Άντε πάμε μια τελευταία φορά που στα λέω και τελευταία φορά που βάζω φωτό για να αποδείξω τα αυτονόητα..
Η "εκμεταλλευτική φύση των γυναικών"
και παπάρια μάντολες..
Θέλω να μου πεις,πόσες πουτάνες,σπονσορέτες,ρουφοκαυλέτες από διάφορες χώρες έχεις γνωρίσει,που πήγαιναν και ακουμπούσαν με τη θέλησή τους τα χρήματα που έβγαζαν από εσένα σε άλλον άντρα;
Πόσες έγιναν πουτάνες και χρηματοδοτούσαν από επιλογή τους ακόμη και παλιοτελευταίους ναυάγια της ζωής;
Αν οι γυναίκες δε θέλουν να ζουν ρομάντζο,απεγνωσμένους έρωτες και ότι άλλο έχουν δει από μικρές στην tv,τότε ποιος θέλει να τους ζει;
Εμείς;
Ακόμη και οι πουτάνες τυχαίνει να καψουρεύονται,πόσο μάλλον οι απλές=κανονικές κοπέλες.
Ναι,η Ουκρανία είναι από τις χώρες που αρκετές γυναίκες έχουν το σεξ ως μέσο για να πετυχαίνουν πράγματα,να αποκτούν υλικά αγαθά,έχουν άλλα πρότυπα για τον άντρα,περνάς από τα χειρότερα shit tests,αλλά πάρτε το χαμπάρι,δε μιλάτε για το χωριό σας.
Μιλάτε για 45 εκατ. πληθυσμό.
Το ότι πηγαίνεις εσύ και σε παίρνουν αμεσως γραμμή τα αρπακτικά,είτε ανοίξεις Tinder,είτε πας Caribbean,δε σημαίνει ότι ΟΛΕΣ οι Ουκρανέζες είναι πουτάνες εκμεταλλεύτριες που περιμένουν να τις χέσεις για να βγάλουν το νοίκι τους.
Αυτό που ισχύει για εσένα είναι ότι έχεις βρει τον τρόπο να υπερβαίνεις τις από κατασκευής δυνατότητές σου,καις το μυαλό όποιου σε βλέπει με τις αλόγες γιατί δεν μπορεί να το εξηγήσει,έχεις γαμήσει καλύτερα μουνιά από το 99% των Ελλήνων συμπεριλαμβανομένων και αυτών που σε κράζουν.
Αλλά τα υπόλοιπα που λες,είναι μισογύνικα και ισοπεδωτικά.
Το Ουκρανεζάκι που έλεγα ότι θα έρθει στο Μόναχο,ήρθε..
Χάρη πουλέν,πάρε και δυο φωτό να έχεις
Βάλτε και ότι βαθμό θέλετε,δε με νοιάζει.
Ήρθε με δικά της εισιτήρια,κέρασε σε κάποιες περιστάσεις φθηνά πράγματα(καφέ,κανά βρώμικο,κ.λ.π.) πλήρωσα διαμονες εκτός Μονάχου,φαγητά,βενζίνες,γιατί έτσι γουστάρω και θα το έκανα ανεξαρτήτου εθνικότητας της κοπέλας.
Ευχαρίστησε 100 φορές για το χρόνο που διέθεσα να την πάω μέσα στο χιόνι σε μέρη που ο ίδιος είχα ξαναπάει.
Δε ζήτησε ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που γραφετε.ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Τώρα θα μου πεις ότι εγώ είμαι κατηγορία ΓΑΜΕΑ Μάρλον Μπράντο
και είμαι εξαίρεση...
Έλα όμως που δεν το κάνω μόνο εγώ.
Το κάνει και ο DRLOVE και ένα σωρό άλλα άτομα,εντός και εκτός forum.
Όλα αυτά τα γράφω για να μην αποθαρρύνετε ο κόσμος και τρέχει κατευθειαν στα Caribbean και τα διαμερίσματα.Με προετοιμασία,καλες τακτικές,ένα αξιοπρεπές σύνολο,λίγο στροφάρισμα στον εγκέφαλο,υπάρχει και άλλος δρόμος πέρα από το φλασάρισμα κασεριού..