Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stereo

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
605
Πόντοι
3.230
Από χαρκοβο ξέρεις τίποτα. Μιλάω με 2 μέσω μαμβα και μου φαίνονται αξιόλογες και προσγειωμένες κοπέλες χωρίς μέχρι στιγμής κάποιο στίγμα πουτανιας
δεν έχω πάει Χάρκοβο..μόνο Κίεβο..λβιβ..Ιβάν φρανκισκ.. πήγαινε φίλε δεν έχεις να χάσεις τίποτα.. ωραίες γυναίκες ωραίο φαγητό..σε πολύ οικονομικές τιμές..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
δεν έχω πάει Χάρκοβο..μόνο Κίεβο..λβιβ..Ιβάν φρανκισκ.. πήγαινε φίλε δεν έχεις να χάσεις τίποτα.. ωραίες γυναίκες ωραίο φαγητό..σε πολύ οικονομικές τιμές..

Δηλαδή στέρεο προτείνεις Χάρκοβο? Γιατί οι πληροφορίες που διαχέονται περί του μέρους δεν είναι οι καλύτερες..Μιλάνε Αγγλικά?καθημερινές παίζει κόσμος? Στηρίζεσαι πιο πολύ στο διαδικτυακό? Κάθονται εύκολα?

stereo

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
605
Πόντοι
3.230
Δηλαδή στέρεο προτείνεις Χάρκοβο? Γιατί οι πληροφορίες που διαχέονται περί του μέρους δεν είναι οι καλύτερες..Μιλάνε Αγγλικά?καθημερινές παίζει κόσμος? Στηρίζεσαι πιο πολύ στο διαδικτυακό? Κάθονται εύκολα?
Εγραψα οτι δεν εχω παει χαρκοβο ...αλλα οπου εχω παει εγω καλα περασα..φανταζομαι καλα θα ειναι και εκει..εγω προτιμω λβιβ και μετα κιεβο..ειδικα στο λβιβ μπορειϛ να γλυτωσειϛ πολλα χρηματα αμα ξερειϛ..τωρα για αγγλικα στην ουκρανια λιγο δυσκολο καποιει μιλαν αλλα σε μικρο ποσοστο και οχι απταιστα...

piraulos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Σας ευχαριστώ (εσένα και τον προηγούμενο φίλο, Dr_Love)  για τις γνωσεις-απόψεις σας.
Οι πληροφοριες που έχω συλλέξει από διαφορες συζητήσεις Ουκρανων είναι πως θέλουν να αποκολληθουν από την μητέρα Ρωσία ενισχύοντας το προφίλ ευρωπαϊκης ένωσης υπό ένταξης χώρας.  Βέβαια ξέρουν πως τα φράγκα και η καλή ζωή είναι στη Β.Ευρωπη αλλά οι περισσοτερες θέλουν μέρη με ήλιο,θάλασσα και εννοείται χρήμα. Η χώρα μας για αρκετά χρόνια στα γραφεία ευρέσεως γαμπρών κατείχε υψηλες θέσεις για τις Ουκρανες νυφουλες.
Γνωρίζω πως έχουν μια γλυκιά πουτανια και το πορτοφόλι σου αδειάζει σαν πίδακας πετρελαίου αλλά ελπίζω να βρω κάτι αξιολογο με σωστή παιδεία και νορμάλ δουλειά. Επίσης από γραφεία έχω μάθει πως είναι πολύ της οικογένειας και γλυκές σύζυγοι.

Συμμερίζομαι τις απόψεις σας και ισως το καλύτερο να αλλάξω ρότα για άλλες πολιτείες διότι τα λεφτά δεν μας περισσεύουν για χορηγιες συζύγων
Γελάω διαβάζοντας έχω μάθει πως είναι πολύ της οικογένειας και γλυκές σύζυγοι από γραφεία .Έτυχε και μια κοπέλα δούλευε σε τέτοιο γραφείο όλα είναι μπίζνες.Στην ουκρανία δεν υφίσταται ο θεσμός της οικογένειας με τον όρο που εννοούμε εμείς.Η φτώχεια και η ανάχεια τησ αναγκάζουν να αναζητούνε νέουσ προορισμούς και η κατάσταση στη χώρα.Ανατολικά επικρατούν συγκρούσεις και πάντα ο φόβος.Οι περισσότερες έχουν παιδεία και νορμάλ δουλεία αλλά δεν σημαίνει οτι δεν θα σε ξεζουμήσουνε .Πιστεύουν ότι όλοι οι ξένοι έχουν λεφτά και πρέπει να ωφεληθούνε και αυτες. Σαν γυρολόγος της ουκρανίας έχοντας συνασναστραφεί με πολλέσ και πολλούς σας συμβουλεύω μακρυά από γάμο.Θα δυνοπαθήσετε δεν θα κοιμάστε ύσηχοι και θα ζητάνε χωρίς να δίνουν.Μολισ πατήσουν ελλάδα και καταλάβουν και την αξία τουσ μπροστά στις ελληνίδες καθώς θα την προσεγγίζουν καθημερινά και δουν ότι υπάρχουν και άλλα ΄'λιμάνια θα ξεσαλώσουν.Πραγματικά περιγράφω για το μεγαλύτερο ποσοστό και φυσικά θα υπάρχουν και καλά κορίτσια και μπορείται να πιστεύετε ότι είστε τυχεροί που τα βρήκατε αλλά η αλήθεια είναι οτι είναι μια αυταπάτη τις περισσότερες φορές.άλλη κουλτούρα και νοοτροπία άλλα ήθη και έθιμα άλλλος τροπος ζωής που όλα συμβιβάζονται κάπως.Η πουτανιά στο μυαλο και στην ψυχή όμως όχι.Ν α ξέρετε σας βλέπουν σαν πορτοφόλι και εισιτήριο απόδρασης και αυτό θέλουν.

piraulos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Συμβουλεύω να πουλάτε φουμαρα και εσει΄ς για γάμουσ οικογένεια και θα γνωρίσετε πολλέσ και διαθέσιμες να εκπληρώσουν κάθε σας επιθυμία. Απο τρίο με φίλες (ναι μου έτυχε και να θέλει γάμο κιόλας) μιλφάρες με παιδιά για ένα καλύτερο μέλλον για αυτές και τα παιδιά μέχρι πιπίνια που ονειρεύονται μεγάλη ζωή.Οι περισσότερες την επόμενη της γνωριμίας θα τα κάνουν όλα,θα προσπαθήσουν να σε πείσουν,πολλέ μπορεί να έχουν και γκόμενο ήδη που είναι έτοιμες να τον αφήσουν να είναι μαζί με εσένα το ομορφόπαιδο αλλα η αλήθεια είναι ότι όλα γίνονται για το χρήμα και όχι γιατι σε ερωτεύτηκαν. Παιζουν ένα θέατρο και καλό είναι να παίξετε και εσείς και να μην είστε θεατές ζώντας αυταπάτες.Πηδήξτε τες συνηδειτοποιημένα ότι κοιτούν το πορτοφόλι.Αν βρείτε τωρα κάποια με καλή δουλεία με νορμάλμ οικογένεια,με νορμαλ κοινωνικό περιγυρο μουνάρα που φαίνεται καλή για σπιτι και οικογένεια,που να μην εχει αναγκη τα λεφτά σας και σας αγάπησε παντρευτείται.λλλιως μακρυά

piraulos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Η γενική εικόνα έιναι, ότι πολύ λίγες μιλάνε αγγλικά,μη πας χωρίς προετοιμασία διαδικτύου (για νορμαλ γκόμενες) κάθονται όλες εύκολα σε όλη τη χώρα,απαιτούνται ρώσικα για να ανεβάσεις τα ποσοστα επιτυχίας κατακόρυφα, και καθημερινά δεν φαντάζομαι να παίζει και πολύς κόσμος όπως σε όλες του ουκρανικές πόλεις εκτός και αν μιλάμε για καλοκαίρι και πόλεισ με τουρισμο (οδδησσό).Υπάρχουν κατα τη γνώμη μου άλλεσ πολείς καλύτερες στην ουκρανία.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Το 13 στην Οδησσο παντρεψα πολυ καλο μου φιλο με γκομενα απο Χερσον , μεχρι τωρα καλα τα πανε απο οτι μου λεει αλλα η ντεβουσκα αρκετα μετρια εμφανισιακα. Γενικα μουναρα ουκρανη παντρεμενη με ελληνα δεν εχω δει ποτε μου, με μολδαβη γκομεναρα παντρεμενους εχω πετυχει λιγους.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Γελάω διαβάζοντας έχω μάθει πως είναι πολύ της οικογένειας και γλυκές σύζυγοι από γραφεία .Έτυχε και μια κοπέλα δούλευε σε τέτοιο γραφείο όλα είναι μπίζνες.Στην ουκρανία δεν υφίσταται ο θεσμός της οικογένειας με τον όρο που εννοούμε εμείς.Η φτώχεια και η ανάχεια τησ αναγκάζουν να αναζητούνε νέουσ προορισμούς και η κατάσταση στη χώρα.Ανατολικά επικρατούν συγκρούσεις και πάντα ο φόβος.Οι περισσότερες έχουν παιδεία και νορμάλ δουλεία αλλά δεν σημαίνει οτι δεν θα σε ξεζουμήσουνε .Πιστεύουν ότι όλοι οι ξένοι έχουν λεφτά και πρέπει να ωφεληθούνε και αυτες. Σαν γυρολόγος της ουκρανίας έχοντας συνασναστραφεί με πολλέσ και πολλούς σας συμβουλεύω μακρυά από γάμο.Θα δυνοπαθήσετε δεν θα κοιμάστε ύσηχοι και θα ζητάνε χωρίς να δίνουν.Μολισ πατήσουν ελλάδα και καταλάβουν και την αξία τουσ μπροστά στις ελληνίδες καθώς θα την προσεγγίζουν καθημερινά και δουν ότι υπάρχουν και άλλα ΄'λιμάνια θα ξεσαλώσουν.Πραγματικά περιγράφω για το μεγαλύτερο ποσοστό και φυσικά θα υπάρχουν και καλά κορίτσια και μπορείται να πιστεύετε ότι είστε τυχεροί που τα βρήκατε αλλά η αλήθεια είναι οτι είναι μια αυταπάτη τις περισσότερες φορές.άλλη κουλτούρα και νοοτροπία άλλα ήθη και έθιμα άλλλος τροπος ζωής που όλα συμβιβάζονται κάπως.Η πουτανιά στο μυαλο και στην ψυχή όμως όχι.Ν α ξέρετε σας βλέπουν σαν πορτοφόλι και εισιτήριο απόδρασης και αυτό θέλουν.

Συμφωνώ κατά τις 95% εκτός απο το "Να ξέρετε σας βλέπουν σαν πορτοφόλι και εισιτήριο απόδρασης και αυτό θέλουν" που είναι τελέιως απόλυτο σαν έκφραση..Η για να το θέσω καλύτερα θέλουν και να τους αρέσετε αλλά και να σκάτε λεφτά!! Αυτές που γνωρισα εγώ δεν θεωρω πως ήταν ΜΟΝΟ για τα λεφτά είχαμε κάτι σαν δεσμό γουστάραν και το έδειχναν αλλά φυσικά αν δεν πλήρωνες τα πάντα εσυ σε κεράσματα φαγητα,ποτά,βόλτες κλπ δεν θα καθόντουσαν καν. Δηλαδή αναζητούν κάποιον που τους αρέσει αλλά ταυτόχρονα θα μπορέι να τους προσφέρει και μια ζωή μακρυά απο την μιζέρια. Όλα δικά τους δηλαδή!!. Είναι θέμα της κουλτούρας τους αυτό. Δεν είναι ανεξάρτητες δυναμικές γυναίκες θέλουν ένα δυνατό ανεξάρτητο άντρα δίπλα τους πάροχο. Το τονίζω για να καταστήσω σαφές πως μια 25αρα ας πούμε στον Κίεβο όμορφη δεν θα παντρευτεί εύκολα ένα 50αρη και άσχημο απλά γιατί τον κοιτάει σαν πορτοφόλι (όπως φαίνεται με τη πρόταση που τέθηκε πριν). Θα ψάξει έναν μεγαλύτερο σε λογικά όμως πλάισια που να της αρέσει αλλά να μπορέι και να την στηρίζει ταυτόχρονα.

Αυτη η κουλτούρα πάντως είναι η καλύτερη να πηγαίνεις να περνας καλά να πουλάς έρωτα και να φέυγεις μετά στις επόμενες. Γιατι γίνεσαι πάροχος απλά μερικών γευμάτων και ποτών 3-5 ραντεβού (τρίχες δηλαδή) της πηδάς και τελείωνει το σκηνικό μετά. Για αυτο το Κίεβο ειναι το top να πας τώρα Ευρώπη. Με την λογική αυτή καθαρά!! Το θεωρώ μαλακία να το προχωρήσεις με Ουκρανέζα σε πιο σοβαρό όταν υπάρχουν τόσες φυλές με διαφορετική κουλτούρα. Για Γαμπρούς όμως ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ!! Μην διαβάζετε καν το Thread και σας μπαίνου κακες ιδέες..Διαβάστε για Σερβία.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Θα συμπληρωνα απο τον γαμο μακρια μακρια ...
καντε ενα παιδι αν θελετε και αναγνωριστε το αλλα μην παντρευεστε , ειδικα στην σημερινη εποχη ο γαμος δεν προσφερει σχεδον τιποτα σε εναν αντρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν τις παντρευτείς θα σε καταμαδησουνε.Εκτος αν βρεις καμία από χωριό όπως οι Τούρκοι γαμπροί που να είναι άμαθη.Και αυτή βέβαια θα διαφθαρεί γρήγορα Ελλάδα.
Γιατί να παντρευτείς μία ενώ μπορείς να έχεις χαρέμι?

piraulos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Θα συμπληρωνα απο τον γαμο μακρια μακρια ...
καντε ενα παιδι αν θελετε και αναγνωριστε το αλλα μην παντρευεστε , ειδικα στην σημερινη εποχη ο γαμος δεν προσφερει σχεδον τιποτα σε εναν αντρα.
Φιλε κάνοντας παιδί την γάμισες,ότι ακριβώς ισχύει και για ελλαδα θα πληρώνεις μια ζώη εφόσον χωρίσεις το παιδι πολύ πιθανό να μη το ξαναδείς και η γλυκιά σου γυναικουλα θα ζει τη ζωή της.Δεν ειναι η λύση καντης ενα παιδι.Θέλει προσοχη

piraulos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Συμφωνώ κατά τις 95% εκτός απο το "Να ξέρετε σας βλέπουν σαν πορτοφόλι και εισιτήριο απόδρασης και αυτό θέλουν" που είναι τελέιως απόλυτο σαν έκφραση..Η για να το θέσω καλύτερα θέλουν και να τους αρέσετε αλλά και να σκάτε λεφτά!! Αυτές που γνωρισα εγώ δεν θεωρω πως ήταν ΜΟΝΟ για τα λεφτά είχαμε κάτι σαν δεσμό γουστάραν και το έδειχναν αλλά φυσικά αν δεν πλήρωνες τα πάντα εσυ σε κεράσματα φαγητα,ποτά,βόλτες κλπ δεν θα καθόντουσαν καν. Δηλαδή αναζητούν κάποιον που τους αρέσει αλλά ταυτόχρονα θα μπορέι να τους προσφέρει και μια ζωή μακρυά απο την μιζέρια. Όλα δικά τους δηλαδή!!. Είναι θέμα της κουλτούρας τους αυτό. Δεν είναι ανεξάρτητες δυναμικές γυναίκες θέλουν ένα δυνατό ανεξάρτητο άντρα δίπλα τους πάροχο. Το τονίζω για να καταστήσω σαφές πως μια 25αρα ας πούμε στον Κίεβο όμορφη δεν θα παντρευτεί εύκολα ένα 50αρη και άσχημο απλά γιατί τον κοιτάει σαν πορτοφόλι (όπως φαίνεται με τη πρόταση που τέθηκε πριν). Θα ψάξει έναν μεγαλύτερο σε λογικά όμως πλάισια που να της αρέσει αλλά να μπορέι και να την στηρίζει ταυτόχρονα.

Αυτη η κουλτούρα πάντως είναι η καλύτερη να πηγαίνεις να περνας καλά να πουλάς έρωτα και να φέυγεις μετά στις επόμενες. Γιατι γίνεσαι πάροχος απλά μερικών γευμάτων και ποτών 3-5 ραντεβού (τρίχες δηλαδή) της πηδάς και τελείωνει το σκηνικό μετά. Για αυτο το Κίεβο ειναι το top να πας τώρα Ευρώπη. Με την λογική αυτή καθαρά!! Το θεωρώ μαλακία να το προχωρήσεις με Ουκρανέζα σε πιο σοβαρό όταν υπάρχουν τόσες φυλές με διαφορετική κουλτούρα. Για Γαμπρούς όμως ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ!! Μην διαβάζετε καν το Thread και σας μπαίνου κακες ιδέες..Διαβάστε για Σερβία.
Η αποψη μου είναι ότι οταν μια 25 κοιτάει ενα 50 χρονο προφανώς ειναι για οικονομικούς λόγους.Δεν είναι φυσιολογικό για μένα αυτό και το κάνει για ευνόειτους λόγους.Απλα συμφωνώ είναι τρίχες οτι της πηδας και τελειωνει 3-5 ραντεβου αλλά μεγάλη μαλακία να της παντρευτείς.Παντρέωου ελλαδα αν θες και μην τρέχεις στα αλλοδαπα.έξω είναι μονο να πεις οτι γαμησες και εζησες το ονειρο με μια ευπαρουσίαστη που οι περισσοτεροι εδω με΄σα ουτε στα ονειρά τους.Δεν θελω να προσβάλλω κάποιον παμε εκει γιατι θελουμε μοντελες έρχονται εδώ γιατι θέλουν καλύτερη ζωη .Ειναι μια δοσοληψία και μην ξεγελιέσται.Φυσικά δεν είμαι απολύτως σε ότι λέω ειναι ο γενικός κανόνας και η αποψή μου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι θέμα ισχύος.Η ισχύς σου έχει σχέση με το διαθέσιμο κασέρι.Πολλοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι θα αντιρροπησουν την έλλειψη κασεριού με γάμους,υποσχέσεις για γάμους,παραμύθια,έξυπνες συζητήσεις κτλ αλλά αυτό δεν ισχύει.Ειναι εντελώς brutal σκηνικό,οι γκόμενες πάνε για να φάνε και να μασησουν.Ξεπουπουλιαζουν τον έναν,πάνε στον επόμενο.
Πρέπει κάθε φορά να ζυγίζεις σωστά την αξία της γκόμενας,πόσο πιάνει στη μουνοαγορα αλλιώς θα σε καταμαδησει.Συνεχεια πάνε να φάνε πιο πολλά από την αξία τους και βολιδοσκοπουν πόσο τις παίρνει.Ειναι μεταβαλλόμενη αγορά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Φιλε κάνοντας παιδί την γάμισες,ότι ακριβώς ισχύει και για ελλαδα θα πληρώνεις μια ζώη εφόσον χωρίσεις το παιδι πολύ πιθανό να μη το ξαναδείς και η γλυκιά σου γυναικουλα θα ζει τη ζωή της.Δεν ειναι η λύση καντης ενα παιδι.Θέλει προσοχη
Λυση δεν ειναι και για αυτο προσωπικα δεν το κανω.
Αλλα οι περισσοτεροι θελουν παιδι, ειναι αυτη η ψευδαισθηση της συνεχειας...

piraulos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Τώρα όσον αφορά το κίεβο έχω 1 χρόνο να πάω και κατι μήνες.Ειναι ο παραδεισος του σεξοτουρισμού, για αυτούς που μιλάνε λιγο ρώσικα,που είναι λιγο ευπαρουσίαστα άτομα, που έχουν δουλέψει λίγο μέσο ιντερνετ καποιες γνωριμίες, πού ξέρουν που να κινηθούνε στην πόλη, που να μείνουν και που ξέρουν να το πουλάνε.Και μιλάω για γνωριμία με νορμάλ κοπέλες ο θεός δηλαδή να τισ κάνει νορμάλ αλλα τελος πάντων για να προσπαθήσει να κάνει γνωριμία με προοπτική μια 'σοβαρή σχέση'.Οσον αφορα πληρωμένο έρωτα πάλι είναι πανεύκολο αλλα δεν βλέπω το λόγο να πας να γαμάς εκεί πληρωμένες όταν μπορείς να το κάνεις και ελλάδα με το ίδιο περίπου κόστος και υπηρεσίες.Ο μόνος λόγος είναι η φτηνή διασκέδαση,ζωή,φαγητό διαμονή και για καινούριες εμπειρίες.Κάποιοι βέβαια έχουμε πάθει εξάτηση γιατι το μουνι είναι σε μεγάλη ποσότητα σε αυτή τη πόλη και το να γαμήσει απλέσ και καθημερινές με την προετοιμασία που ανεφερα πιο πάνω παιχνιδάκι.

translation ttbb

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0

Να σας πω κατι ρε παιδια ... τι ειναι αυτα τωρα ?? Με το που περνεις τηλεφωνο εκει σου λενε οτι οι φωτογραφίες είναι fake!!
Καταλαβαίνω να μην θέλετε να παραθέσετε τα διαμαντάκια που είναι κρυμένα στο Κίεβο στο forum.. Εντάξει διαμαντάκια υπάρχουν σε όλες τις πόλεις αλλα μην λέμε βλακίες εδω π'ερα > Εχω παει Κίεβο και το χειρότερο είναι να παρεις τηλέφωνο βασισμένος σε fake φωτογραφίες .. Αν δεν πλησώσεις κανα 80 - 100 $ μέτρια γκόμενα (με κανένα extras) δεν θα πάρεις

Τώρα Αν θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά για επιλογές αυτό είναι αλλο θέμα ..το τί θα πεί ο καθένας δηλαδή > εγω την δευτερη φορα κατάλαβα τι παίζει

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Δεν πας σε εναν προορισμο μονο για να γαμησεις , ουτε καν στην Ταυλανδη.
Πας για ολο το πακετο , γκομενες , πουτανες , καλη διασκεδαση και εμπειριες απο ενα νεο μερος.
Τα εχουμε γραψει αμετρητες φορες εδω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι εύκολο χωρις να σκας πακέτα για εξαρακια μέχρι εφτάρια το πολύ.Αν θες μοντελέ ποιότητα πρέπει να τα σκας και εκεί αρχίζει το σπονσοριλίκι.
Για να τις φέρεις τριήμερο στην έδρα σου ζητάνε 500 ευρώ μίνιμουμ δώρο,συν αεροπορικά συν έξοδα κυκλοφορίας 150-200 ευρώ τη μέρα.Εναλλακτικα Κίεβο ζητάνε 200 ευρώ τη μέρα σε ρευστό ή δώρα.
Εμένα τώρα μου έφυγαν για τριήμερο με την άλλη Αθήνα 1300 ευρώ συνολικά σε δώρο,έξοδα κυκλοφορίας,αεροπορικά.Οι σταθερές σπονσορέτς ζητάνε να τους στέλνεις και λεφτά κάθε μήνα για να πληρώνουν το νοίκι κτλ.
Αυτές είναι σταθερές απαιτήσεις.Δεν υπάρχει περίπτωση η άλλη να κάνει έκπτωση επειδή ο άλλος είναι μορφονιός ή τα λέει καλά ή ντύνεται καλά ή υπόσχεται γάμο,συνέχεια της σχέσης κτλ.
Θα πάω ξανά Μάιο Κίεβο για ολική επαναφορά.

piraulos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Είναι εύκολο χωρις να σκας πακέτα για εξαρακια μέχρι εφτάρια το πολύ.Αν θες μοντελέ ποιότητα πρέπει να τα σκας και εκεί αρχίζει το σπονσοριλίκι.
Για να τις φέρεις τριήμερο στην έδρα σου ζητάνε 500 ευρώ μίνιμουμ δώρο,συν αεροπορικά συν έξοδα κυκλοφορίας 150-200 ευρώ τη μέρα.Εναλλακτικα Κίεβο ζητάνε 200 ευρώ τη μέρα σε ρευστό ή δώρα.
Εμένα τώρα μου έφυγαν για τριήμερο με την άλλη Αθήνα 1300 ευρώ συνολικά σε δώρο,έξοδα κυκλοφορίας,αεροπορικά.Οι σταθερές σπονσορέτς ζητάνε να τους στέλνεις και λεφτά κάθε μήνα για να πληρώνουν το νοίκι κτλ.
κμαν ΜΕ όλο το σεβασμό θα συμφωνήσω μέχρι ένα σημείο.Εαν είσαι ευπαρουσίαστος μέχρι μια νορμάλ ηλικία όχι πάνω απο 40 θα φέρεισ πολλέσ και τζάμπα όχι 9 και 10 αλλά σίγουρα 8 και εφτάρια πληρώνοντας απλά τα έξοδα φαγητού και διαμονής που και εκει μπορείς να το κάνεις πολύ οικονομικά.Εχω φέρει και έχω και φίλο που φέρνει πληρώνοντας απλα ένα αεροπορικό εισητήριο των 150 ευρώ.

translation ttbb

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
Σύνολο όλα πόσο θα σου βγει? Δωράκι+έξοδα+extra σε ποιο συνολικό ποσό θα καταλήξει η ταρίφα και για πόσες ημέρες συνολικά? Αυτό θέλουμε ώστε να κρίνουμε και να βγάλουμε συμπέρασμα αντί να μαντεύουμε..

Ναι.. ωραία τα λες> Εχω ξανα πεί στο forum ότι αναφέρουν πολλοί ... "εντυπωσιακά" πράγματα χωρίς ουσία

Κατανοητό να κρύβουμε τα διαμαντάκια που έχουμε ανακαλύψει με κόπο και κόστος, αλλα αυτές οι επισκέψεις έχουν ως εξής: πληρώνεις 1000 euro ξερω εγω (καλα για καλύτεπο πιπίνι) και εχω και τα μηνύματα για τους άπιστους, + τα αεροπορικά για να έρθει η γκόμενα > εννοείτε  ότι θα πρέπει να μείνει και κάπου

Η γκόμενα θα έρθει και θα φας τα μούτρα σου αφού δεν κάνουν κανένα extra και πες μου εσύ μεσα σε 3 μέρες πόσα γαμησια θα κάνεις με τί καύλες (μετα τα πρώτα μερικά) και άν βολεύει

Καλύτερα να πάρεις 5 call girls εδω με καυλες χωρίς βιασύνες, και να κάνεις και ότι θες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom