Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Συμφωνώ μαζί σου αλλα μην είμαστε απόλυτοι.Ο κμαν μεχρι εκει είναι και δεν μπορεί κάτι παραπάνω και τα 1200 ευρώ μπορεί να είναι 100 ευρώ δικά σου για αυτο΄ν.Οπότε για να πηδήξει ακόμα και την ολιβ που αλλίως δε θα πήδαγε αν δεν έσκαγε μαρούλι καλά κάνει.Μην τον κατακρίνουμε αλλα να καταλάβουμε γιατι κάνει αυτα που κάνει.Βεβαια μας χαλαει την πιάτσα :) με αυτα τα ποσά που σκάει αλλά ειναι αθαράπευτα άρρωστος
τα 1200 ευρο του κμαν ειναι μαρουλι για τον σαλονικιο κολητο μου δεν θα κολησουμε εδω.
εγω πρωσωπικα τα τρωω πανω μου μονο πλεον.ολοι θεωρηται υπερβολικα τα ποσα κμαν.
δεν ειναι υπερβολικα και καμια δεν θα δεχωταν με λιγοτερα για αυτους που το παιζουν εξυπναδες.
οι σπονσορετες σου λενε αν θες 1000 γριβνα να δινεις τραβα βιζιτα,δεν ειμαι πουτανα η βιζιτα της ωρας.
λενε τραβα εκει που ζητανε τα 1000 και 2000 γριβνα αν δεν θες.δεν ριχνουν τιμη με τιποτα αν βαλουν τιμη στο νου τους.

piraulos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Διαβάζω και ενημερώνομαι από παντού. Και από τη δική σας πλευρά ως λαγωνικά και γνώστες της Ουκρανικής φυλής αλλά και τι προμοταρουν τα γραφεία συνοικεσίων τους.  
Απλά επειδή δεν γνωρίζω έγραψα το σκεπτικό μου για να με συμβούλεψε τε.  Ούτε λεφτά έχω για πέταμα ούτε ψάχνω απεγνωσμένα ταίρι πέριξ φου Κιέβου. Τα γράφω διότι μπορεί από εμένα να βρίσκονται και άλλοι άσχετοι που ψάχνουν εκτός συνόρων.

Κάθε άποψη σας σεβαστή. Το συμπέρασμα όλων σας είναι μακριά από γάμο. Το συμμερίζομαι και το υιοθετώ  :)
Τα γραφεία επίσης μη τα  εμπιστευέσαι.Οι γκομενες εκεί επίσης που βρισκονται το κάνουν για 'επάγγελμα' και οχι για γάμο.Πέρνουν λεφτά για καθε μαιλ που στέλνεις ,για κάθε λουλουδι και σε πολλέσ περιπτώσεις δεν απανταν οι ίδιες.Αν θεσ περισσότερες ινφο μπορώ να σε κατατοπίσω  ,αλλά ψάξε σε άλλη χωρα να νοικοκυρευτείς αν δεν μπορείς ελλάδαΣε αυτη τη χωρα απλα διασκεδασε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Διαβάζω και ενημερώνομαι από παντού. Και από τη δική σας πλευρά ως λαγωνικά και γνώστες της Ουκρανικής φυλής αλλά και τι προμοταρουν τα γραφεία συνοικεσίων τους.  
Απλά επειδή δεν γνωρίζω έγραψα το σκεπτικό μου για να με συμβούλεψε τε.  Ούτε λεφτά έχω για πέταμα ούτε ψάχνω απεγνωσμένα ταίρι πέριξ φου Κιέβου. Τα γράφω διότι μπορεί από εμένα να βρίσκονται και άλλοι άσχετοι που ψάχνουν εκτός συνόρων.

Κάθε άποψη σας σεβαστή. Το συμπέρασμα όλων σας είναι μακριά από γάμο. Το συμμερίζομαι και το υιοθετώ  :)
επιδει σε συμπαθησα οπωτε θες να ανεβεις θα σου πω ποτε θα ειμαι και θα σε συναντησω αν και σπανια το κανω λογο χρονου και δουλειας.οδυσσο βεβαια.κιεβ παιζετε 3 μερες σεπτεβριο απο οδυσσο αν δεν παω αζερπαιζαν βολτα.για μια βολτα θα σου αρεσει κιεβ και οδυσσο σαν πολεις και θα περασεις καλα με καπειον γνωστη.πολλες φορες χωρις να κυνηγας και να εχεισ πιεση γνωριζεις κατι καλο εκει που δεν το περιμενες.
πολλες φορες κθνηγουσα ματαια βραδι μερα και μια στιγμη να γνωρισω κατι καλο εκει που δεν περιμενα η κυνηγουσα.μια επαφη με καπειον που ξερει να κινηθει θα ειναι πολυ καλα.μονος αποκλειετε και ουτε περνει οπειος θελει το αεροπλανο και παει αδεσπωτος

piraulos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
τα 1200 ευρο του κμαν ειναι μαρουλι για τον σαλονικιο κολητο μου δεν θα κολησουμε εδω.
εγω πρωσωπικα τα τρωω πανω μου μονο πλεον.ολοι θεωρηται υπερβολικα τα ποσα κμαν.
δεν ειναι υπερβολικα και καμια δεν θα δεχωταν με λιγοτερα για αυτους που το παιζουν εξυπναδες.
οι σπονσορετες σου λενε αν θες 1000 γριβνα να δινεις τραβα βιζιτα,δεν ειμαι πουτανα η βιζιτα της ωρας.
λενε τραβα εκει που ζητανε τα 1000 και 2000 γριβνα αν δεν θες.δεν ριχνουν τιμη με τιποτα αν βαλουν τιμη στο νου τους.
Δηλαδη συγνώμη τωρα 200 ευρω για μια ώρα με τα μωρα που ανεβάζει στην ουκρανία δεν νομίζω ότι ειναι και λιγα.Ακόμα και ελλάδα μπορεις να γαμήσεις μια πρωην μοντελλα μις απο την ουκρανια που κάνει τουρ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οι 3 τυποι genosimos,paris papis,fante ισως ειναι ο ιδιος κλωνος που ασχολειτε με το power of love και αλλες μαλακιες χαχαχαχα.αυτη την εντυπωση εχω εχουν παρομεια γραφη,ενδιαφερωντα και μηδεν να δειξουν στον σεξοτουρισμο.ειναι οι αυνανιστες του σαιτ,αυνανιζωνται με φωτο απο διασημες και τηλεπεχνιδια.ο αλλος λουγρα που με λεει αυτιστικο αποθεωνει τον ντανο.θε εχυσε πολυ ιδρωτα να τον παιζει πανω του.ας τους ελεξει καπειος.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Δηλαδη συγνώμη τωρα 200 ευρω για μια ώρα με τα μωρα που ανεβάζει στην ουκρανία δεν νομίζω ότι ειναι και λιγα.Ακόμα και ελλάδα μπορεις να γαμήσεις μια πρωην μοντελλα μις απο την ουκρανια που κάνει τουρ
θα ερχωμε ελλαδα τοτε να γαμω μοντελα!δυστυχος οι τιμες τις εφταξαν οι ιδιες και δεν πεφτουν.
αν εχει 200 ελληνιδες μικρουλες νεαρα μοντελα ειμαι μεσα.

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.276
Πόντοι
486
επιδει σε συμπαθησα οπωτε θες να ανεβεις θα σου πω ποτε θα ειμαι και θα σε συναντησω αν και σπανια το κανω λογο χρονου και δουλειας.οδυσσο βεβαια.κιεβ παιζετε 3 μερες σεπτεβριο απο οδυσσο αν δεν παω αζερπαιζαν βολτα.για μια βολτα θα σου αρεσει κιεβ και οδυσσο σαν πολεις και θα περασεις καλα με καπειον γνωστη.πολλες φορες χωρις να κυνηγας και να εχεισ πιεση γνωριζεις κατι καλο εκει που δεν το περιμενες.
πολλες φορες κθνηγουσα ματαια βραδι μερα και μια στιγμη να γνωρισω κατι καλο εκει που δεν περιμενα η κυνηγουσα.μια επαφη με καπειον που ξερει να κινηθει θα ειναι πολυ καλα.μονος αποκλειετε και ουτε περνει οπειος θελει το αεροπλανο και παει αδεσπωτος

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον αν και δεν έχω κάποιο άμεσο πλάνο(εως τέλος καλοκαιριού) για να ανέβω Ουκρανία. Σίγουρα από φθινόπωρο θα το κοιτάξω σοβαρά για να το υλοποιήσω γιατί όπως είχα γράψει μιλάω με κάποιες από Χάρκοβο. Πάντως  θα σε έχω στα υπόψιν για να με καθοδηγήσεις στα σωστά "λημέρια"

Ευχαριστώ ξανά  :)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Είναι εύκολο χωρις να σκας πακέτα για εξαρακια μέχρι εφτάρια το πολύ.Αν θες μοντελέ ποιότητα πρέπει να τα σκας και εκεί αρχίζει το σπονσοριλίκι.
Για να τις φέρεις τριήμερο στην έδρα σου ζητάνε 500 ευρώ μίνιμουμ δώρο,συν αεροπορικά συν έξοδα κυκλοφορίας 150-200 ευρώ τη μέρα.Εναλλακτικα Κίεβο ζητάνε 200 ευρώ τη μέρα σε ρευστό ή δώρα.
Εμένα τώρα μου έφυγαν για τριήμερο με την άλλη Αθήνα 1300 ευρώ συνολικά σε δώρο,έξοδα κυκλοφορίας,αεροπορικά.Οι σταθερές σπονσορέτς ζητάνε να τους στέλνεις και λεφτά κάθε μήνα για να πληρώνουν το νοίκι κτλ.
Αυτές είναι σταθερές απαιτήσεις.Δεν υπάρχει περίπτωση η άλλη να κάνει έκπτωση επειδή ο άλλος είναι μορφονιός ή τα λέει καλά ή ντύνεται καλά ή υπόσχεται γάμο,συνέχεια της σχέσης κτλ.
Θα πάω ξανά Μάιο Κίεβο για ολική επαναφορά.

Άντε πάμε μια τελευταία φορά που στα λέω και τελευταία φορά που βάζω φωτό για να αποδείξω τα αυτονόητα..

Η "εκμεταλλευτική φύση των γυναικών" :rolleyes: και παπάρια μάντολες..

Θέλω να μου πεις,πόσες πουτάνες,σπονσορέτες,ρουφοκαυλέτες από διάφορες χώρες έχεις γνωρίσει,που πήγαιναν και ακουμπούσαν με τη θέλησή τους τα χρήματα που έβγαζαν από εσένα σε άλλον άντρα;
Πόσες έγιναν πουτάνες και χρηματοδοτούσαν από επιλογή τους ακόμη και παλιοτελευταίους ναυάγια της ζωής;

Αν οι γυναίκες δε θέλουν να ζουν ρομάντζο,απεγνωσμένους έρωτες και ότι άλλο έχουν δει από μικρές στην tv,τότε ποιος θέλει να τους ζει;
Εμείς; :2funny:

Ακόμη και οι πουτάνες τυχαίνει να καψουρεύονται,πόσο μάλλον οι απλές=κανονικές κοπέλες.

Ναι,η Ουκρανία είναι από τις χώρες που αρκετές γυναίκες έχουν το σεξ ως μέσο για να πετυχαίνουν πράγματα,να αποκτούν υλικά αγαθά,έχουν άλλα πρότυπα για τον άντρα,περνάς από τα χειρότερα shit tests,αλλά πάρτε το χαμπάρι,δε μιλάτε για το χωριό σας.

Μιλάτε για 45 εκατ. πληθυσμό.

Το ότι πηγαίνεις εσύ και σε παίρνουν αμεσως γραμμή τα αρπακτικά,είτε ανοίξεις Tinder,είτε πας Caribbean,δε σημαίνει ότι ΟΛΕΣ οι Ουκρανέζες είναι πουτάνες εκμεταλλεύτριες που περιμένουν να τις χέσεις για να βγάλουν το νοίκι τους.

Αυτό που ισχύει για εσένα είναι ότι έχεις βρει τον τρόπο να υπερβαίνεις τις από κατασκευής δυνατότητές σου,καις το μυαλό όποιου σε βλέπει με τις αλόγες γιατί δεν μπορεί να το εξηγήσει,έχεις γαμήσει καλύτερα μουνιά από το 99% των Ελλήνων συμπεριλαμβανομένων και αυτών που σε κράζουν.

Αλλά τα υπόλοιπα που λες,είναι μισογύνικα και ισοπεδωτικά.

Το Ουκρανεζάκι που έλεγα ότι θα έρθει στο Μόναχο,ήρθε..

Χάρη πουλέν,πάρε και δυο φωτό να έχεις

eTueSZf.jpg

Βάλτε και ότι βαθμό θέλετε,δε με νοιάζει.

Ήρθε με δικά της εισιτήρια,κέρασε σε κάποιες περιστάσεις φθηνά πράγματα(καφέ,κανά βρώμικο,κ.λ.π.) πλήρωσα διαμονες εκτός Μονάχου,φαγητά,βενζίνες,γιατί έτσι γουστάρω και θα το έκανα ανεξαρτήτου εθνικότητας της κοπέλας.

Ευχαρίστησε 100 φορές για το χρόνο που διέθεσα να την πάω μέσα στο χιόνι σε μέρη που ο ίδιος είχα ξαναπάει.

Δε ζήτησε ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που γραφετε.ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Τώρα θα μου πεις ότι εγώ είμαι κατηγορία ΓΑΜΕΑ Μάρλον Μπράντο :rolleyes: και είμαι εξαίρεση...
Έλα όμως που δεν το κάνω μόνο εγώ.
Το κάνει και ο DRLOVE και ένα σωρό άλλα άτομα,εντός και εκτός forum.

Όλα αυτά τα γράφω για να μην αποθαρρύνετε ο κόσμος και τρέχει κατευθειαν στα Caribbean και τα διαμερίσματα.Με προετοιμασία,καλες τακτικές,ένα αξιοπρεπές σύνολο,λίγο στροφάρισμα στον εγκέφαλο,υπάρχει και άλλος δρόμος πέρα από το φλασάρισμα κασεριού..

stereo

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
605
Πόντοι
3.230
Άντε πάμε μια τελευταία φορά που στα λέω και τελευταία φορά που βάζω φωτό για να αποδείξω τα αυτονόητα..

Θέλω να μου πεις,πόσες πουτάνες,σπονσορέτες,ρουφοκαυλέτες από διάφορες χώρες έχεις γνωρίσει,που πήγαιναν και ακουμπούσαν με τη θέλησή τους τα χρήματα που έβγαζαν από εσένα σε άλλον άντρα;
Πόσες έγιναν πουτάνες και χρηματοδοτούσαν από επιλογή τους ακόμη και παλιοτελευταίους ναυάγια της ζωής;

Αν οι γυναίκες δε θέλουν να ζουν ρομάντζο,απεγνωσμένους έρωτες και ότι άλλο έχουν δει από μικρές στην tv,τότε ποιος θέλει να τους ζει;

Ακόμη και οι πουτάνες τυχαίνει να καψουρεύονται,πόσο μάλλον οι απλές=κανονικές κοπέλες.

Ναι,η Ουκρανία είναι από τις χώρες που αρκετές γυναίκες έχουν το σεξ ως μέσο για να πετυχαίνουν πράγματα,να αποκτούν υλικά αγαθά,έχουν άλλα πρότυπα για τον άντρα,περνάς από τα χειρότερα shit tests,αλλά πάρτε το χαμπάρι,δε μιλάτε για το χωριό σας.

Το ότι πηγαίνεις εσύ και σε παίρνουν αμεσως γραμμή τα αρπακτικά,είτε ανοίξεις Tinder,είτε πας Caribbean,δε σημαίνει ότι ΟΛΕΣ οι Ουκρανέζες είναι πουτάνες εκμεταλλεύτριες που περιμένουν να τις χέσεις για να βγάλουν το νοίκι τους.

Αυτό που ισχύει για εσένα είναι ότι έχεις βρει τον τρόπο να υπερβαίνεις τις από κατασκευής δυνατότητές σου,καις το μυαλό όποιου σε βλέπει με τις αλόγες γιατί δεν μπορεί να το εξηγήσει,έχεις γαμήσει καλύτερα μουνιά από το 99% των Ελλήνων συμπεριλαμβανομένων και αυτών που σε κράζουν.

eTueSZf.jpg

Ήρθε με δικά της εισιτήρια,κέρασε σε κάποιες περιστάσεις φθηνά πράγματα(καφέ,κανά βρώμικο,κ.λ.π.) πλήρωσα διαμονες εκτός Μονάχου,φαγητά,βενζίνες,γιατί έτσι γουστάρω και θα το έκανα ανεξαρτήτου εθνικότητας της κοπέλας.

Ευχαρίστησε 100 φορές για το χρόνο που διέθεσα να την πάω μέσα στο χιόνι σε μέρη που ο ίδιος είχα ξαναπάει.

Τώρα θα μου πεις ότι εγώ είμαι κατηγορία ΓΑΜΕΑ Μάρλον Μπράντο :rolleyes: και είμαι εξαίρεση...

Όλα αυτά τα γράφω για να μην αποθαρρύνετε ο κόσμος και τρέχει κατευθειαν στα Caribbean και τα διαμερίσματα.Με προετοιμασία,καλες τακτικές,ένα αξιοπρεπές σύνολο,λίγο στροφάρισμα στον εγκέφαλο,υπάρχει και άλλος δρόμος πέρα από το φλασάρισμα κασεριού..
πολύ σωστός φίλε κάτι παρόμοιο έγραψα και εγώ λίγες σελίδες πίσω..με λιγότερες λέξεις..

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Που εισαι σοφε Δασκαλε...σωκρατη, να δεις αριστοτελικους και πλατωνικους να  εριζουν.
Οι τελευταιες σελιδες απο 817 ως 822 πρεπει να ξαναδιαβαστουν
. Πολλες αποψεις αλληλοσυμπληρωμενες, εφαπτομενες, εντος και επι τα αυτα, ομως τις βλεπουμε αλλη στιγμη.

Τιντερομυστη ΒΠ, ξερεις οτι εχεις το πακετο. Μια ερωτηση επ αυτου. Υποθετω οτι το κορμι ειναι η κοπελα απο τις καμερες, που πηγες σε μια ταπεινη σοφιτα στο κιεβο.
Η προσεγγιση εγινε νορμαλ, με κουστουμακι, γραβατα -πακετο Η πουλησες αμεσως το γυμνασμενο κορμι σου? (το οποιο μετα ειχε και την τευτονικη αυρα του Ευροραιχ -πακετο).
Και ποση διαφορα ηλικιας εχετε???

Δεν χρειαζεται να δωσουμε βαθμο! φαινεται ψιλουτσικο... Τουλαχιστον βγαζεις καλες φωτο, οχι σαν τον αρχηγο που εκανε το κορμι με την φωτο, απο χελι το βραδυ, το πρωι στο μοναστηρακι να μοιαζει με τον τσατσενκο!  
Η "εκμεταλλευτική φύση των γυναικών" και παπάρια μάντολες..Θέλω να μου πεις,πόσες...Πόσες έγιναν πουτάνες και χρηματοδοτούσαν από επιλογή τους ακόμη και παλιοτελευταίους ναυάγια της ζωής;Αν οι γυναίκες δε θέλουν να ζουν ρομάντζο,απεγνωσμένους έρωτες και ότι άλλο έχουν δει από μικρές στην tv,τότε ποιος θέλει να τους ζει;Εμείς;
Δε ξερω αν σε παιρνει να το αναλυσεις και αλλο σε πενηνταρακια.(ειναι ωρα δυσκολη). (μπορει καμια να εμεινε χηρα με τεσσερα παιδια καινα βγηκε στο καλντεριμι)
Σε λιγο θα πεις οτι τις κανουμε και πουτανες, αλλα δεν το ξερουμε Η οτι το αντρικο ματριξ της πατριαχιας μας τις εχει φερει στο πιατο, απλα ειναι η χαμενη γνωση!
Δηλαδη ευλογημενος ο Χανς κριστιαν Αντερσεν, ο Πινοκιο και ο Αισωπος. Δυσκολη η τεχνη του παραμυθα και ο λαος λεει οτι οι τεχνες (PUA?) κλεβονται, δεν μαθαινονται.
-Εδω θα ηθελα αν εχει ορεξη να κανει ο ΧΕΧΕ2 καποιο σχολιο, επι καψουρας γυναικων! η ποδηγετησης (το βλεπω σαν συνεχεια απο παλιοτερο ποστ).

υγ. καλα ο μυστης που λεει για γαμο με ουκρανη, ηταν σαν να μην διαβασε το νημα.(καλητερα ρουμανα, αλβανιδα, τουρκαλα).

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.073
Πόντοι
2.356
Ωραιο το ουκρανικο πιπινακι , ψηλο και χαμογελαστο.
οταν η γκομενα σε γουσταρει πραγματικα αποτυπωνεται και στις φωτο αυτο ...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
:walkingpenis:
αν δεις τις ξενες ρωσιδες και ουκρανιδες,μολδαβες που παντρευτηκαν οι κυπριοι μου ερχετε να ξερασω.ουτε ο πιο αθλιος στην χωρα τους ασχολειτε με τετειες ξεμεθυστος χαχαχαχαχχουαχαχχαχαχ

Χάρη στην ιδια ηλικία είμαστε και στο τελευταίο ταξιδι έφαγα ηλικία 20-21 χρόνων σχετικά εύκολα χωρίς λεφτά με κερασμα mac Donald's γνωριμία απο το saxon νύχτα...Το θέμα είναι τι αναζητάς..Αν ψάχνεις απλες φοιτητριουλες γύρω στο 6 maximum 7 και έχεις νεανικό στυλ  τα καταφέρνεις ακόμα Κίεβο με σωστό παιχνίδι..Αν ψάχνεις 8αρια η μουναρες πρέπει να σκασεις κασερι τελος!! όποιος λέει οτι δεν τα σκάει για αυτές η υπερβαλει η είναι σπαλιαρας σε εμφάνιση!!Αν είσαι ομως για τα the girls next door,που εμενα ειναι η κατηγορία μου, Κίεβο ειναι το τελευταίο καταφύγιο στην Ευρώπη με όλα τα κακα του. χειρότερευει εκθετικα το βλέπω και το νιώθω σε κάθε ταξίδι κυρίως τώρα με την βίζα αλλα μια ερώτηση...θα μου κάτσει ετος 2018 ποτέ 21 χρόνων κοπέλα στο 6 προς 7 Ελλάδα στην ηλικια μου?μιλάω χωρίς λεφτά..Απλα όχι!!! Η που αλλού   σε ποια Ευρώπαικη χώρα κοντά στα 40 θα γνωριζω 20χρονα στο σχεδόν  τσάμπα?
Απλα θέλει 3 παράγοντες..Να διατηρήσε νέος κυρίως σε στυλ, να ντυνεσε σωστά νεανικα και να μάθεις το παιχνίδι. και φυσικά να μην έχεις αυταπατες.Πας για maximum  7 και απλα να περάσεις καλά οχι να τις παντρευτείς τις Ουκρανεζες..Αν παίξεις σωστά για 2-3 χρόνια ακόμα θα κρατήσει Κίεβο...Μετά δυστυχώς παμε για αλλού.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
:walkingpenis:
Χάρη στην ιδια ηλικία είμαστε και στο τελευταίο ταξιδι έφαγα ηλικία 20-21 χρόνων σχετικά εύκολα χωρίς λεφτά με κερασμα mac Donald's γνωριμία απο το saxon νύχτα...Το θέμα είναι τι αναζητάς..Αν ψάχνεις απλες φοιτητριουλες γύρω στο 6 maximum 7 και έχεις νεανικό στυλ  τα καταφέρνεις ακόμα Κίεβο με σωστό παιχνίδι..Αν ψάχνεις 8αρια η μουναρες πρέπει να σκασεις κασερι τελος!! όποιος λέει οτι δεν τα σκάει για αυτές η υπερβαλει η είναι σπαλιαρας σε εμφάνιση!!Αν είσαι ομως για τα the girls next door,που εμενα ειναι η κατηγορία μου, Κίεβο ειναι το τελευταίο καταφύγιο στην Ευρώπη με όλα τα κακα του. χειρότερευει εκθετικα το βλέπω και το νιώθω σε κάθε ταξίδι κυρίως τώρα με την βίζα αλλα μια ερώτηση...θα μου κάτσει ετος 2018 ποτέ 21 χρόνων κοπέλα στο 6 προς 7 Ελλάδα στην ηλικια μου?μιλάω χωρίς λεφτά..Απλα όχι!!! Η που αλλού  σε ποια Ευρώπαικη χώρα κοντά στα 40 θα γνωριζω 20χρονα στο σχεδόν  τσάμπα?
Απλα θέλει 3 παράγοντες..Να διατηρήσε νέος κυρίως σε στυλ, να ντυνεσε σωστά νεανικα και να μάθεις το παιχνίδι. και φυσικά να μην έχεις αυταπατες.Πας για maximum  7 και απλα να περάσεις καλά οχι να τις παντρευτείς τις Ουκρανεζες..Αν παίξεις σωστά για 2-3 χρόνια ακόμα θα κρατήσει Κίεβο...Μετά δυστυχώς παμε για αλλού.
ta ειπες ολασ φιλε -συμφωνω το ιδιο γινεται σην αν ευρωπη

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τωρα ακουω ενα νεο ρωσικο χιτ του συγροτηματος λενιγραντ,βαγιαζ λεγετε το τραγουδι.ταξιδι στα γαλικα.
αν το βρειτε θα γελατε,απαντα και στον βαλκανιο πουτσαρα που ειναι ο κμαν για μενα με τους στιχους.
λεει το τραγουδι ολες οι φιλεναδες σου ειναι πουτανες και συχνα πανε στο εξωτερικο για να ποζαρουν
και να βαλοθν φωτο στο φεισπουκ!απο τα τραγουδια τους βλεπετε τι γνωμη εχουν για τις γκομενες αυτες.
το συγροτημα λενιγρατ ειναι γννωστο οτι κανει τραγουδια λεγωντας πραγματικοτητες με χιουμορ.
διαβασα τον βαλκανιο μενω ακουγα το τραγουδι αυτο και πεθανα στα γελια.
συμφωνω με τον δοκτορα λοβ αλλα δεν ξερω στα 32 μου οι μικρες στο κιεβο ενω εβλεπαν πακετο πολυ καλο
με παρουσιαζαν στην ηλικια του πατερα τους.βολτα ερχωνταν αλλα εφερναν συνοδεια.μονο καπιες αφραγγες μικρουλες που τις γαμανε ολοι με κερασματα σε υποβαθμισμενα μερη μπορουσες να βρεις.αλλα κινδινευες να φασ και ξυλο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
να συμπληρωσω δοκτωρα ομως οτι οταν επεζα κιεβ καμια σχεση δεν ειχα με λαπτοπ και ιτερνετ ουτε ηξερα
για μαμπα και τετεια.αργισα να ασχολειθω με υπολογιστες νομιζα κατι δυσκολο ειναι και δεν ειχε
και χρονο κανενας να με διδαξει.κιεβ δεν επαιξα ποτε μεσο ιτερνετ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ta ειπες ολασ φιλε -συμφωνω το ιδιο γινεται σην αν ευρωπη
οι βουλγαρες σοφια τι λενε?τοτε που ηρθα επαιζα μονο με πουτανες και ετσι δεν βγηκα.
τελικα ποτε θα πας ουκρανια δεν απαντησες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Που εισαι σοφε Δασκαλε...σωκρατη, να δεις αριστοτελικους και πλατωνικους να  εριζουν.
Οι τελευταιες σελιδες απο 817 ως 822 πρεπει να ξαναδιαβαστουν
. Πολλες αποψεις αλληλοσυμπληρωμενες, εφαπτομενες, εντος και επι τα αυτα, ομως τις βλεπουμε αλλη στιγμη.

Τιντερομυστη ΒΠ, ξερεις οτι εχεις το πακετο. Μια ερωτηση επ αυτου. Υποθετω οτι το κορμι ειναι η κοπελα απο τις καμερες, που πηγες σε μια ταπεινη σοφιτα στο κιεβο.
Η προσεγγιση εγινε νορμαλ, με κουστουμακι, γραβατα -πακετο Η πουλησες αμεσως το γυμνασμενο κορμι σου? (το οποιο μετα ειχε και την τευτονικη αυρα του Ευροραιχ -πακετο).
Και ποση διαφορα ηλικιας εχετε???

Δεν χρειαζεται να δωσουμε βαθμο! φαινεται ψιλουτσικο... Τουλαχιστον βγαζεις καλες φωτο, οχι σαν τον αρχηγο που εκανε το κορμι με την φωτο, απο χελι το βραδυ, το πρωι στο μοναστηρακι να μοιαζει με τον τσατσενκο!  Δε ξερω αν σε παιρνει να το αναλυσεις και αλλο σε πενηνταρακια.(ειναι ωρα δυσκολη). (μπορει καμια να εμεινε χηρα με τεσσερα παιδια καινα βγηκε στο καλντεριμι)
Σε λιγο θα πεις οτι τις κανουμε και πουτανες, αλλα δεν το ξερουμε Η οτι το αντρικο ματριξ της πατριαχιας μας τις εχει φερει στο πιατο, απλα ειναι η χαμενη γνωση!
Δηλαδη ευλογημενος ο Χανς κριστιαν Αντερσεν, ο Πινοκιο και ο Αισωπος. Δυσκολη η τεχνη του παραμυθα και ο λαος λεει οτι οι τεχνες (PUA?) κλεβονται, δεν μαθαινονται.
-Εδω θα ηθελα αν εχει ορεξη να κανει ο ΧΕΧΕ2 καποιο σχολιο, επι καψουρας γυναικων! η ποδηγετησης (το βλεπω σαν συνεχεια απο παλιοτερο ποστ).

υγ. καλα ο μυστης που λεει για γαμο με ουκρανη, ηταν σαν να μην διαβασε το νημα.(καλητερα ρουμανα, αλβανιδα, τουρκαλα).
χααχχχαχαχ εχεις δικαιο,πως φορεσε η γκομενα αυτη σε αυτο το δωματιακι?θυμασε τοτε ολοι περιμεναν τον βαλκανιο πουτσαρα να δωσει ανταποκριση αλλα δεν εδωσε καθολου στοιχια και πλιροφοριες λεγωντας πως δεν θα τον πιστευαμε και εβαλε φωτο ενα δωματιακι που δεν φορω εγω 1.60 οχι ο ελληνας
θεος βαλκανιος πουτσαρας και η ψιλη γκομενα.μην ξεχναμε ο μοντελος βαλκανιος πουτσαρας δεν τον εχει
δει ποτε κανενας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ωραιο το ουκρανικο πιπινακι , ψηλο και χαμογελαστο.
οταν η γκομενα σε γουσταρει πραγματικα αποτυπωνεται και στις φωτο αυτο ...

Δε βγάζω καλές φωτό,ήταν πολύ εντυπωσιακή.Και τις άλλες γκόμενες που έχω δείξει,οι φωτό τις αδικούν,live είναι πολύ καλύτερες.
Καλύτερη ήταν στη σέλφι που τράβηξε χαμογελώντας.
Μερικές ακόμα φωτό.

fMLsdO.jpg

Cb7RX1.jpg

Και δικιά της.

Hj5rzf.jpg

Μου έδειξε φωτό με εντυπωσιακές φίλες αλλά δεν είδα ενδιαφέρον στο φόρουμ να χωθεί κάποιος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

eTueSZf.jpg

Αυτή είναι σίγουρα οχτάρι.Μοιάζει και λίγο με Γερμανίδα.
Αυτό που έγραψα είναι οτι δε γίνονται εκπτώσεις στα σπονσοριλίκια εάν είσαι πιο εμφανίσιμος.
Αλλο η κατηγορία γαμέα και γαμπρού,σχεσάκια που έτσι κι αλλιώς δεν πληρώνουν.Μιλάμε για αυτό που θέλουν να κάνουν οι περισσότεροι,σπονσοριλίκι δηλαδή με λίγα λεφτά.
Αυτό έγραψα οτι δε γίνεται.Εάν κάποιος δεν έχει προσόντα γαμέα ή γαμπρού και θέλει να ξηγηθεί σπονσοριλίκι δεν είναι οτι θα πετύχει καλύτερες τιμές αν τυγχάνει πιο εμφανίσιμος,έχει κοινωνικά προσόντα κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom