Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
τύπε η δυση σου εχει τη λύση για να απαλλαγεις απο τα βασανα της λειψομουνιασης,γινε gay και νο worries ασε που αν επικρατησει η δυση το να εισαι str8 θα κηρυχθει παρανομο,οπότε το πουστριλίκι ειναι winwin σιτσουεσο κέτς

Fante

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
76
Πόντοι
0
Ποιο κιεβο ρε βλακες που αρχισαν εδω τα πρωτα καυτα σωρτσακια και φανηκαν εληννικα κωλομερια με τις πουτανες γαμω το θεο τους... μας αρρωστησαν παλι!

Fante

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
76
Πόντοι
0
ο δοκτορας λαβ σοκαριστικε απο τις τιντερ αγαπουλες και τα εριξε στην φρι βιζα.
δεν το ειχε συλαβει σαν προσφορα και ζυτηση.αυτες που ταξιδευουν μονες χωρις χοριγια δεν γνωριζονται μεσο τιντερ και μαμπα και εχουν λεφτα να ταξιδεψουν.
δεν ξερω για ντουπαι αλλα σεπτεβριο αν παω μπακου θα σας ενημερωσω.

Εσενα σε πηγανε σε πειραματικο σχολειο μικρο;;; Δεν εκανε δουλεια μαλλον...

JAMESON21

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
45
Πόντοι
1
Καλησπερα
απο προσσωπικη προσφατη εμπειρια στο κιεβο ειχα κανονισει μεσω mampa κορασιδα σε κατω απο 100 ημερησιως . εμενε μαζι μου στο ξενοδοχειο με ξεναγησε παντου ειχχα αναλαβει τα εξοδα μας φαγητο klp klp  τα οποια ειναι αρκετα φτηνα . δεν ηταν επαγγελματιας και περασα καταπληκτικα .
συνολικα εξοδα τριημερου max 600 - 700 αεροπορικο φαγητα 4 αρι ξενοδοχειο και ολα τα παρελκομενα
Μπορει επειδη δεν ηταν επαγγελματιας . παντω περασα τελεια 

Fante

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
76
Πόντοι
0
Αμα δε σκασεις 10-15 χιλιαρικα χριβνια για να τη κερασεις ενα μπουκαλι καλιαν δε σου καθεται 8αρι!
Δε ξερω αυτα κανει ο γυαλακιας ο μπαρμπας και γαμαει....
Τι να σου πω κι εγω....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλησπερα
απο προσσωπικη προσφατη εμπειρια στο κιεβο ειχα κανονισει μεσω mampa κορασιδα σε κατω απο 100 ημερησιως . εμενε μαζι μου στο ξενοδοχειο με ξεναγησε παντου ειχχα αναλαβει τα εξοδα μας φαγητο klp klp  τα οποια ειναι αρκετα φτηνα . δεν ηταν επαγγελματιας και περασα καταπληκτικα .
συνολικα εξοδα τριημερου max 600 - 700 αεροπορικο φαγητα 4 αρι ξενοδοχειο και ολα τα παρελκομενα
Μπορει επειδη δεν ηταν επαγγελματιας . παντω περασα τελεια  

100 ευρώ τη μέρα?Αποκλείεται.Εκτός αν ήταν εξάρι.Δεν κάθονται με κάτω από 200 οι σεμιπρος.Δηλαδή 200 στο χέρι τη μέρα συν έξοδα φαγητού,διαμερίσματος κτλ.Μόνο αν ήταν άνω των 35 ή κάτω από εφτάρι εμφανισιακά.
Και μιλάμε για μία γκόμενα.Για μία γκόμενα το τριήμερο θα πάει 200x3=600 στη γκόμενα,συν 150 αεροπορικό συν 150 διαμέρισμα συν 150 ρεστωράν,κάπου 1100 ευρώ.Αλλά έχεις μόνο μία γκόμενα,δεν κάνεις καθόλου κλάμπινγκ,καθόλου καμάκι κτλ.
Για δύο γκόμενες ξοδεύεις κάπου 1800 για το ίδιο διάστημα.Μιλάμε για εφτάρια και πάνω.
Το τελευταίο τριήμερο τον Ιανουάριο γάμησα τέσσερις γκόμενες και έσκασα συνολικά(σε ρεστωράν,κλαμπ,δώρα,αεροπορικά,διαμέρισμα κτλ) 1900 ευρώ αλλά είναι λόγω εμπειρίας.
Το σύστημα Shinohara ήταν να κανονίζει τα πάντα μέσω μάμπα πηγαίνοντας στις γκόμενες που γράφουν chotsiu naiti sponsora και να κάνει προσφορές για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Εμένα το σύστημα είναι μικτό δηλαδή έχω κοννέ από mamba έτοιμα αλλά αφήνω χαλαρό το πρόγραμμα για να βρω καινούργιες στα κλαμπ και το δρόμο,δε δεσμεύω δηλαδή όλο το χρόνο σε μια ή δύο γκόμενες.Αυτό καμιά φορά είναι πιο ακριβό γιατί δε διαπραγματεύεσαι από πριν αλλά έχεις καλύτερη επιλογή στο live όταν διαθέτεις δύναμη πυρός.Δηλαδή live βρίσκω καλύτερες και πιο ακριβές από ό,τι στο ίντερνετ.
Φυσικά λειτουργείς υπό πίεση χρόνου και παίζει ρόλο η τύχη αν π.χ. δε βγάλεις γκόμενα στο Carribean την πρώτη νύχτα ή στο δρόμο τη δεύτερη μέρα οι πιθανότητες να βρεις κάτι live μειώνονται δραματικά αφού σιγά σιγά εξαντλείται η δύναμη πυρός αλλά αν είσαι έμπειρος έχεις καλές πιθανότητες την πρώτη νύχτα σχεδόν 50% να κάτσει σπονσορέτ.

Fante

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
76
Πόντοι
0
Ρε θειο αμα σου κατσω γω μου περνεις δωρακι το αιφον Χ πλας που χω ξεμεινει με το 7 πλας το προιστορικο;;;;

Αντε θα κλεισω τα ματια και τη μυτη και θα σου παρω και ακαπωτο και αδοντο μπουκιτσι!!!

:S

JAMESON21

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
45
Πόντοι
1
100 ευρώ τη μέρα?Αποκλείεται.Εκτός αν ήταν εξάρι.Δεν κάθονται με κάτω από 200 οι σεμιπρος.Δηλαδή 200 στο χέρι τη μέρα συν έξοδα φαγητού,διαμερίσματος κτλ.Μόνο αν ήταν άνω των 35 ή κάτω από εφτάρι εμφανισιακά.
Και μιλάμε για μία γκόμενα.Για μία γκόμενα το τριήμερο θα πάει 200x3=600 στη γκόμενα,συν 150 αεροπορικό συν 150 διαμέρισμα συν 150 ρεστωράν,κάπου 1100 ευρώ.Αλλά έχεις μόνο μία γκόμενα,δεν κάνεις καθόλου κλάμπινγκ,καθόλου καμάκι κτλ.
Για δύο γκόμενες ξοδεύεις κάπου 1800 για το ίδιο διάστημα.Μιλάμε για εφτάρια και πάνω.
Το τελευταίο τριήμερο τον Ιανουάριο γάμησα τέσσερις γκόμενες και έσκασα συνολικά(σε ρεστωράν,κλαμπ,δώρα,αεροπορικά,διαμέρισμα κτλ) 1900 ευρώ αλλά είναι λόγω εμπειρίας.
Το σύστημα Shinohara ήταν να κανονίζει τα πάντα μέσω μάμπα πηγαίνοντας στις γκόμενες που γράφουν chotsiu naiti sponsora και να κάνει προσφορές για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Εμένα το σύστημα είναι μικτό δηλαδή έχω κοννέ από mamba έτοιμα αλλά αφήνω χαλαρό το πρόγραμμα για να βρω καινούργιες στα κλαμπ και το δρόμο,δε δεσμεύω δηλαδή όλο το χρόνο σε μια ή δύο γκόμενες.Αυτό καμιά φορά είναι πιο ακριβό γιατί δε διαπραγματεύεσαι από πριν αλλά έχεις καλύτερη επιλογή στο live όταν διαθέτεις δύναμη πυρός.Δηλαδή live βρίσκω καλύτερες και πιο ακριβές από ό,τι στο ίντερνετ.
Φυσικά λειτουργείς υπό πίεση χρόνου και παίζει ρόλο η τύχη αν π.χ. δε βγάλεις γκόμενα στο Carribean την πρώτη νύχτα ή στο δρόμο τη δεύτερη μέρα οι πιθανότητες να βρεις κάτι live μειώνονται δραματικά αφού σιγά σιγά εξαντλείται η δύναμη πυρός αλλά αν είσαι έμπειρος έχεις καλές πιθανότητες την πρώτη νύχτα σχεδόν 50% να κάτσει σπονσορέτ.

αμα εισαι εμπειρος εγω δεν μιλαω.
Δεν χρειαστηκε να παω για καμακι αφου ημουν κανονισμενος απο εδω . τωρα εκατσε τι να σου πω δεν θελω να ερθουμε σε αντιπαραθεση . εγω ξερω ποσα εδωσα εσυ ξερεις ποσα δινεις . και λογικο ειναι αν βγεις για καμακι στα μπαρ να κερασεις κλπ κλπ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν χρειαστηκε να παω για καμακι αφου ημουν κανονισμενος απο εδω . τωρα εκατσε τι να σου πω δεν θελω να ερθουμε σε αντιπαραθεση . εγω ξερω ποσα εδωσα εσυ ξερεις ποσα δινεις . και λογικο ειναι αν βγεις για καμακι στα μπαρ να κερασεις κλπ κλπ

Αυτό σου λέω.Τι επιπέδου ήτανε.Εχεις φωτό?Δηλαδή γκόμενας που δέχεται με 300 ευρώ για τριήμερο?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω δείξει πάρα πολλές φωτό.Αλλά καμία δεν έχει δεχτεί ποτέ 300 ευρώ για τριήμερο.

JAMESON21

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
45
Πόντοι
1
Εχω δείξει πάρα πολλές φωτό.Αλλά καμία δεν έχει δεχτεί ποτέ 300 ευρώ για τριήμερο.

ε αυτο λεω πας ψαχχνοντας . αν ηθελες 8 αρια - 9 αρια και εξω λογικο ειναι .

επαναλαμβανω δεν ηταν επαγγελματιας

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
τύπε η δυση σου εχει τη λύση για να απαλλαγεις απο τα βασανα της λειψομουνιασης,γινε gay και νο worries ασε που αν επικρατησει η δυση το να εισαι str8 θα κηρυχθει παρανομο,οπότε το πουστριλίκι ειναι winwin σιτσουεσο κέτς
πριν 10 και χρονια ειχε πει ενας καθηγητης, με τους νομους για την ισοτητα στην εργασια στη Νορβηγια, σαν αντρας, συμφερει να κανεις αλλαγη φυλλου! καζαν καζαν
Ποιο κιεβο ρε βλακες που αρχισαν εδω τα πρωτα καυτα σωρτσακια και φανηκαν εληννικα κωλομερια με τις πουτανες γαμω το θεο τους... μας αρρωστησαν παλι!
η κατασταση εδω και δυο εβδομαδες γινεται τραγικη με τα γυαλιστερα κολαν! και τα αθλητικα κολαν των μιλφ! τοσο προηγουμαστε απο την γερμανια του ΒΠ, στον ηλιο και στα μπουτια! εχουνε ο-μορφινη οι ατιμες! ΑΛΛΑ φατε ματια και κοιλια περιδρομο!

translation ttbb

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0

Αγαπητε Jameson2, εδω το kman2 γραφει αραδες καθε μερα ... Εικαζω απο αυτα που διαβάζω οτι μαλλον δεν εχει και πολλα πραγματα να κανει στην ζωη του, και μαλλον θελει να το παιξει tour operator και να κονομισει κανα φραγκο ... Συμφωνω με αυτο που λες.. Υπαρχουν πολλα site (και mamba) απο οπου ενας φυσιολογικος ανθρωπος θα βρει tour με τα ολλα του στην τιμη που ανεφερες ..

translation ttbb

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
Ειπαμε να γραψουμε μια εμπειρία να μοιραστούμε μια γνωση... Ο τυπος γραφει 2500 λεξεις την ημερα για το πως θα ριξει τις χωριατοπουλες της Ουκρανιας
- Με κουραζει αυτο το πραγμα ... Ασε να διαβαστει και τιποτε αλλο - πες τα στην γυναικα σου η την γκομενα σου: δεν εχεις κανεναν αλλο "Να τα πεις" ???

JAMESON21

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
45
Πόντοι
1
Ειπαμε να γραψουμε μια εμπειρία να μοιραστούμε μια γνωση... Ο τυπος γραφει 2500 λεξεις την ημερα για το πως θα ριξει τις χωριατοπουλες της Ουκρανιας
- Με κουραζει αυτο το πραγμα ... Ασε να διαβαστει και τιποτε αλλο - πες τα στην γυναικα σου η την γκομενα σου: δεν εχεις κανεναν αλλο "Να τα πεις" ???

ειναι καλο να εχεις εμπειριες . καλα κανει και τις λεει . εγω αυτο που ειπα ειναι οτι περασα καλα  και οικονομικα . αλλα απο την στιγμη που ηξερε ποσο εκανε το εισ/ριο καταλαβα οτι δεν ψαχνει και πολυ καλα .

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
δεν ειναι οτι λεει πολλα, το 99% απο οσα λεει ειναι ψεμματα και μαλακιες

εχει κουρασει

• Like
Αντιδράσεις: Fante

translation ttbb

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
Για tours γενικα που λέτε (φιλε Jameson2 δεν μπορω να στειλω και personal μηνυματα ακομα..το ψαχνω) , πρωτη φορα που πηγα έπαιζε Dinamo Kievou champions league ... Εισητηριο 5 ευρω απο εδω μεσο internet..με τουρκους , μιλαμε γηπεδο τζαμι, 1.5 ευρω το ακριβοτερο πραγμα ... Μπυρες, πατατάκια σάντουιτς..Γαματα περασαμε

Παμε Chernobyl museum και βλεπουμε εναν γερακο με μια διμετρη Ουκρανη να κανει ξεναγηση !! Δεν ξεραμε και πολλα, λεμε ποιος ξερει τι λαμογιο ειναι - και μετα το ψάξαμε βεβαια και εχει οτι θες για ξεναγήσεις  ( οπως και σε αλλα μερη βεβαια) αλλα οι γκομενες του Κιεβου ειναι εντυπωσιακές..και προσιτές γενικα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
Ανατριχιασα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom