Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ελλάδα δεν συμφέρει να κατεβάζεις ουτε μη πληρωμενη γκομενα..Μονο τα αεροπορικά, οι βόλτες, τα φαγητά, τα ποτά κλπ σου τρώει ενα 500αρικο σε 4 -5 μέρες μόνο τα έξοδα της συν τα δικα σου πας στα 800 χαλαρά..Με τα ίδια λεφτά κάνεις παιχνίδι μια εβδομάδα Κίεβο και παίζεις με πολλές δεν φορτώνεσαι υποχρεωτικά μόνο μια. Μιλάμε πάντα για μη πληρωμενες..
Αυτά για τις Ουκρανες που τα πληρώνεις πάντα ολα εσύ ακόμα και τις τσίχλες!
Παλιά που κατέβαζα Πολωνες πλήρωναν τα εισιτήρια τους και σχεδόν τα μισά οι ίδιες..Οπότε για Ουκρανεζες κατε εμένα δεν συμφέρει να τις φέρνεις εδω..Καλύτερα να πηγαίνεις στην έδρα τους..

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
S1Diop.jpg

Εδώ είναι η γκομενα σε καφέ στο Γκάζι.

Εδώ στο Μοναστηράκι.

l1o6DY.jpg

Το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι δείχνει το δρόμο.Αυτή τη φορά πήγα καλά σε πουτσους αλλά υστερησα στα καυλιά Να δούμε τι θα γίνει και σήμερα.

JM28bZ.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
αληθειες λεω...μονο αληθειες!

και να ξερεις οτι εσυ και οι ομοιοι σου θα φταιτε αμα μεινει στο δρομο ο Κμαν ή για οποιους νεους βαρεθουν να διαβασουν τις πρωτες σελιδες του θρεντ και νομισουν οτι η ουκρανια ειναι τα ψεμματα και οι μαλακιες που τσαμπουνατε μεταξυ σας για να βαυκαλιζεστε!
Τύπε δείξε μας κι εσύ καμία γκομενα. Όλο επίθεση στον δάσκαλο είσαι. Πες μας κι εσύ τις ιστορίες σου με Ουκρανες. Σπάσε λίγο την μονοτονία της γκρίνιας σου γιατί το κούρασες.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
600 ευρώ δωράκι για τριήμερο και τα έξοδα αεροπορικου,ρεστωραν κτλ.
Πολύ καλο τρομπόνι αν και Ουκρανεζα.Μιλάει μονο ρωσικά.Οι Ελληνίδες την παρατηρούν πολύ.
Δάσκαλε λογικό είναι να την παρατηρούν. Και ξέρεις τι κουτσομπολιά κάνουν ε ; Α την πουτανα. Εμείς είμαστε καθαρές και αθώες Περιστέρες. Πάμε μόνο με πλούσιους και κουκλους που μας κάνουν τα χατίρια. Και ποιες το λένε αυτο ; Οι αματερ πουτανες μιας ολόκληρης ζωής που ρουφάνε το μεδούλι των θυμάτων τους υποκρινόμενες τις καθωσπρέπει κυρίες και δεσποινίδες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν είναι άβολο να κυκλοφορείς μια τέτοια και να σε κοιτάνε όλοι;Εντάξει,Ουκρανία μπορεί να περνάτε απαρατήρητοι αλλά Ελλάδα που βασιλεύει η λιγουρία,φαντάσου τί θα γίνεται.Ακόμα και οι γυναίκες καρφώνονται όταν βλέπουν τέτοιες.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
S1Diop.jpg

Εδώ στο Μοναστηράκι.

l1o6DY.jpg

Το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι δείχνει το δρόμο.Αυτή τη φορά πήγα καλά σε πουτσους αλκα υστερησα στα καυλιά Να δούμε τι θα γίνει και σήμερα.

https://imageshack.com/a/img923/489/JM28bZ.jpg[/img

[/quote]
Ρε συ δάσκαλε τι φωτό έβγαλες στην κοπέλα στην πλατεία Μοναστηρακίου ; Τα πόδια τα έχει στραβά. Πες την να πάρει καμία πόζα καλή. Τι φωτογράφος έμπειρος είσαι ; Δεν δικαιολογούνται τέτοια λάθη.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Δεν είναι άβολο να κυκλοφορείς μια τέτοια και να σε κοιτάνε όλοι;Εντάξει,Ουκρανία μπορεί να περνάτε απαρατήρητοι αλλά Ελλάδα που βασιλεύει η λιγουρία,φαντάσου τί θα γίνεται.Ακόμα και οι γυναίκες καρφώνονται όταν βλέπουν τέτοιες.
Ε και ; Εσένα τι σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι μωρέ ; Αυτά τα κολλήματα μόνο στην Ελλάδα τα έχουμε.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Τι να ριξει ρε ο 45αρης γυαλαμπουκας με τα γεροντοπουλοβερ;;; Που αν δεν εσκαγε τις χιλιαρουμπες δε θα τον πλησιαζε ουτε τσιγγανα απ τα λιωσα;;;
Α ρε μεγάλε τύπε ! Ελληναρα μου με τα καλά σου λόγια. Τι κόμπλεξ ανωτερότητας έχετε ρε μπαγασες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ε και ; Εσένα τι σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι μωρέ ; Αυτά τα κολλήματα μόνο στην Ελλάδα τα έχουμε.

Απλά πες ότι κάθεστε σ'ένα μαγαζί και είναι απέναντί σας δύο και την κοιτάνε συνέχεια.Ή στο δρόμο να'ρθει κανένας και να της πιάσει κουβέντα.Αν είσαι λίγο οξύθυμος,μπορεί να γίνει και φασαρία.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ο αρχηγος του βαλκανιο-πουτσισμου, εφερε εναν ανοιξιατικο αερα ας πουμε. Γιορταζουμε τον Απριλη και τον Μαη...

Μεσα στα Απριλη την γιορτη, το μελλον χτιζει η βαλκανικη νιοτη,
αγκαλιασμενοι δυνατοι, με το ουκρανικο κορμι, εργατη (του σεξ) αγροτη (της στεππας) φοιτητη (που δεν γαμει) και πρωτο ΚΕΥΜΑΝ στρατιωτη
τραγουδι βαλκανικης αγαπης αντι ηχει , γελουν πολλα τα χειλη (πυρφορων) και σμιγουν μεσα στην ψωλη του 1821 η εποχη (με τουρκοπουλες αγκαλια) και η 21μια του απριλη (στασου μυγδαλα και S-750 euro)
μες τις καρδιες, φτανει ζεστη, του απριλιου η ουκρανο καυλα και μες τα στηθια μας εχουν χτιστει, θρησκεια (μη τυχον και ειναι ουνιτισα!) οικογενεια και πανω απο ολα καυλααα

οποιος δεν γουσταρει ας ανοιξει τον πρασινο ηλιο
θα τον γλεντησουμε τον ουκρανικο ηλιο σιγουρα ναι
θα τον τρελανουμε τον φιλο τον πυρφορο, σιγουρα ναι
με το τουμπανο και με το διμετρο, καλημερα καυλα καλημερα
γελα ο ηλιος και αμολιεται στα καφε, μοναστηρακι και ψυρρη, χορευει πανω στο καυλι νταουλι
και αρχη νααα, το κοκκινο δεκαευρο, το πρασινο δολλαριο , το μοβ πεντακοσαρικοο,
θα τον μεθυσουμε τον ουκρανικο ηλιο, σιγουρα ναιι,  το μπλε εικοσαρικο, το πρασινο για τα καυλια
θα τον γλεντησουμε τον κομματο ναιι, πανω στις στεγες, μεσα στα ρεστοραν, στα καφε και στα χοτελ
θα τις γρεμισουμε τις ελλεεινιδες σιγουρα ναι, θα τις κρατησουμε τις ουκρανες σιγουρα ναι

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.276
Πόντοι
486
Το έχω αποφασίσει καιρό τώρα πως θέλω να γνωρίσω-παντρευτώ Ουκρανή. Θεωρώ πως είναι πιο όμορφες από τις ρωσιδες και έχουν μεγάλο το αίσθημα της οικογένειας και της φροντίδας.
Χαίρομαι που ο ΚΜΑΝ2 μού έχει διδάξει αρκετά πράγματα για το τι εστι Ουκρανία μέσω του νήματος που διαβάζω μήνες

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
417
Πόντοι
26
S1Diop.jpg

Εδώ στο Μοναστηράκι.

l1o6DY.jpg

Το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι δείχνει το δρόμο.Αυτή τη φορά πήγα καλά σε πουτσους αλλά υστερησα στα καυλιά Να δούμε τι θα γίνει και σήμερα.

JM28bZ.jpg
απο λειψανοθηκη την εβγαλες?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το έχω αποφασίσει καιρό τώρα πως θέλω να γνωρίσω-παντρευτώ Ουκρανή. Θεωρώ πως είναι πιο όμορφες από τις ρωσιδες και έχουν μεγάλο το αίσθημα της οικογένειας και της φροντίδας.
Χαίρομαι που ο ΚΜΑΝ2 μού έχει διδάξει αρκετά πράγματα για το τι εστι Ουκρανία μέσω του νήματος που διαβάζω μήνες

Σε βλέπω να σε βάζει φυλακή καμία αν σκέφτεσαι έτσι απο χρέη. Ουκρανία δεν είναι για γάμους. Αν θές ξένη για γάμο κοίτα προς Σερβία, ή Δυτικές ή καμία μορφωμένη Ρωσσίδα. Υπάρχουν εξαιρέσεις ασφαλώς αλλά γενικά εγω δεν θα πρότεινα να κοιτάς Ουκρανές για γάμους.Για καλοπέραση είναι οκ αυτό πάμε και κάνουμε όλοι εκεί, άλλοι με λεφτά ενώ άλλοι με υποσχέσεις και πούλημα έρωτα. Άλλο το ότι περνάμε όμως καλά άλλα όμως το ότι ξέρουμε τι κρύβεται απο πίσω. Η φιλοσοφία πληρωνεις μόνο έσυ, μου κάνεις και κανά δωράκι κλπ δείχνει πολλά. Εγω παρόλο που προτείνω με τα χίλλια Ουκρανία την προτείνω να πηγαίνεται και να περνάτε καλά!!! Όχι να πάτε για γάμο..ΜΑΚΡΙΑ για αυτό!! Δεν τις λέω πουτάνες αλλά έχουν κατάλοιπα με τη  φτώχια και τις παροχές που τους λέιπουν που δεν θα τις ήθελα για κάτι παραπάνω απο μίνι έρωτες. Θα στα βγάλει τα απωθημένα μετά στο γαμο και θα ζητάει συνεχώς.

Ρωσσίδες είναι άλλης κλάσης. Μπορείς να πετύχεις ρωσσίδα πάμπλουτη,όμορφη σχετικά και μορφωμένη να κάνεις οικογένεια και να σου βγεί η ανώτερη γυναίκα που θα έχεις γνωρίσει. Μην της απορίπτεις τόσο εύκολα τις Ρωσσίδες.

Θα σου πω ένα παράδειγμα έχω κατεβάσει πολλές εθνικότητες Ελλάδα και Ανατολικές και Δυτικές. Οι μόνες που μου ζήτησαν να τους πληρώσω τα εισητηρια ήταν οι Ουκρανές. Ποτέ δεν μου ζήτησε Πολωνή, Ούγκρα, Ιταλίδα, Σέρβα κλπ.. Οι Ουκρανές το θεωρούσαν δεδομένο πως θα τα σκάσεις όλα εσύ. οκ δεν ήταν πουτάνες αλλά δεν είναι και η Σέρβα η 20χρονη που είχα που πάλευε να με κεράσει και αυτή με το ελάχιστο χαρτζηλίκι της..Την Σέρβα αυτή θα την παντρευόμουν τις Ουκρανέζες απλά θα πέρναγα καλά όπως και έκανα.

piraulos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Παρακολοθώ συχνα πυκνά τι γραφονται αλλά ποτέ δεν εγραψα κάτι.Να συστηθώ λέγοντας ότι έχω πάει ουκρανια και έχω μεινει πολλα΄ 15μερα πάνω απο 20 στον αριθμό εδώ και αρκετά χρόνια.Ήμουν παντρεμένος με ΟΥΚΡΑΝΉ,είχα σχέση με ουκρανές,μολδαβές,ρωσίδες και άλλες φιλές τοθ Ανατολικού μπλοκ.Ο λόγος δεν μπορούσα τις ελληνίδες με την καμία σε ομορφιά και σπασιμο αρχιδιών.Μετά απο λοιπόν αρκετές εμπειρίες με γάμο για λίγα χρόνια συμβιωση με αλλοδαπές ανατολικού μπλοκ με συναναστροφή αλλοδαπων γενικά έχω να συμβουλεύσω ένα.
ΓΑΜΑΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΠΟΡΝΙΔΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΔΑΚΙΑ.
Η νοοτροπία που έχουν είναι μοναδική.Η συμπεριφορά παρανοική, ο σεβασμός μηδενικός, η πουτανιά στο μεγαλείο.Είναι κατα την αποψή μου από τις πιο ωραιές της υφηλίου και απο τις πίο πουτάνες.Σκοπός είνια να φυγουν απο την ανέχεια και θα τον πετύχουν με οποιοδήποτε κόστος.Ειναι γαλουχημένες να γίνουν πουτάνες στην ψυχή και στο σώμα.άλλη κουλτούρα (που μου αρέσει γενικά) άλλη νοοτροπία 'αλλουσ στόχους.Το ΣΕΧ είναι απλά το μέσω να πετύχουν το σκοπό τους και καλά κάνουν και το προσφέρουν απλόχερα και δεν τοθεοποιούνε σαν τις ελληνίδες.Αλλα στο τέλος αν τις παντρευτείται θα σας γαμίσουν με κάθε τρόπο.Φιλε λοιπόν θα σε συμβούλευα να μην τυφλωθεις από την τσαχπινια τους και να τριπλοτσεκάρεις πριν κάνεις το μεγάλο βημα.Εχω πολλές προσωπικές εμπειρίες και τις έχω ζήσει.Είναι απλα καλές πουτάνες...

adrenaline797

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανενας απο τους εμπειρους εδω site  για αγγελιες call girls στο Κιεβο; Ευχαριστω!

piraulos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
18
Πόντοι
0

Fante

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Like
76
Πόντοι
0
Της πηρε δωρο αιφον χ της ξεβρακωτης τελικα ο γυαλακιας γεροντοπουλοβερακιας σπονσορας που ανοιγει σαμπανιες των 10000 καλιαν στο καραιβικη αλλα τρωει πορτα στο τσι;;;;

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.276
Πόντοι
486
Παρακολοθώ συχνα πυκνά τι γραφονται αλλά ποτέ δεν εγραψα κάτι.Να συστηθώ λέγοντας ότι έχω πάει ουκρανια και έχω μεινει πολλα΄ 15μερα πάνω απο 20 στον αριθμό εδώ και αρκετά χρόνια.Ήμουν παντρεμένος με ΟΥΚΡΑΝΉ,είχα σχέση με ουκρανές,μολδαβές,ρωσίδες και άλλες φιλές τοθ Ανατολικού μπλοκ.Ο λόγος δεν μπορούσα τις ελληνίδες με την καμία σε ομορφιά και σπασιμο αρχιδιών.Μετά απο λοιπόν αρκετές εμπειρίες με γάμο για λίγα χρόνια συμβιωση με αλλοδαπές ανατολικού μπλοκ με συναναστροφή αλλοδαπων γενικά έχω να συμβουλεύσω ένα.
ΓΑΜΑΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΠΟΡΝΙΔΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΔΑΚΙΑ.
Η νοοτροπία που έχουν είναι μοναδική.Η συμπεριφορά παρανοική, ο σεβασμός μηδενικός, η πουτανιά στο μεγαλείο.Είναι κατα την αποψή μου από τις πιο ωραιές της υφηλίου και απο τις πίο πουτάνες.Σκοπός είνια να φυγουν απο την ανέχεια και θα τον πετύχουν με οποιοδήποτε κόστος.Ειναι γαλουχημένες να γίνουν πουτάνες στην ψυχή και στο σώμα.άλλη κουλτούρα (που μου αρέσει γενικά) άλλη νοοτροπία 'αλλουσ στόχους.Το ΣΕΧ είναι απλά το μέσω να πετύχουν το σκοπό τους και καλά κάνουν και το προσφέρουν απλόχερα και δεν τοθεοποιούνε σαν τις ελληνίδες.Αλλα στο τέλος αν τις παντρευτείται θα σας γαμίσουν με κάθε τρόπο.Φιλε λοιπόν θα σε συμβούλευα να μην τυφλωθεις από την τσαχπινια τους και να τριπλοτσεκάρεις πριν κάνεις το μεγάλο βημα.Εχω πολλές προσωπικές εμπειρίες και τις έχω ζήσει.Είναι απλα καλές πουτάνες...

Σας ευχαριστώ (εσένα και τον προηγούμενο φίλο, Dr_Love)  για τις γνωσεις-απόψεις σας.
Οι πληροφοριες που έχω συλλέξει από διαφορες συζητήσεις Ουκρανων είναι πως θέλουν να αποκολληθουν από την μητέρα Ρωσία ενισχύοντας το προφίλ ευρωπαϊκης ένωσης υπό ένταξης χώρας.  Βέβαια ξέρουν πως τα φράγκα και η καλή ζωή είναι στη Β.Ευρωπη αλλά οι περισσοτερες θέλουν μέρη με ήλιο,θάλασσα και εννοείται χρήμα. Η χώρα μας για αρκετά χρόνια στα γραφεία ευρέσεως γαμπρών κατείχε υψηλες θέσεις για τις Ουκρανες νυφουλες.
Γνωρίζω πως έχουν μια γλυκιά πουτανια και το πορτοφόλι σου αδειάζει σαν πίδακας πετρελαίου αλλά ελπίζω να βρω κάτι αξιολογο με σωστή παιδεία και νορμάλ δουλειά. Επίσης από γραφεία έχω μάθει πως είναι πολύ της οικογένειας και γλυκές σύζυγοι.

Συμμερίζομαι τις απόψεις σας και ισως το καλύτερο να αλλάξω ρότα για άλλες πολιτείες διότι τα λεφτά δεν μας περισσεύουν για χορηγιες συζύγων

stereo

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
605
Πόντοι
3.230
Σας ευχαριστώ (εσένα και τον προηγούμενο φίλο, Dr_Love)  για τις γνωσεις-απόψεις σας.
Οι πληροφοριες που έχω συλλέξει από διαφορες συζητήσεις Ουκρανων είναι πως θέλουν να αποκολληθουν από την μητέρα Ρωσία ενισχύοντας το προφίλ ευρωπαϊκης ένωσης υπό ένταξης χώρας.  Βέβαια ξέρουν πως τα φράγκα και η καλή ζωή είναι στη Β.Ευρωπη αλλά οι περισσοτερες θέλουν μέρη με ήλιο,θάλασσα και εννοείται χρήμα. Η χώρα μας για αρκετά χρόνια στα γραφεία ευρέσεως γαμπρών κατείχε υψηλες θέσεις για τις Ουκρανες νυφουλες.
Γνωρίζω πως έχουν μια γλυκιά πουτανια και το πορτοφόλι σου αδειάζει σαν πίδακας πετρελαίου αλλά ελπίζω να βρω κάτι αξιολογο με σωστή παιδεία και νορμάλ δουλειά. Επίσης από γραφεία έχω μάθει πως είναι πολύ της οικογένειας και γλυκές σύζυγοι.

Συμμερίζομαι τις απόψεις σας και ισως το καλύτερο να αλλάξω ρότα για άλλες πολιτείες διότι τα λεφτά δεν μας περισσεύουν για χορηγιες συζύγων
Εντάξει δεν μπορώ να διαφωνήσω με τον πύραυλο..τόσα χρόνια έζησε εκεί..αλλά επειδή τυχαίνει να έχω πάει και εγώ κάποιες φορές και τα τελευταία χρόνια συνδεομε με μια κοπέλα από Ουκρανία η οποία ζεί εδώ στην Ελλάδα να σου πω ότι υπάρχουν πολύ καλές κοπέλες στην Ουκρανία..αλλά δύσκολα θα βρεις στο Κίεβο..η άποψη μου είναι ότι ο κόσμος στην δυτική Ουκρανία δεν έχει καμία σχέση με την ανατολική και κεντρική Ουκρανία..την πρώτη φορά πήγα μόνος μου στο Κίεβο και πέρασα καταπληκτικά..γνώρισα μια κοπέλα η οποία μου έδειξε όλο το Κίεβο.. χωρίς να μου ζητήσει ούτε ένα ευρώ.. αλλά από την ώρα που πήγα στην δυτική Ουκρανία κατάλαβα την λέξη φιλοξενία..και πόσο αξιοπρεπείς είναι αυτοί η άνθρωποι..σου εύχομαι να πας και στα πέντε πρώτα λεπτά θα καταλάβεις μόνος σου την διαφορά από το Κίεβο..εγώ το καλοκαίρι θα είμαι εκεί όπως κάνω τα τελευταία 3 χρόνια..

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.276
Πόντοι
486
Εντάξει δεν μπορώ να διαφωνήσω με τον πύραυλο..τόσα χρόνια έζησε εκεί..αλλά επειδή τυχαίνει να έχω πάει και εγώ κάποιες φορές και τα τελευταία χρόνια συνδεομε με μια κοπέλα από Ουκρανία η οποία ζεί εδώ στην Ελλάδα να σου πω ότι υπάρχουν πολύ καλές κοπέλες στην Ουκρανία..αλλά δύσκολα θα βρεις στο Κίεβο..η άποψη μου είναι ότι ο κόσμος στην δυτική Ουκρανία δεν έχει καμία σχέση με την ανατολική και κεντρική Ουκρανία..την πρώτη φορά πήγα μόνος μου στο Κίεβο και πέρασα καταπληκτικά..γνώρισα μια κοπέλα η οποία μου έδειξε όλο το Κίεβο.. χωρίς να μου ζητήσει ούτε ένα ευρώ.. αλλά από την ώρα που πήγα στην δυτική Ουκρανία κατάλαβα την λέξη φιλοξενία..και πόσο αξιοπρεπείς είναι αυτοί η άνθρωποι..σου εύχομαι να πας και στα πέντε πρώτα λεπτά θα καταλάβεις μόνος σου την διαφορά από το Κίεβο..εγώ το καλοκαίρι θα είμαι εκεί όπως κάνω τα τελευταία 3 χρόνια..

Από χαρκοβο ξέρεις τίποτα. Μιλάω με 2 μέσω μαμβα και μου φαίνονται αξιόλογες και προσγειωμένες κοπέλες χωρίς μέχρι στιγμής κάποιο στίγμα πουτανιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom