των ποστ των άλλων και τις αμπελοφιλοσοφιες σου και τραβα καμία Ουκρανια να περιγράψεις γεγονότα και καταστάσεις να ζωντανέψει το φόρουμ και να δώσεις και πληροφορίες στους αναγνώστες του μπου.
Και κάτι ακόμα. Άσε στην άκρη το παρελθόν και ζήσε το παρον.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Τύπε άσε τους σχολιασμούς των ποστ των άλλων και τις αμπελοφιλοσοφιες σου και τραβα καμία Ουκρανια να περιγράψεις γεγονότα και καταστάσεις να ζωντανέψει το φόρουμ και να δώσεις και πληροφορίες στους αναγνώστες του μπου. Και κάτι ακόμα. Άσε στην άκρη το παρελθόν και ζήσε το παρον.
Α μην και ποτε! εστω και αργα.
Με την κατασταση εδω ομως, κολημενοι, τρωμε τις σαρκες μας!
(πιο πιθανη ειναι η ανταποκριση απο τσεχια).
υγ.
το φορουμ ειναι και πορνοφιλοσοφικο.
το παρελθον καθοριζει το παρον και το μελλον. ο Δασκαλος ειναι σαν τους κλασσικους. δεν μπορεις να πας μπροστα χωρις αναφορα σ αυτους.

karadeniz111

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
1
απο μοσχα εχει αεροπλανο για κιεβο?
πρεπει να βγαλω αλλη βιζα?
θα παω μοσχα ιουλιο και λεω να πεταχτω και κιεβο
θελει αλλα χαρτια απο ρωσια για ουκρανια?

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
απο μοσχα εχει αεροπλανο για κιεβο?
πρεπει να βγαλω αλλη βιζα?
θα παω μοσχα ιουλιο και λεω να πεταχτω και κιεβο
θελει αλλα χαρτια απο ρωσια για ουκρανια?

man

εαν εχεις Ελληνικο διαβατηριο . Μπαινεις ετσι στην Ουκρανια  ( μονο με διαβατηριο)

δεν χρειαζεται να κανεις κατι

karadeniz111

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
1
man

εαν εχεις Ελληνικο διαβατηριο . Μπαινεις ετσι στην Ουκρανια  ( μονο με διαβατηριο)

δεν χρειαζεται να κανεις κατι

οκ φιλε
θα μου τα πει και ο μουζενιδης αυτα...
αντε και καλα μου γαμησια!

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.104
Πόντοι
3.656
Οαον αφορά τις φρη βιζες για Ευρώπη κατεστρεψαν το πεδιο πανω απο 60%
Πολεις που γαμουσες αστέρια με γκαπ 25ετιας ερημωσαν
Τωρα κιεβο που σιγουρα πολλες ακόμα, δεν υπάρχει κανενα βαλιου
Ακριβα γαμησια μς μέτρια μουνια ειναι το συνηθες
Ευχαριστώ δεν θα παρω
Απο του χρονου ξεκιναω εντατικα το Μπελαρους, εχω ενδείξεις οτι μονο εκει υπαρχει ακομα για καποιον που συνενοειται στα ρωσσικα τα βασικα. Μονο εκει εχει μεινει βαλιου κ πανω ραφι διαθεσιμες ντεβουσκες  :heavymetalbig:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κίεβο έχει ακόμα πολλές.Η βίζα,τα ταξίδια κτλ αφορά κυρίως τις γκόμενες από το ίντερνετ που όντως έχουν μειωθεί ποιοτικά οι διαθέσιμες.
Η επαρχία έχει ερημώσει σε ό,τι αφορά διαθεσιμότητες από ωραίες γκόμενες.Αλλά Κίεβο έχει πράμα αρκεί να ξεφύγει κανείς από το λούκι του ίντερνετ.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Εχω καιρο να παω κιεβ αλλα απο οτι μαθαινω οι τουρκοι κ αραβες κανουν παρελαση στην κερσατικ :vomit:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εχω καιρο να παω κιεβ αλλα απο οτι μαθαινω οι τουρκοι κ αραβες κανουν παρελαση στην κερσατικ :vomit:

Παντου ΤουρκοΑραβες είναι γεμάτο δύσκολα βλέπεις Ευρωπαίους Κίεβο αλλά μην νομίζεις πως έχουν και ιδιαίτερη επιτυχιά.Για όσους ξέρουν και έχουν και παρατηρητκότητα ή είναι με καθαρά ιερόδουλες ή στο free με maximum 4αρια αν και συνήθως 3αρια σε ποιότητα.. Χοντρες,άσχημες γενικά αυτές που δεν γαμάει κανεις εκεί.
Νορμαλ γκόμενα στο free (χωρίς πληρωμή) με Τούρκο ειναι μία στις 50. Συμβαίνει αλλά ειναι η εξάιρεση οχι ο κανόνας. Αν ειναι εμφανήσιμος (ο ένας στους 100 εκεί) και δεν είναι απο τα βάθη αλλά απο τα παράλια (πιο Ευρωπαικό στυλ).
Με λίγα λόγια μην φοβάσαι ανταγωνισμό απο τους Τούρκους την κωλο-βιζα να φοβάσαι που θα κάψει το μέρος και μας οδηγήσει belarus και Ρωσσία.

Αυτες που ποστάρει kman κατα καιρόύς με Τούρκους είναι καθαρές μάυρες ζώνες-ιερόδουλες που ότι και να εισαι δεν θα έπαιζε κανένα ρόλο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οι γκόμενες που γαμάνε οι Ελληνες είναι οι ίδιες που γαμάνε Τούρκοι και Αραβες.Αν έχει πολλούς Τούρκους είναι καλό,σημαίνει οτι πιθανότατα θα γαμήσεις.Τούρκοι Αραβες είναι σαν canary in coal mine,σημαίνει οτι έχει πολύ πράμα αφού μαζεύονται οι βρωμύλοι.
Επίσης οι Τούρκοι απωθούν τους Ευρωπαίους που δεν τους αρέσει να συναγελάζονται μαζί τους τρώνε μπόχα,τσαμπουκάδες κτλ οπότε έχεις ελεύθερο πεδίο να διαλύσεις τα σμήνη των Τουρκοαράβων και να πυρπολήσεις τις καρδιές των Ουκρανέζων.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μόλις έκλεισα τα εισιτήρια για Κιεβιώτισσα 183 που φτάνει Αθήνα μετά το Πάσχα για Balkan πέος.Το επόμενο ΣΚ επαναφορά Πολωνία για όργωμα.Δύσκολοι καιροί για τσομπάνηδες.
Ζήτησε δωράκι 600 ευρώ για 5 μέρες αλλά αξίζει τον κόπο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αυτες τις μαλακιες κανεις αρχοντα και εξοργιζεις πολλα μελη χαχαχαχαχ.με εισιτιρια και εξοδα που
θα την ταιζεις 5 μερες εκανες εσυ κατι για τον εαυτο σου.πλεον δεν σποσαρω ποτε ξανα καμια.
προτιμω να παρω 600 ευρο 7 επονυμα φανελακια και να γαμισω μια βιζιτα 30 ευρο αφου αφτες που βαζεις
τοσα πανε στα σαλον.εσενα ζητανε 100 με 200 γιατι εισαι ξενος και ψωνιζεις απο καριμπιαν.
μια χαζοβιολα οδυσσο μου ζητησε 300 ευρο χαχαχαχαχ,παντα βολταρε κεντρο για ξενους.
μετα ο σαλονικιος που ειναι μανα στα ιτερνετ την βρηκε με 500 γριβνα και την πηρα τηλεφονο να βρεθουμε
για να γελασω μαζι της χαχαχαχ.ειχε πει οι εληνες τσιγγουνιδες εισαστε που δεν εδωσα 300 ευρο.
της ειπα δεν πιανεις πανω απο 500 γριβνα χαχαχαχ.περσι ενιαρι κοντουλα γνωστη μου προτεινε 100 ευρο
ολο το βραδι.σκεφτηκα,μετα λεω οχι.τα 100 ευρο δεν ηταν προβλημα,δεν την γαμησα ποτε και μου αρεσει.
σκεφτωμουν οτι θα εχανα την μερα μου και οτι ειναι σκατοχαρακτηρασ και θα μου εσπαζε τα νευρα ολο το βραδι.πολυ μαλακισμενη αν και γαμιωταν με αζερουσ και γυφτους το επεζε ντιβα στο αρκαδια.της ειπα ελα 1000 γριβνα για μια ωρα και φυσικα αρνηθηκε.σκεφτηκα 1000 εχουνε ολες στα σαλον γιατι να δωσω 100 ευρο σε γκομενα που μου γαμα παντα την ψυχολογια με τον παλιο χαρακτηρα της.
θαυμαζο τον σινοχαρα σε αυτο τον τομεα,πολλες απο αυτες που ειδα και γνωρισα που ειχε μια χαρα ητανε
και εμεναν μαζι του.η συγκεκριμενη ηταν η πιο μαλακισμενη και πιο απαισια συμπεριφορα που ειδα ποτε
σε ουκρανιδα.σκεφτειτε τι μαλακισμενη για να προτιμισω σαλον αντι 100 ευρο σε αυτη.αν ηταν ενα συμπαθιτικο κοριτσακι χωρισ ιδιοτροπιες και νορμαλ συμπεριφορα να της δωσω και 300 για 3 μερες οπως με αλλες.πλεον αρχοντα εδω και 3 με 4 χρονια δεν θελω γυναικα να κοιματε μαζι μου.ετσι
προτιμω σαλον και ελευθερα να βολταρω.ετσι θα κανω εκτος αν ειναι νορμαλ γκομενα που συχναζει
στα ιδια μερη που συχναζω.οι υπολοιπες κατηγοριες δεν θελω ουτε να μιλω ουτε να ξοδευομαι πλεον.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Παντου ΤουρκοΑραβες είναι γεμάτο δύσκολα βλέπεις Ευρωπαίους Κίεβο αλλά μην νομίζεις πως έχουν και ιδιαίτερη επιτυχιά.Για όσους ξέρουν και έχουν και παρατηρητκότητα ή είναι με καθαρά ιερόδουλες ή στο free με maximum 4αρια αν και συνήθως 3αρια σε ποιότητα.. Χοντρες,άσχημες γενικά αυτές που δεν γαμάει κανεις εκεί.
Νορμαλ γκόμενα στο free (χωρίς πληρωμή) με Τούρκο ειναι μία στις 50. Συμβαίνει αλλά ειναι η εξάιρεση οχι ο κανόνας. Αν ειναι εμφανήσιμος (ο ένας στους 100 εκεί) και δεν είναι απο τα βάθη αλλά απο τα παράλια (πιο Ευρωπαικό στυλ).
Με λίγα λόγια μην φοβάσαι ανταγωνισμό απο τους Τούρκους την κωλο-βιζα να φοβάσαι που θα κάψει το μέρος και μας οδηγήσει belarus και Ρωσσία.

Αυτες που ποστάρει kman κατα καιρόύς με Τούρκους είναι καθαρές μάυρες ζώνες-ιερόδουλες που ότι και να εισαι δεν θα έπαιζε κανένα ρόλο.
οδυσσο για λυπηση ειναι οι χιλιαδες οικονομικοι μεταναστες που ηρθανε κατα ορδες.
εχει μερικους νεαρους που δουλευουν οικοδομες,μιλανε ρωσικα αλλα γνωριζουν μονο γκομενες που
γνωριζα και εγω πριν οδυσσο μικρουλες που μονο να τρωνε θελουν με τισ φιλες τους και ντασβιτανια αχχαχ.μια τετεια ηταν με τουρκουσ μολις με ειδε φωναζε χαρης και με τησ φιλεσ τισ τους παρετησαν καγκελο και με αγγαλιαζαν μπροστα τους χαχαχαχ.οι τουρκοι δεν ειχαν αλλα λεφτα να της κερνουν μπυρα στο περιπτερο εστι χαρηκαν που ειδαν τον μπαρπα χαρη  χαχαχαχ.αλλα δεν της ταισα και της εδιωξα.
μετα με βρηκανε ξανα και με παρακαλουσαν να τισ ταισω και της διαοκοεστειλα.ειπα 2 φορεσ σας ταισα και δεν μου εκατσε καμια απο τις 3 για αυτο δρομο χαχαχαχ.οκ,καμια πιτσα τουσ εφερα σπιτι με ποτο.
μεθυσανε και κοιμηθηκανε στο αλλο δωματιο.οταν εβαλα στην μια χερι ειπε οχι και της εδιωξα εξω μεθυσμενεσ χαχαχαχα.οι μικρουλεσ κιεβ και οδυσσο ειναι οι ιδιες που γνωριζουν ολοι και κερνανε,ψαχνουν μαλακεσ.οι κοπελιτσες που εβρισκα τοτε που ηταν 15 με 17 τωρα θα ειναι24 με 25.
δεν νομιζω αυτες που γνωριζα τοτε κιεβ που τα επερναν ρουχα και κερασματα με υποσχεσεις ψευτικες
και γινωνταν καπνοσ τωρα να μην ειναι σουπερ εξπερτ στο παιγνιο.θα εχουν καταστρεψει πολλους ξενουσ τωρα.τοτε μικρουλες απο μενα μονο φαι κερασμα και 3 με 4 μπουκαλεσ βοτκα στο κλαμπ ηθελαν.
με ηξεραν ολες και ολοι χρονια αφου απο τα 20 μεχρι τα 30 πηγαινα σε αυτο το μεροσ για κλαμπινκ.
οπεια ηθελε τζαμπα φαι η οπειοσ ηθελε κερασμα ηξερε θα ερθει σε μενα.πριν 10 χρονια ενασ φιλοσ οδυσσο γελουσε και εκανε πλακα.λεει σε ξερουν ολοι οτι εισαι αυτος που ταιζει ολη την ντιριπασοσκαγια χαχαχαχα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Οι γκόμενες που γαμάνε οι Ελληνες είναι οι ίδιες που γαμάνε Τούρκοι και Αραβες.Αν έχει πολλούς Τούρκους είναι καλό,σημαίνει οτι πιθανότατα θα γαμήσεις.Τούρκοι Αραβες είναι σαν canary in coal mine,σημαίνει οτι έχει πολύ πράμα αφού μαζεύονται οι βρωμύλοι.
Επίσης οι Τούρκοι απωθούν τους Ευρωπαίους που δεν τους αρέσει να συναγελάζονται μαζί τους τρώνε μπόχα,τσαμπουκάδες κτλ οπότε έχεις ελεύθερο πεδίο να διαλύσεις τα σμήνη των Τουρκοαράβων και να πυρπολήσεις τις καρδιές των Ουκρανέζων.

ΟΙ γνωστές αντιτουρκικές φαντασιώσεις και γενικεύσεις.

Οι Ουκρανοί κατ' αρχήν δεν είναι ευρωπαίοι, με την έννοια του ποστ, δεν υπήρξαν ποτέ οι Τούρκοι ο μεγάλος τους εχθρός όπως για εμάς, δεν τους πολιόρκησαν καμμία Βιέννη και δεν έχουν αντιτουρκικά κόμπλεξ όπως εμείς (ή ίσως κάποιοι άλλοι Ευρωπαίοι).

Για αυτό και πάνε μπουλούκια στην Τουρκία, 1 εκατομμύριο κάθε χρόνο και μόνο 100.000 σε μας.

Ξεκολλήστε.

Όσο είναι καιρός.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
και δεν έχουν αντιτουρκικά κόμπλεξ όπως εμείς (ή ίσως κάποιοι άλλοι Ευρωπαίοι).
Τι λε ρε μεγάλε....
...Τι ακομπλεξάριστα τυπάκια αυτοί οι Ουκρανοι που έχουν τόσους τούρκους τουρίστες και δεν χρειάζονται ούτε Γερμανούς ούτε Ελβετούς ούτε Νορβηγούς έ? Προοδευτική κοινωνία και συνολική πνευματική αναβάθμιση  του πληθυσμού μιλάμε...

Μάζεψέ το γιατί θα γλεντήσουμε με αυτό που είπες...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο δασκαλος δικαιο εχει που λεει να αλαξω πολη που δεν με ξερει κανεις αλλα ειπα καλυτερα να αλλαξω εγω.πλεον δεν κερνω καμια που δεν αξιζει.καμια που δεν παει στα μερη που συχναζω και πανε νορμαλ κοσμος.με φτανει μια βιζιτα πλεον απο την χαρα της κατακτησης μιασ γκομενασ που γαμανε χιλιαδες αλλοι.
οι αρχαριοι και πιο νεαροι σιγουρα αρκουνται σε αυτο.εμενα δεν με ενδιαφερει πλεον μετα απο τοσα χρονια πλουσιας καριερασ σε ουκρανια και ρωσια.τελευταια εχω δεχθει προτασεις απο ρωσους που γνωρισα κυπρο για να επισκεφτω μινκ και πετρουπολη.θα σκεφτω ισως αργοτερα τωρα εχω αλλους προορισμους.
για να τα βολεψω ολα ισως παω χειμωνα καζακσταν και κυργισταν.καλυτερα για να την βγαζω στα μολλ χειμωνα γιατι καλοκαιρι μπισκεκ γινεσε στοχοσ απο αστυνομια και απατεωνες.στα κλαμπ παλι την στηνουν σε ξενουσ.πολλοι νομιζουν θα βρουνε ομορφεσ γκομενες η και επιπεδου για αυτο τα επαναλαμβανω.
βλεπω καποτε διαφορες παρεεσ στο αεροπλανο και αμεσως απο τον τροπο που συμπεριφερονται οτι δεν ξερουν
που πανε χαχαχαχ.αλλα αυτοι οι βλακες θα ειναι ευχαριστημενοι οτι γνωρισαν γκομενες που εφαγαν μαζι τους και ηρθαν στο κλαμπ στην παρεα τους κατι που δεν μπορουν στην χωρα τους.για αυτους γιατι οπως σωστα λεει ο τασοσ πανε για να τους ερωτευτουν και να τις καμακωσουν αφου δεν βλεπουν μουνι στην χωρα τους. ειναι επιτυχια οτι ηρθαν και κερασαν  γκομενες.ειναι νικη η ανταποκριση που βρηκαν ενω στην χωρα τους καμια δεν ασχολειτε μαζι τους.τετιους χαζουσ χιλιαδεσ βρηκα.κανενασ αρχαριοσ σας πληροφορω οταν παει δεν παει για να γαμησει πουτανες αλλα γιατι πιστευει ειναι ολες αφραγγεσ που τους περιμενουν σαν μεσιες.νομιζουν δε οτι δεν ξερει κανενασ αλλοσ για την ουκρανια και εκει δεν πατα κανενασ ξενοσ.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom