Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Ο Dr. Love ρίχνει τα στάνταρτς.Χαιρω πολύ αν ρίξεις τα στάνταρτς ,θα γαμήσεις στάνταρ.Αν ο στόχος σου είναι τα εξαρακια σε μια πόλη γεμάτη εφτάρια και οχτάρια,φυσικά θα γαμησεις.Η πρόκληση είναι να ξεφύγεις από τα φυσικά σου όρια.Εκει απαιτείται βαλκανιοπουτσισμός,επέκταση της ψωλής στο υπερπέραν και υπερκέραση των φυσικών περιορισμών.
Δάσκαλε, μισό λεπτό. Τα 8αρια και άνω εσύ είχες γράψει στο πάρελθον ότι τα έχουν Ουκρανοί ολιγαρχες. Επίσης πολλα από τα 8αρια εχουν φύγει εξωτερικό κι έρχονται σπάνια Κίεβο. Όσες μένουν πλην αυτών  που είναι με  πλούσιους  καποιες εκδίδονται κι ένα ποσοστό μεγάλο δεν παίζει με ξένους ούτε στο νετ ούτε στο λάιβ καμάκι. Εκεί θες ντόπιους να κάμψεις τις αντιστάσεις τους και να τις προσεγγίσεις. Αν μιλάς Ρωσικά έχεις πλεονεκτημα έναντι αυτών που δεν μιλούν. Αν έχεις εμφάνιση ακόμη ένα πλεονέκτημα.
Από την άλλη 7αρια είναι πολλά και παίζεις μπάλα και χωρίς χρήματα. Τα έχουμε 1000πει. Μην τα ξαναλέμε.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
ΟΙ γνωστές αντιτουρκικές φαντασιώσεις και γενικεύσεις.

Οι Ουκρανοί κατ' αρχήν δεν είναι ευρωπαίοι, με την έννοια του ποστ, δεν υπήρξαν ποτέ οι Τούρκοι ο μεγάλος τους εχθρός όπως για εμάς, δεν τους πολιόρκησαν καμμία Βιέννη και δεν έχουν αντιτουρκικά κόμπλεξ όπως εμείς (ή ίσως κάποιοι άλλοι Ευρωπαίοι).

Για αυτό και πάνε μπουλούκια στην Τουρκία, 1 εκατομμύριο κάθε χρόνο και μόνο 100.000 σε μας.

Ξεκολλήστε.

Όσο είναι καιρός.

Δεν πάνε για αυτό στην Τουρκία. Καμία σχέση..Στην Τουρκία πάνε γιατι πρώτον ΔΕΝ έχουν Βίζα που απαιτεί η Ελλάδα και δέυτερον οι τιμές είναι 4 φορές πιο κάτω απο Ελλάδα. Κλείνουν all inclusive Τουρκία με 200 ευρώ την εβδομάδα. Κλείνοντε μέσα και δεν χαλάνε μία εκτός.Τα ίδια και στην Αίγυπτο.

Ελλάδα που να πάνε?Σαντορίνη?Με 300 ευρώ μισθό που παίρνουν το μήνα? άντε να πάνε κανά Λαγανά στην καλύτερη και αν. Για φτωχο-τουρισμό Παράλια Τορυρκίας και Αίγυπτο ειναι η μοναδική επιλογη σε συνδυασμό με την μη ύπαρξη βίζας... Αυτά είναι αλφαβήτα.Μια Ουκρανέζα να ρωτήσεις θα στα πεί κατευθείαν. Όπως και θα σου πεί πως οι Τούρκοι είναι ζώα.. Μπές σε ένα Tinder και δές πόσες γράφουν "Absolutely no Turks"...Δεν έχω δει να το γράφει κάποια αυτό για καμία άλλη φυλή.

Επίσης ότι πάνε εκει δεν σημαίνει πάνε να πηδηχτούν με Τούρκους πάνε γιατί ειναι φτηνα!!! Και σε πολλές περιπτωσεις στα all inclusives δεν έχουν καν επαφή με ντόπιους..Φτωχο-διακοπες απλά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συνήθως πάνε Τουρκία γιατί πληρώνουν τα έξοδα διακοπών Τούρκοι που τις ξεκωλιάζουν.
Τους Τούρκους τους θεωρούν ωραίους εμφανισιακά αλλά ψευταράδες και απατεώνες.Δηλαδή τους έχουν για παραμυθάδες της Ανατολής.
Αμα πεις οτι έρχεσαι από Germany εκλαμβάνεται πολύ θετικά.Βέβαια γερμανικά καμάκια δεν έχω δει ποτέ,από Ευρωπαίους μόνο Σκανδιναυοί,Αγγλοι και Ιταλοί έρχονται,οι Ιταλοί κατά μάζες.(Ιταλοί του Νότου,για τα μπάζα εμφανισιακά)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δάσκαλε, μισό λεπτό. Τα 8αρια και άνω εσύ είχες γράψει στο πάρελθον ότι τα έχουν Ουκρανοί ολιγαρχες. Επίσης πολλα από τα 8αρια εχουν φύγει εξωτερικό κι έρχονται σπάνια Κίεβο. Όσες μένουν πλην αυτών  που είναι με  πλούσιους  καποιες εκδίδονται κι ένα ποσοστό μεγάλο δεν παίζει με ξένους ούτε στο νετ ούτε στο λάιβ καμάκι. Εκεί θες ντόπιους να κάμψεις τις αντιστάσεις τους και να τις προσεγγίσεις. Αν μιλάς Ρωσικά έχεις πλεονεκτημα έναντι αυτών που δεν μιλούν. Αν έχεις εμφάνιση ακόμη ένα πλεονέκτημα.
Από την άλλη 7αρια είναι πολλά και παίζεις μπάλα και χωρίς χρήματα. Τα έχουμε 1000πει. Μην τα ξαναλέμε.

Οι πλούσιοι Ουκρανοί έχουν εννιάρια,όχι οχτάρια.
Και εφτάρι χωρίς λεφτά είναι κάπως δύσκολο,γίνεται αλλά θέλει χρόνο.Εντωμεταξύ γαμάς ακριβώς την ίδια ποιότητα ή λίγο καλύτερη σε διαμερίσματα,δηλαδή με 50 ευρώ γαμάς τη γκόμενα που πρέπει να βγάλεις έξω σε 3 ραντεβού,να το παίξεις ερωτευμένος κτλ για το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.
Για αυτό είμαι σκεπτικός για όλο αυτό το free show στο Κίεβο.
Βέβαια και το σπονσοριλίκι είναι ακριβό,μου φεύγει μια εξακοσάρα το μήνα σε χορηγίες,πάω δεν πάω εκεί.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Συνήθως πάνε Τουρκία γιατί πληρώνουν τα έξοδα διακοπών Τούρκοι που τις ξεκωλιάζουν.
Τους Τούρκους τους θεωρούν ωραίους εμφανισιακά αλλά ψευταράδες και απατεώνες.Δηλαδή τους έχουν για παραμυθάδες της Ανατολής.
τι ωραιοι ρε μαλ?κοντοι μογγολοφερνουν,σωματωδεις ουτε κατα διανοια, ,χαλια μαυρα γενικα
οποτε βρηκα καποια που ειχε τουρκο σπονσορα η γκομενο ηταν το πιο ευκολο φακ
εκ των προτερων ηξερα οτι κατα 99% ο συνγτροφος ηταν για κλωτσιες κ ο δρομος για γαμησι ανοικτος
η καλυτερη γκομενα που εχω παρει ,καλοκαιρι στο Νικολαεφ,ειχε γκομενο τουρκο λαθρεμπορο,χαλια μαυρα μαλλον ειχε αυτος...
μια μουνρα χανθια ψηλη την εχω ποσταρει πιο λ
παλια,την πηδηξα την ιδια βραδια,την γαμουσα τρεις μερες ο τουρκος εστελνε ανελεητα 500ρικα
καλος  χαρακτηρας φαινεται της λεω,ολο πεντακοσαρικα στελενει,   :booty: δειξε μου μια φωτο
αστο μου ειπε,ας συνεχισουμε το γαμησι.... :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τι ωραιοι ρε μαλ?κοντοι μογγολοφερνουν ,χαλια μαυρα γενικα
οποτε βρηκα καποια που ειχε τουρκο σπονσορα η γκομενο ηταν το πιο ευκολο φακ
εκ των προτερων ηξερα οτι κατα 99% ο συνγτροφος ηταν για κλωτσιες κ ο δρομος για γαμησι ανοικτος
η καλυτερη γκομενα που εχω παρει ,καλοκαιρι στο Νικολαεφ,ειχε γκομενο τουρκο λαθρεμπορο,χαλια μαυρα,
μια μουνρα χανθια ψηλη την εχω ποσταρει πιο λ
παλια,την πηδηξα την ιδια βραδια,την γαμουσα τρεις μερες ο τουρκος εστελνε ανελεητα 500ρικα
καλος  χαρακτηρας φαινεται της λεω,ολο πεντακοσαρικα στελενει, δειξε μου μια φωτο
αστο μου ειπε,ας συνεχισουμε το γαμησι.... :grin:

Αν πας Ιστανμπούλ,οι Τούρκοι είναι σαν περιποιημένοι Ελληνες.Δηλαδή δε βλέπεις καμιά διαφορά από Ελληνες εμφανισιακά.
Αν έπαιρνες ένα εκατομμύριο Τουρκαλάδες από Ιστανμπούλ και τους έβαζες Αθήνα,κανένας δε θα καταλάβαινε οτι κάτι άλλαξε.
Αλλο οι Κούρδοι και οι λαοί από τα βάθη της Ανατολίας που είναι όντως για τον πούτσο εμφανισιακά.Ερχονται βέβαια και τέτοιοι πολλοί Κίεβο.Αυτοί είναι κοντοί,μαυριδεροί,τριχωτοί με μεγάλες σημητικές μύτες,κατσαρά μαλλιά κτλ.
Εχω γράψει πολλές φορές οτι Ελληνες και Τούρκοι γαμάνε τις ίδις γκόμενες.Δηλαδή τη γκόμενα που γαμάς εσύ θα τη γαμήσει μετά Τούρκος και τη γκόμενα που γαμάει Τούρκος παίζει να τη γαμήσεις εσύ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Οι πλούσιοι Ουκρανοί έχουν εννιάρια,όχι οχτάρια.
Και εφτάρι χωρίς λεφτά είναι κάπως δύσκολο,γίνεται αλλά θέλει χρόνο.Εντωμεταξύ γαμάς ακριβώς την ίδια ποιότητα ή λίγο καλύτερη σε διαμερίσματα,δηλαδή με 50 ευρώ γαμάς τη γκόμενα που πρέπει να βγάλεις έξω σε 3 ραντεβού,να το παίξεις ερωτευμένος κτλ για το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.
Για αυτό είμαι σκεπτικός για όλο αυτό το free show στο Κίεβο.
Βέβαια και το σπονσοριλίκι είναι ακριβό,μου φεύγει μια εξακοσάρα το μήνα σε χορηγίες,πάω δεν πάω εκεί.
τι πενηνταρια τσαμπουνας ρε κμαν στο κιεβο
εδω δινεις κατοσταρια στο λβοβ για μιση ωρα
μας δουλευεις τωρα?
150-200 την ωρα χωνεις για μια μετρια ντεβοπυσκα
αστα τα σαπια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
κοψε τα καροτα γκαμπριελα που μας το παιζεις και ουδετερη,τουρκολαγνα μπολσεβικα...
Στην Λευκορωσία νομίζεις ότι δεν σκάνε οι Τουρκαραβες ; Για ρώτα Δάσκαλο και Λευκορωσομαχους να σου πούνε πόσοι πάνε από αυτούς με απευθείας πτήσεις από Ντουμπάι, Πόλη.
κι αν σκανε τι εγινε δηλαδη?
το θεμα να το καταλαβετε,ειναι να μην μπορουν να πανε αυτες χωρις διαδικασεις στην δυτ ευρωπη που η αξια τους δεκαπλασιαζεται απο τους αγαμητους
οσο ειναι εντος συνορων μαντρωμενες το πεδιο ειναι πανευκολο
απαραιτητη προυποθεση,τα βασικα ρωσσικα οποτε ναχεις προσβαση σε ΟΛΟ το δυναμικο
αν εισαι μονο με αγγκλικα παλι ευκολα ειναι αλλα ανεβαινουν πολυ οι απαιτησεις,σε σχεση με τον αν μιλας βασικα ρωσσικα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τι πενηνταρια τσαμπουνας ρε κμαν στο κιεβο
εδω δινεις κατοσταρια στο λβοβ για μιση ωρα
μας δουλευεις τωρα?
150-200 την ωρα χωνεις για μια μετρια ντεβοπυσκα
αστα τα σαπια

Σου λέω στα διαμερίσματα που οι τιμές είναι στάνταρ 2000-2500 γκρίβνυα.
Εδώ έχω ποστάρει τι έχω γαμήσει με 50 ευρώ με γκόμενες από το ίντερνετ.
Αυτό το επίπεδο πρακτικά δεν το καταφέρνεις με free style δηλαδή χωρίς λεφτά ή θα το κάνεις με λίγες και με χίλια μύρια βάσανα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Σου λέω στα διαμερίσματα που οι τιμές είναι στάνταρ 2000-2500 γκρίβνυα.
Εδώ έχω ποστάρει τι έχω γαμήσει με 50 ευρώ με γκόμενες από το ίντερνετ.
Αυτό το επίπεδο πρακτικά δεν το καταφέρνεις με free style δηλαδή χωρίς λεφτά ή θα το κάνεις με λίγες και με χίλια μύρια βάσανα.

:grin: :grin: :grin:
οτι πεις  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ σου λέω ας πάει κάποιος να προτείνει 50 ευρώ σε γκόμενες από το μάμπα ή το τίντερ Κίεβο.Θα πιάσει τα αρχίδια του.
Εγώ έχω βρει αλλά μαζί με τις άλλες και απλά γιατί είχα αίσθηση των αγοραίων τιμών όταν έμενα πάνω από διήμερο.
Μπορώ να δείξω και τι γαμάς τζάμπα δηλαδή μόνο με κεράσματα.Αλλά αν αρχίσεις να σπρώχνεις,ανεβάζεις ποιότητα αυτόματα 2-3 μονάδες από το βεληνεκές σου.

adrenaline797

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Θα περασω 2 βραδια στο κιεβο. Ενω θα  περιμενοντας την πτηση της επομενης μερας (αθηνα -κιεβο 1 βραδυ) (κιεβο αθηνα 1 βραδυ) . Επισης σκεφτομαι να βρω  δωματιο μεσω airnbnb  και να καλεσω call girl. Γνωριζει κανεις καποιο αξιοπιστο site ή οτιδηποτε; Aυτο το εχει χρησιμοποιησει κανεις

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Πες πρώτα 3 βασικές διαφορές Ουκρανέζων Ρωσίδων να δούμε πόσο κατέχεις το άθλημα.Γενικά δεν τα βλέπετε σωστά ρε πουστη μου,τα βλέπετε από πολύ χαμηλά ενώ πρέπει να ίπτασθε ως ψώλωνες.
Με πιανεις αδιαβαστο λιγο, ομως δεν θα κανω σκονακι. ας ειναι καλα και ο νταγκ, με τους πινακες (που δεν τους πολυδιαβασα τοτε- καποια στιγμη θα κανω δημοσια εκληση να ξαναγραψει).
οι ουκραινιδες ειναι πιο ξεκολα, πιο πουτανε (κλεινουν σπιτια),
οι ρωσσιδες, πιο στυλατες, πιο καλες για οικογενεια,
Δεν θυμαμαι ποιες ειναι πιο ομορφες...με μπερδευει το πουτανε των ουκραινιδων.Διαλεγω τις Ρωσσιδες, μαλλον πιο σκυλε ειναι οι ουκραινιδες?
(υπο-χαρακτηριστικο. Η ουκραινιδα θα σε μαδησει. η ρωσσιδα, εαν σε δει να σκορπας ασκοπα, θα σε μαδησει και αυτη.)
Αρχηγε,αυτα σιγουρα ειναι 1 αντε1,5 να πιασω την βαση.
Ελπιζω μονο η απαντηση να μην ηταν...στο Κασερι, στο  Κασερι, στο Κασερι!
υγ.Μαλλον με την ρωσσιδα μπορεις να μιλησεις και για κατι πιο πανω απο την μοδα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με πιανεις αδιαβαστο λιγο, ομως δεν θα κανω σκονακι. ας ειναι καλα και ο νταγκ, με τους πινακες (που δεν τους πολυδιαβασα τοτε- καποια στιγμη θα κανω δημοσια εκληση να ξαναγραψει).
οι ουκραινιδες ειναι πιο ξεκολα, πιο πουτανε (κλεινουν σπιτια),
οι ρωσσιδες, πιο στυλατες, πιο καλες για οικογενεια,
Δεν θυμαμαι ποιες ειναι πιο ομορφες...με μπερδευει το πουτανε των ουκραινιδων.Διαλεγω τις Ρωσσιδες, μαλλον πιο σκυλε ειναι οι ουκραινιδες?
(υπο-χαρακτηριστικο. Η ουκραινιδα θα σε μαδησει. η ρωσσιδα, εαν σε δει να σκορπας ασκοπα, θα σε μαδησει και αυτη.)
Αρχηγε,αυτα σιγουρα ειναι 1 αντε1,5 να πιασω την βαση.
Ελπιζω μονο η απαντηση να μην ηταν...στο Κασερι, στο  Κασερι, στο Κασερι!
υγ.Μαλλον με την ρωσσιδα μπορεις να μιλησεις και για κατι πιο πανω απο την μοδα.

Οχι,και οι δύο τα τρώνε κανονικά.Η διαφορά είναι οτι οι Ρωσίδες είναι αποτελεσματικές στο τσιμπούκι ενώ οι Ουκρανές τα κάνουν θάλασσα.Ακόμα και ο roosh διαπίστωσε την υστέρηση και αθλιότητα των Ουκρανέζων στο τσιμπούκι ειδικά συγκρινόμενες με την πολωνική σχολή.

Sex
Ukrainian girls are simply not good in bed, perhaps the worst I’ve encountered in my travels. They view sex more as something to be endured them a means of self-gratification. They are also pretty horrible at sucking dick. Polish women, on the other hand have a far healthier attitude towards sex that translates into competent performances inside the bedroom.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ένας κάμακας στο ISG συμφωνεί με τους δικούς μου υπολογισμούς κόστους.200-500 ευρω τη μέρα.

If you are on budget,do not come to Kiev λέει.

Εντωμεταξύ στο φόρουμ του roosh ακόμα  με μνημονεύουν ενώ έχω αποχωρήσει εδώ και τέσσερα χρόνια.

Έκανα τεράστια εντύπωση.
Στην αναζήτηση τους για ανεγγιχτους προορισμούς από PUAs σκέφτονται να καμακωσουν Άγιον Όρος,το θεωρούν από τα λίγα σημεία του πλανήτη που έμειναν άθικτα από τη δυτικοποιηση και το φεμινισμο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αύριο καταφτανει η Ουκρανή σπονσορετ 183 για Balkan πέος.Οι βαλκανικοί πύραυλοι σε θέσεις μάχης για το τριήμερο.

yvgTfP.jpg

Έχει και καλές φίλες.Οσοι ψάχνονται για σπονσοριλικια,ας προσελθουν.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εδώ ένας κάμακας στο ISG συμφωνεί με τους δικούς μου υπολογισμούς κόστους.200-500 ευρω τη μέρα.

If you are on budget,do not come to Kiev λέει.

Εντωμεταξύ στο φόρουμ του roosh ακόμα  με μνημονεύουν ενώ έχω αποχωρήσει εδώ και τέσσερα χρόνια.

Έκανα τεράστια εντύπωση.
Στην αναζήτηση τους για ανεγγιχτους προορισμούς από PUAs σκέφτονται να καμακωσουν Άγιον Όρος,το θεωρούν από τα λίγα σημεία του πλανήτη που έμειναν άθικτα από τη δυτικοποιηση και το φεμινισμο.

αρχοντα αυτο το μπατζετ ελεγα και πριν 4 χρονια.τωρα λογο αλαγησ στρατηγικης,αναθεωρηση στοχων και οτι τωρα περνω τριπλασια λεφτα σε αναλογια ευρο και γριβνα το μπατζετ μου επεσε στα 50-300 την μερα ευρο χωρις κερασματα μονο για παρτι μου.οδυσσο δεν εχει και πολλους τοπους κεντρο να ξοδευτεις ετσι την βγαζω πιο οικονομικα απο κιεβ οπου καθε βραδι ημουν κλαμπ και εφευγαν 300-500 την μερα μονο κερασματα.για ενα απειρο που θα ερθει οδυσσο το μπατζετ σιγουρα θα ειναι 300-500 την μερα αν δεν ηρθε αποκλιστικα για πληρωμενο.αν διαθετεις πιο πολλα παλι θα στα φανε και θα μεινετε ετσι.
οδυσσο δεν υπαρχουν αυτες κεντρο οπως στα μαχαζια που λετε που κερνας και συμφωνεις με λεφτα.
οδυσσο στο κεντρο κρατανε λεφτα η ειναι αρπακτικα που θα σε γελασουν και δεν θα κατσουν.
ολες ειναι εξπερτ που ασχολοθνται με ξενους,ειναι η δουλεια τους και εχουν εμπειριες απο πρακτορεια γαμου και αρκαδια καλοκαιρι

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εντομεταξυ κολησα με τα ταξιδια.ακυρο καζακταν και κυργισταν σεπτεβριο ανεβηκαν πολυ οι τιμεσ στα εισιτιρια.επιλογες εχω τωρα οδυσο με 3 μερεσ αζερπαιζαν συνολικα 600 ευρο αεροπορικα η κιεβο με μπατουμι γεοργια που θα ειναι τινγα ρωσιδεσ,ουκρανεσ τουρκαλεσ.κοστος ταξιδιου 500 ευρο.με αχωσε πραγματικα να ψαχνω εισιτιρια,οταν κουραζομε να ψαχνω διαμερισματα και εισιτιρια στο τελος καταληγω οδυσσο παλι.μου αρεσει οδυσσο αν και δεν εχω σχεδον καθολου επιλογες σε διαθεσιμοτητα γκομενες.
ειναι η ασφαλεια που εχω εκει και  το δεσιμο με την πολη και ανθρωπους που με κανει να μην θελω να κατεβω κιεβ.νοσταλγω το κιεβ αλλα πολλες φορες φοβαμε να κλισω εκει και παλι οδυσσο.νιωθω ανετα οδυσσο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είμαι τώρα με την Ουκρανεζα σπονσορετ Αθήνα.Προετοιμαζω μερικούς πουτσους,θα ρίξω όμως και καυλια σίγουρα.
Εντάξει φάση.Η Πολωνη μου έφαγε λεφτά το πρωί πριν το χεσιμο.Πρέπει να είναι κανείς προσεκτικός.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Αύριο καταφτανει η Ουκρανή σπονσορετ 183 για Balkan πέος.Οι βαλκανικοί πύραυλοι σε θέσεις μάχης για το τριήμερο.

yvgTfP.jpg

Έχει και καλές φίλες.Οσοι ψάχνονται για σπονσοριλικια,ας προσελθουν.
ποιοι πυραυλοι ρε φτωχομπινε ξεφτιλα?  :2funny: :2funny:

εχεις μοστραρει ολο σου το μισθο 750 ευρω και παριστανεις και το μπρουκλη καραγκιοζη γελοιε υπαλληλε :2funny: :2funny:

που θα τα χαλασεις ρε μπρουκλη τοσα λεφτα? θα ταϊσετε τις παπιες στον εθνικο κηπο ή θα φατε σουβλακια στο μπαϊραχταρη? :2funny: :2funny:

γιατι σοβαρος σπονσορας με σοβαρη μουναρα (και οχι φτωχομπινες με τριτοτεταρτη βιζιτα που βρωμαει το χνωτο της απο την πεινα)  τα 750 τα χαλαει μονο για εισοδο στα σοβαρα κλαμπς που πανε οι πραγματικα δυνατοι με τις πραγματικα διαστημικες μουναρες  :2funny: :2funny: :2funny:

οσο προσπαθεις να το παιζεις καμποσος, τοσο πιο πολυ αποκαλυπτεται οτι εισαι ενας μυθομανης κακομοιρης που πληρωνει 750 ευρω για να γαμησει γκομενες που οποιοσδηποτε αλλος τις γαμαγε με ενα πενηνταρικο!

ου να χαθεις ξεφτιλα  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom