απλα εσυ τωρα το ανακαλυψες οτι πανε παντου χαχαχαχ.πριν 3 με 4 χρονια εγραφα για φιλη που δουλευε σε ιτ πηγε με την μανα της βαρκελωνη ταραγονα,πολη,ελλαδα,πετρουπολη,κροατια και η αδερφη της που ζει πετρουπολη εκτος αυτα πηγε με τον αντρα της και νικαια,ντουπαι μεσα σε 3 χρονια.Πως δεν περιμέναν την Βίζα ρε Χάρη..Μιλάω μαζί τους δεν τα λέω απο το κεφάλι μου..Πρίν μου λέγανε όλες πάμε Τουρκία και Αίγυπτο..βρες Ουκρανέζα που δεν έχει ταξιδέψει εκει..Η έυκολη και φτηνή επιλογή.
Τωρα μου γράφουν όλες βγάλαν βιομετρικό διαβατήριο και μαζέυουν λεφτα να πάνε να δούν την Ρωμη και το Παρίσι.Δεν μου τα γράφει μιά πάρα πολλές..Και τις βλέπω instagram πως το κάνουν. Παλία δεν πήγαινε καμία Ευρώπη. Στα παραλια της Τουρκίας όλες..Και άλλο να μπούν οι γυφτο-Τούρκοι στο παιχνιδι που ένα ποσοστό τους θεωρεί ζώα, άλλο να μπούν οι ευρωπαίοι!! Δεν μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε την αλλαγή που έγινε με την βίζα και τι θα επιφέρει αυτό στο άμεσο μέλλον..
Δεν είναι βίζιτες.Τουλάχιστον αυτες που ξέρω εγώ.Απλα όταν ταξιδέψουν Ρώμη θα φάνε τις πεφτικούλες τους εκει θα γνωρίσουν και γκόμενο και θα ανέβει η αξία τους κατακόρυφα. Τουρκία οι πιο πολλές εμέναν στα all inclusive με φίλες και δεν μπλέκαν τόσο πολυ με τον ντόπιο πλυθυσμο και αίγυπτο ακόμα πιο πολύ. Ξερω δεν θα το πιστέψε τε αλλά σε ενα μεγάλο ποσοστό ισχυει. Ευρωπη ειναι πολιτισμένοι και πάνε να δουν την πόλη όχι να κλειστουν μεσα σε ενα ξενοδοχείο. Οπότε ειναι βεβαιο πως θα κανουν τα κονε τους εκει και θα βρεθουν τουριστο-χορηγοι..Θα τα γράψετε σε λίγο καιρό μονοι σας.
ελεγα να σας δειξω χιλιαδεσ γνωστες και αγνωστες φιλεσ φιλων με οικογενοια παντου στην ευρωπη.
δεν περιμεναν τωρα την βιζα απλα τωρα ευκολοποιηθηκε.υπαρχει κοσμος που δεν θελει φασαρια το οικονομικο δεν εινα προβλημα για αυτους.γιατι δεν παω πλεον ρωσια?βαρεθηκα την διαδικασια να παω 2 φορεσ πρεσβεια με φωτο,προσκληση και μαλακια.για την βιζα δεν πηγα κεντρικη ασια.αλλα θα παω κυργισταν και καζακταν που δεν θελει και μετα αζερπαιζαν με βιζα ονλινε.μην ξεχνασ περσι αρχισεσ να πηγαινεισ κιεβ και να ασχολεισε με ουκρανιδεσ.κυπρο εδω και 4 χρονια που ηταν βιζα ονλινε χιλιαδεσ τουριστεσ ειχαμε.