Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
και γιατι δεν πας αγια ναπα που ειναι διπλα σου και ειναι τιγκα στις ουκρανες και ρωσσιδες.? Τι διαφορα εχουνε οι ρωσσιδες τουριστριες του μπατουμι απο αυτες της αγια ναπας. Αν πας μεσα στα ξενοδοχεια και ειδικα στα μπαρ υπαρχει πολλυ πραμα. ακομη παιζει πραμα και εξω απο τις νισκοτεκ που καθονται στα παγκακια και πινουνε μπυρες και ακουνε την μουσικη που παιζει απο μεσα στα μαγαζια.   
οπως ελεγα στον ρολογα τους ντοπιους εχουν μονο για ξεναγους και σαν ταξι.μενω λευκωσια δεν εχω χρονο για εξοδα αδικα να τρεχω εκει.δεν υπαρχει λογος.ξερω τι παιζει,μιλανε μεταξυ τους ελεγα στον ρολογα ολες μεσο του ιτερνετ σε γκρουπ.αλλο προβλημα ειναι οι ρωσοι που ασχολουνται με τουρισμο
της μαντρωνουν σε συγκεκριμενα μπαρ και κλαμπ κερνανε κανα ποτο και κανουν αυτοι τα καμακια.ακουσα με τα αυτια μου να λενε σε φιλες για τους μαλακες που τους χαμογελανε και κερνανε ολοι και πανε παντου τζαμπα και χαχα χουχα γιατι δεν ειναι πραγματικοι αντρες για αυτες τετιοι τυποι.θα πανε μετα το παρτυ με τον μεθυστακα σερκει να κανουν παρτουζα με την φιλη τους αλλα με σενα θα γελανε και θε λενε νο,νο.νετ και χαχαχα.αν το επαθες ειδη συνεχισε να προσπαθειςαν επιμενεις να σε δουλευουν.κανενας μπαρμαν γαμαει τισ ιδιες που τισ βγαζει το μαμπα οτι ειναι κυπρο κρυφοβιζιτεσ που κανουν διακοπες.αλλη συμπεριφωρα ειχαν στην ρωμη,βαρκελωνη και τυφλιδα μαζι μου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Ουκρανέζες είναι dysfunctional αυτό είναι γνωστό.Ειναι αχάριστες,άρπαγες,αχόρταγες,υπολογιστριες κτλ.Περιεργο που κάποιοι παιζουν τη γωνία του γάμου.
Η Ουκρανία είναι ιδανική για σπόνσορινγκ και σεμιπρος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ακου να σου πω φιλε.δεν ξερω αν με διαβασες ποτε πιο πριν
ειμαι 38 ετων και παω απο το 1990 κιεβο.ολες τις τακτικες και παιχνιδια που κανουν τωρα οι αλλοι
της εφαρμωσα σε ολα τα επιπεδα.

Από 10 χρόνων καμακώνεις Κίεβο?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χαχαχαχ αρχοντα καποτε δεν με πιανεις.για να καταλαβει ο τυπος οτι παω απο αγιου πουτσου και για
αυτο γελαω με καπειους πολλες φορες.καπιοι που δεν με ηξεραν διηγηθηκαν ιστοριες χωρις να ξερουν την σχεση μου με την χωρα.οταν με ειδαν να τους ειρωνεομαι και να λεω αλλη εκδοχη στις ιστοριες τους δεν εκαναν κατι να με αμφισβητησουν η να συνεχιζουν τις φαντασιωσεις τους.μιλαμε ανθρωποι ιδικα μεγαλων ηλικιων που γνωρισα συνταξιδευοντας μαζι τους τα τελευτεα δεκα χρονια.ανθρωποι που ειδα μια φορα τυχαια στο αεροπλανο και ποτε ξανα.γνωστοι μου απο σχολειο μου ειπαν ιστοριες και τους εκανα σκονη.
μετα καταλαβαν με λαθος ανθρωπο διαλεξαν να τις πουν και δεκτηκαν την αληθεια οτι πηραν αρχιδια.
ουτε πουτανες δεν βρηκαν πολλοι ουτε εβγαιναν απο χοτελ!τα εγραφε και ο δασκαλος τοτε.
αλλος μετα απο 3 χρονια ειπε  την ιδια ιστορια απο αρενα αλλα αυτη την φορα ειπε τζαμπα γαμησε.
του θυμισα ποσα πληρωσε τοτε και γελουσε.πολλοι τετιοι

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
622
Πόντοι
81
Σας ευχαριστώ (εσένα και τον προηγούμενο φίλο, Dr_Love)  για τις γνωσεις-απόψεις σας.
Οι πληροφοριες που έχω συλλέξει από διαφορες συζητήσεις Ουκρανων είναι πως θέλουν να αποκολληθουν από την μητέρα Ρωσία ενισχύοντας το προφίλ ευρωπαϊκης ένωσης υπό ένταξης χώρας.  Βέβαια ξέρουν πως τα φράγκα και η καλή ζωή είναι στη Β.Ευρωπη αλλά οι περισσοτερες θέλουν μέρη με ήλιο,θάλασσα και εννοείται χρήμα. Η χώρα μας για αρκετά χρόνια στα γραφεία ευρέσεως γαμπρών κατείχε υψηλες θέσεις για τις Ουκρανες νυφουλες.
Γνωρίζω πως έχουν μια γλυκιά πουτανια και το πορτοφόλι σου αδειάζει σαν πίδακας πετρελαίου αλλά ελπίζω να βρω κάτι αξιολογο με σωστή παιδεία και νορμάλ δουλειά. Επίσης από γραφεία έχω μάθει πως είναι πολύ της οικογένειας και γλυκές σύζυγοι.

Συμμερίζομαι τις απόψεις σας και ισως το καλύτερο να αλλάξω ρότα για άλλες πολιτείες διότι τα λεφτά δεν μας περισσεύουν για χορηγιες συζύγων

Ρε μεγάλε αυτά τα πρακτορεία είναι απάτες από δεκαετία 90. Ούτε οι Αμερικάνοι δεν τα εμπστεύονται πλέον.

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είναι απάτες ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ. Θα χάσεις λεφτά και δεν θα γαμήσεις.

Γενικώς όσοι θέλετε να ρίξετε γκόμενες στο Κίεβο κάντε ένα τέστ: μπορεί τε να ρίξετε γκόμενα σε Ελληνικό νησί καλοκαίρι (οποιασδήποτε εθνικότητας, στα κυβικά σας όχι μουνάρα ντε και σώνει)? Αν δεν μπορείτε, μην πάτε, δεν έχει νοήμα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Που την καμάκωσες αυτή? Δρόμο, club ή internet?
μαλον τις γνωριζει απο πριν γιατι απο ιτερνετ ολες σκαμερσ ειναι.σαν αυτη ομως φενετε η κοπελα
τιμια καραπουτανα.οι πουτανες συνηθως δεν κανουν πουστιες οπως οι γκομενες στο ιτερνετ που ποτε δεν ειδες ουτε θα δεις.μην κανετε λαθος απο ιτερνετ να αρχισετε ταξιμο για χορηγια

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ρε μεγάλε αυτά τα πρακτορεία είναι απάτες από δεκαετία 90. Ούτε οι Αμερικάνοι δεν τα εμπστεύονται πλέον.

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είναι απάτες ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ. Θα χάσεις λεφτά και δεν θα γαμήσεις.
ασ διαβασει για οδυσσο που εγραψα την ιστορια με τον νεαρο κυπριο τελευτεα.τον τυπο που δεν ηθελε να με γνωρισει.στα αρχιδια μου τον εχω βεβαια και οδυσσο να ημουν δεν χανω χρονο με τετειους.
οπως εστρωσε ας κοιμηθει.σε περιπτωση εκτακτης αναγγης και κινδινου ναι βοηθω αλλα νταντα δεν εχω ορεξη να κανω σε κανενα.εξερεση συναντηση με οσους ξερω πρωσωπικα βεβαια αλλα οχι για πολυ χρονο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

Γενικώς όσοι θέλετε να ρίξετε γκόμενες στο Κίεβο κάντε ένα τέστ: μπορεί τε να ρίξετε γκόμενα σε Ελληνικό νησί καλοκαίρι (οποιασδήποτε εθνικότητας, στα κυβικά σας όχι μουνάρα ντε και σώνει)? Αν δεν μπορείτε, μην πάτε, δεν έχει νοήμα.
ξενους βλεπω σπανια οδυσσο κατι μπαρπες.αν δω οχι παντα ενα με δυο.μαρτιο ηταν 2 τελειομενοι γυρω στα 78-80 αμερικανοι και ενας μαυρος 45.οι αλλοι μονο τουρκοι με μηδεν ανταγωνισμο,οικονομικοι μεταναστεσ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Που την καμάκωσες αυτή? Δρόμο, club ή internet?

Από το ίντερνετ.Εδώ φωτό στην Ακρόπολη.

AfjX0M.jpg

XzXc2z.jpg

Γενικά είχε πλούσιο Ουκρανό πρώην που την είχε ταξιδέψει παντού οπότε δεν εντυπωσιαζόταν εύκολα.
Μιλάγαμε ρωσικά και ψιλοδυσκολεύτηκα με τις μακρές συζητήσεις.Αγγλικά δεν ήξερε σχεδόν καθόλου.

translation ttbb

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
Παντως εγω φιλοι δεν κρινω κανεναν ουτε ειμαι ρατσιστης ... Ο καθενας εχει τον δικο του τροπο δρασης και ειναι στην δικη του φαση: μια χαρα παιδια ειμαστε ολοι, που αναζητουμε το διαφορετικο και την δραση και καλα κανουμε ... Και "Ρωσοποντιος" να εισαι μπορει να το παίξεις ειδήμονας σε ενα φορουμ σαν και αυτο .. και να εισαι γαμω τις αυθεντιες !!

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
οπως ελεγα στον ρολογα τους ντοπιους εχουν μονο για ξεναγους και σαν ταξι.μενω λευκωσια δεν εχω χρονο για εξοδα αδικα να τρεχω εκει.δεν υπαρχει λογος.ξερω τι παιζει,μιλανε μεταξυ τους ελεγα στον ρολογα ολες μεσο του ιτερνετ σε γκρουπ.αλλο προβλημα ειναι οι ρωσοι που ασχολουνται με τουρισμο
της μαντρωνουν σε συγκεκριμενα μπαρ και κλαμπ κερνανε κανα ποτο και κανουν αυτοι τα καμακια.ακουσα με τα αυτια μου να λενε σε φιλες για τους μαλακες που τους χαμογελανε και κερνανε ολοι και πανε παντου τζαμπα και χαχα χουχα γιατι δεν ειναι πραγματικοι αντρες για αυτες τετιοι τυποι.θα πανε μετα το παρτυ με τον μεθυστακα σερκει να κανουν παρτουζα με την φιλη τους αλλα με σενα θα γελανε και θε λενε νο,νο.νετ και χαχαχα.αν το επαθες ειδη συνεχισε να προσπαθειςαν επιμενεις να σε δουλευουν.κανενας μπαρμαν γαμαει τισ ιδιες που τισ βγαζει το μαμπα οτι ειναι κυπρο κρυφοβιζιτεσ που κανουν διακοπες.αλλη συμπεριφωρα ειχαν στην ρωμη,βαρκελωνη και τυφλιδα μαζι μου.
Επειδη ξερω ανθρωπους απο αγια ναπα πλευρες. μου εχουν πει οτι οι ρωσσοι που πανε διακοπες στα μερη τους ειναι απο τους κακους τουριστες που δεν αφηνουνε χρημα. μαλιστα ο ενας μου ελεγε οτι στο εστιατοριο που δουλευε πηγαινε ενας ρωσσος τουριστας ντυμενος με ακριβες μαρκες ρουχα, παραγγελναι μια μεριδα πατατες και αναψυκτικο ζητουσε κωδικο του ιντερνετ και καθοτανε εκει απο το μεσημερι μεχρι να πεσει ο ηλιος χαχα. και απο αλλους ειχα ακουσει να κανουνε παραπονα για τους ρωσσους τουριστες. ειχα δει στην παραλια νισση 25αρη κυπριο απο αγια ναπα πλευρες να εχει στο πλευρο του δυο ουκρανιδες και αυτες να του κανουνε ποζες και αυτος να τις βγαζει φωτογραφιες. Ειναι προφανες οτι αυτοι οι τυποι δουλεουνε τις επιχειρησεις των γονιων τους σε τουριστικες περιοχες. μπορει και να τους πληρωνουνε και αεροπορικα και αλλα πολλα για να τις φερνουνε.          

piraulos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
ακου να σου πω φιλε.δεν ξερω αν με διαβασες ποτε πιο πριν godcharry kavlomenos leon.
ειμαι 38 ετων και παω απο το 1990 κιεβο.ολες τις τακτικες και παιχνιδια που κανουν τωρα οι αλλοι
της εφαρμωσα σε ολα τα επιπεδα.οπως λεει και ο δασκαλος απο την ημερα που εμφανιστηκαν κινητα και ιτερνετ ηταν το τελος της ουκρανιας.για τις προοπτικες που λες νεος ,εμφανισημος και ενα καλο πακετο
αυτη ειναι η πειρα και η γνωμη μου.πιστευοντας τα ιδια με σενα τοσα χρονια οτι εχω το πακετο και θα
εχω οσες θελω νορμαλ γκομενες και καπου θα πετυχω καμια νορμαλ εφτασα τα 38 απο εκει που ημουνα 20 στο κιεβο και μοσχα!ειπε κατι ο μιστερ λοβ οτι οι γκομενες εξελισωνται.εγω μαλλον εμεινα στασιμος))).
η χωρα καλη ειναι να γαμησεις καμια πουτανα αλλα εφαγα τοσα χρονια να φτασω στο συμπερασμα εδω και 8 χρονια οτι νορμαλ γνωριζεσε μεσω φιλων,δουλειας εκει και οικογενειας.μεχρι να το παρω ειδηση το παιγνιο με νορμαλ οτι μονο ετσι πεζετε πλεον δεν εχω κανενα συγγενη εδω και 8 με 10 χρονια κιεβ να μου κανει κονε.οδυσσο εχω αλλα παλι δεν λεω σε κανενα να μου γνωρισει καμια νορμαλ.ο θειος μου προξενεψε 20 ετων γκομενα και ειπα οχι πριν 2 χρονια.μαλακια μου,θεωρησα μεγαλη διαφορα σε ηλικια.ο πατερας της γκομενας δουλευει στην ετερια του θειου.ειδες πως γινονται τα κονε?ολα τα αλλα ιτερνετ,τιντερ,μαμπα μην χανεισ χρονο να ασχολεισε.γαμα μια βιζιτα απο σαιτ πιο οικονομικα.
ουκρανια εκει δεν θα βρεις νορμαλ.παιζει ομως να γνωρισεις σε ενα ταξιδι στην βαρκελωνη μια ρωσιδουλα 27 με 30 που θα εκτιμησει το πακετο σου και επιδει ειναι και αυτη διακοπες και χαλαρη να
εχεις μια επικοινωνια που θα συνεχιστει μετα τις διακοπες.2 φιλοι μου βρηκαν νορμαλ ουκρανιδα και
ρωσιδα αρμενου της μοσχας χωρις να εχουν κανα σπουδαιο οικονομικο πακετο η εμφανιση να βρουνε εξαρι προς εφτα νορμαλ γκομενα.χωρις να πανε ποτε πριν τις γνωρισουν εκει αλλα μετα την γνωριμια κυπρο και ελληνικα νησια.ελπιζω να σε βοηθησα να ξεκαθαρισεις.ολοι πανε για να τους ερωτευτουν ουκρανια.ε δεν.
Να ξεκινήσω λέγοντας πως έχεις δίκιο μεχρι ενός σημείου.Την αποψή μου εκφράζω μέσω εμπειριών προσωπικών και φίλων και σχέσεων (με αλλοδαπα ανατολικού μπλοκ) και γαμου με ουκρανή.Καταρχήν είμαι αρκετα εμφανίσημος αντικειμενικά ,γνωρίζω ρώσικα,έχω εμπειρίες και πιστεύω εμπειρία να το πουλήσω.Έβγαλα γκόμενες με απλά κάποια κεράσματα μέσω γνωριμιών από ουκρανούς ,καμάκι,ιντερνετ.κοπέλες 'σοβαρές'  φαινομενικά με προοπτική σχέσης και γάμου.Δεν το παίζω γαμιάς και όλα ήταν πολύ πάνω απο την μέση ελληνίδα που γυρναγανε κεφαλια στην ελλαδα.όλες το παίζαν καλες και υποτακτικές σε όλα.Ακόμα και φίλος απο το νησί σου 2 γάμους είχε κάνει με ουκρανες και σχέσεις πολλές μέσω ιντερνετ και γνωριμιών στη χώρα.Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι υπάρχουν και νορμαλ και μην τα ισοπεδώνοθμε όλα.ΑΠΛΑ ειναι γαλουχημένες έτσι ωστε η συμπεριφορά τους να είναι πουτάνας.Γνωρίζεις και μέσω ιντερνετ και με καμάκι, λίγα ναι αλλα υπάρχουν και αυξάνονται έχοντας το πακετο που σου προανέφερα.Το ότι δεν παντρευτηκες το 20χρονο καλα έκανες γιατι το οτι ο θειος δουλευε στην εταιρεια του θείου σου δε μου λεέι κατι.Εχει την πουτανια μεσα που θα βγει στο

piraulos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Συμπληρώνοντας να πω οτι πιστευω ΚΙΕΒΟ δεν είναι για γάμους και έρωτες.Πουλανε και αγοράζουμε.Πουλήστε λοιπον και εσείς και αγοράστε. Ειναι ο γενικός κανόνας και μην εχετε αυταπατες οτι σας ερωτευτηκαν 20χρονα πιπινια εαν δεν εχετε και εσεις το αντιστοιχο πακέτο.

Fante

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
76
Πόντοι
0
Θεε μου τι διαβαζουμε εδω... τον καθυστερημενο αυτιστικο ουκχαρη και το διοπτροφορο γεροντοπαλικαρο που ξοδεψε 1.200€ σε 3 μερες σ ενα πεινασμενο ξωανο σα την...,ολιβ του ποπαυ!!!

Και περνουν κι αλλο κοσμο στο λεμο τους...

Που σαι ρε ΠΑΡΗ ΠΑΠΗ να βαλεις ταξη....

piraulos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Θεε μου τι διαβαζουμε εδω... τον καθυστερημενο αυτιστικο ουκχαρη και το διοπτροφορο γεροντοπαλικαρο που ξοδεψε 1.200€ σε 3 μερες σ ενα πεινασμενο ξωανο σα την...,ολιβ του ποπαυ!!!

Συμφωνώ μαζί σου αλλα μην είμαστε απόλυτοι.Ο κμαν μεχρι εκει είναι και δεν μπορεί κάτι παραπάνω και τα 1200 ευρώ μπορεί να είναι 100 ευρώ δικά σου για αυτο΄ν.Οπότε για να πηδήξει ακόμα και την ολιβ που αλλίως δε θα πήδαγε αν δεν έσκαγε μαρούλι καλά κάνει.Μην τον κατακρίνουμε αλλα να καταλάβουμε γιατι κάνει αυτα που κάνει.Βεβαια μας χαλαει την πιάτσα :) με αυτα τα ποσά που σκάει αλλά ειναι αθαράπευτα άρρωστος

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216

εδω ειμαι τυπε  :sunglasses:

οι εικονες μιλανε απο μονες τους τυπε, ο αλλος θεωρει μαγκια και παιξιμο που χαλασε 1300 ευρω σε 3 μερες για να γαμησει ενα οστεοφυλακιο :S

και περνιεται και για παικτης κι ολας και γνωστης  :jerking: :jerking: οταν τα λεγαμε οτι προκειται για εναν αγαμητο πιρφορο που δινει ολο του το μισθο σε γκομενες που δεν εχει γαμησει ποτε και γνωρισε μεσω ιντερνετ οπως κανανε οι αγαμητοι πιρφοροι στα 90'΅ς που ξεκινησε το ιντερνετ, βγαινουνε τα φιλαρακια του και τον υποστηριζουνε.

Αμα ειναι να χαλασεις 1300 ευρω για 3 μερες ρε μαστορα, παρε μια μουναρα εσκορτ απο αυτες που ερχονται ελλαδα και δως της το μουνι στο χερι, γιατι πρεπει ναχαλασεις δεκαπλασια? για να λες οτι εχεις γκομενα? που ακομα και αυτο το οστεοφυλακιο που τον εχει κοψει κοροϊδο τον Κμαν, μολις παψει να της παιρνει οτι ζηταει, μετρητα, δωρα, κινητα, γουνες, τσαντες, παπουσια κλπ το επομενο δευτερολεπτο θα τον εχει ξεχασει!

αμα ειναι ετσι οι γαμικουλες και τα καμακια, τοτε τυφλα να εχουνε οι καλογεροι ναπουμε  ;)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

οπως κανω με ολοθς διαβαζω τα ποστ σου.ασ δουνε οι φιλοι με τι ασχολειισε.γιατι γραφεις στο θεμα ουκρανια?ολα τα ποστ σου ειναι στο θεμα πορνογραφια.ασχολεισε με μαλακεια απο γυμνες φωτο και παραδεχεσε εισαι χρονια αγαμητος χαχαχαχαχαχ.ας δουνε ολοι τα ποστ σου ξευτιλα.οσο για τον αλλο το παρι που θαυμαζεις μαλον καμια λουγρα ηθοπειο τον κοβω,αντε κατσε στο power of love που κανεις και εσυ σχολεια εκει εκτος της πορνογραφιας και συνεχιζε να τον παιζεις με τις πουτανες και τους γκομενους του power of love.ποση αγαμια στην ελλαδα,με τετειους μαλακες που εχει καλα λεει ενας φιλος να ερχωμε εκει.θα της γαμαω ολες με το μπατζετ και το πακετο μου με μηδεν ανταγωνισμο.αντε φουκαρα αυνανιστου σε καμια φωτο απο πορνοπεριοδικο και ασε τη ζηλια.αγαμητε γελειε.

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.276
Πόντοι
486
εισαι καθωσπρεπη θυμα ετοιμο για σφαγη.μπραβο συνεχισε με τα πρακτορεια γαμου χαχαχαχ

Διαβάζω και ενημερώνομαι από παντού. Και από τη δική σας πλευρά ως λαγωνικά και γνώστες της Ουκρανικής φυλής αλλά και τι προμοταρουν τα γραφεία συνοικεσίων τους.  
Απλά επειδή δεν γνωρίζω έγραψα το σκεπτικό μου για να με συμβούλεψε τε.  Ούτε λεφτά έχω για πέταμα ούτε ψάχνω απεγνωσμένα ταίρι πέριξ φου Κιέβου. Τα γράφω διότι μπορεί από εμένα να βρίσκονται και άλλοι άσχετοι που ψάχνουν εκτός συνόρων.

Κάθε άποψη σας σεβαστή. Το συμπέρασμα όλων σας είναι μακριά από γάμο. Το συμμερίζομαι και το υιοθετώ  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom