Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δε βγάζω καλές φωτό,ήταν πολύ εντυπωσιακή.Και τις άλλες γκόμενες που έχω δείξει,οι φωτό τις αδικούν,live είναι πολύ καλύτερες.
Καλύτερη ήταν στη σέλφι που τράβηξε χαμογελώντας.
Μερικές ακόμα φωτό.

Δεν έχουν όλοι τα ιδια γούστα kman..Εσένα σου αρέσουν οι πανηψηλες πανω απο 1.80 και πολυ λεπτές... Π.χ εγω την συγκεκριμένη την βρίσκω αγγούρι ορθιο.Οχι πως δεν θα την πηδουσα αλλα να πληρώσω ενα χιλιάρικο για ενα αγγούρι κατα τα δικά μου κριτήρια δεν έπαιζε ποτέ..Οπως δεν θα πήγαινα και σε αυτές με τα πρησμενα χειλια και βυζια που τις λες 9αρια..
Προτιμώ μια μικρή φοιτητριουλα στο 1.65-1.70 με αθώο προσωπακι και μερικές ατέλειες..Οι μικρές ατέλειες στο σώμα λιγο πιο πεταχτο κωλαρακι για σφαλιάρες κλπ είναι καβλωτικες!!

Αυτά στα λέω γιατί δεν κυνηγάνε όλοι το ίδιο και δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων είναι και θέμα γούστου..Τι γαμησι να σου κάνει μια ξενέρωτη μοντέλε ψηλη μαύρης ζώνης σε σχέση με μια φοιτητριουλα που πάει μαζι σου επειδή το γούσταρει και σε κοιταζει με τα παιδικα της ματακια οταν τελείωνεις..Δεν λεω παραπάνω γιατί είναι μεσημέρι και θα επελθουν καβλες και ειμαστε στην ακαβλη Αθήνα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Άντε πάμε μια τελευταία φορά που στα λέω και τελευταία φορά που βάζω φωτό για να αποδείξω τα αυτονόητα..

Η "εκμεταλλευτική φύση των γυναικών" :rolleyes: και παπάρια μάντολες..

Θέλω να μου πεις,πόσες πουτάνες,σπονσορέτες,ρουφοκαυλέτες από διάφορες χώρες έχεις γνωρίσει,που πήγαιναν και ακουμπούσαν με τη θέλησή τους τα χρήματα που έβγαζαν από εσένα σε άλλον άντρα;
Πόσες έγιναν πουτάνες και χρηματοδοτούσαν από επιλογή τους ακόμη και παλιοτελευταίους ναυάγια της ζωής;

Αν οι γυναίκες δε θέλουν να ζουν ρομάντζο,απεγνωσμένους έρωτες και ότι άλλο έχουν δει από μικρές στην tv,τότε ποιος θέλει να τους ζει;
Εμείς; :2funny:

Ακόμη και οι πουτάνες τυχαίνει να καψουρεύονται,πόσο μάλλον οι απλές=κανονικές κοπέλες.

Ναι,η Ουκρανία είναι από τις χώρες που αρκετές γυναίκες έχουν το σεξ ως μέσο για να πετυχαίνουν πράγματα,να αποκτούν υλικά αγαθά,έχουν άλλα πρότυπα για τον άντρα,περνάς από τα χειρότερα shit tests,αλλά πάρτε το χαμπάρι,δε μιλάτε για το χωριό σας.

Μιλάτε για 45 εκατ. πληθυσμό.

Το ότι πηγαίνεις εσύ και σε παίρνουν αμεσως γραμμή τα αρπακτικά,είτε ανοίξεις Tinder,είτε πας Caribbean,δε σημαίνει ότι ΟΛΕΣ οι Ουκρανέζες είναι πουτάνες εκμεταλλεύτριες που περιμένουν να τις χέσεις για να βγάλουν το νοίκι τους.

Αυτό που ισχύει για εσένα είναι ότι έχεις βρει τον τρόπο να υπερβαίνεις τις από κατασκευής δυνατότητές σου,καις το μυαλό όποιου σε βλέπει με τις αλόγες γιατί δεν μπορεί να το εξηγήσει,έχεις γαμήσει καλύτερα μουνιά από το 99% των Ελλήνων συμπεριλαμβανομένων και αυτών που σε κράζουν.

Αλλά τα υπόλοιπα που λες,είναι μισογύνικα και ισοπεδωτικά.

Το Ουκρανεζάκι που έλεγα ότι θα έρθει στο Μόναχο,ήρθε..

Χάρη πουλέν,πάρε και δυο φωτό να έχεις

eTueSZf.jpg

Βάλτε και ότι βαθμό θέλετε,δε με νοιάζει.

Ήρθε με δικά της εισιτήρια,κέρασε σε κάποιες περιστάσεις φθηνά πράγματα(καφέ,κανά βρώμικο,κ.λ.π.) πλήρωσα διαμονες εκτός Μονάχου,φαγητά,βενζίνες,γιατί έτσι γουστάρω και θα το έκανα ανεξαρτήτου εθνικότητας της κοπέλας.

Ευχαρίστησε 100 φορές για το χρόνο που διέθεσα να την πάω μέσα στο χιόνι σε μέρη που ο ίδιος είχα ξαναπάει.

Δε ζήτησε ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που γραφετε.ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Τώρα θα μου πεις ότι εγώ είμαι κατηγορία ΓΑΜΕΑ Μάρλον Μπράντο :rolleyes: και είμαι εξαίρεση...
Έλα όμως που δεν το κάνω μόνο εγώ.
Το κάνει και ο DRLOVE και ένα σωρό άλλα άτομα,εντός και εκτός forum.

Όλα αυτά τα γράφω για να μην αποθαρρύνετε ο κόσμος και τρέχει κατευθειαν στα Caribbean και τα διαμερίσματα.Με προετοιμασία,καλες τακτικές,ένα αξιοπρεπές σύνολο,λίγο στροφάρισμα στον εγκέφαλο,υπάρχει και άλλος δρόμος πέρα από το φλασάρισμα κασεριού..
Τύπε το κούρασες. Γράφεις τα ίδια και τα ίδια σε πολλά ποστ. Το καταλαβαμε ότι είσαι θεός, πουτσαρας. Τι επιδιώκεις και ποσταρεις συνεχώς μηνύματα εκδηλώνοντας ναρκισσισμό ; Υπάρχει κάποιος που σε αμφισβητεί ; Οι γκόμενες ψάχνουν την επιβεβαίωση όχι οι άντρες. Κάνε αυτό που κάνεις σωστά μέχρι στιγμής στο φόρουμ, με το να δίνεις πληροφορίες για τη ζωή στην Πράγα και την Τσεχία. Τα υπόλοιπα πόστα όπως τα παραπάνω σου χαλάνε την εικόνα. Δεν λέω σε κάποιους αρέσει να σε καμαρώνουν αλλά πίστεψέ με ότι πολλοί πλέον σε αντιπαθούν όταν ποσταρεις τέτοια κείμενα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν έχουν όλοι τα ιδια γούστα kman..Εσένα σου αρέσουν οι πανηψηλες πανω απο 1.80 και πολυ λεπτές... Π.χ εγω την συγκεκριμένη την βρίσκω αγγούρι ορθιο.Οχι πως δεν θα την πηδουσα αλλα να πληρώσω ενα χιλιάρικο για ενα αγγούρι κατα τα δικά μου κριτήρια δεν έπαιζε ποτέ..Οπως δεν θα πήγαινα και σε αυτές με τα πρησμενα χειλια και βυζια που τις λες 9αρια..
Προτιμώ μια μικρή φοιτητριουλα στο 1.65-1.70 με αθώο προσωπακι και μερικές ατέλειες..Οι μικρές ατέλειες στο σώμα λιγο πιο πεταχτο κωλαρακι για σφαλιάρες κλπ είναι καβλωτικες!!

Αυτά στα λέω γιατί δεν κυνηγάνε όλοι το ίδιο και δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων είναι και θέμα γούστου..Τι γαμησι να σου κάνει μια ξενέρωτη μοντέλε ψηλη μαύρης ζώνης σε σχέση με μια φοιτητριουλα που πάει μαζι σου επειδή το γούσταρει και σε κοιταζει με τα παιδικα της ματακια οταν τελείωνεις..Δεν λεω παραπάνω γιατί είναι μεσημέρι και θα επελθουν καβλες και ειμαστε στην ακαβλη Αθήνα.

Εμένα οι next door girls δε με φτιάχνουν καθόλου.Τι να την κάνω την κοπελίτσα που δεν ξέρει να φτιαχτεί,να βαφεί κτλ?
Εμένα μου αρέσουν οι γκόμενες μοντελικών αναλογιών που περιποιούνται και γυρίζουν κεφάλια.Αυτές που βλέπεις και στις πασαρέλες δηλαδή.Στις σλαβικές χώρες έχει σαφώς λιγότερες από Γερμανία αλλά κάνουν προσπάθεια στην εμφάνιση,πολλές ώρες στο μέικ απ,πολλά έξοδα σε ρούχα,τακούνια,χρόνος σε φίτνες κτλ.Αυτά όλα τα πληρώνεις.Τίποτα δεν είναι τζάμπα.
Αν θέλω σκληρά γαμήσια και ανωμαλίες πάω στην Πολωνία δίπλα.Εκεί οι γκόμενες είναι εντελώς έκφυλες και δε με χαλάει να ρίξω επίπεδο εμφανισιακά.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Επίσης τι κολλήματα έχετε ορισμενοι με τον δάσκαλο ; Θέλει να ξοδεύει λεφτά. Όπως τα απανταχού rich kids. Εσείς θα κάνετε κουμάντο στο πορτοφόλι του ; Κι ορισμένοι άλλοι από εσάς ξοδεύετε χρήματα για γκομενες. Και μάλιστα κάποιοι πολλά. Την λέτε λοιπόν σε έναν άνθρωπο ενώ κι εσείς ξοδεύετε μεγάλα ποσα. Σας είπε κάποιος κάτι γι αυτό ;
Μην κάνετε στους άλλους αυτό που δεν θέλετε οι άλλοι να κάνουν σε σας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης τι κολλήματα έχετε ορισμενοι με τον δάσκαλο ; Θέλει να ξοδεύειει λεφτά. Όπως τα απανταχού rich kids. Εσείς θα κάνετε κουμάντο στο πορτοφόλι του ; Κι ορισμένοι άλλοι από εσάς ξοδεύετε χρήματα για γκομενες. Και μάλιστα κάποιοι πολλά. Την λέτε λοιπόν σε έναν άνθρωπο ενώ κι εσείς ξοδεύετε μεγάλα ποσα. Σας είπε κάποιος κάτι γι αυτό ;

Δε θέλω να ξοδεύω αλλά είναι αναγκαίο όταν θέλεις αυτό το lifestyle.Και ο Dan Bilzerian τη χούφτα του θα γαμούσε αν δεν είχε λεφτά.
Ημουνα το Σάββατο Κολωνία.Τρελλό μουνί παντού και αρχίζουν να τα πετάνε με τον καλύτερο καιρό.Αν ήμουνα δέκα δεκαπέντε χρόνια μικρότερος θα καμάκωνα Γερμανία στάνταρ.Βέβαια Γερμανία οι απαιτήσεις για baller είναι σε τελείως διαφορετικό επίπεδο.Θες πάνω από 10000 ευρώ το μήνα για να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό.
Πολωνία με 4000 είσαι πασάς,Ουκρανία φτάνουν 3000.Δηλαδή με αυτό το εισόδημα μπορείς να γαμάς χαλαρά μια διαφορετική γκόμενα τη βδομάδα ήτοι 50 γκόμενες το χρόνο.
Οι γκόμενες δεν έρχονται μόνο για τα λεφτά αλλά και για το lifestyle που φέρνουν τα λεφτά.
Εχει τόσα εκατομμύρια γκόμενες που διψάνε για λεφτά και lifestyle που οι δυναντότητες είναι απέραντες,sky is the limit.Απλά Κίεβο είναι όλα στη μάπα σου είναι Ντισνέυλαντ,παιδική χαρά,σα τεράστιο μωλ όπου διαλέγεις γκόμενες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλησπερα σε ολους!

Ειμαι νεο μελος αλλα διαβαζω το φορουμ εδω και χρονια (καθως και αυτο το θρεντ εδω και μηνες). Σκεφτομαι να παω για πρωτη φορα Κιεβο, για πεντε μερες (Πεμπτη-Τριτη) το ΣΚ της πρωτομαγιας. Συνεπως εχω καποιες ερωτησεις για οποιον συναγωνιστη μπορει να απαντησει:

Θα αξιζει η πολη εκεινο το Σουκου η θα ειναι αδεια?
Δε μιλαω τη γλωσσα καθολου. Περα απο Τιντερ πριμιουμ μπορω να κανω κατι για να βελτιωσω πιθανοτητες?Υπαρχουν καποια events που θα μπορουσα να δοκιμασω?

Θενκς!

Φυσικά και αξίζει.Πρωτομαγιά θα είναι τέλεια με πολύ κόσμο έξω και καλό καιρό.
Οι περισσότεροι δηλαδή το 99% πάνε για να συναντήσουν κοπέλες που γνώρισαν από το ίντερνετ.Τα κλασσικά σάιτ είναι το mamba,το badoo και το tinder.
5 μέρες είναι υπεραρκετές για έμπειρους.Οπωσδήποτε να πας Carribean.Αν κάνεις δωράκι θα γαμήσεις αμέσως,χωρίς δωράκι χρειάζεσαι 2-3 ραντεβού οπότε μπορεί να σου τελειώσει ο χρόνος και να γυρίσεις αγάμητος.Με 200 ευρώ κάθονται όλες,με 100 ευρώ πολλές.Το δωράκι το προσφέρεις στο τέλος της γνωριμίας στο καφέ ή το έχεις διαπραγματευτεί από πριν στο ίντερνετ αν αυτή κάνει νύξη.
Για 5 μέρες χρειάζεσαι 1000 ευρώ μίνιμουμ για να έχεις σοβαρές πιθανότητες να γαμήσεις.Με 500 ευρώ πιθανότητα δε θα γαμήσεις σαν πρωτάρης.Με 2000 ευρώ θα γαμήσεις σχεδόν σίγουρα.

Fante

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
76
Πόντοι
0
Ειπε ο μαστερ κλας που ταιζει πεινασμενα ξωανα....

Fante

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
76
Πόντοι
0
Επίσης τι κολλήματα έχετε ορισμενοι με τον δάσκαλο ; Θέλει να ξοδεύει λεφτά. Όπως τα απανταχού rich kids. Εσείς θα κάνετε κουμάντο στο πορτοφόλι του ; Κι ορισμένοι άλλοι από εσάς ξοδεύετε χρήματα για γκομενες. Και μάλιστα κάποιοι πολλά. Την λέτε λοιπόν σε έναν άνθρωπο ενώ κι εσείς ξοδεύετε μεγάλα ποσα. Σας είπε κάποιος κάτι γι αυτό ;

Ναι μαμα!!

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Δε θέλω να ξοδεύω αλλά είναι αναγκαίο όταν θέλεις αυτό το lifestyle.

τι lifestyle βρε κακομοιρη φτωχομπινε κανεις εσυ με το παπουδιστικο πουλοβερακι και τα πατομπουκαλα του 1821 που φορας?  :2funny: :2funny: ή μήπως είναι lifestyle να πηγαινεις στο κωλομπαρο του κιεβου και να ποτιζεις νεροφιδες χωρις να γαμας?

σοβαρεψου μπρουκλη του γλυκου νερου

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
οι βουλγαρες σοφια τι λενε?τοτε που ηρθα επαιζα μονο με πουτανες και ετσι δεν βγηκα.
τελικα ποτε θα πας ουκρανια δεν απαντησες.
οπως τα περιγραψες σωστοτατα στο κιεβο ετσι ειναι και σοφια

για ουκρανια δεν σκεφτομαι-μονο οδησσο αν παω και  κριμαια καλοκαιρι αλλα δυσκολα αφου επιθυμω να παω κολομβια περου

• Like
Αντιδράσεις: stereo

Fante

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
76
Πόντοι
0
τι lifestyle βρε κακομοιρη φτωχομπινε κανεις εσυ με το παπουδιστικο πουλοβερακι και τα πατομπουκαλα του 1821 που φορας?  :2funny: :2funny: ή μήπως είναι lifestyle να πηγαινεις στο κωλομπαρο του κιεβου και να ποτιζεις νεροφιδες χωρις να γαμας?

σοβαρεψου μπρουκλη του γλυκου νερου

Μου το παιζει και....νταν μπιλτζεριαν ( :2funny:) ο φουκαριαρης ο ανθρωπακος με το πουλοβερ του κυρ-μητσου και τη γυαλαμπουκα... το θυμα... ο ποπαυ με την ολιβ!

translation ttbb

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0

Υπαρχει μια αρκετα διαδεδομενη αρχή, που είμαι σίγουρος ότι πολλοι απο εμας έχουν ακούσει ειδικά απο μεγαλύτερους: Μην δίνεις πολλα λεφτά σε γκόμενες - Φυσικά και ο καθενας μπορεί (χωρις να δέχεται κριτική) να λέει ότι έδωσε 1500 ευρω σε γκόμενα ..που του χαμογέλασε και του έκανε ερωτα και ήπιανε και κρασί κτλ - Και ο καθένας γράφει μια παράγραφο εδω και λέει τα δικά του - τα βλέπουμε και τα ακούμε αυτά συνέχεια ... - θεωρητικά όλα γίνονται  / Εδώ γενικά όμως είναι το bourdela.com οπότε να σου πώ και την άλλη άποψη
- Επειδή υπάρχουν αυτοι που τα σκάνε (για να τους χαμογελάσει και να τους κάτσει μια γκόμενα), κάποιοι άλλοι για να γαμησουν μια καθαρή γκόμενα για μία ώρα πρέπει να πληρώσουν τα κέρατα τους - Είμαι απο αυτούς που πιστεύουν ότι οι γκόμενες αυτού του τύπου παίρνουν παραπάνω λεφτά απο αυτά που τους αξίζουν επειδή κάποιοι ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να τους χαμογελάσει μια γκόμενα και να τους κάτσει
- Ζητω τα χαϊβάνια λοιπον που θα είναι πάντα ένα σεβαστό ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού (πως αλλιώς άλλωστε θα γινόταν)

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ΔΡ Ερωτα μου, πρεπει η επερεπε να σε παρω απο πισω! να μαθω το παιχνιδι, αν και ειναι πλεον αργα! Ασε τον Κμαν με τις μοντελες και εμεις με τις καλες απλες κοπελες!
Ο καυλωμενος λεων καλα τα λεει αν γινει αποκρυπτογραφιση.
ισως εχει και καποια ενσταση οτι ολες ειναι πουτανες κατα 100% ακομα και οι κοπελες των καλων κυκλων, που κανουν και για γαμο, λογο νοοτροπιας σε σχεση με το 95-99% που λετε σαν πουτανες οι αλλοι. μαλλον τον ξενερωνει οτι μπορει να ειχαν παρει παρτουζα ολους τους φιλους τους παλια! και δεν μπορει να τις δει για σοβαρα.
Χαρρι, να ακουσεις και μια φορα τον θειο σου! ετσι για αλλαγη. βλεπω οτι ουτος η αλλως εχεις παρει τις αποφασεις σου.
Παντως εγω τον πιστευω τον ΒΠ.
ΒΠ σε ρωτουσα για να πιασω το πλαισιο που κινηθηκες (στατιστικα). (με τι περιπου ασχολειτε το γκομενακι? εχει καποια προοπτικη?)
Φλιρτερ, ο Κμαν δεν ειναι Δασκαλος η ο Δασκαλος. Ειναι απλως ο Αρχηγος του Βαλκανιοπουτσιμου. Ασε τον ΒΠ να τα λεει οπως τα λεει! εχει ζουμι,  εξ αλλου η επαναληψη ειναι μητηρ μαθησεως.
Κμαν καλητερα να φοραει γυαλια, να εχει συμμετρια, ειναι πιο ωραια. την εκανες ξυλαγγουρο την κοπελα.-οι φιλες τις για σπονσορα ειναι η για αγνο ερωτα, για γαμπρο???
Τωρα σιγα σιγα πιανω απο φωτο αυτα που ελεγες για τις ακωλες ουκρανο τσεχες, σε σχεση με γεματες πολωνεζες εχοντας στο μυαλο και τις βυζοκωλαρουδες μανες απο ουγγαρια που ειχα δει το καλοκαιρι.
ΚΜΑΝ το κιεβο εχει νορμαλ πιπινακια, πρωτης γραμμης σε σαδομαζο προγραμμα? (η πολωνια? γεμανια?)  τιμες?

Μυστες, τελικα αυτα τα χιλιαρια χιλιαπεντακο δυο χιλιαδες που παιζουν στα σαιτ, μαμασαν, μιστερχ και σε κανα ρουσντογκ ειναι τιποτα της προκοπης? σε τι ποσοστο ειναι μουφα???
Εαν μιλαμε αγγλικα στο διαμερισμα θα πληρωσουμε διπλη την νυφη?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κμαν καλητερα να φοραει γυαλια, να εχει συμμετρια, ειναι πιο ωραια. την εκανες ξυλαγγουρο την κοπελα.-οι φιλες τις για σπονσορα ειναι η για αγνο ερωτα, για γαμπρο???
Τωρα σιγα σιγα πιανω απο φωτο αυτα που ελεγες για τις ακωλες ουκρανο τσεχες, σε σχεση με γεματες πολωνεζες εχοντας στο μυαλο και τις βυζοκωλαρουδες μανες απο ουγγαρια που ειχα δει το καλοκαιρι.
ΚΜΑΝ το κιεβο εχει νορμαλ πιπινακια, πρωτης γραμμης σε σαδομαζο προγραμμα? (η πολωνια? γεμανια?)  τιμες?

Μυστες, τελικα αυτα τα χιλιαρια χιλιαπεντακο δυο χιλιαδες που παιζουν στα σαιτ, μαμασαν, μιστερχ και σε κανα ρουσντογκ ειναι τιποτα της προκοπης? σε τι ποσοστο ειναι μουφα???
Εαν μιλαμε αγγλικα στο διαμερισμα θα πληρωσουμε διπλη την νυφη?

Για σπόνσορες ενδιαφέρονται οι κοπέλες που φέρνω και οι φίλες τους.Εγώ ασχολούμαι αυστηρά με σπονσοριλίκι.Αν κάποια πάει να παίξει έρωτες κτλ,τρώει σουτ.
Από τα σάιτ μόνο το GIA είναι αξιόπιστο.Το έχουμε γράψει δεκάδες φορές.Είναι βέβαια τσιμπημένες οι τιμές αλλά οι φωτό είναι αληθινές.
Οι τιμές στα διαμερίσματα είναι ίδιες για όλους ξένους και Ουκρανούς.Μου διαμαρτυρόταν ένας Ουκρανός ταξιτζής οτι με τις τωρινές τιμές στα 2000 γκρίβνυα δεν μπορούσε να γαμήσει και γαμούσαν τις κοπέλες οι ξένοι.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ναι σαι καλα αρχηγε και ας μην τα λες ολα!
Δεν εχει αδικο ο ταριφας, ειναι οι παρενεργειες του υπερτουρισμου.
Το Βαλκανικο σου χερι μας δειχνει το δρομο προς το Κιεβο και το αλλο, το ευρωπαικο, την τσεπη με το γερμανικο ευρω!
υγ. Πριν την γερμανια ησουν ελλαδα?
υγ2. Αρχηγε, για πιο αματουαρ στιγμες, πιο next door girls, εχεις να προτεινεις καποιο σαιτ/εφαρμογη, περα απο τα καθιερωμενα? Ισως να μυριστηκες κατι στον παγωμενο αερα του κιεβου.

karadeniz111

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
1
Για σπόνσορες ενδιαφέρονται οι κοπέλες που φέρνω και οι φίλες τους.Εγώ ασχολούμαι αυστηρά με σπονσοριλίκι.Αν κάποια πάει να παίξει έρωτες κτλ,τρώει σουτ.
Από τα σάιτ μόνο το GIA είναι αξιόπιστο.Το έχουμε γράψει δεκάδες φορές.Είναι βέβαια τσιμπημένες οι τιμές αλλά οι φωτό είναι αληθινές.
Οι τιμές στα διαμερίσματα είναι ίδιες για όλους ξένους και Ουκρανούς.Μου διαμαρτυρόταν ένας Ουκρανός ταξιτζής οτι με τις τωρινές τιμές στα 2000 γκρίβνυα δεν μπορούσε να γαμήσει και γαμούσαν τις κοπέλες οι ξένοι.

υπαρχουν μορφωμενες και καλλιεργημενες ουκρανιδες τι λες?
απο φοιτητριες ξερει κανεις?
εκει χτυπαω εγω παντα σε ολη την ευρωπη...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
υπαρχουν μορφωμενες και καλλιεργημενες ουκρανιδες τι λες?
απο φοιτητριες ξερει κανεις?
εκει χτυπαω εγω παντα σε ολη την ευρωπη...

Υπάρχουν μορφωμένες,φοιτήτριες τα πάντα υπάρχουν.Ολες έχουν πτυχίο στην Ουκρανία.Μπορεί και να τελείωσαν αγγλική φιλολογία και να ξέρουν δύο λέξεις αγγλικά.Τα πτυχία είναι γενικώς της πλάκας οι περισσότερες απλώς λαδώνουνε και τα παίρνουν δια αλληλογραφίας.
Και οι σεμιπρο και οι προ έχουν πτυχία,οπότε τυπικά η μόρφωση δε λείπει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι σαι καλα αρχηγε και ας μην τα λες ολα!
Δεν εχει αδικο ο ταριφας, ειναι οι παρενεργειες του υπερτουρισμου.
Το Βαλκανικο σου χερι μας δειχνει το δρομο προς το Κιεβο και το αλλο, το ευρωπαικο, την τσεπη με το γερμανικο ευρω!
υγ. Πριν την γερμανια ησουν ελλαδα?
υγ2. Αρχηγε, για πιο αματουαρ στιγμες, πιο next door girls, εχεις να προτεινεις καποιο σαιτ/εφαρμογη, περα απο τα καθιερωμενα? Ισως να μυριστηκες κατι στον παγωμενο αερα του κιεβου.

Στην Ελλάδα ήμουνα αλλά από την Ελλάδα πήγαινα δυο ταξίδια το χρόνο ενώ τώρα κάνω 6-8 ταξίδια το χρόνο.
Από την Ελλάδα δε με έπαιρνε να πάω Κίεβο,ξεπαραδιαζόμουνα σε dt.Συνήθως μου τελείωναν τα λεφτά τη δεύτερη μέρα αφού και τότε οι γκόμενες σε μαγαζιά σε πήγαιναν για δώρα και ζητούσαν κινητό με το καλημέρα.(τότε δεν υπήρχαν smartphones και iphonia και έκανε θραύση το Nokia ιδίως το Ν95 και το Motorola ιδίως το Razr).
Για αυτό προτιμούσα επαρχία Λβωφ και δυτική Ουκρανία για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να λειτουργώ on budget.Χτυπούσα βέβαια πού και πού Κίεβο.
Για γκόμενες όλοι χρησιμοποιούν τα σάιτ που προανέφερα mamba,badoo,tinder.Εκεί είναι όλες αματέρ,προ,σεμιπρο,σπονσορέτς,next door girls,νύφες κτλ,είναι χύμα μέσα ανάκατα και σε γενικές γραμμές λένε στο προφίλ τους τι θέλουν αλλά ψαρεύεις κιόλας ανάλογα με τις εκάστοτε επιθυμίες.
Εγώ π.χ. προτείνω απευθείας σπόνσορινγκ δεν κάθομαι να ασχολούμαι με σοβαρές σχέσεις,γαμπριλίκια κτλ.Αλλοι πάνε λέγοντας οτι ψάχνουν σοβαρή σχέση με σκοπό το γάμο κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom