You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
να σε παρακαλεσω φιλε μακρια απο προσβολες.ο καθενας κανει το κοματι του οπως γουσταρει.ποιοι πυραυλοι ρε φτωχομπινε ξεφτιλα?
εχεις μοστραρει ολο σου το μισθο 750 ευρω και παριστανεις και το μπρουκλη καραγκιοζη γελοιε υπαλληλε
που θα τα χαλασεις ρε μπρουκλη τοσα λεφτα? θα ταϊσετε τις παπιες στον εθνικο κηπο ή θα φατε σουβλακια στο μπαϊραχταρη?
γιατι σοβαρος σπονσορας με σοβαρη μουναρα (και οχι φτωχομπινες με τριτοτεταρτη βιζιτα που βρωμαει το χνωτο της απο την πεινα) τα 750 τα χαλαει μονο για εισοδο στα σοβαρα κλαμπς που πανε οι πραγματικα δυνατοι με τις πραγματικα διαστημικες μουναρες
οσο προσπαθεις να το παιζεις καμποσος, τοσο πιο πολυ αποκαλυπτεται οτι εισαι ενας μυθομανης κακομοιρης που πληρωνει 750 ευρω για να γαμησει γκομενες που οποιοσδηποτε αλλος τις γαμαγε με ενα πενηνταρικο!
ου να χαθεις ξεφτιλα
με αυτες που ασχολειτε τοσα θελει να ξοδευει ο αρχοντας και τοσα χρειαζονται.
τις αλλες γκομενες που νομιζετε θα γνωρισετε και με επιπεδο σιγουρα τις κρατανε οι ουκρανοι που
ειναι και λεφταδες.εγω απορω οταν ερχετε καπειοσ οδυσσο και βλεπει στο κεντρο ολα τα αυτοκινητα
πολυτελειας γυρω του τι σκεφτεται.οταν βλεπει τοσα εστιατορια,επιχειρησεισ,μαχαζια καταλαβεις
οτι υπαρχουν πολυ δυνατοι παικτες.οι λεφταδεσ δεν κρατανε το επιπεδο του κμαν.εχουν γκομενες απο κυκλο και απο οικογενεια που εχουν και αυτεσ λεφτα.δεν ασχολουνται με γκομενεσ καριπιαν και ντελουξ.
εχουν βιζιτεσ πολυ κλιστο κυκλο 2 με 3 ατομα τισ περνουν.
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
να σε παρακαλεσω φιλε μακρια απο προσβολες.ο καθενας κανει το κοματι του οπως γουσταρει.
τις αλλες γκομενες που νομιζετε θα γνωρισετε και με επιπεδο σιγουρα τις κρατανε οι ουκρανοι που
ειναι και λεφταδες.εγω απορω οταν ερχετε καπειοσ οδυσσο και βλεπει στο κεντρο ολα τα αυτοκινητα
πολυτελειας γυρω του τι σκεφτεται.οταν βλεπει τοσα εστιατορια,επιχειρησεισ,μαχαζια καταλαβεις
οτι υπαρχουν πολυ δυνατοι παικτες.οι λεφταδεσ δεν κρατανε το επιπεδο του κμαν.εχουν γκομενες απο κυκλο και απο οικογενεια που εχουν και αυτεσ λεφτα.δεν ασχολουνται με γκομενεσ καριπιαν και ντελουξ.
τυπε είναι ένας Κύπριος φίλος εδώ και σε ρωτά αυτό:
ήντα μπο ρε χωρκανέ έσιει κανεναν πουττίν ουκρανέζικον να γαμήουμεντε τζιαι μεις;
:S
μπτυπε είναι ένας Κύπριος φίλος εδώ και σε ρωτά αυτό:
ήντα μπο ρε χωρκανέ έσιει κανεναν πουττίν ουκρανέζικον να γαμήουμεντε τζιαι μεις;
τυπε είναι ένας Κύπριος φίλος εδώ και σε ρωτά αυτό:
εσιη βιλλον τσαι πουτον μαλουρον.μεινε να τον πεζεις με της φωτο της τουρκαλασ στο φεισπουκ χαχαχαχτυπε είναι ένας Κύπριος φίλος εδώ και σε ρωτά αυτό:
Εδώ η Ουκρανεζα 183 που έχω φέρει Αθήνα.Πολυ ψαρικο τρώει και αυτή.Με τίναξε στον αέρα.
200 ευρώ τη μέρα φεύγουν στα καφέ,ταξί και ρεστωράν και θέλει και δωράκι.
Έχει κάτι φίλες μοντελοειδεις που δουλεύουν κράχτες σε γνωστά κλαμπ του Κιέβου,,έχω πάθει πλάκα με τις φωτο που μου δείχνει.
Έχει κάτι φίλες μοντελοειδεις που δουλεύουν κράχτες σε γνωστά κλαμπ του Κιέβου,,έχω πάθει πλάκα με τις φωτο που μου δείχνει.
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
πως τη λενε την ουκρανεζα? σεργκεϊ?Εδώ η Ουκρανεζα 183 που έχω φέρει Αθήνα.Πολυ ψαρικο τρώει και αυτή.Με τίναξε στον αέρα.
λογικο ειναι βρε κακομοιρη να εισαι τσιπης, αφου με ενα μισθουλακο πας να το παιξεις μπρουκλης
με ενα διακοσαρι σε ξετιναξε οικονομικα αλλα κατα τα αλλα το επαιζες μεγας χορηγος και βγαινανε και οι κολλητοι σου πιρφοροι να σε υποστηριξουνε οταν σε ξεφτιλιζαμε οτι εισαι φτωχομπινες που δεν εχεις καμια σχεση με το σπονσοριλικι και τα χαϊ κλαςς μερη του κιεβου!
οταν μεινεις στο δρομο και κοιμασαι στα παγκακια, θα θυμασαι οτι καποιοι σοβαροι ανθρωποι σου λεγανε να κοψεις τη μαλακια που σε δερνει και να ακους αυτους που πραγματικα ξερουνε και απο γκομενες και απο χρημα ωστε να μπορεις να απολαμβανεις ολα τα ωφελη του σεξοτουρισμου. Θελω να δω αυριο που θα σου ζητησει κανα αιφον Χ να παρει πισω στο χωριο της και συ θα μετρας τα ψιλα για να τη παρεις τυροπιτα τι ακυρο θα σου ριξει και πως θα νοιωθεις μαλακας που χαλασες ολο σου το μισθο για να παριστανεις κατι που δεν εισαι χωρις να απολαυσεις τιποτα απο αυτο που προσπαθεις να το παιξεις!
αντε γεια κοροϊδο
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
αληθειες λεω...μονο αληθειες!να σε παρακαλεσω φιλε μακρια απο προσβολες.ο καθενας κανει το κοματι του οπως γουσταρει.
και να ξερεις οτι εσυ και οι ομοιοι σου θα φταιτε αμα μεινει στο δρομο ο Κμαν ή για οποιους νεους βαρεθουν να διαβασουν τις πρωτες σελιδες του θρεντ και νομισουν οτι η ουκρανια ειναι τα ψεμματα και οι μαλακιες που τσαμπουνατε μεταξυ σας για να βαυκαλιζεστε!
επαναλαμβανεις τα ιδια λαθη να ξοδευεσε αδικα για τετεια μπαζα.δεν ντρεπεσε να σε βλεπειΕδώ η Ουκρανεζα 183 που έχω φέρει Αθήνα.Πολυ ψαρικο τρώει και αυτή.Με τίναξε στον αέρα.
ο κοσμος με τετεια καραπουταναρα?τι μοντελο αυτο το σουργελο ρε αρχοντα.δεν χρειαζετε να ξοδευεσε
να φερνεις καθε ηλιθια.πρωσωπικα θα ντρεπωμουν με αυτην να με δει ο κοσμος.
πριν σου απαντησω σε καπειον διαβαζω ολα τα ποστ του που εχει γραψει.κανενα ποστ σου δεναληθειες λεω...μονο αληθειες!
και να ξερεις οτι εσυ και οι ομοιοι σου θα φταιτε αμα μεινει στο δρομο ο Κμαν ή για οποιους νεους βαρεθουν να διαβασουν τις πρωτες σελιδες του θρεντ και νομισουν οτι η ουκρανια ειναι τα ψεμματα και οι μαλακιες που τσαμπουνατε μεταξυ σας για να βαυκαλιζεστε!
εχει σχεση με ουκρανια η σχεση με πορνοτουρισμο και ταξιδια.εγραψες μερικες φορες απλα να κραξεις τον κμαν.στα ποστ σου ολοι οι φιλοι μπορουν να δουνε οτι ασχολεισε μονο με κινηματογραφο,διασημους,τραβελια,προβοσκιδες τζιμ μεχρι και με το παιχνιδι power of loff εκατονταδες ποστ!καμια σχεση με το θεμα σεξοτουρισμος,ουκρανια η καπεια αλλη χωρα.τιποτα.μονο εμφανιζεσε μεσα μεσα να κραξεις τον κμαν.
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
πριν σου απαντησω σε καπειον διαβαζω ολα τα ποστ του που εχει γραψει.κανενα ποστ σου δεν
εχει σχεση με ουκρανια η σχεση με πορνοτουρισμο και ταξιδια.εγραψες μερικες φορες απλα να κραξεις τον κμαν.στα ποστ σου ολοι οι φιλοι μπορουν να δουνε οτι ασχολεισε μονο με κινηματογραφο,διασημους,τραβελια,προβοσκιδες τζιμ μεχρι και με το παιχνιδι power of loff εκατονταδες ποστ!καμια σχεση με το θεμα σεξοτουρισμος,ουκρανια η καπεια αλλη χωρα.τιποτα.μονο εμφανιζεσε μεσα μεσα να κραξεις τον κμαν.
όρθιος κοιμάσαι
ο Ιωσήφ Μπλάσκος είναι
Επισκέπτης
Μοιαζει φατσικα στην Αλεσια απο ΕλληςΕδώ η Ουκρανεζα 183 που έχω φέρει Αθήνα.Πολυ ψαρικο τρώει και αυτή.Με τίναξε στον αέρα.
υπερβαλκανιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Αυτή είναι η γκομενα.Θα βγάλω και φωτο απο την Αθήνα.
Εδώ στο διαμέρισμα στην Αθήνα.
τούμπανο. πόσο σου κόστισε ενα τετοιο τουμπανο;
και γιατι δεν πας αγια ναπα που ειναι διπλα σου και ειναι τιγκα στις ουκρανες και ρωσσιδες.? Τι διαφορα εχουνε οι ρωσσιδες τουριστριες του μπατουμι απο αυτες της αγια ναπας. Αν πας μεσα στα ξενοδοχεια και ειδικα στα μπαρ υπαρχει πολλυ πραμα. ακομη παιζει πραμα και εξω απο τις νισκοτεκ που καθονται στα παγκακια και πινουνε μπυρες και ακουνε την μουσικη που παιζει απο μεσα στα μαγαζια.εντομεταξυ κολησα με τα ταξιδια.ακυρο καζακταν και κυργισταν σεπτεβριο ανεβηκαν πολυ οι τιμεσ στα εισιτιρια.επιλογες εχω τωρα οδυσο με 3 μερεσ αζερπαιζαν συνολικα 600 ευρο αεροπορικα η κιεβο με μπατουμι γεοργια που θα ειναι τινγα ρωσιδεσ,ουκρανεσ τουρκαλεσ.κοστος ταξιδιου 500 ευρο.με αχωσε πραγματικα να ψαχνω εισιτιρια,οταν κουραζομε να ψαχνω διαμερισματα και εισιτιρια στο τελος καταληγω οδυσσο παλι.μου αρεσει οδυσσο αν και δεν εχω σχεδον καθολου επιλογες σε διαθεσιμοτητα γκομενες.
ειναι η ασφαλεια που εχω εκει και το δεσιμο με την πολη και ανθρωπους που με κανει να μην θελω να κατεβω κιεβ.νοσταλγω το κιεβ αλλα πολλες φορες φοβαμε να κλισω εκει και παλι οδυσσο.νιωθω ανετα οδυσσο.
τούμπανο. πόσο σου κόστισε ενα τετοιο τουμπανο;
600 ευρώ δωράκι για τριήμερο και τα έξοδα αεροπορικου,ρεστωραν κτλ.
Πολύ καλο τρομπόνι αν και Ουκρανεζα.Μιλάει μονο ρωσικά.Οι Ελληνίδες την παρατηρούν πολύ.
D
dude901123
Επισκέπτης
Πολύ καλο τρομπόνι αν και Ουκρανεζα.Μιλάει μονο ρωσικά.Οι Ελληνίδες την παρατηρούν πολύ.
Σύνολο όλα πόσο θα σου βγει? Δωράκι+έξοδα+extra σε ποιο συνολικό ποσό θα καταλήξει η ταρίφα και για πόσες ημέρες συνολικά? Αυτό θέλουμε ώστε να κρίνουμε και να βγάλουμε συμπέρασμα αντί να μαντεύουμε..
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
Πως να μην την παρατηρούν άμα είναι 1.83 ρε συ,που αυτές πρέπει να ανέβουν σε σκάλα για να είναι φτάσουν το 1.83
Άσε τις φωτό,δε χρειάζεται να πείσεις κανέναν και ρίξε της πέντε πούτσους και 3 καυλιά να δει πως πρέπει να ιδρώσει για κούτρα διακοπές
Σύνολο όλα πόσο θα σου βγει? Δωράκι+έξοδα+extra σε ποιο συνολικό ποσό θα καταλήξει η ταρίφα και για πόσες ημέρες συνολικά? Αυτό θέλουμε ώστε να κρίνουμε και να βγάλουμε συμπέρασμα αντί να μαντεύουμε..
Βγαίνει μια διακοσάρα τη μέρα σε έξοδα κυκλοφορίας πλας 150 ευρώ το αεροπορικό.Εν τω συνολω κάπου 1200.Νομίζω συμφέρει Κίεβο.Το ίδιο πληρώνεις για τριήμερο Κίεβο με ολα τα έξτρα και γαμας τριπλασιες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41