Καλησπερα
απο προσσωπικη προσφατη εμπειρια στο κιεβο ειχα κανονισει μεσω mampa κορασιδα σε κατω απο 100 ημερησιως . εμενε μαζι μου στο ξενοδοχειο με ξεναγησε παντου ειχχα αναλαβει τα εξοδα μας φαγητο klp klp τα οποια ειναι αρκετα φτηνα . δεν ηταν επαγγελματιας και περασα καταπληκτικα .
συνολικα εξοδα τριημερου max 600 - 700 αεροπορικο φαγητα 4 αρι ξενοδοχειο και ολα τα παρελκομενα
Μπορει επειδη δεν ηταν επαγγελματιας . παντω περασα τελεια
100 ευρώ τη μέρα?Αποκλείεται.Εκτός αν ήταν εξάρι.Δεν κάθονται με κάτω από 200 οι σεμιπρος.Δηλαδή 200 στο χέρι τη μέρα συν έξοδα φαγητού,διαμερίσματος κτλ.Μόνο αν ήταν άνω των 35 ή κάτω από εφτάρι εμφανισιακά.
Και μιλάμε για μία γκόμενα.Για μία γκόμενα το τριήμερο θα πάει 200x3=600 στη γκόμενα,συν 150 αεροπορικό συν 150 διαμέρισμα συν 150 ρεστωράν,κάπου 1100 ευρώ.Αλλά έχεις μόνο μία γκόμενα,δεν κάνεις καθόλου κλάμπινγκ,καθόλου καμάκι κτλ.
Για δύο γκόμενες ξοδεύεις κάπου 1800 για το ίδιο διάστημα.Μιλάμε για εφτάρια και πάνω.
Το τελευταίο τριήμερο τον Ιανουάριο γάμησα τέσσερις γκόμενες και έσκασα συνολικά(σε ρεστωράν,κλαμπ,δώρα,αεροπορικά,διαμέρισμα κτλ) 1900 ευρώ αλλά είναι λόγω εμπειρίας.
Το σύστημα Shinohara ήταν να κανονίζει τα πάντα μέσω μάμπα πηγαίνοντας στις γκόμενες που γράφουν chotsiu naiti sponsora και να κάνει προσφορές για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Εμένα το σύστημα είναι μικτό δηλαδή έχω κοννέ από mamba έτοιμα αλλά αφήνω χαλαρό το πρόγραμμα για να βρω καινούργιες στα κλαμπ και το δρόμο,δε δεσμεύω δηλαδή όλο το χρόνο σε μια ή δύο γκόμενες.Αυτό καμιά φορά είναι πιο ακριβό γιατί δε διαπραγματεύεσαι από πριν αλλά έχεις καλύτερη επιλογή στο live όταν διαθέτεις δύναμη πυρός.Δηλαδή live βρίσκω καλύτερες και πιο ακριβές από ό,τι στο ίντερνετ.
Φυσικά λειτουργείς υπό πίεση χρόνου και παίζει ρόλο η τύχη αν π.χ. δε βγάλεις γκόμενα στο Carribean την πρώτη νύχτα ή στο δρόμο τη δεύτερη μέρα οι πιθανότητες να βρεις κάτι live μειώνονται δραματικά αφού σιγά σιγά εξαντλείται η δύναμη πυρός αλλά αν είσαι έμπειρος έχεις καλές πιθανότητες την πρώτη νύχτα σχεδόν 50% να κάτσει σπονσορέτ.