οπως ελεγα στον ρολογα τους ντοπιους εχουν μονο για ξεναγους και σαν ταξι.μενω λευκωσια δεν εχω χρονο για εξοδα αδικα να τρεχω εκει.δεν υπαρχει λογος.ξερω τι παιζει,μιλανε μεταξυ τους ελεγα στον ρολογα ολες μεσο του ιτερνετ σε γκρουπ.αλλο προβλημα ειναι οι ρωσοι που ασχολουνται με τουρισμοκαι γιατι δεν πας αγια ναπα που ειναι διπλα σου και ειναι τιγκα στις ουκρανες και ρωσσιδες.? Τι διαφορα εχουνε οι ρωσσιδες τουριστριες του μπατουμι απο αυτες της αγια ναπας. Αν πας μεσα στα ξενοδοχεια και ειδικα στα μπαρ υπαρχει πολλυ πραμα. ακομη παιζει πραμα και εξω απο τις νισκοτεκ που καθονται στα παγκακια και πινουνε μπυρες και ακουνε την μουσικη που παιζει απο μεσα στα μαγαζια.
της μαντρωνουν σε συγκεκριμενα μπαρ και κλαμπ κερνανε κανα ποτο και κανουν αυτοι τα καμακια.ακουσα με τα αυτια μου να λενε σε φιλες για τους μαλακες που τους χαμογελανε και κερνανε ολοι και πανε παντου τζαμπα και χαχα χουχα γιατι δεν ειναι πραγματικοι αντρες για αυτες τετιοι τυποι.θα πανε μετα το παρτυ με τον μεθυστακα σερκει να κανουν παρτουζα με την φιλη τους αλλα με σενα θα γελανε και θε λενε νο,νο.νετ και χαχαχα.αν το επαθες ειδη συνεχισε να προσπαθειςαν επιμενεις να σε δουλευουν.κανενας μπαρμαν γαμαει τισ ιδιες που τισ βγαζει το μαμπα οτι ειναι κυπρο κρυφοβιζιτεσ που κανουν διακοπες.αλλη συμπεριφωρα ειχαν στην ρωμη,βαρκελωνη και τυφλιδα μαζι μου.