You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
ρε εχεισ το σκαιπ του?.το κινητο του?καπειοσ σου κανει πλακα.χτεσ τον ρωτησα και λεει δεν ειναι αυτος.μαλιστα μου απαντησε οι μισοι που γραφουν ειναι τρελοι και οι αλλοι μισοι γκει χαχαχαχ.
γιατι να μου λεει ψεματα οτι δεν ειναι?μιλαμε καθε μερα
Ε χάρη η παρέα με τον γαβ τον πορνομετανάστοφ έκαμεν σε δύσπιστον. Εγνώρισα τζιαι γιω τζείν το φρενοκομείον όταν επήα ταξίδιν με γκρουπ στην Αγίαν Πετρούπολην για να δούμεν εκκλησιές. Εκτός του ότι εν ο μιαλλύττερος τσιγκούνης που εγνώρισα ποττέ μου άλλον που μιαν πελλάραν εν ελάλεν. Ούτε γαμεί ούτε τίποτε. Εν ούλλα ψευκιές του.
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχ.Ε χάρη η παρέα με τον γαβ τον πορνομενάστοφ έκαμεν σε δύσπιστον. Εγνώρισα τζιαι γιω τζείν το φρενοκομείον όταν επήα ταξίδιν με γκρουπ στην Αγίαν Πετρούπολην για να δούμεν εκκλησιές. Εκτός του ότι εν ο μιαλλύττερος τσιγκούνης που εγνώρισα ποττέ μου άλλον που μιαν πελλάραν εν ελάλεν. Ούτε γαμεί ούτε τίποτε. Εν ούλλα ψευκιές του.
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχ.
Ο άλλος που μπαίνει με τούντον λοαρκασμόν εν παρέας τζιαι μπαίνει που το 2007 δαμέσα τζιαι λαλεί μου ότι 100% εν τζιείνος. Κάτι εννά ξέρει ρε χάρη. Εννά σου απαντήσω στο μήνυμαν όταν μπω με τον άλλον τον λοαρκασμόν. Εννά μπει ο άλλος σε λλίον. Εννά σου απαντήσω υστερόττερα.
αφου λαλω σας ενεσι λογο να με περιπαιζει τζινοσ οτι ενενινΟ άλλος που μπαίνει με τούντον λοαρκασμόν εν παρέας τζιαι μπαίνει που το 2007 δαμέσα τζιαι λαλεί μου ότι 100% εν τζιείνος. Κάτι εννά ξέρει ρε χάρη. Εννά σου απαντήσω στο μήνυμαν όταν μπω με τον άλλον τον λοαρκασμόν. Εννά μπει ο άλλος σε λλίον. Εννά σου απαντήσω υστερόττερα.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Λες να σε δουμε στο χωρο του θεαματος η του λιανικου εμποριου?
Όχι ρε συ,εξωγαμησιακές δραστηριότητες εννοώ ότι με το ένα call girl πήγαινα συχνά μαζί γυμναστήριο,με μια άλλη είχαμε στέκι ένα περίεργο φαγάδικο που άρεσε μόνο σε εμάς και άραζε συχνά σπίτι μου,κ.ο.κ.
Κοντολογίς θα μπορούσα να postάρω επί μήνες αγαπουλίστικες μέχρι και hardcore φωτογραφίες στο "Φωτό από τις κοπέλες μας" και να μην πάρετε χαμπάρι ότι πρόκειται για call girls των 200-300 ευρώ/ώρα.
Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σου.
9 χρόνια διαφορά,Tinder,ποτέ κοστούμι.
Το άλλο θέμα που λες να κάνω 50αράκια,χρήζει μεγάλης ανάλυσης και θα γαμηθεί το thread.
@kman διάβασα την εξήγα και κατάλαβα τώρα τι εννοούσες.
Συμφωνώ.
(Έχω αρχίσει να κάνω διάλογο με τον εαυτό μου σαν το axaxouxa :S )
On topic,το χειρότερο shit test το έχω φάει από Ουκρανέζα.
Μάλιστα θεωρούσε ότι οι ερωτήσεις που μου υπέβαλλε,ήταν απολύτως λογικές.
Δηλαδή θεωρούσε ότι στην πρώτη μας συνάντηση, η ερώτησή της για το τι περιουσία έχω/θα κληρονομήσω στην Ελλάδα ήταν νορμάλ :S
Νομίζω ότι αν κάνω ένα top 5 μαλακισμένων shit tests,τα έχω φάει από Ουκρανέζες και Ρωσίδες.
translation ttbb
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
αφου λαλω σας ενεσι λογο να με περιπαιζει τζινοσ οτι ενενιν
Ρε Γεωργιανε ,Ρωσοπόντιε .. μην γαμας έτσι "διαδικτυακα" > Εντάξει ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει χαζέψει, δεν μας κάνει εντύπωση να σε καμαρώνουμε και εδώ αλλα μην καπελώνετε και τους υπόλοιπους
Το ότι το έχουν κουράσει μερικοι με τις ανούσιες αράδες και γιατι το κάνουν είναι δικό τους θέμα - Θέλει το kman2 να κάνει γνωριμίες, θέλει να βγάλει κανα μεσολαβητικό φράγκο..δεν μας απασχολεί και πολύ > γεγονός είναι ότι γράφει χιλιάδες λέξεις χωρίς να λέει τιποτα σε κάθε σελίδα του φόρουμ > Μην το ζορίζετε όμως και πολύ διότι μπορεί να προκύψουν και στοιχεία
Το φόρουμ είναι για ανταλαγή πληροφοριών > Τωρα να κάνεις large "πληθωρικές" συζητήσεις με τα κολυτάρια - χαιβάνια σου σε κάθε σελίδα με αράδες, είπαμε εντάξει, όπως καταλαβαίνεις: "εχάζεψεν ο κόσμος" - ΠΑΡΕ ρωσσοποντιακή φόρα και γράφε .. ποιός σε γαμαει άλλωστε> Η ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΣΣΑ χωριατοπούλα φτωχή Ουκρανή που γνωρίζει τους Ευρωπαίους λεφτάδες..εσένα και το άλλο καμάρι
translation ttbb
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
ρωσοποντιος?γεωργιανος?πουακουσες μωρι λουγρα ειμαι ποντιος χαχαχαχ.αν δεν διαβασες αυτο το σαιτ και τις πλιροφοριες που γραφουν αυτοι που προσβαλεις ουτε τα σαλον που βρηκες και τις πουτανες θα εβρισκες.για το πισογλεντις παρε το πισω γιατι ο σαλονικιος που μου εκανε το προφαιλ μου το εγραψε σαν εκδικηση που τον κραζω συχνα.αν θες πες μου ποτε εισαι ουκρανια να βρεθουμε.αλλα μετα να πεις την αληθεια τι σου εκανα αν δεν σε τσιμεντωσω και σε ριξω στην θαλασα θα το σκεφτω.καποτε τον ντερτι θα εβαζα σε μια αποθηκη αλλα οταν τον γνωρισα τον συμπαθησα και γιναμε φιλαρακια.Ρε Γεωργιανε ,Ρωσοπόντιε .. μην γαμας έτσι "διαδικτυακα" > Εντάξει ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει χαζέψει, δεν μας κάνει εντύπωση να σε καμαρώνουμε και εδώ αλλα μην καπελώνετε και τους υπόλοιπους
Το ότι το έχουν κουράσει μερικοι με τις ανούσιες αράδες και γιατι το κάνουν είναι δικό τους θέμα - Θέλει το kman2 να κάνει γνωριμίες, θέλει να βγάλει κανα μεσολαβητικό φράγκο..δεν μας απασχολεί και πολύ > γεγονός είναι ότι γράφει χιλιάδες λέξεις χωρίς να λέει τιποτα σε κάθε σελίδα του φόρουμ > Μην το ζορίζετε όμως και πολύ διότι μπορεί να προκύψουν και στοιχεία
Το φόρουμ είναι για ανταλαγή πληροφοριών > Τωρα να κάνεις large "πληθωρικές" συζητήσεις με τα κολυτάρια - χαιβάνια σου σε κάθε σελίδα με αράδες, είπαμε εντάξει, όπως καταλαβαίνεις: "εχάζεψεν ο κόσμος" - ΠΑΡΕ ρωσσοποντιακή φόρα και γράφε .. ποιός σε γαμαει άλλωστε> Η ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΣΣΑ χωριατοπούλα φτωχή Ουκρανή που γνωρίζει τους Ευρωπαίους λεφτάδες..εσένα και το άλλο καμάρι
ο ντερτι ομως πςοτε δεν με εβρισε παρα την κοντρα που ειχαμε στην αρχη.εσυ ομως πεσ μου ποτε θα ανεβεις να σου κανω τις διακοπες αξεχαστες.
translation ttbb
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
κμαν τον σεπτεβριο σκεφτωμε απο κιεβ να πεταχτω λβιβ αντι στο μπατουμι η οδυσσο.εχεις σαιτ με πουτανες για λβιβ να μελετησω?παενε ελα απο κιεβ καλοκαιρι εχει 100 ευρο.
κμαν τον σεπτεβριο σκεφτωμε απο κιεβ να πεταχτω λβιβ αντι στο μπατουμι η οδυσσο.εχεις σαιτ με πουτανες για λβιβ να μελετησω?παενε ελα απο κιεβ καλοκαιρι εχει 100 ευρο.
Μαλακα φαινεσαι απο αυτα που γράφεις τι εισαι - Εσύ είσαι το φορουμ ??? Είσαι παλαβο αγορι !!!
Εσείς είστε τα παράσιτα του φόρουμ που το έχετε γεμισει με σκουπίδια
Απο εσένα περίμενα και τα υπόλοιπα βληματα που σου μιλάνε !!! Ασπρισε κανεναν τοιχο ψυχανώμαλε μαλακα
Τσιμεντώνεις κιόλας όταν δεν τον παίζεις ???
τελοσ μαζι σου σου εστειλα πμ.διαβασε το και τελοσ η επικοινωνια μασ.δεν συνεχιζω εδω.Μαλακα φαινεσαι απο αυτα που γράφεις τι εισαι - Εσύ είσαι το φορουμ ??? Είσαι παλαβο αγορι !!!
Εσείς είστε τα παράσιτα του φόρουμ που το έχετε γεμισει με σκουπίδια
Απο εσένα περίμενα και τα υπόλοιπα βληματα που σου μιλάνε !!! Ασπρισε κανεναν τοιχο ψυχανώμαλε μαλακα
Τσιμεντώνεις κιόλας όταν δεν τον παίζεις ???
translation ttbb
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
τελοσ μαζι σου σου εστειλα πμ.διαβασε το και τελοσ η επικοινωνια μασ.δεν συνεχιζω εδω.
Προς τρελό αγόρι : Αν βγαλω to χαζό μηνυμα που μου έστειλες, θα ισχύει η διαφήμιση με τα παιδάκια που λένε να τα προσέχουν να μην βγαίνουν στο internet και εκτίθενται - Μου εγραψες τις "θανασιμες απειλες" σου, και μετα μου ευχήθηκες στο τελος "καλες διακοπες...χεχεχε"
Δεν ασχολούμαι με χαζα αγόρια: Επαναλαμβάνω: Απο τα ποστ σου φαίνετε ότι είσαι καθυστερημένο και βλαμένο (ας διαβάσει όποιος θέλει να βγάλει συμπέρασμα, και απλά παρατήρησα ότι έχεις στο προφιλ σου το πισω γλέντης :Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλα το πολύ κάψιμο εκεί οδηγεί
- Τί νομίζεις οτι μοστράρεις εδώ και μου λές τέλος με εσένα??
Τώρα πας σε άλλο θεμα δηλαδή ε > περαστικά και καλή "διασκέδαση"
Βασικά είναι πάντα το ίδιο.Λέει ο άλλος τι κι αν είμαι χάλια εμφανισιακά,έχω μπυροκοιλιά,καράφλα,τι κι αν είμαι ηλικιωμένος,μπατίρης,για τον πούτσο εντελώς δικαιούμαι να αγαπηθώ,έχω δικαίωμα να γαμήσω και εγώ.
Λάθος ψωλέα.Γιατί να γαμήσεις?Ποιος σου δίνει αυτό το δικαίωμα?Είναι δυνατόν να γαμήσεις στερούμενος προσόντων?Οχι βέβαια,γιατί σου κλείνω το δρόμο εγώ,ο Β.Π. κτλ και άτομα με προσόντα.
Βέβαια άμα δηλώσεις όπως ο ΓΑΠ λεφτά υπάρχουν,όλοι δικαιούνται μάσα,και πεις μουνιά υπάρχουν,όλοι μπορούν να γαμήσουν,γίνεσαι 10 φορές πιο δημοφιλής γιατί πουλάς σανό και ο άλλος ικανοποιείται.Αμα λες την αλήθεια κατάμουτρα δεν τη δέχονται,προτιμούν το παραμύθι.
Χωρίς αυτοβελτίωση εμφανισιακή,οικονομική,κοινωνική,σε στάτους κτλ οι δυνατότητες είναι περιορισμένες.Δεν είναι οτι θα πας με παραμύθι να υπερκαλύψεις την έλλειψη αντικειμενικών προσόντων.
Και να πας δηλαδή θα φας σφαλιάρες.Ετσι λειτουργεί το πεδίο,είναι άγριος ο ανταγωνισμός εκεί έξω και πρέπει να τους ξεσκίζεις όλους,Τουρκαλάδες,Αραβες,Αμερικάνια όλοι πρέπει να εισπράξουν Balkan πέος.
Λάθος ψωλέα.Γιατί να γαμήσεις?Ποιος σου δίνει αυτό το δικαίωμα?Είναι δυνατόν να γαμήσεις στερούμενος προσόντων?Οχι βέβαια,γιατί σου κλείνω το δρόμο εγώ,ο Β.Π. κτλ και άτομα με προσόντα.
Βέβαια άμα δηλώσεις όπως ο ΓΑΠ λεφτά υπάρχουν,όλοι δικαιούνται μάσα,και πεις μουνιά υπάρχουν,όλοι μπορούν να γαμήσουν,γίνεσαι 10 φορές πιο δημοφιλής γιατί πουλάς σανό και ο άλλος ικανοποιείται.Αμα λες την αλήθεια κατάμουτρα δεν τη δέχονται,προτιμούν το παραμύθι.
Χωρίς αυτοβελτίωση εμφανισιακή,οικονομική,κοινωνική,σε στάτους κτλ οι δυνατότητες είναι περιορισμένες.Δεν είναι οτι θα πας με παραμύθι να υπερκαλύψεις την έλλειψη αντικειμενικών προσόντων.
Και να πας δηλαδή θα φας σφαλιάρες.Ετσι λειτουργεί το πεδίο,είναι άγριος ο ανταγωνισμός εκεί έξω και πρέπει να τους ξεσκίζεις όλους,Τουρκαλάδες,Αραβες,Αμερικάνια όλοι πρέπει να εισπράξουν Balkan πέος.
ακριβως αρχοντα.για να εισαι αρεστος πρεπει να τους λες οτι θελουν να ακουουν αλλιως εισαι μπαρπας,ροσωποντιος και κανεις τον ειδιμωνα.αλλα ο πιο πανω τυπος που μας βριζει καταλαβα θα πηγε μια φορα με την αεκ και αυτος για αυτο εστελνε μυνηματα σε αλλο μελος που ηταν εκει.εψαχνε καπειον να τον κανει στρατα σε μερη που εμεις ειμαστε τοπακες και μασ την λεει και απο πανω.τετειους γουσταρω να συναντησω μονο για να τους σπασω το κεφαλι και να γελασω με την εμφανιση τους χαχαχαχα
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Πρόσεχε απο το πολύ ξεσκισμα,μην σκίσεις κανένα πεντακοσαευρω και δεν έχεις να γαμησεις μετάΒασικά είναι πάντα το ίδιο.Λέει ο άλλος τι κι αν είμαι χάλια εμφανισιακά,έχω μπυροκοιλιά,καράφλα,τι κι αν είμαι ηλικιωμένος,μπατίρης,για τον πούτσο εντελώς δικαιούμαι να αγαπηθώ,έχω δικαίωμα να γαμήσω και εγώ.
Βέβαια άμα δηλώσεις όπως ο ΓΑΠ λεφτά υπάρχουν,όλοι δικαιούνται μάσα,και πεις μουνιά υπάρχουν,όλοι δικαιούνται να γαμήσουν,γίνεσαι 10 φορές πιο δημοφιλής γιατί πουλάς σανό και ο άλλος ικανοποιείται.Αμα λες την αλήθεια κατάμουτρα δεν τη δέχονται,προτιμούν το παραμύθι.
Εγώ και τζάμπα έχω γαμήσει Κίεβο και με 50 ευρώ και με 100 και με 200 και με 300 και με παραπάνω.Και δείχνω το επίπεδο αντίστοιχα.Υπάρχει διαφορά πώς να το κάνουμε.Αμα αυτή που ζητάει 300 είχε την ίδια εμφάνιση με αυτή που πάει τζάμπα,ποιος θα τη γαμούσε?Απλά οικονομικά.Λίγο κοινή λογική χρειάζεται.Οι γκόμενες μετράνε ξανά και ξανά την αξία του μουνιού τους,πόσα πιάνει στη μουνοαγορά.
JAMESON21
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2017
- Like
- 45
- Πόντοι
- 1
Εγώ και τζάμπα έχω γαμήσει Κίεβο και με 50 ευρώ και με 100 και με 200 και με 300 και με παραπάνω.Και δείχνω το επίπεδο αντίστοιχα.Υπάρχει διαφορά πώς να το κάνουμε.Αμα αυτή που ζητάει 300 είχε την ίδια εμφάνιση με αυτή που πάει τζάμπα,ποιος θα τη γαμούσε?Απλά οικονομικά.Λίγο κοινή λογική χρειάζεται.Οι γκόμενες μετράνε ξανά και ξανά την αξία του μουνιού τους,πόσα πιάνει στη μουνοαγορά.
Σωστο και αυτο λογικο ειναι .
οπως σε ευχαριστω και για την απαντηση σου στο mail .
οπως ειχα πει περασα και καλα με το τριημερο ραντεβου μου των 300 (και οχι το ημερησιο των 100 ) . εβλεπα στο δρομο καποιους που κυκλοφορουσαν με κατι θεομουνα 1,90 που απο μακρια φωναζαν .. παιδια του τα τρωω .επισης tour na επερνα να δω την πολη πιο πολλα θα μου εφευγαν . δεν το συνεχιζω αλλο γιατι ηδη εχει πεσει πολυ βρισιμο και βαν
Αυτο με τα λεφτα δεν ισχυει , προχθες πηρα Θεσσαλονικη ψηλη ουκρανη 22αρα απο Κιεβο με 40 ευρω ... ηξερε και ολα τα κλαμπ , Καριμπιαν θα επαιρνε σιγουρα 100 με 150 ευρω με τους πεινασμενους αραβοτουρκους που συχναζουν εκει.
7αρι ηταν , παρομοιο με την εικοσαχρονη μολδαβη που εχω ξαναποσταρει
και την γαμουσα με 15-20 ευρω
7αρι ηταν , παρομοιο με την εικοσαχρονη μολδαβη που εχω ξαναποσταρει
και την γαμουσα με 15-20 ευρω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις