Oσο περίεργο και να σου φαίνεται συμβαίνει και αυτό με κάποιες προυποθέσεις :εμφανίσιμος, προοπτική σοβαρής σχέσης, να πετύχεις νορμαλ κοπέλα (προεργασία μεσω ιντερνετ ή να την εχεις επισκεφθει στη χωρα. Βεβαια δε διαφωνω ότι θα στα φάει με τον τρόπο της αλλά ναι συμβαίνουν και αυτα.
ακου να σου πω φιλε.δεν ξερω αν με διαβασες ποτε πιο πριν godcharry kavlomenos leon.
ειμαι 38 ετων και παω απο το 1990 κιεβο.ολες τις τακτικες και παιχνιδια που κανουν τωρα οι αλλοι
της εφαρμωσα σε ολα τα επιπεδα.οπως λεει και ο δασκαλος απο την ημερα που εμφανιστηκαν κινητα και ιτερνετ ηταν το τελος της ουκρανιας.για τις προοπτικες που λες νεος ,εμφανισημος και ενα καλο πακετο
αυτη ειναι η πειρα και η γνωμη μου.πιστευοντας τα ιδια με σενα τοσα χρονια οτι εχω το πακετο και θα
εχω οσες θελω νορμαλ γκομενες και καπου θα πετυχω καμια νορμαλ εφτασα τα 38 απο εκει που ημουνα 20 στο κιεβο και μοσχα!ειπε κατι ο μιστερ λοβ οτι οι γκομενες εξελισωνται.εγω μαλλον εμεινα στασιμος))).
η χωρα καλη ειναι να γαμησεις καμια πουτανα αλλα εφαγα τοσα χρονια να φτασω στο συμπερασμα εδω και 8 χρονια οτι νορμαλ γνωριζεσε μεσω φιλων,δουλειας εκει και οικογενειας.μεχρι να το παρω ειδηση το παιγνιο με νορμαλ οτι μονο ετσι πεζετε πλεον δεν εχω κανενα συγγενη εδω και 8 με 10 χρονια κιεβ να μου κανει κονε.οδυσσο εχω αλλα παλι δεν λεω σε κανενα να μου γνωρισει καμια νορμαλ.ο θειος μου προξενεψε 20 ετων γκομενα και ειπα οχι πριν 2 χρονια.μαλακια μου,θεωρησα μεγαλη διαφορα σε ηλικια.ο πατερας της γκομενας δουλευει στην ετερια του θειου.ειδες πως γινονται τα κονε?ολα τα αλλα ιτερνετ,τιντερ,μαμπα μην χανεισ χρονο να ασχολεισε.γαμα μια βιζιτα απο σαιτ πιο οικονομικα.
ουκρανια εκει δεν θα βρεις νορμαλ.παιζει ομως να γνωρισεις σε ενα ταξιδι στην βαρκελωνη μια ρωσιδουλα 27 με 30 που θα εκτιμησει το πακετο σου και επιδει ειναι και αυτη διακοπες και χαλαρη να
εχεις μια επικοινωνια που θα συνεχιστει μετα τις διακοπες.2 φιλοι μου βρηκαν νορμαλ ουκρανιδα και
ρωσιδα αρμενου της μοσχας χωρις να εχουν κανα σπουδαιο οικονομικο πακετο η εμφανιση να βρουνε εξαρι προς εφτα νορμαλ γκομενα.χωρις να πανε ποτε πριν τις γνωρισουν εκει αλλα μετα την γνωριμια κυπρο και ελληνικα νησια.ελπιζω να σε βοηθησα να ξεκαθαρισεις.ολοι πανε για να τους ερωτευτουν ουκρανια.ε δεν.