Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εμένα δε με ενδιαφέρει.Ας πάνε να κάνουν κάτι διαφορετικό.Θα πιάσουν τα αρχίδια τους προβλεπέ.
Είναι όπως με την κρίση.Τα λέμε τα ξαναλέμε,δε θέλουν να τα πιστέψουν και πιάνουν ξανά και ξανά τα αρχίδια τους.
Δεν έχουν σημασία οι επιθυμίες αλλά ο ρεαλισμός.
Ολοι θα ήθελαν να γαμάνε τζάμπα μουνάρες με παραμύθια μέσω ίντερνετ αλλά λέμε τι συμβαίνει στην πράξη.Αν δε γίνεται αποδεκτό,πληρώνει αυτός έτσι κι αλλιώς.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Τύπε το κούρασες. Γράφεις τα ίδια και τα ίδια σε πολλά ποστ. Το καταλαβαμε ότι είσαι θεός, πουτσαρας. Τι επιδιώκεις και ποσταρεις συνεχώς μηνύματα εκδηλώνοντας ναρκισσισμό ; Υπάρχει κάποιος που σε αμφισβητεί ; Οι γκόμενες ψάχνουν την επιβεβαίωση όχι οι άντρες. Κάνε αυτό που κάνεις σωστά μέχρι στιγμής στο φόρουμ, με το να δίνεις πληροφορίες για τη ζωή στην Πράγα και την Τσεχία. Τα υπόλοιπα πόστα όπως τα παραπάνω σου χαλάνε την εικόνα. Δεν λέω σε κάποιους αρέσει να σε καμαρώνουν αλλά πίστεψέ με ότι πολλοί πλέον σε αντιπαθούν όταν ποσταρεις τέτοια κείμενα.

Αν και εκεί ειδικά με το "Οι γκόμενες ψάχνουν την επιβεβαίωση όχι οι άντρες" μου πουλάς πολύ τρελα,θα το παραβλέψω γιατί

A.Mε πετυχαίνεις σε πολύ καλή διάθεση
Β.Θεωρώ ότι είσαι ιδιάζουσα περίπτωση καλου παιδιού και δεν έχεις το υπόβαθρο να ξεπερασεις ψυχικα αλώβητος κόντρες και τραμπούκο ούτε καν σε internetικό επίπεδο.

Απλά προβληματίσου που π.χ. σε αυτο:

Τώρα θα μου πεις ότι εγώ είμαι κατηγορία ΓΑΜΕΑ Μάρλον Μπράντο :rolleyes: και είμαι εξαίρεση...
Έλα όμως που δεν το κάνω μόνο εγώ.
Το κάνει και ο DRLOVE και ένα σωρό άλλα άτομα,εντός και εκτός forum.

Όλα αυτά τα γράφω για να μην αποθαρρύνετε ο κόσμος και τρέχει κατευθειαν στα Caribbean και τα διαμερίσματα.Με προετοιμασία,καλες τακτικές,ένα αξιοπρεπές σύνολο,λίγο στροφάρισμα στον εγκέφαλο,υπάρχει και άλλος δρόμος πέρα από το φλασάρισμα κασεριού..

επιλέγεις να διαπιστώνεις ναρκισσισμούς,κ.λ.π. και μάλιστα σε post που γράφω ακριβώς τα αντίθετα,αναφέροντας κιολας πως ότι κάνω,το κάνουν και άλλοι.
Επίσης ψάξου γιατί έγραψες σε πληθυντικό πρόσωπο,την προσωπική σου άποψη για μένα.Δε βλέπω ούτε να σου έκανε like σαν να συμφωνεί,ούτε να σε παρέθεσε κανένα άλλο μέλος.

Τέλος,το Ουκρανεζάκι ήρθε μέσα Φλεβάρη και την postαρα μόλις προχθές, μέσα Απρίλη.
Άμα είχα τόσο μεγάλο καημό για επίδειξη,δεν θα την postara 2 μήνες μετά.
Ο μόνος λόγος που το έκανα,είναι για να δείξω ότι είναι εφικτό και να δώσω κίνητρο.

Στο πόκεμον όμως δε θα χαριστώ..

χααχχχαχαχ εχεις δικαιο,πως φορεσε η γκομενα αυτη σε αυτο το δωματιακι?θυμασε τοτε ολοι περιμεναν τον βαλκανιο πουτσαρα να δωσει ανταποκριση

Ρε πόκεμον,τι ανταπόκριση ήθελες που δεν έγραψα;
Ήθελες να σου γράψω ότι είναι πουτάνα και πόσο την πλήρωσα,ενώ δεν είναι;
Έχω τόσες εξωγαμησιακες δραστηριοτητες με πουτάνες στην Πράγα,που θα μπορούσα να σας postάρω κάθε μέρα στο "Φωτό από γκόμενες/κοπέλες μας" και να μην παίρνετε χαμπάρι ότι πρόκειται για πουτάνες.
Δεν υπάρχει ούτε ΜΙΑ φορά που να πήρα πουτάνα και να μην σας έγραψα πληροφορίες,μόνο το ΑΦΜ τους δεν σας έχω γράψει.

Και ποια σου είπε ότι έχεις όλο το πακέτο ρε Χάρη;
Αυτή που την κυνηγούσες 5 χρόνια χωρίς να σου κάτσει;  :2funny:

Eσύ ακόμα νομίζεις ότι είμαι ο kman  :S

στον βαλκανιο πουτσαρα που ειναι ο κμαν για μενα

που τυφλός να διαβάσει το forum,θα καταλάβει ότι είμαστε διαφορετικά άτομα.

Καις μαζούτ και θες να ρίξεις και γκόμενα..

Εσύ έχεις το mini πακέτο,εκείνο που χρειάζεται να σηκώνεσαι στις φτέρνες σαν το σαρκοζί.

Ο flirter τώρα θα έγραφε ότι είναι απαράδεκτο που σε κοροϊδεύω που είσαι τάπας.
Όμως δε σε κοροϊδεύω γι'αυτο..
Σε κοροϊδεύω γιατί ενώ στο σχολείο έτρωγες μπούλινγκ,εσύ αντί να σηκώσεις τα μανίκια και να πεις ότι θα γίνεις κοντός σαν το ζαμπίδη και θα τους γαμήσεις όλους,επέλεξες να ανεβοκατεβαίνεις Χρεσάτικ τρώγοντας παγωτά και τσοκολάτες.Στα μαγαζιά με τις κρέμες που πας,δε θέλω να ξέρω καν γιατί μπαίνεις. :S

ΕΠΕΛΕΞΕΣ να είσαι Beta,δηλαδή έκανες την ευκολη τεμπέλικη επιλογή.
"Όλες είναι μπουτάνες" και το λύσαμε το θέμα.

Οι Beta τεμπέληδες Χάρη,καλό μουνί τζάμπα στο πούτσο τους δεν θα δουν ποτέ.
Οπότε Χάρη,πλερώ.
ΕΠΙΛΟΓΗ σου ήταν να είσαι κεραστής και αφού δεν έχεις πάρει χαμπάρι ούτε στα 38,πλερώ.

Τέλος,άσε τα κυργισταν και τα τουρκμενισταν που δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ πορνοτουρίστας που να τα έχει αναφέρει σαν πορνοπροορισμους.
Θες να δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος;
Αφού εισαι άπλας 400ευρώ/μέρα,θα είμαι όλη την πρώτη εβδομάδα του Μάη Πράγα.
Έλα,αλλά φόρα το σκαρπίνι με τον διπλό πάτο,μη νιώθω ότι έβγαλα βόλτα το ανηψάκι μου..

Φιλούθκια

Fante

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
76
Πόντοι
0
Για σου ρε πουτσαρα!!! Κρατα ψηλα τη σημαια των βαλκανιων!!!

Μην ασχολεισαι με το καθυστερημενο αυτιστικο οικχαρη

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αγαπητε Jameson2, εδω το kman2 γραφει αραδες καθε μερα ... Εικαζω απο αυτα που διαβάζω οτι μαλλον δεν εχει και πολλα πραγματα να κανει στην ζωη του, και μαλλον θελει να το παιξει tour operator και να κονομισει κανα φραγκο ... Συμφωνω με αυτο που λες.. Υπαρχουν πολλα site (και mamba) απο οπου ενας φυσιολογικος ανθρωπος θα βρει tour με τα ολλα του στην τιμη που ανεφερες ..
εμενα 3  με 4 χρονια καμια δεν απαντα μαμπα
δεν ειναι οτι λεει πολλα, το 99% απο οσα λεει ειναι ψεμματα και μαλακιες

εχει κουρασει
μονο εσυ λες ειναι ψευτης

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
βαλκανιε πουτσαρα σε εχω κανει πολλες φορες  χωμα και ρεζιλι.τα ειπαμε εισαι ο μοντελος που δεν
εχει δει ποτε κανενα μελος!ο φαντομας,ο κασπερ το φαντασματακι και ολα τα αλλα επιθετα που σε εχω ονομασει.η αληθεια ποναει,που χωρεσε η γκομενα στο δωματιακι αυτο?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

• Like
Αντιδράσεις: Pazuzu
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
βαλκανιε πουτσαρα σε εχω κανει πολλες φορες  χωμα και ρεζιλι.τα ειπαμε εισαι ο μοντελος που δεν
εχει δει ποτε κανενα μελος!ο φαντομας,ο κασπερ το φαντασματακι και ολα τα αλλα επιθετα που σε εχω ονομασει.η αληθεια ποναει,που χωρεσε η γκομενα στο δωματιακι αυτο?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Σε τόσες φωτό με έχεις δει,όπως και το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι.
Ο kman είμαι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Σε τόσες φωτό με έχεις δει,όπως και το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι.
Ο kman είμαι.
εγω το ξερω.

• Like
Αντιδράσεις: koble

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ρωτησα πριν λιγο τον δασκαλο ιωσηφ αν ειναι οπως ειπε ο προβοσκιδας ο paris papis.
ο δασκαλος αρνηθηκε και δεν εχει λογο να μου πει ψεμα.μαλιστα απαντησε οτι ενας μαθητης του σωστα καποτε του ειπε οτι οι μισοι που γραφουν εδω ειναι τρελοι και οι αλλοι αδερφες.
τις αδερφες παντως τις βρηκαμε

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
1
δεν έχεις άδικο,οι περισσοτεροι εδώ είναι (ταξιδευτές του ονείρου), κατά φαντασίαν καί ο συγκεκριμένος

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
ρωτησα πριν λιγο τον δασκαλο ιωσηφ αν ειναι οπως ειπε ο προβοσκιδας ο paris papis.
ο δασκαλος αρνηθηκε και δεν εχει λογο να μου πει ψεμα.μαλιστα απαντησε οτι ενας μαθητης του σωστα καποτε του ειπε οτι οι μισοι που γραφουν εδω ειναι τρελοι και οι αλλοι αδερφες.
τις αδερφες παντως τις βρηκαμε
περιεργο, γιατι εγω εμαθα απο εμπιστη πηγη οτι εισαι ψευτακος και τον δασκαλο ιωσηφ δεν τον εχεις δει ουτε ζωγραφιστο

και ειναι και λογικο, σιγα μην βαζει σε κουβεντα ο δασκαλος ναυαγια σαν εσενα και τον κμαν που ειστε οτι μισουσε και κατεκρινε στα ποστς του

βρες αλλο παραμυθι

• Like
Αντιδράσεις: Fante

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μυστες μην χαλατε την ζαχαρενια σας.
Δεν ειναι απιθανο να βγαλει καποιος γκομενα στην ουκρανια, ειναι και στατιστικα βεβαιο,
ομως ειναι και στατιστικα βεβαιο ΚΑΙ με αυξημενες πιθανοτητες,
οτι καποιος που δεν ξερει τι γινεται η πως σκεφτονται, εαν δαγκασει λιγο τη λαμαρινα,μπορει να βρεθει χρεωκοπημενος και η ουκραινιδα με αμαξι,σπιτι και δωρα στην υγεια του κοροιδου.
(βλεπε επιστολες το αναγνωσμα, Ιωσηφ Μπλασκου, Λογος προς Ουκρανοπαθεις.) Μην ξεχναμε και ποσες συνταξεις στελνουμε στην ουκρανια ειδικα.
Τωρα η ομορφια της γκομενας η ποιοτητα της κτλ,ειναι επιμερους.
Ας ειμαστε καχυποπτοι και ας ξερουμε την ουκρανικη ιδιεταιροτητα, να μην πληρωσουμε ακριβα τη νυφη!
Επισης να θυμισω, για μελος του σαητ που εγραψε στο νημα, για την ουκρανεζα που νταραβεριζοντανε, τον εβλεπε ψιλο σοβαρα, πηγε τουρκια διακοπες, εγινε η παρτουζα και μετα του ανεφερε το σκηνικο και ειπε μην με πεις και πουτανα!(μελος, σορυ αν το λεω λαθος!)
Σε τόσες φωτό με έχεις δει,όπως και το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι.Ο kman είμαι.
Αφηστε τα αστεια που θα βγαλετε και κλωνους στον αρχηγο. Ακου εκει να τον λετε διχασμενη διπολικη προσωπικοτητα! Καλητερα να πειτε οτι εχει 2 πεη! ενα στην δυση και ενα στην ανατολη! Διπεηκη ναι!
Τετοιο τρολλαρισμα ειναι απαραδεχτο,Τιντερομυστη!θα το πιστεψουν πολλοι στο τελος!
Αυτό που έγραψα είναι οτι δε γίνονται εκπτώσεις στα σπονσοριλίκια εάν είσαι πιο εμφανίσιμος. Αλλο η κατηγορία γαμέα και γαμπρού,σχεσάκια που έτσι κι αλλιώς δεν πληρώνουν.Μιλάμε για αυτό που θέλουν να κάνουν οι περισσότεροι,σπονσοριλίκι δηλαδή με λίγα λεφτά. Αυτό έγραψα οτι δε γίνεται.
Αρχηγε προσπαθω να διαβασω μεσα απο τις γραμμες!Ζωγραφιζεις! βεβαια δεν ειπαμε να πληρωσουμε ντε και καλα, αλλα αμα λαχει!Εχεις καποιον ιματζ μεικερ να με αναλαβει για γαμπρο-σχεσακια? Στειλε πμ! θα παρεις ποσοστα με το κομματι.
Έχω τόσες εξωγαμησιακες δραστηριοτητες με πουτάνες στην Πράγα...
Λες να σε δουμε στο χωρο του θεαματος η του λιανικου εμποριου?
υγ.
Πρεπει να εχει αρχισει ο πολεμος των αστρων, γιατι βλεπω οτι γινεται του κλωνου το καγγελο στο σαητ. Που να σφιξουν οι ζεστες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
koble πυροσβεστη εισαι αστερι!εχεις φεισπουκ η ρωσικο κοντακτε?θα σου στειλω  πως να με βρεις.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.061
Πόντοι
2.356
δεν έχεις άδικο,οι περισσοτεροι εδώ είναι (ταξιδευτές του ονείρου), κατά φαντασίαν καί ο συγκεκριμένος
Μονο που οι περισσοτεροι που γραφουν συχνα η εγραφαν εδω (σπυρος,target,love,allan,shino,kman,ΒΠ,dirty,xexe,midas,flirter κτλ)
ολοι μα ολοι εχουν παει ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ στην Ουκρανια και στο Κιεβο.

Ελεος με τις μλκ σας ...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο αλλος parispapis με λεει και ψευτη χαχαχαχαχ,ενω με εχουν δει πανω απο 15 μελη και με γνωρισαν και σε πολλα αλλα μελη δεινω φεισπουκ και κοντακτε.ο διμητρακης ελεγε παντα οτι δεν λεω ψεματα και το γνωριζουν και αλλα ατομα οπως ο ντερτι και ο τασος που τους ειχα πει μαλιστα και πρωσωπικα οτι περιμενω τον δασκαλο κυπρο.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
ο αλλος parispapis με λεει και ψευτη χαχαχαχαχ,ενω με εχουν δει πανω απο 15 μελη και με γνωρισαν και σε πολλα αλλα μελη δεινω φεισπουκ και κοντακτε.ο διμητρακης ελεγε παντα οτι δεν λεω ψεματα και το γνωριζουν και αλλα ατομα οπως ο ντερτι και ο τασος που τους ειχα πει μαλιστα και πρωσωπικα οτι περιμενω τον δασκαλο κυπρο.

Κκελλέν κουλούμπραν ρε χάρη κκελλέν κουλούμπραν. Ζαττίν η ξεροτζιεφαλιά σας εσάς των χωραϊτών. Αφούσον λαλούμεν εν τζιείνος ο μπλάσκος πόσες φορές. 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τον δασκαλο τον συναντησα αθηνα και κυπρο.ουκρανια δεν βρεθηκαμε γιατι ταξιδευει συνεχεια εκτος ουκρανιας για δουλεια και σε αλλες πολλεις.τον μαρτιο θα ερχωταν οδυσσο αλλα του ετυχε δουλεια κυπρο και τον συναντησα εκει πριν φυγω για οδυσσο.περναμε και τον διμητρακη να του κανουμε πλακα και δεν απαντουσε ο τρελος χαχαχαχαχ.μασ εστελνε μονο βιντεακια σατανα χωρις να μασ απαντα.
ιουνιο με καλεσε κιεβ ο δασκαλοσ αλλα δεν μπορω ασε να δω ισως κατσω περισοτερο και παω τελικα.σεπτεβριο ανετα μπορω κιεβ αλλα δεν ξερω αν θα ειναι σιγουρα.συνηθως παει χαρκοβ και πολταβα για δουλεια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Κκελλέν κουλούμπραν ρε χάρη κκελλέν κουλούμπραν. Ζαττίν η ξεροτζιεφαλιά σας εσάς των χωραϊτών. Αφούσον λαλούμεν εν τζιείνος ο μπλάσκος πόσες φορές. 
ρε εχεισ το σκαιπ του?.το κινητο του?καπειοσ σου κανει πλακα.χτεσ τον ρωτησα και λεει δεν ειναι αυτος.μαλιστα μου απαντησε οι μισοι που γραφουν ειναι τρελοι και οι αλλοι μισοι γκει χαχαχαχ.
γιατι να μου λεει ψεματα οτι δεν ειναι?μιλαμε καθε μερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom