Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κμαν ΜΕ όλο το σεβασμό θα συμφωνήσω μέχρι ένα σημείο.Εαν είσαι ευπαρουσίαστος μέχρι μια νορμάλ ηλικία όχι πάνω απο 40 θα φέρεισ πολλέσ και τζάμπα όχι 9 και 10 αλλά σίγουρα 8 και εφτάρια πληρώνοντας απλά τα έξοδα φαγητού και διαμονής που και εκει μπορείς να το κάνεις πολύ οικονομικά.Εχω φέρει και έχω και φίλο που φέρνει πληρώνοντας απλα ένα αεροπορικό εισητήριο των 150 ευρώ.

Οι εμφανίσιμες δεν έρχονται χωρίς δώρα.Ετσι κι αλλιώς δε συμφέρει να τις φέρεις γιατί στο Κίεβο είναι πολύ φτηνά ενώ Ελλάδα τις φορτώνεσαι.
Έτσι κι αλλιώς αυτές στο ίντερνετ έχουν χιλιάδες προσφορές από Αραβοτουρκους για διακοπές στο Ντουμπάι ή τη μαγευτική Αττάλεια.

piraulos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Οι εμφανίσιμες δεν έρχονται χωρίς δώρα.Ετσι κι αλλιώς δε συμφέρει να τις φέρεις γιατί στο Κίεβο είναι πολύ φτηνά ενώ Ελλάδα τις φορτώνεσαι.
Έτσι κι αλλιώς αυτές στο ίντερνετ έχουν χιλιάδες προσφορές από Αραβοτουρκους για διακοπές στο Ντουμπάι ή τη μαγευτική Αττάλεια.
Μιλάω για νορμαλ πάντα κοπέλες που θέλουν να κάνου σοβαρή σχεση με ξένο.Για πουτανές συμφωνώ

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Να σας πω κατι ρε παιδια ... τι ειναι αυτα τωρα ?? Με το που περνεις τηλεφωνο εκει σου λενε οτι οι φωτογραφίες είναι fake!!
Καταλαβαίνω να μην θέλετε να παραθέσετε τα διαμαντάκια που είναι κρυμένα στο Κίεβο στο forum.. Εντάξει διαμαντάκια υπάρχουν σε όλες τις πόλεις αλλα μην λέμε βλακίες εδω π'ερα > Εχω παει Κίεβο και το χειρότερο είναι να παρεις τηλέφωνο βασισμένος σε fake φωτογραφίες .. Αν δεν πλησώσεις κανα 80 - 100 $ μέτρια γκόμενα (με κανένα extras) δεν θα πάρεις

Τώρα Αν θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά για επιλογές αυτό είναι αλλο θέμα ..το τί θα πεί ο καθένας δηλαδή > εγω την δευτερη φορα κατάλαβα τι παίζει

Αν και δεν είμαι ο ειδικός στα θέματα sex-τουρισμού αλλά love-τουρισμού έιχα γράψει παλαιότερα πως για αυτα τα site δοκιμαστικα έκανα μια προσπαθεια (γύρω στις 60 κοπέλες επικοινώνησα) και ήταν ολα ΜΟΥΦΑ οι φωτογραφίες. Μόνο οι τιμες ισχύουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ας μπουν τα μέλη του φόρουμ στο τίντερ και το μάμπα να φέρουν άπειρες Ουκρανές με 150 ευρώ αεροπορικό με Ukrainian airlines και με φιλοξενία στο διαμέρισμα τους Αθήνα,όπου θα μαγειρεύουν οι ίδιοι ή οι γκόμενες κιόλας.
Άμα ήταν έτσι,δε θα πλήρωνε κάνεις,θα είχαν ψοφήσει της πείνας οι γκόμενες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Να σας πω κατι ρε παιδια ... τι ειναι αυτα τωρα ?? Με το που περνεις τηλεφωνο εκει σου λενε οτι οι φωτογραφίες είναι fake!!
Καταλαβαίνω να μην θέλετε να παραθέσετε τα διαμαντάκια που είναι κρυμένα στο Κίεβο στο forum.. Εντάξει διαμαντάκια υπάρχουν σε όλες τις πόλεις αλλα μην λέμε βλακίες εδω π'ερα > Εχω παει Κίεβο και το χειρότερο είναι να παρεις τηλέφωνο βασισμένος σε fake φωτογραφίες .. Αν δεν πλησώσεις κανα 80 - 100 $ μέτρια γκόμενα (με κανένα extras) δεν θα πάρεις

Τώρα Αν θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά για επιλογές αυτό είναι αλλο θέμα ..το τί θα πεί ο καθένας δηλαδή > εγω την δευτερη φορα κατάλαβα τι παίζει

Ποια κρυμμένα διαμαντάκια?Πουτάνες έχει μέχρι εφτάρια.Στα σάιτ,στα κλαμπ,στα διαμερίσματα δεν έχει παραπάνω.
Άντε στο Ρίο το στριπτίζάδικο να είναι καλύτερες αλλά ζητούν 300 ευρώ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ουκρανία αξίζει να πάς εσύ εκεί.Θα σου βγεί πολύ πιο φτηνά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις φέρνεις εδω.Μιλάω για κανονικές για πληρωμένες όπως έκανε ο kman ακόμα χειρότερα. Να την φερεις εδω να την φορτωθείς πενταήμερο και να την τρέχεις παντού με τιμές Αθήνας ενω ξέρεις πως δεν την βλέπεις για σοβαρά.

Με τα ίδια λέφτα θα κάνεις πολλά περισσότερα στην βάση τους. Το έχω κάνει και δεν το ξανακάνω να φέρω. Απλά πας στην αρχή κάποιες φορές Κίεβο να μάθεις καλά τα μέρη με καλές τιμές να ξέρεις που να τις βγάζεις..Άλλες εθνικότητες που έχουν τσίπα να βάζουν το χέρι στην τσέπη η δεν έχουν τόσο την χορηγία στο μυαλό αξίζει να φέρνεις καλοκαιρακι για ταξιδι. Η Ουκρανεζα θα σε μαδήσει και δεν θα το χαρείς. Μπείτε σε ενα αεροπλάνο και τραβάτε. Δέστε το και αλλιώς εκει θα παίζεται με 5 μαζί και αν μαλώσεις με την μία θα πας στην άλλη. Ενώ αν την έχεις Αθήνα και χαλάσει τον ήπιατε..Δεν λέω καν να σου σκάσει με καμιά περίοδο!! Γιατι επειδη είναι πονηρες κάνουν και τέτοια. Αντίθετα θυμάμαι η Σέρβα είχε έρθει υπολογισμενα να μην έχει.
Πίστευε και μη ερεύνα!! Ουκρανια διασκέδαση,ποτο,πηδημα με 7αρια και δρόμο!! Δεν ειναι για παραπάνω!!!

*Συν ότι φέρτε την καλύτερη και πιο αγνη κοπέλα απο Ουκρανια Αθηνα να υπολογιζεται και δωρακια 150 ευρω πέρα απο όλα τα άλλα μονο για τα σουβενιρ που θα πρέπει να πάει πίσω!!! Γιατι θα ζητήσει σουβενιρς είναι στην κουλτουρα πως θα της πάρετε!!! 300 ευρω μονο δηλαδη αεροπορικο και σουβενιρσ με το καλημέρα και έχει ο θεός παρακάτω.

• Like
Αντιδράσεις: stereo

translation ttbb

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
Για να ευθυμήσουμε ... Την πρώτη φορά που πήρα premium στο mamba, δεν σου είχε επιλογή για cancel και στους όρους αρχικά έλεγε βέβαια ότι πληρώνεις για μία περίοδο > επειδη είμαι και γνώστης της βιομηχανίας κτλ (εκτος απο sex... της ΙΤ και της αγορας αφού δουλεύω σε αυτά) έκανα dispute και πηρα τα λεφτά μου πίσω ...γαμησε τα > tragic

piraulos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
18
Πόντοι
0

οπου γράφει verified ειναι ιδια τα άλλα θα πρεπει να ρωτήσεις

stereo

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
605
Πόντοι
3.230
Ουκρανία αξίζει να πάς εσύ εκεί.Θα σου βγεί πολύ πιο φτηνά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις φέρνεις εδω.Μιλάω για κανονικές για πληρωμένες όπως έκανε ο kman ακόμα χειρότερα. Να την φερεις εδω να την φορτωθείς πενταήμερο και να την τρέχεις παντού με τιμές Αθήνας ενω ξέρεις πως δεν την βλέπεις για σοβαρά.

Με τα ίδια λέφτα θα κάνεις πολλά περισσότερα στην βάση τους. Το έχω κάνει και δεν το ξανακάνω να φέρω. Απλά πας στην αρχή κάποιες φορές Κίεβο να μάθεις καλά τα μέρη με καλές τιμές να ξέρεις που να τις βγάζεις..Άλλες εθνικότητες που έχουν τσίπα να βάζουν το χέρι στην τσέπη η δεν έχουν τόσο την χορηγία στο μυαλό αξίζει να φέρνεις καλοκαιρακι για ταξιδι. Η Ουκρανεζα θα σε μαδήσει και δεν θα το χαρείς. Μπείτε σε ενα αεροπλάνο και τραβάτε. Δέστε το και αλλιώς εκει θα παίζεται με 5 μαζί και αν μαλώσεις με την μία θα πας στην άλλη. Ενώ αν την έχεις Αθήνα και χαλάσει τον ήπιατε..Δεν λέω καν να σου σκάσει με καμιά περίοδο!! Γιατι επειδη είναι πονηρες κάνουν και τέτοια. Αντίθετα θυμάμαι η Σέρβα είχε έρθει υπολογισμενα να μην έχει.
Πίστευε και μη ερεύνα!! Ουκρανια διασκέδαση,ποτο,πηδημα με 7αρια και δρόμο!! Δεν ειναι για παραπάνω!!!

*Συν ότι φέρτε την καλύτερη και πιο αγνη κοπέλα απο Ουκρανια Αθηνα να υπολογιζεται και δωρακια 150 ευρω πέρα απο όλα τα άλλα μονο για τα σουβενιρ που θα πρέπει να πάει πίσω!!! Γιατι θα ζητήσει σουβενιρς είναι στην κουλτουρα πως θα της πάρετε!!! 300 ευρω μονο δηλαδη αεροπορικο και σουβενιρσ με το καλημέρα και έχει ο θεός παρακάτω.
σωστοϛ να κανειϛ διακοπεϛ εσυ οχι η γκομενα

Controller

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους!

Ειμαι νεο μελος αλλα διαβαζω το φορουμ εδω και χρονια (καθως και αυτο το θρεντ εδω και μηνες). Σκεφτομαι να παω για πρωτη φορα Κιεβο, για πεντε μερες (Πεμπτη-Τριτη) το ΣΚ της πρωτομαγιας. Συνεπως εχω καποιες ερωτησεις για οποιον συναγωνιστη μπορει να απαντησει:

Θα αξιζει η πολη εκεινο το Σουκου η θα ειναι αδεια?
Δε μιλαω τη γλωσσα καθολου. Περα απο Τιντερ πριμιουμ μπορω να κανω κατι για να βελτιωσω πιθανοτητες?Υπαρχουν καποια events που θα μπορουσα να δοκιμασω?

Θενκς!

piraulos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Ας μπουν τα μέλη του φόρουμ στο τίντερ και το μάμπα να φέρουν άπειρες Ουκρανές με 150 ευρώ αεροπορικό με Ukrainian airlines και με φιλοξενία στο διαμέρισμα τους Αθήνα,όπου θα μαγειρεύουν οι ίδιοι ή οι γκόμενες κιόλας.
Άμα ήταν έτσι,δε θα πλήρωνε κάνεις,θα είχαν ψοφήσει της πείνας οι γκόμενες.
Oσο περίεργο και να σου φαίνεται συμβαίνει και αυτό με κάποιες προυποθέσεις :εμφανίσιμος, προοπτική σοβαρής σχέσης, να πετύχεις νορμαλ κοπέλα (προεργασία μεσω ιντερνετ ή να την εχεις επισκεφθει στη χωρα. Βεβαια δε διαφωνω ότι θα στα φάει με τον τρόπο της αλλά ναι συμβαίνουν και αυτα.

• Like
Αντιδράσεις: stereo

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι διακοπές συμφέρουν όταν είναι να κλείσεις το deal.Π.χ. ένας γαμέας συναντάει ένα μουναρο Κίεβο.Δεν είναι σίγουρο ότι θα σου κάτσει μόνο με ραντεβού και δώρα οπότε την καλείς σε κυριλέ νησί,πληρώνεις υπεραξία αεροπορικά,ξενοδοχείο,ρεστοράν,δώρο και κλείνεις το deal.Μονο όμως σε αυτή την περίπτωση που η γκόμενα αξίζει.

stereo

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
605
Πόντοι
3.230
Oσο περίεργο και να σου φαίνεται συμβαίνει και αυτό με κάποιες προυποθέσεις :εμφανίσιμος, προοπτική σοβαρής σχέσης, να πετύχεις νορμαλ κοπέλα (προεργασία μεσω ιντερνετ ή να την εχεις επισκεφθει στη χωρα. Βεβαια δε διαφωνω ότι θα στα φάει με τον τρόπο της αλλά ναι συμβαίνουν και αυτα.
Ποτε μια γκομενα δεν σου τρωει λεφτα εκτοϛ αμα τα θελει ο κολοϛ σου.. γιατι απλα οποτε θελειϛ την αλλαζειϛ χαχα εμενα τα πιο πολλα φραγκα μου τα ετρωγε η πρωην εκει ηταν πιο δυσκολο να την χωρισω αλλα τελικα τα καταφερα...αμα εισαι 50 και η γκομενα 25 τη περιμενειϛ αλλα στο κιεβο εχει κατι μιλφαρεϛ που με πολυ λιγα χρηματα θα περασειϛ καλα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποτε μια γκομενα δεν σου τρωει λεφτα εκτοϛ αμα τα θελει ο κολοϛ σου.. γιατι απλα οποτε θελειϛ την αλλαζειϛ χαχα εμενα τα πιο πολλα φραγκα μου τα ετρωγε η πρωην εκει ηταν πιο δυσκολο να την χωρισω αλλα τελικα τα καταφερα...αμα εισαι 50 και η γκομενα 25 τη περιμενειϛ αλλα στο κιεβο εχει κατι μιλφαρεϛ που με πολυ λιγα χρηματα θα περασειϛ καλα

Έλα ρε τώρα που δεν τρώνε λεφτά οι Ουκρανές και οι Ρωσίδες.Συνεχεια τρώνε.Σε πάνε στα μαγαζιά με το καλημέρα.Αν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη πάνε στον επόμενο.
Αλλά άμα κάνει μαλακίες η άλλη και τη βαρεθείς,βρίσκεις αμέσως επόμενη.Εχει άπειρο υλικό και αυτές το ξέρουνε ότι πας και με άλλες.
Επίσης οι Ουκρανέζες είναι κουραστικές δεν τις αντέχεις πολύ οπότε καλύτερα να μην τις φορτώνεσαι σε διακοπές,να ανησυχείς  συνέχεια αν περνάει καλά αν της άρεσε το μαγαζί κτλ.

translation ttbb

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
Φίλε DR_LOVE τι μου θυμίζεις τωρα... Η φάση αυτή είναι συνδυασμός επισκέψεων, τηλεφώνων και τύχης (με τρέξιμο και πολλες διαθέσιμες μέρες)/ Είχα κάνει ενα κονε σε σπίτι που οταν πρωτοπήγα τρόμαξα: γκομενάκια 1:40 ασχημα ..οπου βρήκα μια που μου φάνηκε μέτρια (φυσικά στα σπίτια με τα 1000 - 1500 uah ξέρουν και πλασάρονται και απεριποίητες σε εμας τους αγγλόφωνους για να παει και με την τιμη) ! Και κανονίζω να τηλεφωνηθούμε για να ερθει σπίτι μεσο γραφείου - ερχετε φτιαγμένη και μένω μαλακας: Εμφανίστηκε με φίλη μου λέει διαλεξε (η φιλη εμοιαζε 12 χρονων (όποιος θέλει το πιστεύει) -  εγω 30+ είμαι!) -Εντυπωσιάστηκα  βεβαια
- Στα του αγώνα ..βυζάκια 2αρια σωμα λαμπάδα 22-23 χρονών γύρω στο 1:65 - και μου είχε και στυλ ότι αναγκάζεται να μου κάθετε
- Αυτά όμως είναι τυχερά, δεν ξανα εμφανίστηκε: Ακόμα άλλο ένα απο mamba, 30 χρονων περίπου, 1:70 classy- απο αλλο "σπίτι" μου το έπαιζε αρχιτεκτόνισσα - ακόμα θυμάμε το classy γονατιστό τελείωμα όταν εναγωνίως μου τον έπαιζε / και αυτο μια φορά το συνάντησα, (θα  έκανε και anal με αλλα 1000 αλλα δεν είχα δυνάμεις 3 το πρωί) και όταν το ξαναζήτησα μου έστειλαν άλλη μπάζο που την έδιωξα στην είσοδο .....

stereo

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
605
Πόντοι
3.230
Έλα ρε τώρα που δεν τρώνε λεφτά οι Ουκρανές και οι Ρωσίδες.Συνεχεια τρώνε.Σε πάνε στα μαγαζιά με το καλημέρα.Αν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη πάνε στον επόμενο.
Αλλά άμα κάνει μαλακίες η άλλη και τη βαρεθείς,βρίσκεις αμέσως επόμενη.Εχει άπειρο υλικό και αυτές το ξέρουνε ότι πας και με άλλες.
Επίσης οι Ουκρανέζες είναι κουραστικές δεν τις αντέχεις πολύ οπότε καλύτερα να μην τις φορτώνεσαι σε διακοπές,να ανησυχείς  συνέχεια αν περνάει καλά αν της άρεσε το μαγαζί κτλ.
δεν ξερω φιλε για να το λεϛ κατι θα ξερειϛ..εμενα δεν μου εχει συμβει προφανωϛ γιατι η κοπελεϛ που ξερω απο ουκρανια εχουν περισοτερα χρηματ απο εμενα .. καθε καλοκαιρι ερχετε και καποια φιλη απο ουκρανια και το μονο που μου ζηταει να την τρεχω στη παραλια ολη μερα..αντε και κανενα μουσειο ..και μετα σπιτι για τα υπολοιπα..απο ρωσιδεϛ δεν ξερω δεν τηϛ παω

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ακου να σου πω φιλε.δεν ξερω αν με διαβασες ποτε πιο πριν godcharry kavlomenos leon.
ειμαι 38 ετων και παω απο το 1990 κιεβο.ολες τις τακτικες και παιχνιδια που κανουν τωρα οι αλλοι
της εφαρμωσα σε ολα τα επιπεδα.οπως λεει και ο δασκαλος απο την ημερα που εμφανιστηκαν κινητα και ιτερνετ ηταν το τελος της ουκρανιας.για τις προοπτικες που λες νεος ,εμφανισημος και ενα καλο πακετο
αυτη ειναι η πειρα και η γνωμη μου.πιστευοντας τα ιδια με σενα τοσα χρονια οτι εχω το πακετο και θα
εχω οσες θελω νορμαλ γκομενες και καπου θα πετυχω καμια νορμαλ εφτασα τα 38 απο εκει που ημουνα 20 στο κιεβο και μοσχα!ειπε κατι ο μιστερ λοβ οτι οι γκομενες εξελισωνται.εγω μαλλον εμεινα στασιμος))).
η χωρα καλη ειναι να γαμησεις καμια πουτανα αλλα εφαγα τοσα χρονια να φτασω στο συμπερασμα εδω και 8 χρονια οτι νορμαλ γνωριζεσε μεσω φιλων,δουλειας εκει και οικογενειας.μεχρι να το παρω ειδηση το παιγνιο με νορμαλ οτι μονο ετσι πεζετε πλεον δεν εχω κανενα συγγενη εδω και 8 με 10 χρονια κιεβ να μου κανει κονε.οδυσσο εχω αλλα παλι δεν λεω σε κανενα να μου γνωρισει καμια νορμαλ.ο θειος μου προξενεψε 20 ετων γκομενα και ειπα οχι πριν 2 χρονια.μαλακια μου,θεωρησα μεγαλη διαφορα σε ηλικια.ο πατερας της γκομενας δουλευει στην ετερια του θειου.ειδες πως γινονται τα κονε?ολα τα αλλα ιτερνετ,τιντερ,μαμπα μην χανεισ χρονο να ασχολεισε.γαμα μια βιζιτα απο σαιτ πιο οικονομικα.
ουκρανια εκει δεν θα βρεις νορμαλ.παιζει ομως να γνωρισεις σε ενα ταξιδι στην βαρκελωνη μια ρωσιδουλα 27 με 30 που θα εκτιμησει το πακετο σου και επιδει ειναι και αυτη διακοπες και χαλαρη να
εχεις μια επικοινωνια που θα συνεχιστει μετα τις διακοπες.2 φιλοι μου βρηκαν νορμαλ ουκρανιδα και
ρωσιδα αρμενου της μοσχας χωρις να εχουν κανα σπουδαιο οικονομικο πακετο η εμφανιση να βρουνε εξαρι προς εφτα νορμαλ γκομενα.χωρις να πανε ποτε πριν τις γνωρισουν εκει αλλα μετα την γνωριμια κυπρο και ελληνικα νησια.ελπιζω να σε βοηθησα να ξεκαθαρισεις.ολοι πανε για να τους ερωτευτουν ουκρανια.ε δεν.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Η αποψη μου είναι ότι οταν μια 25 κοιτάει ενα 50 χρονο προφανώς ειναι για οικονομικούς λόγους.Δεν είναι φυσιολογικό για μένα αυτό και το κάνει για ευνόειτους λόγους.Απλα συμφωνώ είναι τρίχες οτι της πηδας και τελειωνει 3-5 ραντεβου αλλά μεγάλη μαλακία να της παντρευτείς.Παντρέωου ελλαδα αν θες και μην τρέχεις στα αλλοδαπα.έξω είναι μονο να πεις οτι γαμησες και εζησες το ονειρο με μια ευπαρουσίαστη που οι περισσοτεροι εδω με΄σα ουτε στα ονειρά τους.Δεν θελω να προσβάλλω κάποιον παμε εκει γιατι θελουμε μοντελες έρχονται εδώ γιατι θέλουν καλύτερη ζωη .Ειναι μια δοσοληψία και μην ξεγελιέσται.Φυσικά δεν είμαι απολύτως σε ότι λέω ειναι ο γενικός κανόνας και η αποψή μου.
αν δεις τις ξενες ρωσιδες και ουκρανιδες,μολδαβες που παντρευτηκαν οι κυπριοι μου ερχετε να ξερασω.ουτε ο πιο αθλιος στην χωρα τους ασχολειτε με τετειες ξεμεθυστος χαχαχαχαχχουαχαχχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Σας ευχαριστώ (εσένα και τον προηγούμενο φίλο, Dr_Love)  για τις γνωσεις-απόψεις σας.
Οι πληροφοριες που έχω συλλέξει από διαφορες συζητήσεις Ουκρανων είναι πως θέλουν να αποκολληθουν από την μητέρα Ρωσία ενισχύοντας το προφίλ ευρωπαϊκης ένωσης υπό ένταξης χώρας.  Βέβαια ξέρουν πως τα φράγκα και η καλή ζωή είναι στη Β.Ευρωπη αλλά οι περισσοτερες θέλουν μέρη με ήλιο,θάλασσα και εννοείται χρήμα. Η χώρα μας για αρκετά χρόνια στα γραφεία ευρέσεως γαμπρών κατείχε υψηλες θέσεις για τις Ουκρανες νυφουλες.
Γνωρίζω πως έχουν μια γλυκιά πουτανια και το πορτοφόλι σου αδειάζει σαν πίδακας πετρελαίου αλλά ελπίζω να βρω κάτι αξιολογο με σωστή παιδεία και νορμάλ δουλειά. Επίσης από γραφεία έχω μάθει πως είναι πολύ της οικογένειας και γλυκές σύζυγοι.

Συμμερίζομαι τις απόψεις σας και ισως το καλύτερο να αλλάξω ρότα για άλλες πολιτείες διότι τα λεφτά δεν μας περισσεύουν για χορηγιες συζύγων
εισαι καθωσπρεπη θυμα ετοιμο για σφαγη.μπραβο συνεχισε με τα πρακτορεια γαμου χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Το έχω αποφασίσει καιρό τώρα πως θέλω να γνωρίσω-παντρευτώ Ουκρανή. Θεωρώ πως είναι πιο όμορφες από τις ρωσιδες και έχουν μεγάλο το αίσθημα της οικογένειας και της φροντίδας.
Χαίρομαι που ο ΚΜΑΝ2 μού έχει διδάξει αρκετά πράγματα για το τι εστι Ουκρανία μέσω του νήματος που διαβάζω μήνες
δεν πιστευω αυτα που διαβαζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom