Fante
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2017
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
δεν ειναι οτι λεει πολλα, το 99% απο οσα λεει ειναι ψεμματα και μαλακιες
εχει κουρασει
Και παιρνει και κοσμο στο λαιμο του ο πουστογερος....
δεν ειναι οτι λεει πολλα, το 99% απο οσα λεει ειναι ψεμματα και μαλακιες
εχει κουρασει
Τύπε το κούρασες. Γράφεις τα ίδια και τα ίδια σε πολλά ποστ. Το καταλαβαμε ότι είσαι θεός, πουτσαρας. Τι επιδιώκεις και ποσταρεις συνεχώς μηνύματα εκδηλώνοντας ναρκισσισμό ; Υπάρχει κάποιος που σε αμφισβητεί ; Οι γκόμενες ψάχνουν την επιβεβαίωση όχι οι άντρες. Κάνε αυτό που κάνεις σωστά μέχρι στιγμής στο φόρουμ, με το να δίνεις πληροφορίες για τη ζωή στην Πράγα και την Τσεχία. Τα υπόλοιπα πόστα όπως τα παραπάνω σου χαλάνε την εικόνα. Δεν λέω σε κάποιους αρέσει να σε καμαρώνουν αλλά πίστεψέ με ότι πολλοί πλέον σε αντιπαθούν όταν ποσταρεις τέτοια κείμενα.
Τώρα θα μου πεις ότι εγώ είμαι κατηγορία ΓΑΜΕΑ Μάρλον Μπράντο και είμαι εξαίρεση...
Έλα όμως που δεν το κάνω μόνο εγώ.
Το κάνει και ο DRLOVE και ένα σωρό άλλα άτομα,εντός και εκτός forum.
Όλα αυτά τα γράφω για να μην αποθαρρύνετε ο κόσμος και τρέχει κατευθειαν στα Caribbean και τα διαμερίσματα.Με προετοιμασία,καλες τακτικές,ένα αξιοπρεπές σύνολο,λίγο στροφάρισμα στον εγκέφαλο,υπάρχει και άλλος δρόμος πέρα από το φλασάρισμα κασεριού..
χααχχχαχαχ εχεις δικαιο,πως φορεσε η γκομενα αυτη σε αυτο το δωματιακι?θυμασε τοτε ολοι περιμεναν τον βαλκανιο πουτσαρα να δωσει ανταποκριση
στον βαλκανιο πουτσαρα που ειναι ο κμαν για μενα
κλωνε πες μου που και ποτε να βρεθουμε λουγρα.Για σου ρε πουτσαρα!!! Κρατα ψηλα τη σημαια των βαλκανιων!!!
Μην ασχολεισαι με το καθυστερημενο αυτιστικο οικχαρη
εμενα 3 με 4 χρονια καμια δεν απαντα μαμπαΑγαπητε Jameson2, εδω το kman2 γραφει αραδες καθε μερα ... Εικαζω απο αυτα που διαβάζω οτι μαλλον δεν εχει και πολλα πραγματα να κανει στην ζωη του, και μαλλον θελει να το παιξει tour operator και να κονομισει κανα φραγκο ... Συμφωνω με αυτο που λες.. Υπαρχουν πολλα site (και mamba) απο οπου ενας φυσιολογικος ανθρωπος θα βρει tour με τα ολλα του στην τιμη που ανεφερες ..
μονο εσυ λες ειναι ψευτηςδεν ειναι οτι λεει πολλα, το 99% απο οσα λεει ειναι ψεμματα και μαλακιες
εχει κουρασει
εισαι και ο πρωτος ματακιας.αντε μπανιστιρι και να τον πεζειςΦιλε 15 απριλη κι ηδη ειδα 3 ξεκωλα με τα κωλομερια ολα εξω... που να καλοκαιριασει...,
βαλκανιε πουτσαρα σε εχω κανει πολλες φορες χωμα και ρεζιλι.τα ειπαμε εισαι ο μοντελος που δεν
εχει δει ποτε κανενα μελος!ο φαντομας,ο κασπερ το φαντασματακι και ολα τα αλλα επιθετα που σε εχω ονομασει.η αληθεια ποναει,που χωρεσε η γκομενα στο δωματιακι αυτο?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
εγω το ξερω.Σε τόσες φωτό με έχεις δει,όπως και το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι.
Ο kman είμαι.
δεν έχεις άδικο,οι περισσοτεροι εδώ είναι (ταξιδευτές του ονείρου), κατά φαντασίαν καί ο συγκεκριμένοςβαλκανιε πουτσαρα σε εχω κανει πολλες φορες χωμα και ρεζιλι.τα ειπαμε εισαι ο μοντελος που δεν
εχει δει ποτε κανενα μελος!ο φαντομας,ο κασπερ το φαντασματακι και ολα τα αλλα επιθετα που σε εχω ονομασει.η αληθεια ποναει,που χωρεσε η γκομενα στο δωματιακι αυτο?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
περιεργο, γιατι εγω εμαθα απο εμπιστη πηγη οτι εισαι ψευτακος και τον δασκαλο ιωσηφ δεν τον εχεις δει ουτε ζωγραφιστορωτησα πριν λιγο τον δασκαλο ιωσηφ αν ειναι οπως ειπε ο προβοσκιδας ο paris papis.
ο δασκαλος αρνηθηκε και δεν εχει λογο να μου πει ψεμα.μαλιστα απαντησε οτι ενας μαθητης του σωστα καποτε του ειπε οτι οι μισοι που γραφουν εδω ειναι τρελοι και οι αλλοι αδερφες.
τις αδερφες παντως τις βρηκαμε
Αφηστε τα αστεια που θα βγαλετε και κλωνους στον αρχηγο. Ακου εκει να τον λετε διχασμενη διπολικη προσωπικοτητα! Καλητερα να πειτε οτι εχει 2 πεη! ενα στην δυση και ενα στην ανατολη! Διπεηκη ναι!Σε τόσες φωτό με έχεις δει,όπως και το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι.Ο kman είμαι.
Αρχηγε προσπαθω να διαβασω μεσα απο τις γραμμες!Ζωγραφιζεις! βεβαια δεν ειπαμε να πληρωσουμε ντε και καλα, αλλα αμα λαχει!Εχεις καποιον ιματζ μεικερ να με αναλαβει για γαμπρο-σχεσακια? Στειλε πμ! θα παρεις ποσοστα με το κομματι.Αυτό που έγραψα είναι οτι δε γίνονται εκπτώσεις στα σπονσοριλίκια εάν είσαι πιο εμφανίσιμος. Αλλο η κατηγορία γαμέα και γαμπρού,σχεσάκια που έτσι κι αλλιώς δεν πληρώνουν.Μιλάμε για αυτό που θέλουν να κάνουν οι περισσότεροι,σπονσοριλίκι δηλαδή με λίγα λεφτά. Αυτό έγραψα οτι δε γίνεται.
Λες να σε δουμε στο χωρο του θεαματος η του λιανικου εμποριου?Έχω τόσες εξωγαμησιακες δραστηριοτητες με πουτάνες στην Πράγα...
Μονο που οι περισσοτεροι που γραφουν συχνα η εγραφαν εδω (σπυρος,target,love,allan,shino,kman,ΒΠ,dirty,xexe,midas,flirter κτλ)δεν έχεις άδικο,οι περισσοτεροι εδώ είναι (ταξιδευτές του ονείρου), κατά φαντασίαν καί ο συγκεκριμένος
ο αλλος parispapis με λεει και ψευτη χαχαχαχαχ,ενω με εχουν δει πανω απο 15 μελη και με γνωρισαν και σε πολλα αλλα μελη δεινω φεισπουκ και κοντακτε.ο διμητρακης ελεγε παντα οτι δεν λεω ψεματα και το γνωριζουν και αλλα ατομα οπως ο ντερτι και ο τασος που τους ειχα πει μαλιστα και πρωσωπικα οτι περιμενω τον δασκαλο κυπρο.δεν έχεις άδικο,οι περισσοτεροι εδώ είναι (ταξιδευτές του ονείρου), κατά φαντασίαν καί ο συγκεκριμένος
ο αλλος parispapis με λεει και ψευτη χαχαχαχαχ,ενω με εχουν δει πανω απο 15 μελη και με γνωρισαν και σε πολλα αλλα μελη δεινω φεισπουκ και κοντακτε.ο διμητρακης ελεγε παντα οτι δεν λεω ψεματα και το γνωριζουν και αλλα ατομα οπως ο ντερτι και ο τασος που τους ειχα πει μαλιστα και πρωσωπικα οτι περιμενω τον δασκαλο κυπρο.
ρε εχεισ το σκαιπ του?.το κινητο του?καπειοσ σου κανει πλακα.χτεσ τον ρωτησα και λεει δεν ειναι αυτος.μαλιστα μου απαντησε οι μισοι που γραφουν ειναι τρελοι και οι αλλοι μισοι γκει χαχαχαχ.Κκελλέν κουλούμπραν ρε χάρη κκελλέν κουλούμπραν. Ζαττίν η ξεροτζιεφαλιά σας εσάς των χωραϊτών. Αφούσον λαλούμεν εν τζιείνος ο μπλάσκος πόσες φορές.